Kattgodis

Även katter vill ha fredagsmys! Med en påse kattgodis kan du ge din katt lite extra krydda i livet. När du äter din belöning efter veckans hårda arbete kan du ge din katt sitt godis.

Här finns kattgodiset från flera av de ledande tillverkarna.

Populärt inom kattgodis

 • ItsyBitsy Frystorkat Kattgodis Kyckling (40 g)

  ItsyBitsy Frystorkat Kattgodis Kyckling (40 g)
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • ItsyBitsy Frystorkat Kattgodis Kyckling (100 g)

  ItsyBitsy Frystorkat Kattgodis Kyckling (100 g)
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • ItsyBitsy Cat Mjukt Kycklinggodis

  ItsyBitsy Cat Mjukt Kycklinggodis
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • ItsyBitsy Cat Freeze Dried Smelt

  ItsyBitsy Cat Freeze Dried Smelt
  ItsyBitsy Cat Freeze Dried Smelt är smaskiga små delikatesser till din katt. De är perfekta vid belöning och består endast av smaskig frystorkad fisk.

Fler tips på kattgodis

 • Cat Pillows - Anti-hårboll

  Cat Pillows - Anti-hårboll
  Cat Pillows - Anti-hårbollKompletteringsfoder för katt. Vitaminberikade godisbitar med malt som motverkar hårbollar.
 • VetIQ Healthy Bites Hairball 65 g

  VetIQ Healthy Bites Hairball 65 g
  VetIQ Healthy Bites Hairball 65 gVill du bjuda din kisse på en smaskig munsbit som även gör gott? Då är dessa ett utmärkt alternativ! VetIQ Healthy Bites Hairball hjälper nämligen till att motverka problem med hårbollar, och de främjar även en bra matsmältning.Har din katt problem med hårbollar så är regelbunden borstning det första rådet vi skulle ge, men att tillföra exempelvis malt i kosten via godbitar, foder eller tillskott kan också vara en bra idé!VetIQ Healthy Bites Hairball innehåller malt som hjälper till med att underlätta passagen av kattens hårbollar, och de innehåller även inulin som stöttar matsmältningen.Utöver detta så är godiset berikat med Omega-3 och Omega-6 som är bra för kattens hud och päls!Detta godiset passar för katter över 12 veckors ålder.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Crumbies Med Malt, 50 g

  Crumbies Med Malt, 50 g
  Knapriga snacks med malt, för katter. Främjar den naturliga utdrivningen av hår som finns i magen och tarmar.
 • Crispy Crunch Superfood Duck & Berry 60 g

  Crispy Crunch Superfood Duck & Berry 60 g
  Vitakraft Crispy Crunch Anka & Bär Oemotståndligt knapriga kattgodis med anka & krämig fyllning! Det socker- & spannmålsfria kattgodiset Crispy Crunch från Vitakraft innehåller bär som ger katten naturligt frisk hud & vacker päls.
 • Monster Cat Treats Freeze Dried Beef 40 g

  Monster Cat Treats Freeze Dried Beef 40 g
  Monster Cat Treats Freeze Dried Beef Påsen innehåller 45 gram kattgodis! Ibland blir det tokigt, pågrund av ett tryckfel står det att påsen innehåller 40 g vilket inte är korrekt.Naturligt och frystorkat kattgodis från Monster Pet Food. Dessa läcka godisbitar är gjorda av 100% nötkött som tack vare den milda tillagningsprocessen bevarat all sin goda och naturliga smak. Ett härligt godis vi tror att katten kommer att vilja hugga in på direkt!Bitarna är tillverkade av kött från Nordiska djur och som är tillagat i Sverige. Godiset innehåller inga onödiga tillsatser och är tillverkat av en enda ingrediens så att du kan vara helt säker på vad din katt får i sig. Bjud kissen på några läckerbitar när du vill ge den en smaskig belöning, eller när du vill skämma bort den med något alldeles särskilt gott. En gest som vi tror kommer uppskattas av din katt!100% Frysorkad kattgodis gjord på biffMed kött från Nordiska DjurTillagat i SverigeFritt från onödiga tillsatserGjort på singelproteinLäckert och gott!  
 • Kattgodis Mix Kyckling & Anka 60 g

