Saker för gnagare och andra smådjur

Den som har smådjur som hamster, marsvin, tamråtta, möss eller andra gnagare hemma vet att det behövs en hel del utrustning och mat. På den här sidan har vi samlat prylarna som gör smådjurslivet enklare att sköta.

Kategorier: Strö & Hö | Burar & Hagar | Foder

Populärt inom smådjur

 • Brit Animals Marsvin Complete (1,5 kg)

  Brit Animals Marsvin Complete (1,5 kg)
  Egenskaper Marsvin Complete innehåller bland annat mjölktistel för att stärka en hälsosam matsmältning och metabolism. Fiberrik med ett lågt kaloriinnehåll. Användning Foder för marsvin
 • Supreme Selective Guinea Pig (1,5kg)

  Supreme Selective Guinea Pig (1,5kg)
  Egenskaper Selective Guniea Pig är framtagen för hålla ditt marsvin sunt och friskt. Fodret är sammanpressat till likadana foderkulor som därmed förhindrar marsvinet att välja ut godbitarna. Fodret befrämjar tillväxten av nyttiga bakterier i matsmältningssystemet. Innehåller linfrö som är en ultimat källa till Omega 3 och 6, som ger frisk hud och päls. Fodret har ett högt fiberinnehåll (minst 15%) och har tillsatt Vitamin C samt befrämjar naturlig nötning av tänderna. Inget tillsatt socker och inga färgämnen. Brukanvisning Ett vuxet marsvin har ett behov av ca 30-50 g/dag Selective Guinea Pig. Man kan ge marsvinet fri tillgång av detta foder men då måste en viktkontroll ske regelbundet. Fräscht hö och friskt vatten ska alltid finnas tillgängligt. Öppnad förpackning förvaras svalt och torrt. Användning Fiberrikt kvalitetsfoder för marsvin
 • Selective Mouse (0,35 kg)

  Selective Mouse (0,35 kg)
  Egenskaper Selective Mouse innehåller en mix av sädesslag av fullkornskvalitet, hasselnötter som är en utmärkt proteinkälla och äpple som är en bra källa till antioxidanter som skyddar. Det finns inget tillsatt socker eller färgämne i Selective Mouse, allt för att ge din mus ett friskt och sunt liv. Bruksanvisning En vuxen mus har ett behov av ca 3-5 g/dag av Supreme science Selective® Mouse. Friskt vatten ska alltid finnas tillgängligt. Öppnad förpackning förvaras svalt och torrt.
 • Gerty Guinea Pig (4,5 kg)

  Gerty Guinea Pig (4,5 kg)
  Egenskaper Gerty Guinea Pig är en mix av bland annat majs, havre, vete, bönor och alfalfa till marsvin. C-vitamin är tillsatt då det är viktigt för marsvinens hälsa. I övrigt är fodret är rikt på naturligt protein, vitaminer och mineraler och blir snabbt en favorit. Inget tillsatt socker. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Foder till marsvin.

Fler tips på smådjur

 • Vitakraft Premium Meny Råtta (400 g)

  Vitakraft Premium Meny Råtta (400 g)
  Egenskaper Vitakraft Premium Meny är ett balanserat foder anpassat specifikt för råttor. Med fröer, frukter, grönsaker och knapriga nötter. Samtliga produkter från Vitakraft är fria från konstgjorda färg-, konserverings- och smakämnen. Användning Huvudfoder Information Med anti-lukt komplex: aktiva ingredienser som minskar förekomsten av dålig lukt Med animalisk protein Sockerfritt Återförslutningsbar förpackning
 • Brit Animals Råtta (1,5 kg)

  Brit Animals Råtta (1,5 kg)
  Egenskaper Ett komplett foder som passar för råttor och möss.
 • Nature Hamster (2,3 kg)

  Nature Hamster (2,3 kg)
  Egenskaper Denna förstaklassiga blandning innehåller en väl komponerad sammansättning av vitaminer, mineraler och aminosyror. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Komplett foder för hamstrar.
 • JR Farm Hökub Med Blommor (20x20 cm)

  JR Farm Hökub Med Blommor (20x20 cm)
  Egenskaper En helt naturlig hökub fylld med aromatiskt bergängshö och doftande blommor, detta ger ett tillskott av råfibrer. Kuben kan fyllas på och är 100% ätbar.
 • Tunnel till smådjursbur

