Smådjursfoder

Smådjur som hamster, chinchilla och kanin behöver sin speciella mat. För gnagare finns lite olika sorters foder att välja på. Vi har samlat allt smådjursfoder här nedanför. Vill du se speciellt för din typ av husdjur kan du välja djursort som ett filter.

Smådjursfoder för: Hamster | Chinchilla | Kanin | Marsvin | Tamråtta

Populärt inom smådjursfoder

 • Mästers Chinchillapellets (5 kg)

  Mästers Chinchillapellets (5 kg)
  Mästers Chinchilla är ett svensktillverkat foder med utsökt smak speciellt anpassat efter chinchillans näringsbehov. Fodret innehar en bra balans av protein, fett, fibrer, vitaminer och mineraler.Fodret består av flera råvaror av hög kvalité vilket tillsammans med hö och vatten fyller chinchillans näringsbehov.AnvändningPellets till chinchillorOBS! DatummärkningVi vill göra er uppmärksamma på att datumet på dessa förpackningar är tillverkningsdatum, inte bäst före datum. Hållbarheten är 12 månader från det datum som anges på förpackningen.
 • Mästers Chinchillapellets (20 kg)

  Mästers Chinchillapellets (20 kg)
  Mästers Chinchilla är ett svensktillverkat foder med utsökt smak speciellt anpassat efter chinchillans näringsbehov. Fodret innehar en bra balans av protein, fett, fibrer, vitaminer och mineraler.Fodret består av flera råvaror av hög kvalité vilket tillsammans med hö och vatten fyller chinchillans näringsbehov.AnvändningPellets till chinchillorOBS! DatummärkningVi vill göra er uppmärksamma på att datumet på dessa förpackningar är tillverkningsdatum, inte bäst före datum. Hållbarheten är 12 månader från det datum som anges på förpackningen.
 • Välbalanserat Foder för Råttor och Möss - 0,5 kg

  Välbalanserat Foder för Råttor och Möss - 0,5 kg
  Supersmaskigt foder från Complete som är till för din råtta eller mus. Ett all-around foder i pelletsform som ger ditt djur alla de viktiga näringsämnen som behövs för att bibehålla en sund varierad kosthållning och en god hälsa. Fodret innehåller välsmakande kyckling som tillgodoser proteinbehovet samt spannmål, linfrö och vitaminer som ger optimala förutsättningar för en angenäm matsmältning, pälskvalitet och ett bra immunförsvar. Pelletsen är dessutom gjorda för att ge ditt djurs tänder samtidig kompletterande rengöring.  Varierat och välsmakande Främjar god hälsa och tandhygien Skapat av veterinärer baserat på framskriden vetenskaplig insikt Spannmål 40% Grönsaker (derivat av vegetabiliskt ursprung, ärtor) 10% Kött och djurderivat (kyckling) 4% Frukt (tranbär) 4% Oljor och fetter (laxolja) 1% Frön (linfrö) 2% Mineraler (montmorillonitlera) 0,5% Frukto-oligosackarider 0,3% Yucca   Jäst, ägg och äggderivat    Ringblomma   Rosmarin   Grönt té   Vitamin A, D3, E, C     Näringsinnehåll Procent % Protein 15% Fett  6% Råfiber 4% Råaska 5% Kalcium 0,6% Fosfor 0,4% För en råtta eller en mus rekommenderas en daglig mängd på ungefär 15 gram foder.
 • Brit Animals Chinchilla Adult (1,5 kg)

  Brit Animals Chinchilla Adult (1,5 kg)
  Brit Animals Chinchilla är ett komplett foder till chinchillor. De smakliga bitarna hjälper till att hålla chinchillans tänder i trim och ett balanserat innehåll av protein och fett säkerställer en hälsosam vikt.Innehållet i Brit Animals chinchillafoder överensstämmer med de naturliga näringsbehoven, vilket ger ett starkt immunförsvar, en fin päls och en stabil matsmältning.45 % Örter och alfalfa35 % Spannmål och linfrön13 % Frukt5 % Grönsaker2 % VitaminerBrit Animals smådjursmat är ett superpremium foder med ett komplett näringsinnehåll för att ge din minsta vän precis vad han eller hon behöver. Fodret innehåller enbart naturliga ingredienser och är helt fritt från vegetabiliska biprodukter, färgämnen och andra tillsatser.

Fler tips på smådjursfoder

 • Versele-Laga Nature Marsvin (9 kg)

  Versele-Laga Nature Marsvin (9 kg)
  VERSELE-LAGA Cavia Nature är ett komplett foder som uppfyller marsvinets näringsmässiga behov. Denna premiumblandning av naturliga ingredienser innehåller alla essentiella näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror som marsvinet behöver för ett hälsosamt liv fullt av vitalitet. Cavia Nature innehåller extra fibrer, örter, grönsaker och frukt som leder till god matsmältning och tandhygien samt blank päls och bra hälsa. Cavia Nature innehåller ej pressade pellets. 
 • Bunny Hö med Maskrosblad 250 g

