Kattvippor

Lek och busa med din lilla kattunge eller vuxna katt för den delen. En kattvippa är kul att vifta omkring med och det finns väl inget sötare än en kattunge som försöker fånga något. Här har vi plockat ut några av våra favoriter av vippor som finns att köpa från svenska nätbutiker som säljer kattprylar.

Populärt inom kattvippor

Fler tips på kattvippor

 • Spiderman kattspö - 1 st

  Spiderman kattspö - 1 st
  Varje katt älskar att fånga spindlar - men hur är det med superspindlar? När Spiderman dyker upp kan ni vara säkra på att lekarna blir actionfyllda! Spiderman kattspö är designat som den berömda MARVEL-hjälten och en mycket kul leksak för interaktiva lekar tillsammans med din kisse. Kattspöet är utrustat med en extra lång stav för största möjliga lek- och jaktradie. Ett flexibelt gummiband är fäst vid staven. Spiderman-hänget är fyllt med vadd och innehåller prasselfolie som ger ifrån sig spännande ljud. Dessutom är den försedd med färgade band som väcker jaktinstinkten. Det uppmuntrar katten att leka att och gör kattspöet ännu mer intressant. Spiderman kattspö i överblick: Kattspö med Spiderman-hänge Perfekt för actionfyllda lekar där katt och kattägare sysselsätter sig tillsammans Särskilt mjukt material: av behagligt gosig minky-polyester Med prasselfolie: hänget är fylld med vadd och prasslande folie som hörs när katten rör vid och biter i det, ökar leklusten Lång pinne: för en extra stor spelradie, katten rör sig mer Flexibelt gummiband: för snabba jaktlekar Sidenband: rör sig när ni leker, stimulera jaktinstinkten Officiell MARVEL®-licens Färg: röd/blå Material: pinne: plast hänge: 90 % polyester minky, 10 % plast band: gummi Mått: total längd: ca 120 cm pinne: ca Ø 0,8 x L 46 cm hänge: ca L 7 x B 3 cm band: ca L 14 x B 0,5 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din katt under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att katten eventuellt skadar sig.
 • Kattvippa KONG Julleksak Teaser Loopz Multicoloured 68cm

  Kattvippa KONG Julleksak Teaser Loopz Multicoloured 68cm
 • Kattleksak Vippa med fjäder 50 cm

  Kattleksak Vippa med fjäder 50 cm
 • Ozami Kattvippa Pueblo Cerice

  Ozami Kattvippa Pueblo Cerice
 • Kattvippa med smiley

  Kattvippa med smiley
 • Kattvippa Sisal Mus

  Kattvippa Sisal Mus
 • Kattvippa Glitter 147,50 cm, Röd

  Kattvippa Glitter 147,50 cm, Röd
 • Pawise Spö med Band & Snören

  Pawise Spö med Band & Snören
  Pawise Spö med Band & SnörenDetta söta kattspöet är utrustat både med krulliga snören och en lång mjuk svans som din kisse kommer älska att jaga i timtal!Mått:45 cm långtPawise Spö med Band & Snören kommer i osorterade färger. Handlar du i webbshoppen så får du hem någon av de tre färgerna på bilden, det går inte att välja färg.Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Kattleksak Vippa Da Fish Zebra

  Kattleksak Vippa Da Fish Zebra
 • TIAKI fjädervippa med halsband - 1 st

  TIAKI fjädervippa med halsband - 1 st
  Denna kattleksak har allt! TIAKI fjädervippa med halsband stimulerar din katts naturliga jaktinstinkt och inbjuder den till vilda lekstunder där din älskling kan sysselsätta sig med leksaken. Det steglöst justerbara halsbandet kan anpassas individuellt till din katt. Tack vare det mjuka och släta materialet är det bekvämt att bära. Du kan fästa en fjädervippa på halsbandet så att din katt alltid har sitt byte i sikte och kan jaga efter det. Tack vare den flexibla metallspiralen rör sig TIAKI fjädervippa på ett skojigt sätt och uppmuntrar din kisse att leka. TIAKI fjädervippa med halsband i överblick: Innovativ leksak för katter Med halsband: mjukt och smidigt material, bekvämt att bära, med hållare för fjädervippan Rolig vippa: stimulerar jaktinstinkten, sätts enkelt in i halsbandet Flexibel metallspiral: rör sig medan katten leker Oändligt justerbar: individuellt anpassad till din katt Självockupation: Bytesdjur finns alltid i sikte och uppmuntrar till jakt Färg: grönt Material: Krage: silikon Fjädervippa: metall/plast/fjädrar Mått: Halsband: Total längd: 35 cm Halsomkrets: ca 12 - 30 cm Bredd: 3 cm Fjädervippa: L 35 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Kattleksak vippa Fluffig Plyschsvans lila

