Kattmat

Det finns otroligt mycket att välja på när man ska köpa kattmat. Kattmaten finns att handla i nästan alla matbutiker men utbudet är störst om man beställer på nätet. Här har vi plockat ut och samlat kattfoder från flera nätbutiker som säljer djurartiklar.

Ta även en titt på kattgodis om du vill ge din katt nåt extra gott ibland.

Populärt inom kattmat

 • ItsyBitsy Frystorkat Kattgodis Kyckling (40 g)

  ItsyBitsy Frystorkat Kattgodis Kyckling (40 g)
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Canagan Cat Light/Senior/Sterilised (1,5 kg)

  Canagan Cat Light/Senior/Sterilised (1,5 kg)
  Canagans högkvalitativa och spannmålsfria kattmatsserie är anpassad till alla livsstadier med ett fokus på den naturliga carnivoren. Med recept med hög kötthalt och lokala råvaror finner ni i Canagan en väl avvägd balans mellan det vilda arvet och nutid.Light/Senior/Sterilised är perfekt för att hålla din guldklimp i form om den behöver tappa i vikt eller för att bibehålla din senior i toppform. Passar även bra till kastrerade katter och deras specifika behov. Med en hög kötthalten, låg halt kolhydrater och uppbalanserat med goda grönsaker tillfredställer detta helfoder din katts dagliga utfodringsbehov.Light/Senior/Sterilised innehåller väl avvägda nivåer av protein och fett, Omega 3 och 6 som verkar för en frisk hud, vacker päls och starka leder. Ringblomma, kamomill och tranbär är tillsatt för att ytterligare bidra till ett starkt och motståndskraftigt immunförsvar och friska urinvägar.
 • Nutrima Cat Care Kitten/Adult (2 kg)

  Nutrima Cat Care Kitten/Adult (2 kg)
  EgenskaperNutrima Cat Care Kitten/Adult är ett komplett helfoder, speciellt anpassat till energi- och näringsbehovet hos digivande eller dräktiga katter, samt deras kattungar. Det är helt fritt från spannmål, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för katternas matsmältninigssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katterna. Innehåller även kondroitin, glukosamin och MSM-pulver för att ytterligare främja en god hälsa och utveckling hos lederna.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder för digivande och dräktiga katter, samt kattungar.
 • ItsyBitsy Cat Mjukt Kycklinggodis

  ItsyBitsy Cat Mjukt Kycklinggodis
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Fler tips på kattmat

 • Dreamies kattgodis Kalkon

  Dreamies kattgodis Kalkon
 • Schesir Cat Adult Tuna & Ham Gravy 70 g

  Schesir Cat Adult Tuna & Ham Gravy 70 g
 • Thrive Adult Havsfisk 75 g

  Thrive Adult Havsfisk 75 g
 • Bitar i sås Ren 370 g

  Bitar i sås Ren 370 g
  Bitar i sås med renkött för vuxna katter. Svensktillverkad nyttig kattmat till bra pris med rensmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i miljövänlig och återförslutningsbar Tetraförpackning. Blötfoder Tetra Chunks in Sauce Reindeer som är naturligt balanserad och komplett med högt köttinnehåll och låg fetthalt, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Renköttet kommer från Lapplands fjäll där renarna betar fritt i fjällandskapet och vaktas av samerna sedan urminnes tider och kattfoder tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas goda våtmat rumstempererad.
 • Cat & Kitten Wild Prairie 4,5 kg

  Cat & Kitten Wild Prairie 4,5 kg
  Acana Wild Prairie Cat Recipe spannmålsfritt kattfoder med kyckling, ägg, fisk och kalkon för kattungar och vuxna katter. Biologiskt korrekt kattmat av färska ingredienser baserat på kattens naturliga föda av kött, organ/inälvor, brosk och ben (så kallat whole prey) i kombination med grönsaker, örter och bär. Ett foder för att hålla katten och kattungen frisk, stark och nöjd.
 • Canagan Cat Scottish Salmon (4 kg)

  Canagan Cat Scottish Salmon (4 kg)
  EgenskaperFodret är perfekt även för den kräsnaste av katter med sitt höga fiskinnehåll. Det är näringsrikt med få kolhydrater, innehåller en bra mängd härliga grönsaker och är helt fritt från spannmål, allt detta för att efterlikna kattens naturliga föda. Tack vare all fisk så innehåller fodret en god mängd Omega 3 och 6-fettsyror som gör gott för kattens välbefinnande, bland annat så är det bra för pälsen, huden och lederna. Det innehåller även ringblomma, kamomill och tranbär som alla är fantastiskt hälsosamma ingredienser.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder för katt.
 • Cat Stix med Kyckling/Lever - 18g påse

  Cat Stix med Kyckling/Lever - 18g påse
  Här ett ett riktigt bra kattgodis till din katt. Du kan ge dom som belöning eller när du vill ge din katt något litet extra. Man kan även dela dessa till mindre bitar om man vill.
 • Edgard & Cooper Cat Tonfisk 70 g

  Edgard & Cooper Cat Tonfisk 70 g
  Edgar & Cooper producerar stolt sina filéer i Europa och använder endast skipjack tonfisk, som är en mer hållbar tonfiskart -bättre för dig, din katt och miljön.Skipjack-tonfisk är en mindre tonfiskart som inte är hotad som våra andra arter; blåfenad eller gulfenad tonfisk. Eftersom den är mindre innehåller den också mindre tungmetaller. Denna burkmat finns i tre olika smaker; Tonfisk & Bläckfisk, Tonfisk & Räkor samt endast Tonfisk.Fri från onödiga tillsatserSpannmålsfriEndast färskt kött-, fisk och skaldjur0% tillsatt sockerEftersom filéerna är ett komplement till vanligt foder är de lämpliga för alla katter från och med 8 veckors ålder.
 • Prescription Diet z/d Food Sensitivities Torrfoder till Katt - 1,5 kg