  Bunny Hö med Maskrosblad 250 g
  Ängshö från opåverkad naturmark med tillsatta maskrosbladMaskrosblad är mycket rika på vitaminer som gynnar din kanin och smågnagares hälsa. Den goda smaken stimulerar dessutom aptiten och gör höet extra gott och välsmakande. Servera Bunny Nature ängshö med maskros tillsammans med ett kompletterande helfoder för den gnagartyp du har hemma tillsammans med fri tillgång på färskt vatten. Gott och nyttigt samtidigt som det främjar god tarmhälsa.Hö från naturvärdsängar berikat med maskrosbladMaskros tillför b.la c-vitamin och mineralerHö av hög kvalitetTillverkas med låg klimatpåverkan
 • Versele-Laga Complete Cavia Marsvinspellets (1.75 kg)

  Versele-Laga Complete Cavia Marsvinspellets (1.75 kg)
  EgenskaperVersele-Laga Complete marvinsfoder är pellets med hög smaklighet, tillverkat av 100% lättsmälta, strängpressade pellets. Dess form eliminerar risken för selektivt ätande, och varje pellets innehåller samma balanserade sammansättning av optimala anpassade ingredienser. Fodret är spannmålsfritt och det består av 20% råfibrer, samt har prebiotika tillsatt som underlättar matsmältningen och som fräjar en bra tarmflora.Tänderna  nöts ner på ett naturligt sätt pga de långa fibrerna i fodret, och extra tillsatt C-vitamin ska täcka marsvinets dagliga behov av C-vitamin. Se alltid till att det finns fri tillgång till rent vatten och högkvalitativt hö.
 • Kaninpellets - 4 mm - 13 Kg

  Kaninpellets - 4 mm - 13 Kg
  Kaninpellets - 4 mm - 13 Kg
 • Rat & Mouse Complete - 500g

  Rat & Mouse Complete - 500g
  Rat &: Mouse Complete - 500g
 • Grainless Plus Kummin & Maskros Green 100 g

  Grainless Plus Kummin & Maskros Green 100 g
  Spannmålsfritt & varsamt torkat smådjursgodis med läcker maskros & väldoftande kummin för kaniner, marsvin, råttor, hamstrar, möss & chinchillor. Använd det torkade godiset kompletterande till din gnagare.
 • Adult Rabbit Food 11,33 kg

  Adult Rabbit Food 11,33 kg
  Förebygger övervikt & urinvägsproblem. Speciellt framtaget kaninmat till vuxna kaniner. Oxbow Adult Rabbit kaninpellets har högt fiberinnehåll. Oxbow kaninpellets för vuxna kaniner. Kaninmat som rekommenderas av veterinärer.
 • JR Farm Hötunnel (M)

  JR Farm Hötunnel (M)
  JR Farm Hötunnel - Naturlig och Stimulerande Lek- och Gnagleksak för SmådjurJR Farm Hötunnel är den perfekta lek- och gnagleksaken för dina smådjur. Den är tillverkad av högkvalitativt Hö och Gräs. Det naturliga materialet ger en säker och giftfri lekmiljö för dina smådjur och dess hårda struktur gör den perfekt att gnaga på.Gnagandet på hjälper till att hålla tänderna i form genom naturlig nötning. Dessutom stimulerar tunneln deras aktivitetsnivå och ger dem en rolig och utmanande lekmiljö att springa igenom, klättra på och gömma sig i.AnvändningFinns i tre storlekar Ett kompletteringsfoder till alla gnagare Byt ut tunnel om den är smutsigAnvändningFinns i tre storlekarEtt kompletteringsfoder till alla gnagareByt ut tunnel om den är smutsigFrämjar Tandhälsa och Aktivitetsnivå hos Smådjur
 • Foder för Känsliga Kaniner - 0,5 kg

  Foder för Känsliga Kaniner - 0,5 kg
  Supersmaskigt foder från Complete som är särskilt anpassat för kaniner som är lite extra känsliga på grund av stigande ålder, inaktivitet eller andra hälsotillstånd som kräver ett snällt foder. Ett sensitive-foder i pelletsform som ger ditt djur alla de viktiga näringsämnen som behövs för att bibehålla en sund varierad kosthållning och en fortsatt god hälsa. Fodret är fritt från spannmål och innehåller fibertyper av rätt längd som ger optimala förutsättningar för matspjälkningen. Extra tillägg av tranbär främjar en god njurfunktion. Pelletsen är dessutom utformade det smarta sätt så att innehållet av näringsämnen är lika stort i varje enskild pellet.   Spannmålsfritt och optimalt sammansatt  Främjar god hälsa, matspjälkning och njurfunktion Skapat av veterinärer baserat på framskriden vetenskaplig insikt Derivat av vegetabiliskt ursprung (timotej, gräs, örter) 6% Frukt (tranbär) 5% Frön (linfrö) 2% Vegetabiliska proteinextrakt   Frukto-oligosackarider 0,3% Mineraler   Yucca   Ringblomma   Vitamin A, D3, C, E   Järn, zink, selen     Näringsinnehåll Procent % Protein 13% Fett  2,5% Råfiber 20,0% Råaska 7,0% Kalcium 0,6% Fosfor 0,5% För din vuxna kanin rekommenderas ett dagligt intag mellan 40-70 gram av fodret. Observera att individuella skillnader såsom storlek, ras och ålder kan påverka det rekommenderade dagliga intaget.
 • Brit Animals Marsvin Adult (300 g)

