Pipleksaker

Pipleksaker ger ifrån sig ett ljud när hunden biter på den. Det tycker hunden kan vara spännande och du som matte eller husse kan trigga igång leken enkelt. Det är inte alla som gillar den här typen av hundleksak direkt från början. Varför en del hundar gillar pipleksaker vet man inte.

Pipleksaken blir något du kan ta till för att locka din hund till aktivitet. Om hunden ligger och vilar i en avlägsen del av din bostad och du trycker fram pipljudet - då kan du vara säker på att den kommer springandes.

Det finns många olika sorters hundleksaker som piper. Här har vi samlat många olika varianter som finns att köpa online.

Populärt inom pipleksaker

 • Hear Doggy Platt Aligator

  Hear Doggy Platt Aligator
  EgenskaperPipleksaker från Hear Doggy är utrustade med pip som männsikor inte kan höra. Detta beror på att pipljudet i leksaken har en frekvens på 24-28 KHz. Vi människor kan endast höra frekvenser upp till 20 KHz medan hundar kan höra upp till 45 KHz. Perfekt för dig som slipper bli störd av oändligt pipande från din hunds nya favoritleksak!Kom ihåg att alltid ha uppsikt över din hund när den leker med leksaker.AnvändningHundleksak med pipljud.
 • Little&Bigger CrincleCrew Mjukleksak

  Little&Bigger CrincleCrew Mjukleksak
  EgenskaperMysig leksak som har pip och fyllning i huduvdet. Kommer antingen i utseende zebra eller lejon.AnvändningPipleksak i plysch.
 • AromaDog Rescue Calming Buddy Toffee

  AromaDog Rescue Calming Buddy Toffee
  AromaDog Rescue Calming Buddy ToffeeDetta underbara gosedjuret har en squeaker inuti som är fylld med vaniljarom. Detta gör AromaDog Rescue Calming Buddy Toffee till en rolig leksak som dessutom verkar lugnande på din hund. Den är perfekt att ta med på resor eller för hundar som är lite mer otrygga i största allmänhet.Storlek:30 x 14 x 8 cmTänk på att hundar kan vara starkare än man tror, så se till att ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak och ta bort leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Latex Pingvin 7 cm

  Little&Bigger Latex Pingvin 7 cm
  Rolig pipleksak till hund ifrån Little&BiggerLittle&Bigger Latex Pingvin är 7 cm stor med pipljud. Leksaken passar perfekt för att ta med sig på inomhus lekar såsom utelek.Kom ihåg att ha din hund under uppsikt när dne leker med leksaker och ta alltid bort leksaker som går sönder och kassera dem.

Fler tips på pipleksaker

 • Chill Out Livboj - Livboj

  Chill Out Livboj - Livboj
  Rolig leksak som kastas i vattnet och flyter. Din hund kan leka med den i vatten, dessutom är den extra rolig och piper. Perfekt för sommardagar tillsammans med din hund. Mäter 15 x 4 cm. Rolig pipleksak som flyter i vattnet. Perfekt för hunden att leka med i vattnet.
 • KONG Softseas Octopus - S

  KONG Softseas Octopus - S
  En mjuk härlig pipleksak från KONG i form av en bläckfisk med prassliga armar. Leksaken lockar fram den naturliga instinktsfullheten, lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis! Kan också användas som apportleksak. Rolig leksak i form av en pipande och prasslande bläckfisk lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning. Långa extremiteter på leksaken gör att din hund vill få utlopp för sin naturliga instikt. Storlek Bläckfisk Mått (cm) S 23x15,3x9 cm XL 35,5x16,5x16,5 cm
 • Dog Toy Real Voice Flying Duck Latex With Squeaker Green 25cm

  Dog Toy Real Voice Flying Duck Latex With Squeaker Green 25cm
  Hunter naturtrogen och flexibel latexanka med inbyggd squeaker för en oslagbar lekupplevelse. Den ultimata apportleksaken för fågelhundar samt medelstora till stora hundar. Leksaken har ett kväkande ljud för ökad leklust och -glädje! Enkel att rengöra, sköljs i varmt vatten.
 • Junior Mini Ring Silent Latex Various Colours Mix Ø 8 cm

