Bozita Katt kattmat

Populärt inom Bozita Katt kattmat

 • Indoor & Sterilised Storfé i Gelé 85 g

  Indoor & Sterilised Storfé i Gelé 85 g
  Bitar i gelé med nötkött för innekatter och steriliserade eller kastrerade vuxna katter. Prisvärt 100% svenskt kattfoder med biffsmak i praktisk enportionspåse. Blötmaten Pouch Chunks in Jelly Indoor & Sterilised Beef har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga våtfoder rumstempererad.
 • Kitten Kyckling i Sås Pouch 85 g

  Kitten Kyckling i Sås Pouch 85 g
  Bitar i sås med kycklingkött för kattungar, unga katter och dräktiga eller digivande katthonor. 100% svenskt kattungefoder till bra pris med kycklingsmak i praktisk enportionsförpackning. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Kitten Chicken har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder för kattunge. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattungematen tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad.
 • Indoor & Sterilised Ren i Sås 12 x 85 g

  Indoor & Sterilised Ren i Sås 12 x 85 g
  Bitar i sås med renkött för innekatter och steriliserade eller kastrerade vuxna katter. 100% svenskt kattfoder till bra pris med rensmak i praktisk enportionsförpackning. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Indoor & Sterilised Reindeer har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Renköttet kommer från Lapplands fjäll där renarna betar fritt i fjällandskapet och vaktas av samerna sedan urminnes tider och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad.
 • Pouch Chicken Liver in Jelly 12 x 85 g

  Pouch Chicken Liver in Jelly 12 x 85 g
  Bitar i gelé med kycklinglever för vuxna katter. Prisvärt 100% svenskt kattfoder med leversmak i praktisk enportionspåse. Blötmaten Pouch Chunks in Jelly Chicken Liver har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga våtfoder rumstempererad.

Fler tips på Bozita Katt kattmat

 • Outdoor & Active Kattmat 400 g

  Outdoor & Active Kattmat 400 g
  Torrfoder med älgkött för utekatter och aktiva vuxna katter. 100% svenskt kattfoder med hög kvalitet och till bra pris med älgsmak i praktisk återförslutningsbar påse. Balanserat och komplett helfoder med hälsofrämjande egenskaper och rik på antioxidanter. Outdoor & Active Elk har ett högt energiinnehåll för att tillgodose behovet hos högaktiva katter och katter som spenderar mycket tid utomhus.
 • Pouch Bass in Jelly 85 g

  Pouch Bass in Jelly 85 g
  Bitar i gelé med abborre för vuxna katter. Prisvärt 100% svenskt kattfoder med fisksmak i praktisk enportionspåse. Blötmaten Pouch Chunks in Jelly Perch har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Abborren är pimpelfiskad från svenska sjöar i norr och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga våtfoder rumstempererad.
 • Pouch Sill i Sås 12 x 85 g

  Pouch Sill i Sås 12 x 85 g
  Bitar i sås med sill för vuxna katter. 100% svenskt kattfoder till bra pris med fisksmak i praktisk enportionsförpackning. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Herring har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad.Bitar i sås med sill för vuxna katter. 100% svenskt kattfoder med fisksmak i praktisk enportionspåse. Blötmaten har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga våtfoder rumstempererad.
 • Pouch Multibox Meat & Fish in Jelly 85 g x 12 st Portionspåsar

  Pouch Multibox Meat & Fish in Jelly 85 g x 12 st Portionspåsar
  Bitar i gelé med kycklinglever, nötkött, lax och kalkonkött för vuxna katter - Multibox. Prisvärt 100% svenskt kattfoder med leversmak, biffsmak, fisksmak och kalkonsmak i praktiska enportionspåsar. Blötmaten Pouch Chunks in Jelly Tasty Meat & Fish Menu har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga våtfoder rumstempererad. 3x Chicken liver, 3x Beef, 3x Salmon, 3x Perch.
 • Senior 8+ Biff i Sås 85 g