  Brit Animals Marsvin Adult (300 g)
  Brit Animals Guinea Pig är ett komplett foder till marsvin. De smakliga bitarna hjälper till att hålla marsvinets tänder i trim och innehållet av mjölktistel stärker en hälsosam matsmältning och metabolism.Innehållet i Brit Animals marsvinsfoder överensstämmer med de naturliga näringsbehoven, vilket ger ett starkt immunförsvar, en fin päls och en lagom vikt.40 % örter och alfalfa40 % Majs, vete, linfrön14 % Frukt5 % Vitamin C (från paprika, spirulina och nypon)1 % VitaminerBrit Animals smådjursmat är ett superpremium foder med ett komplett näringsinnehåll för att ge din minsta vän precis vad han eller hon behöver. Fodret innehåller enbart naturliga ingredienser och är helt fritt från vegetabiliska biprodukter, färgämnen och andra tillsatser.
 • Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu (1,75 kg)

  Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu (1,75 kg)
  EgenskaperVersele-Laga Complete Chinchilla & Degu är av mycket hög kvalitet och framställt så att djuren lättare kan tillgodose sig näringsämnena i fodret. Pelletsen motverkar problem med hårbollar och hjälper till att hålla pälsen glänsande och frisk. Formen på pelletsen gör även så att djuren inte kan selektera det godaste ur fodret, på så sätt säkerställer man att de får i sig alla näringsämen de behöver.Kom ihåg att det alltid ska finnas fri tillgång till rent vatten och högkvalitativt hö eller gräs. Ett eventuellt foderbyte ska ske långsamt och över tid, så att bakteriefloran får tid att ställa om sig.
 • Versele-Laga Complete Cavia Marsvinspellets (8 kg)

  Versele-Laga Complete Cavia Marsvinspellets (8 kg)
  EgenskaperVersele-Laga Complete marvinsfoder är pellets med hög smaklighet, tillverkat av 100% lättsmälta, strängpressade pellets. Dess form eliminerar risken för selektivt ätande, och varje pellets innehåller samma balanserade sammansättning av optimala anpassade ingredienser. Fodret är spannmålsfritt och det består av 20% råfibrer, samt har prebiotika tillsatt som underlättar matsmältningen och som fräjar en bra tarmflora.Tänderna  nöts ner på ett naturligt sätt pga de långa fibrerna i fodret, och extra tillsatt C-vitamin ska täcka marsvinets dagliga behov av C-vitamin. Se alltid till att det finns fri tillgång till rent vatten och högkvalitativt hö.
 • Excel Kaninfoder för Seniora Kaniner - 1,5 kg

  Excel Kaninfoder för Seniora Kaniner - 1,5 kg
  Excel Rabbit Mature foder från Burgess är ett fiberrikt foder för åldrande kaniner berikat med glukosamin, tranbär och ginseng. Detta foder är specifikt framtaget för de seniora kaninerna för att förhindra stelhet i leder och brist på ork. Kaninfodret är dessutom uformat för att förhindra selektivt ätbeteende hos kaniner, som vanligtvis gärna petar bort de näringsrika inte så goda pelletsen och avnjuter de söta goda pelletsen.   Excel Rabbit Mature foder innehåller en noga välavvägd mängd näringsämnen för att tillgodose energibehovet hos din åldrande kanin, fodret innehåller dessutom prebiotika för att främja en god tarmhälsa och matsmältning.  Högt fiberinnehåll. Särskilt utformat för din seniora kanin. Innehåller prebiotika som främjar god tarmhälsa. Innehåller tranbär och ginseng för att stödja åldrandet.  Gräsmjöl   Havrefoder   Vete   Sojabönor   Vetefoder   Ärter   Jäst   Omolasserad betmassa   Timjan 1,25% Monokalciumfosfat   Dikalciumfosfat   Mineraler   Fettsyror   Sojaolja   Kortkedjiga fruktoligosackarider 0,4% Ginseng 0,34% Salt   Kalksten 0,25% Tranbär 0,065% Lignocellulosa   Glukosaminhydroklorid 0,04% Näringsinnehåll Procent Fördelaktigt fiber 40% Protein  13% Råoljor och fetter 3% Råfiber 19% Råaska  7,5% Fosfor 0,5% Natrium 0,17% Vitamin A, D3, E, C   Koppar, järn, selen, jod, zinkoxid, mangan   DL-Metionin   Tokoferolrika extrakt av naturligt ursprung   Kom ihåg att utfodring av hö och/eller gräs av god kvalitet bör utgöra majoriteten av dina kanins diet och bör vara tillgänglig hela tiden. Kaniner bör också matas med en liten del av Excel-nuggets, enstaka Excel Nature Snack för att lägga till variation och uppmuntra känslomässig anrikning och en liten mängd bladgrönsaker varje dag. Färskt, rent vatten bör alltid finnas tillgängligt.   Se alltid till att du övervakar dina kanins vikt för att säkerställa en hälsosam vikt. Om du någonsin är osäker bör du söka veterinärråd.
 • Oxbow Critical Care Herbivore Anise (454 g)

