Pet Head hundschampo

Populärt inom Pet Head hundschampo

 • Pet Head Ditch The Dirt Shampoo - 300 ml

  Pet Head Ditch The Dirt Shampoo - 300 ml
  Ingen chans för smuts och dåliga lukt: Pet Head Ditch The Dirt Shampoo rengör inte bara och tar hand om din hunds päls, schampot har också en deodoriserande effekt och ger hunden en behaglig doft av apelsin. Hundschampot har en naturlig sammansättning och är perfekt för regelbunden pälsvård. Pet Head Ditch The Dirt Shampoo innehåller bland annat rikhaltig apelsinolja, som både tar hand om huden och pälsen och ger hunden en underbar,fräsch och fruktig doft. Rosmarinextrakt kan neutralisera lukt och Aloe vera är en källa till fukt. Schampot innehåller också aktivt kol, vilket bidrar till att avlägsna smuts tillförlitligt. Det är en pH-balanserad, väl tolererad rengöringsprodukt som är lämplig för valpar från 8 veckor. Schampot är förpackat en lustig flaska med en benformad förslutning. Förpackningen är helt återvinningsbar - viktigt för miljömedvetna. Pet Head Ditch The Dirt Shampoo i överblick: Apelsindoftande schampo för hundar Deodoriserande effekt: neutraliserar lukt och vårdar din hund varsamt Rengör med aktivt kol: binder smuts och tar bort den på ett tillförlitligt sätt Rikhaltig vård: tack vare den fruktiga doften av apelsinolja Rosmarinextrakt: luktneutraliserande, mildrar kliande och torr hud Aloe vera: återfuktar, stöder rengöringen Naturligt och rent: utan parabener, sulfater och färgämnen Växtprotein: stärker pälsen från insidan Exklusiv Ped Head-doft: uppfriskande apelsin Vegan- och glutenfritt, innehåller ej nötter, balanserat pH-värde Ej testat på djur Även för valpar: lämplig för valpar från 8 veckor Miljövänlig förpackning: 100 % återvinningsbar Tillverkas i USA Innehåll: 300 ml Rekommenderad användning: Fukta hundens päls och massera försiktigt in schampot. Skölj ordentligt och torka pälsen med en handduk eller en hårtork.
 • Pet Head On All Paws Paw Butter - 40 g

  Pet Head On All Paws Paw Butter - 40 g
  Även våra hundar behöver lite pedikyr emellanåt, för din hund lider också ibland av belastade och spruckna trampdynor, till exempel efter långa turer genom tuff terräng eller i kallt väder. Även grusiga trottoarer kan leda till torra tassar. Pet Head On All Paws Paw Butter är en lugnande kräm och rikhaltig tassvård som förser huden med fukt - perfekt för torra tassar och även torra nosar! Tassvårdsprodukten för hundar innehåller bland annat sheasmör och mangosmör som kan lugna huden. Det består även av extrakt ur havregryn, som bland annat är en källa till vitamin B, och Aloe vera som återfuktar effektivt. Tasskrämen är formulerad med ett balanserat p-värde och innehåller endast naturliga ingredienser. Den är också lämplig för mycket unga hundar från 8 veckor. Pet Head On All Paws Paw Butter i överblick: Tassbalsam med havredoft för hundar Återfuktar och vårdar: perfekt för stressade, torra hundtassar Särskilt närande: med värdefullt, sheasmör som vårdar huden Med extrakt ur havregryn: antiinflammatoriskt, innehåller vitamin B. Perfekt för både torra nosar och tassar: mangosmör kan lindra brännande partier och klåda Aloe vera kokosnötolja: ger näring och återfuktar Naturprodukt: utan parabener, sulfater och färgämnen Exklusiv Pet Head-doft: doftar av havre och kokosnöt Fritt från animaliska ingredienser, gluten och nötter Ej testat på djur Även för valpar: lämpligt för valpar över 8 veckor 100 % återvinningsbar förpackning: söt design med benformad kork Tillverkas i USA Innehåll: 40 g Rekommenderad användning: Massera varsamt i krämen i tassarna och på nosen när din hund behöver lite extra vård.
 • Pet Head Quick Fix 2in1 Shampoo - 300 ml

