Kattlådor

Katten behöver någonstans att avlämna avföring, eller kissa och bajsa som vi kanske säger i dagligt tal. Kattlådan är kattens toalett och består av en låda med eller utan tak och kattsand. Eventuellt har du också en kattsandsmatta under för att minska spridningen av sand i hela bostaden.

Kategorier: Kattsand | Toalådor | Kattsandsmatta

Populärt inom kattlådor

 • Kattlådematta EVA 55 × 40 cm Grå

  Kattlådematta EVA 55 × 40 cm Grå
 • Kattlådematta EVA 45 × 35 cm Grå

  Kattlådematta EVA 45 × 35 cm Grå
 • Compact Care Activated Carbon Unscented

  Compact Care Activated Carbon Unscented
  Compact Care har tagit fram en kattsand som är 99% dammfri och har en riktigt stark klumpbildningsförmåga för att bidra till en enklare vardag och en lättare rengöring.Activated Carbon är gjord på ren benetonitlera och aktivt kol. Aktivt kol bidrar till luktabsorbering vilket minskar oönskade odörer.VariantFörpackningsstorlek: 10 kgFinkornig, blandning av små- och medelstora korn.
 • PrimaCat Fresh Apple (10 liter)

  PrimaCat Fresh Apple (10 liter)
  PrimaCat Fresh ApplePrima Cat Fresh Apple är en mycket högkvalitativ och långvarig kattsand tillverkad av vit bentonit. Kattsanden är mycket effektiv när det kommer till att eliminera dålig lukt i kattlådan och den har en härligt fräsch doft av äpple!Men denna kattsand går det snabbt och enkelt att städa. Det är en finkornig kattsand med hög absorptionsförmåga. Den binder vätskan snabbt vilket gör klumparna lätta att städa bort.PrimaCat Fresh Apple passar för vuxna katter av alla möjliga storlekar och raser!Förpackningsstorlekar:5 liter10 liter

Fler tips på kattlådor

 • Litterfree Paws kattsand - 6 L

  Litterfree Paws kattsand - 6 L
  Litterfree Paws är en klumpbildande kattsand gjord på stora korn som förhindrar att sand fastnar i kattens tassar och sprids utanför lådan. Den unika kolteknologin gör även att urin och avföring binds snabbt, vilket lämnar en fräschare doft som verkar inbjudande för din katt.   Ever Clean kattsand är den första amerikanska klumpbildande kattsanden någonsin. Denna klumpbildande kattsand har optimal absorberingsförmåga, vilket innebär att urinet inte tränger sig igenom till lådans botten där det bildas bakterier. Kattsandens alla korn innehåller även aktivt kol, vilket bidrar till att fånga upp och neutralisera de molekyler som orsakar dålig lukt. Detta innebär att du får en fräschare doft hemma, samtidigt som mindre tid måste läggas på att rengöra lådan.   Dessutom är sanden helt naturlig och allergivänlig, vilket gör den skonsam mot kattens tassar. Fångar och låser in odören istället för att dölja lukten och eliminerar urin-, avföring- och ammoniaklukt vid kontakt. Extrem klumpbildningsförmåga, vilket skapar mindre lukt, samt gör städningen lättare. Storkornigt för att undvika att katten får med sig sand utanför lådan.
 • PeeWee Träpellets - 5 L / 3 kg

  PeeWee Träpellets - 5 L / 3 kg
  PeeWee Träpellets tillverkas av spån från gran och tall, och den är 100% komposterbar och biologiskt nedbrytbart. Inga tillsatser används under tillverkningen av dessa träpellets. Till skillnad från andra pellets finns det inte bark eller blad i PeeWee pelletsen, och den har dessutom en väldigt hög absorptionsförmåga och den neutraliserar ammonikadoft.   Vid tillverkningen pressas spånet samman under ett mycket högt tryck, och en temperatur på ca 120° C gör att eventuella insekter och sjukdomsalstrande organismer neutraliseras. Detta gör även att kattströt inte kan frysa eller ruttna. Jämfört med bentonitlera reducerar PeeWee pelletsen 82% av bakterier i kattlådan, vilket gör att kattlådan inte blir en bakteriefälla.   Kattströ som passar till alla PeeWee kattlådor
 • Oster Kolfilter till Kattlåda