  Kattleksak vippa Fluffig Plyschsvans lila
 • Kattleksak Limex Lädervippa

  Kattleksak Limex Lädervippa
 • Aktiveringsleksak Scully snurra med vippa

  Aktiveringsleksak Scully snurra med vippa
 • Kattvippa Fisk med kattmynta, Orange

  Kattvippa Fisk med kattmynta, Orange
 • Pawise Spö med Koppling & Tre Ersättningsleksaker

  Pawise Spö med Koppling & Tre Ersättningsleksaker
  Pawise Spö med Koppling & Tre ErsättningsleksakerDetta kattspöet går enkelt att förlänga - det har nämligen två delar som går att skruva ihop. Till spöet medföljer tre olika leksaker med mjuka och spännande fjädrar!Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Trixie CityStyle lekspö med kulor - 1 st

  Trixie CityStyle lekspö med kulor - 1 st
  Lekspöet från Trixie är ett spännande tillskott i kattens aktiva lekar – det är roligt och tränar samtidigt de naturliga instinkterna. Hänget av filtskivor och träpärlor uppmuntrar din pälskling att kasta sig på dem och hålla sig fast – precis som i naturen när katten upptäcker en mus. Naturmaterialet av filt och trä är miljövänligt och dessutom snällt mot kattens klor. Och allra bäst: snöret på lekspöet är mycket robust och inte så lätt att bita av. Den långa pinnen av riktigt trä skyddar samtidigt dina fingrar om katten viftar lite för vilt med klorna. Men det allra viktigaste är ändå att den gemensamma leken stärker bandet mellan dig och din katt och ger er trevliga stunder tillsammans. Trixie lekspö med kulor CityStyle i överblick: Roligt lekspö för katter Filtskivor och träpärlor: att ta tag i och hålla fast med klorna Stabilt snöre: för livliga lekar Lång pinne: av riktigt trä, skyddar fingrarna när du leker med katten Gemensam aktivitet: skapar starkare band mellan dig och din katt Miljövänliga material: hänge av filt och trä, pinne av trä Färg: svart/grå Material: Spö: trä Snöre: polyester Hänge: filt och trä Mått: Totallängd: ca 94 cm Spö: 40 cm Hänge: ca 10 cm Observera: Precis som med alla andra produkter bör du hålla ditt husdjur under uppsikt när det använder den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Kattvippa Natural mus brun 40cm

  Kattvippa Natural mus brun 40cm
 • Da Bird™ Kitty Kopter Feather Cat Toy Mix 1st

  Da Bird™ Kitty Kopter Feather Cat Toy Mix 1st
  Kitty Kopter Feather aktiverande kattleksak, fjäderhelikopter med riktiga fjädrar. Kasta kattleksaken upp i luften & se den snurrande segla ner till marken tillsammans med din katt. GoCat Da Bird Cat Toy, Handmade in the USA. Go Cat Da Bird™ Kitty Kopter Feather Cat Toy
 • Kattvippa Orm, Rosa

  Kattvippa Orm, Rosa
 • Kattvippa Kitty Duster mixade färger

  Kattvippa Kitty Duster mixade färger
 • I Love Happy Cats Extra Flärpar till Teleskopisk Kattvippa 3 st