  Oxbow Critical Care Herbivore Anise (454 g)
  Oxbow Critical Care Herbivore AniseCritical Care är ett välbeprövat konvalescensfoder som serveras till gräsätare när de är sjuka, vid återhämtning efter t.ex. operation, eller när de inte vill äta sitt vanliga foder.Critical Care innehåller alla livsviktiga näringsämnen som din gnagare behöver, och timotejgräs som är rikt på fibrer. Fibrerna stöttar matsmältningen och främjar en god mag- och tarmhälsa.Oxbow Critical Care Herbivore Anise är berikad med anis som ger en extra lockande smak!Critical Care kommer i pulverform och blandas enkelt med vatten!Denna produkt finns i flera förpackningstorlekar, både större påsar och ett flerpack med småpåsar.
 • Välbalanserat Kaninfoder - 0,5 kg

  Välbalanserat Kaninfoder - 0,5 kg
  Supersmaskigt foder från Complete som är särskilt anpassat för din vuxna kanin. Ett all-around foder i pelletsform som ger ditt djur alla de viktiga näringsämnen som behövs för att bibehålla en sund varierad kosthållning och en god hälsa. Fodret är fritt från spannmål och innehåller fibertyper av rätt längd som ger optimala förutsättningar för matspjälkningen.  Pelletsen är dessutom utformade det smarta sätt så att innehållet av näringsämnen är lika stort i varje enskild pellet.   Spannmålsfritt och välsmakande Främjar god hälsa och matspjälkning Skapat av veterinärer baserat på framskriden vetenskaplig insikt Derivat av vegetabiliskt ursprung (timotej, gräs, örter) 10% Grönsaker (morot) 4% Frön (linfrö) 2% Vegetabiliska proteinextrakt   Frukto-oligosackarider 0,3% Mineraler   Yucca   Ringblomma   Vitamin A, D3, C, E   Järn, zink, selen     Näringsinnehåll Procent % Protein 14% Fett  3,0% Råfiber 20,0% Råaska 7,5% Kalcium 0,8% Fosfor 0,6% För din vuxna kanin rekommenderas ett dagligt intag mellan 50-80 gram av fodret. Observera att individuella skillnader såsom storlek, ras och ålder kan påverka det rekommenderade dagliga intaget.
 • Vita Verde Nature Mix Maskros & Äpple 80 g

  Vita Verde Nature Mix Maskros & Äpple 80 g
  Vitakraft VitaVerde Nature Mix. Supergod blandning av örter för gnagare som du kan krydda höet med. Vitakraft vitaverde maskos/äpple blandning av läckert och välsmakande äpple och maskros. Omtyckt mellanmål med viktiga vitaminer
 • Grainless Snack Kamomill & Maskos Green 100 g

  Grainless Snack Kamomill & Maskos Green 100 g
  Stråbaserat smådjursgodis för kaniner & gnagare. Kamomill & maskros utan onödiga tillsatsämnen till smådjur. Kaningodis att ge som belöning, fredagsmys eller lördagsgodis.
 • Nature Cavia (Marsvin) 2,3 kg

  Nature Cavia (Marsvin) 2,3 kg
  Versele-Laga Nature Cavia. Massor av gott till marsvinet. Marsvinsblandningen innehåller extra gräs, örter och grönsaker, som ger marsvinet en god matsmältning och godtandhygien, en glänsande päls. Den stora variationen av ingredienser garanterar god smak. Se till att ditt husdjur äter upp allt innehåll och inte väljer ut det godaste.
 • Science Selective Guinea Pig Bucket 3 kg

  Science Selective Guinea Pig Bucket 3 kg
  Supreme® Science Selective Guinea Pig Bucket är ett marsvinsfoder i pelletsform. Fodret är tillverkat av högkvalitativa ingredienser & receptet är sammansatt för att ge marsvinet en komplett & balanserad måltid. Ett högt innehåll av fiber håller magen i balans & bidrar till en naturlig nötning av tänderna. Tillsatt C-vitamin säkerställer att ditt marsvin får i sig alla vitaminer som behövs för ett hälsosamt liv. Linfrö, med sitt höga innehåll av nyttiga fettsyror, bidrar till en frisk hud & päls. 100% naturligt utan tillsatt socker eller färgämnen. Supreme Science Selective Guinea Pig Bucket
 • Animals Rabbit Senior 1,5kg

  Animals Rabbit Senior 1,5kg
  Profine Animals Rabbit Senior - Pelletsfoder för äldre kaniner. Med alfalfa som fiberkälla. Örter är rika på antioxidanter. Linfrön innehåller vegetabiliska omegafettsyror. Öljäst är en bra källa till probiotika. Mariatistelfrön skyddar lever. Profine Animals Rabbit Senior
 • Versele-Laga Nature Marsvin (700 g)

  Versele-Laga Nature Marsvin (700 g)
  VERSELE-LAGA Cavia Nature är ett komplett foder som uppfyller marsvinets näringsmässiga behov. Denna premiumblandning av naturliga ingredienser innehåller alla essentiella näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror som marsvinet behöver för ett hälsosamt liv fullt av vitalitet. Cavia Nature innehåller extra fibrer, örter, grönsaker och frukt som leder till god matsmältning och tandhygien samt blank päls och bra hälsa. Cavia Nature innehåller ej pressade pellets. 
 • Puur Pauze Hay Tunnel Vegetables Pepper & Carrot 280g