  Tunnel till smådjursbur
  Egenskaper Tunnel i plast med små andningshål som man kan bygga ihop med vinkelrör för att göra smådjursburen roligare och lite större. Hamstrar och andra små gnagare är mycket förtjusta i tunnlar och rör och gillar att krypa in i trånga gångar. Dessa kan fästas på utsidan av buren och på så sett får djuret lite mer utrymme.
 • JR Farm Fruitys (150 gram)

  JR Farm Fruitys (150 gram)
  Egenskaper Dessa torkade, mumsiga góbitar är rika på energi och mycket lättsmälta. Användning Ges som ett tillskottsfoder för dvärgkaniner, marsvin, råttor, hamstrar och möss.
 • JR Farm Baby Carrots (200 gram)

  JR Farm Baby Carrots (200 gram)
  Egenskaper Torkade smakrika morötter för alla gnagare. Morötterna är mycket energirika och lättsmälta. Användning Ges som ett tillskottsfoder för kaniner, marsvin, råttor, hamstrar och möss.
 • Vitakraft Sandy Special Chinchilla (1 kg)

  Vitakraft Sandy Special Chinchilla (1 kg)
  EgenskaperChinchillor har en speciellt tät vacker päls som kräver putsning varje dag. Detta sker genom sandbad. Vitakraft Sandy Special är framtagen för att vara skonsam för pälsen och bidrar till att bibehålla dess naturligt sidenaktiga mjukhet.
 • Mästers Chinchillapellets (20 kg)

  Mästers Chinchillapellets (20 kg)
  Egenskaper Mästers chinchillapellets är ett foder som tillsammans med hö och vatten täcker hela chinchillans näringsbehov. Fodret består av flera olika högkvalitativa råvaror, och har en väl avvägd balans mellan protein, fiber, fett, vitaminer och mineraler.Chinchillor är växttrådsätare och gnagare och är därför i behov av hög växttrådhalt och lågt protein- och energivärde. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • CareFresh Naturlig Burströ (60 l / 6 kg)

  CareFresh Naturlig Burströ (60 l / 6 kg)
  Egenskaper CareFresh är tillverkad av pappersmassa, en naturlig och hållbar resurs som är säker och bekväm för alla små husdjur. Den är giftfri, dammar nästan inte vilket passar bra både för djur och människor som kan ha allergiproblem. Det färgar inte av sig och är 100 % biologiskt nedbrytbar och komposterbar. Dekorera ditt husdjurs bur lite roligare, välj mellan olika färger. (se nedan) CareFresh Vit CareFresh Rosa CareFresh Konfetti CareFresh Blå
 • Burgess Excel Guinea Pig Adult with Mint (4 kg)

  Burgess Excel Guinea Pig Adult with Mint (4 kg)
  Egenskaper Kompletteringsfodret är menat att ges som ett komplement, utöver marsvinens ordinarie utfodring av hö. Det är fullt av protein, fiber och näringsämnen som behövs för starka och friska marsvin. Fodret är berikat med vitaminer och mineraler, vilket ger friska ögon, hud och päls. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Kompletteringsfoder för kaniner.
 • CareFresh Konfetti Burströ (50 L / 5 kg)

  CareFresh Konfetti Burströ (50 L / 5 kg)
  Egenskaper CareFresh är tillverkad av pappersmassa, en naturlig och hållbar resurs som är säker och bekväm för alla små husdjur. Den är giftfri, dammar nästan inte vilket passar bra både för djur och människor som kan ha allergiproblem. Det färgar inte av sig och är 100 % biologiskt nedbrytbar och komposterbar. Dekorera ditt husdjurs bur lite roligare, välj mellan olika färger. (se nedan) CareFresh Naturlig CareFresh Vit CareFresh Rosa CareFresh Blå
 • Selective Guinea Pig Grain Free (1,5 kg)

  Selective Guinea Pig Grain Free (1,5 kg)
  Egenskaper Selective Guinea Pig Grain Free innehåller smakligt timotejhö för att bidra till marsvinets hälsa. Fodret innehåller ett högt fiberinnehåll och är även helt spannmålsfritt. Fodret bidrar till ett välmående matsmältningssystem och är proppad med alla de vitaminer och mineraler som en kanin behöver för att hållas i toppkondition. Innehåller även essentiella råvaror och odlade grönsaker. Helt utan tillsatt socker och på så vis även bra för tänderna. Linfrö bidrar till en frisk hud och glansig päls. Många veterinärer rekommenderar även Selective som foder. Användning Fiberrikt tillskottsfoder för vuxna kaniner Helt utan spannmål, socker, majs eller vete
 • Burgess Excel Guinea Pig Adult with Mint (2 kg)