  Pet Head Quick Fix 2in1 Shampoo - 300 ml
  Det är nödvändigt att tvätta pälsen då och då, även om det förmodligen inte är hundens favoritaktivitet. Inga problem, för med Pet Head Quick Fix 2in1 schampo fixar ni detta så snabbt som det bara går och får mer tid över att spendera på att att gosa och leka. Det är en praktisk 2-i-1-produkt som kombinerar schampo och balsam. Det innehåller rikhaltiga ingredienser som jojobaolja, kokosnötolja och arganolja som förser huden med vitaminer och andra näringsämnen. Hundschampot återfuktar också och hjälper ger pälsen en vacker glans. En annan fördel är den behagliga, fruktiga persikodoften. Pet Head Quick Fix 2in1 schampo är vegant, pH-balanserat och lämpligt för unga hundar från 8 veckor. Pet Head Quick Fix 2in1 schampo i överblick: 2-i-1 schampo och balsam med persikadoft för hundar Effektiv hårvård: rengör och vårdar snabbt och enkel - spendera mindre tid i badrummet och få mer tid att gosa Rikhaltigt och rengörande: med jojobaolja, vitamin E och biotin Med kokosnöt och arganolja: källor till vitaminer och näringsämnen, kan bidra till en vackert glänsande päls Med aloe vera: som återfuktar och stöder rengöring Naturliga ingredienser: utan parabener, sulfater och färgämnen Exklusiv Ped Head-doft: fruktig persika Fritt från animaliska ingredienser, gluten och nötter Ej testat på djur Även för valpar: lämpligt för valpar över 8 veckor 100 % återvinningsbar förpackning: söt design med benformad kork Tillverkas i USA Innehåll: 300 ml Rekommenderad användning: Fukta hundens päls och massera försiktigt i 2-i-1 schampot. Låt verka i cirka 5 minuter. Skölj ordentligt och torka pälsen med en handduk eller en hårtork.
 • Pet Head Quick Fix Spray - 300 ml

  Pet Head Quick Fix Spray - 300 ml
  Tvätta håret utan badrum, det kan väl inte gå, eller? Jodå, det fungerar alldeles utmärkt! Med Pet Head Quick Fix Spray är du väl utrustad för att ge din hund en ren, välvårdad och fräsch doftande päls utan ansträngning. Det är ett torrschampo med en fruktig persikadoft och sprayas helt enkelt på pälsen - perfekt för snabb tvätt emellanåt eller på resor. Pet Head Quick Fix Spray består av en rikhaltig formel med olika oljor samt vitamin E och biotin. Produkten förser pälsen med näringsämnen och fukt och ger den en vacker glans, samtidigt som den rengörs grundligt. Hundschampot innehåller endast naturliga ingredienser och inga parabener, sulfater eller färgämnen. Pet Head Quick Fix Spray i överblick: Persikadoftande spray-on torrschampo för hundar Perfekt för snabb rengöring emellanåt eller när ni är på språng och inte har tillgång till en dusch Lätt att använda: spraya på och borsta enkelt för en uppfriskande doft Rikhaltig rengörande vård: med jojobaolja, vitamin E och biotin Med arganolja: anti-krus egenskaper, rik på vitaminer och näringsämnen, ger pälsen glans och fukt Aloe vera kokosolja som återfuktar: stöder grundlig rengöring Rena och naturliga ingredienser Exklusiv Pet Head-doft: fruktig persika Fritt från animaliska ingredienser, gluten och nötter Utan parabener, sulfater och färgämnen Ej testat på djur Även för valpar: lämpligt för valpar över 8 veckor 100 % återvinningsbar förpackning: söt design med benformad kork Tillverkas i USA Innehåll: 300 ml Rekommenderad användning: Spraya på, borsta ut och torka med en handduk för att fräscha upp din hund. Måste inte sköljas ur.