  Senior 8+ Biff i Sås 85 g
  Bozita Senior 8+ Nöt är ett komplett balanserat helfoder för katter från 8 år. Fodret är anpassat för den äldre kattens lite lägre energibehov och passar därigenom utmärkt även för den steriliserade katten eller katter som lätt lägger på sig extra vikt. Fodret innehåller cellulosafibrer som minskar risken för hårbollar, samt glukosamin och kondroitinsulfat – vilka är naturliga delar för att bibehålla hälsosamma leder Helfoder för vuxna katter över 8 år. Serveras rumstempererad.
 • Kitten Grain Free Chicken 10 kg

  Kitten Grain Free Chicken 10 kg
  Spannmålsfritt torrfoder med kycklingkött för kattungar, unga katter och dräktiga eller digivande katthonor. Högkvalitativt och prisvärt 100% svenskt kattungefoder med kycklingsmak i praktisk återförslutningsbar påse. Balanserat och komplett helfoder som gynnar utveckling av bland annat hjärna och syn samt främjar tillväxt och en god tarmfunktion. Kitten Grain Free Chicken har ett högt energi- och proteininnehåll för att tillgodose behovet hos växande katter under utveckling. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattungematen tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga torrfoderkulor tillsammans med en skål friskt vatten.
 • Senior 8+ Kött i Sås Multibox 12 x 85g

  Senior 8+ Kött i Sås Multibox 12 x 85g
  Bozita Senior 8+ med Nöt och Senior 8+ med Extra Kyckling är komplett balanserat helfoder för katter från 8 år. Fodret är anpassat för den äldre kattens lite lägre energibehov och passar därigenom utmärkt även för den steriliserade katten eller katter som lätt lägger på sig extra vikt. Fodret innehåller cellulosafibrer som minskar risken för hårbollar, samt glukosamin och kondroitinsulfat – vilka är naturliga delar för att bibehålla hälsosamma leder Helfoder för vuxna katter över 8 år. Serveras rumstempererad.
 • Kalkon i Gelé 370 g x 6

  Kalkon i Gelé 370 g x 6
  Bitar i gelé med kalkonkött för vuxna katter. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med kalkonsmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Bozita Feline Tetra Chunks in Jelly Turkey är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Indoor & Sterilised med renkött i Sås 12 x 85 g

  Indoor & Sterilised med renkött i Sås 12 x 85 g
  Bitar i sås med renkött och kyckling-/kalkonkött för innekatter och steriliserade eller kastrerade vuxna katter - Multibox. 100% svenskt kattfoder till bra pris med rensmak och kyckling-/kalkonsmak i praktiska enportionsförpackningar. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Indoor & Sterilised Delicate Meat Menu har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad. 6x Reindeer, 6x Chicken & Turkey.
 • Hair & Skin Wheat Free Salmon 10 kg

  Hair & Skin Wheat Free Salmon 10 kg
  Vetefritt torrfoder med lax för långhåriga vuxna katter och vuxna katter med känslig hud. 100% svenskt kattfoder med hög kvalitet och till bra pris med fisksmak i praktisk återförslutningsbar påse. Balanserat och komplett helfoder med hälsofrämjande egenskaper för frisk hud, fin päls och god tarmflora. Hair & Skin Wheat Free Salmon är särskilt lämpat för långhåriga kattraser och anpassat för steriliserade och kastrerade katter. Laxen kommer från Norrlands vilda vatten och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika torrfoderkulor tillsammans med en skål friskt vatten.
 • Kycklinglever i gelé 370 g

  Kycklinglever i gelé 370 g
  God kyckling i gelé med extra kycklinglever. Bozita Bitar i gelé med kycklinglever är ett svenskt helfoder för ett starkare immunförsvar. Våtfoder med hög kötthalt & en låg andel fett. Bozita Kattmat i tetraförpackning är en våtmat med smak av Kycklinglever.
 • Anka i Gelé 370 g

