Pälsvård

Hundar har olika pälsar men alla hundar behöver någon form av pälsvård. Beroende på vilken hundras kan behovet skilja sig åt. Här finns allt från schampon och balsam till borstar, kammar och kardor.

Kategorier: Hundschampo | Hundbalsam | Borstar & Kammar

Populärt inom pälsvård

 • Hundborste Utan Handtag Kort Päls - Lila Loves It

  Hundborste Utan Handtag Kort Päls - Lila Loves It
  Lila Loves It borste för kort päls är gjord av oljat bokträ och är designad likt borstarna som används för hästar. Genom ett elastiskt band på borstens ovansida, som du trär in handen i, är&hellip:
 • Hundborste Slicker Brush Oljad Bok - Lila Loves It M

  Hundborste Slicker Brush Oljad Bok - Lila Loves It M
  Hundborsten Slicker Brush rengör och vårdar pälsen samt hjälper till att hålla pälsen blank och frisk vid regelbunden användning. Borsten reder ut underpälsen och passar särskilt bra till långhåriga&hellip:
 • Shampoo Sensitive - Lila Loves It 250 ml

  Shampoo Sensitive - Lila Loves It 250 ml
  För valpar och de hundar som har extra känslig hud har LILA LOVES IT utvecklat SHAMPOO SENSITIVE. Det är pH-balanserat, tårfritt och extra milt. Ekologiska oljor från arganträd, avokado och kokosnöt&hellip:
 • Schampo Shine & Comb - Lila Loves It 100 ml

  Schampo Shine & Comb - Lila Loves It 100 ml
  SHINE & COMB är ett milt, pH-balanserat schampo tillverkat av naturliga ingredienser såsom oljor och växter. Det är speciellt utvecklat för att ge glansig och lättkammad päls samtidigt som det skyddar&hellip:

Fler tips på pälsvård

 • Valpborste Med Handtag Oljad Bok - Lila Loves It

  Valpborste Med Handtag Oljad Bok - Lila Loves It
  En extra mjuk borste tillverkad av naturliga borst och oljat bokträ. Med sin mjuka naturliga borst tar valpborsten inte bara hand om den känsliga valphuden, utan den tar även bort smuts extra försiktigt&hellip:
 • Hundborste Utan Handtag Lång Päls - Lila Loves It

  Hundborste Utan Handtag Lång Päls - Lila Loves It
  Lila Loves It borste för lång päls är gjord av oljat bokträ och är designad likt borstarna som används för hästar. Genom ett elastiskt band på borstens baksida, som du trär in handen i, är&hellip:
 • Hundborste Dubbelsidig Med Handtag Oljad Bok - Lila Loves It

  Hundborste Dubbelsidig Med Handtag Oljad Bok - Lila Loves It
  Lila Loves It dubbelsidiga hundborste är en premiumborste av finaste kvalitet. Den är tillverkad av oljat bokträ, metallbrorst och naturlig grisborst. Den rundade metallborsten reder enkelt ut längre&hellip:
 • Balsam Silky & Shine - Lila Loves It 250 ml

  Balsam Silky & Shine - Lila Loves It 250 ml
  SILKY & SHINE från LILA LOVES IT är ett skonsamt balsam tillverkat av naturliga ingredienser. Det reder snabbt ut tovor i din hunds päls och förstärker dess glans och kvalitet. Det innehåller bland&hellip:
 • WAP: 3 Pälstvätt 500 ml

  WAP: 3 Pälstvätt 500 ml
  INGREDIENSER Aqua (water), Coco Glucoside, Sodium PCA, Cocos nucifera (Coconut ) oil, Simmondsia chinensis (Jojoba) oil, Maris sal, Xanthan gum, Argania spinosa kernel (Argan) oil, Glycerin (veg), Persea&hellip:
 • WAP: 6 Pälstvätt Känslig 250 ml

  WAP: 6 Pälstvätt Känslig 250 ml
  INGREDIENSER Aqua (water), Coco Glucoside, Cocamidopropyl betaine, Bis-Diglyceryl polyacyladipate-1, Vegetable Glycerine, Caprylic/capric triglyceride, Xanthan gum, Maris Sal, Sodium benzoate, Potassium&hellip:
 • Hundborste Lång Päls Med Handtag Oljad Bok - Lila Loves It

  Hundborste Lång Päls Med Handtag Oljad Bok - Lila Loves It
  Lila Loves It hundborste med handtag är gjord av oljat bokträ och rundade borststift som är särskilt skonsamma mot hundens hud och päls. De rundade stiften på borsten fungerar även som massage för&hellip:
 • WAP: 8 Pälstvätt Antiodör 250 ml

  WAP: 8 Pälstvätt Antiodör 250 ml
  INGREDIENSER Aqua (water), Coco Glucoside, Cocamidopropyl betaine, Vegetable Glycerine, Xanthan gum, Maris Sal, Cocos nuficiera (coconut) oil, Argania spinosa kernel oil, Sodium benzoate, Potassium sorbate,&hellip:
 • Ideal Dog Kam med roterande piggar 22 cm