  Oster Kolfilter till Kattlåda
  Ersättningsfilter till Oster Odor Removing Kattlåda Kattlådans filter bör bytas efter ungefär var 8e vecka. Säljes i 1-pack. OBS!Var noga med att placera luktfiltret ovanpå förfiltret! Kattlådan på bilden köpes separat
 • PeeWee EcoMinor kattlåda svart

  PeeWee EcoMinor kattlåda svart
 • Kattspade med 20 påsar i handtaget

  Kattspade med 20 påsar i handtaget
 • Soft Cat Natural & Light 9.5L

  Soft Cat Natural & Light 9.5L
  Soft Cat Natural & Light är det perfekta valet för kattägare som vill ha ett naturligt och lätt kattströ. Tillverkat av 100% naturliga växtfibrer för att vara miljövänligt och hållbart. Det har exceptionella klumpnings egenskaper som gör det enkelt att rengöra kattlådan och förhindrar att klumparna faller isär. Ströet är ultralätt, vilket gör det lätt att bära och hantera. Med sin höga absorptionsförmåga på 400% binder det effektivt obehagliga lukter och håller kattlådan fräsch. Ströet är dammfritt och lämpligt även för katter med astma eller andra känsligheter. Kan enkelt kasseras i komposten eller organiskt avfall. Ge din katt en naturlig och behaglig toalettmiljö med Soft Cat Natural & Light.
 • Moderna Flip Cat Kattlåda (Lime)

  Moderna Flip Cat Kattlåda (Lime)
  Moderna Flip Cat KattlådaDenna kattlådan är riktigt praktisk både för dig och din kisse. De höga kanterna och själva överdelen gör att minimalt med sand kommer ut utanför lådan och det gör att din katt får vara ifred när den utför sina behov.Moderna Flip Cat Kattlåda är försedd med ett kolfilter som minskar lukt, och en lucka som katten lätt kommer in och ut genom.Storlek:Bredd: 45 cmLängd: 58 cmHöjd: 42 cmModerna Flip Cat Kattlåda finns i flera olika färger - välj den som passar just dig och ditt hem bäst! En spade medföljer. 
 • Luktsanerare Biologisk 200ml

  Luktsanerare Biologisk 200ml
 • Kattlåda Vico berry/vit

  Kattlåda Vico berry/vit
 • Grov kattspade, Rosa

  Grov kattspade, Rosa
 • Universal 10 L / 5,5 kg

  Universal 10 L / 5,5 kg
  Naturligt pellets strö av organiskt träfiber. Hög uppsugningsförmåga samt extremt effektiv mot lukt. Säkerställer en god hygien. Innehåller inte bakterier eller sporer. Problem som kan fås med exempelvis halm, unviks redan från början. Komposterbart och 100% biologiskt nedbrytbart.
 • kattlåda Vico Turkos

  kattlåda Vico Turkos
 • Extreme Classic Unscented Cat Litter Purple 14 kg

  Extreme Classic Unscented Cat Litter Purple 14 kg
  Klumpbildande kattsand Extreme Classic är en kattsand av extremt hög kvalitet. Kattsanden suger upp hela 350% av sin egen vikt i vätska, vilket gör att sanden är mycket dryg & ekonomisk att använda. Extreme Classic Unscented - Cat Litter
 • Moderna Megatray Kattlåda (Grå)

  Moderna Megatray Kattlåda (Grå)
   EgenskaperModerna Megatray Kattlåda av hög kvalitet i plast, som passar perfekt om du har flera katter. Den är rymlig, enkel att rengöra och kanten kan tas bort vid rengöring av lådan.Finns i 2 färger, grå och rosa och storleken är 64,5 x 48 x 27,4cm.
 • Matta till kattlåda Tass 39,5x30

  Matta till kattlåda Tass 39,5x30
 • Smily Eco Träpellets 20 liter

  Smily Eco Träpellets 20 liter
 • Flower Power kattsand - 10 L

  Flower Power kattsand - 10 L
  Antibakteriell kattsand med härlig blomdoft som är tillverkad på 100 % sodiumbentonitlera från Kanada. Utvecklat med ett Odor lock-system med aktivt kol för att absorbera dålig lukt och hindra det från att spridas utanför lådan. Monsters formula dammar minimalt. För en kattlåda som lockar till besök! Antibakteriell kattsand för att skapa en fräschare kattlåda och främja kattens hygien. 100 % sodiumbentonitlera för att främja en klumpbildning som gör det lätt att städa kattlådan. Odor lock-system för att skapa en fräsch kattlåda som bjuder in till besök.
 • Kattsand Unscented 10 L

