Latz kattmat

Populärt inom Latz kattmat

 • Latz Sensations Kött & Fisk

  Latz Sensations Kött & Fisk
  24-pack med utsökta måltider från Latz!
 • Latz Sensations Kött i Sås

  Latz Sensations Kött i Sås
  12-pack med utsökta måltider från Pussi 
 • Latz Agail Kött & Fisk I Gelé

  Latz Agail Kött & Fisk I Gelé
  Smakrikt våtfoder som tillagats med möra kött- och fiskbitar i gelé från Pussi.
 • Latz Sensations Extras Kött

  Latz Sensations Extras Kött
  12-pack med utsökta måltider från Pussi 

Fler tips på Latz kattmat

 • Latz Sensations Kött & Fisk (24 x 100 g)

  Latz Sensations Kött & Fisk (24 x 100 g)
  Egenskaper Måltiderna i denna låda innehåller möra bitar som serveras i en välsmakande gelé. Fodret innehåller hälsosamma godbitar med omega-6 fettsyror och rätt kombination av blaserade mineraler och vitaminer som håller din katt frisk och sund. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Smakfullt kattfoder med olika smaker.
 • Latz Agail Doubly Delicious, Gelé

  Latz Agail Doubly Delicious, Gelé
  12-pack med utsökta måltider från Pussi 
 • Latz Sensations Kött & Fisk i Gelé (12 x 100g)

  Latz Sensations Kött & Fisk i Gelé (12 x 100g)
  Egenskaper Dessa välsmakande måltider innehåller möte biter i en välsmakande jelly för en god aptitretande smak för din katt. Måtiderna i denna låda innehåller en god blandning av goda smaker av fisk och kött. Fodret innehåller hälsosamma godbitar med omega-6 fettsyror och rätt kombination av blaserade mineraler och vitaminer som håller din katt frisk och sund. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Smakfullt kattfoder med olika smaker.
 • Latz Sensations Kött & Fisk i Gelé

  Latz Sensations Kött & Fisk i Gelé
  12-pack med utsökta måltider från Pussi 
 • Latz Sensations Kött i Sås (12 x 100g)

  Latz Sensations Kött i Sås (12 x 100g)
  Egenskaper Dessa välsmakande måltider innehåller oxe, lamm, anka och kalkon i en välsmakande sås. Fodret innehåller hälsosamma godbitar med omega-6 fettsyror och rätt kombination av blaserade mineraler och vitaminer som håller din katt frisk och sund. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Smakfullt kattfoder med olika smaker.
 • Latz Agail Doubly Delicious, Gelé (12 x 100g)

  Latz Agail Doubly Delicious, Gelé (12 x 100g)
  Egenskaper Latz As Good As It Looks är en serie med välsmakande måltider för din katt med en tilltalande doft av hemlagat. Varje måltid innehåller omega-6 tillsammans med en välbalanserad kombination av vitaminer och mineraler som tillgodoser din katts dagliga behov av näring. Viktigt att din katt alltid har tillgång till friskt vatten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration. Användning makfullt kattfoder med olika smaker.
 • Latz Sensations Kött Crunchy i Gelé

  Latz Sensations Kött Crunchy i Gelé
  Smaskiga måltider med topping för en oemotståndlig upplevelse! 
 • Latz Sensations Crunchy Kött i Gelé (10 x 100g)

  Latz Sensations Crunchy Kött i Gelé (10 x 100g)
  Egenskaper Dessa välsmakande måltider kommer i en smart återförslutningsbar förpackning för längre och fräschare hållbarhet. Måtiderna i denna låda innehåller oxe, kyckling, kanin och lamm i gele med en knaprig topping. Fodret innehåller hälsosamma godbitar med omega-6 fettsyror och rätt kombination av blaserade mineraler och vitaminer som håller din katt frisk och sund. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Smakfullt kattfoder med olika smaker.
 • Latz Agail Kött & Fisk i Gelé (12 x 100g)