  Ideal Dog Kam med roterande piggar 22 cm
  Ideal Dog Kam med Roterande Piggar 22 cmIdeal Dog Kam med Roterande Piggar är optimal för både hundar och katter, speciellt de med tjock och tät underull. Denna kam är särskilt användbar för att reda ut tovor utan att skada pälsen, tack vare sina unika roterande piggar. Dessa piggar förhindrar att kammen fastnar och gör att den glider smidigt genom både tjock och tät underull.Det ergonomiskt formade handtaget med halkfri yta säkerställer att kammen är bekväm och lätt att hantera, vilket gör pälsvården mindre ansträngande för både husdjur och ägare.Specifikationer:S-storlek: 20 piggar.Pigglängd: 2,8 cm.Total längd: 22 cm. 
 • Waldhausen Pälsskrapa XL med gelhandtag - flera färger (Rosa)

  Waldhausen Pälsskrapa XL med gelhandtag - flera färger (Rosa)
  Pälsskrapa som är enkel och bekväm att använda tack vare det sköna gelhandtaget. Skrapan / kammen kan användas till hund och häst - toppen för att avlägsna lös vinterpäls. Gör pälsen glansig och vacker. I fina färger - vi har ett stort sortiment av b
 • Pet Teezer De-shedding Borste (Mint/Ljusrosa)

  Pet Teezer De-shedding Borste (Mint/Ljusrosa)
  Pet Teezer DeShedding, en skön och mjuk borste när du ska vårda din hund eller kattPet Teezer De-shedding är en smidig borste som tar bort smuts, fångar upp lös päls och borstar ända ner till underullen. De patenterade piggarna på borsten har olika längd, där de korta piggarna fångar upp lösa hårstrån och de längre tar bort smuts. Ett bekvämt grepp för handen och den är enkel att hålla ren.Storlek 15 x 6cm. Passar så väl hund som katt och flera olika pälstyper!Finns i färgerna turkos/rosa och violett  
 • Whiteness Shampoo Color Enhancing 300 ml

  Whiteness Shampoo Color Enhancing 300 ml
  Framhäver naturligt det vita i ljusa pälsar utan att bleka. K9 Competition Whiteness Shampoo ger pälsen en naturlig skimmrande vit färg, utan tillsatser av blekmedel. Katt & Hundschampo Whiteness har även en lugnande & vårdande effekt på känslig hud.
 • Care Schampo - 200 ml

  Care Schampo - 200 ml
  Milt och rengörande schampo särskilt utformat för regelbunden hud och pälsvård. Schampot är återfuktande med vårdande ingredienser som ger balsameffekt och gör pälsen glansig, samt reder ut och förebygger tovor.  Produkten innehåller naturliga ingredienser och bidrar till friskare hud och päls och är fri från tvål, sulfat, parabener, nanopartiklar, färgämnen och ftalater. Balanserat pH-värde anpassat för hudens mikroflora. Schampot innehåller ophytrium, förädlad naturlig ingrediens från växten Ophiopogon japonicus. Ophytrium verkar effektivt på de tre viktiga hudbariärerna: stärker den mekaniska hudbarriären, balanserar den mikrobiologiska och lugnar den immunologiska hudbarriären. Allergivänligt och skonsamt återfuktande vardagsschampo Passar hund, katt, häst och marsvin Enbart för utvärtes användning. Blöt djuret med ljummet vatten tills pälsen och huden är genomvåt. Applicera schampo i pälsen och massera grundligt så att schampot kommer i kontakt med huden. Låt schampot sitta kvar i 10 minuter. Viktigt för att få full effekt av schampot! Skölj därefter noggrant med vatten.
 • Pyo Shampoo 500 ml

  Pyo Shampoo 500 ml
  Djuprengörande klorhexidinschampo - Klorhexidin schampo för häst, katt & hund - Djuprengörande klorhexidinschampo för husdjur med problem med fukteksem, tassarna, pga av bakterier eller svamp eller pyodermi hotspots (finnar i huden). Douxo Pyo klorohexidin schampo både balanserar & återfuktar oren hud hos hundar, katter & hästar. Douxo Pyo Schampo hjälper till att återuppbygga hudens skyddsbarriär samt motverkar mjällbildning. - Katt- & hundschampo.
 • Kennel Equip Mellantandad Kam Metall 21,5 cm

  Kennel Equip Mellantandad Kam Metall 21,5 cm
  En utmärkt mellantandad kam i metall från Kennel Equip Care. Kammen går att använda på alla typer av pälsar, hjälper till att reda ut mindre tovor och tar bort löst hår. Passar även för att kamma ur underull. Dem rundade tänder är skonsam mot täckhå
 • Animology Top Dog Balsam (2,5 l)

  Animology Top Dog Balsam (2,5 l)
  Balsamet som återfuktar hundens hud och mjukgör pälsen.Animology Top Dog Conditioner mycket kvalitativt och milt balsam som återfuktar och gör pälsen mjuk. Balsamet är berikat med massa vitaminer, har en lätt konsitens och en mild härlig doft. Med detta balsam blir din hunds päls glänsande ren och mjuk!
 • Show Dog Grooming Kam med Rörliga Tänder