  Kattsand Unscented 10 L
  Parfymfri Kattsand med en fantastisk klumpbildningsförmåga & mycket dryg. Passar även känsliga katter & kattungar. Monster Oparfymerad kattsand består av en bentonitmix. Odour lock-system hjälper till att kapsla in lukt effektivt. Effektiv odörkontroll med aktivt kol. 99,5% Dammfri. Luktfri kattlåda till katten!
 • Ever Clean Total Cover Kattsand (6 l)

  Ever Clean Total Cover Kattsand (6 l)
  EgenskaperTack vare de små kornen i Ever Clean Total Cover som ger en överlägsen uppsugningsförmåga, räcker sanden 20% längre (Ever Clean Extra Strong Unscented). Sanden har en Hygien-Plus formula som skapar en välbefinnande miljö för såväl katt som människa. Helt oparfymerad!
 • Trixie Maro Kattlåda Hörn Grå 60x43x42 cm

  Trixie Maro Kattlåda Hörn Grå 60x43x42 cm
  Hörntoalett för katter!En klassisk hörntoalett till din katt sparar utrymme i exempelvis badrummet samtidigt som du inte snålar med utrymme för katten när den går på toaletten. Trixie Maro Kattlåda har ett lock med en lucka i så katten kan gå på lådan ostört.För att minska otrevlig doft finns ett kolfilter som absorberar dålig lukt, detta bör bytas ut med jämna mellanrum. Nedan hittar du tips på dett kolfilter som kan klippas till önskad form för att passa just denna kattlådan. Det medföljer också en kattsandsspade i plast. Hela kattlådan är tillverkad av plast.Storlek:60x43x52 cm
 • Ever Clean Lavender 4 x 10L

  Ever Clean Lavender 4 x 10L
  EgenskaperEver Clean Lavender kattsand är den första amerikanska klumpbildande kattsanden. Denna klumpbildande premiumsand hjälper till att förhindra att urinet tränger sig igenom och lägger sig på botten där det kan bildas bakterier och lådan börjar lukta. Med vanlig kattsand tränger urinet igenom sanden och lådan måste rengöras ofta. Med Ever Clean sparar du tid och får en mycket fräschare låda. Ever Clean kattsand är gjord av en premiumblandning av naturliga mineraler och lera och innehåller endast äkta högkvalitativa ingredienser.BruksanvisningNär du använder Ever Clean kattsand första gången är det viktigt att du ger din katt tid att anpassa sig. Det är viktigt att fylla lådan ordenligt.Du behöver aldrig slänga någon sand i onödanFyll upp lådan med ett lager med ca 10 cm Ever Clean kattsandTa bort de små klumpar som bildas och lägg alltid i soporna. Resten av sanden hålls fräsch på detta sättI regel brukar man säga max två katter per låda, aldrig fler. Vissa katter vill till och med ha en helt egen lådaAnvändningFångar upp och håller kvar luktAktivt kol avlägsnar lukt genom att fånga upp och hålla kvar lukten i kornenEtt antimikrobiellt ämne läggs till för att hindra tillväxten av luktorsakande bakterier
 • Kattsand Odour Lock 12Kg