  Prescription Diet z/d Food Sensitivities Torrfoder till Katt - 1,5 kg
  Torrfoder till katt med symtom på foderallergi som är särskilt utformat för att hantera, minimera samt förhindra de vanliga hud- och gastrointestinala reaktioner som ofta är tecken på intolerans. Torrfodret innehåller endast en noga utvald kolhydratkälla och endast snälla proteinkällor som genomgått en finfördelning för att minska belastning och snabba på upptaget i GI-kanalen.   Prescription Diet z/d Food Sensitives är ett så kallat hypoallergent dietfoder som innebär att det noggrant framställts med ett höggradigt hydrolyserat animaliskt protein och endast en utvald kolhydratskälla för att minimera risken för överkänslighetsreaktioner orsakat av specifika och svårsmälta födoämnen. Har din katt symtom på överkänslighetsrreaktioner som exempelvis hudåkommor som klåda, rodnad, torrhet eller GI-symtom som exempelvis onormal avföringskvalitet orsakat av foderintolerans kan du med denna foderserie från Hill's se en tydlig förbättring i kattens hud, päls och GI-kanal. Fodret bidrar till att förbättra avföringskvaliteten genom Hill’s patenterade ActiveBiome+ teknologi, en blandning av olika prebiotiska fibrer som kliniskt bevisats ge näring till de goda bakterier som bygger upp den viktiga tarmfloran.     100% nöjdhetsgaranti! För kvalitet, konsistens och smak, eller pengarna tillbaka. Terapeutiskt torrfoder med höga halter essentiella fettsyror som främjar frisk hud och päls. Med tillsatta antioxidanter som hjälper till att stödja ett friskt immunförsvar genom att neutralisera skadliga metaboliter. Ingredienser med hög smältbarhet förbättrar näringsämnenas upptagningstillgänglighet hos katter. Med höggradigt hydrolyserat animaliskt protein och endast en kolhydratskälla för att inte trigga en allergisk reaktion. Med en beprövad blandning av prebiotiska fibrer som ger näring åt tarmfloran (goda bakterier och mikroorganismer) som hjälper immunförsvar och att bryta ned ämnen som kroppen inte ensam kan göra.  Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets inviduella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.  Proteinkällor (Risproteinhydrosylat och kycklingleverhydrosylat) 15,1% Kolhydratskällor (Risdrav)   Vegetabiliskt proteinextrakt   Oljor och fetter (fiskolja) 1,1% Mineraler   Produkter av vegetabiliskt ursprung   Frön   Frukt   Näringsinnehåll Procent Protein 32% Fett 15,1% Växttråd 2,0% Råaska 5,9% Essentiella fettsyror 5,5%  Kalcium 0,74% Fosfor 0,62% Natrium 0,28% Kalium 0,91% Magnesium 0,07% Järn   Jod   Zink   Mangan   Selen   Koppar   Vitaminer/Tillsatser Per kg A 6 690 IU D3 742 IU E 860 mg C 120 mg Betakaroten 2,7 mg Vikt Mängd  2 - 3 kg 40 - 50 g 3 - 4 kg 50 - 65 g 4 - 5 kg 65 - 75 g  5 - 6 kg 75 - 78 g
 • Feline Pure Chicken 400g

  Feline Pure Chicken 400g
  En riktig storfavorit! Kattmat rent kycklingkött i sin egen buljong. Porta 21 Feline Hela Kycklingbitar är en härlig & nyttig delikatess ett våtfoder helt utan konserveringsmedel. Porta 21 Pure Chicken våtmat är ett kattfoder & allt katten behöver.
 • Kitten Chicken Turkey Pouch Wet Cat Food 48 x 85 g

  Kitten Chicken Turkey Pouch Wet Cat Food 48 x 85 g
  Hills våtfoder med kyckling & kalkon för kattungar. 12-pack våtfoder till kattungar. Ett mixat storpack bitar i sås med kyckling & kalkon till kattungen. Hills Science Plan Feline Kitten Chicken Turkey Pouch.
 • Norwegian Forest Adult Torrfoder för katt - 2 kg

  Norwegian Forest Adult Torrfoder för katt - 2 kg
  Skräddarsytt torrfoder för Norsk skogskatt som främjar en god mag- och tarmhälsa genom att minska uppkomsten av hårbollar. Dessutom med med Omega-3 fettsyror som stödjer en blank och silkeslen päls för din långhåriga katt.   Royal Canin® Norwegian Forest Cat Adult torrfoder är utformad för den norska skogskattens specifika behov. Den skräddarsydda triangulära foderbiten är anpassad till den norska skogskattens starka käke och förlänger tuggandet, vilket får katten att äta långsammare. En särskild blandning av kostfibrer bidrar till att minska och kontrollera bildningen av hårbollar, genom att naturligt stimulera kattens tarmpassage.   Den norska skogskatten har en tjock päls som består av en vattenavvisande överpäls och en ullig, tjock underpäls som är isolerande. Det exklusiva näringskomplexet i fodret bidrar till att stödja hudens skyddande roll för att effektivt bibehålla en hälsosam hud och gott pälsskick. Dessutom har näringen en anpassad näringsprofil som bidrar till att bibehålla en idealisk kroppsvikt. Fodret hjälper också till att främja ett hälsosamt skelett och leder. Det är berikat med L-karnitin, ett viktigt näringsämne som bidrar till en hälsosam fettförbränning. Stödjer en hälsosam vikt genom tillförsel av L-karnitin. Med mekaniska foderbitar för att motverka plack och tandsten. Minskar bildningen av hårbollar. DHA och EPA för en glänsande päls och frisk hud. Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.  Torkat Fågelprotein   Majs   Ris   Vegetabiliskt Proteinisolat   Animaliskt Fett   Vete   Vegetabilisk Fiber   Vetemjol   Hydrolyserat Animaliskt Protein   Majsgluten   Cikoriamassa   Fiskolja   Mineraler   Soigolia   Psylliumfrön/skal   Jäst och delar därac   Frukto- Oligosackarider   Jästhydrolysat (innehaller Mannan- Oligosackarider)   Boragoolja   Skaldiurshydrolysat (innehåller glukosamin)   Mjöl av ringblomma   Hydrolysat från Brosk (innehåller kondroitin)   Näringsinnehåll Per 100 g Protein 30 g Fett 16 g Växttråd 5,6 g Råaska 7,4 g Omega-3 0,96 g Omega-6 3,89 g Vitamin A 3050 IU Vitamin D3 80 IU Vikt Mängd 3 - 4 kg 45 - 55 g 4 - 5 kg 55 - 65 g 5 - 6 kg 65 - 74 g 6 - 7 kg 74 - 78 g 7 - 8 kg 78 - 85 g
 • Gourmet Gold Lax Mousse 85 g

  Gourmet Gold Lax Mousse 85 g
  Gourmet Gold Lax Mousse WetGourmet Gold Mousse är en serie med utsökt kattmat i form av mousse som tilltalar även de mest kräsna katterna!Denna variant har smak av läcker lax och kommer i ett 12-pack portionsburkar - enkelt och praktiskt!Gourmet Gold Lax Mousse Wet är perfekt att bjuda på när du riktigt vill skämma bort din kisse!
 • Carnilove Cat Anka & Fasan (400 g)

