Kattmat

Det finns otroligt mycket att välja på när man ska köpa kattmat. Kattmaten finns att handla i nästan alla matbutiker men utbudet är störst om man beställer på nätet. Här har vi plockat ut och samlat kattfoder från flera nätbutiker som säljer djurartiklar.

Ta även en titt på kattgodis om du vill ge din katt nåt extra gott ibland.

Populärt inom kattmat

Fler tips på kattmat

 • Yarrah Organic Cat Adult Chicken (2,4 kg)

  Yarrah Organic Cat Adult Chicken (2,4 kg)
  EgenskaperYarrah Organic Cat Adult Chicken passar alla vuxna katter och innehåller alla proteiner, fetter, mineraler och vitaminer som en katt behöver för att välmående liv. Om YarrahYarrah är ett företag i Holland som tillverkar ekologiskt och organiskt hund- och kattfoder. I största utsträckning är fodret tillverkat på ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekonomiska produkter. Dessutom är fodret KRAV-märkt! Ger du Yarrah till din hund eller katt stöttar du god djurhållning, välbefinnande och ekologisk odling.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt ekologiskt foder för alla vuxna katter.
 • Mjau Kastrerad Utekatt (1,4 kg)

  Mjau Kastrerad Utekatt (1,4 kg)
  EgenskaperMjau Kastrerad Utekatt är ett gott helfoder gjort på färsk svensk kyckling. Fodret är rikt på proteiner, mineraler och vitaminer för att uppfylla hela kattens näringsbehov. Kastrerade katter har en ökad risk för övervikt på grund av att de ofta får en ökad aptit samtidigt som de får en minskad ämnesomsättning. Därför är detta fodret väl anpassat med en lite lägre energinivå för att katten ska behålla en god hälsa. Tack vare det balanserade mineralinnehållet minskas även risken för bildandet av urinstenar.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder med kycklingsmak för kastrerade utekatter.
 • Science Plan Adult Torrfoder med Lamm & Ris för Katt (3 kg)

  Science Plan Adult Torrfoder med Lamm & Ris för Katt (3 kg)
  Egenskaper För att din katt skall kunna tillgodose de viktiga behoven inom områden som energibehov, matsmältning, skinande päls, musklers smidighet och immunförsvar så finns HILL'S SCIENCE PLAN Adult kattfoder. Fodret är tillverkat med högkvalitativa ingredienser som är skonsamma mot magen, vitamin E & Omega-6 fettsyror och högkvalitativt protein - allt för att din katt ska få de bästa förutsättningarna under deras bästa tid i livet. Dessutom har detta foder det taurin och de balanserade mineralerna för att hjärtat och urinblåsan & njurarna ska kunna må så bra som möjligt. Det finns mer att älska med det nya utseendet på HILL'S Science Plan. Vissa av våra produkter har även nya namn, nya foderbitsformer & nya formuleringar. Utfordring Vänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din katts optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din katts nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök. Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Prescription Diet Feline C/D Chicken (10 kg)

  Prescription Diet Feline C/D Chicken (10 kg)
  Egenskaper Inledande näringshantering för katter med någon typ av Feline Lower Urinary Tract Disease (FLUTD), inklusive kristalluri och/eller urinstenar av alla orsaker, uretrapluggar och idiopatisk cystit. Fodret kan även användas för upplösning av sterila struvitstenar Långvarig näringshantering av katter benägna till Struvit-, kalciumoxalat- och kalciumfosfatkristaller och -urinstenar (minskning av förekomst och återkomst). Uretrapluggar (nästan uteslutande associerat med struvit- eller kalciumfosfatkristaller) samt Idiopatisk FLUTD Hill's Prescription Diet Feline c/d har en låg salthalt för att bättre bibehålla njurarnas hälsa. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Veterinary Diets Cat Gastro Intestinal Moderate Calorie (4 kg)