  Kattsand Odour Lock 12Kg
 • Multiple Cat Cat Litter 6 L

  Multiple Cat Cat Litter 6 L
  Naturligt antibakteriell kattsand & ett utmärkt val till hushåll med flera katter. Everclean Multiple Cat är framtagen kattsand som är parfymerad & består av fler bakterihämmande mineraler för att ta bort & minska uppkomsten av dålig lukt i kattlådan. Ever Clean kattsand Multiple Cat är en högpresterande kattsand som är speciellt utformad för att möta behoven hos kattägare med flera katter. Denna kattsand är formulerad för att klumpa sig snabbt och effektivt, vilket gör det enkelt att rengöra kattlådan och hålla den ren och fräsch, även med flera katter. Ever Clean kattsand Multiple Cat är tillverkad av högkvalitativa material som är säkra för både katten och hemmet. Denna kattsand är också dammfri, vilket minskar risken för damm relaterade allergier och håller luften ren och hälsosam. Ever Clean kattsand Multiple Cat har en speciell formula som bidrar till att minska lukt och ger en frisk doft, vilket hjälper till att hålla kattlådan luktfri. Den här kattsanden är enkel att använda och rengöra, vilket sparar tid och energi för kattägare med flera katter.
 • Kattlåda Nestor Nordic Grön

  Kattlåda Nestor Nordic Grön
 • Sand deopulver Wild cherry 750g

  Sand deopulver Wild cherry 750g
 • PeeWee Ecogranda Kattlåda - Svart

  PeeWee Ecogranda Kattlåda - Svart
  PeeWee Ecogranda kattlåda fungerar så att när katten kissar i lådan, försvinner en del av urinen ner genom gallret till spånet som finns i den undre lådan. Resten av urinen absorberas i trästöet i den övre lådan, som blir till spån och när katten krafsar på det så faller även det ner till dden undrelådan. På så sätt kommer den övre lådan alltid hålla sig torr och fräsch. Du behöver bara tömma smutsen som finns i den undre delen.   PeeWee systemet är både ett miljövänligt och hälsosamt alternativ. Du sparar pengar och slipper damm och smuts. En PeeWee kattströ påse på 14 liter räcker i cirka 4 månader, eftersom man bara behöver fylla lådan med 2 cm träströ.   Storlek på dessa lådor: 66,5 x 48,5 x 28 cm   Du hittar PeeWee träpellets här: PeeWee träpellets, 2 storlekar
 • Multiple Cat kattsand - 6 L

  Multiple Cat kattsand - 6 L
  Mulitple Cat har anpassats för att klara behovet från två eller fler katter. Därför har sanden en ökad klumpbildningsförmåga, samt extra mycket aktivt kol för att kunna neutralisera lukten lättare. Den mjuka sanden har dessutom en fräsch doft för att ge ditt hem en renare känsla.   Ever Clean kattsand är den första amerikanska klumpbildande kattsanden någonsin. Denna klumpbildande kattsand har optimal absorberingsförmåga, vilket innebär att urinet inte tränger sig igenom till lådans botten där det bildas bakterier. Kattsandens alla korn innehåller även aktivt kol, vilket bidrar till att fånga upp och neutralisera de molekyler som orsakar dålig lukt. Detta innebär att du får en fräschare doft hemma, samtidigt som mindre tid måste läggas på att rengöra lådan.   Dessutom är sanden helt naturlig och allergivänlig, vilket gör den skonsam mot kattens tassar. Fångar och låser in odören istället för att dölja lukten och eliminerar urin-, avföring- och ammoniaklukt vid kontakt. Extrem klumpbildningsförmåga, vilket skapar mindre lukt, samt gör städningen lättare. Speciellt utformat för dig som har mer än en katt hemma.
 • Kattlåda Eco Vico antracit/grå-grön

  Kattlåda Eco Vico antracit/grå-grön
 • Kattlåda med kant petrol/vit

  Kattlåda med kant petrol/vit
 • Ever Clean Spring Garden 4 x 10L

  Ever Clean Spring Garden 4 x 10L
  Högkvalitativ kattsand med doft av blommorEver Clean Spring Garden är en kattsand av högsta kvalitet, med härlig doft av blommor! Doften aktiveras vid kontakt med fukt. Kattsanden har maximal klumpbildningsförmåga, vilket förhindrar urinen från att tränga sig igenom till botten av lådan, där det bildas bakterier som gör att det luktar illa. Kattsanden innehåller aktivt kol, vilket bidrar till att fånga upp och neutralisera de molekyler som orsakar dålig lukt.
 • Moderna Mega Deluxe Kattlåda Grå