  Anka i Gelé 370 g
  Bitar i gelé med anka för vuxna katter. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med anksmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Tetra Chunks in Jelly Duck är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Sensitive Hair & Skin Våtmat 190 g x 16

  Sensitive Hair & Skin Våtmat 190 g x 16
  Bitar i gelé med lax för vuxna katter med känslig hud och långhåriga katter. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med fisksmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Tetra Chunks in Jelly Sensitive Hair & Skin Salmon är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Älgarna strövar fritt i den svenska skogen där naturen är ren och vattnet färskt och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Senior 8+ Kyckling i Sås 85 g

  Senior 8+ Kyckling i Sås 85 g
  Bozita Senior 8+ Extra Kyckling är ett komplett balanserat helfoder för katter från 8 år. Fodret är anpassat för den äldre kattens lite lägre energibehov och passar därigenom utmärkt även för den steriliserade katten eller katter som lätt lägger på sig extra vikt. Fodret innehåller cellulosafibrer som minskar risken för hårbollar, samt glukosamin och kondroitinsulfat – vilka är naturliga delar för att bibehålla hälsosamma leder. Helfoder för vuxna katter över 8 år. Serveras rumstempererad.
 • Pouch Kalkon i Sås 85 g

  Pouch Kalkon i Sås 85 g
  Bitar i sås med kalkonkött för vuxna katter. 100% svenskt kattfoder till bra pris med kalkonsmak i praktisk enportionsförpackning. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Turkey har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad.
 • Pouch Elk in Jelly 12 x 85 g

  Pouch Elk in Jelly 12 x 85 g
  Bitar i gelé med älgkött för vuxna katter. Prisvärt 100% svenskt kattfoder med älgsmak i praktisk enportionspåse. Blötmaten Pouch Chunks in Jelly Elk har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Älgarna strövar fritt i den svenska skogen där naturen är ren och vattnet färskt och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga våtfoder rumstempererad.
 • Indoor & Sterilised med renkött i Gelé 12 x 85 g

  Indoor & Sterilised med renkött i Gelé 12 x 85 g
  Bitar i gelé med nötkött och kalkon för innekatter och steriliserade eller kastrerade vuxna katter - Multibox. Prisvärt 100% svenskt kattfoder med biffsmak och kalkonsmak i praktiska enportionspåsar. Blötmaten Pouch Chunks in Jelly Indoor & Sterilised Delicate Meat Menu har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga våtfoder rumstempererad. 6x Beef, 6x Turkey.
 • Indoor & Sterilised Storfé i Gelé 12 x 85 g

  Indoor & Sterilised Storfé i Gelé 12 x 85 g
  Bitar i gelé med nötkött för innekatter och steriliserade eller kastrerade vuxna katter. Prisvärt 100% svenskt kattfoder med biffsmak i praktisk enportionspåse. Blötmaten Pouch Chunks in Jelly Indoor & Sterilised Beef har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga våtfoder rumstempererad.
 • Älg i gelé 370 g

  Älg i gelé 370 g
  Bitar i gelé med älgkött för vuxna katter. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med älgsmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Tetra Chunks in Jelly Elk är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Älgarna strövar fritt i den svenska skogen där naturen är ren och vattnet färskt och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Kitten Lax i Sås Pouch 12 x 85g

  Kitten Lax i Sås Pouch 12 x 85g
  Bitar i sås med lax för kattungar, unga katter och dräktiga eller digivande katthonor. 100% svenskt kattungefoder till bra pris med fisksmak i praktisk enportionsförpackning. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Kitten Salmon har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder för kattunge. Laxen kommer från Norrlands vilda vatten och kattungematen tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad.
 • Nötfärs i gelé 370 g

  Nötfärs i gelé 370 g
  Bitar i gelé med nötfärs för vuxna katter. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med biffsmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Bozita Feline Tetra Chunks in Jelly Minced Beef är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Kitten Våtfoder Kyckling i Gelé 190 g