  Carnilove Cat Anka & Fasan (400 g)
  Carnilove Cat Duck & Pheasant - Hairball Controll 2 kg är ett lättsmält foder av kvalité för den vuxna katten. Kombinationen av anka och fasan ger en smakrik upplevelse samtidigt som det förbättrar ämnesomsättningen och upprätthåller kattens kondition. Fodret är berikat med betfibrer som hjälper matsmältningen och hanteringen av hårbollar. Fodret innehåller frukt, grönsaker och örter som ger de näringsämnen, vitaminer, mineraler och antioxidanter som är nödvändiga för kattens fysik.Innehåller omega 3 & 6.
 • Faunakram Kattgodis - Fisk & Lax

  Faunakram Kattgodis - Fisk & Lax
  Faunakram Kattgodis - Fisk & LaxDetta är ett smakrikt kattgodis av hög kvalité från Faunakram. Dessa godbitar är framtagna tillsammans med näringspsecialister, vetrinärer och uppfödare för att säkerställa högsta kvalitét och ett högt kundnöjdhets
 • Joint Support FJW - 7 x 100 g

  Joint Support FJW - 7 x 100 g
  Våtfodret är utformat för att ge stöd för en sund ledfunktion genom en unik sammansättning av omega-3-fettsyrorna EPA, DHA och omega-6-fettsyran GLA som underlättar ledfunktionen, samt minskar nedbrytningen av ledbrosk.   Specific använder fisk som bas till alla produkter. Anledningen till detta är att det är ett välbalanserat protein som är uppbyggt av precis den sammansättning av aminosyror som djuret behöver. Fisk innehåller omättade fettsyror som inte bara stödjer utvecklingen av hjärnan och synen, men även ett starkt immunförsvar. En av de främsta egenskaperna med Omega-3 är att det inte behöver omformas i kroppen, utan kan direkt verka antiinflammatoriskt. Omega-3-fettsyror från fisk och krill som stödjer den naturliga antiinflammatoriska processen. Hydrolyserade kollagenpetider som minskar brosknedbrytande enzymer. Stödjer hälsosamma urinvägar. Måttlig energinivå och L-karnitin - en fettförbrännande aminosyra - för att bibehålla en idealisk kroppsvikt vilket minskar belastningen på lederna. Se detaljerad fodergiva på förpackningens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.  Fläsk   Fisk   Ris   Fiskolja   Vitaminer och spårämnen (inklusive kelaterade spårämnen)   Solrosolja   Äggpulver   Mineraler   Psylliumhusk   Cellulosapulver   Dextros   Xylos   Taurin   Kondroitinsulfat   Metionin   Gurkörtsolja   Glukosamin   L-karnitin   Innehåller inga tillsatta konstgjorda färg- eller smakämnen     Näringsinnehåll Per 100 g Omsättbar energi  516 kJ Protein (råprotein) 9,8 g Fett (råfett) 7,6 g Kolhydrater (NFE) 5,4 g Fiber (råfiber) 0,3 g Kalcium  0,2 g Fosfor  0,18 g Magnesium  0,013 g Natrium  0,12 g Mangan 1 mg Vitamin A  4117 IU Vitamin D  47 IU Vitamin E  22 mg Vitamin C  7,2 mg L-karnitin  10 mg Omega-3-fettsyror 0,67 g EPA  0,2 g DHA  0,33 g GLA  0,01 g Förhållande n-3:n-6 1:2 Glukosamin + kondroitin  77 mg Vatten  75,2 g Vikt Mängd 1 - 2 kg 60 - 95 g 2 - 3 kg 95 - 125 g 3 - 4 kg 125 - 155 g 4 - 5 kg 155 - 180 g 5 - 6 kg 180 - 200 g 6 - 7 kg 200 - 225 g 7 - 8 kg 225 - 245 g 8 - 9 kg 245 - 265 g 9 - 10 kg 265 - 285 g 10 - 11 kg 285 - 305 g 11 - 12 kg 305 - 320 g
 • Veterinary Diets Gastro Intestinal Moderate Calorie Cat - 2 kg

  Veterinary Diets Gastro Intestinal Moderate Calorie Cat - 2 kg
  Ett skräddarsytt helfoder med avsikt att stabilisera tarmhälsan hos katter som lider av matmältningsproblem i kombination med övervikt. Med en optimal sammansättning av fettsyror och prebiotiska fibrer skapar det en god bakterieflora i tarmkanalen som även gynnar din katts idealvikt.   Royal Canin® Moderate Calorie är särskilt sammansatt för att stödja näringsbehov hos katter med känslig matsmältning och övervikt. Detta kattfoder används vid kronisk och akut diarré, inflammatorisk tarmsjukdom (IBD), bristfälligt upptag av näringsämnen (maldigestion/malabsorption), kolvalescens, obalans i bakteriefloran i tarmkanalen (SIBO), pankreatit (inflammation i bukspottskörteln), exudativ entropati (tarmsjukdom), magkatarr (gastrit) och tjocktarmsinflammation (kolit).   Denna mycket smältbara formel har en unik balans mellan fibrer (inklusive prebiotika) som hjälper till att stödja hälsosam matsmältning och god tarmpassage genom att skapa en gynnsam miljö för goda bakterier. De naturliga fiberna skapar även en stark mättnadskänsla hos din katt som bidrar till bibehållandet av en hälsosam vikt. Fodret innehåller EPA och DHA, två långkedjiga omega-3 fettsyror som motverkar inflammation i matsmältningssystemet. Tack var den höga energitätheten i näringen kan portionsstorleken hållas låg, vilket minskar belastning på matsmältningssystemet.    Katter som lider av mag- och tarmproblem har ofta större benägenhet att tappa vikt på grund av minskad lust till mat. Därför är fodret mycket välsmakande för att främja god aptit så att tillfrisknandet går snabbare. En mycket lättsmält sammansättning med specifik kostfiberbalans som stödjer hälsosam matsmältning och passage. Ett högt energiinnehåll för att ge katten ett komplett näringsintag, utan att belasta tarmsystemet. Oemotståndlig smak som främjar god aptit och bidrar till ett snabbt tillfrisknande. Måttligt kaloriinnehåll för att katten ska kunna bibehålla en hälsosam vikt. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets inviduella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.  Torkat fågelprotein*   Ris*   Animaliskt fett*   Majsgluten*   Vegetabilisk fiber   Vetegluten*   Hydrolyserat fågelprotein*   Äggpulver*   Betmassa   Mineraler   Fiskolja*   Sojaolja*   Jäst och delar därav   Frukto-oligosackarider   Psylliumfrön/skal   Jästhydrolysat (innehåller mannan-oligosackarider)   Mjöl av ringblomma   *Lättsmälta ingredienser. Bidrar med geléaktiga ämnen: psylliumfrön/skal.     Näringsinnehåll Per 100 g Protein 32 g Fett 22 g Råaska 8,2 g Växttråd 5,2 g Natrium 0,6 g Kalium 1 g Omega-6 fettsyror 44,2 g Omega-3 fettsyror 8,9 g varav EPA/DHA 3,1 g Vikt Mängd 2 - 3 kg 34 - 46 g 3 - 4 kg 46 - 56 g 4 - 5 kg 56 - 66 g 5 - 6 kg 66 - 75 g 6 - 7 kg 75 - 83 g 7 - 8 kg 83 - 91 g 8 - 9 kg 91 - 99 g 9 - 10 kg 99 - 107 g
 • Cat Premium paté Kitten Chicken/ Fish 85 g x 8pack