  Veterinary Diets Cat Gastro Intestinal Moderate Calorie (4 kg)
  Egenskaper Matsmältningssäkerhet En kombination av kostfibrer och prebiotika (FOS/frukto-oligosackarider och MOS/mannan-oligosackarider), främjar en god tarmflora och tarmslemhinnans funktion. Måttligt energiinnehåll Måttligt energiinnehåll bidrar till minskad risk för övervikt. Hjälper kastrerade katter och inaktiva katter med minskat energibehov att behålla sin idealvikt. Hög smaklighet Katter med mag-tarm problem har ofta en sämre aptit och kan minska i vikt. En hög smaklighet bidrar till en ökad aptit och gör att tillfrisknandet går snabbare. EPA/DHA Högt innehåll av omega-3-fettsyrorna EPA (eikosapentaensyra) och DHA (doko sahexaensyra) bidrar till en god funktion av mag-tarmkanalen. Användning Överviktiga och vuxna katter med mag och tarmproblem Bruksanvisning Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Vid akuta sjukdomstillstånd ges fodret i minst tre veckor. Det ger tarmslemhinnanmöjlighet att återhämta sig och bilda nytt tarmludd. Vid kroniska tillståndkan fodret användas livet ut. För bästa näringsupptag bör dagsransonendelas upp i flera små portioner.
 • Science Plan Adult Light med Tonfisk (7 kg)

  Science Plan Adult Light med Tonfisk (7 kg)
  Egenskaper HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight torrfoder till vuxna katter är ett lågkalorifoder med noga balanserad näring för vikthantering, oavsett om din katt synligt behöver gå ner i vikt eller om du helt enkelt vill att din fyrbente vän ska bibehålla sin hälsosamma vikt. Med högkvalitativa ingredienser, L-Karnitin och 20% mindre kalorier än HILL'S SCIENCE PLAN Adult kattfoder, så är fodret framtaget för att stödja din vuxna katts optimala kroppsvikt. För att din katt även ska känna sig mätt mellan måltider så innehåller fodret protein av hög kvalitet & naturliga fibrer medan Vitamin E och omega-6 bidrar till skinande päls och näringsrik hud. Det finns mer att älska med HILL's Sciene Plan-utseendet. Några av våra produkter har också nya namn, nya foderbitsformer och nya formuleringar. Utfordring Vänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din katts optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din katts nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök. Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Kattgodis PREMIO Mini Sticks Chicken

  Kattgodis PREMIO Mini Sticks Chicken
 • Yarrah Organic Cat Adult Chicken & Fish Grain Free (10 kg)

  Yarrah Organic Cat Adult Chicken & Fish Grain Free (10 kg)
  EgenskaperYarrah Organic Cat Adult Chicken & Fish Grain Free passar alla vuxna katter och innehåller alla proteiner, fetter, mineraler och vitaminer som en katt behöver för att välmående liv. Fisken i fodret kommer från ett MSC-certifierat fiske. Om YarrahYarrah är ett företag i Holland som tillverkar ekologiskt och organiskt hund- och kattfoder. I största utsträckning är fodret tillverkat på ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekonomiska produkter. Dessutom är fodret KRAV-märkt! Ger du Yarrah till din hund eller katt stöttar du god djurhållning, välbefinnande och ekologisk odling.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt ekologiskt foder för alla vuxna katter.
 • Science Plan Mature Light med Kyckling (1,5 kg)

  Science Plan Mature Light med Kyckling (1,5 kg)
  Egenskaper HILL'S SCIENCE PLAN Light Adult torrfoder är ett foder med noggrant balanserad näring för katter som behöver ett lågkalorifoder. Detta gäller oavsett om den fyrbenta vännen har påtagliga viktproblem eller om det handlar om att bibehålla den hälsosamma vikten. Ingredienserna är högkvalitativa och kaloriantalet är 18% färre än i HILL'S SCIENCE PLAN Adult kattfoder. Med L-Karnitin adderat så stödjer detta foder därmed optimal kroppsvikt hos vuxna katter. Dessutom hjälper kvalitetsproteinet och de naturliga fibrerna att hålla katten nöjd mellan måltider, medan vitamin E och omega-6 fettsyrorna främjar en skinande päls och hälsosam hud. Det finns mer att älska med HILL's Sciene Plan-utseendet. Några av våra produkter har också nya namn, nya foderbitsformer och nya formuleringar. Utfordring Vänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din katts optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din katts nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök. Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Prescription Diet Feline c/d Urinary Stress Chicken (1,5 kg)