  Show Dog Grooming Kam med Rörliga Tänder
  En skonsam kam som reder ut tovor på både hund- och katt med lite längre päls. Avlägsnar även underhull och löstsittande hår.Tack vare att kammens tänder rör sig blir kamningen mer skonsam mot pälsen. Kammens tänder är uppdelade i två olika längder vilken göra att den både kan ta bort underhull (med de korta tänderna) samt reda ut jobbiga tovor (med de längre tänderna). Denna kammen har tänder som rör sig när du kammar - detta gör kammen lite mer skonsam än en kam med fasta tänder. Kammen har tänder i två olika längder vilket gör att den både är bra på att ta bort lös underull (med de korta tänderna) och reda ut tovor hela vägen in till huden, tack vare de långa tänderna.Många djur tycker verkligen om och njuter av att bli borstade, så passa på att unna er en liten spa-minut i vardagen med denna karda. Tänk på att inte borsta ditt djur för hårt då piggarna då kan skrapa huden.Storlek:23 x 5 cm
 • Balsam PCL

  Balsam PCL
  Balsam PCL (Lavendel) - 300 ml
 • Jojobaolja silkesconditioner 250 ml

  Jojobaolja silkesconditioner 250 ml
  - Hund > Pälsvård Trim & Hundbad > Hundbalsam & Balsamspray
 • Borste med vildsvinshår - Stort

  Borste med vildsvinshår - Stort
  Bamboo Groom är en serie kort, penslar och kammar gjorda av bambu. Tillverkningen av Bamboo Groom lämnar ett mycket litet fotavtryck på vår miljö, och ändå är det ett starkt och hållbart material. Bambu är 100% naturligt och biologiskt nedbrytbart. Handgjord och polerad med en naturlig olja som gör den smuts- och vattenavvisande. Bakom alla pinnar/stift sätts ett förstärkningsmaterial, så att pinnar/stift inte trycks in vid användning. Bamboo Groom-borsten med äkta vilthår är bra för att ta hand om överpälsen. Borstens mjuka borst tar bort smuts, löst hår och trassel från överrocken. Regelbunden användning av borsten frigör friska oljor som ger pälsen en vacker glans. Kan användas till både hundar och katter.   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Wilda Siberica Oil-Plex Schampo 400 ml

  Wilda Siberica Oil-Plex Schampo 400 ml
  Wilda Siberica Oil-Plex Schampo 400 ml - till katter och hundar med torr pälsDet här schampot är perfekt för katter och hundar med torr och livlös päls. Schampot rengör effektivt samtidigt som pälsen får en härlig lyster. Wilda Siberica Oil-Plex-serie är inspirerad av Sibiriska ekorrar som äter cederträfrön. Innehållet består därför av olja från dessa frön för att återfukta huden och ge pälsen skinande glans. Om din hund eller katt har en torr och glanslös päls kan det finnas underliggande orsaker. Vi rekommenderar att rådfråga din veterinär om du märker en försämring i pälskvaliteten hos ditt husdjur. Wilda Sibericas produkter är veganska, tillverkade i Europa och Ecocert-certifierade.För en glansig päls med lysterBerikad med oljaEcocert-certifierad
 • Leniderm Shampoo - 2 x 250 ml

  Leniderm Shampoo - 2 x 250 ml
  Ge din fyrbenta vän en behaglig pälsvård genom att tvätta pälsen med Leniderm Shampoo för hundar och katter. Denna produkt är lämplig för både friska djur och de med irriterad eller kliande hud. Dess milda komponenter, såsomhavre ochsafflorolja, återfuktar och har en lugnande effekt på huden. Dessutom skadar inte rengöring av pälsen med Leniderm schampo hudens hydrolipidskikt. Alla egenskaper hos Leniderm Shampoo: schampo för hundar och katter även lämpligt för djur med utslag på grund av kliande dermatit med havrehydrolysat med lugnande effekt nyttiga komponenter: återfuktar och minskar klåda rengör skonsamt och effektivt: för en renare, mer väldoftande päls utan att skada hudens hydrolipidskikt Tillverkad i Italien innehåll: 250 ml Anvisningar för användning fukta djurets päls med ljummet vatten och fördela en liten mängd schampo på den våta pälsen. Massera in schampot och skölj med rikligt med vatten efter 5-6 minuter.
 • Kennel Equip Kam Med Roterande Tänder Metall 21,5 cm

  Kennel Equip Kam Med Roterande Tänder Metall 21,5 cm
  En greppvänlig grovtandad kam med roterande tänder från Kennel Equip Care. Hjälper till att reda ut mindre tovor och kammar bort löst hår i långt och lockig päls. 24 tänder som är roterande gör det lättare för kammen att glida igenom pälsen, underlä
 • Ergolance Massageborste från Biogance

  Ergolance Massageborste från Biogance
  Trippelverkande borste - som rengör, lossar och masserar Biogance Ergolance Pin Massage träborste är ett utmärkt verktyg som effektivt hjälper mot ditt husdjurs trassliga päls. Borsten är lätt att hantera med sin ergonomiska design som ger ett bekvämt grepp. Den glider smidigt genom medellång eller lång päls. • Handtag av naturligt trä • Borstar gjorda av plaststift • Tar försiktigt bort oönskat hår • Stimulerar blodcirkulationen • Främjar utveckling av naturliga oljor i pälsen • För både katter och hundar Användningsanvisning Borsta den torra pälsen regelbundet i hårets riktning. Börja vid huvudet mot svansen och arbeta dig under magen och längs ditt husdjurs ben. Använd Biogance Xtra Liss detangler för extra trasslig päls. Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Blueberry Bliss Schampo - 355 ml

