PetOutlet » Katt » Kattfoder

Märken på kattfoder

Kattfoder

Det finns otroligt mycket att välja på när man ska köpa kattmat. Kattmaten finns att handla i nästan alla matbutiker men utbudet är störst om man beställer på nätet. Här har vi plockat ut och samlat kattfoder från flera nätbutiker som säljer djurartiklar.

Ta även en titt på kattgodis om du vill ge din katt nåt extra gott ibland.

 • Coucou! Kattmynta

  Coucou! Kattmynta är ett smaskigt godis för din katt. Perfekt att ge vid belöning!
 • Diet Feline W/D Burkar

  Hill’s Diet Feline w/d är ett dietfoder framtaget för katter som har en tendens till fetma eller lätt att gå upp i vikt. Övervikt kan leda till allvarliga sjukdomar som exempelvis artrit, hjärtsvikt och diabetes. Problemet börjar ofta med ett för högt kalori- och fettintag i kombination med utebliven motion. Fodret är mycket välsmakande.
 • Vitakraft Cat Yums Med Lax

  Vitakraft cat yums med lax är saftiga kattsnacks med synlig fyllning som katterna bara älskar!
 • Brit Premium Portionspåsar Med Kyckling & Kalkon För Katter

  Brit Premium Portionspåsar För Katter är ett helfoder anpassat efter kattens naturliga preferenser och deras specifika behov.
 • Diet Feline C/D Urinay Stress Reduced Calorie Chicken 4 kg

  Utfodring med Hill’s Diet Feline C/D Urinary Stress Reduced Calorie Chicken är framtaget för överviktsbenägna katter och gör det enklare att effektivt bevara friska urinvägar och minska risken att urinstenar bildas på nytt efter att de lösts upp. Veterinärfodret har en god smal av kyckling och fungerar bra för långtidsutfodring.
 • Cat Yums Kyckling/Kattgräs

  Ett smakrikt godis som stödjer en bättre matsmältning tack vare färskt kattgräs.
 • Blandat provpack: Smilla fågelragu - 6 x 400 g Blandpack: 4 sorter

  Smilla är ett kvalitativt komplettfoder med mört fågelkött, som kommer att bli en oemotståndlig smakupplevelse för din katt. I de olika smakvarianterna är alltid möra bitar av fågelkött huvudingrediens, i kombination med delikat kött och fisk. Naturliga ingredienser, nyttiga vitaminer och
 • Nutrima Cat Vital Fussy 10 kg

 • Applaws Cat Paté kattmat - spannmålsfritt - 7 x 100 g Kalkon, Nötkött & Havsfisk

  Applaws Cat Patè kattfoder består till 100% av naturliga och kvalitativa ingredienser. Katter behöver i första hand animaliska proteiner, eftersom de kan smälta dessa bäst. Applaws Cat Patè är därför helt utan spannmål, vilket även gör fodret lämpligt för näringskänsliga eller aller
 • Yarrah Organic Cat Adult Fish 2,4 kg

  Yarrah Organic Cat Adult Fish är ett välsmakande foder för katter med högkvalitativa ekologiska råvaror samt MSC-märkt fisk, vilka är varsamt tillagade för att behålla smak och näring.
 • Science Plan Feline Mature Adult 7+ Light 1,5 kg

  Hill’s Science Plan Feline Mature Adult 7+ Light hjälper till att hålla idealvikten. Tillsatt klinikst dokumenterade antioxidanter och L-karnitin som är med att omvandla fett till energi.
 • Vitakraft Cat Liquid-Snack Nötkött & inulin - Ekonomipack: 24 x 15 g

  En smakrik, krämig highlight för din katt: Det flytande Vitakraft Cat Liquid-Snack med nötkött och inulin smakar gott både direkt ur förpackningen eller som topping på fodret för att förbättra smaken på det. Den geleiga konsistensen är omtyckt av katter. Godiset är helt utan konstgjorda
 • MAC's Cat Adult Lax & öring - 1,5 kg

  Kombinationen av 35 % fisk och 15 % fågelkött är en särskilt läcker sammanställning för din vuxna katt. MAC's Cat Adult Lax & öring består av ett avvägt och naturligt recept som ökar vitaliteten. Norsk laxolja är rik på omega-fettsyror som ger en sund hud och glänsande päls. Dessutom
 • Yarrah Organic Chunks 6 x 405 g - Kyckling med brännnässlor & tomater i sås