  Moderna Mega Deluxe Kattlåda Grå
 • Påse till Hop-In kattlåda - 6-pack påsar

  Påse till Hop-In kattlåda - 6-pack påsar
  Till Hop-In katttoalett kommer dessa påsar som gör det enklare att städa och hålla rent på toaletten. Påsen förhinidrar att urin och oönskad doft kommer ner på plasten i lådan, och förlänger livslängden på din kattoalett. Mått 58,5 x 39 x 39,5 cm och en förpackning innehåller 6 påsar. Påse som förenklar rengöring av lådan Enkel att använda och byta ut
 • Simao Högkantad Kattlåda - Vit/Vit

  Simao Högkantad Kattlåda - Vit/Vit
  Trött på att städa kattsand runt lådan? Då är denna stilrena kattlåda är lösningen du har väntat på! Den har en extra hög kant som håller kattsanden inne i lådan och inte på ditt golv. Den är också utrustad med Easy Click Clips för enkel montering och rengöring. Tillverkad i slitstark plast, är denna stilrena kattlåda är både praktisk och hållbar.  Hög kant Enkel montering Slitstark plast Längd Bredd Höjd 48 cm 30 cm 58 cm
 • Kattspade Stor i metall

  Kattspade Stor i metall
 • Kattsandsspade för ultra kattströ, Turkos

  Kattsandsspade för ultra kattströ, Turkos
 • Whisker Litter-Robot 4 Självrengörande Kattlåda Svart

  Whisker Litter-Robot 4 Självrengörande Kattlåda Svart
  Självrengörande kattlåda - Nu behöver du inte tömma kattlådan varje dag!Litter Robot 4 har tagit världen med storm, eller i alla fall kattägarens värld. Nu behöver du inte tömma din katts låda varje dag, utan Litter Robot 4, den självrengörande kattlådan, ser till att ta hand om det åt dig. Kattlådan kommer fortfarande att hållas ren och fräsch för din katts välbefinnande.Kattlådan monteras ihop väldigt enkelt, en manual medföljer. Kattlådan är elektrisk och behöver därför placeras på en plats där du kan koppla den till ett vägguttag. Dessutom behöver Litter Robot 4 stå stadigt på en plan yta. Kattlådan fylls med kattsand, det ska vara en kattsand som är finkornig och/eller klumpbildande. Det går bra att använda en kristall-kattsand men se till att den är finkornig.Genom att ladda ner appen Whisker så kan du registrera din Litter Robot 4 och också koppla upp den till ditt lokala WiFi som du har hemma. På så sätt så kan du få uppdateringar om när lådan används samt att du får status på hur full kattlådans behållare är. Appen är gratis och det kostar inget att använda appen. Du behöver inte ha appen för att kunna använda kattlådan, men den finns som ett komplement för att få uppdateringar om just när dne används samt status på fyllnadsgraden på behållaren. För Litter Robot 4 så finns också en funktion som heter SmartScale, när din katt använder Litter Robot 4 så vägs också katten, så du kan följa din katts vikt, dagligen.Litter Robot 4 har ingen maxvikt för hur mycket katten får väga, dock måste katten väga minst 2,3 kg för att sensorn i kattlådan ska fungera. Därför är inte kattslådan optimlat för kattungar, kattlådan kan fortfarande användas av en kattunge men själva reningsprocessen triggas inte. Men du kan själv välja att sätta igång den efter att kattungen har användt lådan.Whisker Litter Robot 4 har 24 månaders garanti. När du köper Litter Robot 4 så medföljer ett par filter och plastpåsar, du kan sedan köpa till extra av detta. Du hittar filter och påsar som passar nedan.Hur fungerar en självrengörande kattlåda?När katten går in i lådan så får den göra sin behov ostört. Litter Robot 4 endast registrerar att katten har gått in. När katten sedan lämnat lådan så avvaktar Litter Robot 4 en stund innan själva globen börjar rotera. Detta för att vissa katter kan ha en tendens att gå tillbaka till lådan för att kraffsa samt att kattsanden ska hinna bilda klumpar. Globen roterar för att skilja klumparna med kattsand från den rena sanden. Klumparna ramlar ner i behållaren under globen och sedan roterar globen tillbaka till sin utgångsposition och den är redo att användas igen.I behållaren under globen samlas klumparna i en plastpåse, det går bra att använda vilken plastpåse som helst i lämplig storlek. När det är dags att tömma behållaren så dras den enkelt ut och man knyter påsen och slänger kattsanden. Notera! Använder du kattsand av bentonitlera så ska den deponeras på återvinningscentralen då den inte kan återvinnas eller förbrännas.Kattlådan behöver fortfarande rengöras grundligt ungefär en gång i veckan, då tömmer man ut all kattsand och sedan torkar ur globens insida med en fuktig trasa och såpavatten. Även behållaren under globen kan behövas rengöras med jämna mellanrum.Vad skiljer Litter Robot 4 mot Litter Robot 3?Litter Robot 4 är den senaste versionen av självrengörande kattlådor på marknanden. Kattlådan har samma grundfunktioner som sin föregångare Litter Robot 3 men med den senaste tekonologin:OdorTrap™ System - neutraliserar odör med försluten avfallsbehållare, kolfilter eller OdorTrap™ Packs som kan köpas tillQuietSift™ Reningsprocess - uppdaterad tekonologi som gör att reningsprocessen låter mindreVidare öppning än Litter Robot 3 - för bättre komfort för din kattStörre avfallsbehållare - Avfallsbehållaren för Litter Robot 4 rymmer mer än Litter Robot 3SmartScale® - Litter Robot 4 är utrustad med SmartScale®-tekonologin som väger din katt varje gång den använder kattlådan, för daglig uppdatering av din katts viktVetZoo's personal har testat Litter RobotVi på VetZoo går igenom och testar alla produkter som vi tar in i sortimentet. Just med Litter Robot så gjorde vi ett längre test i ett hushåll med tre katter. Alla tre katter använde den självrengörande kattlådan, det tog endast 20 sekunder innan den första katten invigde kattlådan. De andra två var lite skeptiska med efter ett par timmar så vågade de sig på att klättra in och testa lådan. Lådan användes flitigt av katterna och de var inte rädda för Litter Robot. Vi på VetZoo är nöjda och rekommenderar Litter Robot - en revolution på marknaden!Motverkar kattlådan dålig lukt?Det korta svaret är nej, kattlådan i sig förhindrar inte att lukt sprids men genom att använda en kattsand som är bra på att kapsla in dålig lukt och är parfymerad. Sedan så förvaras klumparna i en försluten behållaren under själva globen för att minska spridningen av dålig lukt. Litter Robot 4 är utrustad med kolfilter som tar bort odör och det finns OdorTrap™ Packs som är som puckar som fästs på kattlådan som ytterligare neutraliserar odör.
 • Kolfilter till Catit Kattlåda Öppningsbar - Kolfilter 2-Pack