  Prescription Diet Feline c/d Urinary Stress Chicken (1,5 kg)
  Egenskaper Inledande näringshantering för katter med någon typ av Feline Lower Urinary Tract Disease (FLUTD), inklusive kristalluri och/eller urinstenar av alla orsaker, uretrapluggar och idiopatisk cystit. Fodret kan även användas för upplösning av sterila struvitstenar och innehållet av L-tryptofan och mjölkproteinhydrolysat gör att katten inte blir stressad. Långvarig näringshantering av katter benägna till Struvit-, kalciumoxalat- och kalciumfosfatkristaller och -urinstenar (minskning av förekomst och återkomst). Uretrapluggar (nästan uteslutande associerat med struvit- eller kalciumfosfatkristaller) samt Idiopatisk FLUTD. Stress är en känd riskfaktor för FIC och därför innehåller C/D Urinary Stress ingredienser (L-tryptofan och hydrolyserat mjölkprotein) som kontrollerar stress. Det är det perfekta valet för långtidsutfodring och det fungerar även i hem med flera katter. Hill's Prescription Diet Feline C/D Urinary Stress är ett foder som kliniskt har bevisats reducera återkomsten av symtom på FIC (felin idiopatisk cystit), en vanlig form av FLUTD (Feline Lower Urinary Tract Disorder), eftersom fodret innehåller ingredienser som kontrollerar stress.. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Pro Plan® Cat Delicate Lamb & Rice (1,5 kg)

  Pro Plan® Cat Delicate Lamb & Rice (1,5 kg)
  Egenskaper OptiRenal®, Vetenskapligt utformad blandning av ingredienser inkluderat aminosyror, viktiga fettsyror samt antioxidanter som främjar hälsosamma njurar. Stödjer det naturliga skyddssystemet genom ett högt innehåll av antioxidanter, vitaminer inkluderat vitamin C och E. Hjälper till att förbättra fodertoleransen tack vare ett begränsat antal proteinkällor vilket begränsar risken för foderreaktioner. Hjälper till att skydda tänderna från plack och tandsten, tack vare en knaprig konsistens och speciella mineraler som har en bevisad effekt att avsevärt reducera tandsten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration. Användning Purina® Pro Plan® Cat Delicate Lamb med OptiRenal®, Rikt på lamm, Torrfoder Forder lämpar sig för katter med känslig matsmältning. Främjar hälsosamma njuter tack vare OptiRenal®.
 • Royal Canin Sterilised 37 (2 kg)

  Royal Canin Sterilised 37 (2 kg)
  Egenskaper Royal Canin Sterilised 37 är ett foder är för steriliserade katter mellan 1 och 7 år. Efter kastreringen minskar kattens energibehov, fodret bidrar till att begränsa risken för övervikt tack vare ett måttligt fettinnehåll (12 %). Berikad med L-karnitin. Fodret har ett högt proteininnehåll och bidrar till att bygga upp och behålla muskelmassan. Bidrar till ett friskt urinsystem genom en väl anpassad mineralbalans. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Science Plan Adult med Tonfisk för Katt (10 kg)

  Science Plan Adult med Tonfisk för Katt (10 kg)
  Egenskaper För att din katt skall kunna tillgodose de viktiga behoven inom områden som energibehov, matsmältning, skinande päls, musklers smidighet och immunförsvar så finns HILL'S SCIENCE PLAN Adult kattfoder. Fodret är tillverkat med högkvalitativa ingredienser som är skonsamma mot magen, vitamin E & Omega-6 fettsyror och högkvalitativt protein - allt för att din katt ska få de bästa förutsättningarna under deras bästa tid i livet. Dessutom har detta foder det taurin och de balanserade mineralerna för att hjärtat och urinblåsan & njurarna ska kunna må så bra som möjligt. Det finns mer att älska med det nya utseendet på HILL'S Science Plan. Vissa av våra produkter har även nya namn, nya foderbitsformer & nya formuleringar. Utfordring Vänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din katts optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din katts nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök. Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Royal Canin Instinctive +7 Gravy Wet (12 x 85 g)

  Royal Canin Instinctive +7 Gravy Wet (12 x 85 g)
  Egenskaper Royal Canin Instinctive +7 är ett våtfoder avsett för äldre katter. Fodret hjälper till att bevara kattens vitalitet tack vare ett patenterat antioxidant komplex. Det har ett väl avvägt fosforinnehåll som underhåller njurarnas funktion. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Royal Canin Maine Coon (4 kg)