  Kitten Våtfoder Kyckling i Gelé 190 g
  Bitar i gelé med kycklingkött för kattungar, unga katter och dräktiga eller digivande katthonor. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattungefoder med kycklingsmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Tetra Chunks in Jelly Kitten Chicken är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder för kattunge. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Kitten Kyckling i Sås Pouch 12 x 85 g

  Kitten Kyckling i Sås Pouch 12 x 85 g
  Bitar i sås med kycklingkött för kattungar, unga katter och dräktiga eller digivande katthonor. 100% svenskt kattungefoder till bra pris med kycklingsmak i praktisk enportionsförpackning. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Kitten Chicken har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder för kattunge. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattungematen tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad.
 • Indoor & Sterilised Grain Free Reindeer 10 kg

  Indoor & Sterilised Grain Free Reindeer 10 kg
  Kattfoder med renkött för kastrerade inomhuskatter - Högkvalitativt spannmålsfritt helfoder för vuxna katter över 1 år. Framtaget för att passa behovet hos inomhuskatter, steriliserade/kastrerade, äldre eller överviktiga katter som har lägre energibehov. Kattfoder med färskt renkött & kyckling ökar fodrets smaklighet & smältbarhet. Torrfoder för katten med prebiotiska fiber, hälsofrämjande egenskaper, balanserat mineralinnehåll, L-Karnitin samt hög andel vitaminer & taurin. Bozita Feline Indoor & Sterilised Grain Free Reindeer
 • Pouch Lax i Sås 85 g

  Pouch Lax i Sås 85 g
  Bitar i sås med lax för vuxna katter. 100% svenskt kattfoder till bra pris med fisksmak i praktisk enportionsförpackning. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Salmon har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Laxen kommer från Norrlands vilda vatten och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad.
 • Kolja i gelé 370 g x 6

  Kolja i gelé 370 g x 6
  Bitar i gelé med kolja för vuxna katter. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med fisksmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Tetra Chunks in Jelly Haddock är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Pouch Multibox Kött & Fisk i Sås 85 g x 12 st Portionspåsar

  Pouch Multibox Kött & Fisk i Sås 85 g x 12 st Portionspåsar
  Bitar i sås med lax, sill, kycklingkött och renkött för vuxna katter - Multibox. 100% svenskt kattfoder till bra pris med fisksmak, kycklingsmak och rensmak i praktiska enportionsförpackningar. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Tasty Meat & Fish Menu har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Laxen kommer från Norrlands vilda vatten, köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar, renköttet kommer från Lapplands fjäll där renarna betar fritt och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad. 3x Salmon, 3x Herring, 3x Extra Chicken, 3x Reindeer.
 • Pouch Nötkött i Sås 85 g

  Pouch Nötkött i Sås 85 g
  Bitar i sås med nötkött för vuxna katter. 100% svenskt kattfoder till bra pris med biffsmak i praktisk enportionsförpackning. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Beef har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad.
 • Pouch Ren i Sås 12 x 85 g

  Pouch Ren i Sås 12 x 85 g
  Bitar i sås med renkött för vuxna katter. 100% svenskt kattfoder till bra pris med rensmak i praktisk enportionsförpackning. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Reindeer har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Renköttet kommer från Lapplands fjäll där renarna betar fritt i fjällandskapet och vaktas av samerna sedan urminnes tider och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad.
 • Senior 8+ Grain free Lax 2 kg

  Senior 8+ Grain free Lax 2 kg
  Bozita Senior 8+ Lax är ett komplett balanserat helfoder för katter från 8 år. Fodret är anpassat för den äldre kattens lite lägre energibehov och passar därigenom utmärkt även för den den steriliserade katten eller katter som lätt lägger på sig extra vikt. Spannmålsfritt.
 • Kyckling & Kalkon i Sås 370 g

  Kyckling & Kalkon i Sås 370 g
  Bitar i sås med kycklingkött och kalkonkött för vuxna katter. Svensktillverkad nyttig kattmat till bra pris med kycklingsmak och kalkonsmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i miljövänlig och återförslutningsbar Tetraförpackning. Blötfoder Tetra Chunks in Sauce Chicken & Turkey som är naturligt balanserad och komplett med högt köttinnehåll och låg fetthalt, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattfoder tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas goda våtmat rumstempererad.
 • Lax i sås 370 g x 6

