Bark-a-Boo produkter

 • Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo Rosa

  Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo Rosa
  Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo RosaDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Flamingo Rosa har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:36 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Bark-a-Boo Tough Toys Elefant Grå

  Bark-a-Boo Tough Toys Elefant Grå
  Bark-a-Boo Tough Toys Elefant GråDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Elefant Grå har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:21 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd

  Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd
  Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk RödDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Bläckfisk Röd har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:25 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön

  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön
  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie GrönDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:23 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå

  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå
  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie BlåDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:26 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Bark-a-Boo Galaxy Far Away Spike Ball Alien

  Bark-a-Boo Galaxy Far Away Spike Ball Alien
 • Bark-a-Boo Tufflove Holiday Tomtenisse

  Bark-a-Boo Tufflove Holiday Tomtenisse
  Tuff tomtenisse som tål ordentligt julbus!Tålig tomtenisse i plysch som tål lite tuffare lek eftersom att den har förstärkta sömmar och pipleksak inbäddad i en extra ficka. Tomten är 16x14,5 cm .Röd tomtenisse i plyschFörstärkta sömmar16x14,5 cmMed pipleksak
 • Bark-a-Boo Nordic Winter Igelkott med Vävd Kropp

  Bark-a-Boo Nordic Winter Igelkott med Vävd Kropp
  Vintrig pipleksak i form av en söt igelkott, en rolig kompis i vinternmörkret!Gullig och rolig igelkott med vävd kropp i vintrigt mönster. Igelkotten piper när hunden biter i den-Roligt och exhalterande! En perfekt leksak som gör sig rätt under vintersäsongen!Tänk på att Hålla hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Igelkott i julmönsterPipleksak34 cm lång97% polyester 3% plast 
 • Bark-a-Boo Nordic Winter Multisqueaker Tomtenisse

  Bark-a-Boo Nordic Winter Multisqueaker Tomtenisse
  Lek juliga dragkampslekar med denna pipande Tomtenisse från Bark-a-Boo!Superkul pipleksak i form av en tomtenisse! Leksaken har en stor bityta och piper när hunden ruskar och biter i den tack vare att den har hela 3 pipisar i sig! Utmärkt leksak till julens firanden! Kanske till och med den perfekta julklappen till vovven? Slå in tomtenissen i julpapper, låt den pipa och locka hunden att öppna sin julklapp själv! En rolig aktivering för hunden under högtidens firanden.Tänk på att hålla hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tomtenisse i plysch30 cmInnehåller 3 pipisarPolyester 85% 15% plast