  Puur Pauze Hay Tunnel Vegetables Pepper & Carrot 280g
  Hö, paprika & selleri på hötunnel med grönsaker. 100% naturliga ingredienser. Rent nöje med hälsosamt mellanmål. Råfiber bidrar till utmärkt matsmältning & stödjer allmän hälsa. Den perfekta aktiviteten för ditt älskade husdjur, motverkar uttråkning. Utan konstgjorda konserveringsmedel, färgämnen eller smakämnen. Bör inte utgöra mer än max 25% av det dagliga foderintaget. Witte Molen Puur Pauze Hay Tunnel Vegetables
 • Oxbow Natural Science Urinary Support 120 g

  Oxbow Natural Science Urinary Support 120 g
  Oxbow Natural Science Urinary Support 120 gNatural Science Urinary Support är ett fodertillskott för kaniner, marsvin, chinchillor och andra smådjur. Kosttillskottet innehåller långtrådiga fibrer och ingredienser som stödjer urinvägarna.Oxbow Natural Science Urinary Support är berikat med bland annat tranbärsextrakt som främjar friska urinvägar.Tillskottet är även lämpligt för reptiler.Förpackningsstorlek:120 gKom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur.
 • Science Selective Rabbit Junior 1,5 kg

  Science Selective Rabbit Junior 1,5 kg
  Supreme® Science Selective Junior Rabbit är ett helfoder för kaninungar i åldern 4-20 veckor. Fodret passar även dräktiga & dignande honor. Den noga utvalda & vetenskapliga sammansättningen skapar en smaklig måltid som tillgodoser behovet hos den växande kaninen. Fodret är berikat med högkvalitativa aminosyror, vitaminer, mineraler & örter. Detta ger en stabil näringskvalitet som underlättar den första tiden i livet.
 • Menu Marsvin 5 kg

  Menu Marsvin 5 kg
  Marsvinsmat från Vitakraft en klassiker för marsvin. Vitakraft menu marsvin är en blandning med frön, pellets, läckra grönsaker & extra c-vitamin. Marsvinsfoder med en hälsosamma fibrer för bättre matsmältning & tänder. Ge alltid marsvinen fri tillgång på hö.
 • Vitapol Karmeo Premium - Foder - Råtta - 1,9 kg

  Vitapol Karmeo Premium - Foder - Råtta - 1,9 kg
  Vitapol Karmeo Premium - Foder - Råtta - 1,9 kg
 • Hamster Foder - 350 g

  Hamster Foder - 350 g
  Selective Hamster är en unik, bakad produkt, speciellt sammansatt för en hamsterns näringsmässiga behov. Denna noggrant och vetenskapliga sammansättning av högkvalitativa ingredienser innehåller en mix av bl.a. vete, havre och korn, för att tillgodose hamsterns naturliga behov. Innehållet av linfrö ger en korrekt balans av Omega-3 och Omega-6 vilket främjar en frisk och hälsosam päls och hud. Detta foder har inget tillsatt socker eller färgämnen utan kommer med naturliga ingredienser.  Inget tillsatt socker. Rikligt med fiber som bidrar till en god matsmältningsfunktion. Främjar en frisk hud och glänsande päls. Malt   Vete   Mald havre   Torkat johannesbröd   Sojabönmjöl   Korn   Sojabönolja   Linfrö   Hydrolyserad jäst   Näringsinnehåll Per 100 g Protein  19 g Fetthalt 5 g Växttråd 5 g Råaska 5,5 g Kalcium  1 g Fosfor  0,5 g Vitamin A 1500 IU Vitamin D3 150 IU Vitamin C 5 mg En vuxen hamster ska serveras 5-10 g/dag av Selective Hamster.
 • Bunny Nature Dvärghamster Dream Basic 600 g

  Bunny Nature Dvärghamster Dream Basic 600 g
  Komplett foder för dvärghamstrar med animaliskt proteinDet här är ett dvärghamsterfoder med en genomtänkt sammansättning av ingredienser för att skapa en så artspecifik föda som möjligt för din lilla kompis. Fodret är fritt från frukt  och andra sockerarter för att förhindra uppkomsten av diabetes. Denna hamstermat har istället näringsrika ingredienser som mjölmask, ärtflingor, lucern, torkad kyckling , kamomill och mycket mer. Foderbitarna är perfekta för hamstern att gömma och gräva ner. Ett sunt helfoder för din dvärghamster som främjar hälsa och ett fullvärdigt liv!Hamstermat med 42 näringsrika ingredienserRikt på animaliskt proteinArtspecifikt för dvärghamsterFritt från frukt och socker
 • Bunny Nature Dvärghamster Dream Expert 500 g

  Bunny Nature Dvärghamster Dream Expert 500 g
  Hamsterfoder av toppkvalitet med en unik sammansättning för dvärghamster!En mycket väl sammansatt mix av näringsrika ingredienser som främjar din dvärhamsters hälsa och vitalitet. Du finner en sund blandning av örter, fröer, spannmål, grönsaker och animaliskt protein för att din dvärghamster ska få i sig allt den behöver, b.la mungbönor, quinoa, mjölmask, maskrosblad och solrosfrö samt mycket mer. Man har även tillsatt viktiga vitaminer och spårämnen för att täcka det totala näringsbehovet som en dvärhamster har. Fodret är artspecifikt komponerat av Bunny Natures gnagarexperter som kontinuerligt jobbar för att skapa fullvärdiga och hälsosamma foder för små gnagare.Dvärghamstermat av hög kvalitetArtspecifikt komponerat för att passa dvärghamsterns behovInnehåller animaliskt proteinMed vitaminer och spårämnen
 • JR Farm Torkad Maskros 5 L

  JR Farm Torkad Maskros 5 L
  JR Farm Torkad Maskros 5 L - Hälsosamt och Näringsrikt Kosttillskott för Dina GnagareDenna 5-liters spann är fullpackad med näringsrika maskrosblad som är både gott och nyttigt för dina gnagares.Maskrosblad är kända för sina hälsosamma egenskaper och är en naturlig källa till viktiga vitaminer och mineraler. De är särskilt rika på vitamin A, C och K, som kan bidra till att stärka immunförsvaret hos dina gnagare. Maskrosblad har också egenskaper som kan främja en sund matsmältning.Sprid ut de torkade maskrosorna över dina gnagares dagliga foder för att berika deras kost.JR Farm Torkad Maskros 5 L sammanfattning:Korkade maskrosorKosttillskott för gnagare5 liter 
 • Science Selective Rat & Mouse 1,5 kg

  Science Selective Rat & Mouse 1,5 kg
  Supreme® Science Selective Rat & Mouse är ett vegetariskt helfoder för råttor & möss. Receptet är speciellt framtaget för att möta det dagliga behovet & rekommenderas av veterinärer. Pelletsen innehåller mycket sojaprotein, torkad frukt & vitaminer. Fettsyror främjar en frisk hud & päls. Maten har ett lågt innehåll av mättade fettsyror & kolesterol för att hindra hjärt-& kärlproblem. Pelletsen främjar en naturlig nötning av tänderna & alla pellets smakar likadant vilket gör att djuret inte kan sortera ut endast godbitarna. Supreme Science Selective Rat & Mouse
 • Science Selective Guinea Pig (1,5 kg)

  Science Selective Guinea Pig (1,5 kg)
  Science Selective Guinea PigSupreme Science Selective Guinea Pig är ett marsvinsfoder av mycket god kvalitet och högt fiberinnehåll! Fodret tillverkas av högkvalitativa ingredienser och är noga sammansatt för att ge ditt marsvin en perfekt balanserad måltid full av näring! Fodret är berikat med C-vitamin som är livsviktigt för marsvinets hälsa. Science Selective Guinea Pig har även en god inverkan på magen och tarmens bakterieflora. Linfrö ger detta foder det lilla extra då det tillför omega-3 och omega-6 som gör gott för hud och päls och gör ditt marsvin friskt och välmående! Selective Guinea Pig är uformat som pellets för att förhindra att marsvinet endast äter vissa ingredienser vilket annars är vanligt när den serveras müsliblandningar. Supreme Science Selective håller ditt marsvin sunt och friskt samtidigt som att det är gott och smakligt! Självklart utan tillsatt socker eller färgämnen!Tillsammans med fri tillgång på färskt hö och vatten utgör Selective Guinea Pig en perfekt kost för din lurviga vän.Högt fiberinnehåll - 15 %.Tillsatt vitamin C – 800 mg/kg.Befrämjar naturlig nötning av tänderna.Hindrar marsvinet att välja ut godbitarna.Befrämjar tillväxten av nyttiga bakterier i matsmältningssystemet.Innehåller linfrö som är en ultimat källa till Omega 3 och 6, som ger frisk hud och päls.Inget tillsatt socker eller färgämnenUtfodringsanvisningarEtt marsvin behöver normalt ca 40-50g/dag av Selective Guinea Pig. Förvaras torrt och svalt.
 • Pellets för unga marsvin - 2,25 kg

  Pellets för unga marsvin - 2,25 kg
  Detta foder är speciellt formulerat för att ge det växande marsvinet fibrer, protein, kalk och energi i rätt balans. Pellets för unga marsvin kan ges till åldrande marsvin som tappar vikt på grund av ålder eller sjukdom. Dräktiga och digivande marsvin kan också äta det då de är i behov av extra energirik föda. Servera pelletsen tillsammans med hö och godis för en komplett och balanserad kost.  Lika form på pellets för att undvika plockande. Alfalfa ger energi åt unga, dräktiga eller digivande marsvin. Förstärkta med vitaminer och mineraler. Skapat i samråd med veterinärer och foderrådgivare. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.  Näringsinnehåll Per 100 g Råfibrer (min)  18 g Råfibrer (max) 23 g Råprotein (min)  18 g Råfett (min)  2,5 g Kalcium (min)  0,6 g Kalcium (max)  1,10 g Fosfor (min)  0,25 g Unga (under 6 månader), dräktig/digivande: obegränsad tillgång. Ges i tillägg av hö, samt små mängder av alfalfahö.Övergång till nytt foder: Vecka 1, blanda 3 delar nuvarande mat med 1 del ny mat.Vecka 2, blanda 2 delar nuvarande mat med 2 delar ny mat.Vecka 3, blanda 1 del nuvarande mat med 3 delar ny mat.Vecka fyra, ge endast ny mat.
 • Crispy Muesli Hamster & Co 2,75 kg