  Kattgodis Mix Kyckling & Anka 60 g
  Läckert knaprig på utsidan och ett mjukt inre. Katter har svårt att motstå den goda smaken av DREAMIES™. Det finns ingen hemlig ingrediens eller magi för att göra bitarna så läckra. Vi har bara fyllt dem med massor av läckert innehåll som katter tycker om. Så skaka påsen och se hur din katt kommer springande.
 • Cat Treats Six Fish 35 g x 5

  Cat Treats Six Fish 35 g x 5
  Kattgodis med sex sorters hållbart vildfångade fiskar som frystorkas försiktigt för att bli en näringsrik godisbit som din katt kommer att älska. 100% naturligt frystorkat godis för katt utan konserveringsmedel. Kattgodiset Orijen Six Fish är naturligt smakrik
 • Alphaspirit CAT Fisk Snacks 50g

  Alphaspirit CAT Fisk Snacks 50g
  Alphaspirit CAT Fisk Snacks 50gKompletteringsfoder för katt. Innehåll: 55% färsk fisk, 20% färsk kyckling, 10% färsk fläsklever, hydrolyserad stärkelse, vegetabiliskt glycerin (USP).
 • Dogman Procat mjölklinser 50g - katt

  Dogman Procat mjölklinser 50g - katt
  Dogman Procat mjölklinser 50g - katt Passar perfekt till finsmakare och kräsna katter! Du kan ge dom som belöning eller när du vill ge din katt något litet extra. Märke: Dogman (ProCat) Vikt: 50g
 • Catnip Bits for Cats 150 g

  Catnip Bits for Cats 150 g
  Frasiga kattgodis bitar med krämig kattmynta i. Beaphar Catnip Bits är en smaklig, knaprig godbit fylld med kattmyntapasta, med vitaminer & kattmynta. Beaphar Catnip Bits är en oemotståndlig kattgodis med kattmynta en delikatess för alla katter.
 • Cat Treats Tundra 35 g x 5

  Cat Treats Tundra 35 g x 5
  Delikatess 100% Hjort Vaktel Öring kött lever är tillverkad utan kokning eller konserveringsmedel är försiktigt frystorkad i 18 timmar. Cat Treats Tundra är en utsökt belöning med fantastisk smak för din katt. Ett kattgodis från Orijen.
 • Cat Crunchy Snack Duck & Raspberries 50 g

  Cat Crunchy Snack Duck & Raspberries 50 g
  Anka & Hallon - Spannmålsfritt kattgodis från Carnilove med anka & hallon, hallon bidrar till ett stärkande immunförsvar. Knapriga godisbitar med oemotståndlig smak. Använd kompletterande till din katts vanliga kost, perfekt som belöninsgodis vid träning & lek.
 • Kattgodis Carpaccio med anka och fisk

  Kattgodis Carpaccio med anka och fisk
 • Premio Tuna bites 50 g

  Premio Tuna bites 50 g
  Trixie Tuna Bites kattgodis med tonfisk och kyckling. Mycket smakliga strips som ges hela eller lätt klipps i mindre bitar. Recept utan tillsatt socker och med hög kötthalt, 55 % tonfisk och 20 % .
 • Monster Kattgodis Tuggpinne Fisk 50 g

  Monster Kattgodis Tuggpinne Fisk 50 g
  Monster Cat Sticks Fish 50 g - Läckra Tuggsticks för KatterMonster Cat Sticks Fish, är näringsrika tuggsticks som är innehåller proteinrik kyckling och Omega-3 rik fisk.Sticksen är semi-mjuka vilket gör dem lätta att dela och tugga på, perfekt för katter med känsliga tänder. Dem har dessutom en renande efftekt på tänderna - När katten tuggar på sticksen avlägsnas smuts och orenheter från tänderna. Ge Monster Cat Sticks Fish som ett snacks eller en belöning. Din katt kommer att älska det! Monster Cat Sticks Fish: Kattgodis Semi-mjuka tuggsticksKyckling och Fisk 
 • Cat Bites Beef Kattgodis - 50 g