  I Love Happy Cats Extra Flärpar till Teleskopisk Kattvippa 3 st
  I Love Happy Cats Extra Flärpar till Teleskopisk Kattleksak (3 st)Dessa extra fjlärpar är designade för att underhålla din katt! Flärparna kan fästas i den teleskopiska kattleksakens handtag vilket gör det till en extra spännande kattleksak. Förpackningen innehåller 3 extra flärpar.Flärpar för kattvippa 
 • Flamingo Clown Fish kattspö - 1 st

  Flamingo Clown Fish kattspö - 1 st
  Med det här roliga och spännande kattspöet med clownfisk från Flamingo får katten en medryckande upplevelse av undervattensvärlden. Den realistiska fiskespö-modellen med en naturtrogen fisk på linan och en rulle med vev är perfekt för att väcka kattens naturliga jaktinstinkt. Eftersom linans längd är justerbar kan du kan imitera en interaktiv jakt och hålla din lilla tiger på språng. Clownfiskbetet i lysande orange färg är ett oemotståndligt bytesdjur som inbjuder katten till att leka och busa. Linan som clownfisken hänger i går dessutom lätt att förlänga och korta av, så att du enkelt kan förvara spöet när din pälskling har lekt färdigt för dagen. Det mjukt vadderade handtaget är skönt att hålla i och gör att ni kan leka tillsammans i timmar. Flamingo kattspö clownfisk i överblick: Roligt lekspö för katter Som ett riktigt fiskespö: rulle med vev och ”fiskelina” Justerbar linlängd: kan vevas in och ut Naturtrogen clownfisk som bete: iögonfallande orange färg och naturlig storlek Optimal förvaring: lätt att dra in och ut Mjukt, bekvämt handtag: för att leka länge Färg: Spö: svart/orange Clownfisk: orange Material: Spö: plast Clownfisk: polyester Mått: Totallängd: ca 158 cm Spö: 75 cm Lina: ca 73 cm Clownfisk: ca L 10 x B 5 x H 2 cm Observera: Precis som med alla andra produkter bör du hålla ditt husdjur under uppsikt när det använder den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • KONG Active Snake kattspö - 1 st

  KONG Active Snake kattspö - 1 st
  KONG Active Snake kattspö är en idealisk leksak för ormtjusarna bland våra katter. Den roliga, vajande tungan är gjord av riktiga fjädrar, och tillsammans med den skramlande kulan i huvudet kommer katten garanterat att bli nyfiken på och ha riktigt kul med leksaken. Ormen är fylld med attraktiv kattmynta för ännu mer action. Den långa kroppen har inget fyllnadsmaterial, så ingenting kan falla ur KONG Active Snake om det gå riktigt vilt till. Active Snake kattspö i överblick: Mångsidig leksak för katter Skramlande ljud: med en klapprande kula i huvudet Stimulerande: fylld med tilldragande kattmynta Lång kropp: slingrar sig vilt, för busiga jaktlekar, av gosig plysch Utan fyllnadsmaterial Stabilt spö för säkert avstånd från kattens klor, täckt med plysch för ett bekvämt grepp Gemensamma lekar stärker relationen mellan människor och katt Färg: ljusbrun / mörkbrun eller svart / röd (inte fritt valbara!) Material: 78 % polyester / 10 % PP / 8 % kycklingfjädrar / 4 % kattmynta Mått: total längd: ca 140 cm stång: ca Ø 1 x L 23 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din katt under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att katten eventuellt skadar sig.
 • Kater Kasimir kattspö med macrame-hänge - 1 st