  Cat Premium paté Kitten Chicken/ Fish 85 g x 8pack
  Acana Premium Paté högkvalitativt våtfoder med kyckling och fisk. Innehåller 75 % animaliska ingredienser som ger en naturlig källa till viktigt näringsämnen. Berikad med taurin för kattens ögonhälsa samt probiotika för att främja god matsmältning. Välbalanserat innehåll av omegafettsyror som ger fin och blank päls. Extra hög smaklighet tack vare frystorkad lever, vilket gör att detta foder även går hem hos de allra mest kräsna!
 • Ultra Light Gravy Adult Våtfoder för katt - 12 x 85 g

  Ultra Light Gravy Adult Våtfoder för katt - 12 x 85 g
  Balanserat våtfoder för vuxna katter som är överviktiga eller har tendens att lägga på sig extra vikt. Dessa tunna skivor i sås har ett anpassat innehåll av protein, fett och kalorier för att främja en hälsosam vikt och bibehålla god muskelstyr.   Royal Canin® Light Weight Care tunna skivor i sås bidrar till att minska kaloriintaget hos katter med så mycket som 1?procent. Fodret är utformat för att begränsa katters viktökning och hjälpa dem att upprätthålla en hälsosam vikt. Detta mycket tack vare L-karnitin som stödjer och stimulerar en hälsosam omsättning av fett.   När du ger din katt foder som är avsett för att upprätthålla en hälsosam vikt, bidrar kosten till att bibehålla kattens muskelmassa. Därför har fodret ett högt innehåll av protein för att främja muskelmassan utan att kompromissa med den kaloriminskning som behövs för att begränsa viktökningen och bibehålla din katts idealvikt. Näringsämnena i det här fodret stödjer också hälsosamma urinvägar. Våra våtfoder har en högre vattenhalt vilket möjliggör en större dagsgiva som erbjuder din katt en behaglig mättnadskänsla utan att lägga till extra kalorier. På så vis får katten i sig färre kalorier när den utfodras med det här våtfodret.    Enligt en intern studie utförd av fodret uppnådde över 90?procent av katter med tendens till övervikt som utfodrats med Royal Canin Light Weight Care torrfoder en hälsosammare vikt på 8 veckor. Ser till att bibehålla en idealvikt och stark muskelmassa. Stödjer friska urinvägar. Ökar mättnadskänslan mellan måltider. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.  Kött och animaliska biprodukter   Spannmål   Vegetabiliskt proteinextrakt   Mineraler   Vegetabiliska biprodukter   Jäst   Näringsinnehåll Per 100 g Protein 10 g Fett 2,1 g Växttråd 1,2 g Råaska 1,7 g Vatten 82,0 g L-karnitin 3,5 mg Vitamin D3 17 IU Vikt Mängd påsar 3 - 4 kg 3 - 4  4 - 5 kg 4 - 5 5 - 6 kg 5 - 6 6 - 7 kg 6 - 7
 • Hill's Science Plan Cat Adult Perfect Weight Chicken (2,5 kg)

  Hill's Science Plan Cat Adult Perfect Weight Chicken (2,5 kg)
  EgenskaperHILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight torrfoder till katt är ett smakrikt foder med banbrytande näring för vikthantering, detta oavsett om din katt synligt behöver gå ner i vikt eller om du helt enkelt vill att din fyrbente vän ska bibehålla sin hälsosamma vikt. Med högkvalitativa ingredenser och protein som hjälper med både mättnadskänsla mellan måltider & smidiga muskler, så stödjer detta foder din katt med att bibehålla vikten och ge fortsätt stöd, oavsett vilken av de delikata smakerna katten föredrar. Det finns mer att älska med det nya utseendet på HILL'S Science Plan. Vissa av våra produkter har även nya namn, nya foderbitsformer & nya formuleringar.UtfordringVänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din katts optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din katts nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök.Pengarna Tillbaka GarantiHill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.  ProduktfilmAnvändningKliniskt bevisad näring för att nå och behålla en hälsosam vikt Komplett & balanserad för något överviktiga vuxna katter eller med tendens till att öka i vikt Detta torrfoder till katt innehåller prebiotiska fibrer för en skonsam matsmältning Variera din katts måltider genom att också prova Perfect Weight portionspåsar som finns i flera olika smaker Tillverkad med ingredienser av hög kvalitet Rekommenderas av veterinärer
 • Cat Adult Dental - 3 kg