  Kolfilter till Catit Kattlåda Öppningsbar - Kolfilter 2-Pack
  Utbytesfilter till Catit Öppningsbar kattlåda (klicka här för att komma till lådorna). Säljs i förpackning om 2 st. Håller lådan extra fräsch och skapar odörfri omgivning.
 • SAVIC filter till Mira de luxe 2 Pack

  SAVIC filter till Mira de luxe 2 Pack
 • Extra Fräsch Kattsand Oparfymerad - 5 l

  Extra Fräsch Kattsand Oparfymerad - 5 l
  Fräsch naturligt vit kattsand från PrimaCat. Kattsanden är gjord från naturlig bentonit med en otroligt bra kvalitet, varför den klumpar sig snabbt med en hög absorbtionsförmåga. Produkten är i stort sett dammfri och möjliggör en enkel rengöring av både kattlåda och omkringliggande områden.  Hög absorbtionsförmåga och klumpar sig snabbt. Nästintill helt dammfri. Oparfymerad.
 • Cat Litter Mat Swift Gray 45 x 65cm

  Cat Litter Mat Swift Gray 45 x 65cm
  Större kattsandsmatta som samlar upp sanden & skopar tillbaka spilld kattsand enkelt i kattlådan igen - Dubbelbottnade kattsandsmattan som återvinner kattsanden från golvet - Kattlådemattan som inte bara samlar upp kattsanden utan kan även hälla tillbaka sanden i enkelt i kattlådan igen. Duvo+ Cat Litter Mat Swift
 • Kattlåda Mira De Luxe

  Kattlåda Mira De Luxe
 • Kattspade för Ultra kattströ XL, Grå

  Kattspade för Ultra kattströ XL, Grå
 • Kattspade Ebi royal edition mixade metallicfärger