  Lax i sås 370 g x 6
  Bitar i sås med lax för vuxna katter. Svensktillverkad nyttig kattmat till bra pris med fisksmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i miljövänlig och återförslutningsbar Tetraförpackning. Blötfoder Tetra Chunks in Sauce Salmon som är naturligt balanserad och komplett med högt köttinnehåll och låg fetthalt, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Laxen kommer från Norrlands vilda vatten och kattfoder tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas goda våtmat rumstempererad.
 • Pouch Multibox Köttmeny i Sås 85 g x 12 st Portionspåsar

  Pouch Multibox Köttmeny i Sås 85 g x 12 st Portionspåsar
  Bitar i sås med nötkött, kalkonkött, kycklingkött och renkött för vuxna katter - Multibox. 100% svenskt kattfoder till bra pris med biffsmak, kalkonsmak, kycklingsmak och rensmak i praktiska enportionsförpackningar. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Tasty Meat Menu har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar, renköttet kommer från Lapplands fjäll där renarna betar fritt och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad. 3x Beef, 3x Turkey, 3x Extra Chicken, 3x Reindeer.
 • Large Wheat Free Salmon 400 g

  Large Wheat Free Salmon 400 g
  Vetefritt torrfoder med lax för vuxna katter av stora/större raser. 100% svenskt kattfoder med hög kvalitet och till bra pris med fisksmak i praktisk återförslutningsbar påse. Balanserat och komplett helfoder med hälsofrämjande egenskaper för hälsosamma leder och god tarmflora. Large Wheat Free Salmon har en större bitstorlek som lämpar sig för stora kattraser och är anpassat för långhåriga katter samt steriliserade och kastrerade katter. Laxen kommer från Norrlands vilda vatten och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror.
 • Nötkött i sås 370 g

  Nötkött i sås 370 g
  Bitar i sås med nötkött för vuxna katter. Svensktillverkad nyttig kattmat till bra pris med biffsmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i miljövänlig och återförslutningsbar Tetraförpackning. Blötfoder Tetra Chunks in Sauce Beef som är naturligt balanserad och komplett med högt köttinnehåll och låg fetthalt, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattfoder tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas goda våtmat rumstempererad.
 • Makrill i gelé 370 g x 6

  Makrill i gelé 370 g x 6
  Bitar i gelé med makrill för vuxna katter. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med fisksmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Tetra Chunks in Jelly Mackerel är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Indoor & Sterilised Chicken 400 g

  Indoor & Sterilised Chicken 400 g
  Torrfoder med kycklingkött för innekatter och steriliserade eller kastrerade vuxna katter. 100% svenskt kattfoder med hög kvalitet och till bra pris med kycklingsmak i praktisk återförslutningsbar påse. Balanserat och komplett helfoder med hälsofrämjande egenskaper och som minskar risken för hårbollar. Indoor & Sterilised Chicken är anpassat för katter med lägre energibehov, katter lever inomhus, steriliserade eller kastrerade katter och även äldre eller överviktiga katter. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika torrfoderkulor tillsammans med en skål friskt vatten.
 • Kitten Meat & Fisk i Sås Pouch 12 x 85 g

  Kitten Meat & Fisk i Sås Pouch 12 x 85 g
  Bitar i sås med lax och kycklingkött för kattungar, unga katter och dräktiga eller digivande katthonor - Multibox. 100% svenskt kattungefoder till bra pris med kycklingsmak och fisksmak i praktiska enportionsförpackningar. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Kitten Meat & Fish Menu har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder för kattunge. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattungematen tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad. 6x Salmon, 6x Chicken.
 • Lamm i gelé 370 g

  Lamm i gelé 370 g
  Bitar i gelé med kycklinglever för vuxna katter. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med leversmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Tetra Chunks in Jelly Chicken Liver är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Extra kanin i Gelé 370 g