  Cat Bites Beef Kattgodis - 50 g
  Monster Cat Bites Singles Beef är små semimjuka godbitar som är rika på nötkött och oemotståndligt goda. Med sin höga halt nötkött är dessa godbitar är en utmärkt proteinkälla för din katt. Perfekt för den mest kräsna katten och i en storlek som gör det lätt att ge en extra bit eller två. Vi tror att din katt kommer att spinna av glädje! Dessutom är dessa godbitar gjorda på enbart en enda proteinkälla, vilket passar de katter som kanske är allergiska mot anda proteiner av animaliskt ursprung.  Semimjuk textur. Hög kötthalt och bra för muskler. Passar vuxna katter av alla raser. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera. Nötkreatur 70% Potatis   Vegetabiliska biprodukter (glycerin, växtfiber, potatisstärkelse)   Mineraler   Näringsinnehåll Procent  Råprotein 19,2% Råfett 14,7% Växttråd 1% Råaska 5,2% Vatten 19%
 • Premio Hearts Kattgodis - 50 g

  Premio Hearts Kattgodis - 50 g
  Ett smakfullt kattgodis tillagat på ankbröst och fisk som är fritt från gluten och tillsatt socker. Den höga kötthalten skapar en oemotståmdlig smak som går hem hos de flesta katter! Godiset kommer i en återslutningsbar påse som är enkel att ta med sig. Smakfullt godis tillagat på 65% kött.  Återslutningsbar påse.
 • Mininos Laxsnacks Katt 40 g

  Mininos Laxsnacks Katt 40 g
  Härligt delikata jerky-godbitar med smak av lax till katter. Fint skurna kattgodisar att skämma bort kissen med till belöningsgodis eller fredagsmys. Läckra aptitretare som ger katten en aptitretande & njutningsfull munsbit.
 • Cat Strips Chicken 50 g

  Cat Strips Chicken 50 g
  En nyttig och lättsmält godbit tillagat av färskt kött. Köttstrimlorna grillas varsamt innan de blir till Monstergoda kattstrips. Resultatet? En mycket intensiv köttsmak som även faller den mest kräsna katten i smaken.
 • Premio Cat Poultry Paté Kattgodis på tub Blue 75 g

  Premio Cat Poultry Paté Kattgodis på tub Blue 75 g
  Premio kycklingpaté i tub för katt används som belöning eller för att t.ex underlätta medicinering av katten. Smidig pastejtub med kyckling att belöna katter med. Mjuk belöning med kycklingsmak att använda till vardagsträning eller som topping på den kräsna kattens mat. Passar i Trixies tub-dispenser som gör belöningen kladdfri! Trixie PREMIO Cat Poultry Pate
 • Vitaminberikade minibitar för katt - Fisk Trio

  Vitaminberikade minibitar för katt - Fisk Trio
  Ge detta som godis eller som belöning till din katt. Tänk dock på att detta är ett kompletteringsfoder så max 5-15 bitar per dag. För stora mängder kan orsaka övervikt hos din katt. Se till så det finns färskt vatten framme när du ger din katt torrfo
 • Kattgodis Churu Tuna with Salmon

  Kattgodis Churu Tuna with Salmon
 • Crunchy Snack torsk/ärtor 70 g

  Crunchy Snack torsk/ärtor 70 g
  Hjärtformade snacksen är en riktig njutning för kräsna katter. För en utmärkt smakupplevelse finns snacksen i tre olika smaker och passar perfekt till vårt kulinariska torr- och våtfodersortiment
 • Kattgodis Ducky Hearts