  Cat Adult Dental - 3 kg
  Det optimala fodret för vuxna och seniorkatter som har tendens att få problem med tänderna. Fodret innehåller 98 % animaliskt protein och är skräddarsytt med näringsrika mineraler som bidrar till en bättre tandhälsa.   Alla Iams produkter innehåller högkvalitativa ingredienser med upp till 91 % animaliskt protein, samt är helt fria från fillers, artificiella färgämnen och GMO. Fodren innehåller näringsrika proteinkällor som lax och kyckling för uppbyggnad av starka muskler och är optimalt sammansatta med ingredienser som främjar de 7 tecknen på sund vitalitet för din katt.   Dessutom är Taurin tillsatt i varje recept för att ge extra näring till hjärtat och de knapriga foderbitarna innehåller en skräddarsydd mineralhalt för att reducera tandstenssproblem och främja friska tänder. Omega-3 och Omega-6 för en strålande päls och hud. Skräddarsydda mineraler som bidrar till en bättre tandhälsa. Sammansatt för att sänka pH-halten i urinen och reducera urinvägsproblem. Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets inviduella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.  Torkad kyckling och kalkon 42% Färsk kyckling 4,1% Majsgryn   Kycklingsås   Majs   Grisfett   Torkad betmassa   Fiskolja   Fruktooligosackarider   Torkad öljäst   Kaliumklorid   Natriumhexametafosfat   Näringsinnehåll Per 100 g Kalorier 391,6 kcal Råprotein 35 g Råfett och råolja 14 g Omega-3 0,28 g Omega-6  2,5 g Råaska 7,9 g Växttråd 1,4 g Kalcium 1,5 g Fosfor 1,3 g Magnesium  0,074 g Taurin 210 mg Vitamin A 5623,7 IU Vitamin D 161,7 IU Vitamin E 13,9 mg Kopparsulfatpentahydrat 0,99 mg Kaliumjodid 0,13 mg Vikt Mängd 2 - 3 kg 25 - 40 g 3 - 4 kg 60 - 70 g 4 - 5 kg 75 - 90 g 5 - 6 kg 95 - 100 g 6 - 7 kg 115 - 135 g
 • PVD Feline UR Urinary Chicken 85 g x 10 st Portionspåsar

  PVD Feline UR Urinary Chicken 85 g x 10 st Portionspåsar
  Ett komplett våtfoder för katter som är vetenskapligt sammanställt för att bidra till näringsmässig hantering av urinvägsproblem (FLUTD) hos katter. Fodret med ST/Ox urinvägssäkerhet bidrar till att minska risken för struvit- och oxalatkristaller och stenbildning i urinvägarna, genom att näringsmässigt hjälpa till i hanteringen av FLUTD, en av de vanligaste orsakerna till urinvägssjukdom hos katter. ?PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline UR St/Ox Urinary (våtfoder)
 • Bozita Large Wheat Free Salmon (2 kg)

  Bozita Large Wheat Free Salmon (2 kg)
  Bozita Feline Large är ett komplett balanserat helfoder för vuxna och växande katter. Innehåll och bitstorlek gör att fodret lämpar sig särskilt väl för katter av större modell och katter som äter för snabbt. Fodret är även lämpligt för långhåriga katter och för katter med känslig hud och päls.En optimal kvot mellan fettsyrorna omega-3 och -6 ger goda förutsättningar för kattens hud- och pälskondition. Cellulosafibrer ger en optimal fibersammansättning och minskar risken för hårbollar. L-karnitin, en aminosyra som transporterar fettsyror in i cellerna, förbättrar ämnesomsättningen och ökar förbränningen. Glukosamin och kondriotinsulfat bidrar till en god ledfunktion och MacroGard stärker kattens eget immunsystem.Användning Foder för vuxna och växande katter
 • Grain Free Cat Treat Duck 100 g

  Grain Free Cat Treat Duck 100 g
  Grain Free Cat Treat Duck spannmålsfritt naturligt kattgodis i populära godisburkar till katt!. Spannmålsfritt & hypoallergent naturgodis från FourFriends med anka högt köttinnehåll, passar även den känsliga katten.
 • Mousse Lamb & Duck Cans 85 g

  Mousse Lamb & Duck Cans 85 g
  Kattmat på burk Gourmet Gold Lamm & Anka. Gold Fine Paté utsökta smaker med lamm & anka i mousse. Härlig lamm & ankapaté för katt. Prisvärd & uppskattad Gourmet Gold kattmat Paté med Lamm & Anka. Purina Gold Gourmet Paté med Lamm & Anka är ett smakrikt kattfoder, våtfodret är förpackat i små burkar. Gourmet Kattmat från Purina finns i fem olika smaker. Spara pengar med Purina i 24-pack!
 • Torrfoder med Kyckling till Kastrerad Innekatt - 1,4 kg

  Torrfoder med Kyckling till Kastrerad Innekatt - 1,4 kg
  Torrfoder med färsk kyckling från MJAU. Fodret är särskilt anpassad för kastrerade innekatter som ofta kräver ett foder med lite mindre energitäthet och innehåller ingredienser som ger en heltäckande näringsprofil för din kastrerade innekatt utan att kompromissa på innehållet.    Fodret är tillverkat i Vårgårda, i centrum av det västgötska jordlandskapet.  Innehåller färsk kyckling, smaskens för din kastrerade innekatt.  Näringsprofil anpassad för kastrerade innekatter som ofta behöver lite mindre energitäthet i fodret.  Tillsatta vitaminer och mineraler som gör fodret heltäckande och komplett.   Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.  Torkad kyckling   Vete*   Majs*    Torkad gris   Benfett*    Färsk svensk kyckling*    Ris*   Kycklingbuljong   Lignocellulosa*   Torkad betmassa*   Torkade ägg*   Majsgluten*   Hemoglobin*    Mineralämnen   Jäst*     * från naturliga ämnen/källor.  Näringsinnehåll Procent Omsättbar energi  1570 kJ Råprotein 33% Råfett 14% Kolhydrater (NFE) 34% Råfibrer 3% Råaska 7% Kalcium  1% Fosfor  0,8% Magnesium  0,09% Vatten  9% Vikt Mängd 2 - 3 kg 20 - 30 g 3 - 4 kg 30 - 35 g 4 - 5 kg 35 - 40 g
 • Cat Crunchy Snack Salmon & Thyme 50g

  Cat Crunchy Snack Salmon & Thyme 50g
  Kattgodis - dentalgodis för katter. Profine Cat Crunchy Snack är krispiga kattgodisar som passar perfekt som belöning eller mellanmål. Godiset är tillverkat med smaklig lax & timjan - en ört som kan bidra till en bättre munhälsa.
 • Purenatural Cat Sensitive Pork & Wild Boar (400 g)

  Purenatural Cat Sensitive Pork & Wild Boar (400 g)
  PureNatural har med sina holistiska recept ett fokus på milda recept med naturliga råvaror. Recepten är helt fria från onaturliga färg eller smakämnen.  Purenatural Cat Adult Duck passar normalaktiva katter och passar även de kräsnare missarna. PureNatural har tagit fram detta recept med välavvägda halter protein och fett för att fylla din katts dagliga näringsbehov och bibehålla en hälsosam vikt. Purenatural Cat Duck Adult är fritt från vete, soja och mejeriprodukter. Receptet innehåller väl avvägda halter Omega 3 och Omega 6, alger för att smörja leder och rörelseaparat. Tranbär för att stärka urinvägarna och ge ett extra c-vitamintillskott. Fodret är även proppat med välkända stärkande ingredienser för mage och tarm såsom som linfrö, havstång, frukto-oligosackarider och manna-oligasackarider. Psst! Även Yucca schidigera-extrakt för mildare avföringslukt när behoven uträttas.
 • Edgard&Cooper Cat Chicken 85 g