Fler tips på Pet Head hundschampo

 • Pet Head Sensitive Soul - Schampo 300 ml

  Pet Head Sensitive Soul - Schampo 300 ml
  Känsliga hundar har mycket speciella krav när det gäller rengöringen av huden och pälsen. Pet Head Sensitive Soul produktserie med pälsvårdsprodukter för känslig hud består av extra varsamt formulerade produkter. Serien innehåller schampo, balsam och spray och alla har en behaglig kokosnötdoft. Produkterna innehåller bland annat havregrynsextrakt som återfuktar och fungerar som en källa till vitamin B samt lugnande ringblommeextrakt. Din hunds hud och päls rengörs och vårdas mjukt och varsamt. Produkterna innehåller endast naturliga ingredienser. Pet Head Sensitive Soul är fria från parabener, sulfater, färgämnen och gluten. Denna serie är lämplig för unga hundar från åtta veckor. Praktiskt: Pet Head Sensitive Soul produkter finns att köpa enskilt men också som komplett uppsättning med alla tre i set. Pet Head Sensitive Soul i överblick: Produktserie med kokosdoft för hundar med känslig hud Perfekt för känslig hud: lugnar och rengör på ett skonsamt sätt Med havreextrakt: innehåller vitamin B, återfuktar Speciellt för irriterad hud: med ringblommeextrakt kan ha antiinflammatoriska och lugnande effekter Med värdefull marulaolja: för en mjuk, smidig päls, källa till antioxidanter Aloe Vera som återfuktar: stöder rengöringen Rena och naturliga: utan parabener, sulfater och färgämnen Exklusiv Ped Head-doft: naturlig kokosnöt Vegan- och glutenfritt, innehåller ej nötter, balanserat pH-värde Ej testat på djur Lämplig för valpar från 8 veckor 100 % återvinningsbar förpackning: för miljömedvetna människor Tillverkas i USA Komplett produktserie: med schampo, spray och balsam, som finns tillgängliga individuellt och även som praktiskt set Innehåll: Schampo: 300 ml Spray: 300 ml Balsam: 250 ml Rekommenderad användning: Schampo: Fukta hundens päls och massera försiktigt i schampot. Skölj den ordentligt och torka pälsen med en handduk eller en hårtork. Balsam: Används efter tvätt med schampot. Applicera balsam på pälsen och massera in väl. Skölj ur balsamet noggrant, borsta och torka sedan pälsen. Applicera sedan Pet Head Sensitive Soul Spray för ett perfekt, fräscht resultat. ett perfekt friskhetsresultat. Spray: Spraya på pälsen, borsta ut och torka handduken för att fräscha upp din hund. Den måste inte sköljas ur.
 • Pet Head Sensitive Soul - Set 3 delar (schampo, balsam, spray)

  Pet Head Sensitive Soul - Set 3 delar (schampo, balsam, spray)
  Känsliga hundar har mycket speciella krav när det gäller rengöringen av huden och pälsen. Pet Head Sensitive Soul produktserie med pälsvårdsprodukter för känslig hud består av extra varsamt formulerade produkter. Serien innehåller schampo, balsam och spray och alla har en behaglig kokosnötdoft. Produkterna innehåller bland annat havregrynsextrakt som återfuktar och fungerar som en källa till vitamin B samt lugnande ringblommeextrakt. Din hunds hud och päls rengörs och vårdas mjukt och varsamt. Produkterna innehåller endast naturliga ingredienser. Pet Head Sensitive Soul är fria från parabener, sulfater, färgämnen och gluten. Denna serie är lämplig för unga hundar från åtta veckor. Praktiskt: Pet Head Sensitive Soul produkter finns att köpa enskilt men också som komplett uppsättning med alla tre i set. Pet Head Sensitive Soul i överblick: Produktserie med kokosdoft för hundar med känslig hud Perfekt för känslig hud: lugnar och rengör på ett skonsamt sätt Med havreextrakt: innehåller vitamin B, återfuktar Speciellt för irriterad hud: med ringblommeextrakt kan ha antiinflammatoriska och lugnande effekter Med värdefull marulaolja: för en mjuk, smidig päls, källa till antioxidanter Aloe Vera som återfuktar: stöder rengöringen Rena och naturliga: utan parabener, sulfater och färgämnen Exklusiv Ped Head-doft: naturlig kokosnöt Vegan- och glutenfritt, innehåller ej nötter, balanserat pH-värde Ej testat på djur Lämplig för valpar från 8 veckor 100 % återvinningsbar förpackning: för miljömedvetna människor Tillverkas i USA Komplett produktserie: med schampo, spray och balsam, som finns tillgängliga individuellt och även som praktiskt set Innehåll: Schampo: 300 ml Spray: 300 ml Balsam: 250 ml Rekommenderad användning: Schampo: Fukta hundens päls och massera försiktigt i schampot. Skölj den ordentligt och torka pälsen med en handduk eller en hårtork. Balsam: Används efter tvätt med schampot. Applicera balsam på pälsen och massera in väl. Skölj ur balsamet noggrant, borsta och torka sedan pälsen. Applicera sedan Pet Head Sensitive Soul Spray för ett perfekt, fräscht resultat. ett perfekt friskhetsresultat. Spray: Spraya på pälsen, borsta ut och torka handduken för att fräscha upp din hund. Den måste inte sköljas ur.
 • Pet Head Furtastic Spray - 300 ml