  Kattgodis Ducky Hearts
 • Vitaminberikade minibitar för katt - Krämig läcker lax

  Vitaminberikade minibitar för katt - Krämig läcker lax
  Ge de här små godbitarna som godis eller som belöning till din katt. De innehåller även vitamin A, D3 och E. Innehåller också krämig lax. Tänk dock på att detta är ett kompletteringsfoder så max 5-10 bitar per dag. För stora mängder kan orsaka öve
 • Cat Sticks Fish Kattugg - 50 g

  Cat Sticks Fish Kattugg - 50 g
  Monster Cat Sticks Fish är delikata och sega sticks rika på både kyckling och fisk. Dessa godbitar är inte bara smakfulla utan också bra för din katts tandhälsa. De kan fungera som ett utmärkt mellanmål och hålla din katt sysselsatt samtidigt som de bidrar till en renare mun. Helt utomordentliga sticks som är både goda och nyttiga, ett måste i skafferiet för din katt helt enkelt.  Seg konsistens, bra sysselsättning.  Dubbla lockande proteinkällor. Bra för munhygienen. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera. Kyckling 59% Abborre 26% Vegetabiliska biprodukter (glycerin, växtfiber)   Mineraler   Näringsinnehåll Procent  Råprotein 23,5% Råfett 18,6% Växttråd 7% Råaska 6% Vatten 24%
 • Dreamies Kyckling 180 g

  Dreamies Kyckling 180 g
  Dreamies Kyckling 180 g - Kattgodis med kycklingsmakMega pack med kyckling kattgodis från DreamiesKattgodis för alla katter i alla åldrar. Detta godis har en unik form med ett knaprigt yttre och en mjuk, smaskig insida som gör det oemotståndligt för alla katter.Huvudingrediensen i kattgodiset är kyckling och animaliska biprodukter som exempelvis lever. Dessutom är godiset berikat med näringsrika morötter!Visste du att lever innehåller höga halter av järn, B-vitaminer (särskilt B12) och vitamin A, som är viktigt för kattens nervsystem, hud och tillväxten av röda blodkroppar.Skaka på påsen och unna din katt något riktigt gott! Detta storpack innehåller 180 gram.
 • Kattgodis Procat med mynta

  Kattgodis Procat med mynta
 • Cat Treats Regional 35 g

  Cat Treats Regional 35 g
  Delikatess 100% Vildsvin Black angus Lamm kött lever är tillverkad utan kokning eller konserveringsmedel är försiktigt frystorkad i 18 timmar. Cat Treats Regional Red är en utsökt belöning med fantastisk smak för din katt. Ett kattgodis från Orijen.
 • Feline Happy Lax kattgodis 60 g

  Feline Happy Lax kattgodis 60 g
  Feline Happy Lax kattgodis 60 gDetta kattgodiset har knaprig yta och mjuk, saftig fyllning - en perfekt belöning till din katt! Bitarna har supergod smak av lax och innehåller inga konstgjorda tillsatser!Feline Happy Lax kattgodis 60 g innehåller vitaminer samt fettsyrorna Omega-3 och Omega-6 som bidrar till frisk hud och blank, fin päls!Detta godiset är lämpligt från 8 veckors ålder.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Cat Snack Shiny Hair Salmon (50 gram)

  Brit Care Cat Snack Shiny Hair Salmon (50 gram)
  Medelmjukt godis för katter – med lax.Funktionella godbitar för mjuk päls och frisk hud med tagetes, laxolja och havtorn. Ger friskare päls och hud.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Dreamies Mix Cat Treats - Lax & ost

  Dreamies Mix Cat Treats - Lax & ost
 • Premio Stick Quintett Lamm & Kalkon - 5x5 g

  Premio Stick Quintett Lamm & Kalkon - 5x5 g
  Delikata tuggpinnar tillagade med lamm och kalkon. Pinnarna innehåller 95% kött som ger en uppskattad smak hos alla katter! Innehåller även den livsnödvändiga aminosyran Taurin.  Smakfulla pinnar tillagade med 95% kött.  Innehåller Taurin.
 • FourFriends Kattgodis Duck