  Edgard&Cooper Cat Chicken 85 g
 • Salsa Flytande Kattgodis Kyckling/Lax 120 g

  Salsa Flytande Kattgodis Kyckling/Lax 120 g
  Dogmans flytande spannmålsfria kattgodis med Gimpet lax+inulin & kycklinglever+biotin (som kan ha en positiv effekt på päls & klor). Utan tillsatt socker, konserveringsmedel eller färgämnen.
 • Schesir Cat Sterilised & Light (1,5 kg)

  Schesir Cat Sterilised & Light (1,5 kg)
  Schesir Cat Sterilised & LightSchesir Cat Sterilised & Light är ett lättsmält torrfoder särskilt anpassat för steriliserade vuxna katter. Fodret är baserat på kyckling, och tillverkat helt utan artificiella färgämnen och konserveringsmedel.Steriliserade katter kan ofta få lite problem med övervikt, och kan då behöva ett foder som främjar en hälsosam vikt! Schesir Cat Sterilised & Light har låg fetthalt, men mycket fibrer, vilket hjälper katten med just detta.Fördelar:Lättsmält foder för steriliserade katter med en tendens till överviktHelt utan konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedelLåg fetthaltMycket fibrer
 • Thrive Vit Fisk Godbitar 25 g

  Thrive Vit Fisk Godbitar 25 g
  Naturligt kattgodis med smak av vit fiskAtt belöna sin katt med lite gott godis emellanåt är bra för att bygga er relation. Ni exempelvis träna trix ihop och kattgodis kan vara en del av belöningen. Thrive Vit Fisk är ett 100% naturligt kattgodis med endast naturliga ingredienser.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Royal Canin Hair & Skin Care (4 kg)

  Royal Canin Hair & Skin Care (4 kg)
  Royal Canin Hair & Skin Care är ett helfoder som bidrar till en sund hud och päls. Från 12 månaders ålder.Hudcellerna förnyas konstant och har ett stort behov av näring. Vissa katter har känslig hud som visar sig som nedsatt pälskondition men som kan förbättras med korrekt balanserade näringsämnen.Perfekt sammansättning: En balans av näringsämnen, inklusive ett exklusivt komplex av aminosyror och vitamin B, hjälper till att stödja hudens yttre barriär.Proteiner av hög kvalitet: Innehåller proteiner av hög kvalitet med mer än 90 % smältbarhet och Omega 6- och Omega 3-fettsyror som är kända för sina gynnsamma effekter på hud och päls.Bevisat resultat: Betydande förbättring av pälsens glans efter 21 dagars användninAnvändning Foder för vuxna katter med hudproblem och matt päls . Från 1 år
 • Adult Chicken in Gravy Pouch - 24 st x 85 g

  Adult Chicken in Gravy Pouch - 24 st x 85 g
  Smakligt våtfoder med kyckling i sås förpackade i smidiga portionspåsar. Kattfodret är särskilt anpassat för din vuxna katt och innehåller alla näringsämnen som behövs för att bibehålla en god hälsa. Superbäret havtorn är tillsatt för dess höga innehåll av antioxidanter. Havtorn främjar även hälsosam njurfunktion och urinhälsa.    Produkten säljs i förpackning om 24 á 85 gram. Smaskigt våtfoder i portionsförpackningar. Tillgodoser hela näringsbehovet hos din katt. Berikad med vitaminer och mineraler som Taurin. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera. Fileér med kött (kyckling, lever) 85% Ärtmjöl   Lignocellulosa   Kalciumkarbonat   Torkad havtorn       Vitaminer och spårämnen   Vitamin A 350 IU Vitamin D3 100 IU Vitamin E 60 mg Vitamin B1 0,5 mg Biotin 0,2 mg Zink 5 mg Järn 4 mg Mangan 1,2 mg Jod 0,3 mg Koppar 1,5 mg Taurin 400 mg Näringsinnehåll Procent  Protein 9,00% Fett 3,50% Vatten 82,00% Aska 2,00% Fiber 0,40% Kalcium 0,25% Fosfor 0,20% Narium 0,30% Vikt  Mängd 4 kg  3 - 4 påsar/dag
 • Premium Paté Lamb Våtfoder till Katt - 8 st x 85 g

  Premium Paté Lamb Våtfoder till Katt - 8 st x 85 g
  Premium Paté våtfoder i burk med utsökt smak av lamm från Acana. Produktens sammansättning av högkvalitativa proteiner, god saftig buljong och ingredienser som säkerställer att hela näringsbehovet hos din katt tillfredställs.    Acana Cat fokuserar på sammansättningen av sina ingredienser och förser därför sina produkter med prebiotika och högkvaliitativa proteiner för att ge en god förutsättning för optimal mag och-tarmhälsa. Innehållett av Taurin, EPA och DHA främjar god hjärt och-kärlhälsa samt verkar gott för hela kattens nervsystem. Fördelningen mellan de goda fettsyrorna gynnar även kattens hud och päls, så den är frisk, glänsande och följsam. Ett solklart val av foder för din katt helt enkelt!  Högkvalitativa ingredienser med smaskig buljong. Fokuserar på att täcka in hela din katts näringsmässiga behov inklusive matsmältning, nervhälsa och pälskvalitet. Finns i flera goda smaker. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera. Nötkött    Kyckling    Buljong på nötben    Nötlever    Tonfisk   Kycklingbensbuljong   Torkad pumpa   Laxolja   Mineraler   Näringsinnehåll Procent  Råprotein 11% Råfett  9% Växttråd  0,1% Råaska  2,5% Vatten 75% Taurin 0,1% Vikt  Mängd 3 - 4 kg  2 burkar/dag
 • Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & Development (400 g)

  Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & Development (400 g)
  Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & DevelopmentDetta helfoder med riktigt hög kvalitet är särskilt tillverkat för kattungar (1-12 månader) och för dräktiga eller digivande kattmammor. Fodret innehåller kalkon och färskt kycklingkött och är helt spannmålsfritt!Kattungar och dräktiga eller digivande honor behöver extra mycket energi för att främja hälsosam tillväxt!Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & Development innehåller mycket protein, och även colostrum som är bra för kattens matsmältning. Detta gör att fodret också passar för katter som har lite mer känslig mage. Detta foder innehåller också vitaminer och mineraler som är bra för skelettet och tänderna, samt taurin som är bra för kattens hjärta, ögon och hjärnfunktion!
 • Kattens fyra favoriter 95 g