  Blueberry Bliss Schampo - 355 ml
  Detta schampo lämpar sig för frisk hud och päls. Proppad med vitaminer, antioxidanter, mineraler samt Aloe vera. Blueberry bliss har en formel som lämnar efter sig en härlig doft av blåbär samtidigt som den rengör pälsen på djupet. Ger även pälsen glans och tar effektivt bort oljor och fetter från pälsen. Rengör pälsen på djupet.   Ger pälsen glans.   Härlig doft av blåbär.   Spädning sker med förhållandet 1:16 men kan även användas outspädd.
 • Ideal Dog Coat Prince Trimskrapa för Stora hundar (Mindre tät)

  Ideal Dog Coat Prince Trimskrapa för Stora hundar (Mindre tät)
  Ideal Dog Coat Prince Trimskrapa för Stora HundarIdeal Dog Coat Prince Trimskrapa för Stora Hundar är speciellt utformat för stora hundar. Denna trimskrapa är bred och utmärkt för att tunna ut tjock päls, samt för att effektivt ta bort lös underull, lösa hår och tovor. Innan du använder trimskrapan för att avlägsna tovor, bör du borsta eller kamma ut dem för att undvika att skära av pälsen.Trimskrapan finns i flera modeller för att passa olika pälskvaliteter: (Gles päls): Med 20 blad, idealisk för grov och sträv päls. (Medeltät päls): Med 27 blad, lämplig för lång och tjock päls.(Tät päls): Med 32 blad, utformad för mjuk, lång samt kort päls. För grov päls är denna variant särskilt bra för finjustering.
 • Seb Shampoo 200 ml

  Seb Shampoo 200 ml
  Douxo Seb Hundschampo balanserar mjällig hud & tar bort dålig lukt. Douxo Seb Kattshampoo rengör, förebygger & tar bort mjäll hos hund, katt, marvin, kanin & häst. Douxo Seb Schampo gör pälsen ren, mjuk, glänsande & tar bort dåliga lukt.
 • Kart med metalltänder/pinnar - Tjock och lång päls, Large

  Kart med metalltänder/pinnar - Tjock och lång päls, Large
  Denna borste är bra för lång och tjock päls och hundar med tjock underpäls. Kortet har ståltänder utan dabs och används i topplacket. Handtaget är tillverkat av 100% bambu och är extremt slitstarkt och med en ergonomisk design, så det är bekvämt att använda under lång tid. Ett kort kan användas för hundens dagliga pälsvård. Med ståltänder utan dabb För dagligt bruk Finns i 3 storlekar: Små Medium Stor Bamboo Groom-kortet är en bra lösning för hundar/katter med kort eller medellång päls. Det är bra för att spara pälsen bra och ta bort löst hår. Engelskt namn: Slicker Brush   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • DermAllay Oatmeal Schampo

  DermAllay Oatmeal Schampo
  DermAllay Havremjöl Schampo: Lämpligt för att återställa pälskondition och återfukta huden i samband med säsongsbetonad klåda. Kan användas tillsammans med DermAllay Oatmeal Spraybalsam.Detta är ett veterinärprodukt som är tänkt att utgöra en del i en behandling och bör därför endast användas på veterinärs direkta inrådan. Så länge ditt djur använder denna produkt rekommenderas att du söker veterinärvård minst var sjätte månad. Om ditt djurs hälsotillstånd försämras under tiden bör du omgående söka veterinärrådgivning.AnvändningÅterfuktande och lugnandeAnvändningÅterfuktande och lugnande
 • Perfect Fur Smooth Hair Schampo - 473 ml

  Perfect Fur Smooth Hair Schampo - 473 ml
  Ett schampo särskilt anpassat för hundar som har en slät pälstyp. Schampot passar särskilt bra för raser som Bulldog, Greyhound, Boxer, Pointer och andra hundar med liknande päls. Schampot rengör effektivt och har en återfuktande effekt för att mjukgöra pälsen. Produkten underlättar även fällningen av din hunds päls. Efter schamponering lämnas pälsen glansig, återfuktad och välvårdad.    Schampot som har en låg mängd parabener och inga onödiga färgämnen kommer att rengöra din hunds päls på ett skonsamt sätt som gör det säkert för daglig användning om anvisningarna följs. Ingredienserna i schampot kommer från naturligt förekommande växtbaserade eller mineralbaserade ämnen.   Detta schampo påverkar inte kutan fästingbehandling. Anpassat för hundar med slät päls. Rengör effektivt och återställer pälsens glans. Underlättar fällningen. Renat vatten   Mild kokosnöt   Katjoniska guargummin   Hydrolyserat ärtprotein   Hydrolyserat quinoaprotein   Botanisk blandning av papayaextrakt, persikoextrakt, bananextrakt, risextrakt, papayafrukt, rödbeta, persika, banan, riskli.    Viskositetbyggare   Dofter   PH-justerare   Konserveringsmedel   Se förpackningens baksida.   Skölj din hund skaka schampoflaskan fördela schampot i den blöta pälsen mellan 3 och 5 minuter. Skölj sedan din hunds päls noggrant och se till att schampot inte finns kvar i din hunds päls. Undvik kontakt med ögonen. Produkten är säker för dagligt bruk om anvisningar följs noggrant.
 • Pet Head Mucky Puppy Shampoo - 300 ml

