Intersand Classic kattsand

Populärt inom Intersand Classic kattsand

 • Intersand Odour Lock Oparfymerad Cat Litter Blue 12 kg

  Intersand Odour Lock Oparfymerad Cat Litter Blue 12 kg
  Oparfymerad luktfri kattsand - Luktfri kattlåda i 40 dagar! Odourlock kattsand, är en ny mycket effektiv klumpbildande kattsand. Intersand Sanden är fin, utvecklat med ny teknik, en extrem uppsugningsförmåga & klumpbildande förmåga. 99,9 % dammfri, mjuk & behaglig för kattens tassar. OdourLock Cat Litter - Ultimate 40 day Odour Control - Intersand.
 • EcoLife

  EcoLife
  Ecolife är det ultimata miljövänliga och klumpbildande ekologiska kattströet. Naturligt och biologiskt nedbrytbart toalettströ. Ecolife är tillverkat av en speciell mix av majs och vete och är helt fri från kemiska tillsatser. Kattströet har en naturligare konsistens för katten än t.ex. papper eller träpellets. Toalettströet räcker dubbelt så länge jämfört med vanlig kattsand, vilket bidrar till bättre ekonomi och mindre avfall. EcoLife är ett lättviktsströ vilket gör det enklare att bära hem då det inte väger så mycket. Klumpbildande kattströ som även håller kattlådan hygienisk. Mycket säker kattströ även om katten äter av ströet så är det ingen fara då den är gjord av majs och vete. Ecolife strö kan suga upp till 4 gånger sin vikt i vätska och bildar klumpar för lättare rengöring av kattlådan. Mjukt för kattens tassar och krafsvänligt. Intersand Classic Ecolife kattsand - Vinnare av Premiumval i Bäst i Test 2023
 • - Katt > Kattsand & kattströ > Klumpbildande Kattsand
 • Odour Lock Oparfymerad kattsand - 6 kg

  Odour Lock Oparfymerad kattsand - 6 kg
  Odour Lock är en oparfymerad kattsand som innehåller en patenterad teknologi som hindrar urea (biståndsdel i urin som luktar) från att bildas. Med 10 cm sand i lådan garanteras sanden luktfri i 40 dagar. Sanden är gjord av högkvalitativ lera som innehåller Sodium Bentonit vilket ger mycket bra uppsugnings- samt klumpbildande förmåga. Sanden är även damfri till 99,9%.  Oparfymerad.  Patenterad teknik som hindrar lukt.  Hög uppsugnings- och klumpbildande förmåga.  Krafsvänlig och behaglig för kattens tassar.

Fler tips på Intersand Classic kattsand

 • EcoLife Ekologisk kattsand - 5,5 kg

  EcoLife Ekologisk kattsand - 5,5 kg
  EcoLife är ett naturligt nedbrytbart kattströ med god klumpbildande förmåga. Ett miljövänligt alternativ som är tillverkat av en ekologisk mix av majs och vete vilket ger en mer naturlig konsistens för kattens tassar. Miljövänligt alternativ. Ekologisk mix ger bättre konsistens.  Naturligt nedbrytbart.
 • Odour Lock Lavender Field Parfymerad kattsand - 12 kg

  Odour Lock Lavender Field Parfymerad kattsand - 12 kg
  Odour Lock Lavander Field är en parfymerad kattsand med en avslappnande doft av lavendel. Kattsanden innehåller en patenterad teknologi som hindrar urea (biståndsdel i urin som luktar) från att bildas. Med 10 cm sand i lådan garanteras sanden luktfri i 40 dagar. Sanden är gjord av högkvalitativ lera som innehåller Sodium Bentonit vilket ger mycket bra uppsugnings- samt klumpbildande förmåga. Sanden är även damfri till 99,9%.  Avslappnande doft av lavendel. Patenterad teknik som hindrar lukt.  Hög uppsugnings- och klumpbildande förmåga.  Krafsvänlig och behaglig för kattens tassar.
 • Extreme Classic Unscented Cat Litter Purple 14 kg

  Extreme Classic Unscented Cat Litter Purple 14 kg
  Klumpbildande kattsand Extreme Classic är en kattsand av extremt hög kvalitet. Kattsanden suger upp hela 350% av sin egen vikt i vätska, vilket gör att sanden är mycket dryg & ekonomisk att använda. Extreme Classic Unscented - Cat Litter
 • Odour Lock MaxCare Kattsand - 12 kg