  Junior Mini Ring Silent Latex Various Colours Mix Ø 8 cm
  Valpleksak latex Donut från Trixie - Hundleksak för valpar utan pipljud i pastellfärger färger. Tillverkad av latex. Storlek: ø 8 cm. Trixie Junior Mini Ring Soundless Latex
 • KONG Stretchezz Jumbo Snow Leopard XL - Stretchezz Jumbo Snow Leopard

  KONG Stretchezz Jumbo Snow Leopard XL - Stretchezz Jumbo Snow Leopard
  En mjuk extra stor prassel och pipleksak från KONG i form av en stor leopard. Leksaken lockar fram den naturliga instinktsfullheten, lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis! Kan också användas som apportleksak. Mått: 10x30,5x58 cm.   Rolig leksak i form av en pipande och prasslande leopard lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning. Otroligt mjuk, passar för inomhuslekar. Kommer i olika färger och djursorter.
 • KONG Stretchezz Jumbo Tiger XL - Stretchezz Jumbo Tiger

  KONG Stretchezz Jumbo Tiger XL - Stretchezz Jumbo Tiger
  En mjuk extra stor prassel och pipleksak från KONG i form av en stor Tiger. Leksaken lockar fram den naturliga instinktsfullheten, lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis! Kan också användas som apportleksak. Mått: 10x30,5x58 cm.   Rolig leksak i form av en pipande och prasslande tiger lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning. Otroligt mjuk, passar för inomhuslekar. Kommer i olika färger och djursorter.
 • Squeaker Carrot Pipleksak Hund - Pipleksak Morot

  Squeaker Carrot Pipleksak Hund - Pipleksak Morot
  Rolig pipleksak i form av en morot till din hund. Piper när hunden leker med den och fungerar utmärkt för att öka leklust, kamplust. Kan också användas som belöning vid träning. Finns i flera olika färger och former och passar perfekt som tillskott i leksakskorgen. Mått: 36 cm Roligt morotsformad Piper vid lek. Ökar leklust och glädje hos din hund.
 • Latex Chicken Long 26 cm

  Latex Chicken Long 26 cm
  Pipande hundleksaker i latex av hög kvalitet till hundar & valpar. Leksakskyckling som är färdigplockad är roligt för hunden eller valpen. Nobby Latex Toy Long Chicken with Squeaker.
 • Assortment Animal Toy Balls Latex Mix Ø 6 cm

  Assortment Animal Toy Balls Latex Mix Ø 6 cm
  Roliga latexdjur med lång svans. Osorterade leksaker i varierande utförande. Spännande hundleksak att komplettera leksakslådan med. Den långa svansen ger hundleksaken ett oförutsägbart rörelsemönster.
 • Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön

  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön
  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie GrönDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Grön har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:23 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka

  KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka
  Slitstark hundleksak med dold godisficka - KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med GodisfickaKONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka är den perfekta hundleksaken. Den mjuka leksaksräv har en dold godisficka och två roliga avtagbara squeaky-bollar inuti -Tre leksaker i en! KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka - Slitstark hundleksak som håller KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka, passar perfekt för bitglada valpar. Leksaken har förstärkts med ett extra lager av tyg för att göra den mer slitstark och tålig. Denna mjuka leksak är skonsam mot hundens tänder och är perfekt när din vovve behöver lite extra stimulans.Fördelar med KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka:Avtagbara pipande bollar: Leksaken kommer med två avtagbara squeaky-bollar.Dold godisficka: Godisfickan sitter sig inuti leksaken och gör att din hund måste kämpa lite extra för att hitta sin godiset. -Stimulerande!Förstärkt hållbarhet: Leksaken har en extra förstärkning av tyg som gör den extra hållbar och passande för dragkamper och bitglada hundar. Se en video på hundleksaken härKom ihåg, om leksaken skadas eller trasas sönder, kan lösa delar vara farliga om de sväljs. Ta bort leksaken om den skulle gå sönder.
 • Little&Bigger TPR-Ägg Orange 12 cm

  Little&Bigger TPR-Ägg Orange 12 cm
  Little&Bigger TPR-Ägg Orange 12 cm – äggformad pipleksak! Denna äggformad hundleksak gör spännande pipljud när hunden biter tag. Det här är en hundleksak som vi tror kan sätta fart på lekstunderna mellan dig och din vovve!  Hundleksaken är tillverkad av slitstarkt TPR-gummi och passar de allra flesta hundar, stora som små. Storlek: 12 cm Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Pipleksak Skinnies Bear i Plysch - Skinnies Bear

