Hundleksaker

Vad din hund gillar att leka med är något du får testa dig fram till. För det finns det ett enormt utbud av hundleksaker på marknaden. Vi har grupperat de i lite olika underkategorier så det blir lättare för dig att sålla.

Olika typer av hundleksaker: Pipleksaker | Kamprullar | Bollar

Populärt inom hundleksaker

 • Squeezz Ball (Medium)

  Squeezz Ball (Medium)
  Egenskaper Kong Squeezz Bone är tillverkad i ett helt nytt, mjukt men ytterst hållbart material som nästan är omöjligt att bita sönder. Produktfilm
 • Squeezz Ball (Large)

  Squeezz Ball (Large)
  Egenskaper Kong Squeezz Bone är tillverkad i ett helt nytt, mjukt men ytterst hållbart material som nästan är omöjligt att bita sönder. Produktfilm
 • Be Nordic Repboll med Handtag (ø 8 × 30 cm)

  Be Nordic Repboll med Handtag (ø 8 × 30 cm)
  Egenskaper Varje produkt från Be Nordic har en unik design och är inspirerad av Tysklands norra kust är landskapet består mestadels av strand och hav. Alla produkter är tillverkade i robusta tyger med tidlösa färger som matchar både strand och hav. Detaljerna är dekorativa och består av bl.a. rep, knutar, ankare, måsar och koordinater. Be Nordic Repboll är en snygg och slittålig repboll med handtag tillverkad av polyester/bomull. Finns i två storlekar. Användning Repboll av polyester/bomull.
 • Leksak Knutboll Gummi

  Leksak Knutboll Gummi
  Egenskaper En rolig, slitstark och robust knutboll gjord av naturgummi. Funkar för alla storlekar, valp som vuxen. Dess form gör den oförutsägbar åt vilket håll den kommer att studsa.

Fler tips på hundleksaker

 • Snacksboll Gummilabyrint (6 cm)

  Snacksboll Gummilabyrint (6 cm)
  Egenskaper Tillverkad av naturgummi och den studsar och rullar tyst. Finns i flera storlekar och blandade fäger. OBS! du kan inte själv välja färg vid beställning, utan en av färgerna skickas till dig.
 • Pro Dog Bungee Med Tennisboll (45 cm lång)

  Pro Dog Bungee Med Tennisboll (45 cm lång)
  Egenskaper Pro Dog Bungee Med Tennisboll är en ergonomiskt utformad dragkampsleksak. Det elastiska handtaget gör nämligen lek mer skonsamt för både hundens nacke och människans axlar. Leksakens boll är gjord av slittåligt gummi. Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak. Användning Dragkampsleksak för hund.
 • Hear Doggy Platt Aligator (25 cm)

  Hear Doggy Platt Aligator (25 cm)
  Egenskaper Pipleksaker från Hear Doggy är utrustade med pip som männsikor inte kan höra. Detta beror på att pipljudet i leksaken har en frekvens på 24-28 KHz. Vi människor kan endast höra frekvenser upp till 20 KHz medan hundar kan höra upp till 45 KHz. Perfekt för dig som slipper bli störd av oändligt pipande från din hunds nya favoritleksak! Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med leksaker. Användning Hundleksak med pipljud.
 • Be Nordic Repboll (ø 13 cm)

  Be Nordic Repboll (ø 13 cm)
  Egenskaper Varje produkt från Be Nordic har en unik design och är inspirerad av Tysklands norra kust är landskapet består mestadels av strand och hav. Alla produkter är tillverkade i robusta tyger med tidlösa färger som matchar både strand och hav. Detaljerna är dekorativa och består av bl.a. rep, knutar, ankare, måsar och koordinater. Be Nordic Repboll är en snygg och slittålig repboll tillverkad av polyester/bomull. Finns i två storlekar. Användning Repboll av polyester/bomull.
 • Pro Dog Repboll Gummi Lång (S)

  Pro Dog Repboll Gummi Lång (S)
  Egenskaper Pro Dog Repboll Gummi Lång består av en gummiboll med bjällra, fäst på ett 100 cm långt snöre. Snöret tillåter dig att slunga iväg bollen extra långt. Perfekt för dig som har en leksugen hund som verkligen tycker om att apportera bollar. Finns att välja i två storlekar på bollen. Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak. Användning Kastleksak för apporterande hundar.
 • Kastarm med Boll (70 cm)

