Go Cat kattvippor

Populärt inom Go Cat kattvippor

 • Go Cat Da Bird Glittrig Tofs till Kattspö

  Go Cat Da Bird Glittrig Tofs till Kattspö
  Go Cat Da Bird Glittrig Tofs till KattspöDenna glittrande tofsen är en praktisk refill-leksak till ditt Go Cat Da Bird Kattspö med Fjädrar! Själva kattspöet säljs separat - du hittar det här!Denna leksaken prasslar och glittrar när du svingar med spöet, och vi tror att det kommer ge din katt mycket nöje och spänning att försöka fånga den med tassen!Observera att denna produkten säljs i osorterade färger - du kan inte välja färg när du handlar i webbshoppen.Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Go Cat Da Bird Fluffig Tofs till Kattspö

  Go Cat Da Bird Fluffig Tofs till Kattspö
  Go Cat Da Bird Fluffig Tofs till KattspöNu kan du förnya ditt Da Bird Kattspö med extra fluffiga fjädrar! Detta är en refill-leksak som passar till Go Cat Da Bird Kattspö med Fjädrar - som du hittar här!Den fluffiga tofsen flyger genom luften på ett lätt och ledigt sätt som säkerligen kommer göra din katt fascinerad!Observera att denna produkten säljs styckvis och i osorterade färger. Du kan inte välja färg när du handlar i webbshoppen.Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Go Cat Da Bird Kattspö med Fjädrar

  Go Cat Da Bird Kattspö med Fjädrar
  Go Cat Da Bird Kattspö med FjädrarDenna kattvippan tror vi kommer ge dig och din katt många roliga lekstunder tillsammans! Det långa spöet är böjligt och ger dig en riktigt bra räckvidd när du låter vippan susa fram.Själva fjädern är specialtillverkad för att den ska röra sig smidigt i luften. Tanken är att den ska efterlikna riktiga byten och göra katten extra engagerad i jakten. Att det dessutom låter lite svischande om fjädrarna gör det ännu mer oemotståndligt för katten!På denna vippa sitter original-fjädrarna, men det finns andra olika roliga refiller som man kan köpa till för att ge extra variation. Samtliga har hög kvalitet och håller länge, förutsatt att katten inte får smita iväg och tugga på bytet såklart.När du leker med din katt och en vippa, så se till att katten bara får tag i bytet några få av alla kattens försök att fånga bytet. Det gör att katten känner en större tillfredsställelse med leken när den väl får tag i fjädrarna.Storlek:100 cm långKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Go Cat Da Bird Fjäder till Kattspö

  Go Cat Da Bird Fjäder till Kattspö
  Go Cat Da Bird Fjäder till KattspöHär har vi utbytbara fjädrar till kattvippan Go Cat Da Bird Kattspö med Fjädrar, som du hittar här! Denna refillen passar utmärkt när original-fjädrarna börjar sjunga på sista refrängen, och visst är det smidigt att slippa köpa ett helt nytt kattspö?Leksaken är speciellt designad för att flyga på ett lockande sätt genom luften, och vi tror att din kisse kommer att ha svårt att motstå att försöka fånga dem!Observera att denna produkten säljs styckvis och i osorterade färger - du kan inte välja färg när du handlar i webbshoppen.Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Fler tips på Go Cat kattvippor

 • Go Cat Da Bird Kattspö med Boll

  Go Cat Da Bird Kattspö med Boll
  Go Cat Da Bird Kattspö med BollDetta kattspöet skiljer sig litegrann från andra kattvippor med fjädrar eller svansar - det sitter nämligen en boll längst ut istället! Om din katt gillar bollar - och att jaga saker i största allmänhet - så tror vi att denna leksaken kommer bli succé!Kattspön, eller kattvippor som man också kan säga, passar utmärkt för när du vill leka med din katt. När ni leker tillsammans så stärker ni er relation samtidigt som katten får både motion och aktivering.Längst ut på kattspöet sitter en prasslande boll i plysch-material - oemotståndligt!Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Go Cat Da Bird Wild Thing Tofs till Kattspö

  Go Cat Da Bird Wild Thing Tofs till Kattspö
  Go Cat Da Bird Wild Thing Tofs till KattspöDenna refillen kommer väl till pass när leksaken som sitter på ditt Da Bird Kattspö börjar bli alltför sliten! Go Cat Da Bird Wild Thing Tofs till Kattspö passar till Go Cat Da Bird Kattspö med Fjädrar som du hittar här!Refill-leksaken är lätt att montera på kattspöt, och vips så är kattspöt som nytt igen - och helt redo för massor av nya roliga lekstunder med din katt!Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.