  Pipleksak Skinnies Bear i Plysch - Skinnies Bear
  Pipleksak i plysch som är fårvånansvärt likt en lurvig björn, allt för att fånga din hunds uppmärksamhet. Leksaken är utdragen och har en spännande form som är lätt att fånga med munnen och undersöka, leka och gosa med. Leksaken ljuder slumpmässigt vid tryck och främjar lekfullheten hos din hund. Köp två stycken för att öva byteslekar, så kan du och din hund njuta av leken snarare än att du får jaga din hund och förlora lekan varje gång! Leksaken är 55 cm lång. Rolig form som lockar din hund till lek. Piper och kan användas vid träning och som belöning. Ger förutsättningar för att bygga en fin ömsesidig relation med din hund från start.
 • Squeaker Corn Pipleksak Hund - Pipleksak Majskolv

  Squeaker Corn Pipleksak Hund - Pipleksak Majskolv
  Rolig pipleksak i form av en majskolv till din hund. Piper när hunden leker med den och fungerar utmärkt för att öka leklust, kamplust. Kan också användas som belöning vid träning. Finns i flera olika färger och former och passar perfekt som tillskott i leksakskorgen. Mått: 36 cm Roligt majskolvformad Piper vid lek. Ökar leklust och glädje hos din hund.
 • Latex Monkey Mix 16 cm

  Latex Monkey Mix 16 cm
  Söt & rolig hundleksak från Flamingo formad som en apa med integrerad pip. Pipleksaken är tillverkad i latex & finns i tre osorterade färger & två olika storlekar. Flamingo Latex Monkey latexleksak för hundar som älskar pipande leksaker. Passar både hundvalpen & den vuxna hunden.
 • Leksak Latexgris borstig m ljud 10cm

  Leksak Latexgris borstig m ljud 10cm
  Borstig latexgris med ljud.
 • Snacksorm 415 x 65 cm Lila

  Snacksorm 415 x 65 cm Lila
  Snacksorm från Pritax en smaskig utmaning för din hund. En aktivitetsleksak tillverkad av tåligt TPR-gummi med pip. Med en längd på 41,5 cm är denna hundleksak redo att locka din hund till timmar av kul och belöning. Snacksormen har en smart öppning på ena sidan där du enkelt kan fylla på med favoritsnacks, torrfoder eller våtmat. Det är enkelt att variera och hålla din hunds intresse vid liv. Se din hund kämpa och leka med entusiasm för att få ut belöningen ur ormen. Det är inte bara en lek - det är en träning för både kropp och sinne. Tillverkad med hållbart TPR-gummi, är denna orm byggd för att stå emot tuggande och lek, vilket ger långvarig glädje och spänning för din fyrfota vän. Låt din hund utforska och njuta av den roliga och utmanande leken med Snacksormen från Pritax - en perfekt blandning av belöning och aktivitet.
 • KONG Cozie Pocketz Bäver hundleksak - Medium

  KONG Cozie Pocketz Bäver hundleksak - Medium
  En mjuk extra härlig pipleksak från KONG i form av en bäver. Leksaken lockar fram den naturliga instinktsfullheten, lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis! Kan också användas som apportleksak.    OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om produkten tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall
 • Party Pets Snake - 90 cm

  Party Pets Snake - 90 cm
  En härlig, skojig pipleksak hela 90 cm lång och tillverkad i plysch. Ett måste för alla lekglada hundar. OBS! Kommer i blandade färger, och du kan själv inte välja färg vid beställning utan en av ormarna skickas din order.   Hundleksak i plysch, 90 cm lång
 • Crocodile Latex Green 33 cm

  Crocodile Latex Green 33 cm
  Latexkrokodil med pip till hunden - Underhållande leksakskrokodil för hundar. Latexleksaken för hundar kommer med ljud som uppmuntrar hunden att leka. Trixie Crocodile - Toy for Dogs, with Sound
 • KONG Shaker Honkers Flamingo - Shakers Honkers Flamingo

  KONG Shaker Honkers Flamingo - Shakers Honkers Flamingo
  En mjuk härlig pipleksak från KONG i form av en flamingo med lång prasslig hals. Leksaken lockar fram den naturliga instinktsfullheten, lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis! Kan också användas som apportleksak.   Mått: 22x11x17 cm. Rolig leksak i form av en pipande lång flamingo lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning. Långa extremiteter på leksaken gör att din hund vill få utlopp för sin naturliga instikt.
 • Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå

  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå
  Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie BlåDenna hundleksaken är inte bara söt utan även av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av tre lager tyg och extra starka sömmar för att tåla lite tuffare tag!Bark-a-Boo Tough Toys Dinosaurie Blå har en squeaker inuti som ger pipljud!Storlek:26 cmKom ihåg att våra hundar kan vara starkare än vi tror, så håll alltid uppsikt på hunden när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder!
 • Dog Toy Latex Pig Polyester Filling Mix 23 cm

  Dog Toy Latex Pig Polyester Filling Mix 23 cm
  Riktigt rolig latexgris pipleksak som grymtar & nöffar när hunden leker med den istället för att pipa. Locka till lek med en hundleksak som har väldigt speciellt ljud. Passar alla åldrar på hundar & hundvalpar. Trixie Pig Latex.
 • Hundleksak Kaninljud Med Kaninskinn - Pip insydd

  Hundleksak Kaninljud Med Kaninskinn - Pip insydd
  Denna unika pipleksak insydd i äkta kaninskinn är en idealisk produkt för att fånga din hunds uppmärksamhet under träning eller lek. Med en diameter på cirka 5 cm är den lagom stor för att enkelt kunna förvaras i fickan redo att användas för att uppmuntra eller belöna din hund med ljudet den älskar. Leksaken kommer i blandade naturliga färger vilket tillför en lekfull variation till din hunds leksakssamling.   Dess enkla men effektiva design gör den till ett måste för alla hundägare som vill stärka bandet till sin fyrbenta vän genom positiv förstärkning. Kan användas för att påkalla uppmärksamhet vid svårare träning eller situationer som kräver snabb intervention. Insydd i kaninpäls. Fördelktig storlek för att ha i fickan.  Fångar snabbt din hunds uppmärksamhet.
 • Little&Bigger Silent Bliss Sengångare

  Little&Bigger Silent Bliss Sengångare
  Little&Bigger Silent Bliss Sengångare - pipleksak som bara hunden hör! Det här är en mjuk och gosig hundleksak i form av en sengångare. Mjukisdjuret gör ifrån sig spännande pipljud – som bara hunden kan höra! En leksak som kan göra både dig och din hund glad! Storlek: 25 cm Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.   
 • KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Skunk med Godisficka

  KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Skunk med Godisficka
  KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Skunk med Godisficka KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Skunk med Godisficka, är en mjuk hundleksak som ger din hund extra stimulans. Leksaken har en dold godisficka och två avtagbara squeaky-bollar som piper när hunden biter i dem. KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Skunk med Godisficka, är mjuk och skonsam mot hundens tänder samtidigt som den är förstärkt med ett extra lager av tyg för att göra den mer tålig och hållbar. Detta gör den idealisk för vovvar som gärna biter och drar i sina leksaker.Se video på leksaken härÖverblick KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Skunk med GodisfickaMjuk hundleksak med dold godisficka och två avtagbara squeaky-bollarKom ihåg att övervaka hundens lek och ta bort leksaken om den går sönder!
 • Junior Taggapport, ljudlös, latex 10 cm

  Junior Taggapport, ljudlös, latex 10 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Latex
 • KONG Shaker Honkers Duck - Small

  KONG Shaker Honkers Duck - Small
  En mjuk härlig pipleksak från KONG i form av en anka med lång prasslig hals. Leksaken lockar fram den naturliga instinktsfullheten, lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis! Kan också användas som apportleksak. Rolig leksak i form av en pipande lång anka lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning, extra kul för retriever-raser. Långa extremiteter på leksaken gör att din hund vill få utlopp för sin naturliga instikt. Storlek Anka Mått (cm) S 24x10x10 M 44x14x14
 • KONG Cozie Pocketz räv hundleksak - Medium

  KONG Cozie Pocketz räv hundleksak - Medium
  En mjuk extra härlig pipleksak från KONG i form av en räv. Leksaken lockar fram den naturliga instinktsfullheten, lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis!    OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om produkten tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall
 • Igelkottsboll, latex, ø 6 cm

  Igelkottsboll, latex, ø 6 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Latex
 • Little&Bigger TPR-Ägg Limegrön 18 cm