  Kastarm med Boll (70 cm)
  Egenskaper En kastarm tillverkad i plats med ergonomiskt handtag med gummiinsats som gör slungan bekväm att hålla i. Den förlängda armen möjliggör långa kast och ordentligt med träning för hunden. Perfekt när du vill låta hunden springa av sig ordentligt eller som belöning. En ca 6 cm boll i skumgummi ingår. Levereras i slumpmässigt vald färg. Längd på skaftet finns i 2 storlekar. Användning En förlängd arm för extra långa kast till hunden.
 • ProDog Repboll Gummi Mjuk

  ProDog Repboll Gummi Mjuk
  Egenskaper ProDog Repboll Gummi Mjuk består av en mjuk gummiboll, fäst på ett 60 cm långt snöre. Snöret tillåter dig att slunga iväg bollen extra långt. Perfekt för dig som har en leksugen hund som verkligen tycker om att apportera bollar. Säljs i osorterade färger. Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak. Användning Kastleksak för apporterande hundar.
 • Little&Bigger Repboll Med Ögla

  Little&Bigger Repboll Med Ögla
  Egenskaper Rolig leksak som fungerar perfekt för att kasta. Kom ihåg att ha uppsikt över hunden när den leker med leksaken. Användning Leksaksboll i rep.
 • Pro Dog Repboll Gummi Bjällra

  Pro Dog Repboll Gummi Bjällra
  Egenskaper Pro Dog Repboll Gummi Bjällra består av en gummiboll med bjällra, fäst på ett 60 cm långt snöre. Snöret tillåter dig att slunga iväg bollen extra långt. Perfekt för dig som har en leksugen hund som verkligen tycker om att apportera bollar. Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak. Användning Kastleksak för apporterande hundar.
 • Starmark Everlasting Treatball (Large)

  Starmark Everlasting Treatball (Large)
  Egenskaper Starkmark Everlasting Treatball förebygger destruktivt beteende orsakat av tristless tack vare den mentala stimulans leksaken bidrar till. Leksaken kan fyllas med godis, foder eller Everlasting Treats för roligare aktivering och tuggutmaning. Levereras med ett tugg, fler köpes separat. Färg: blå. När hunden tuggar på tuggleksaker och godistugg bör den alltid vara under uppsikt. Observera även att när godiset är bött av saliv kan det lämna fläckar på tyg och kläder. Användning Långvarig mental aktivering för hundar.
 • Pro Dog Bungee Med Nätboll (AgilityFeb vetzoos-favorit)

  Pro Dog Bungee Med Nätboll (AgilityFeb vetzoos-favorit)
  Egenskaper Pro Dog Bungee Med Nätboll är en ergonomiskt utformad dragkampsleksak. Det elastiska handtaget gör nämligen lek mer skonsamt för både hundens nacke och människans axlar. Leksakens boll är gjord av slittåligt gummi. Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak. Användning Dragkampsleksak för hund.
 • Little&Bigger Aktiveringsboll Roll-a-Treat

  Little&Bigger Aktiveringsboll Roll-a-Treat
  Egenskaper Rolig leksak som du kan gömma godis i. Den är gjord av det tåliga och mjuka TPR-materialet, kommer i osorterade färger. Användning Aktiveringsleksak för hund.
 • Extreme Ball (Large)

  Extreme Ball (Large)
  Egenskaper Studsbollen går inte att punktera. Användning Slitstark studsboll
 • Starmark Treat Dispensing Chewball (Medium/Large)

  Starmark Treat Dispensing Chewball (Medium/Large)
  EgenskaperStarmark Treat Dispensing Chewball är den perfekta leksaken till den hårdhänta hunden. Materialet masserar tänderna vilket även gör att den bidrar till en god munhälsa. Passar både som belöningsboll eller rolig aktivering. Finns i tre olika storlekar för att passa just din hund.AnvändningEn aktiverings- och belöningsboll.
 • Kong Squeezz Actionball (Large)

  Kong Squeezz Actionball (Large)
  Egenskaper Hundar älskar att jaga efter actionbollarna eftersom den studsar orytmiskt. Den har ett dynamiskt gummi och roliga former som gör apporteringslekar roligare. Klara färger, greppvänliga hundbollar med pip. OBS! Small och Medium kommer i 3-pack, Large kommer i 2-pack.
 • Kong Squeezz Actionball (Medium)

  Kong Squeezz Actionball (Medium)
  Egenskaper Hundar älskar att jaga efter actionbollarna eftersom den studsar orytmiskt. Den har ett dynamiskt gummi och roliga former som gör apporteringslekar roligare. Klara färger, greppvänliga hundbollar med pip. OBS! Small och Medium kommer i 3-pack, Large kommer i 2-pack.
 • Pro Dog Bungee Med TPR-Boll (45 cm lång)