  Pet Head Furtastic Spray - 300 ml
  Att borsta din hunds långa, lockiga päls och ta bort knutar och tovor kan vara en ganska stor utmaning. Det kan du underlätta med Pet Head Furtastic Spray. Pälsvårdssprayen för hundar löser upp hoptrasslat hår och hjälper dig att ta bort till och med envisa tovor ur hundens päls. Sprayen innehåller rikhaltigt sheasmör, som bland annat återfuktar fukt och kan motverka att hår bryts av. Aprikoskärnolja vårdar också intensivt och kan ge en smidig päls. Dessutom innehåller denna pälsspray Aloe vera och vattenmelonfröolja som kan stödja en naturlig talgproduktion. Pet Head Furtastic Spray i överblick: Pälsvårdsspray med vattenmelondoft för hundar med lång eller lockig päls Hjälper till att lösa upp knutar i pälsen Avlägsnar till och med envisa knutar: sheasmör återfuktar och minskar risken för att hår bryts av För en smidig päls: tack vare närande aprikoskärnolja Med vattenmelonfröolja: kan stödja hundens naturliga talgproduktion Aloe vera: återfuktar, kan bidra till en glänsande, mjuk päls Exklusiv Pet Head-doft: unik blandning av vattenmelon, jordgubbe, persika och vanilj Fritt från animaliska ingredienser, gluten och nötter Utan parabener, sulfater och färgämnen Ej testat på djur Även för valpar: lämpligt för valpar över 8 veckor 100 % återvinningsbar förpackning: söt design med benformad kork Tillverkas i USA Innehåll: 300 ml Rekommenderad användning: Spraya på, borsta ut och torka med handduk för att fräscha upp pälsen. Behöver inte sköljas ur.
 • Pet Head Quick Fix Wipes Våtservetter - 80 st

  Pet Head Quick Fix Wipes Våtservetter - 80 st
  Om hundens päls har blivit smutsig efter en promenad eller om kattens tassar är smutsiga, är Pet Head Quick Fix Wipes ett snabbt och enkelt alternativ till duschen. Behöver du tvätta av hunden eller katten lite snabbt är dessa våtservetter ett praktiskt hjälpmedel att ta bort smuts och fläckar med. De luktar behagligt av fruktig persika. Rengöringsservetterna innehåller lugnande och vårdande ringblommeextrakt och återfuktande Aloe vera. Formeln består bara av naturliga ingredienser och servetterna och kan användas dagligen. En förpackning innehåller 80 våtservetter. Dessa praktiska våtservetter för hundar och katter är biologiskt nedbrytbara och förpackningen är gjord av 100 % återvinningsbart material - perfekt för alla som bryr sig om miljön. Pet Head Quick Fix Wipes i överblick: Våtservetter med persikadoft för hundar och katter Perfekt för snabb rengöring emellanåt Lätta att använda: torka bara av den smutsiga kroppsdelen; de lämnar en behaglig lukt Lugnande och närande: med ringblommeextrakt Med Aloe vera: återfuktande, stöder rengöring Naturlig sammansättning: utan parabener, sulfater och färgämnen Exklusiv Pet Head doft: luktar behagligt av persika Vegan- och glutenfria, utan nötter, balanserat pH-värde Ej testade på djur Lämpliga för valpar från 8 veckor Miljövänliga: 100 % återvinningsbar förpackning, våtservetterna är biologiskt nedbrytbara Tillverkas i USA Innehåll: 80 st Rekommenderad användning: Rengör hundens tassar eller ansikte efter promenader med de biologiskt nedbrytbara våtservetterna Pet Head Quick Fix. De kan också användas för att torka av området runt anus.
 • Pet Head Sensitive Soul - Balsam 250 ml

