Pipleksaker

Pipleksaker ger ifrån sig ett ljud när hunden biter på den. Det tycker hunden kan vara spännande och du som matte eller husse kan trigga igång leken enkelt. Pipleksaken blir något du kan ta till för att locka din hund till aktivitet. Om hunden ligger och vilar i en avlägsen del av din bostad och du trycker fram pipljudet - då kan du vara säker på att den kommer springandes.

Det finns många olika sorters hundleksaker som piper. Här har vi samlat många olika varianter som finns att köpa online.

Populärt inom pipleksaker

 • Hear Doggy Platt Aligator

  Hear Doggy Platt Aligator
  Hear Doggy Platt Aligator är en superskojig pipleksak som endast är hörbar för din hund.
 • Hear Doggy Pingvin (S)

  Hear Doggy Pingvin (S)
  Hear Doggy Pingvin är en superskojig pipleksak som endast är hörbar för din hund.
 • Hear Doggy Platt Giraff

  Hear Doggy Platt Giraff
  Hear Doggy Platt Giraff är en superskojig pipleksak som endast är hörbar för din hund.
 • Kong Airdog Squeaker Fetch Stick With Rope, Medium, Akfs2e

  Kong Airdog Squeaker Fetch Stick With Rope, Medium, Akfs2e
  Gillar din hund pinnar och tennisbollar? Då är detta den perfekta leksaken. Materialet är som en tennisboll men den har formen som en pinne. Dessutom flyter den i vattnet. Repet gör det lätt att kasta leksaken långt samt blir ett bra handtag vid dragkampslek.Perfekt att ha som apportpinne eller varför inte låta hunden bära den på promenaderna?

Fler tips på pipleksaker

 • Hear Doggy Sjöstjärna

  Hear Doggy Sjöstjärna
  Hear Doggy Sjöstjärna är en superskojig pipleksak som endast är hörbar för din hund.
 • Leksak med Svans

  Leksak med Svans
  Latexleksak för hund föreställande ett bollformat djur med svans. Bolldelen piper när hunden biter på den, vilket alltid livar upp stämningen! Svansen gör leksaken lätt att kasta långt. Detta är alltså den perfekta leksaken för hunden som älskar pipleksaker och bollekar. Materialet håller för normal lek.Denna leksak säljes i mixade färger och utföranden.Diameter: 6 cm