  Kater Kasimir kattspö med macrame-hänge - 1 st
  Vissa vill ha det vackert! Andra gillar bara jaga rep och band. Kater Kasimir kattspö med makraméfjäder levereras med ett hänge som är vackert knutet på arabiskt vis och har massor av fransar för att göra det ännu roligare för din katt att leka med den. Som vanligt när det handlar om produkter som tillverkas från Kater Kasimir flätas makraméfjädern inte bara noggrant tillverkad för hand, den består också av 100 % återvunnen bomull. Genom den tråd som den är fäst på gungar hänget fram och tillbaka och hit och dit, och tack vare den lilla bjällran blir katten som hypnotiserad. Handtaget är tillverkat av bokträ och är skönt att hålla i när du leker. Kater Kasimir kattspö med makraméfjäder i korthet: Snyggt kattspö med fjäderhänge i makramé Tillverkat för hand med kvalitet: flätat för hand och knutet enligt arabisk teknik Hållbara material: hänget av 100 % återvunnen bomull, vackert handtag av bokträ Vippar runt som bara den: ett hänge som sitter på en metalltråd, oförutsedda rörelser, väcker jaktinstinkten Med stimulerande bjällra: pinglar och håller kvar uppmärksamheten länge Skönt att hålla i Tillverkat i Tyskland: tillverkat på Kater Kasimirs fabrik i Köln Färg: mörkgrön, grå, guld, brun Material: hänge: bomull (återvunnen) snöre: metalltråd handtag: bokträ Mått: ca L 100 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Kattvippa Frisky Flyer

  Kattvippa Frisky Flyer
 • Ozami Kattvippa Huron

  Ozami Kattvippa Huron
 • Little&Bigger Pastel Catch Kattvippa Bläckfisk

  Little&Bigger Pastel Catch Kattvippa Bläckfisk
 • PURRfect Feather Colour Cat Toy 95cm

  PURRfect Feather Colour Cat Toy 95cm
  - Katt > Kattleksaker & Vippor > Kattvippor & Kattspö
 • Aktiveringsleksaker i sparpack - LED-pekare, snackboll & fjädervippa

  Aktiveringsleksaker i sparpack - LED-pekare, snackboll & fjädervippa
  Variant I innehåller: Snackball kattleksak Trixie LED-pekare - Catch the Light Fjädervippa Dessa leksakerär utmärkta att använda för lek och för att stimulera din katts nyfikenhet och intellekt. Läs utförligt om de olika produkterna under följande länkar: LED-pekare - Catch the Light Fjädervippa Snackball kattleksak
 • Kater Kasimir kattspö med band - 1 St

  Kater Kasimir kattspö med band - 1 St
  Om din misse älskar att leka med kattspön så är den här modellen ett måste i din samling! Kater Kasimirs kattspö med band tillverkas för hand i Tyskland. På det snygga trähandtaget finns en lång metalltråd som vippar på ett roligt sätt under leken. Hänget består av en kvast med tygband och en liten bjällra som låter. Med Kater Kasimir kattspö står ingenting mellan dig och din katts fångst- och jaktlekar. Kater Kasimir kattspö med band i översikt: Lekspö med kvast för katter Stort hänge: olika långa tygband, väcker jaktinstinkten Liten bjällra: ger extra motivation, tillverkat av Tysklands sista kvarvarande klockfabrik Stabil metalltråd: för lekglädje som varar länge, vippar okontrollerat Ersättningshänge med fjäder och fårskinn finns som valfritt val Tillverkat för hand i Tyskland Handtag av bokträ Plastfri förpackning Färg: grå/natur Material: Hänge: Tygband, bjällra Snöre: metalltråd Handtag: bokträ Mått: ca L 80 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Trixie teleskopspö med 2 leksaker - 1 st

  Trixie teleskopspö med 2 leksaker - 1 st
  Föredrar din katt att jaga fjädrar eller hellre lustigt fladdrande band? Med Trixie teleskopspö behöver du inte välja, eftersom det levereras med 2 utbytbara leksaker. Pinnens längd är justerbar och det mjuka handtaget är bekvämt och säkert att hålla i under de vilda jaktlekarna! Trixie teleskopspö i överblick: Kul spö med hänge för katter Teleskopstång: justerbar i längd, tillverkad av robust material Mjukt handtag: för ett stadigt grepp 2 utbytbara leksaker: roliga fladdrande fjädrar eller färgglada band För gemensamma lekar med din katt Långt snöre för vilda jaktlekar Färg: röd/flerfärgad Material: handtag: EVA pinne: glasfiber hänge: fjädrar/polyesterband Mått: total längd: ca L 180 cm pinne: L 40 - 98 cm hänge: L 18 - 22 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din katt under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att katten eventuellt skadar sig.
 • Powhatan Cat Teaser Kattvippa Multicolored 70 cm 1pack