  Kattens fyra favoriter 95 g
  Skäm bort din katt med Dogmans Kattens fyra favoriter kattgodis. Varsamt utvalda godisbitar för katt i kyckling, kattmynta, malt & dental. Läckra vitaminberikade belöningsbitar med variation. Dogman Kattens fyra favoriter
 • Hairball Care Adult Torrfoder för Katt - 2 kg

  Hairball Care Adult Torrfoder för Katt - 2 kg
  Skräddarsytt torrfoder för katter över 1 år som minskar uppkomsten av hårbollar. Det höga fiberinnehållet främjar tarmrörelserna, vilket gör att hårbollarna bryts ner direkt istället för att lagras i matsäcken för att sedan kräkas upp.   Royal Canin® Hairball Care består av en utvald blandning av kostfibrer, bland annat psyllium som bildar en lugnande gelé, samt olösliga fibrer som främjar tarmrörelserna. Som en följd av det kan päls som katten får i sig dagligen följa med avföringen ut, i stället för att samlas i magen som hårbollar och kräkas upp. Fodret innehåller en precis kombination av näringsämnen med hög halt protei och fett för att säkerställa en hälsosam nivå av näringsämnen.   Efter bara 14 dagars användning av fodret har det bevisats att en avsevärd mängd päls kommer ut den naturliga vägen med avföringen jämfört med innan. Ser till att hårbollarna kommer ut den naturliga vägen istället för att lagras i magsäcken. Minskar återbildningen av hårbollar genom en mängd fiber och psylliumfröns goda effekt på matsmältningen. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.  Dehydrerat fjäderfäprotein   Vetegluten   Majs   Vegetabiliska fibrer   Ris   Djurfetter   Hydrolyserade animaliska proteiner   Vete   Majsmjöl   Majsgluten   Betmassa   Mineraler   Jästprodukter   Sojaolja   Fiskolja   Psylliumskal och-frö   FOS   Näringsinnehåll Per 100 g Protein 34 g Fett 15 g Växttråd 6,7 g Råaska 6,9 g Kostfiber 15,0 g Vitamin A 2500 IU Vitamin D3 100 IU Vikt Mängd 3 - 4 kg 46 - 56 g 4 - 5 kg 56 - 66 g 5 - 6 kg 66 - 75 g
 • PrimaCat Meat Stick Chicken & Liver 3x5 g

  PrimaCat Meat Stick Chicken & Liver 3x5 g
  PrimaCat Meat Stick Chicken & Liver 3x5 gHär har du ett praktiskt 3-pack med mjuka godis-sticks som vi tror att din katt kommer älska! Du kan ge kissen en hel godispinne för att hålla den sysselsatt en liten stund, eller så bryter du pinnen i småbitar och ger några åt gången.Godispinnarna har läcker smak av kyckling och lever, och de innehåller varken spannmål eller tillsatt socker.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Sterilized Lamb in Jelly Pouch

  Sterilized Lamb in Jelly Pouch
 • Feline Wet Kitten Gravy 85 g x 12 st Portionspåsar

  Feline Wet Kitten Gravy 85 g x 12 st Portionspåsar
  Små läckra bitar i sås till kattungen.Royal Feline Kitten Instinctive Gravy föredras instinktivt av kattungar under den andra tillväxtfasen tack vare sin perfekta sammansättning som utgår från en optimal Macro Nutrient Profile. Förpackning 1 Påse 85 g, 12x 85.
 • Kattfoder FourFriends Sterilized GF 2kg

  Kattfoder FourFriends Sterilized GF 2kg
 • CatYums m Lax 40 g

  CatYums m Lax 40 g
  Smaskigt - Yams! Katterna bara älskar detta nya kattgodiset med lax, & din katt kommer säkert hålla med. Vitakraft Cat Yums är ett kattgodis med 70% kött & en särskilt läcker konsistens. Godisbitarna bakas i ugnen, vilket håller den läckra lax fyllningen mjuk.
 • Cat Regional Fresh Meats Dry Cat Food 340 g

  Cat Regional Fresh Meats Dry Cat Food 340 g
  Orijen Cat Regional Red kattmat är tillverkad med högkvalitativa ingredienser för att tillgodose alla näringsbehov hos den vuxna katten. Berikad med stor andel färskt rött kött och vildfångad fisk enligt wholeprey™-modellen som ger en naturlig källa till de allra flesta näringsämnen. Helt spannmålsfri och innehåller inga konserveringsmedel, färgämnen eller smaktillsatser. Innehåller frystorkad torsklever för extra hög smaklighet och passar därför även de mest kräsna katterna. Berikad med probiotika för att främja en hälsosam matsmältning och god tarmhälsa. Innehåller 85% animaliska kvalitetsingredienser och är utformad för kattens naturliga behov.
 • Kitten Healthy Development Tuna Dry Cat Food 7 kg

  Kitten Healthy Development Tuna Dry Cat Food 7 kg
  Hills torrfoder med tonfisk för kattungar. Smakligt kattfoder med tonfisk för den växande kattungen. Hills Science Plan Kitten with Tuna är sammansatt kattmat för att stödja ett starkt immunförsvar & god tarmhälsa, med kliniskt bevisade antioxidanter & optimala nivåer av DHA från fiskolja.
 • Bozita Kycklinglever i Gelé 85 g

  Bozita Kycklinglever i Gelé 85 g
  EgenskaperBozita bitar i gelé med kycklinglever i portionsförpackningar redo att bara hälla upp till katten. Spannmålsfritt och med 100% svenska ingredienser och 100% animaliskt protein. Hög kötthalt, kyckling från lokala gårdar, och naturlig prebiotika som främjar tarmhälsan.
 • Cat Hepatic 2 kg

  Cat Hepatic 2 kg
  Dietfoder för katter med leversjukdom. Royal Canin Veterinary Diets Cat Hepatic veterinärfoder ges på rekommendation av veterinär vid sjukdom eller problem med levern hos katt.
 • Applaws Cat Fish Multipack