  Kattspade Ebi royal edition mixade metallicfärger
 • Odour Lock Lavender Field 4 x 12kg

  Odour Lock Lavender Field 4 x 12kg
  Odour Lock Lavender Field 12 kg- Kattsand. Köp 4 st 12 kg påsar med mängdrabatt!Odour Lock Lavender Field 12 kg har en dubbelverkande formula som effektivt motverkar dålig lukt. Sandens patenterande teknologi arbetar för att förhindra att urea (det ämne som luktar illa i kattens urin) bildas.Förutom att vara extremt effektiv mot dålig lukt så är sanden mycket klumpbildande vilket gör det mycket lätt att städa lådan. Sanden är också nästintill helt dammfri (99,9%) vilket gör den lämplig för både känsliga katter och kattägareOdour Lock Calming Breeze 12 kg består av 100% naturlera. Sanden är mjuk och behaglig för kattens tassar, och den är lätt att krafsa i.
 • SmartSift refillpåsar, Till övre lådan 12st påsar

  SmartSift refillpåsar, Till övre lådan 12st påsar
 • Rotho MyPet Biala Kattlåda (Grön)

  Rotho MyPet Biala Kattlåda (Grön)
  Beiala Kattlåda är en modern katt toalett i minimalistisk design.Kattlådan är speciellt designad för att förhindra otrevliga lukterEtt inbyggt, utbytbart filter fångar upp eventuella otrevliga dofter. Dessutom har kattluckan en magnetstängning som förhindrar att eventuella dofter sprids.Kattlåda i två delar – Enkel att rengöraPraktiska detaljer: Kattlådan består av 2 delar. En överdel som enkelt kan lyftas bort vid rengöring och en hög bottendel, som förhindrar att kattsand sprids ut. På bottendelen kan kattspaden fästas när den inte används.Den är lätt att transportera tack vare två inbyggda handtag i locket.Denna premium kattlådan behöver inte stå gömd ett badrum utan kan tack vare sin snygga, praktiska design vara en del av din inredning. Den finns i två olika färger.EgenskaperFörebygger otrevlig luktEnkel att rengöraModern designUtbytbart lukt filterMått: 57,2cm x 39,3cm x 40,4cm 
 • Fresh Lavender kattsand - 6 L

  Fresh Lavender kattsand - 6 L
  Fresh Lavender är en parfymerad kattsand med ljuvlig doft av lavendel som har en tassaktiverande egenskap, vilket innebär att doft utsöndras vid kontakt med kattens tassar. Den unika klumpbildande förmågan gör även att lukt och fukt fångas upp snabbt, vilket ger en trevligare miljö för din katt.   Ever Clean kattsand är den första amerikanska klumpbildande kattsanden någonsin. Denna klumpbildande kattsand har optimal absorberingsförmåga, vilket gör att urinet inte tränger sig igenom till lådans botten där det bildas bakterier. Kattsandens alla korn innehåller även aktivt kol, vilket bidrar till att fånga upp och neutralisera de molekyler som orsakar dålig lukt. Detta innebär att du får en fräschare doft hemma, samtidigt som mindre tid måste läggas på att rengöra lådan.   Dessutom är sanden helt naturlig och allergivänlig, vilket gör den skonsam mot kattens tassar. Eliminerar urin-, avföring- och ammoniaklukt vid kontakt. Tassaktiverad doft. Med härlig doft av lavendel som får katten att dofta gott efter ett besök på lådan.
 • Ever Clean Fast Acting Odour Control Kattsand (10 l)

  Ever Clean Fast Acting Odour Control Kattsand (10 l)
  EgenskaperEver Clean Xtra Strong Scented kattsand är den första amerikanska klumpbildande kattsanden. Denna klumpbildande premiumsand hjälper till att förhindra att urinet tränger sig igenom och lägger sig på botten där det kan bildas bakterier och lådan börjar lukta. Med vanlig kattsand tränger urinet igenom sanden och lådan måste rengöras ofta. Med Ever Clean sparar du tid och får en mycket fräschare låda. Ever Clean kattsand är gjord av en premiumblandning av naturliga mineraler och lera och innehåller endast äkta högkvalitativa ingredienser.BruksanvisningNär du använder Ever Clean kattsand första gången är det viktigt att du ger din katt tid att anpassa sig. Det är viktigt att fylla lådan ordenligt.Du behöver aldrig slänga någon sand i onödanFyll upp lådan med ett lager med ca 10 cm Ever Clean kattsandTa bort de små klumpar som bildas och lägg alltid i soporna. Resten av sanden hålls fräsch på detta sättI regel brukar man säga max två katter per låda, aldrig fler. Vissa katter vill till och med ha en helt egen låda
 • Träströ Kattströ 5 L

