Kattlådor

Katten behöver någonstans att avlämna avföring, eller kissa och bajsa som vi kanske säger i dagligt tal. Kattlådan är kattens toalett och består av en låda med eller utan tak och kattsand. Eventuellt har du också en kattsandsmatta under för att minska spridningen av sand i hela bostaden.

Kategorier: Kattsand | Toalådor | Kattsandsmatta

Populärt inom kattlådor

Fler tips på kattlådor

 • Luktsanerare Biologisk 200ml

  Luktsanerare Biologisk 200ml
 • FourFriends Kattsand Oparfymerad (14 kg)

  FourFriends Kattsand Oparfymerad (14 kg)
  EgenskaperFourFriends Kattsand är framtagen med målet att vara mycket dryg och ekonomisk, den dammar minimalt och klumpar sig väldigt bra. Kattsanden innehåller inte några absorberande kemikalier. Zeolit (klinoptilolit) är en naturlig mineral med exceptionella fysiska egenskaper till följd av sin speciella kristallstruktur.Den har en mycket hög absorberingsförmåga av vätskor och har en förmåga att neutralisera och ”byta” dåliga ämnen som tex ammonium mot naturliga och renade ämnen. Detta är anledningen till att den finns i FourFriends kattsand. Zeolit används i en mängd olika sammanhang och finns tom som kosttillskott för människor som vill avgifta sin kropp från onyttiga ämnen.
 • Mörkblåa tassmattan

  Mörkblåa tassmattan
 • Kattsandsmatta Softtouch Silver

  Kattsandsmatta Softtouch Silver
  Egenskaper Kattsandsmatta Softtouch Silver lägger du utanför kattens låda. När katten lämnar lådan går den först på mattan och där hamnar då sanden från tassarna istället för att spridas ut över golvet. Mattan tömmer du enkelt genom att lyfta på gallret och hälla tillbaka sanden i lådan alternativt i sopptunnan. Helt enkelt ett riktigt smidigt sätt att slippa sandiga golv. Storlek: 46 x 33 x 2 cm (B x D x H) Användning En kattsandmatta för att slippa sandiga golv.
 • Kattlåda Nestor Svart

  Kattlåda Nestor Svart
 • kattlåda Diego Grå/Cream

  kattlåda Diego Grå/Cream
 • Catrine Kattsand Maxi (15 kg)

  Catrine Kattsand Maxi (15 kg)
  Egenskaper Catrine Maxi är en kattsand i ekonomisk storpack.
 • Ever Clean Xtra Strong Scented (10 L)

  Ever Clean Xtra Strong Scented (10 L)
  Egenskaper Ever Clean Xtra Strong Scented kattsand är den första amerikanska klumpbildande kattsanden. Denna klumpbildande premiumsand hjälper till att förhindra att urinet tränger sig igenom och lägger sig på botten där det kan bildas bakterier och lådan börjar lukta. Med vanlig kattsand tränger urinet igenom sanden och lådan måste rengöras ofta. Med Ever Clean sparar du tid och får en mycket fräschare låda. Ever Clean kattsand är gjord av en premiumblandning av naturliga mineraler och lera och innehåller endast äkta högkvalitativa ingredienser. Bruksanvisning När du använder Ever Clean kattsand första gången är det viktigt att du ger din katt tid att anpassa sig. Det är viktigt att fylla lådan ordenligt. Du behöver aldrig slänga någon sand i onödan Fyll upp lådan med ett lager med ca 10 cm Ever Clean kattsand Ta bort de små klumpar som bildas och lägg alltid i soporna. Resten av sanden hålls fräsch på detta sätt I regel brukar man säga max två katter per låda, aldrig fler. Vissa katter vill till och med ha en helt egen låda
 • Toaletthus till Kattlåda (49x51x51 cm)

  Toaletthus till Kattlåda (49x51x51 cm)
  Egenskaper Katthuset minskar nedsmutsningen runt omkring kattlådan och håller badrummet snyggt och prydligt. Katthuset har ett ventilationhål på baksidan som ger bra ventilation och genomströmning av frisk luft vilket i sin tur minskar på dålig lukt i lådan. Katthuset kan även ställas i sovrummet eller vardagrummet som ett mysigt krypin för hunden och katten, köp bara till en mysig bädd. OBS! Kattlåda ingår ej! Möbeln är lackerad med MDF-material och är enkel att rengöra. Luckan har ett magnetlås som häller den stängd. Funkar ihop med Trixie Classic Kattlåda, köpes här! Användning Ett katthus som kan placeras över din kattlåda eller bädd.
 • Luktbortagning Menthol Tyrol