  Pet Head Sensitive Soul - Balsam 250 ml
  Känsliga hundar har mycket speciella krav när det gäller rengöringen av huden och pälsen. Pet Head Sensitive Soul produktserie med pälsvårdsprodukter för känslig hud består av extra varsamt formulerade produkter. Serien innehåller schampo, balsam och spray och alla har en behaglig kokosnötdoft. Produkterna innehåller bland annat havregrynsextrakt som återfuktar och fungerar som en källa till vitamin B samt lugnande ringblommeextrakt. Din hunds hud och päls rengörs och vårdas mjukt och varsamt. Produkterna innehåller endast naturliga ingredienser. Pet Head Sensitive Soul är fria från parabener, sulfater, färgämnen och gluten. Denna serie är lämplig för unga hundar från åtta veckor. Praktiskt: Pet Head Sensitive Soul produkter finns att köpa enskilt men också som komplett uppsättning med alla tre i set. Pet Head Sensitive Soul i överblick: Produktserie med kokosdoft för hundar med känslig hud Perfekt för känslig hud: lugnar och rengör på ett skonsamt sätt Med havreextrakt: innehåller vitamin B, återfuktar Speciellt för irriterad hud: med ringblommeextrakt kan ha antiinflammatoriska och lugnande effekter Med värdefull marulaolja: för en mjuk, smidig päls, källa till antioxidanter Aloe Vera som återfuktar: stöder rengöringen Rena och naturliga: utan parabener, sulfater och färgämnen Exklusiv Ped Head-doft: naturlig kokosnöt Vegan- och glutenfritt, innehåller ej nötter, balanserat pH-värde Ej testat på djur Lämplig för valpar från 8 veckor 100 % återvinningsbar förpackning: för miljömedvetna människor Tillverkas i USA Komplett produktserie: med schampo, spray och balsam, som finns tillgängliga individuellt och även som praktiskt set Innehåll: Schampo: 300 ml Spray: 300 ml Balsam: 250 ml Rekommenderad användning: Schampo: Fukta hundens päls och massera försiktigt i schampot. Skölj den ordentligt och torka pälsen med en handduk eller en hårtork. Balsam: Används efter tvätt med schampot. Applicera balsam på pälsen och massera in väl. Skölj ur balsamet noggrant, borsta och torka sedan pälsen. Applicera sedan Pet Head Sensitive Soul Spray för ett perfekt, fräscht resultat. ett perfekt friskhetsresultat. Spray: Spraya på pälsen, borsta ut och torka handduken för att fräscha upp din hund. Den måste inte sköljas ur.
 • Pet Head Festive Roasted Chestnut Shampoo & Spray - 2 x 300 ml