  Träströ Kattströ 5 L
  Tillverkad av 100% träavfall från FSC-certifierade skogar Naturlig och hållbar lösning för kattens toalettbehov Effektivt absorberar fukt och lukt Dammfri och skonsam mot kattens tassar Enkel att använda och rengöra Bryts ner till en fin sågspån när den blir fuktig Miljövänlig och återvinningsbar
 • Monster Kattsand Long Hair & Kittens Scented 10 liter

  Monster Kattsand Long Hair & Kittens Scented 10 liter
  Monster Kattsand Long Hair & Kittens Scented 10 literMonster kattsand Long Hair & Kittens Scented är skapad för dig som har en långhårig katt eller kattunge, och som föredrar parfymerad kattsand. Sanden har grövre korn, för att minimera risken för att sandkornen fastnar i pälsen eller sprids runt i hemmet.Monster Kattsand Long Hair & Kittens Scented har en mild och behaglig doft av grönt äpple!För att hålla koll på vilken Monster-sort du brukar köpa är kartongerna numrerade – Monster Long Hair & Kittens Scented är märkt med nummer 7.Klumpbildande och grovkornig kattsandOdörkontroll med aktivt kol, mild doft av grönt äpple99,5% dammfri formulaSpecifika egenskaper: passar hushåll med långhårskatter eller kattungar. Parfymerad.Monster kattsand Long Hair & Kittens Unscented är märkt med nr. 6Om Monster kattsandMonster kattsand är ett svenskt varumärke som tillverkas i Norden. Kattsanden är tillverkad av bentonitlera och berikad med aktivt kol  - detta ger en klumpbildande kattsand med mycket bra odörkontroll.Monster kattsand ser till att klumpar bildas snabbt och effektivt. Det gör lådan lätt att städa, och det förebygger att kattens kiss når kattlådans botten.Så här fungerar MonsterFyll din kattlåda med 8-10 cm Monster kattsandTöm kattsandsklumparna dagligenFyll upp till samma nivå som tidigareRengör lådan ordentligt 1 gång/månad
 • Rotho MyPet Biala Kattlåda (Grå)

  Rotho MyPet Biala Kattlåda (Grå)
  Beiala Kattlåda är en modern katt toalett i minimalistisk design.Kattlådan är speciellt designad för att förhindra otrevliga lukterEtt inbyggt, utbytbart filter fångar upp eventuella otrevliga dofter. Dessutom har kattluckan en magnetstängning som förhindrar att eventuella dofter sprids.Kattlåda i två delar – Enkel att rengöraPraktiska detaljer: Kattlådan består av 2 delar. En överdel som enkelt kan lyftas bort vid rengöring och en hög bottendel, som förhindrar att kattsand sprids ut. På bottendelen kan kattspaden fästas när den inte används.Den är lätt att transportera tack vare två inbyggda handtag i locket.Denna premium kattlådan behöver inte stå gömd ett badrum utan kan tack vare sin snygga, praktiska design vara en del av din inredning. Den finns i två olika färger.EgenskaperFörebygger otrevlig luktEnkel att rengöraModern designUtbytbart lukt filterMått: 57,2cm x 39,3cm x 40,4cm 
 • Original Clumping Cat Litter Green 10 L

  Original Clumping Cat Litter Green 10 L
  Ekologisk dammfritt kattströ till katten! Cat's Best Original är ett klumpbildande kattströ av organisk träfiber! Cat's Best Original kattsanden är till 100% biologiskt nedbrytbart, kan komposteras, spolas ned i toaletten eller läggas i bioavfallet. Cat's Best Original Clumping Cat Litter - Kattströ ekonomiförpackning 40 L (ca 18kg).