  Burgess Excel Guinea Pig Adult with Mint (2 kg)
  Egenskaper Kompletteringsfodret är menat att ges som ett komplement, utöver marsvinens ordinarie utfodring av hö. Det är fullt av protein, fiber och näringsämnen som behövs för starka och friska marsvin. Fodret är berikat med vitaminer och mineraler, vilket ger friska ögon, hud och päls. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Kompletteringsfoder för kaniner.
 • Nature Rat (2,3 kg)

  Nature Rat (2,3 kg)
  Egenskaper Denna förstaklassiga blandning innehåller en väl komponerad sammansättning av vitaminer, mineraler och aminosyror. Lätt rivna, torkade och pressade gtönsaker, frukter och örtkryddor bidrar till en god matsmältning, god tandhygien där tänderna slits på ett lämpligt sätt och en utmärkt kondition. Nature Rat är sammanställt av minst 22 olika komponenter som är väl lämpade för råttor. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Helfoder för råttor.
 • CareFresh Konfetti Burströ (10 L / 1 kg)

  CareFresh Konfetti Burströ (10 L / 1 kg)
  Egenskaper CareFresh är tillverkad av pappersmassa, en naturlig och hållbar resurs som är säker och bekväm för alla små husdjur. Den är giftfri, dammar nästan inte vilket passar bra både för djur och människor som kan ha allergiproblem. Det färgar inte av sig och är 100 % biologiskt nedbrytbar och komposterbar. Dekorera ditt husdjurs bur lite roligare, välj mellan olika färger. (se nedan) CareFresh Naturlig CareFresh Vit CareFresh Rosa CareFresh Blå
 • JR Farm Äppelskivor (80 gram)

  JR Farm Äppelskivor (80 gram)
  Egenskaper Varsamt torkade äppelskivor, helt utan tillskott av konserveringsmedel. Dessa är noggrant packade för hand en och en. På så sätt bevarar man en stor del av alla de naturliga vitaminerna. I och med storleken på äppelchipsen passar detta även utmärkt som belöning vid inlärning. Användning Foder för dvärgkaniner, marsvin, hamstrar, möss och chinchillor.
 • JR Farm Fruktsallad (200 gram)

  JR Farm Fruktsallad (200 gram)
  Egenskaper En exklusiv frukssallad med många högkvalitétsfrukter från hela världen. Ger ditt djur värdefulla vitaminer och en balanserad näring. Vill du ge ditt djur något alldeles extra är detta det perfekt tilltugget. Utfodringsrekommendationer: Beroende på djurets storlek ges upp till 4 tsk/dag, rent eller tillsammans med det vanliga fodret. Ett kompletteringsfoder för gnagare och dvärgkaniner förutom degus, dvärghamster och gerbil. Utfodring Beroende på djurets storlek ges upp till 4 tsk/dag, rent eller tillsammans med det vanliga fodret. Ett kompletteringsfoder för gnagare och dvärgkaniner förutom degus, dvärghamster och gerbil. Användning En exklusiv fruktsallad när du vill ge ditt djur något extra.
 • Burgess Excel Chinchilla (1,5 kg)

  Burgess Excel Chinchilla (1,5 kg)
  Egenskaper Burgess Excel Chinchillainnehåller höga halter av nattligt fiber vilket erbjuder din chinchilla ett sund och hälsosam kompletteringskost. Tillsatt vitamin C är bra för huden och pälsen och Vitamin E bidrar till ett starkt immunförsvar. Kompletteringsfodret passar chinchillor och dengus i alla åldrar. Utfodring Max 2 tsk/dag till en fullvuxen och frisk chinchilla. Obs. att chinchillans kost ska bestå av större delen av hö och att färskt vatten alltid måste finnas tillgängligt. Användning Ett nyttigt kompletteringsfoder för din chinchilla.
 • Brit Animals Chinchilla (1,5 kg)