  Royal Canin Maine Coon (4 kg)
  Egenskaper Royal Canin Maine Coon är ett foder för Maine Coon-katter från 1 år och uppåt. Fodret bidrar till en normal hjärtverksamhet tack vare anpassade halter av magnesium, natrium, kalium, arginin, EPA och DHA, taurin, L-karnitin och antioxidanter (E-vitamin, C-vitamin, polyfenoler från grönt te och druvor). Bidrar till att skydda lederna i maine coon-kattens kraftfulla skelett genom en speciell kombination av kondroitinsulfat, glukosamin samt fiskolja med höga halter av EPA och DHA. Fodret stärker hudens barriärfunktion och framhäver pälsens naturliga lyster och färg tack vare en kombination av fett-, linol- och aminosyror samt zink, biotin och vitaminer. Foderbiten är särskilt anpassad efter Maine coon-kattens kraftfulla käke och bidrar till en god mun- och tandygien. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Arion Original Cat Kitten (7,5 kg)

  Arion Original Cat Kitten (7,5 kg)
  Egenskaper Under de första veckorna i livet utvecklas kattungens mag- och tarmsystem gradvis, och den kan inte smälta stora mängder stärkelse. För att garantera ett tillräckligt tolerant matsmältningssystem har Original Kitten formulerats med högkvalitativt animaliskt protein, lägre stärkelsehalt och berikats med olika prebiotika och omsorgsfullt utvalda fiberkällor. När immunsystemet gradvis utvecklas är det ett känt faktum att kattungarna efter avvänjning kommer till en kritisk tid i sina liv. Typiskt för den här fasen är en lucka i immunförsvaret, och Oiginal Kitten är berikat med en blandning av olika naturliga antioxidanter som stimulerar utvecklingen av kattungens naturliga immunförsvar. Ökade halter av vitaminer och mineraler bidrar även till utvecklingen av ett starkt immunsystem och hjälper till att bygga upp ett starkt skelett och starka tänder. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Prescription Diet Feline L/D (1,5 kg)

  Prescription Diet Feline L/D (1,5 kg)
  Egenskaper Prescription Diet Feline l/d innehåller mycket lättsmälta proteiner, kolhydrater och fetter. Veterinärfodret hjälper även till att begränsa produktionen av slaggprodukter från näringsämnen, minska belastningen på levern samt neutralisera fria radikaler eftersom det innehåller höga nivåer av antioxidanter. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Purenatural Adult Duck (2 kg)

  Purenatural Adult Duck (2 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Anka, lax och öring är lättsmälta proteinkällor och är snälla för kattens matsmältningssystem. Det ger även fodret en god mängd Omega 3 och 6 som är viktiga för att främja god ledhälsa, frisk päls och hud hos katten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för katt.
 • Royal Canin Norsk Skogkatt (10 kg)

  Royal Canin Norsk Skogkatt (10 kg)
  Egenskaper Fodrets sammansättning främjar hudens motståndskraft genom en specifik blanding av vitaminer och aminosyror. Höga halter av Omega 3 fettsyror och boragoolga ger pälsen glans. Det bevarar idealvikten genom ett anpassat energiinnehåll och främjar ledernas hälsa tack vare tillsats av glukosamin och kondroitinsulfat, och en kombination av olika typer av fibrer främjar passagen genom magtarmkanalen och motverkar att hårbollar bildas. Onyx 11 är en foderbit som är speciellt utformad för den Norska Skogkattens starka käke. Det gör det lättare att plocka upp foderkulan och uppmuntrar katten att tugga ordentligt och därmed äta långsammare. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Kattgodis glykosamin+kondroi

  Kattgodis glykosamin+kondroi
 • Feline Hair & Skin - Sensitive Tetra (16 x 190 g)

  Feline Hair & Skin - Sensitive Tetra (16 x 190 g)
  Egenskaper Fodret har ett högt köttinnehåll (93% kött i biten), vilket ger en hög smältbarhet och har en naturligt balanserad vitamin- och mineralhalt. Fodret är rikt på B-vitaminer och innehåller skandinavisk ishavslax, vilket ger en optimal kvot mellan fettsyrorna omega-3 och -6, som ger goda förutsättningar för en välmående hud och päls. Fodret är naturligt rikt på selen och taurin och innehåller MacroGard®, en naturlig ß-glukan som stärker kattens eget immunsystem. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Kattemat med Lax och Kyckling Köttbullar (320 gram)