  Varje katt är individuell, men en sak har de gemensamt - de älskar god mat. Överraska din kisse med Yarrah Organic Chunks. Detta våtfoder är lämpligt för alla katter, oavsett ras och ålder. Det består av stora mängder ekologiskt kött och nyttiga ingredienser som brännässla och tomater.
 • Whiskas Junior Lax - Ekonomipack: 2 x 800 g

  Whiskas Junior torrfoder med god lax är särskilt utformat för behoven hos växande katter upp till och med 12 månaders ålder samt dräktiga eller digivande katter. Medan katten växer är det viktigt att lägga grunden till ett sunt kattliv som vuxen katt. Under utvecklingen och tillväxten har
 • Nutrima Care Kitten Kyckling, Kalkon & Anka

  Nutrima Care Kitten Kyckling, Kalkon & Anka är ett högkvalitativt och komplett våtfoder för katt med mycket högt köttinnehåll. Fodret är speciellt anpassat för kattungar.
 • Hill's Science Plan Adult 1-6 Indoor Cat Chicken - 1,5 kg

  Om din katt lider av hårbollar eller övervikt är Hill's Feline Indoor Cat för vuxna katter den perfekta lösningen. Hill's Indoor Cat Adult är en lätt och hälsosam kattmat med en låg fetthalt. Fodret bidrar även till att minska uppkomsten av hårbollar. Den låga kalori- och fetthalten hjä
 • Bozita bitar i gelé 16 x 370 g - Lax & mussla

  Bozita bitar i gelé är högkvalitativa våtfoder för katter i alla åldrar och livsfaser. Fodret finns i många olika läckra smakriktningar. Bozita bitar i gelé helfoder tillverkas av förstklassiga råvaror som exempelvis kolja, havskräfta och lax. Det innehåller vare sig soja, spannmål, so
 • Provset: Purizon 400 g & Cosma Nature 6 x 70 g - Blandpack 3: Purizon Adult Lamb & Fish

  Purizon torrfoder har kattens naturliga näring som förebild. Katter är av naturen köttätare, och som premiumfoder innehåller Purizon hela 70 % utvalt kött och fisk respektive endast fisk. Mängder av färskt kycklingkött från artriktig djurhållning, färskt fångad sill från Nordsjön och
 • Pro Plan® Cat Delicate Turkey & Rice 3 kg

  Pro Plan® Cat Delicate Turkey & Rice är ett helfoder för vuxna katter med känslig matsmältning eller som är kräsna med maten. Detta foder har en mycket hög smaklighet som kan tillfredsställa den mest kräsna katt. Fodret är även berikat med Omega 3 och 6 fettsyror som ger en frisk och glansig päls.
 • Veterinary Diets Feline DM 5 kg

  Purina Veterinary Diets Feline DM är ett veterinärfoder för katter med Diabetes mellitus som ger en förbättrad blodsockernivå och reducerarar effekterna av diabetesen.
 • Veterinary Diets CN Mousse Burkar 24 x 195 g

  Purina Veterinary Diets CN Mousse är ett veterinärfoder för både hund och katt som ger energi för återhämtning.
 • Science Plan Feline Adult Optimal Care Chicken 5 kg

  Hill’s Science Plan Feline Adult Optimal Care Chicken är ett foder med kycklingsmak för vuxna katter. Fodret är sammansatt för att hålla katten i god kondition och innehåller nyttiga proteiner och omega 3-fettsyror.
 • Science Plan Feline Adult Optimal Care Lamb 2 kg

  Hill’s Science Plan Feline Adult Optimal Care Lamb är ett foder med smak av lamm för vuxna katter. Fodret är sammansatt för att hålla katten i god kondition och innehåller nyttiga proteiner och omega 3-fettsyror.
 • Science Plan Feline Adult Hairball Control 5 kg

  Hill’s Science Plan Feline Adult Hairball Control är ett foder med smak av kyckling lämpligt för långhåriga katter. Fodret reglerar bildning av hårbollar och innehåller nyttiga omega 3-fettsyror och har en reglerad fosforhalt.
 • Science Plan Feline Mature Adult Active Longevity 7+ Chicken 10 kg