  Extra kanin i Gelé 370 g
  Bitar i gelé med kaninkött för vuxna katter. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med kaninsmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Tetra Chunks in Jelly Extra Rabbit är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Diet & Stomach Grain Free Elk 400 g

  Diet & Stomach Grain Free Elk 400 g
  Spannmålsfritt torrfoder med älgkött för lågaktiva vuxna katter och vuxna katter med känslig mage. Högkvalitativt och prisvärt 100% svenskt kattfoder med älgsmak i praktisk återförslutningsbar påse. Balanserat och komplett helfoder med hälsofrämjande egenskaper som minskar risken för hårbollar. Diet & Stomach Grain Free Elk har ett lågt energiinnehåll för att tillgodose behovet hos katten som är mindre aktiv eller överviktig. Älgarna strövar fritt i den svenska skogen där naturen är ren och vattnet färskt och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga torrfoderkulor tillsammans med en skål friskt vatten.
 • Pouch Kyckling i Sås 12 x 85 g

  Pouch Kyckling i Sås 12 x 85 g
  Bitar i sås med kycklingkött för vuxna katter. 100% svenskt kattfoder till bra pris med kycklingsmak i praktisk enportionsförpackning. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Extra Chicken har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad.
 • Kitten Kyckling i Sås 370 g

  Kitten Kyckling i Sås 370 g
  Bitar i sås med kycklingkött för kattungar, unga katter och dräktiga eller digivande katthonor. Svensktillverkad nyttig kattungemat till bra pris med kycklingsmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i miljövänlig och återförslutningsbar Tetraförpackning. Blötfoder Tetra Chunks in Sauce Kitten Chicken som är naturligt balanserad och komplett med högt köttinnehåll och låg fetthalt, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattungefoder tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas goda våtmat rumstempererad.
 • Large Våtmat Lax i Gelé 190 g x 16

  Large Våtmat Lax i Gelé 190 g x 16
  Bitar i gelé med lax för vuxna katter av stora/större raser. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med fisksmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Tetra Chunks in Jelly Large Salmon är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Laxen kommer från Norrlands vilda vatten och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Sterilised Kyckling & Kalkon i sås 12 x 85 g

  Sterilised Kyckling & Kalkon i sås 12 x 85 g
  Bitar i sås med kycklingkött och kalkonkött för innekatter och steriliserade eller kastrerade vuxna katter. 100% svenskt kattfoder till bra pris med kycklingsmak och kalkonsmak i praktisk enportionsförpackning. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Indoor & Sterilised Chicken & Turkey har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad.
 • Kanin i Sås 370 g x 6

  Kanin i Sås 370 g x 6
  Bitar i sås med kaninkött för vuxna katter. Svensktillverkad nyttig kattmat till bra pris med kaninsmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i miljövänlig och återförslutningsbar Tetraförpackning. Blötfoder Tetra Chunks in Sauce Rabbit som är naturligt balanserad och komplett med högt köttinnehåll och låg fetthalt, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattfoder tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas goda våtmat rumstempererad.
 • Senior 8+ Grain free Lax 10 kg

  Senior 8+ Grain free Lax 10 kg
  Bozita Senior 8+ Lax är ett komplett balanserat helfoder för katter från 8 år. Fodret är anpassat för den äldre kattens lite lägre energibehov och passar därigenom utmärkt även för den den steriliserade katten eller katter som lätt lägger på sig extra vikt. Spannmålsfritt.
 • Indoor & Sterilised Ren i Sås 85 g

  Indoor & Sterilised Ren i Sås 85 g
  Bitar i sås med renkött för innekatter och steriliserade eller kastrerade vuxna katter. 100% svenskt kattfoder till bra pris med rensmak i praktisk enportionsförpackning. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Indoor & Sterilised Reindeer har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Renköttet kommer från Lapplands fjäll där renarna betar fritt i fjällandskapet och vaktas av samerna sedan urminnes tider och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad.
 • Pouch Beef in Jelly 12 x 85 g