  Luktbortagning Menthol Tyrol
 • Monster Kattsand Classic Unscented (10 L)

  Monster Kattsand Classic Unscented (10 L)
  EgenskaperMonster kattsand består av 100 % sodiumbentonitlera och tillverkas i Kanada. Sanden har en fantastisk klumpbildningsförmåga, tar bort odör och är mycket dryg. Finns även som:LavenderLonghair & KittensMulticat
 • FourFriends Kattsand Ocean Breeze (14 kg)

  FourFriends Kattsand Ocean Breeze (14 kg)
  Egenskaper Sanden är tillverkad av 100% naturlera med zeolit, och klumpar sig väldigt bra och tar effektivt bort lukt och det ger minimalt med damm. Zeolit (klinoptilolit) är en naturlig mineral med exceptionella fysiska egenskaper till följd av sin speciella kristallstruktur.
 • World´s Best Cat Litter (3,18 kg)

  World´s Best Cat Litter (3,18 kg)
  Egenskaper Denna kattsand är helt dammfri, majsfibrerna dammar inte. Sanden är så pass säker att man kan äta den (rekommenderas dock ej). Väldigt dryg, lämnar inget spill vilket gör att den räcker längre än vanlig kattsand. Bra klumpningsförmåga där majsproteinerna binder urinens doft och därför behövs ingen parfym. Lämplig sand för hushåll med flera katter. Den skadar inte septitankar. Mjuk och behaglig konsistens, bra storlek och form på kornen. 3 kg World's Best Kattsand motsvarar ca. 5 kg vanlig klumpande kattsand.
 • Kattlåda Nestor lime

  Kattlåda Nestor lime
 • Cat´s Best Original (10 L)

  Cat´s Best Original (10 L)
  EgenskaperKlumpbildande kattsand av rent organiskt träfiber med en naturlig och behaglig doft. Sanden har hög vätskebindande kapacitet och binder obehaglig lukt effektivt. Binder upp till 5 gånger den egna vikten och är dessutom 100 % biologiskt nedbrytbart. Kan utan vidare spolas ner i toaletten. Den tas om hand som rötbart organiskt material och blir BioGas. Den kan kastas i hushållssoporna där den bränns och blir fjärrvärme. Eller så kan den komposteras och återanvändas som gödslad jord. Den är miljövänlig och förnybar!Produktfilm
 • Catrine Premium Super kattsand 7,5kg

  Catrine Premium Super kattsand 7,5kg
 • Deopulver Alpine Fresh 750g

  Deopulver Alpine Fresh 750g
 • Odour Lock Calming Breeze (12 kg)

  Odour Lock Calming Breeze (12 kg)
  Egenskaper Odour Lock har en patenterad teknologi som förhindrar att urinet börjar lukta illa och är gjort av 100% naturlera av högsta kvalitet. En lugnande och behaglig doft, Calming Breeze. Med 10 cm sand i kattlådan behövs inget sandbyte på 40 dagar. Odour Lock är 99,9% dammfri och skonsam mot din katts tassar.
 • kattSand Best in Show 8kg Premium Compact

  kattSand Best in Show 8kg Premium Compact
 • Tidy Cats 4-in-1 Strength (9,01 kg)

  Tidy Cats 4-in-1 Strength (9,01 kg)
  Egenskaper Tidy Cats 4-in-1 Strength har en otrolig klumbilningsförmåga vilket gör sanden enkel att stada upp. Kattsanden från Tidy Cats eliminerar lukten under långa perioder samt att den eliminerar damm upp till 99,6 %. Sanden är antibakteriell vilket gör att den förhindrar tillväxt av bakterier och därmed dålig lukt. Användning Klumpbildande kattsand.
 • Smily Kattsand Original (10 kg)

  Smily Kattsand Original (10 kg)
  Egenskaper Kattsanden är 99 % dammfri, har effektiv klumpbildning och absorberar dålig lukt, samtidigt som den är snäll och oparfymerad. Den är helt naturlig och tillverkas av mikrobentonitlera och är finkorning, vilket passar även känsliga tassar. Användning Oparfymerad kattsand.
 • Odour Lock Lavender Field (12 kg)

  Odour Lock Lavender Field (12 kg)
  Egenskaper 40 dagar dubbelverkande formel mot odör, en patenterad teknologi som förhindrar att urea (den beståndsdel i urin som luktar illa) bildas. Sanden har en en lugnande och behaglig doft av lavendel. Lera av högsta kvalitet, Sodium Bentonit, med extrem uppsugningsförmåga och klumpbildande förmåga.
 • PeeWee pellets 14 liter