  Odour Lock MaxCare Kattsand - 12 kg
  Odour Lock MaxCare är en revolutionerande kattsand som innehåller den patenterade Blücare®-tekniken. Denna teknik är utformad för att detektera förekomsten av blod och glukos i kattens urin vilka är viktiga indikatorer för urinvägssjukdomar och diabetes. Med denna tekniskt avancerade product kan du effektivt övervaka din katts hälsa och snabbt upptäcka eventuella hälsoproblem tidigare än innan. Produkten har en 40 dagars dubbelverkande formel mot odör. Den patenterade teknologin förhindrar bildandet av urea, den del av urinen som luktar illa vilket garanterar en luktfri sandupplevelse. Denna produkt är tillverkad av Sodium Bentonit, en lera av högsta kvalitet. Extrem uppsugningsförmåga och klumpbildande förmåga. 100% naturlera utan tillsatser. Inget behov av sandbyte på 40 dagar. Dammfri för en renare miljö. Mjuk och behaglig för kattens tassar samt krafsvänlig Sodium Bentonit 100%
 • Extreme Classic Lavendel Cat Litter Purple 14 kg

  Extreme Classic Lavendel Cat Litter Purple 14 kg
  Finkorning premiumsand med härlig doft av lavendel Kattsanden har fått Bäst i test. Extreme Classic är en kattsand av extremt hög kvalitet. Kattsanden suger upp hela 400% av sin egen vikt i vätska, vilket gör att den är mycket dryg & ekonomisk att använda. Extreme Classic Lavendel - Cat Litter
 • Odour Lock maxCare 12kg

  Odour Lock maxCare 12kg
  Upptäck fördelarna med Odour Lock maxCare – nu med den banbrytande Blücare®-tekniken som detekterar blod och glukos i urinen, indikatorer för urinvägssjukdomar och diabetes. Blücare® ger en effektiv övervakning av kattens hälsa, vilket möjliggör snabb identifiering av eventuella avvikelser. Upplev 40 dagars dubbelverkande odörkontroll med Odour Lock. Den patenterade teknologin förhindrar bildandet av illaluktande urea i urinen, vilket resulterar i en garanterat luktfri sandlåda. Med högkvalitativ lera av Sodium Bentonit, ger detta kattnödssubstrat överlägsen absorptions- och klumpbildande förmåga. 100% naturlera, ingen sandbyte på 40 dagar (med 10 cm sand i lådan). Dessutom är det 99,9% dammfritt och skonsamt för kattens tassar. Ge din katt en ren och fräsch upplevelse med Odour Lock maxCare!
 • Odour Lock Baby Powder Parfymerad kattsand - 12 kg

  Odour Lock Baby Powder Parfymerad kattsand - 12 kg
  Odour Lock Baby Powder är en parfymerad kattsand med fräsch doft. Kattsanden innehåller en patenterad teknologi som hindrar urea (biståndsdel i urin som luktar) från att bildas. Med 10 cm sand i lådan garanteras sanden luktfri i 40 dagar. Sanden är gjord av högkvalitativ lera som innehåller Sodium Bentonit vilket ger mycket bra uppsugnings- samt klumpbildande förmåga. Sanden är även damfri till 99,9%.  Parfymerad med fräsch doft. Patenterad teknik som hindrar lukt.  Hög uppsugnings- och klumpbildande förmåga.  Krafsvänlig och behaglig för kattens tassar.
 • Intersand Odour Lock Baby Powder Pink 12 kg

  Intersand Odour Lock Baby Powder Pink 12 kg
  Babypuderdoftande luktfri kattsand - Luktfri kattlåda i 40 dagar! Odourlock kattsand, är en ny mycket effektiv klumpbildande kattsand. Intersand Sanden är fin, utvecklat med ny teknik, en extrem uppsugningsförmåga & klumpbildande förmåga. 99,9 % dammfri, mjuk & behaglig för kattens tassar. OdourLock Cat Litter - Ultimate 40 day Odour Control - Intersand.
 • Odour Lock Calming Breeze Parfymerad kattsand - 12 kg

  Odour Lock Calming Breeze Parfymerad kattsand - 12 kg
  Odour Lock är en parfymerad kattsand med en avslappnande doft av havsbris. Kattsanden innehåller en patenterad teknologi som hindrar urea (biståndsdel i urin som luktar) från att bildas. Med 10 cm sand i lådan garanteras sanden luktfri i 40 dagar. Sanden är gjord av högkvalitativ lera som innehåller Sodium Bentonit vilket ger mycket bra uppsugnings- samt klumpbildande förmåga. Sanden är även damfri till 99,9%.  Patenterad teknik som hindrar lukt.  Hög uppsugnings- och klumpbildande förmåga.  Krafsvänlig och behaglig för kattens tassar.