  FourFriends Kattgodis Duck
  En godisbit då och då är något som både katter och människor uppskattar. Fördelen med detta kattgodis är att det är spannmålsfritt och av högsta kvalitet. Passar även känsliga katter för att det är ett singelprotein-recept. Tillverkad i Schweiz av lo
 • Kattungegodis Junior Salmon Clouds

  Kattungegodis Junior Salmon Clouds
 • Premio Carpaccio med Anka och Fisk - 25 g

  Premio Carpaccio med Anka och Fisk - 25 g
  Ett smakfullt kattgodis i form av carpaccio tillagat med anka och fisk som är fritt från gluten och tillsatt socker. Den höga kötthalten skapar ett proteinrikt innehåll med en oemotståndlig smak som går hem hos de flesta katter! Godiset kommer i en återslutningsbar påse som är enkel att ta med sig. Smakfullt godis tillagat på 65% kött och 20% fisk.  Återslutningsbar påse.
 • Milky Melody Ost 70 g x 7 st

  Milky Melody Ost 70 g x 7 st
  Kattgodis med smak av grädde och ost. Den läckra grädden innehåller hälsosam mjölk och är laktosreducerad, speciellt skräddarsydd för kattens behov. Mellanmålet är individuellt förpackat i praktiska portioner så att du kan skämma bort din hustiger med ett mjölksmakande mellanmål precis när du och din pälskling vill ha det. Detta innebär att Milky Melody, till skillnad från kattmjölk, inte behöver förvaras i kylskåp eller värmas upp. Krämig mjölkglädje - på några sekunder! Vitakraft Milky Melody Cheese
 • Thrive Godbitar Kycklingbröst (170 g)

  Thrive Godbitar Kycklingbröst (170 g)
 • Miss Purfect Lax Kisses

  Miss Purfect Lax Kisses
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Kattgodis Kalkon 60 g

  Kattgodis Kalkon 60 g
  Läckert knaprig på utsidan och ett mjukt inre. Katter har svårt att motstå den goda smaken av DREAMIES™. Det finns ingen hemlig ingrediens eller magi för att göra bitarna så läckra. Vi har bara fyllt dem med massor av läckert innehåll som katter tycker om. Så skaka påsen och se hur din katt kommer springande.
 • Kattgodis Trixie Snacks med vitfisk 5 × 14

  Kattgodis Trixie Snacks med vitfisk 5 × 14
 • Monster Cat Bites Fish 50 g

  Monster Cat Bites Fish 50 g
  Monster Cat Bites Fish 50 g - Mumsiga Tuggbitar för KatterMonster Cat Bites Fish 50 g är läckra godisbitar för katter. Dessa semi-mjuka godisarna främjar tandhälsan och är en perfekt belöning för din katt.Huvudingrediensen är proteinrikt kycklingkött kombinerat med Omega-3 rik fisk. Påsen innehåller 50 gram. Din katt kommer att älska det! Monster Cat Bites Fish 50 g: Kattgodis Semi-mjuka godisbitarKyckling & Fisk 
 • Kattgodis Fish Chicken Rolls

  Kattgodis Fish Chicken Rolls
 • VitaBe för katt från Dogman

  VitaBe för katt från Dogman
  Tablettera kommer i en praktiskåterslutningsbar burk. VitaBe är ett kompletteringsfoder och ges därför som belöning eller som kattgodis. Om du till exempel har en katt med päls som lätt tovar sig kan du prova att ge jästtabletter för att få en bättre
 • Kattgodis Four Friends Anksmak