  Latz Agail Kött & Fisk i Gelé (12 x 100g)
  Egenskaper Latz As Good As It Looks är en serie med välsmakande måltider för din katt med en tilltalande doft av hemlagat. Varje måltid innehåller omega-6 tillsammans med en välbalanserad kombination av vitaminer och mineraler som tillgodoser din katts dagliga behov av näring. Viktigt att din katt alltid har tillgång till friskt vatten. 3 x Kyckling, 3 x Oxe, 3 x Lax, 3 x Tonfisk Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Latz Agail Kött i Gelé (12 x 100g)

  Latz Agail Kött i Gelé (12 x 100g)
  Egenskaper Latz as good as it looks är en serie med välsmakande måltider för din katt med en tilltalande doft av hemlagat. Varje måltid innehåller omega-6 tillsammans med en välbalanserad kombination av vitaminer och mineraler som tillgodoser din katts dagliga behov av näring. Viktigt att din katt alltid har tillgång till friskt vatten. 3 x Oxe, 3 x Kyckling, 3 x Kanin, 3 x Lamm Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Latz 44-pack (44 x 100 g)

  Latz 44-pack (44 x 100 g)
  EgenskaperLatz är ett välsamakande foder med möra kött- och fiskbitar i en saftig gele. Ser gott ut och luktar som om de vore hemlagat! Varje måltid innehåller omega 6 med rätt kombinationer av vitaminer och mineraler som uppfyller kattens dagliga behov. 730 dagars hållbarhet!11 x kyckling, 11 x oxe, 11 x lax, 11 x tonfiskUtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Latz 44-pack

  Latz 44-pack
  Pussi Favoriträtter i Gelé i ett jumbopack om 44 påsar innehåller smaskiga måltider av kött och fisk.
 • Latz 80-pack (80 x 100 g)

  Latz 80-pack (80 x 100 g)
  Egenskaper Latz är ett välsmakande foder med möra kött- och fiskbitar i en saftig gele. Ser gott ut och doftar som om de vore hemlagat! Varje måltid innehåller omega 6 med rätt kombinationer av vitaminer och mineraler som uppfyller kattens dagliga behov. 20 x kyckling, 20 x oxe, 20 x lax, 20 x tonfisk Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Till en vuxen katt (4 kg) ge 3-4 påsar dagligen fördelat på minst 2 måltider. Genomsnittsmängden till vuxen är baserad på normalt aktiva katter i normalt klimat. Individuella behov kan förekomma och mängden skall anpassas efter behov, så att katten behåller en slank och hälsosam kroppsvikt. Serveras rumstempererat. Rent, färskt vatten ska alltid finnas tillgängligt.
 • Latz 80-pack

  Latz 80-pack
  Beskrivning kommer snart!
 • Latz Sensations Extras Kött (12 x 100g)

  Latz Sensations Extras Kött (12 x 100g)
  Egenskaper Måtiderna i denna låda innehåller oxe, kyckling, kalkon och lamm tillsammans med en touch av bacon och ost. Fodret innehåller hälsosamma godbitar med omega-6 fettsyror och rätt kombination av blaserade mineraler och vitaminer som håller din katt frisk och sund. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Smakfullt kattfoder med olika smaker.
 • Latz Sensations Crunchy Fisk i Gelé (10 x 100g)

  Latz Sensations Crunchy Fisk i Gelé (10 x 100g)
  Egenskaper Dessa välsmakande måltider kommer i en smart återförslutningsbar förpackning för längre och fräschare hållbarhet. Måtiderna i denna låda innehåller blandade smaker från havet med en knaprig topping. Fodret innehåller hälsosamma godbitar med omega-6 fettsyror och rätt kombination av blaserade mineraler och vitaminer som håller din katt frisk och sund. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Smakfullt kattfoder med olika smaker.
 • Latz Agail Kött I Gelé

  Latz Agail Kött I Gelé
  Smakrikt våtfoder tillagat med möra köttbitar i gelé från Latz.
 • Latz Sensations Crunchy Fisk i Gelé

  Latz Sensations Crunchy Fisk i Gelé
  10-pack med utsökta måltider från Pussi 
ilead