  Powhatan Cat Teaser Kattvippa Multicolored 70 cm 1pack
  Kattspö med färgglada fjädrar med fjäderskaft, indianpärlor & rasslande kulor i skaftet. Kattvippa Amy & Carol Powhatan med fjädrar lockar din katt till lek. Klassisk fjädervippa som uppmuntrar kattens naturliga instinkt att jaga. Kattspöt är 70 cm långt. Amy&Carol Powhatan Cat Teaser - Kattvippa
 • Kattvippa Flecce 90,5 cm Mixade Färger

  Kattvippa Flecce 90,5 cm Mixade Färger
 • Kattvippa Gul och orange med pingla

  Kattvippa Gul och orange med pingla
 • Kattleksaker kattvippa med bjällra gul

  Kattleksaker kattvippa med bjällra gul
 • Kattvippa Martini

  Kattvippa Martini
 • Kattvippa Leo Vit&Svart

  Kattvippa Leo Vit&ampSvart
 • Kattvippa med pompom balls Mix

  Kattvippa med pompom balls Mix
 • Kitty Boinks - Bamboozlers - Kattvippa - Bambu - Mix Färg

  Kitty Boinks - Bamboozlers - Kattvippa - Bambu - Mix Färg
  Kitty Boinks - Bamboozlers - Kattvippa - Bambu - Mix Färg
 • Crinkle Dancer kattvippa - ca 70 cm

  Crinkle Dancer kattvippa - ca 70 cm
  Denna kattvippa av toppkvalitet kommer att roa dig och din hustiger länge! Genom att vifta med Crinkle Dancer fram och tillbaka prasslar dekorationsbanden som sitter mellan fjädrarna - din katt kommer garanterat att fästa all uppmärksamhet på vippan och glömma omvärlden! Pinnen har en böjlig förlängning längst fram som får fjädrarna att svaja mycket förlockande fram och tillbaka. Pinnen är av tålig plast som ligger bekvämt i handen. Crinkle Dancer är en stabil, hållbar leksak, så du kan räkna med massor av skoj med din katt, en lång tid framöver! Kattvippan Crinkle Dancer i överblick: Naturliga fjädrar Färgad med livsmedelsfärg Med knastrande dekorationsband Flexibel ände Mycket hållbar Högkvalitativ bearbetning Made in USA Mått: Total längd: ca 70 cm Pinnen: L 46 cm Böjlig förlängning på pinnen: L 12 cm Färgen på produkten kan avvika från bildens. Hänvisning: Som med alla andra produkter bör du ha ditt husdjur under uppsyn när den leker med denna leksak. Kontrollera produkten och byt ut den när den är trasig eller när en bit fattas, för att undvika att din katt eventuellt kan skada sig.
 • Little&Bigger Kitten Basics Kattspö med Bollar

  Little&Bigger Kitten Basics Kattspö med Bollar
  Kattspö Little&Bigger Kitten Basics med bollar lockar din katt att leka! Kattspöt har tre fluffiga och prasslande plyschbollar för att jaga. Storlek 40 x 20 x 5 cm.
 • Kattvippa Glitter 147,50 cm, Grön

  Kattvippa Glitter 147,50 cm, Grön
 • Kattvippa Fisk med kattmynta, Blå

  Kattvippa Fisk med kattmynta, Blå
 • Little&Bigger MatatabiMagic Kattvippa med Hjärta

  Little&Bigger MatatabiMagic Kattvippa med Hjärta
 • Pawise Spö med Glittriga Fjädrar

  Pawise Spö med Glittriga Fjädrar
  Pawise Spö med Glittriga FjädrarDetta kattspö är utrustat med riktigt spännande leksaker på - två långa glittriga fjädersvansar! Spöet passar perfekt för långa lekstunder med din pälskling.Mått:45 cm långtKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Kattvippa Adorable Ljusblå 30 cm

  Kattvippa Adorable Ljusblå 30 cm
  Tilltalar din katts jakt- och lekinstinkter. De flesta materialen och färgämnena är från naturliga och förnybara resurser
 • Kattleksak vippa hjärta mixade färger