  Crispy Muesli Hamster & Co 2,75 kg
  Versele-Laga Crispy Muesli Hamster & Co. Energirik foderblandning, en riktig njutning för din hamster, gerbil, mus eller råtta. Berikad med "Happy & Healthy" pellets för optimal kondition. Lätt att använda tack vare den praktiska återförslutningsbara förpackningen som håller maten fräsch.
 • Junior Rabbit Foder - 1,5 kg

  Junior Rabbit Foder - 1,5 kg
  Supreme Science Selective® Junior Rabbit är ett mycket smakligt kaninfoder med mycket protein som främjar god tillväxt och utveckling för kaninungar upp till 5 månaders ålder. Dessutom med 100 % välgörande fiber som både förbättrar matsmältning samt håller tänderna friska. Science Selective® Junior Rabbit är berikat med högkvalitativa aminosyror, vitaminer och mineraler och 4 noggrant utvalda örter som källor till antioxidanter. Fodret innehåller inget tillsatt socker vilket ger en stabil näringskvalitet som underlättar den första tiden i livet. Inget tillsatt socker. 100 % fiber. Främjar god tillväxt den första tiden i livet. Alfalfa   Vete   Sojabönsbalja   Sojabönsmjöl   Fodervete   Flingade ärtor   Spenat  4% Linfrö 2% Sojaolja    Mineraler    Salt   Lysin   Metionin   Blåbär   Mariatistelfrö   Grönt te-extrakt   Druvkärnextrakt   Näringsinnehåll Per 100 g Protein  17 g Fetthalt 4 g Växttråd 19 g Råaska 8 g Kalcium  0,8 g Fosfor  0,5 g Vitamin A 1500 IU Vitamin D3 150 IU Vitamin E 5 mg Kopparsulfat 0,5 mg
 • Crispy Muesli - Hamster & Co - 2.75 kg

  Crispy Muesli - Hamster & Co - 2.75 kg
  Crispy Muesli - Hamster &: Co - 2.75 kg
 • Crock Complete - Bär - 50g

  Crock Complete - Bär - 50g
  Crock Complete - Bär - 50g
 • Versele-Laga Complete Hamster & Gerbil (2 kg)

  Versele-Laga Complete Hamster & Gerbil (2 kg)
   EgenskaperVersele-Laga Complete Hamster & Gerbil har en optimal sammansättning av bland annat fetter och animaliska proteiner från fisk och kyckling, vilket gör att detta foder innehåller allt de behöver. Foddret är framställt så att djuren ska tugga ordentligt på bitarna, vilket minskar risken att tandproblem uppstår. Rekommenderat dagligt intag är 15-20g. 
 • Pelletsfri Hamsterblandning - 5 Kg

  Pelletsfri Hamsterblandning - 5 Kg
  Pelletsfri Hamsterblandning - 5 Kg
 • Science Selective Hamster 350 g

  Science Selective Hamster 350 g
  Supreme® Science Selective Hamster är ett unikt, bakat foder speciellt sammansatt för att möta hamsterns dagliga näringsbehov. Receptet är noggrant framtaget & innehåller endast högkvalitativa ingredienser. En blandning av bland annat vete, havre & korn ger hamstern alla viktiga vitaminer. Linfrö, med sitt höga innehåll av nyttiga fettsyror, främjar en frisk & hälsosam päls & hud. Fodret innehåller inget tillsatt socker eller färgämnen.
 • PUUR Hamster White 400 g

  PUUR Hamster White 400 g
  Hamsterfoder med mjölmask, solrosfrö, paprika, puffat ris & vindruva. Ren & varierad gourmetmüsliblandning med speciella ingredienser skräddarsydda för din hamster. Fri från konstgjorda dofter, färgämnen & smakämnen. Alla näringsämnen som behövs för ett hälsosamt & lyckligt liv. Rent nöje med naturens egna smaker. Witte Molen PUUR Hamster
 • Critical Care Äpple/Banan 141 g

  Critical Care Äpple/Banan 141 g
  En riktig livräddare! När du behöver stödmata ett sjukt eller svagt djur. Oxbow Critical Care Äpple/Banan är ett premium rehabilitets foder som kan ges till växtätare som är ovilliga att äta sin vanliga kost på grund av sjukdom, operation eller dålig näringsstatus.
 • Complete Cavia (Marsvin) 8 kg

  Complete Cavia (Marsvin) 8 kg
  Versele-Laga Complete Cavia. Allt-i-ett-pelletsfoder för marsvin. Versele-Laga Complete Cavia välsmakande allt-i-ett-pelletsen motverkar selektivt ätbeteende, så att ditt marsvin får i sig alla viktiga näringsämnen utan att favorisera godaste bitarna. Maten ger ett naturligt tandslitage och hjälper till att förebygga tandproblem. Smådjursfoder speciellt anpassat för marsvins näringsbehov.
 • Bunny Nature Gerbil Dream Expert 500 g