  Kattemat med Lax och Kyckling Köttbullar (320 gram)
  Egenskaper Katten är en jägare och köttätare i ännu större utsträckning än hunden. Detta betyder att kattens matspjälkningssystem och metabolism är anpassat för animalisk föda rik på proteiner, och då inte en stärkelserik diet. Katten har ett behov av näring som en vegetabilisk diet inte kan tillgodogöra. Endast en diet bestående av animaliska råvaror förser katten med tillräckliga mängder av näringsämnen. Vom og Hundemat har utvecklat en kattmat baserat på samma principer som hundmaten. Alla produkter från Vom og Hundemat är inte värmebehandlade eller innehåller konserveringsmedel. Om du vill byta från torrfoder till Vom og Hundemat minska långsamt ner mängden torrfoder, och ersätt med Vom og Hundemat. Användning Kyckling och laxkött förpackat i en påse frysa köttbullar
 • Science Plan Kitten med Kyckling (3 kg)

  Science Plan Kitten med Kyckling (3 kg)
  EgenskaperHILL'S SCIENCE PLAN Kitten torrfoder är noga framtagen & balanserad, så att kattungar får den bästa starten på livet. För att underlätta den aktiva livsstilen och ge din katt förutsättningarna för att hålla sig frisk under sitt första år så innehåller detta foder högkvalitativt protein och ingredienser av hög kvalitet som främjar muskeluppbyggnad, DHA från fiskolja för ögon & hjärna samt balanserade mineralarer för att bygga upp både skelett och tänder. Det är viktigt att din kattunge har ett foder som kan underlätta deras aktiva livsstil.UtfordringVänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din katts optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din katts nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök.Pengarna Tillbaka GarantiHill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.  
 • Canagan Cat Chicken (8 x 85 g)

  Canagan Cat Chicken (8 x 85 g)
  Egenskaper Canagan Cat Chicken är optimalt för dig som vill ge din katt variation i utfodringen, genom att ge det som komplement till torrfoder. Det går även givetvis att ges som en komplett måltid. Våtfoder är också ett perfekt komplement för att tillgodose kattens vätskebehov och är dessutom extra smaskigt. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för katt.
 • Brit Care Cat Lucky (7 kg)

  Brit Care Cat Lucky (7 kg)
  Egenskaper Cat Lucky innehåller bland annat en kombination av SHMP och vitamin C som förebygger uppbyggnad av tandsten och ger ett friskt tandkött. Lösliga fibrer från psylliumfrö förbättrar matsmältningen och essentiella näringsämnen, arginin och taurin, säkerställer att kroppen fungerar som den ska.
 • Science Plan Kitten med Kyckling (1,5 kg)

  Science Plan Kitten med Kyckling (1,5 kg)
  EgenskaperHILL'S SCIENCE PLAN Kitten torrfoder är noga framtagen & balanserad, så att kattungar får den bästa starten på livet. För att underlätta den aktiva livsstilen och ge din katt förutsättningarna för att hålla sig frisk under sitt första år så innehåller detta foder högkvalitativt protein och ingredienser av hög kvalitet som främjar muskeluppbyggnad, DHA från fiskolja för ögon & hjärna samt balanserade mineralarer för att bygga upp både skelett och tänder. Det är viktigt att din kattunge har ett foder som kan underlätta deras aktiva livsstil.UtfordringVänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din katts optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din katts nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök.Pengarna Tillbaka GarantiHill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.  
 • Applaws Kattfoder påse Fågel&Fisk Gelé Multimix 5pack

  Applaws Kattfoder påse Fågel&Fisk Gelé Multimix 5pack
 • Carnilove Cat Anka & Fasan (2 kg)

  Carnilove Cat Anka & Fasan (2 kg)
  Egenskaper Ett lättsmält foder för katter med känsligare mage. Förbättrar ämnesomsättningen och upprättar kattens kondition samtidigt som kombinationen av anka och fasan ger en smakrik upplevelse. Betfibrer hjälper till med matsmältningen och hantering av hårbollar. Innehåller även frukt, grönsaker och örter som bidrar till vitaminer och mineraler som är nödvändigt för kattens fysik. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Hill’s PD Feline c/d™ Urinary Stress Stew Chicken&Vegetables (24 x 82 gram)