  PeeWee pellets 14 liter
 • Junior kattlåda Nuno, Ljusgrön

  Junior kattlåda Nuno, Ljusgrön
 • Urine Off Cat Spray 118 ml

  Urine Off Cat Spray 118 ml
 • Cat it Kolfilter till kattlåda 2 st

  Cat it Kolfilter till kattlåda 2 st
 • Tredelad kattlåda Furba mörkgrå/pastell

  Tredelad kattlåda Furba mörkgrå/pastell
 • Ever Clean MultiCrystals (10 L)

  Ever Clean MultiCrystals (10 L)
  Egenskaper Ever Clean kattsand är den första amerikanska klumpbildande kattsanden. Denna klumpbildande premiumsand hjälper till att förhindra att urinet tränger sig igenom och lägger sig på botten där det kan bildas bakterier och lådan börjar lukta. Med vanlig kattsand tränger urinet igenom sanden och lådan måste rengöras ofta. Med Ever Clean sparar du tid och får en mycket fräschare låda. Ever Clean kattsand är gjord av en premiumblandning av naturliga mineraler och lera och innehåller endast äkta högkvalitativa ingredienser. Bruksanvisning När du använder Ever Clean kattsand första gången är det viktigt att du ger din katt tid att anpassa sig. Det är viktigt att fylla lådan ordenligt. Fyll upp lådan med ett lager med ca 10 cm Ever Clean kattsand Ta bort de små klumpar som bildas och lägg alltid i soporna. Resten av sanden hålls fräsch på detta sätt Du behöver aldrig slänga någon sand i onödan I regel brukar man säga max två katter per låda, aldrig fler. Vissa katter vill till och med ha en helt egen låda
 • Kattsandshink LitterLocker II

  Kattsandshink LitterLocker II
 • Kattlåda Vico m huv/lucka korall

  Kattlåda Vico m huv/lucka korall
 • kattlåda med tak nova Beige/taupe

  kattlåda med tak nova Beige/taupe
 • PeeWee EcoHus kattlåda svart

  PeeWee EcoHus kattlåda svart
 • World´s Best Cat Litter (6,35 kg)

  World´s Best Cat Litter (6,35 kg)
  Egenskaper Denna kattsand är helt dammfri, majsfibrerna dammar inte. Sanden är så pass säker att man kan äta den (rekommenderas dock ej). Väldigt dryg, lämnar inget spill vilket gör att den räcker längre än vanlig kattsand. Bra klumpningsförmåga där majsproteinerna binder urinens doft och därför behövs ingen parfym. Lämplig sand för hushåll med flera katter. Den skadar inte septitankar. Mjuk och behaglig konsistens, bra storlek och form på kornen. 3 kg World's Best Kattsand motsvarar ca. 5 kg vanlig klumpande kattsand.
 • Kattlåda LitterBox Vit + skopa

  Kattlåda LitterBox Vit + skopa
 • SmartSift refilpåsar

  SmartSift refilpåsar
 • Simple´n´Clean kattlådspåsar L

  Simple´n´Clean kattlådspåsar L
 • Ever Clean Total Cover (10 L)

  Ever Clean Total Cover (10 L)
  Egenskaper Tack vare de små kornen i Ever Clean Total Cover som ger en överlägsen uppsugningsförmåga, räcker sanden 20% längre (Ever Clean Extra Strong Unscented). Sanden har en Hygien-Plus formula som skapar en välbefinnande miljö för såväl katt som människa. Helt oparfymerad!
 • Kattspade Ebi royal edition mixade metallicfärger

  Kattspade Ebi royal edition mixade metallicfärger
 • Simple´n´Clean kattlådspåsar M

  Simple´n´Clean kattlådspåsar M
 • Litter Pearls Premium Kattsand (1,81 kg)

  Litter Pearls Premium Kattsand (1,81 kg)
  Egenskaper Tillverkad av kiselsand, vatten och syre. Vätska och lukt absorberas på ett par sekunder. Lukt och bakterier inkapslas i gruset medan vätskan dunstar. Därför behöver man endast ta bort den fasta avföringen. Litter Pearls är kemikaliefritt, ogiftigt och helt säkert både för människor och för djur även om man råkar svälja det.
 • Kraftig kattspade för kristallsand

  Kraftig kattspade för kristallsand
 • Ever Clean Xtra Strong Unscented (10 L)