  Pet Head Mucky Puppy Shampoo - 300 ml
  Springa genom lerpölar och ta en extra runda genom det våta gräset - att busa och leka utomhus är nog det roligaste en valp vet. Lyckligtvis är det inte svårt att få bort de senaste spåren i pälsen av lera och sand. Här kan Pet Head Mucky Puppy Shampoo vara till stor hjälp, för det är ett hundschampo speciellt för valpar. Det pärondoftande valpschampot rengör och vårdar försiktigt huden och pälsen. Det har en näringsrik och fuktgivande komposition som består av fikonkaktusolja, kamomill, nyponolja och Aloe vera. Pet Head Mucky Puppy Shampoo är fritt från sulfater, parabener och färgämnen, tolereras mycket bra samt doftar mycket behaglig. Schampot är idealiskt för regelbunden pälsvård hos valpar från 8 veckors ålder. Pet Head Mucky Puppy Shampoo i överblick: Schampo med fikonkaktusolja och pärondoft för valpar Skonsam rengöring:vårdar valpens hud och päls försiktigt och grundligt Rikhaltig vård: gjord med fikonkaktusolja, återfuktar Lugnande kamomill: antiinflammatorisk, kan lugna irriterad hud och bidra till en glänsande päls Med nyponolja: ger näring och lugnar torr hud, innehåller essentiella fettsyror och andra näringsämnen Aloe vera: återfuktar, stöder rengöringen av huden och pälsen Exklusiv Pet Head-doft: uppfriskande doft av päron och fikonkaktus Fritt från animaliska ingredienser, gluten och nötter Balanserat p-värde Utan parabener, sulfater och färgämnen: med naturliga ingredienser Ej testat på djur Även för de mycket unga: passar valpar från 8 veckor För miljömedvetna: 100 % återvinningsbar förpackning, dekorativ design Tillverkas i USA Innehåll: 300 ml Rekommenderad användning: Fukta hundens päls och massera försiktigt in schampot. Skölj ordentligt och torka pälsen med en handduk eller en hårtork.
 • Super Beno Natural Shampoo för valpar - 2 x 300 ml

  Super Beno Natural Shampoo för valpar - 2 x 300 ml
  Du vill säkert att endast utvalda ingredienser ska användas på din valps hud och päls. De rengörande ämnen som används i Super Beno Natural Shampoo för valpar härrör till 99 % från växtbaserade, naturliga råvaror. Detta naturliga schampo förser din valps känsliga hud och päls med värdefulla näringsämnen och återfuktande ingredienser. Extrakten från arnica och granatäpple har en antibakteriell och antiinflammatorisk effekt och vårdar försiktigt ditt husdjurs hud och päls. Super Beno Natural Shampoo för valpar i korthet: Schampo för valpar och unga hundar under deras första levnadsår För alla hundraser Tillverkat av 99 % naturliga, växtbaserade råvaror: bra för ditt husdjur, bra för miljön Återfuktande: förser hud och päls med näringsämnen Med arnica-extrakt och granatäpplefrukt: antiinflammatoriska och svampdödande egenskaper, regenererar hud och päls Naturlig och delikat doft Fritt från silikon och parabener Neutralt pH-värde Innehåll: 300 ml Hänvisning: Undvik området runt hundens ögon när du schamponerar. Skaka väl före användning. Förvaras i rumstemperatur. Förvaras utom räckhåll för barn. Produkten är avsedd för husdjur. Anvisningar för användning: Applicera en liten mängd schampo på fuktig päls, löddra väl och vänta 1-2 minuter så att schampot kan tränga in i hundens hud. Skölj sedan noggrant med rikligt med vatten. Upprepa vid behov. Schampot kan också användas i vattenbad genom att tillsätta två matskedar av produkten per 5 liter vatten.
 • FURminator Slicker Brush karda - L firm (fast): L 20 x B 10 x H 4 cm