  Bunny Nature Gerbil Dream Expert 500 g
  Ge din gerbil det allra bästa med denna näringsrika foderblandning från Bunny Nature!Bunny Nature Gerbil Expert är det där ”lilla extra” för hungriga gerbiler! Detta foder är fullpackat med näringsrika och stimulerande fröer, bönor, örter och grönsaker toppat med mjölmask och knapriga syrsor! Gerbiler är omnivoer och kräver en varierad kost, därför innehåller Bunny Nature Gerbil Expert noga utvalda ingredienser av toppkvalitet för att säkra din gnagares näringsbehov! Hela 28 olika typer av födoämnen har satts samman för att ge din gerbil stimulans och nutrition.Gerbilen är en ökenråtta som gärna äter så fort möjlighet finns, ge därför fri tillgång på Bunny Nature Gerbil Expert med gott samvete! Fodret ska givetvis kompletteras med fri tillgång till färskt vatten.Högkvalitativ foderblandning till gerbilerFullvärdiga näringsrika ingredienserInnehåller bönor, örter, grönsaker och animalierTäcker din gerbils näringsbehovServeras gärna med kvalitativt gnagaranpassat hö
 • Oxbow Natural Science Joint Support 120 g

  Oxbow Natural Science Joint Support 120 g
  Oxbow Natural Science Joint Support 120 gNatural Science Joint Support är ett fodertillskott för kaniner, marsvin, chinchillor och andra smådjur. Tillskottet innehåller långtrådiga fibrer och ingredienser som främjar en god ledhälsa.Oxbow Natural Science Joint Support är berikat med glukosamin som stöttar lederna och bidrar till bättre rörlighet.Detta tillskottet är även lämpligt för reptiler.Förpackningsstorlek:120 gKom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur.
 • Ekologiskt Hö Green Stor 110 L

  Ekologiskt Hö Green Stor 110 L
  Smådjurshö - Lokalproducerat ekologiskt hö för smådjur från Västmanland. Höet är nypackat vid leveransen till oss varje vecka. Härligt grönt näringsrikt Smådjurshö. Höet får aldrig ta slut & bör fyllas på flera gånger om dagen. Hö ska vara grönt, fräscht & väldoftande. Lupus ekologiskt smaskiigt hö till smådjur
 • Kaninpellets för vuxna kaniner - 2,25 kg

  Kaninpellets för vuxna kaniner - 2,25 kg
  Pellets för vuxna kaniner som är baserade på timotejgräs. Alla kaniner behöver en högfiberdiet för att deras mag/tarmsystem ska fungera ordentligt, lika mycket som de behöver vitaminer och mineraler för bästa hälsa. Därför ska man servera kaninen en välbalanserad kost bestående av pellets tillsammans med Oxbow gräshö.  Lika form på pellets för att undvika plockande. Alfalfahö som är fiberrik och en bra proteinkälla. Förstärkt med vitaminer och mineraler för en god hälsa. Skapat i samråd med veterinärer och foderrådgivare. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.  Timotejmjöl   Sojabönor   Kelaterade mineraler   Näringsinnehåll Per 100 g Fibrer (min)  25 g Fibrer (max)  29 g Protein (min)  14 g Fett (min)  2 g Kalcium (min)  0,35 g Kalcium (max)  0,75 g Fosfor (min)  0,25 g Vikt Mängd 0,45 - 1,8 kg 0,3 dl 1,8 - 3,6 kg 0,6 - 0,8 dl 3,6 - 4,5 kg 0,8 - 1,2 dl > 4,5 kg 1,8 dl   Ombyte till nytt foder: Vecka 1, blanda 3 delar nuvarande mat med 1 del ny mat.Vecka 2, blanda 2 delar nuvarande mat med 2 delar ny mat.Vecka 3, blanda 1 del nuvarande mat med 3 delar ny mat.Vecka fyra, ge enbart ny mat.
 • Oxbow Critical Care Herbivore Fine Grind 100 g

  Oxbow Critical Care Herbivore Fine Grind 100 g
  Oxbow Critical Care Herbivore Fine Grind 100 gCritical Care är ett fodertillskott i pulverform som ges till gnagare när de behöver återhämtning, när de är sjuka eller när de av annan anledning inte vill äta sitt vanliga foder. Om en gnagare matvägrar så kan det snabbt bli väldigt allvarligt, det är viktigt att gnagaren håller igång magen genom att äta kontinuerligt.Oxbow Critical Care Herbivore Fine Grind är extra finmald, och lätt att blanda med vatten. Pulvret har en läcker smak av papaya som lockar din vän till att äta.Critical Care innehåller alla nödvändiga näringsämnen som gnagare behöver, tillsammans med fiberrikt gräs som främjar en bra matsmältning.
 • Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu (500 g)

  Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu (500 g)
  EgenskaperVersele-Laga Complete Chinchilla & Degu är av mycket hög kvalitet och framställt så att djuren lättare kan tillgodose sig näringsämnena i fodret. Pelletsen motverkar problem med hårbollar och hjälper till att hålla pälsen glänsande och frisk. Formen på pelletsen gör även så att djuren inte kan selektera det godaste ur fodret, på så sätt säkerställer man att de får i sig alla näringsämen de behöver.Kom ihåg att det alltid ska finnas fri tillgång till rent vatten och högkvalitativt hö eller gräs. Ett eventuellt foderbyte ska ske långsamt och över tid, så att bakteriefloran får tid att ställa om sig.
 • Cavia/Marsvin Complete - 1.75 kg

  Cavia/Marsvin Complete - 1.75 kg
  Cavia/Marsvin Complete - 1.75 kg