  Ever Clean Xtra Strong Unscented (10 L)
  EgenskaperEver Clean kattsand är den första amerikanska klumpbildande kattsanden. Denna klumpbildande premiumsand hjälper till att förhindra att urinet tränger sig igenom och lägger sig på botten där det kan bildas bakterier och lådan börjar lukta. Med vanlig kattsand tränger urinet igenom sanden och lådan måste rengöras ofta. Med Ever Clean sparar du tid och får en mycket fräschare låda. Ever Clean kattsand är gjord av en premiumblandning av naturliga mineraler och lera och innehåller endast äkta högkvalitativa ingredienser.AnvändningFångar upp och håller kvar luktAktivt kol avlägsnar lukt genom att fånga upp och hålla kvar lukten i kornenEtt antimikrobiellt ämne läggs till för att hindra tillväxten av luktorsakande bakterier
 • Rosa Kattlådemattan

  Rosa Kattlådemattan
 • Kattlåda Berto m huv taupe/taupe/ljustaupe

  Kattlåda Berto m huv taupe/taupe/ljustaupe
 • Ever Clean Xtra Strong Unscented (6 L)

  Ever Clean Xtra Strong Unscented (6 L)
  EgenskaperEver Clean kattsand är den första amerikanska klumpbildande kattsanden. Denna klumpbildande premiumsand hjälper till att förhindra att urinet tränger sig igenom och lägger sig på botten där det kan bildas bakterier och lådan börjar lukta. Med vanlig kattsand tränger urinet igenom sanden och lådan måste rengöras ofta. Med Ever Clean sparar du tid och får en mycket fräschare låda. Ever Clean kattsand är gjord av en premiumblandning av naturliga mineraler och lera och innehåller endast äkta högkvalitativa ingredienser.AnvändningFångar upp och håller kvar luktAktivt kol avlägsnar lukt genom att fånga upp och hålla kvar lukten i kornenEtt antimikrobiellt ämne läggs till för att hindra tillväxten av luktorsakande bakterier
 • Ever Clean Multiplecat (10 L)

  Ever Clean Multiplecat (10 L)
  EgenskaperEver Clean Multiplecat kattsand är den första amerikanska klumpbildande kattsanden. Denna klumpbildande premiumsand hjälper till att förhindra att urinet tränger sig igenom och lägger sig på botten där det kan bildas bakterier och lådan börjar lukta. Med vanlig kattsand tränger urinet igenom sanden och lådan måste rengöras ofta. Med Ever Clean sparar du tid och får en mycket fräschare låda. Ever Clean kattsand är gjord av en premiumblandning av naturliga mineraler och lera och innehåller endast äkta högkvalitativa ingredienser.BruksanvisningNär du använder Ever Clean kattsand första gången är det viktigt att du ger din katt tid att anpassa sig. Det är viktigt att fylla lådan ordenligt.Du behöver aldrig slänga någon sand i onödanFyll upp lådan med ett lager med ca 10 cm Ever Clean kattsandTa bort de små klumpar som bildas och lägg alltid i soporna. Resten av sanden hålls fräsch på detta sättI regel brukar man säga max två katter per låda, aldrig fler. Vissa katter vill till och med ha en helt egen låda
 • Luktbortagning Eucalyptus Tyrol

  Luktbortagning Eucalyptus Tyrol
 • Kattlåda med kant taupe/ljustaupe

  Kattlåda med kant taupe/ljustaupe
 • United Pets Linda kattsandsspade Grå

  United Pets Linda kattsandsspade Grå
 • PeeWee Kolfilter till gamla modellen 1 st

  PeeWee Kolfilter till gamla modellen 1 st
 • Ever Clean Aqua Breeze (10 L)

  Ever Clean Aqua Breeze (10 L)
  Egenskaper Ever Clean Aqua Breeze kattsand är den första amerikanska klumpbildande kattsanden. Denna klumpbildande premiumsand hjälper till att förhindra att urinet tränger sig igenom och lägger sig på botten där det kan bildas bakterier och lådan börjar lukta. Med vanlig kattsand tränger urinet igenom sanden och lådan måste rengöras ofta. Med Ever Clean sparar du tid och får en mycket fräschare låda. Ever Clean kattsand är gjord av en premiumblandning av naturliga mineraler och lera och innehåller endast äkta högkvalitativa ingredienser. Bruksanvisning När du använder Ever Clean kattsand första gången är det viktigt att du ger din katt tid att anpassa sig. Det är viktigt att fylla lådan ordenligt. Du behöver aldrig slänga någon sand i onödan Fyll upp lådan med ett lager med ca 10 cm Ever Clean kattsand Ta bort de små klumpar som bildas och lägg alltid i soporna. Resten av sanden hålls fräsch på detta sätt I regel brukar man säga max två katter per låda, aldrig fler. Vissa katter vill till och med ha en helt egen låda
ilead