  FURminator Slicker Brush karda - L firm (fast): L 20 x B 10 x H 4 cm
  Långhåriga och lockiga husdjur är särskilt vackra att se på, men de behöver också rätt pälsvård. Men även kortare päls bör borstas ordentligt regelbundet. Med FURminator Slicker Brush, som är lämplig både för hundar och katter, ser du till att pälsen hos din älskade fyrbenta vän förblir ren och glänsande. Den hjälper till att reda ut pälsen och finns i olika hårdhetsgrader “mjuk” och “fast”, som du väljer beroende på ditt husdjurs pälslängd och pälsstruktur. Tack vare det flexibla borsthuvudet anpassar sig FURminator Slicker Brush till kroppsform på ditt husdjur – för en behaglig stund av omvårdnad. Den genomtänkta borsten har två olika sidor, varav den ena har böjda borst som kan användas för att först ta bort tovor och knutar i pälsen. Den andra sidan har däremot raka borst som ger glans och släthet i det andra skötselsteget. Tack vare det ergonomiskt formade handtaget med uppruggad yta ligger borsten säkert och bekvämt i handen. FURminator Slicker Brush i överblick: Dubbelsidig vårdande borste för hundar Passar också katter Hjälper till att reda ut: för en glänsande, renare päls Finns i två hårdhetsgrader: hårda borstar (“fast”) för lockig, medellång och lång päls, mjuka borstar (“mjuk”) för silkeslen eller trådig päls Kan användas på båda sidor: böjda borst för att förhindra att pälsen blir tovig och får knutar, raka borst för en glänsande, slät, snygg finish Rörligt Dual-Flex-borsthuvud: anpassar sig perfekt till djurets kroppskonturer Borst av rostfritt stål: skonsamt mot huden, skadar inte pälsen Med ergonomiskt handtag: skön att hålla, uppruggad yta för bättre grepp Färg: svart/silver Material: handtag: plast borst: rostfritt stål Mått: totalmått: vardera L 20 x B 10 x H 4 cm arbetsyta: vardera L 9 x B 5,5 cm tandlängd: raka borst vardera 1,5 cm, böjda borst vardera 1,7 cm Bruksanvisning: 1. Välj en lugn plats att borsta ditt husdjur på. 2. Innan du använder ett FURminator®-pälsvårdsverktyg, kontrollera först noggrant ditt husdjurs hud om det finns sår, bölder och inflammationer som gömmer sig under pälsen. Kontakta din veterinär för att behandla sådana problem innan du borstar hunden. 3. Borsta pälsen i försiktiga uppåtgående rörelser med de böjda borstarna för att reda ut tovor och knutar. När du har borstat hela pälsen på ditt husdjur vänder du på borsten och borstar pälsen med de raka borstarna för att få ett slätt och glänsande resultat. Var särskilt varsam över mage och bröst. För att borsta svansen håller du en del i mitten och borstar pälsen på båda sidor. 4. Var försiktig på känsliga områden som mage, höft, svans och öron. Arbeta alltid i pälsens växtriktning.
 • Bright White Schampo - 355 ml

  Bright White Schampo - 355 ml
  Bright White Schampoo är till för katter ovh hundar med vit päls. Schampot ger ditt djur en lysande vit päls och förhindrar torrhet och irritation som många andra produkter kan orsaka. Passar även valpar och kattungar över 6 veckors ålder.  Ökar lyster i vit päls.  Förhindrar torrhet och irritation.   Spädning sker med förhållandet 1:16.
 • Keratin+ Moisture Shampoo UltraRestoring 300 ml

  Keratin+ Moisture Shampoo UltraRestoring 300 ml
  K9 Keratin Hundschampo som reparerar mycket sliten päls för både hundar & katter. K9 Keratinschampo är ett milt schampo som ger en frisk & glansig päls. K9 Keratin Moisture Schampoo är idealiskt för alla typer av päls/hår. Kattschampo ökar hårets styrka. Kombinera med K9 Keratin Moisture Conditioner för bästa resultat.
 • Little&Bigger Care Balsam för Hund & Katt Unscented 300 ml

  Little&Bigger Care Balsam för Hund & Katt Unscented 300 ml
  Little&Bigger Care Balsam för Hund & Katt Unscented 300 ml – Mjukgörande och oparymerat balsam! Det här är ett oparfymerat och mjukgörande balsam som lämnar pälsen glansig och lätt att reda ut. Little&Bigger Care Balsam passar för både hund och katt. Balsamet är veganskt och tillverkat i Sverige, dessutom är flaskan tillverkad av återvunnen plast! Förpackningsstorlek:300 ml
 • K9 Competition Intensive Coat Cure 500 ml

  K9 Competition Intensive Coat Cure 500 ml
  K9 Competition Intensive Coat Cure 500 ml - en djupgörande inpackning till pälsenK9 Competition Intensive Coat Cure innehåller stärkande proteiner och vitaminer som bidrar till att öka fuktbalansen, den minskar slitaget och reparerar slitna, torra och sköra pälsar.Användning:Tvätta pälsen med schampoApplicera inpackningen på handdukstorr pälsFördela inpackning genom att borsta/kamma pälsenLåt verka 5-15 minSkölj ur
 • K9 Shampo - Keratin Moisture - 300 ml

  K9 Shampo - Keratin Moisture - 300 ml
  K9 Shampo - Keratin Moisture - 300 ml
 • Allerderm Moist shampoo 200 ml

  Allerderm Moist shampoo 200 ml
  Återfuktande mjällschampo för hund, katt, häst & smådjur. Virbac Keratolux används till djur med torr hud & hjälper till att avlägsna mjäll. Virbacs Allerderm Moist schampo är ett veterinärschampo för hundar & katter. Virbac Keratolux har hög en verkningsgrad & verkar direkt där problemet finns på hunden, kattens hud & päls. Virbac Allerderm Moist shampoo - Hundschampo - Kattschampo - Smådjursschampo
 • Underullskam - med 17 tänder