  Kattgodis Four Friends Anksmak
 • Kattgodis för Fräsch Andedräkt - 40 g

  Kattgodis för Fräsch Andedräkt - 40 g
  Kattgodis eller kompletteringsfoder med uppfräschande rosmarin. Godisbien är knaprig för att mekaniskt rengöra kattens tänder. Rosmarin hjälper till att fräscha upp andedräkten och ge en god smak på godiset. Godiset är helt spannmålsfritt och passar då även bra för katter som är spannmålsallergiska. PrimaCat använder sig aldrig av konstgjorda ämnen, tillsatt socker eller genmodifierade organismer i sin ufodring. Passar alla typer av vuxna katter. Innehåller tillsatta viktiga mineraler.  Knaprig utformning och rosmarin fräschar upp andedräken. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera. Torkat strömmingprotein   Gula ärtor   Strömmingsolja konserverad med tokoferoler   Hydrolyserat strömmingprotein   Torkad rosmarin   Torkat fruktkött från äpple   Linfrö   Bryggerijäst     Näringsinnehåll Procent  Råprotein  33% Råfett 13% Fukt  10% Råaska  7% Råfiber  1,2%  Kalcium  1% Fosfor  0,80% Natrium  0,60% Passar alla raser. Rekommenderas ej till kattungar under fyra månader. Ge som godis. Se till att det alltid finns färskt dricksvatten.
 • Mjau Fina Fisken

  Mjau Fina Fisken
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Vitaminberikade minibitar för katt - Dental

  Vitaminberikade minibitar för katt - Dental
  Ge detta som godis eller som belöning till din katt. Tänk dock på att detta är ett kompletteringsfoder så max 5-15 bitar per dag.. För stora mängder kan orsaka övervikt hos din katt. Se till så det finns färskt vatten framme när du ger din katt torrf
 • Sheba Creamy Snacks Kyckling 4x12 g

  Sheba Creamy Snacks Kyckling 4x12 g
  Sheba Creamy Snack Chicken 4X12GKrämigt kattgodis från Sheba - 4 påsar Detta är en kattdelikatess som även de kräsnaste katterna älskar.Huvudingrediensen i det krämiga godiset består kyckling. Den unika konsistensen gör den lätt att trycka ut ur påsen. Godiset är idealiskt när du vill ge din katt det lilla extra i vardagen.Tack vare den unika konsistensen passar detta kattgodiset även katter med känsliga tänder. Detta kattgodis passar:Kräsna katterKatter med känsliga tänderSheba Creamy Snack Chicken kommer i praktiska 12g påsar som är enkla att öppna! Se video på det krämiga kattgodiset från Sheba här
 • Specific Cat FT-H Healthy Treats 50 g

  Specific Cat FT-H Healthy Treats 50 g
  Specific Cat FT-H Healthy Treats 50 gDetta spannmålsfria kattgodis har en knaprig textur på utsidan och en krämig insida - smaskigt och lätt att tugga!Kattgodiset har en låg proteinhalt och innehåller även en låg halt av fosfor och magnesium. Detta gör att kattgodiset kan passa för katter som har problem med urinvägarna eller njurarna!Specific Cat FT-H Healthy Treats passar för katter i alla åldrar, och tack vare att det innehåller färsk fisk så får det en naturligt god smak som vi tror din kisse kommer älska!Fisken i kattgodiset kommer ifrån hållbart fiske - ett bra val!Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Cat Strips Beef Godisstrimlor - 50 g

  Cat Strips Beef Godisstrimlor - 50 g
  Monster Cat Strips Beef är en nyttig och lättsmält godbit som är tillagad av hela 93% färskt nötkött. Köttstrimlorna grillas varsamt för att bevara den intensiva köttsmaken vilket gör dem oemotståndliga även för den mest kräsna katten. En perfekt belöning eller mellanmål för din katt! Din katt kommer garanterat inte vilja ha något annat än dessa som godbitar. Ett måste i kattskafferiet.  Rik på nötkött Grillade strimlor. Intensivt lockande och smaklig arom. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera. Nötkreatur 93% Potatisstärkelse   Växtfiber   Mineraler   Näringsinnehåll Procent  Råprotein 28,5% Råfett 29,4% Växttråd 3% Råaska 5% Vatten 12%