  Pro Dog Bungee Med TPR-Boll (45 cm lång)
  Egenskaper Pro Dog Bungee Med TPR-Boll är en ergonomiskt utformad dragkampsleksak. Det elastiska handtaget gör nämligen lek mer skonsamt för både hundens nacke och människans axlar. Leksakens boll är gjord av slittåligt gummi. Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak. Användning Dragkampsleksak för hund.
 • Nerf Tennisbollar

  Nerf Tennisbollar
  Egenskaper Nerf Tennisbollar är gjorda av slitstarkt filtmaterial i trevliga färger som syns bra. De låter när hunden biter i dem och de passar perfekt att använda tillsammans med Nerf Mini Blaster. Kom ihåg att aldrig lämna din hund utan uppsikt när den använder en leksak. Användning 4-pack leksaksboll för hund.
 • Pro Dog Repboll Gummi (L)

  Pro Dog Repboll Gummi (L)
  Egenskaper Pro Dog Repboll Gummi består av en gummiboll, fäst på ett 60 cm långt snöre. Snöret tillåter dig att slunga iväg bollen extra långt. Perfekt för dig som har en leksugen hund som verkligen tycker om att apportera bollar. Finns att välja i tre storlekar. Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak. Användning Kastleksak för apporterande hundar.
 • JW Hol-ee Football (Mini)

  JW Hol-ee Football (Mini)
  Egenskaper Hol-ee Football är en boll som kan används till mycket. Då den är testad och helt fri från giftiga ämnen som bly, antimon, arsenik, barium, kadium, krom, kvicksilver, selen eller andra kemikalierester är den helt ofarlig för hunden att ha i munnen. Finns i tre storlekar, mini, small och medium. OBS! Levereras i blandade färger och kan tyvärr inte väljas av köparen. Användning En tålig leksak för kastlekar, dragkamp eller för hunden att bära runt på.
 • Pro Dog Bungee Mopp Med Gummiboll (Blå/Grön)

  Pro Dog Bungee Mopp Med Gummiboll (Blå/Grön)
  Egenskaper Pro Dog Mopp Med Gummiboll är enkel att använda, med ett greppvänligt handtag så är det bara att kasta. Handtaget har dessutom en elastisk del, vilket är skonsamt för både dig och hunden vid ryck. Leksaken finns att välja i fyra olika färger. Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak. Användning Kast- och aktiveringsleksak för hund.
 • JW Hol-ee Football (Small)

  JW Hol-ee Football (Small)
  Egenskaper Hol-ee Football är en boll som kan används till mycket. Då den är testad och helt fri från giftiga ämnen som bly, antimon, arsenik, barium, kadium, krom, kvicksilver, selen eller andra kemikalierester är den helt ofarlig för hunden att ha i munnen. Finns i tre storlekar, mini, small och medium. OBS! Levereras i blandade färger och kan tyvärr inte väljas av köparen. Användning En tålig leksak för kastlekar, dragkamp eller för hunden att bära runt på.
 • Little&Bigger Repboll

  Little&Bigger Repboll
  Egenskaper Rolig leksak som fungerar perfekt för att kasta. Kom ihåg att ha uppsikt över hunden när den leker med leksaken. Användning Leksaksboll i rep.
 • Snacksboll Gummilabyrint (11 cm)

  Snacksboll Gummilabyrint (11 cm)
  Egenskaper Tillverkad av naturgummi och den studsar och rullar tyst. Finns i flera storlekar och blandade fäger. OBS! du kan inte själv välja färg vid beställning, utan en av färgerna skickas till dig.
 • Be Nordic Repboll med Handtag (ø 7 × 20 cm)

  Be Nordic Repboll med Handtag (ø 7 × 20 cm)
  Egenskaper Varje produkt från Be Nordic har en unik design och är inspirerad av Tysklands norra kust är landskapet består mestadels av strand och hav. Alla produkter är tillverkade i robusta tyger med tidlösa färger som matchar både strand och hav. Detaljerna är dekorativa och består av bl.a. rep, knutar, ankare, måsar och koordinater. Be Nordic Repboll är en snygg och slittålig repboll med handtag tillverkad av polyester/bomull. Finns i två storlekar. Användning Repboll av polyester/bomull.
 • Pro Dog Repboll Gummi (M)