  Underullskam - med 17 tänder
  En underullsgroomer är ett oumbärligt verktyg för att ta hand om din hunds päls. Denna speciella groomer är designad för att ta bort löst hår och underull från din hunds päls. Bamboo Groom underullskammar är gjorda av 100% bambu i skaftet och har en ergonomisk form som gör dem lätta att använda. Med 17 tänder Handtag i slitstark bambu Lätt att rengöra och underhålla Handgjorda   Passar alla hundar, oavsett storlek, dock inte för hundar utan underull. Groomern är designad för hundar och katter med medium eller långt hår. Borsten når djupt in i underullen för att försiktigt ta bort tovor.   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • K9 Silk Shine - 30 ml

  K9 Silk Shine - 30 ml
  K9 Silk Shine - 30 ml
 • Ideal Dog Metallkam (Tät)

  Ideal Dog Metallkam (Tät)
  Ideal Dog MetallkamIdeal Dog Metallkam är en kam anpassad för att effektivt reda ut tovor och avlägsna lös päls. Med ett bekvämt trähandtag är denna kam både praktisk och skön att använda. Kammen finns i flera varianter för att passa olika pälsar, från mycket tät till mycket gles, vilket gör den lämplig för ett brett spektrum av pälskvaliteter och groomingbehov.Kammar för olika pälstyper:Mycket tät päls: 1,7 x 7,3 cm / 16 cm (50 tänder)Tät päls: 2,4 x 8,5 cm / 18 cm (40 tänder)Medium tät päls: 2,2 x 7,2 cm / 17 cm (30 tänder)Gles päls: 2,2 x 7 cm / 17 cm (20 tänder)Gles kort päls: 2,2 x 7,3 cm / 17 cm (29 tänder)Mycket gles, medium lång päls: (2,2 + 2,2) x 7 cm / 17 cm (15 tänder / 29 tänder) 
 • Pet Head Quick Fix Wipes Våtservetter - 80 st

  Pet Head Quick Fix Wipes Våtservetter - 80 st
  Om hundens päls har blivit smutsig efter en promenad eller om kattens tassar är smutsiga, är Pet Head Quick Fix Wipes ett snabbt och enkelt alternativ till duschen. Behöver du tvätta av hunden eller katten lite snabbt är dessa våtservetter ett praktiskt hjälpmedel att ta bort smuts och fläckar med. De luktar behagligt av fruktig persika. Rengöringsservetterna innehåller lugnande och vårdande ringblommeextrakt och återfuktande Aloe vera. Formeln består bara av naturliga ingredienser och servetterna och kan användas dagligen. En förpackning innehåller 80 våtservetter. Dessa praktiska våtservetter för hundar och katter är biologiskt nedbrytbara och förpackningen är gjord av 100 % återvinningsbart material - perfekt för alla som bryr sig om miljön. Pet Head Quick Fix Wipes i överblick: Våtservetter med persikadoft för hundar och katter Perfekt för snabb rengöring emellanåt Lätta att använda: torka bara av den smutsiga kroppsdelen; de lämnar en behaglig lukt Lugnande och närande: med ringblommeextrakt Med Aloe vera: återfuktande, stöder rengöring Naturlig sammansättning: utan parabener, sulfater och färgämnen Exklusiv Pet Head doft: luktar behagligt av persika Vegan- och glutenfria, utan nötter, balanserat pH-värde Ej testade på djur Lämpliga för valpar från 8 veckor Miljövänliga: 100 % återvinningsbar förpackning, våtservetterna är biologiskt nedbrytbara Tillverkas i USA Innehåll: 80 st Rekommenderad användning: Rengör hundens tassar eller ansikte efter promenader med de biologiskt nedbrytbara våtservetterna Pet Head Quick Fix. De kan också användas för att torka av området runt anus.
 • Ideal Dog Coat Prince Trimskrapa (Tät)

  Ideal Dog Coat Prince Trimskrapa (Tät)
  Ideal Dog Coat Prince Trimskrapadeal Dog Coat Prince Trimskrapa är utrustad med blad av rostfritt stål och ett trähandtag som är bekvämt att hålla i, vilket gör grooming-sessionen både effektiv och bekvämt.Denna trimskrapa finns tillgänglig i flera olika modeller för att passa olika typer av pälsar och raser:(Mycket gles päls): Med 8 blad, idealisk för grov och styv päls som hos schnauzers.(Gles päls): Med 10 blad, utmärkt för lång och tjock päls som hos shetland sheepdogs, alaskan malamutes och akitas.(Medeltät päls): Med 12 blad, passar bra för hundar med tjock päls som golden retrievers, border collies och tyska herdar.(Tät päls): Med 16 blad, designad för terrier och andra långhåriga hundar med tjock päls.(Extra tät ?päls): Med 20 blad, lämpar sig för en mångfald av raser, inklusive de med mjuk, lång eller kort päls. Denna variant är speciellt bra för spaniels och setters.(Supertät päls): Med 26 blad, passar för mjuk och lång päls, samt mycket kort päls.
 • FURminator Short Hair - Tar upp till 99% av avfallet - 4 storlekar, XS