  Pouch Beef in Jelly 12 x 85 g
  Bitar i gelé med nötkött för vuxna katter. Prisvärt 100% svenskt kattfoder med biffsmak i praktisk enportionspåse. Blötmaten Pouch Chunks in Jelly Beef har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga våtfoder rumstempererad.
 • Senior 8+ Grain free Lax 400 g

  Senior 8+ Grain free Lax 400 g
  Bozita Senior 8+ Lax är ett komplett balanserat helfoder för katter från 8 år. Fodret är anpassat för den äldre kattens lite lägre energibehov och passar därigenom utmärkt även för den den steriliserade katten eller katter som lätt lägger på sig extra vikt. Spannmålsfritt.
 • Pouch Salmon in Jelly 85 g

  Pouch Salmon in Jelly 85 g
  Bitar i gelé med lax för vuxna katter. Prisvärt 100% svenskt kattfoder med fisksmak i praktisk enportionspåse. Blötmaten Pouch Chunks in Jelly Salmon har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Laxen kommer från Norrlands vilda vatten och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga våtfoder rumstempererad.
 • Outdoor & Active Våtmat 190 g

  Outdoor & Active Våtmat 190 g
  Bitar i gelé med älgkött för utekatter och aktiva vuxna katter. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med älgsmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Bozita Feline Tetra Chunks in Jelly Outdoor & Active Elk är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Älgarna strövar fritt i den svenska skogen där naturen är ren och vattnet färskt och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Indoor & Sterilised Kalkon i Gelé 85 g

  Indoor & Sterilised Kalkon i Gelé 85 g
  Bitar i gelé med kalkonkött för innekatter och steriliserade eller kastrerade vuxna katter. Prisvärt 100% svenskt kattfoder med kalkonsmak i praktisk enportionspåse. Blötmaten Pouch Chunks in Jelly Indoor & Sterilised Turkey har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga våtfoder rumstempererad.
 • Bitar i sås Ren 370 g x 6

  Bitar i sås Ren 370 g x 6
  Bitar i sås med renkött för vuxna katter. Svensktillverkad nyttig kattmat till bra pris med rensmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i miljövänlig och återförslutningsbar Tetraförpackning. Blötfoder Tetra Chunks in Sauce Reindeer som är naturligt balanserad och komplett med högt köttinnehåll och låg fetthalt, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Renköttet kommer från Lapplands fjäll där renarna betar fritt i fjällandskapet och vaktas av samerna sedan urminnes tider och kattfoder tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas goda våtmat rumstempererad.
 • Sterilised Kyckling & Kalkon i sås 85 g

  Sterilised Kyckling & Kalkon i sås 85 g
  Bitar i sås med kycklingkött och kalkonkött för innekatter och steriliserade eller kastrerade vuxna katter. 100% svenskt kattfoder till bra pris med kycklingsmak och kalkonsmak i praktisk enportionsförpackning. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Indoor & Sterilised Chicken & Turkey har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad.
 • Sensitive Diet & Stomach Våtmat 190 g

  Sensitive Diet & Stomach Våtmat 190 g
  Bitar i gelé med älgkött för vuxna katter med känslig mage. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med älgsmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Bozita Feline Tetra Chunks in Jelly Sensitive Diet & Stomach Elk är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Älgarna strövar fritt i den svenska skogen där naturen är ren och vattnet färskt och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Active & Sterilized Grain Free Lamb 400 g

  Active & Sterilized Grain Free Lamb 400 g
  Spannmålsfritt torrfoder med lammkött för högaktiva steriliserade eller kastrerade vuxna katter. Högkvalitativt och prisvärt 100% svenskt kattfoder med lammsmak i praktisk återförslutningsbar påse. Balanserat och komplett helfoder som främjar ledhälsa och tarmflora samt minskar risken för hårbollar. Active & Sterilised Grain Free Lamb har ett högt energiinnehåll för att tillgodose behovet hos katten som behöver extra näring. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga torrfoderkulor tillsammans med en skål friskt vatten.
 • Kyckling i gelé 370g x 6st