  Pro Dog Repboll Gummi (M)
  Egenskaper Pro Dog Repboll Gummi består av en gummiboll, fäst på ett 60 cm långt snöre. Snöret tillåter dig att slunga iväg bollen extra långt. Perfekt för dig som har en leksugen hund som verkligen tycker om att apportera bollar. Finns att välja i tre storlekar. Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak. Användning Kastleksak för apporterande hundar.
 • Nerf TPR Crunch Bash Fotboll (Sommar vetzoos-favorit)

  Nerf TPR Crunch Bash Fotboll (Sommar vetzoos-favorit)
  Egenskaper Nerf TPR Crunch Bash Fotboll är en kastboll av det lite större slaget med skojigt prassel. Den är tillverkad av tåligt TPR-gummi som har en greppvänlig design och flyter i vatten. Kom ihåg att aldrig lämna din hund utan uppsikt när den använder en leksak. Användning Leksaksboll för hund.
 • Igelkottsboll Gummi (ø 12 cm)

  Igelkottsboll Gummi (ø 12 cm)
  Egenskaper En rolig, slitstark och robust igelkottsboll i TPR (gummi). Bollen har mjuka piggar och passar bra även för massage. Denna boll är också fri från ljud. Finns i två olika storlekar. OBS! Färg kan ej väljas, vid beställning skickas slumpmässig färg (grön eller orange).
 • Extreme Ball (Small)

  Extreme Ball (Small)
  Egenskaper Studsbollen går inte att punktera. Användning Slitstark studsboll
 • Snacksboll Gummilabyrint (7,5 cm)

  Snacksboll Gummilabyrint (7,5 cm)
  Egenskaper Tillverkad av naturgummi och den studsar och rullar tyst. Finns i flera storlekar och blandade fäger. OBS! du kan inte själv välja färg vid beställning, utan en av färgerna skickas till dig.
 • Igelkottsboll Gummi (ø 8 cm)

  Igelkottsboll Gummi (ø 8 cm)
  Egenskaper En rolig, slitstark och robust igelkottsboll i TPR (gummi). Bollen har mjuka piggar och passar bra även för massage. Denna boll är också fri från ljud. Finns i två olika storlekar. OBS! Färg kan ej väljas, vid beställning skickas slumpmässig färg (grön eller orange).
 • Pro Dog Bungee Fårskinn Med Gummiboll

  Pro Dog Bungee Fårskinn Med Gummiboll
  Egenskaper Pro Dog Bungee Fårskinn Med Gummiboll är en ergonomiskt utformad dragkampsleksak. Det elastiska handtaget gör nämligen lek mer skonsamt för både hundens nacke och människans axlar. Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak. Användning Belönings- och dragkampsleksak för hund.
 • Snacksboll Gummilabyrint (9 cm)

  Snacksboll Gummilabyrint (9 cm)
  Egenskaper Tillverkad av naturgummi och den studsar och rullar tyst. Finns i flera storlekar och blandade fäger. OBS! du kan inte själv välja färg vid beställning, utan en av färgerna skickas till dig.
 • AirDog Squeaker Tennisbollar (X-Small)

  AirDog Squeaker Tennisbollar (X-Small)
  EgenskaperHållbara tennisbollar som även har en pip-funktion och är skonsam mot hundens tänder och tandkött.Produktvideo
 • Pro Dog Bungee Mopp Med Gummiboll (Orange/Svart)

  Pro Dog Bungee Mopp Med Gummiboll (Orange/Svart)
  Egenskaper Pro Dog Mopp Med Gummiboll är enkel att använda, med ett greppvänligt handtag så är det bara att kasta. Handtaget har dessutom en elastisk del, vilket är skonsamt för både dig och hunden vid ryck. Leksaken finns att välja i fyra olika färger. Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak. Användning Kast- och aktiveringsleksak för hund.
 • Kong Sports Balls (Medium)

  Kong Sports Balls (Medium)
  Egenskaper Bollarna är tillverkade med extra tjocka gummiväggar som gör att de håller bättre. Kasta iväg dem och din hund kommer bli som galen i att leka med dem. OBS! de mindre storlekarna kommer med 3 bollar, large enbart 2 bollar.
 • Pro Dog Bungee Med Taggboll (AgilityFeb vetzoos-favorit)

  Pro Dog Bungee Med Taggboll (AgilityFeb vetzoos-favorit)
  Egenskaper Pro Dog Bungee Med Taggboll är en ergonomiskt utformad dragkampsleksak. Det elastiska handtaget gör nämligen lek mer skonsamt för både hundens nacke och människans axlar. Leksakens boll är gjord av slittåligt gummi. Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak. Användning Dragkampsleksak för hund.
 • Little & Bigger Cosy Uggla (22 cm)