  Hill’s PD Feline c/d™ Urinary Stress Stew Chicken&Vegetables (24 x 82 gram)
  Egenskaper Att ha en hälsosam urinblåsa börjar med att ge rätt balans av vitala näringsämnen. Ett överskott av mineraler kan leda till kristaller i urinen och det i sin tur kan leda till bildningen av urinstenar, dessa kan orsaka obehag och leda till veterinärvård. Något som visats påverka urinblåsans hälsa är stress i hemmet. Hill's nutritionister & veterinärer har tillsammans utvecklat och tagit fram Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress, en sammansättning som ska främja kattens urinvägshälsa. Den är kliniskt bevisad att hjälpa både urinvägshälsan samt hantera stress. Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress är även bevisad att minska återfall av de vanligaste urinvägssymtomen. Prescription Diet™ Stew är ett oemotståndligt foder som hjälper till att skapa starka band med din katt tack vare milt tillagad mat och storleksanpassade bitar innehållande kyckling eller tonfisk samt grönsaker. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Kattgodis Minibitar Kyckling och Ost

  Kattgodis Minibitar Kyckling och Ost
 • Specific™ Adult FXW Burkar (7 x 100 g)

  Specific™ Adult FXW Burkar (7 x 100 g)
  Egenskaper Specific Adult FXW är ett balanserat helfoder för friska vuxna katter. Alla ingredienser är av hög kvalitet och smältbarhet som tillgodoser vuxna katters näringsbehov samt minskar mängden avföring. Det måttliga energiinnehållet gör det lättare för katten att behålla sin idealvikt. Fodrets sammansättning med högt innehåll av protein samt ett lågt innehåll av kolhydrater gör det även passande till katter med diabetes. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Royal Canin Fit 32 (2 kg)

  Royal Canin Fit 32 (2 kg)
  Egenskaper Royal Canin Fit är för katter som vistas utomhus i begränsad omfattning. Det är ett komplett och balanserat foder som innehåller 52 näringsämnen. Det tillgodoser alla de näringsbehov katten behöver för att hålla sig i form när det gäller proteiner, fettsyror, fibrer, vitaminer och mineraler. Fodret ger ett måttligt kaloriintag och stimulerar passagen genom tarmen och avlägsnar hår som katten fått i sig. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Brit Premium Pouches Fillets in Gravy with Beef (24 x 85 g)

  Brit Premium Pouches Fillets in Gravy with Beef (24 x 85 g)
  Egenskaper Ett helfoder som är anpassat efter kattens naturliga preferenser och specifika behov. Innehåller saftiga köttbitar i en läcker sås som är varsamt tillagade för bästa smak. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Blötfoder med smak av kött för katter.
 • Prescription Diet Feline Metabolic Portionspåsar (12 x 85 g)

  Prescription Diet Feline Metabolic Portionspåsar (12 x 85 g)
  Egenskaper Detta veterinärfoder har ett lågt fett- och kaloriinnehåll som bidrar till att bibehålla idealvikten. Vidare innehåller Hill's Prescription Diet Metabolic en hög halt av kostfiber som mättar och motverkar tiggande. Fodret är också berikat med en hög nivå av L-karnitin som bidrar till fettförbränning och bevarar musklerna vid viktminskning. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Royal Canin Ageing +12 (2 kg)

  Royal Canin Ageing +12 (2 kg)
  Egenskaper Royal Canin Ageing +12 är ett lämpligt foder för äldre katters behov. Ger ett utökat skydd mot de negativa effekterna av åldrandet. En blandning av aktiva näringsämnen bidrar till bevarad vitalitet och rörlighet, bland annat ett patenterat antioxidantkomplex* med vitaminer och polyfenoler från grönt te och lykopen. Stimulans av kattens kognitiva funktioner tack vare tillsats av tryptofan, en aminosyra som är känd för sina rogivande egenskaper. Bidrar till rörliga leder tack vare innehållet av kondroitin och glukosamin (ledsupport) samt EPA-DHA (omega 3 fettsyror), (för hud och päls, antiinflammatorisk verkan). Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Purenatural Adult Duck (10 kg)