  Pet Head Festive Roasted Chestnut Shampoo & Spray - 2 x 300 ml
  Pälsvård som sprider julstämning: Pet Head Festive Roasted Chestnut Shampoo Spray Care i set är inte bara förpackat i en festlig design, utan doftar också underbart av typiska julkryddor. Setet består av hundschampo och spray och är perfekt som present under julgranen. Pälsvårdsprodukterna kännetecknas av en mild formula som lugnar huden och är perfekta för känslig, irriterad hud. Produkterna innehåller naturliga ingredienser, inklusive kanelextrakt, aloe vera och kakaosmör. Pet Head Festive Roasted Chestnut Shampoo Spray är veganska och cruelty free. Produkterna innehåller inte gluten, färgämnen, parabener eller sulfater. Bra att veta: förpackningen är gjord av 100 % återvinningsbart material. Pet Head Festive Roasted Chestnut Shampoo Spray i korthet: Pälsvårdsset i julutförande för hundar Perfekt som present: festlig julklapp Rengör och lugnar din hunds känsliga hud skonsamt Praktiskt set: schampo spray i en festlig förpackning Idealiska för irriterad, känslig hud: mild, lugnande formula med kanelextrakt, balanserat pH-värde Med kakaosmör: återfuktande, för en mjuk, smidig päls Aloe Vera vegetabiliska proteiner: lugnar och rengör huden Rena och naturliga ingredienser Exklusiv Pet Head juldoft: noter av kanel, kryddnejlika, muskotnöt, kola och rostad kastanj Veganska, gluten- och nötfria, cruelty free Utan parabener, sulfater och färgämnen Även lämpliga för de små: för valpar från 8 veckors ålder 100 % återvinningsbar förpackning Made in USA Innehåll: schampo: 300 ml spray: 300 ml Användningsinstruktioner: – Massera in schampot försiktigt i den fuktiga hundpälsen och tvätta sedan ur det noggrant. För bästa resultat, torka pälsen med en handduk eller hårtork. För fantastiska resultat och en särskilt mysig stund tillsammans med klappar och kel kan du kombinera schampot med sprayen med rostade kastanjer. – Spraya på pälsen, borsta ur och gnugga torrt med en handduk. Din fyrbenta vän kommer att dofta underbart. Måste inte sköljas ut.
 • Pet Head Sensitive Soul - Spray 300 ml

  Pet Head Sensitive Soul - Spray 300 ml
  Känsliga hundar har mycket speciella krav när det gäller rengöringen av huden och pälsen. Pet Head Sensitive Soul produktserie med pälsvårdsprodukter för känslig hud består av extra varsamt formulerade produkter. Serien innehåller schampo, balsam och spray och alla har en behaglig kokosnötdoft. Produkterna innehåller bland annat havregrynsextrakt som återfuktar och fungerar som en källa till vitamin B samt lugnande ringblommeextrakt. Din hunds hud och päls rengörs och vårdas mjukt och varsamt. Produkterna innehåller endast naturliga ingredienser. Pet Head Sensitive Soul är fria från parabener, sulfater, färgämnen och gluten. Denna serie är lämplig för unga hundar från åtta veckor. Praktiskt: Pet Head Sensitive Soul produkter finns att köpa enskilt men också som komplett uppsättning med alla tre i set. Pet Head Sensitive Soul i överblick: Produktserie med kokosdoft för hundar med känslig hud Perfekt för känslig hud: lugnar och rengör på ett skonsamt sätt Med havreextrakt: innehåller vitamin B, återfuktar Speciellt för irriterad hud: med ringblommeextrakt kan ha antiinflammatoriska och lugnande effekter Med värdefull marulaolja: för en mjuk, smidig päls, källa till antioxidanter Aloe Vera som återfuktar: stöder rengöringen Rena och naturliga: utan parabener, sulfater och färgämnen Exklusiv Ped Head-doft: naturlig kokosnöt Vegan- och glutenfritt, innehåller ej nötter, balanserat pH-värde Ej testat på djur Lämplig för valpar från 8 veckor 100 % återvinningsbar förpackning: för miljömedvetna människor Tillverkas i USA Komplett produktserie: med schampo, spray och balsam, som finns tillgängliga individuellt och även som praktiskt set Innehåll: Schampo: 300 ml Spray: 300 ml Balsam: 250 ml Rekommenderad användning: Schampo: Fukta hundens päls och massera försiktigt i schampot. Skölj den ordentligt och torka pälsen med en handduk eller en hårtork. Balsam: Används efter tvätt med schampot. Applicera balsam på pälsen och massera in väl. Skölj ur balsamet noggrant, borsta och torka sedan pälsen. Applicera sedan Pet Head Sensitive Soul Spray för ett perfekt, fräscht resultat. ett perfekt friskhetsresultat. Spray: Spraya på pälsen, borsta ut och torka handduken för att fräscha upp din hund. Den måste inte sköljas ur.