  Applaws Cat Fish Multipack
  Applaws våtfoder är anpassat efter kattens naturliga behov. Fodret har hög kötthalt och innehåller noggrannt utvalda råvaror. Paketet innehåller: 3 x 70 g tonfisk3 x 70 g makrill och sardiner3 x 70 g makrill och tonfisk (havsfisk)3 x 70 g tonfisk och räkorObservera att detta är ett kompletteringfoder som bör kompletteras med ett välbalanserat torr- eller blötfoder för att förse katten med all essentiell näring.
 • Kattfoder Grain Free Chicken & Turkey Sterilized - 2 kg

  Kattfoder Grain Free Chicken & Turkey Sterilized - 2 kg
  Ett spannmålsfritt torrfoder till din vuxna steriliserade katt med smak av kyckling och kalkon. Fodret är noga sammansatt för att täcka näringsbehovet hos din vuxna steriliserade katt. Tillsatt glukosamin och kondroitin frömjar en bra ledstatus och innehållet av linfrön, probiotika och inulin främjar en sund matsmältning och avföringskvalitet. Torrfodret har en hög kötthalt och smakar otroligt gott varför det kan vara ett alternativ till även de kräsnare katterna.  Hög proteinhalt. Främjar god ledhälsa och matsmältning. Välsmakande för att locka även de kräsnaste av katter.  Passar steriliserade katter, både inomhuskatter och utomhuskatter.  Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera. Färsk tillagad kalkon   Torkat kycklingprotein   Hela ärtor   Kycklingfett   Torkat kalkonprotein   Sötpotatis   Hydrolyserat kycklingprotein   Laxmjöl   Torkade sockerbetsfiber   Torkad potatis   Torkad öljäst   Fiskolja   Linfrö   Cellulosa   Torkad cikoriarot (inulinkälla)   Torkad broccoli   Torkad spenat   Torkade tranbär   Torkade blåbär   Torkad spirulina   Glukosamin   Kondroitinsulfat   Växtextrakt   Yucca schidigera   Vippvallmo   Rosmarin   Labruskavin   Gurkmeja   Citrus   Eugenia   Enterococcus faecium   Vitamin A   Vitamin D3   Vitamin E   Taurin   DL-metionin   Järn   Koppar   Zink   Mangan   Jod   Selen     Näringsinnehåll Procent  Råprotein 39,5% Råfett 11,5% Råaska 9,50% Växttråd 6,00% Kalcium 1,60% Fosfor 1,20% Omega-6-fettsyror 1,50% Omega-3-fettsyror 0,47% Vikt  Mängd 1 - 2 kg 21 - 33 g 2 - 3 kg 33 - 44 g  3 - 4 kg 44 - 53 g 4 - 5 kg 53 - 62 g 5 - 6 kg 62 - 70 g 6 - 7 kg 70 - 77 g 7 - 8 kg 77 - 85 g 8 - 9 kg 85 - 92 g 9 - 10 kg 92 - 98 g
 • Cat Adult Chicken - 3 kg

  Cat Adult Chicken - 3 kg
  Ett komplett och balanserat foder på läckra bitar av kyckling för den aktiva vuxenkatten. En skräddarsydd kombination av essentiella aminosyror, prebiotiska fibrer och fleromättat fett  för en friskare matsmältning, stärkt immunförsvar, samt strålande päls för din katt.   Alla Iams produkter innehåller högkvalitativa ingredienser med upp till 91 % animaliskt protein, samt är helt fria från fillers, artificiella färgämnen och GMO. Fodren innehåller näringsrika proteinkällor som lax och kyckling för uppbyggnad av starka muskler och är optimalt sammansatta med ingredienser som främjar de 7 tecknen på sund vitalitet för din katt.   Dessutom är Taurin tillsatt i varje recept för att ge extra näring till hjärtat och de knapriga foderbitarna innehåller en skräddarsydd mineralhalt för att reducera tandstenssproblem och främja friska tänder. Omega-3 och Omega-6 för strålande päls och hud. Högt proteininnehåll för ökad energi under dagen. Sammansatt för att sänka pH-halten i urinen och reducera urinvägsproblem. Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets inviduella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.  Torkad kyckling och kalkon 40% Färsk kyckling 4,1% Sorghum   Kycklingsås   Majs   Grisfett   Torkad betmassa   Fiskolja   Fruktooligosackarider   Torkad öljäst   Kaliumklorid   Näringsinnehåll Per 100 g Kalorier 392 kcal Råprotein 35 g Råfett  14 g Omega-3 0,28 g Omega-6  2,7 g Råaska 7,2 g Växttråd 1,8 g Kalcium 1,4 g Fosfor 1,2 g Magnesium  0,094 g Taurin 200 mg Vitamin A 5518,2 IU Vitamin D 158,6 IU Vitamin E 13,7 mg Kopparsulfatpentahydrat 1,0 mg Kaliumjodid 0,13 mg Vikt Mängd 2 - 3 kg 25 - 40 g 3 - 4 kg 40 - 55 g 4 - 5 kg 55 - 70 g 5 - 6 kg 70 - 95 g 6 - 7 kg 95 - 135 g
 • Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health (7 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health (7 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary HealthDetta högkvalitativa helfodret är särskilt anpassat för vuxna steriliserade katter. Det är baserat på färsk kyckling vilket är en fettsnål proteinkälla - jättebra för steriliserade katter som ofta har en tendens till att gå upp i vikt!För steriliserade katter, eller vuxna katter i allmänhet, kan det också vara bra att hitta ett foder som stödjer urinvägarnas funktion. Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health innehåller havtorn som främjar både friska njurar och urinvägar. Det har också en låg halt av magnesium vilket bidrar till ett bra pH-värde i urinen!Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health innehåller pro- och prebiotika som är bra för matsmältningen, något som är riktigt bra för katter i alla olika åldrar!
 • Havskräfta i Gelé 370 g

  Havskräfta i Gelé 370 g
  Bitar i gelé med kräfta för vuxna katter. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med kräftsmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Tetra Chunks in Jelly Crayfish är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.

Aktivera katten vid måltiden

När katten är hungrig och vill ha mat kan man passa på att aktivera katten och samtidigt låta den motionera sina grå hjärnceller. Man kan gömma foderbitar och låta katten leta efter de.

Det finns även speciella aktiveringsmatskålar för katter där de får kämpa lite för att få fram maten de suktar efter. En del tillverkare kallar dessa för slow feeders när det är till glupska katter som äter för snabbt.

Specialkost för katter

Alla katter är inte lika, det vet du nog vid det här laget. Det gäller även kosten och då menar vi inte bara vilken smak de gillar bäst. Det finns en del katter som är känsliga för till exempel spannmål. Till såna katter kan man ge spannmålsfritt kattfoder med hög kötthalt och helt utan tillsatt vete eller andra spannmål.