  Kyckling i gelé 370g x 6st
  Bitar i gelé med kycklingkött för vuxna katter. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med kycklingsmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Tetra Chunks in Jelly Extra Chicken är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Havskräfta i Gelé 370 g

  Havskräfta i Gelé 370 g
  Bitar i gelé med kräfta för vuxna katter. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med kräftsmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Tetra Chunks in Jelly Crayfish är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Pouch Multibox Meat in Jelly 85 g x 12 st Portionspåsar

  Pouch Multibox Meat in Jelly 85 g x 12 st Portionspåsar
  Bitar i gelé med kycklinglever, renkött, nötkött och älgkött för vuxna katter - Multibox. Prisvärt 100% svenskt kattfoder med leversmak, rensmak, biffsmak och älgsmak i praktiska enportionspåsar. Blötmaten Pouch Chunks in Jelly Tasty Meat Menu har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga våtfoder rumstempererad. 3x Chicken liver, 3x Reindeer, 3x Beef, 3x Elk.
 • Pouch Reindeer in Jelly 12 x 85 g

  Pouch Reindeer in Jelly 12 x 85 g
  Bitar i gelé med renkött för vuxna katter. Prisvärt 100% svenskt kattfoder med rensmak i praktisk enportionspåse. Blötmaten Pouch Chunks in Jelly Reindeer har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Renköttet kommer från Lapplands fjäll där renarna betar fritt i fjällandskapet och vaktas av samerna sedan urminnes tider och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga våtfoder rumstempererad.
 • Indoor & Sterilised Våtmat 190 g x 16

  Indoor & Sterilised Våtmat 190 g x 16
  Bitar i gelé med kycklingkött för innekatter och steriliserade eller kastrerade vuxna katter. Prisvärt svensktillverkat nyttigt kattfoder med kycklingsmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i klimatsmart och återförslutningsbar Tetra Recart®-förpackning. Blötmaten Tetra Chunks in Jelly Indoor & Sterilised Chicken är naturligt komplett balanserat med hög kötthalt och låg andel fett, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas välsmakande våtfoder rumstempererad.
 • Indoor & Sterilised Kalkon i Gelé 12 x 85 g

  Indoor & Sterilised Kalkon i Gelé 12 x 85 g
  Bitar i gelé med kalkonkött för innekatter och steriliserade eller kastrerade vuxna katter. Prisvärt 100% svenskt kattfoder med kalkonsmak i praktisk enportionspåse. Blötmaten Pouch Chunks in Jelly Indoor & Sterilised Turkey har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Köttet kommer från lokala, utvalda svenska gårdar och kattmaten tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakliga våtfoder rumstempererad.
 • Räkor i sås 370 g

  Räkor i sås 370 g
  Bitar i sås med räkor för vuxna katter. Svensktillverkad nyttig kattmat till bra pris med räksmak. 100% svenska råvaror av hög kvalitet i miljövänlig och återförslutningsbar Tetraförpackning. Blötfoder Tetra Chunks in Sauce Shrimps som är naturligt balanserad och komplett med högt köttinnehåll och låg fetthalt, och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder. Kattfoder tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas goda våtmat rumstempererad.
 • Kitten Lax i Sås Pouch 85 g

  Kitten Lax i Sås Pouch 85 g
  Bitar i sås med lax för kattungar, unga katter och dräktiga eller digivande katthonor. 100% svenskt kattungefoder till bra pris med fisksmak i praktisk enportionsförpackning. Blötmaten Pouch Chunks in Sauce Kitten Salmon har ett komplett innehåll och kan därför användas både som helfoder och kompletteringsfoder till Bozitas torrfoder för kattunge. Laxen kommer från Norrlands vilda vatten och kattungematen tillverkas i Vårgårda med kvalitetsråvaror. Servera Bozitas smakrika våtfoder rumstempererad.