Compact Care kattsand

Populärt inom Compact Care kattsand

 • Compact Care Multicat Flower (14 kg)

  Compact Care Multicat Flower (14 kg)
  Egenskaper Compact Care Multicat Flower är gjord utav 100 % ren naturlera, zeolit och luktämne. Kattsanden är mycket fin och småkornig, vilket gör klumpbildningen snabb och effektiv. Den avger näst intill inget damm och gör det därför enkelt att städa ur lådan. Användning Parfymerad kattsand.
 • Compact Care Strong Clumping (10 kg)

  Compact Care Strong Clumping (10 kg)
  Egenskaper Compact Care Strong Clumping är gjord utav bentonitlera med tillsatt parfymerad doft av lavendel. Kattsanden har en blandning av små- och medelstora korn, vilket gör klumpbildningen snabb och effektiv samtidigt som den sprids mindre utanför kattlådan. Den avger näst intill inget damm och gör det därför enkelt att städa ur lådan. Användning Parfymerad kattsand.
 • Compact Care Träpellets (20 L)

  Compact Care Träpellets (20 L)
  Egenskaper Compact Care Träpellets är tillverkade av 100% återvinningsråämnen och är 100% biologiskt nedbrytbar, vilket gör att du kan slänga den tillsammans med vanligt trädgårdsavfall. Dessutom absorberar pelletsen mer fukt än vanlig sand, och obehaglig lukt absorberas fullständigt. Pelletsen har en härlig doft av gran som är helt naturlig, innehåller inga tillsatta luktämnen eller parfym. Användning Träpellets för kattlådor och kattoaletter.
 • Compact Care Multicat Flower

  Compact Care Multicat Flower
  Compact Care Multicat Flower är högkvalitativ kattsand som binder oönskade odörer samt fukt på ett effektivt sätt. Passar extra bra till fler-katts-hushåll där kattlådan går varm. Sanden doftar friskt men milt av av vanilj.

Fler tips på Compact Care kattsand

 • Compact Care Träpellets

  Compact Care Träpellets
  Compact Care Träpellets är det perfekta valet för den miljömedvetna. Ekologiskt alternativ till benetonitlera kattsand. Kompatibel med majoriteten av pellets-toalådor och alla vanliga kattlådor.
 • Compact Care Strong Clumping

  Compact Care Strong Clumping
  Compact Care Strong Clumping är högkvalitativ kattsand som binder oönskade odörer samt fukt på ett effektivt sätt. Ett bra val för den som önskar mild doft, svagt parfymerad med lavendel.
ilead