Coucou! kattgodis

Coucou tillverkar kattgodis utan tillsats av konserveringsmedel och berikad med vitaminer. Kattgodiset har namn som Crunchy Pillow, Catnip Drops och Trio Mix. Här nedanför hittar du ett urval av Coucous kattgodis som finns att beställa online.

Populärt inom Coucou! kattgodis

 • Coucou! Kattmynta

  Coucou! Kattmynta
  Egenskaper Coucou! Kattmynta är berikat med mineraler och är helt fritt från konserveringsmedel. Godiset ska ges vid sidan av en balanserad kost. Se till att det alltid finns friskt vatten tillgängligt för din katt. Användning Kattgodis.
 • Coucou! Ostmix

  Coucou! Ostmix
  Egenskaper Coucou! Ostmix är berikat med mineraler och är helt fritt från konserveringsmedel. Godiset ska ges vid sidan av en balanserad kost. Se till att det alltid finns friskt vatten tillgängligt för din katt. Användning Kattgodis.
 • Coucou! Kyckling & Ost

  Coucou! Kyckling & Ost
  Egenskaper Coucou! Kyckling & Ost är berikat med mineraler och är helt fritt från konserveringsmedel. Godiset ska ges vid sidan av en balanserad kost. Se till att det alltid finns friskt vatten tillgängligt för din katt. Användning Kattgodis.
 • Coucou! Biff & Malt

  Coucou! Biff & Malt
  Egenskaper Coucou! Biff & Malt är berikat med mineraler och är helt fritt från konserveringsmedel. Godiset ska ges vid sidan av en balanserad kost. Se till att det alltid finns friskt vatten tillgängligt för din katt. Användning Kattgodis.

Fler tips på Coucou! kattgodis

ilead