  Brit Animals Chinchilla (1,5 kg)
  Egenskaper Chinchilla fodret innehåller bland annat linfrö, en källa för Omega 3 omättade fettsyror för en glansig päls. Komplett med vitaminer och näringeämnen, och innehåller dessutom yucca schidigeraextrakt som stärker matsmältningen och minskar avföringsodörer. Användning Foder för chinchillor
 • Versele-Laga Complete Rat & Mouse (2 kg)

  Versele-Laga Complete Rat & Mouse (2 kg)
  Egenskaper Versele-Laga Complete Rat & Mouse bidrar till bland annat: En god tandhälsa tack vare de långa fiberna i fodret som måste tuggas ordentligt. Motverka hårbollar, också tack vare de långa fiberna som minskar risken för hårbollar. Vacker päls: Tillsatt omega 3 och 6 bidrar till en vacker hund och päls. Odörkontroll: Yucca Schidigera extrakt bonder ammoniak och andra komponenter som bidrar till en stark odör från avföringen. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett helfoder för råttor och möss.
 • Mästers Chinchillapellets (5 kg)

  Mästers Chinchillapellets (5 kg)
  Egenskaper Mästers chinchillapellets är ett foder som tillsammans med hö och vatten täcker hela chinchillans näringsbehov. Fodret består av flera olika högkvalitativa råvaror, och har en väl avvägd balans mellan protein, fiber, fett, vitaminer och mineraler.Chinchillor är växttrådsätare och gnagare och är därför i behov av hög växttrådhalt och lågt protein- och energivärde. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • CareFresh Vit Burströ (10 L)

  CareFresh Vit Burströ (10 L)
  Egenskaper CareFresh är tillverkad av pappersmassa, en naturlig och hållbar resurs som är säker och bekväm för alla små husdjur. Den är giftfri, dammar nästan inte vilket passar bra både för djur och människor som kan ha allergiproblem. Det färgar inte av sig och är 100 % biologiskt nedbrytbar och komposterbar. Dekorera ditt husdjurs bur lite roligare, välj mellan olika färger. (se nedan) CareFresh Naturlig CareFresh Rosa CareFresh Konfetti CareFresh Blå
 • Selective Chinchilla 1,5kg (1,5 kg)

  Selective Chinchilla 1,5kg (1,5 kg)
  Egenskaper Selective Chinchilla är framtagen för hålla din chinchilla sund och frisk. Fodret är sammanpressat till likadana foderkulor som förhindrar chinchillan att välja ut godbitarna. Befrämjar tillväxten av nyttiga bakterier i matsmältningssystemet.Innehåller linfrö som är en ultimat källa till Omega 3 och 6, som ger frisk hud och päls. Befrämjar tillväxten av nyttiga bakterier i matsmältningssystemet. Fodret har ett högt fiberinnehåll (19%) och befrämjar naturlig nötning av tänderna. Inget tillsatt socker och inga färgämnen. Brukanvisning En vuxen chinchilla har ett behov av ca 30-40 g/dag Selective Chinchilla. Fräscht hö och friskt vatten ska alltid finnas tillgängligt. Öppnad förpackning förvaras svalt och torrt. Användning Fiberrikt kvalitetsfoder för chinchillor
 • Supreme Selective Guinea Pig (3kg)

  Supreme Selective Guinea Pig (3kg)
  Egenskaper Selective Guniea Pig är framtagen för hålla ditt marsvin sunt och friskt. Fodret är sammanpressat till likadana foderkulor som därmed förhindrar marsvinet att välja ut godbitarna. Fodret befrämjar tillväxten av nyttiga bakterier i matsmältningssystemet. Innehåller linfrö som är en ultimat källa till Omega 3 och 6, som ger frisk hud och päls. Fodret har ett högt fiberinnehåll (minst 15%) och har tillsatt Vitamin C samt befrämjar naturlig nötning av tänderna. Inget tillsatt socker och inga färgämnen. Brukanvisning Ett vuxet marsvin har ett behov av ca 30-50 g/dag Selective Guinea Pig. Man kan ge marsvinet fri tillgång av detta foder men då måste en viktkontroll ske regelbundet. Fräscht hö och friskt vatten ska alltid finnas tillgängligt. Öppnad förpackning förvaras svalt och torrt. Användning Fiberrikt kvalitetsfoder för marsvin
 • Nature Chinchilla (2,3 kg)