  Little&Bigger TPR-Ägg Limegrön 18 cm
  Little&Bigger TPR-Ägg Limegrön 18 cm – pipleksak för stora hundar! Det här är en skojig hundleksak i form av ett ägg som piper när hunden biter tag. Det här är en rolig hundleksak som lockar till lek och bus mellan dig och din vovve!Hundleksaken är tillverkad av slitstarkt TPR-gummi och passar extra bra till stora hundar. Storlek: 18 cm Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • KONG Cozie Tuggz Gepard

  KONG Cozie Tuggz Gepard
  KONG - Cozie Tuggz GeparDenna slitstarka hundleksak har ett tuggvänligt rep som är perfekt för kamplekar och bitglada hundar. Med en pipande boll och ett prasslande squeaky-material inuti, kommer din hund att älska att leka med KONG Cozie Tuggz Gepar.Leksaken är tillverkad av ett starkt bomullsrep och mjuk plysch, och har dessutom ett förstärkt lager av tyg som gör den extra tålig och slitstark. KONG Cozie Tuggz Gepard har  storleken M/L och passar perfekt för mellanstora till stora hundar.Tänk på att övervaka din hunds lek och ta bort leksaken om den går sönder eller om det finns lösa delar som kan vara farliga för din hund.KONG Cozie Tuggz Gepar överblickSlitstark hundleksak med pipande boll och ett prasslande squeaky-material inuti.
 • Pipleksak Skinnies Fox i Plysch - Skinnies Fox

  Pipleksak Skinnies Fox i Plysch - Skinnies Fox
  Pipleksak i plysch som är förträffande likt en räv för att fånga din hunds uppmärksamhet. Leksaken är utdragen och har en spännande form som är lätt att fånga med munnen och undersöka, leka och gosa med. Leksaken ljuder slumpmässigt vid tryck och främjar lekfullheten hos din hund. Köp två stycken för att öva byteslekar, så kan du och din hund njuta av leken snarare än att du får jaga din hund och förlora lekan varje gång! Leksaken är 55 cm lång. Rolig form som lockar din hund till lek. Piper och kan användas vid träning och som belöning. Ger förutsättningar för att bygga en fin ömsesidig relation med din hund från start.
 • Latex Laughing Ball Mix 6,5 cm

  Latex Laughing Ball Mix 6,5 cm
  Söt & rolig hundleksak från Flamingo formad som en skrattande tennisboll med integrerad pip. Pipleksaken är tillverkad i latex & finns i tre osorterade färger. Flamingo Latex Laughing Ball Mix latexleksak för hundar som älskar pipande leksaker & bollar. Hundbollar passar både hundvalpen & den vuxna hunden.
 • Dog Toy Latex Nika Chicken Foot 24cm

  Dog Toy Latex Nika Chicken Foot 24cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Latex
 • Dog Toy Foam Haspy Mix 4 cm

  Dog Toy Foam Haspy Mix 4 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Latex
 • Leksak Latexgris m borst, originalljud 21 cm

  Leksak Latexgris m borst, originalljud 21 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Latex
 • Junior Rustling Rope Latex Mix 15 cm

  Junior Rustling Rope Latex Mix 15 cm
  Valpleksak - hållbar tuggleksak i latex i form av ett rep. Leksaken prasslar när valpen leker med det vilket brukar sätta ytterligare fart på busandet. Det följsamma latexmaterialet är skönt för kliande valptänder.
 • Resploot Tuffles Australiensk Koala 22 cm

  Resploot Tuffles Australiensk Koala 22 cm
  En mjuk och mysig koala som kommer bli en favorit i ert hem.Detta gosedjur är tillverkat av 100% återvunnen polyester.Har en squeaker med pipljud inutiStorlek 22 x 18 cmFärg: gråKom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Outward Hound Squeakin Squirrels 3-pack

  Outward Hound Squeakin Squirrels 3-pack
  Extraleksak till Hide a SquirrelBrukar din hund ocskå tappa bort sina leksaker? Då är dessa extraekorrar en perfekt lösning om din hund skulle råka tappa bort eller bita sönder ekorrarna i originalspelet. Kommer i 3-pack.
 • Pipleksak Vildsvin i Plysch - Vildsvin 20 cm