  FURminator Short Hair - Tar upp till 99% av avfallet - 4 storlekar, XS
  Furminator Short Hair Brush - Tar upp till 99 % av håravfallet - För hundar med kort päls - Nyaste modellen Är du trött på att din hund fäller?  Furminator Short Hair är det perfekta verktyget för att ta hand om hundar med kort hår som fäller och tar upp till 99 % av pälsen som hunden normalt skulle göra skjul spridda i huset. I denna modell har Furminator valt att göra en version för korthåriga hundar och en modell för långhåriga hundar, för att få ut så mycket som möjligt av Furminatorns egenskaper. Denna Furminator-modell för korthåriga hundar är bäst lämpad för hundar med en päls som under  5 cm. Garanterat minska avfall mer än någon annan borste på marknaden. Furminator Short Hair har ett bra ergonomiskt handtag och med ett lätt tryck på en knapp släpps den lösa underrocken från borsten. Ny förbättrad modell Furminator Short Hair med frigöringsknapp för päls Särskilt utvecklad för korthåriga hundar Minskar utsläpp med upp till 99 % Går genom underull och tar bort lös och död päls Naturliga oljor i pälsen får mer utrymme att arbeta Minskar element som allergiker kan påverkas av Med Furminator Short Hair kan du minska håravfallet på hunden upp till 99%. Det fungerar med en del av underpälsen, lös och död päls tas bort utan att skada underpälsen. Du kommer att få en hund som ser friskare och blankare ut, eftersom de naturliga oljorna i djurets päls har mer utrymme att arbeta. Furminator Short Hair minskar också element i luften som allergiker kan drabbas av. Kan köpas i 4 olika storlekar. X-Small : Bladets bredd är 3,10 cm - Designad för mycket små hundar upp till 5 kg. Small : Bladets bredd är 4,5 cm - Designad för hundar upp till 10 kg. Medium:  Breden på bladet är 6,8 cm - Designad för hundar mellan 11-25 kg. Large: Bladets bredd är 10,2 cm - Designad för hundar över 25 kg Hur man använder Furminator Short Hair: 1. Se till att hundens päls är ren och helt torr 2. Kontrollera hunden för sår, repor, rivsår eller liknande. Om du hittar något, gå till veterinären eller en legitimerad hundfrisör. ANVÄND INTE Furminator ovanpå sår och liknande 3. Dra försiktigt Furminatorn i samma riktning som hundens päls. Använd långa drag och försök undvika upprepade drag på samma ställen. Var extra försiktig i de känsliga områdena (buk, ben, könsorgan, anus) Tryck inte för mycket på Furminatorn när du kammar pälsen. Trycker du för hårt går det genom pälsen och kan orsaka röd och irriterad hud. Om du ser röd hud, sluta kamma pälsen. 4. Ta bort överflödigt hår från Furminatorn med knappen flera gånger genom att rädda pälsen.   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Perfect Fur Double Coat Schampo - 473 ml

  Perfect Fur Double Coat Schampo - 473 ml
  Ett schampo särskilt anpassat för hundar som är dubbelpälsade med underull och täckhår. Schampot passar särskilt bra för raser som Australian Shepherd, Miniature American Shepherd, Schäfer, Husky och andra hundar med liknande päls. Schampot rengör effektivt och har en exfolierande effekt som gör att pälsen som ska fällas släpper fortare.    Schampot som har en låg mängd parabener och inga onödiga färgämnen kommer att rengöra din hunds päls på ett skonsamt sätt som gör det säkert för daglig användning. Ingredienserna i schampot kommer från naturligt förekommande växtbaserade eller mineralbaserade ämnen.   Detta schampo påverkar inte kutan fästingbehandling. Anpassat för dubbelpälsade hundar. Rengör effektivt och absorberar överflödigt vatten. Underlättar fällningen. Renat vatten   Mild kokosnöt   Katjoniska guargummin   Botanisk blandning avplommonextrakt, ingefärsextrakt, lavendelextrakt, gurkextrakt, vaniljextrakt, hydrolyserat potatisprotein, sötpotatisextrakt, ananasextrakt, plommon, lavendel, gurka, vanilj, potatis, sötpotatis, ananas.   Viskositetbyggare   Dofter   PH-justerare   Konserveringsmedel   Se förpackningens baksida.   Skölj din hund skaka schampoflaskan fördela schampot i den blöta pälsen mellan 3 och 5 minuter. Skölj sedan din hunds päls noggrant och se till att schampot inte finns kvar i din hunds päls. Undvik kontakt med ögonen. Produkten är säker för dagligt bruk om anvisningar följs noggrant.
 • Kennel Equip Utrednings Kam Metall 21,5 cm

  Kennel Equip Utrednings Kam Metall 21,5 cm
  En utmärkt utrednings kam i metall från Kennel Equip Care. Kammen går att använda på alla typer av pälsar men är framförallt bra för djur med känslig hud och päls. Dem rundade tänder är skonsam mot täckhåret och gör att kamningen blir mer behaglig fö
 • Strip Off Shampoo Deep Cleansing 5,7 L

  Strip Off Shampoo Deep Cleansing 5,7 L
  K9 Competition avfettningsschampo som effektivt tar bort rester & föroreningar som tynger ner pälsen. K9 Competition Strip Off schampo är ett djuprengörande kattschampo & hundschampo som avlägsnar & är återställande av pälsen in för utställning.