  Little & Bigger Cosy Uggla (22 cm)
  Egenskaper Supergullig och mysig uggla till din hund. Är utrustad med pip för att vara extra spännande, kommer i osorterade färger om brun eller crèmevit. Användning Pipleksak till hund.
 • Pro Dog Bungee Mopp Med Gummiboll (Grön/Rosa)

  Pro Dog Bungee Mopp Med Gummiboll (Grön/Rosa)
  Egenskaper Pro Dog Mopp Med Gummiboll är enkel att använda, med ett greppvänligt handtag så är det bara att kasta. Handtaget har dessutom en elastisk del, vilket är skonsamt för både dig och hunden vid ryck. Leksaken finns att välja i fyra olika färger. Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak. Användning Kast- och aktiveringsleksak för hund.
 • Buster Sensory Ball (6, 35 cm)

  Buster Sensory Ball (6, 35 cm)
  Egenskaper Buster Sensory Ball aktiverar flera av hundens alla sinnen med färg, ljud, ytor och smak. Sensory Ball är gjord av slitstarkt TPR-gummi, som är fri från ftalater och andra skadliga ämnen. Bollen är speciellt utformad för valpar och små hundar, och är perfekt för interaktiv lek med hunden. 2 storlekar.
 • Pro Dog Repboll Gummi (S)

  Pro Dog Repboll Gummi (S)
  Egenskaper Pro Dog Repboll Gummi består av en gummiboll, fäst på ett 60 cm långt snöre. Snöret tillåter dig att slunga iväg bollen extra långt. Perfekt för dig som har en leksugen hund som verkligen tycker om att apportera bollar. Finns att välja i tre storlekar. Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak. Användning Kastleksak för apporterande hundar.
 • Bomullsbollar

  Bomullsbollar
  Bomullsbollar 100 st för rengöring av hud
 • Chuckit! Ultra Squeaker Ball - M: Ø 6,4 cm

  Chuckit! Ultra Squeaker Ball - M: Ø 6,4 cm
  Chuckit! Ultra Squeaker Ball är perfekt för aktiva, kast- och fångalekar med din hund. Bollen studsar bra och har ett eggande pipljud inuti som animerar hunden att ta i lite extra. Gummibollens yta är strukturerad och dessutom den har spår, så hunden kan plocka upp den med tänderna och bära
 • Pro Dog Bungee Med TPR-Boll

  Pro Dog Bungee Med TPR-Boll
 • Nylabone Dura Chew Chicken - Large: L 20 x B 4,0 x H 2,0 cm

  Nylabone Dura Chew Chicken - Large: L 20 x B 4,0 x H 2,0 cm
  Det goda tuggbenet Nylabone Dura Chew Chicken motstår även de häftigaste tuggattacker. När hunden tuggar rengör benet tänderna effektivt som en tandborste. De fina trådarna runt benet gnuggar skonsamt bort beläggning på tänderna och masserar samtidigt tandköttet. Därigenom motverkas uppk
 • TPR-fotboll hundleksak - 1 st, Ø 8 cm

  TPR-fotboll hundleksak - 1 st, Ø 8 cm
  Mjuk och enkel att greppa tack vare den noppiga ytan. Denna 2in1-boll i trendig fotbollsdesign är perfekt för apporteringslekar. Hundar älskar att rusa efter den rullande och hoppande bollen att för att fånga och hämta den. När hunden biter eller tuggar på det mjuka skalet, masserar de flexi
 • Sengångare med polkagris hundleksak - 2 st i sparset

  Sengångare med polkagris hundleksak - 2 st i sparset
  Men, vad är det där för en skojig figur som ligger under julgranen? Det ser ut som en ny kompis till din hund! Sengångaren av plysch bär en julig, röd jacka och vägrar att släppa taget om sin polkagris. Den är en perfekt julklapp men sprider förstås lika mycket glädje under resten av år
 • Trixie gummibåt - S-M: L 97 x B 65 cm, blå

  Trixie gummibåt - S-M: L 97 x B 65 cm, blå
  Denna fina, ljusblå gummibåt med ett tassmönster från Trixie Dinghy är designad för hundar som älskar att leka och chilla i vattnet. Den är en jätterolig och glädjande underhållning för både människor och djur! När ni kommit fram till badplatsen behöver ni bara blåsa upp kanten med
ilead