  Kattleksak vippa hjärta mixade färger
 • Da Bird™ Refill Cat Toy Mix 1st

  Da Bird™ Refill Cat Toy Mix 1st
  Mix Refill Original -Refill att sätta på din Da Bird kattvippa. Fjädrar till den berömda kattvippan från Da Bird. Perfekt att kunna byta ut mot nya fina färger på din fjädervippa. GoCat Da Bird Cat Toy Refill Accessories, Handmade in the USA. Go Cat Da Bird™ Mix Refill Cat Toy
 • Kattspö Bird - 1 st

  Kattspö Bird - 1 st
  Uppmuntra din katts jaktinstinkter med kattspöet Bird. Kattspöet är särskilt långt och har ett elastiskt snöre med riktiga fjädrar fästa i änden. På grund av fjädrarnas flygegenskaper och det fågelliknande ljudet, imiterar kattspöet ett byte som din lilla jägare inte kommer kunna motstå att försöka fånga! Bird kattspö i överblick: Total längd: ca 202 cm Spöets längd: 99 cm Fågelliknande ljud Äkta fjädrar: ca längd L 20 cm Nylonsnöre: ca längd 83 cm Främjar koncentration och snabbheten Långvarigt skoj Hänvisning: Du bör alltid ha din katt under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att katten eventuellt skadar sig.
 • Kater Kasimir kattspö med fjädrar - Tillbehör: Utbyteshängen 2 st i set (fjäder + fårull)

  Kater Kasimir kattspö med fjädrar - Tillbehör: Utbyteshängen 2 st i set (fjäder + fårull)
  Är det en vit fågel som flyger genom luften? Kom igen, snabb efter den! Kater Kasimir kattspö med fjädrar kommer att ge din hustiger en känsla av att vara på jakt ute i naturen. Det handgjorda lekspöet är försett med ett hänge av vita naturfjädrar som liknar en liten fågel. På så sätt kan du locka din katt till vilda jakt- och fångstlekar, samtidigt som dina händerna är väl skyddade från vassa kattklor: Hänget är nämligen fäst på en lång metalltråd som gungar och far runt på ett oförutsett vis under leken. Kater Kasimir kattspö med fjädrar i korthet: Lekspö med fjäderhänge för katter Naturligt hänge: naturfjädrar väcker jaktinstinkten Liten bjällra: ger extra motivation, tillverkat av Tysklands sista kvarvarande klockfabrik Stabil metalltråd: för lång lekglädje, gungar runt okontrollerat Reservhänge kan väljas till Tillverkat med omsorg för hand i Tyskland Handtag av bokträ Plastfri förpackning Färg: vit och natur Material: hänge: naturfjädrar, små bjällror snöre: metalltråd handtag: bokträ Mått: ca L 80 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Mohawk Cat Teaser Kattvippa Multicolored 65 cm

  Mohawk Cat Teaser Kattvippa Multicolored 65 cm
  Spö med fjädrar indianpärlor med rasslande kulor i glasfiberstaven - Kattvippa Amy & Carol Mohawk med fjädrar lockar din katt till lek. Klassisk fjädervippa som uppmuntrar kattens naturliga instinkt att jaga. Kattspöt är 65 cm långt. Amy & Carol Kattvippa Mohawk
 • Sound-Mouse kattspö - 1 st

  Sound-Mouse kattspö - 1 st
  Inuti musen finns ett ljudchip som imiterar muspip vid minsta beröring - klart som korvspad att katten snabbt måste undersöka det här bytet! Musen hänger i ett flexibelt gummiband och med staven kan du låta musen hoppa och dansa framför nosen på katten och åstadkomma vilda jaktlekar. Sound-Mouse kattspö i överblick: Med soundchip: som skapar lockande pipljud när musen berörs Mått: totala: ca 120 cm plaststav: ca 50 cm gummisnöre: ca L 65 cm mus (kropp): ca L 5,5 x H 4 cm fjädersvans av äkta fjädrar: L ca 7 cm Integrerat batteri, kan inte bytas ut