  Nature Chinchilla (2,3 kg)
  Egenskaper Fodret är sammansatt av 16 olika ingredienser, innehåller alla nödvändiga aminosyror, mineraler och spårämnen som är anpassade efter chinchillans behov. Tunna flakes, torkade, extraherade grönsaker, frukter och örter är en riktig delikatess för din chinchilla som samtidigt ger det bästa näringsupptaget. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning
 • Selective Rat & Mouse (1,5 kg)

  Selective Rat & Mouse (1,5 kg)
  Egenskaper Selective Rat & Mouse är framtagen för hålla din råtta sund och frisk. Fodret är tillverkat av ett unikt kompromisslöst vegetariskt recept, rikt på fleromättade fettsyror, låg halt av mättade fettsyror och kolesterol och är bra för hjärta och kärl. Befrämjar tillväxten av nyttiga bakterier i matsmältningssystemet och främjar god tandhygien. Inget tillsatt socker och inga färgämnen. Fodret har hög smaklighet. Bruksanvisning En vuxen råtta har ett behov av ca 20-25 g/dag Selective Rat. Friskt vatten ska alltid finnas tillgängligt. Öppnad förpackning förvaras svalt och torrt.
 • JR Farm Hökub Med Mjölmask (12.5x12.5 cm)

  JR Farm Hökub Med Mjölmask (12.5x12.5 cm)
  Egenskaper En helt naturlig hökub fylld med aromatiskt bergängshö och knapriga mjölmaskar, detta ger ett tillskott av animaliskt protein. Kuben kan fyllas på och är 100% ätbar.
 • Versele-Laga Nature Chinchilla - Ekonomipack: 2 x 9 kg

  Versele-Laga Nature Chinchilla - Ekonomipack: 2 x 9 kg
  Müsliblandningen Nature Chinchilla är ett optimalt helfoder för chinchillor. Kombinationen av utsökta örter, gräs och saftiga grönsaker som morötter, ärtor och paprika gör denna blandning extra god, samtidigt so den är en viktig bas för en god hälsa. Grönsakerna innehåller essentiella
 • Critical Care 454 g

  Critical Care 454 g
  Stödmatning till smådjur
 • Chipsi Carefresh Forest Green - 60 l

  Chipsi Carefresh Forest Green - 60 l
  Burströet Chipsi Carefresh Forest Green har en saftigt grön färg som ger buren en naturlig känsla - det ser nästan ut som om dina smådjur hoppar över en riktig äng. Ströet består komplett av växtfibrer, eller mer exakt, biologiskt nedbrytbara cellulosaflingor. Dessa flingor kännetecknas
 • Hansepet Flower Mix - 4-delat, 400 g

  Hansepet Flower Mix - 4-delat, 400 g
  Flower power för din gnagare! Hansepet Flowermix är ett läckert godis emellanåt. De fyra olika örtsorterna à 100 g är ett optimalt näringstillskott till färskt grönfoder och det dagliga höet. Blandpacket är helt spannmålsfritt och naturligt - det innehåller inte socker, färg- och arom
 • Bunny hö från naturskyddade ängar - 3 sorter - 3 x 250 g

  Bunny hö från naturskyddade ängar - 3 sorter - 3 x 250 g
  Bunny hö härstammar från naturskyddade ängar. Bunny hjälper därmed till att främja bevarandet av denna naturliga livsmiljö. Här finns en unik mångfald av örter och växter, särskilt goda och med ett högt biologiskt värde. Din kanin eller gnagare kommer att älska Bunny hö med de krisp
 • Bunny DvärghamsterDröm Expert - 500 g

  Bunny DvärghamsterDröm Expert - 500 g
  Bunny DvärghamsterDröm Expert utan extruderade ingredienser och pellets passar speciellt för dvärghamstrar som inte tycker om pellets. Det avvägda helfodret består av en färgglad blandning vitaliserande spannmålssorter och grönsaker. Kraftspridande ingredienser som quinoa, amarant, perillaf
 • Nature Chinchilla 2,3 kg

  Nature Chinchilla 2,3 kg
  Helfoder utan pressade pellets för chinchillor.
 • Greenwoods våtfoder för illrar - Ekonomipack: 24 x 200 g

  Greenwoods våtfoder för illrar - Ekonomipack: 24 x 200 g
  Illrar är köttätare och behöver en proteinrik näring. Med Greenwoods erbjuder du din iller ett våtfoder som är noggrant anpassat till mindre rovdjurs näringsbehov. Greenwoods är särskilt utvecklat för att förse illrar med en artriktig näring. Illrar har ett stort energibehov och kortare
 • Vitakraft Vita Verde Hö och Vildros