  Purenatural Adult Duck (10 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Anka, lax och öring är lättsmälta proteinkällor och är snälla för kattens matsmältningssystem. Det ger även fodret en god mängd Omega 3 och 6 som är viktiga för att främja god ledhälsa, frisk päls och hud hos katten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för katt.
 • Purenatural Cat Sterilised Senior Turkey (2 kg)

  Purenatural Cat Sterilised Senior Turkey (2 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Innehåller en hög halt kött av kalkon, lax och öring, som är lättsmälta proteinkällor och är snälla för kattens matsmältningssystem. Det ger även fodret en god mängd Omega 3 och 6 som är viktiga för att främja god ledhälsa, frisk päls och hud hos katten. Fodret är speciellt framtaget för att sänka och förebygga övervikt, samtidigt som det behåller muskelmassan. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för äldre eller kastrerade katter.
 • Kattgodis Goodies Mouse party

  Kattgodis Goodies Mouse party
 • Veterinary Diets Cat Urinary Moderate Calorie Wet (12 x 85 g)

  Veterinary Diets Cat Urinary Moderate Calorie Wet (12 x 85 g)
  Egenskaper Struvite Dissolution säkrar en effektiv upplösning av struvitstenar. Moderate Calorie Ett måttligt energiinnehåll gör det möjligt att begränsa viktökningen hos katter som har lätt för att gå upp i vikt. Urine Dilution En ökad urinvolym leder till att urinen får en lägre koncentration av struvit- och kalciumoxalatkristaller, vilket bidrar till minskad risk för utvecklingen av den här sortens urinsten. En större urinvolym säkrar en regelbunden tömning av urinblåsan. Low Rss En reducerad mättnadsgrad i urinen innebär att kristaller inte bildas lika lätt och därmed förebyggs urinstenar som struvit och kalciumoxalat. Användning Tendens till övervikt Upplösning av struvitsten Förebygger återkommande struvit- och oxalatsten Bruksanvisning Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Royal Canin Indoor Long Hair (2 kg)

  Royal Canin Indoor Long Hair (2 kg)
  Egenskaper Royal Canin Indoor Long Hair bibehåller pälsen glansig. En långhårskatt behöver stora mängder av särskilda näringsämnen för att pälsen ska kunna förnyas och förbli vacker. Detta säkras tack vare ett högt proteininnehåll(35 %) och aktiva näringsämnen, bland annat A-vitamin, B-vitaminn och essentiella fettsyror. Fodret påskyndar passagen genom tarmen och motverkar hårbollar tack vare en särskild kombination av fibrer med bland annat viskösa och olösliga fibrer (psylliumfrön och betmassa). Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Bitar I Gelé Med Nötfärs Till Katt (16 x 370 g)

  Bitar I Gelé Med Nötfärs Till Katt (16 x 370 g)
  Egenskaper Bozita Bitar I Gelé Med Nötfärs är fri från soja, spannmål och konserveringsmedel, och har dessutom inget tillsatt socker. Är berikad med Macrogard® som stärker din katts immunsystem. Är förpackad i miljövänlig, återförslutbar Tetra-förpackning. Har ett högt köttinnehåll som ger en naturligt balanserad vitamin- och mineralhalt. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Brit Care Cat Daisy (7 kg)

  Brit Care Cat Daisy (7 kg)
  Egenskaper Cat Daisy har ett högt proteininnehåll (40%) och lågt fettinnehåll (10%) som gör det lättare att gå ner i vikt. L-karnitin förstäker viktnedgången och fibrer från psyllumfrö, äpple och beta förbättrar matsmältningen.
 • Planet Pet Cat Chicken Twist Snack

  Planet Pet Cat Chicken Twist Snack
  Egenskaper Godiset är gjort av endast 100 % naturliga ingredienser, helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Kyckling och torsk är både supergott och lättsmält för katten. Användning Kattgodis av kyckling och torsk.
 • Kattmat Mjau Kyckling i gelé 85g

  Kattmat Mjau Kyckling i gelé 85g
 • Royal Canin Ragdoll (2 kg)