  Pipleksak Vildsvin i Plysch - Vildsvin 20 cm
  Pipleksak i plysch för din hund att leka med ensam, med hundkompisen eller springa från husse och matte med. Leksaken 'r mjuk, spännande och piper slumpmässigt vilket fångar din hunds uppmärksamhett. Hundar som får utveckla sin lekfulla sida kan med fördel belönas med lek istället för godis. Smidigt om godis inte lockar eller om det fiinns andra orsaker som gör att belöning med godis inte lämpar sig. Vildsvinet som piper fiinns i två storlekar för att passa just din hund.  Spännande oberäknelig leksak som ljuder. Mjuk och enkel att leka med. Främjar leklust och välmående hos din hund.
 • KONG Cozie Ultra Alligator hundleksak - Large

  KONG Cozie Ultra Alligator hundleksak - Large
  KONG Cozie Ultra Alligator är en rolig pipleksak som passar lika bra att tugga på som att mysa med.    OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om produkten tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall
 • KONG Cozie Tuggz Elefant

  KONG Cozie Tuggz Elefant
  KONG Cozie Tuggz Elefant - Hundleksak från KongKONG Cozie Tuggz Elefant är en slitstark hundleksak med tuggvänligt rep, perfekt för dragkamper och fartfyllda hundlekar. Leksaken har både en pipande boll och ett prasslande squeaky-material inuti för att göra den extra rolig att leka med. KONG Cozie Tuggz Elefant har dessutom ett förstärkt lager av tyg som gör leksaken extra slitstark och tålig.KONG Cozie Tuggz Elefant kommer i storleken M/L och är tillverkad av högkvalitativt bomullsrep och mjuk plysch.Lär dig mer om aktiverande leksaker från KONG här Fördelar med KONG Cozie Tuggz Elefant:Tuggvänligt rep, perfekt för kamplekar och bitglada hundarPipande boll och squeaky-material som stimulerar hunden lite extraFörstärkt tyg för längre hållbarhet
 • Latex Mouse Mix 9 cm

  Latex Mouse Mix 9 cm
  Söt & rolig hundleksak från Flamingo formad som en mus med integrerad pip. Pipleksaken är tillverkad i latex & finns i tre osorterade färger. Flamingo Latex Mouse latexleksak för hundar som älskar pipande leksaker. Passar både hundvalpen & den vuxna hunden.
 • Aroma Dog Rescue Calming Buddy Grå 30 cm

  Aroma Dog Rescue Calming Buddy Grå 30 cm
  Aroma Dog Rescue Calming Buddy Grå 30 cmDetta gulliga gosedjuret har en squeaker inuti med lugnande vaniljarom. Detta gör gosedjuret perfekt för hundar som precis kommit till ett nytt hem, eller för allmänt stressiga situationer.Tänk på att hundar kan vara starkare än man tror, så se till att ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak och ta bort leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Latex Long Neck Kyckling Orange 30 cm

  Little&Bigger Latex Long Neck Kyckling Orange 30 cm
  Pipleksak till hundLittle&Bigger Latex Long Neck Kyckling Orange är en leksak av latex som är 30 cm och ger ifrån sig ett pipljud när man trycker på den oranga kycklingen. Är en bra leksak för en lekmotiverad hund.
 • KONG Cozie Ali Aligator - Cozie Aligator

  KONG Cozie Ali Aligator - Cozie Aligator
  En mjuk extra härlig pipleksak från KONG i form av en aligator. Leksaken lockar fram den naturliga instinktsfullheten, lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis! Kan också användas som apportleksak. Notera att aligatorn kommer i olika färger och du kan inte bestämma vilken färg som blir din. Mått: 12x33,5x31 cm.   Rolig leksak i form av en pipande stor aligator lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning. Otroligt mjuk, passar för inomhuslekar. Kommer i olika färger.
 • Latexlångis tung, 3032 cm

  Latexlångis tung, 3032 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Latex
 • Pipleksak Skinnies Racoon i Plysch - Skinnies Racoon

  Pipleksak Skinnies Racoon i Plysch - Skinnies Racoon
  Pipleksak i plysch som liknar en tvättbjörn för att fånga din hunds uppmärksamhet. Leksaken är utdragen och har en spännande form som är lätt att fånga med munnen och undersöka, leka och gosa med. Leksaken ljuder slumpmässigt vid tryck och främjar lekfullheten hos din hund. Köp två stycken för att öva byteslekar, så kan du och din hund njuta av leken snarare än att du får jaga din hund och förlora lekan varje gång! Leksaken är 55 cm lång. Rolig form som lockar din hund till lek. Piper och kan användas vid träning och som belöning. Ger förutsättningar för att bygga en fin ömsesidig relation med din hund från start.