  Hill’s Science Plan Feline Mature Adult Active Longevity 7+ Chicken är ett foder med kycklingsmak för äldre katter. Fodret är sammansatt för att bevara funktionen hos njurar och vitala organ och innehåller nyttiga proteiner och omega 3-fettsyror.
 • Specific™ Kidney Support FKW Burkar

  Specific Kidney Support FKW är ett veterinärfoder anpassat för katter som lider av bland annat kronisk njurinsufficiens, leverinsufficiens och hjärtsvikt.
 • Specific™ Crystal Management FCD 7 kg

  Specific Crystal Management FCD är ett mycket lättsmält veterinärfoder som löser upp och minskar risken för struvitsten och FLUTD (feline lower urinary tract disease). Fodrets sammansättning och det höga energiinnehållet i fodret gör att det också lämpligt för friska vuxna katter med ett något förhöjt energibehov. Kvalitetsråvaror med hög smältbarhet säkerställer ett maximalt näringsupptag från dessa, samtidigt som mängden avföring minskar.
 • Specific™ Crystal Management Light FCD-L 7 kg

  Specific Crystal Management Light FCD-L är ett mycket lättsmält veterinärfoder som löser upp och minskar risken för struvitsten och FLUTD (feline lower urinary tract disease). Fodret har ett moderat energiinnehåll för främjande av kattens idealvikt och kvalitetsråvaror med hög smältbarhet som säkerställer ett maximalt näringsupptag från dessa, samtidigt som mängden avföring minskar.
 • Specific™ Digestive Support FID

  Specific Digestive Support FID är ett veterinärfoder för katter med mag och tarmbesvär. Fodret innehåller ingredienser med hög smältbarhet som kompenserar nedsatt enzymaktivitet i tarmen och säkerställer optimalt näringsupptag.
 • Royal Canin Digestive Care 4 kg

  Royal Canin Digestive Care är ett foder för katter som har en tendens att äta för stora mängder mat åt gången och därmed få problem med matsmältningen. Ett tecken på detta kan vara en stor avföringsmängd. Fodret stärker kattens matsmältningsfunktion och minskar avföringsmängden.
 • Royal Canin Siamese 2 kg

  Royal Canin Siamese är ett foder speciellt anpassat för siameser från 1 år. Fodret hjälper till att bibehålla siameskattens långa muskulösa kropp, bidrar till en frisk hud och en vacker päls samt ger högsta möjliga matsmältningssäkerhet.
 • Royal Canin Sterilised 12+ 4 kg

  Royal Canin Sterilised 12+ är ett balanserat och komplett foder anpassat för steriliserade katter från 12 år och uppåt. Fodret bidrar till ett sunt åldrande genom sin sammansättning av antioxidanter samt bidrar till friska njurar och en idealisk kroppsvikt.
 • Royal Canin Exigent Protein Preference 42 10 kg

  Royal Canin Exigent Protein Preference är ett foder för mycket kräsna katter mellan 1 och 12 år. Fodret har ett särskilt förhållande mellan protein, fett och kolhydrater som ger kräsna katter fullständig och rätt näring.
 • Royal Canin Exigent Aromatic Attraction 33 2 kg

  Royal Canin Exigent Aromatic attraction är ett foder för mycket kräsna katter mellan 1 och 12 år. Fodret har en särskild, egen aromatisk profil som ger fullständig och rätt näring också till den mest kräsna katt.
 • Royal Canin Oral Care 8 kg

  Royal Canin Oral Care är ett foder som hjälper katten bevara en optimal munhygien. 2 av 3 katter drabbas av problem med tänder och mun, tandsten kan bildas och på längre sikt kan bakterierna ge upphov till tandköttsinflammation, dålig andedräkt och tandlossning.
 • Feline Indoor & Sterilised 10 kg

  Bozita Feline Indoor & Sterilised är ett komplett balanserat helfoder för vuxna och växande katter. Fodret är anpassat för inomhuskatten och den steriliserade kattens lägre energibehov och passar därför även den äldre eller överviktiga katten.
 • Feline Kitten Tetra

  Bozita Feline Kitten Tetra är ett våtfoder med bitar i gelé som underlättar övergången från mjölk till fast föda och är speciellt lämplig för kattungar och unga katter.
 • Bitar I Gelé Med Anka Till Katt