  Royal Canin Ragdoll (2 kg)
  Egenskaper Fodret har en kombination av Omega 3 och 6 fettsyror som främjar hudens funktion som skyddande barriär och ger Ragdollens päls glans och lyster. Fodret innehåller taurin, EPA och DHA som främjar hjärtfunktionen, och glukosamin och kondroitinsulfat som bidrar till att främja ben och ledhälsan. Topas 10 är en foderbit som är särskilt framtagen för att vara lätt att få tag i för katten och som uppmuntrar den att tugga ordentligt. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Brit Care Cat Missy (2 kg)

  Brit Care Cat Missy (2 kg)
  Egenskaper Cat Missy har ett lågt magnesiuminnehåll som minskar förekomsten av urinstenar och ger optimal ph på urinen. Havtornextrakt bidrar till friska njurar och urinvägar. Lågt fett och högt fiberinnehåll främjar matsmältningen och motverkar viktuppgång.
 • Mjau Kyckling (1,75 kg)

  Mjau Kyckling (1,75 kg)
  EgenskaperMjau Kyckling är en gott helfoder gjort på färsk svensk kyckling. Fodret är tillverkat av naturliga råvaror utan konstgjorda färgämnen eller onödiga tillsatser. Hela kattens näringsbehov blir uppfyllt med detta torrfoder tack vare att fodret innehåller hälsosamma fettsyror, vitaminer och mineraler. Inget tillsatt socker eller smaktillsatser.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder med kycklingsmak för vuxna katter.
 • Royal Canin Instinctive Gravy Wet (12 x 85 g)

  Royal Canin Instinctive Gravy Wet (12 x 85 g)
  Egenskaper Royal Canin Wet Instinctive in Gravy är ett våtfoder som har en perfekt sammansättning som motsvarar den optimalaMacro Nutrient Profile som vuxna katter instinktivt föredrar. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • OBS! KORT DATUM Kattgodis Cookies med lax och catnip

  OBS! KORT DATUM Kattgodis Cookies med lax och catnip
 • Yarrah Organic Cat Chicken & Turkey Paté Grain Free (16 x 100 g)

  Yarrah Organic Cat Chicken & Turkey Paté Grain Free (16 x 100 g)
  Egenskaper Yarrah Organic Cat Chicken & Turkey Paté Grain Free innehåller högkvalitativt kött och ekologiska ingredienser i en smaskig och långsamt ångad paté. Fodret innehåller även Aleo Vera som är bra för kattens matsmältningskanal och ger samtidigt en hög koncentration av vitaminer, mineraler, enzymer och antioxidanter. Om Yarrah Yarrah är ett företag i Holland som tillverkar ekologiskt och organiskt hund- och kattfoder. I största utsträckning är fodret tillverkat på ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekonomiska produkter. Dessutom är fodret KRAV-märkt! Ger du Yarrah till din hund eller katt stöttar du god djurhållning, välbefinnande och ekologisk odling. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett ekologiskt och spannmålsfritt våtfoder för alla katter.
 • Pro Plan® Cat Adult Light Turkey & Rice (3 kg)

  Pro Plan® Cat Adult Light Turkey & Rice (3 kg)
  Egenskaper Låg fetthalt som hjälp vid viktreducering; 40% mindre fett jämfört med övriga Pro Plan Adult foder. Protein med en smältbarhet på över 85%, tack vare proteiner av hög kvalitet från utvalda källor. Silkeslen och blank päls med omega 3 & 6 fettsyror och andra viktiga näringsämnen såsom vitamin E, zink och koppar som ger näring till hud och päls. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Science Plan Senior Torrfoder med Kyckling för Katt (1,5 kg)

  Science Plan Senior Torrfoder med Kyckling för Katt (1,5 kg)
  Egenskaper Det sociala behovet ändras inte med åldern. HILL'S SCIENCE PLAN Senior 11+ torrfoder för äldre katter är framtaget för att tillfredställa de näringsbehoven som gör att de kan hålla sig sociala och på tårna. Framförallt är fodret framtaget för att understödja en frisk hjärna och vitaliteten hos de äldre katterna i sina bästa år. Det finns mer att älska med HILL's Sciene Plan-utseendet. Några av våra produkter har också nya namn, nya foderbitsformer och nya formuleringar. Utfordring Vänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din katts optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din katts nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök. Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
ilead