  Vitakraft Vita Verde Hö och Vildros
  Hö för alla gnagare från Vitakraft
 • Savic Tasmania 120 smådjursbur - L 120 x B 65 x H 107 cm (2 paket*)

  Savic Tasmania 120 smådjursbur - L 120 x B 65 x H 107 cm (2 paket*)
  Metallbur för smådjur, med separat galleravskiljning, idealisk när djur behöver hållas isär, med dubbeldörrar, 2 bottenbrickor bottengaller, inklusive 6 plattformar, 6 stegar och 4 skålar, galleravstånd: 1,1 cm.
 • Vilmie naturhalm - 10 kg

  Vilmie naturhalm - 10 kg
  Den förstklassiga naturhalmen från Vilmie är perfekt som bottenströ i buren. Det används gärna av kaniner, marsvin och andra smådjur som gömställe eller för att bygga bo. Det är också gott att knapra på emellanåt. dient es als kleine Knabberei für zwischendurch. Vilmie naturhalm är i
 • Outback rektangulär hage med gallertak - Svart: L 216 x B 116 x H 65 cm

  Outback rektangulär hage med gallertak - Svart: L 216 x B 116 x H 65 cm
  Vilken kanin vill inte vara ute och njuta av solen och knapra färskt gräs? Denna rymliga utehage av belagd metall håller katter och rovfåglar borta från ditt djur även ovanifrån, för den har ett gallertak. Nätelementen är förbundna med stavar som förankras i marken. Buren kan inte kan pu
 • Bedding

  Bedding
  Beskrivning kommer snart!
 • Chipsi Extra bokträspån - 15 kg, XXL-spån

  Chipsi Extra bokträspån - 15 kg, XXL-spån
  Chipsi Extra bokträspån-granulat är ett naturligt strö som är särskilt anpassat till reptilers samt vissa fågelarters behov. Den grovkorniga granulaten är lämplig för större reptiler, ormar och stora fåglar. Den medelstora kornstorleken för mindre reptiler, stora fåglar, sköldpaddor,
 • Essentials Young Guinea Pig Food 11 kg

  Essentials Young Guinea Pig Food 11 kg
  Pellets till unga och digivande marsvin.
 • Skyline Maxi XXL smådjursbur - B 119 x D 59 x H 47 cm

  Skyline Maxi XXL smådjursbur - B 119 x D 59 x H 47 cm
  Smådjursburen Maxi XXL är ett robust smådjurshem för hela livet. Buren är noggrant tillverkad av kvalitativa material. Buren består en stabil, plastbelagd metallbur och en stadig underdel av plast. Två dörrar, en på taket och en på framsidan, underlättar rengöring och gör det lätt att
 • Greenwoods marsvinsfoder - 3 kg

  Greenwoods marsvinsfoder - 3 kg
  Med Greenwoods förser du din älskling med naturligt och nyttigt foder. Greenwoods innehåller all-in-one höbitar som har anpassats till marsvinets särskilda näringsbehov. Dessa Höbitar förser ditt marsvin med alla nödvändiga näringsämnen och vitaminer som krävs för en balanserad kost. G
 • Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu foder - Ekonomipack: 2 x 1,75 kg

  Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu foder - Ekonomipack: 2 x 1,75 kg
  Versele-Laga Chinchilla Degu Complete foder är ett avvägt komplettfoder, utformat efter djurens naturliga näringsbehov. Det innehåller ej socker eller spannmål, däremot mängder av olika örter, gräs och smakrika grönsaker. Det goda och väl accepterade fodret förser djuren med vitaminer oc
 • Harry Hamster

  Harry Hamster
  Beskrivning kommer snart!
 • JR Farm Schmaus Marsvinskalas - 2,5 kg

  JR Farm Schmaus Marsvinskalas - 2,5 kg
  JR Farm marsvin-kalas är ett naturligt helfoder som anpassats till marsvinets behov. Fodret har en oerhört hög råfiberhalt och en låg andel spannmål, vilket stödjer en sund matsmältning samtidigt som övervikt förebyggs. Grönsakerna i fodret är goda och nyttiga. JR Fram marsvin-kalas inne
ilead