  Bozita Bitar I Gelé med anka är ett välsmakande våtfoder till katt, tillagat med svenska kvalitetsråvaror. Bitarna har en hög kötthalt och en låg andel fett.
 • Blandpack: 2 kg Almo Nature torrfoder + 12 x 70 / 140 g våtfoder - 2 kg Holistic Oily Fish & Rice + 12 x 140 g Classic Tonfisk från Stilla Havet

  Almo Nature kattfoder är tillverkat av utsökta, högkvalitativa och naturliga råvaror. Almo Nature torrfoder för katter innehåller inga smakförstärkare eller artificiella konserveringsmedel och består av endast en proteinkälla. Därför lämpar sig därför väl för känsliga katter. Almo
 • Nutrima Cat Vital Fussy 2 kg

 • Nutrima Care Adult Vildsvin & Anka

  Nutrima Care Adult Vildsvin & Anka är ett högkvalitativt och komplett våtfoder för katt med mycket högt köttinnehåll. Fodret är speciellt anpassat för vuxna katter.
 • Feline Porta 21 kattfoder 1 x 90 g - Tonfisk med skarpsill - spannmålsfritt

  Feline Porta 21 är ett högvärdigt och smakrikt våtfoder för vuxna katter. De olika smakvarianterna tillagas med rena, naturliga ingredienser, utan tillsats av socker och kemiska konserveringsmedel. Du kan se skillnaden och katten kan smaka och lukta den när burken öppnas: den naturliga konsis
 • Smilla Light - 10 kg

  Smilla Finest Healthy Nutrition Light är ett innovativt torrfoder, perfekt anpassat för att tillgodose överviktiga katters behov. Passar även katter med låg aktivitetsnivå som t.ex. inomhuskatter eller kastrerade/steriliserade katter. Det högkvalitativa, mycket lättsmälta torrfodret har utv
 • Diet Feline i/d Salmon Portionspåsar 12 x 85 g

  Diet Feline i/d är mycket lättsmält veterinärfoder särskilt framtaget för att hjälpa till att hantera katter med mag- och tarmproblem. Fodret är mycket välsmakande och kan även ges till växande kattungar för ett balanserat näringsintag.
 • Diet Feline K/D Renal Health 5 kg

  Diet Feline Renal Health k/d är ett veterinärfoder som hjälper till att förlänga livet och förbättra livskvaliteten avsevärt hos katter med njursjukdomar genom att hjälpa till att bromsa sjukdomsförloppet och minska sjukdomstecknen. Fodret är mycket välsmakande.
 • Veterinary Diets Feline OM 5 kg

  Purina Veterinary Diets Feline OM är ett veterinärfoder för överviktiga katter, samt katter med förstoppning eller hyperlipidemi.
 • Specific™ Senior FGD 7 kg

  Specific Senior FGD är ett foder för äldre katter. De balanserade näringsämnena har hög smältbarhet och ger den äldre katten all näring den behöver för att hålla sig frisk. Kvalitetsråvaror i form av protein, fett och kolhydrater med hög smältbarhet säkerställer maximalt näringsupptag från fodret samtidigt som mängden avföring minskar.
 • Specific™ Crystal Management Light FCD-L 2 kg

  Specific Crystal Management Light FCD-L är ett mycket lättsmält veterinärfoder som löser upp och minskar risken för struvitsten och FLUTD (feline lower urinary tract disease). Fodret har ett moderat energiinnehåll för främjande av kattens idealvikt och kvalitetsråvaror med hög smältbarhet som säkerställer ett maximalt näringsupptag från dessa, samtidigt som mängden avföring minskar.
 • Royal Canin Indoor Long Hair 4 kg

  Royal Canin Indoor Long Hair är ett foder anpassat för långhåriga innekatter. Fodret hjälper till att motverka hårbollar, ger en glansig och vacker päls samt motverkar illaluktande avföring.
 • Royal Canin Sensible 33 2 kg

  Royal Canin Sensible 33 är ett balanserat och komplett foder för vuxna katter med känslig matsmältning. Bidrar till en balanserad bakterieflora i tarmen.
 • Bitar I Gelé Med Nötfärs Till Katt

  Bozita Bitar I Gelé med nötfärs är ett välsmakande våtfoder till katt, tillagat med svenska kvalitetsråvaror. Bitarna har en hög kötthalt och en låg andel fett.