Foderlabyrinter och aktiveringsmatskålar

Har du en hund eller katt som är väldigt glupsk och slukar i sig maten lite för fort? Skaffa då en foderlabyrint eller aktiveringsmatskål för att dra ut på matstunden. Vissa tillverkare kallar detta för "Slow feeding".

Vi har plockat ut några förslag på matskål för glupska katter och labyrinter till hundar som slukar maten alldeles för fort.

Aktiveringsmatskål för katt

 • Cat It Multi Feeder

  Cat It Multi Feeder
  Slow Feeding Solution from Cat ItMulti Feeder aktiveringsmatskål från det populära märket Cat It, en produkt för att servera både blöt- och torrfoder till din katt. Blötfodret läggs upptill på&hellip:
 • Cat Activity Snack Hive XL

  Cat Activity Snack Hive XL
  Aktiveringsmatskål!Snack Hive är en aktiveringsplatta i ny spännande design, från märket Trixie, inspirerad av formen på bivaxkakor. Snack Hive används till kattens torrfoder eller för kattgodiset&hellip:
 • Cat Activity Roller Bowl

  Cat Activity Roller Bowl
  Aktiveringsmatskål och kattleksak från Trixies aktiveringsserie "Cat Activity". Roller Bowl har en snurra upptill där man stoppar in kattens godis eller torrfoder, snurran ställs sedan in på en lämplig&hellip:
 • IntelliKatt aktiveringsmatskål BeOneBreed

  IntelliKatt aktiveringsmatskål BeOneBreed
  IntelliKatt slowfeeder och hjärngympa!IntelliKatt är en aktiveringsmatskål som ger din katt motion i både kropp, tassar och knopp! Den går att montera ihop på flera olika sätt och därmed kan man&hellip:
 • Wobble 'n snack ball

  Wobble 'n snack ball
  Enrich your cat's life!En fiffig ny aktiveringsmatskål som aktiverar din katt både i kropp och knopp. Bollen är genomskinlig så att din katt kan se maten inuti den, den har spridda hål runtom överdelen&hellip:
 • Kong Cat Infused Cat Gyro

  Kong Cat Infused Cat Gyro
  Roll and spin action plus bell soundKong Cat Gyro är en fiffig aktiveringsmatskål och leksak med extra finess. Bollen i mitten går att använda som en "vanlig aktivitetsboll" som din katt får rulla&hellip:

Slow feeder till hund och katt

 • Foderplatta Slow Feed

  Foderplatta Slow Feed
  Aktiveringsplatta för matFoderplatta Slow Feed är en platta i silikon, den är tillverkad med hundar i åtanke men passar precis lika bra till katter.Fyll plattan med blötfoder (se produktbild 4), torrfoder&hellip:
 • Slow feed kattmatskål med piggar

  Slow feed kattmatskål med piggar
  Fin keramikskål i vit färg, från märket Trixie. Smart design med keramikpiggar, dessa hjälper din katt att äta upp sin mat långsammare!Slow feed matskålar kan vara ett bra verktyg för katter som&hellip:
 • Cat activity Slow Feed snack box

  Cat activity Slow Feed snack box
  Funktionell foderlabyrint från Trixie!Slow Feed snack box är en snygg och funktionell foderlabyrint eller matskål till din katt. Man fyller den med kattens torrfoder eller godis och låter katten själv&hellip:
 • Slow Feed fodermatta för katt

  Slow Feed fodermatta för katt
  Fordermatta för torrfoder och våtfoderFodermatta Slow Feed är en rund matta i silikon, med upphöjda mjuka piggar som saktar ner kattens ätande.Fyll mattan med blötfoder (se produktbild nr 6), torrfoder&hellip:
 • Slow feed kattmatskål vit

  Slow feed kattmatskål vit
  Kattmatskål med slow-feed-funktion!Fin och nätt kattmatskål i vit färg, en så kallad labyrintskål med kanter inuti skålen - dels håller kanterna fodret på plats och dels får din katt jobba lite&hellip:

Foderlabyrint till husdjur

 • Tiger Diner Foderlabyrint

  Tiger Diner Foderlabyrint
  Funktionell och smart foderlabyrint!Tiger Diner är en snygg och framförallt funktionell foderlabyrint eller matskål till din katt. Man häller ner torrfodret genom överdelen på labyrinten och den&hellip:
 • Cat Activity Tunnel Feeder

  Cat Activity Tunnel Feeder
  Cat Activity Tunnel Feeder - spännande foderlabyrint för din katt!Foderlabyrint som används till din katts torrfoder eller för kattgodiset.Fodret fylls på ovanifrån och faller ner i de olika bottensektionerna&hellip:
 • Aktiveringsplatta / matskål lila

  Aktiveringsplatta / matskål lila
  En sprillans ny och spännande foderlabyrint för din katt!Denna aktiveringsplatta från märket Northmate i ny spännande design används till kattens torrfoder eller för kattgodiset.Genom att katten&hellip:
 • Cat It Senses Food Maze Foderlabyrint

  Cat It Senses Food Maze Foderlabyrint
  Food Maze från Cat It är en av vårt mest populära produkter!Foderlabyrinten används till kattgodis eller istället för kattens matskål, katten flyttar mat eller godis i en labyrint genom att krafsa&hellip:
 • Cat activity Slow Feed snack box

  Cat activity Slow Feed snack box
  Funktionell foderlabyrint från Trixie!Slow Feed snack box är en snygg och funktionell foderlabyrint eller matskål till din katt. Man fyller den med kattens torrfoder eller godis och låter katten själv&hellip: