Pälsvård

Hundar har olika pälsar men alla hundar behöver någon form av pälsvård. Beroende på vilken hundras kan behovet skilja sig åt. Här finns allt från schampon och balsam till borstar, kammar och kardor.

Kategorier: Hundschampo | Hundbalsam | Borstar & Kammar

Populärt inom pälsvård

 • Espree Aloe Oathbath Waterless Schampo (710-ml)

  Espree Aloe Oathbath Waterless Schampo (710-ml)
  Egenskaper En perfekt snabbrengöring som inte behöver sköljas ur. Detta schampo passar för djur med känslig hud och allergier. Detta hudlindrande och kylande torrschampo håller hunden fräsch och ren mellan baden, och fungerar utmärkt för rengöring av ansikte och tassar. Med hydrolyserat havreprotein tillsammans med ekologisk Aloe vera-lösning för dess effektiva hudlindrande egenskaper. Ett perfekt hjälpmedel för sjuka och äldre djur som blir stressade vid bad. En snabb sprejning och torkning med handduk gör djuret fräscht samt motverkar klåda och dålig lukt.
 • Espree Simple Shed Treat Balsam (355 ml)

  Espree Simple Shed Treat Balsam (355 ml)
  Egenskaper Naturligt havreprotein och Aloe vera som stärker och skyddar den nya pälsen från roten för att skapa den bästa tänkbara pälskonditionen. Användning Hund coh kattbalsam som minskar pälsfällning
 • Espree Schampoo & Conditioner in One (355 ml)

  Espree Schampoo & Conditioner in One (355 ml)
  Egenskaper Ett speciellt formulerat icke alkaliskt schampo som kombinerar schampo och balsam. Lämnar pälsen mjuk och skinande. Användning Kombinerat schampo och balsam för hund och k att
 • Espree Luxury Remoisturizer Balsam (355 ml)

  Espree Luxury Remoisturizer Balsam (355 ml)
  Egenskaper Innehåller för huden vårdande oljor. Anvädning Fuktgivande balsam för hund och katt

Fler tips på pälsvård

 • K9 Strip Off Schampo (300 ml)

  K9 Strip Off Schampo (300 ml)
  Egenskaper Innehåller Aloe vera, D-panthenol och veteproteiner som verkar lugnande på känslig hud, och ger en frisk och välvårdad päls. Ger lättvårdade pälsar med långvarigt resultat.
 • Underhårskam 20 Piggar (Kort)

  Underhårskam 20 Piggar (Kort)
  Egenskaper Kammen har flexibla piggar som anpassar sig automatiskt till borstningen eftersom de individuella tänderna kan rotera 360° och därmed minskar smärtor och obehag under vården av pälsen. Tänderna justeras även automatiskt för att följa din hund eller katts kroppskontur. Kammen tar även bort smuts samt reder ut tovor, och passar både djur med lång eller tjock päls. Regelbunden pälsvård stimulerar de naturliga oljorna i pälsen så att du lättare får ditt husdjurs päls att bli sund och skinande. Produktfilm
 • Espree Silky Show Schampo (355 ml)

  Espree Silky Show Schampo (355 ml)
  Egenskaper Rengör hårstråna på djupet från ev preparatrester och fetter. Bibehåller fukt och energi i hundens och kattens päls och hud. För det perfekta resultatet, upprepa gärna schamponering ett par gånger och kombinera med Silky Show conditioner. Användning Schampo för hund och katt som ger blank och silkig päls
 • DermAllay Oatmeal Spraybalsam

  DermAllay Oatmeal Spraybalsam
  Egenskaper DermAllay havremjölsbalsam lämpar sig väl för regelbunden användning och kan med fördel användas tillsammans med DermAllay havremjölsschampo.
 • K9 Crisp Texture Schampo (300 ml)

  K9 Crisp Texture Schampo (300 ml)
  Egenskaper Innehåller Aloe vera, D-panthenol och veteproteiner som verkar lugnande på känslig hud, och ger en frisk och välvårdad päls. Ger lättvårdade pälsar med långvarigt resultat.
 • Espree Aloe Oat Bath Schampo (355 ml)

  Espree Aloe Oat Bath Schampo (355 ml)
  Egenskaper Lämplig även för de allra känsligaste djuren. Ger bästa möjliga volym och lyster, samtidigt som det rengör pälsen på ett effektivt och vårdande sätt. Lindrar även medelsvår seborré (ärftlig sjukdom med ökat talgproduktion och mjällbildning, som kan utvecklas till eksem). Användning Milt havremjölsschampo för hund och katt
 • Espree Plum Perfect Schampo (355 ml)

  Espree Plum Perfect Schampo (355 ml)
  Egenskaper Schampot är berikat med en mängd naturliga ingredienser av humankvalitet för att reparera en stressad päls, tillsluta kluvna hårtoppar och för att ge ett välvårdat resultat. Användning Hundschampo med djuprengörande effekt
 • DOUXO S3 Care Schampo (200 ml)

  DOUXO S3 Care Schampo (200 ml)
  Egenskaper Schampot innehåller fuktgivande samt mjukgörande ämnen och är skonsamt mot pälsen och huden, och pga schampots mjukgörande egenskaper behövs inget balsam. Schampot har en behaglig doft av grönt te.
 • DermAllay Sensitive Schampo

  DermAllay Sensitive Schampo
  Egenskaper Schampot tar tillvara kokosnötens naturliga doft och återfuktande egenskaper.
 • Universal tovutredare (7 x 18 cm)

  Universal tovutredare (7 x 18 cm)
  Egenskaper Universal tovutredare är enkel att använda och särskild utvecklad fär djur med lång päls och med mycket underhull, men fungerar utmärkt till även andra pälstyper. Kamen skär försiktigt av små tovor som avlägsnas ur pälsen. Täckhår och underhull jämnas ut och hunden får en blank och välvårdad päls. Handtaget är tillverkat i plast med halkfritt gummi och ligger bekvämt i handen. Knivbladen är 1 cm långa med ett avstånd på 5 mm.
 • PCL Pomegranate Schampo (300 ml)

  PCL Pomegranate Schampo (300 ml)
  Egenskaper Schampot passar utmärkt till besvärliga pälsar som afghan, malteser, perserkatt m.fl. För att få mer volym, använd lite varmare vatten vid ursköljningen, är pälsen torr, tovig och livlös så skölj med lite kallare vatten. Kombinera gärna med PCL Pomegranate balsam för bästa effekt. Schampot innehåller bland annat pomegranate extrakt och vete protein som har en unik förmåga att reparera kluvna hårtoppar och stärker huden, hår säckarna och hårstrået samt framhäver pälsens naturliga lyster. Pälsen blir mycket lättarbetad och torkar snabbare.
 • Show Dog Effileringssax ensidig 16cm

  Show Dog Effileringssax ensidig 16cm
  Egenskaper Show Dog Effileringssax är tillverkad av högsta kvalité i helt rostfritt stål. Saxen lämpar sig för uttunning av päls och passar både till hund och katt. Handtaget är ergonomiskt utformat vilket ger stabil klippning och en bekväm helhetssupplevelse. Saxens hårdhet ligger på HRC 59-61 och har 24 tänder.
 • PCL Balsam Vitamin & Silk (300 ml)

  PCL Balsam Vitamin & Silk (300 ml)
  Egenskaper Alla produkter från PCL innehåller vårdande ingredienser som bland annat Provitamin B5 och Silkesprotein, som stärker och skyddar huden, hårsäckarna och hårstrået samt framhäver pälsens naturliga lyster. Dessutom blir pälsen mycket lättarbetad och torkar snabbt.
 • Nootie Nourishing Schampo

  Nootie Nourishing Schampo
  Egenskaper Nootie Nourishing Schampo hjälper till att återfukta och tillföra näring till torr hud och päls, med hjälp av essentiella fettsyror och naturliga ingredienser. Innehåller jojobaolja som kommer att göra pälsen underbart mjuk. Det är helt fritt från tvål, parabener, sulfater och starka kemikalier. Schampot går alldeles utmärkt att använda tillsammans med lopp- eller fästingmedel. Användning Vårdande schampo för hund och katt.
 • Espree Rainforest Conditioner Balsam (355 ml)

  Espree Rainforest Conditioner Balsam (355 ml)
  Egenskaper Ingredienser som havreprotein och aloe vera bidrar till att ge hårstrået styrka och elasticitet. Lämnar pälsen blank och med en fyllig volym. Användning Balsam för hund och katt
 • Nootie Schampo Aloe & Havre

  Nootie Schampo Aloe & Havre
  Egenskaper Nootie Schampo Aloe & Havre hjälper till att återfukta torr och kliande hud, med snälla och naturliga ingredienser. Det är helt fritt från tvål, parabener, sulfater och starka kemikalier. Schampot går alldeles utmärkt att använda tillsammans med lopp- eller fästingmedel. Användning Schampo för hund och katt.
 • Metallkam bambu 31 piggar lång & kort

  Metallkam bambu 31 piggar lång & kort
  Egenskaper Metallkam bambu 31 piggar lång & kort är en slitstark kam, perfekt för att redan ut tovor eller vid vardags- och utställningstrimning. Passar till bland annat hundar med medellång päls och tjock underull. Genom regelbunden pälsvård så ökar även blodcirkulationen som ger en frisk och vacker päls. Handtaget är tillverkat av miljövänlig bambu och ligger skönt i din hand när du kammar din kompis.
 • Ekholms PROB Spraybalsam (500 ml)

  Ekholms PROB Spraybalsam (500 ml)
  Egenskaper Ekholms PROB Spraybalsam fungerar utmärkt som tovutredare i torrt hår eller päls, både hos människor och djur. Sprayen innehåller Aloe Vera, vitamin och silk baserat på balsam som håller håret/pälsen luftig men inte flygig, lättare att kamma ut och avstöter smuts. Bruksanvisning 1. Spraya håra/pälsen men undvik ögon och andningsvägar. 2. Spraybalsamet ska inte sköljas ut utan ska torka in i håret/pälsen och ligga som en skyddande hinna runt hårstråna. Användning Spraybalsam för att enklare kamma ut tovor och för att skydda hår/päls mot smuts.
 • Ekholms PROB Tjärschampo (2,5 l)

  Ekholms PROB Tjärschampo (2,5 l)
  Egenskaper Ekholms PROB Tjärschampo lämpar sig speciellt för hundar med känslig hud. Schampot ger en fin lyster utan att torka ut hunden eller pälsa även om du tvättar oftare. Vita pälsar kommer bli vitare men helt utan pälsförstörande blekmedel. Tjärschampo kan med fördel även användas på valpar och dräktiga djur. Brukanvisning 1. Blöt pälsen ordentligt med vatten och arbeta in schampot i pälsen. 2. Låt gärna verka i 20-30 minuter innan du sköljer ur med vatten. Tvätta till en början helst en gång/vecka eller efter behov. OBS! Alla parabener är sedan 2009 ersatta med Phenoxyethanol, Caprylyl Glycerol. P.g.a. gamla etiketter står de fortfarande tyvärr med i innehållsförteckningen. Användning Ett perfekt schampo för känslig hud.
 • Trixie Handkarda (18×24 cm)

  Trixie Handkarda (18×24 cm)
  Egenskaper Trixie Handkarda är en handske med trådborst och skyddande plastknoppar. Handkardan är perfekt att använda på hundar/katter som inte är så vana att bli kammade med klassisk borste. Användning Gummivante för pälsvård.
 • DOUXO S3 PYO Schampo (200 ml)

  DOUXO S3 PYO Schampo (200 ml)
  Egenskaper Duoxo S3 Pyo Shampoo innehåller Phytosphingosine som hjälper till att återuppbygga hudens skyddsbarriär. Klorhexidin har djuprengörande egenskaper och en god verkan på oren hud. Innehåller inga artificiella doftämnen eller konserveringsmedel parabener. Användning Rengöring av oren hud Komplement till veterinär behandling
 • Espree Bright White Schampo (355 ml)

  Espree Bright White Schampo (355 ml)
  Nu kan din katt eller hund får en vacker vit päls utan den torrhet och irritation som kan orsakas av rengöringsmedel, som många andra schampon innehåller Användning Schampo för hund och katt som förstäker vita pälsars lyster
 • Hownd Got An Itch Schampo

  Hownd Got An Itch Schampo
  Egenskaper Detta schampo hjälper dig som har en hund med problematisk hud och päls. Schampot är mycket djuprengörande, tar bort död hud och hjälper till att återställa huden och pälsens naturliga fuktbalans. Innehåller också veteprotein, havrekärnor, arganolja och aloe vera-bladjuice för en optimal pH-balans. Detta schampo är helt fritt från alkohol, parabener, tvål och färgämnen. Användning Tovutredande Antistatisk Lindrar klåda Funkar tillsammans med fästingmedel Fungerar även för katter 100% veganskt Inte testade på djur
 • Metallkam bambu 41 piggar

  Metallkam bambu 41 piggar
  Egenskaper Show Dogs Metallkam bambu 41 piggar är en slitstark kam, perfekt för att redan ut tovor eller vid vardags- och utställningstrimning. Passar till korthåriga hundar som inte har en så tjock underull. Genom regelbunden pälsvård så ökar även blodcirkulationen som ger en frisk och vacker päls. Handtaget är tillverkat av miljövänlig bambu och ligger skönt i din hand när du kammar din kompis.
 • DOUXO S3 CALM Schampo (200 ml)

  DOUXO S3 CALM Schampo (200 ml)
  Egenskaper Kan används vid känslig hud på lokala områden, samt för schamponering av hela djuret. Douxo S3 Calm Schampo har mjukgörande egenskaper så att du slipper att använda balsam. Douxo S3 Calm Schampo innehåller Phytosphingosine som hjälper till att återuppbygga hudens skyddsbarriär. Mjukgörande och fuktgivande komponenter, samt innehåller inga artificiella doftämnen eller parabener. Användning Återuppbygger hudens skyddsbarriär Fuktgivande och mjukgörande Motverkar mjällbildning Komplement till veterinär behandling
 • Show Dog Grooming borste (S)

  Show Dog Grooming borste (S)
  Egenskaper Show Dogs mjuka borste med bambuskaft är en borste som passar perfekt för korthåriga hundar och katter, eller om du har en hund eller katt som helt enkelt är lite känsligare. Genom regelbunden pälsvård så ökar även blodcirkulationen som ger en frisk och vacker päls. Handtaget är tillverkat av miljövänlig bambu och ligger skönt i din hand när du borstar din kompis. Finns i tre olika storlekar.
 • DermAllay Oatmeal Schampo

  DermAllay Oatmeal Schampo
  Egenskaper Schampot lämpar sig väl för regelbunden användning och kan med fördel användas tillsammans med DermAllay Spraybalsam.
 • PCL Lavendelbalsam (300 ml)

  PCL Lavendelbalsam (300 ml)
  Egenskaper Alla produkter från PCL innehåller vårdande ingredienser som bland annat Provitamin B5 och Silkesprotein, som stärker och skyddar huden, hårsäckarna och hårstrået samt framhäver pälsens naturliga lyster. Dessutom blir pälsen mycket lättarbetad och torkar snabbt.
 • Virbac Allerderm Calm Schampo (200 ml)

  Virbac Allerderm Calm Schampo (200 ml)
  Egenskaper Hudproblem är en av de vanligaste anledningarna till att djur behöver veterinärvård. Hundar, katter och hästar kan vara allergiska mot ämnen i sin omgivning och sitt foder, detta kan visa sig som irritation på huden. Allermyl innehåller tre patenterade system som ger en förbättrad effekt; Spheruliter, ett inkapslingssystem som ger en successiv frisättning av aktiva ingredienser och därmed en förlängd verkningsgrad och ett förbättrat upptag. Chitosanid, bildar skyddande hinna på huden och hjälper till att bevara fukten. Glykoteknologien, monosackarider (specifika sockerarter) som hjälper till att motverka bakteriell bindning till huden samt har lindrande egenskaper. Användning Motverkar hudirritation och klåda orsakad av allergi Motverkar bakteriebildning Fuktbevarande
 • PCL Vitamin och Silk Schampo (300 ml)

  PCL Vitamin och Silk Schampo (300 ml)
  Egenskaper Scampot passar utmärkt till besvärliga pälsar såsom afghan, malteser, perserkatt m.fl. För att få mer volym, använd lite varmare vatten vid ursköljningen. Är pälsen torr, tovig och livlös så skölj med kallare vatten. Kan kombineras med PCL Vitamin & Silk balsam för bästa effekt. Alla PCL produkter innehåller vårdande ingredienser, bland annat Provitamin B5 och silkesprotein som stärker och skyddar huden, hårsäckarna och hårstrået och framhäver pälsens naturliga lyster. Pälsen blir mycket lättarbetad och torkar snabbare.
 • Show Dog Grooming borste (M)

  Show Dog Grooming borste (M)
  Egenskaper Show Dogs mjuka borste med bambuskaft är en borste som passar perfekt för korthåriga hundar och katter, eller om du har en hund eller katt som helt enkelt är lite känsligare. Genom regelbunden pälsvård så ökar även blodcirkulationen som ger en frisk och vacker päls. Handtaget är tillverkat av miljövänlig bambu och ligger skönt i din hand när du borstar din kompis. Finns i tre olika storlekar.
 • Show Dog Sax 19cm rak vänster

  Show Dog Sax 19cm rak vänster
  Egenskaper En skarp rak sax som lämpar sig för både hundar och katter. Saxen är 19 cm och är tillverkad av högsta kvalité i helt rostfritt stål. Handtaget är ergonomiskt utformat för vänster hand och ger en stabil klippning och en bekväm helhetssupplevelse.
 • Espree Rainforest Schampo (355 ml)

  Espree Rainforest Schampo (355 ml)
  Egenskaper Havreprotein gör underverk på hudens elasticitet och pälsens kvalitet. För bästa resultat kombinera gärna med Rainforest Conditioner balsam. Användning Vardsgsschampo för hundar och katter
 • Espree De-Mat Detangler Balsam

  Espree De-Mat Detangler Balsam
  Egenskaper Positiva joner förhindrar tovor och trasslig päls att binda ihop. Neutraliserar statisk elektricitet för enkel utredning utan ryck i pälsen. Säker för valpar och kattungar.
 • MalAcetic Schampo (Allergi)

  MalAcetic Schampo (Allergi)
  Egenskaper Tvålfritt parfymerat schampo som tar bort dålig lukt med hjälp av naturliga bakteriedämpande egenskaperna hos ättiksyra. Kombinera gärna med MalAcetic våtservetter och MalAcetic spraybalsam.
 • K9 Blackness Schampo (300 ml)

  K9 Blackness Schampo (300 ml)
  Egenskaper Innehåller Aloe vera, D-panthenol och veteproteiner som verkar lugnande på känslig hud, och ger en frisk och välvårdad päls. Ger lättvårdade pälsar med långvarigt resultat.
 • Espree Rainforest Waterless Schampo (710-ml)

  Espree Rainforest Waterless Schampo (710-ml)
  Egenskaper Ett väldoftande, säkert och effektivt torrschampo som tar bort oljor, fetter, smuts, dålig lukt och fläckar ur pälsen. Innehåller organisk Aloe vera och naturliga ingredienser för att stärka och underhålla en frisk hud och päls. Perfekt att använda mellan baden för att rengöra vid olyckor eller nödsituationer, och kan utan problem användas i ansiktet och på tassar. Ett enkelt sätt att rengöra det sjuka eller äldre husdjuret för att hindra onödig stress med ett bad. En snabb sprayning och handdukstorka efteråt gör så att ditt husdjur ser nybadad ut samtidigt som det hjälper mot klåda och tar bort dålig lukt.
 • Espree Puppy Waterless Schampo (710-ml)

  Espree Puppy Waterless Schampo (710-ml)
  Egenskaper Tar bort smuts, fläckar och dålig lukt. Rengör skonsamt valpens hud och päls med detta torrschampo med balsam. En snabb rengöring som håller valpen fräsch och ren mellan baden. En perfekt lösning för rengöring av ansikte och tassar. Innehåller hydrolyserat havreprotein och kamomill som tillsammans med ekologisk Aloe vera-lösning ger en effektiv hudlindring. Passar även sjuka och äldre djur för att förhindra stress vid bad. Spraya snabbt och torka med en handduk och djuret får ett fräscht utseende samt det motverkar klåda och lukt. Spraya hela valpen eller problemområdet, torka av med handduk.
 • Karda Bambu (L)

  Karda Bambu (L)
  Egenskaper En praktiskt karda som finns i tre olika storlekar och passar både till hund och katt. Kardan hjälper till att reda ut tovor och att få bort lös päls och underull. Genom regelbunden pälvård så ökar även blodcirkulationen som ger en frisk och vacker päls. Handtaget är tillverkat av miljövänlig bambu och ligger skönt i din hand när du borstar din kompis. Finns i tre olika storlekar.
 • Show Dog Effileringssax dubbelsidig 16cm

  Show Dog Effileringssax dubbelsidig 16cm
  Egenskaper Show Dog Effileringssax är tillverkad av högsta kvalité i helt rostfritt stål. Saxen lämpar sig för uttunning av päls och passar både till hund och katt. Handtaget är ergonomiskt utformat vilket ger stabil klippning och en bekväm helhetssupplevelse. Saxens hårdhet ligger på HRC 59-61 och har 46 tänder.
 • Nootie Återfuktande Schampo

  Nootie Återfuktande Schampo
  Egenskaper Nootie Återfuktande Schampo hjälper till att återfukta torr hud och päls, med hjälp av essentiella fettsyror och naturliga ingredienser. Innehåller vitamin E och mandelolja. Det är helt fritt från tvål, parabener, sulfater och starka kemikalier. Schampot går alldeles utmärkt att använda tillsammans med lopp- eller fästingmedel. Användning Schampo för hund och katt.
 • PCL Lavendelschampo (300 ml)

  PCL Lavendelschampo (300 ml)
  Egenskaper Alla produkter från PCL innehåller vårdande ingredienser som bland annat Provitamin B5 och Silkesprotein, som stärker och skyddar huden, hårsäckarna och hårstrået samt framhäver pälsens naturliga lyster. Dessutom blir pälsen mycket lättarbetad och torkar snabbt.
 • PCL Pomegranate Balsam (300 ml)

  PCL Pomegranate Balsam (300 ml)
  Egenskaper För extra långvarig verkan, skölj med svalt vaten eller låt lite balsam sitta kvar i pälsen. Alla PCL produkter innehåller pomegranate extrakt och veteprotein, som stärker och skyddar huden, hårsäckarna och hårstrået samt framhäver pälsens naturliga lyster. Balsamet passar utmärkt till besvärliga pälsar såsom afghan, malteser, perserkatt m.fl. Pälsen blir härligt blank, lättarbetad, tovfri och torkar snabbt.
 • Nootie Rejuvenating Schampo

  Nootie Rejuvenating Schampo
  Egenskaper Nootie Rejuvenating Schampo hjälper till att återfukta och tillföra näring till torr hud och päls, med hjälp av essentiella fettsyror och naturliga ingredienser. Innehåller rosmarinextrakt som stimulerar hårsäckarna, för en frisk och stark päls. Det är helt fritt från tvål, parabener, sulfater och starka kemikalier. Schampot går alldeles utmärkt att använda tillsammans med lopp- eller fästingmedel. Användning Stärkande schampo för hund och katt.
 • K9 Copperness Schampo (300 ml)

  K9 Copperness Schampo (300 ml)
  Egenskaper En balanserad formula av 100% Aloe Vera, veteprotein och D-Panthenol ger en optimal fuktbalans och en frisk och välvårdad päls. Har en vårdande effekt på känslig hud.
 • Virbac Allerderm Scrub Schampo (200 ml)

  Virbac Allerderm Scrub Schampo (200 ml)
  Egenskaper Allerderm Scrub Schampo innehåller bland annat 3% klorhexidin som är uttorkande och används till husdjur med oren hud. Allerderm Scrub är ett veterinärschampo som rengör på djupet utan att irritera och torka ut huden.
 • Ekholms PROB Tjärschampo (200 ml)

  Ekholms PROB Tjärschampo (200 ml)
  Egenskaper Ekholms PROB Tjärschampo lämpar sig speciellt för hundar med känslig hud. Schampot ger en fin lyster utan att torka ut hunden eller pälsa även om du tvättar oftare. Vita pälsar kommer bli vitare men helt utan pälsförstörande blekmedel. Tjärschampo kan med fördel även användas på valpar och dräktiga djur. Brukanvisning 1. Blöt pälsen ordentligt med vatten och arbeta in schampot i pälsen. 2. Låt gärna verka i 20-30 minuter innan du sköljer ur med vatten. Tvätta till en början helst en gång/vecka eller efter behov. OBS! Alla parabener är sedan 2009 ersatta med Phenoxyethanol, Caprylyl Glycerol. P.g.a. gamla etiketter står de fortfarande tyvärr med i innehållsförteckningen. Användning Ett perfekt schampo för känslig hud.
 • Topline Schampopump

  Topline Schampopump
  Egenskaper Topline Schampopump underlättar hanteringen av Toplines femlitersförpackningar. Användning Pump till Toplines femlitersförpackningar.
 • TrizChlor4 Schampo (Allergi)

  TrizChlor4 Schampo (Allergi)
  Egenskaper Schampot innheåller TrizEDTA som öppnar upp bakteriens cellvägg och ökar därmed klorhexidinets verkan på huden. Bruksanvisning Skaka flaskan väl. Applicera på våt päls och tvätta tills det löddrar. Låt verka i 5-10 minuter och skölj därefter väl. Kan användas dagligen eller enligt anvisning från veterinär.
 • Derma Leave-in Balsam (250 ml)

  Derma Leave-in Balsam (250 ml)
  Egenskaper Balsamet har återfuktande egenskaper som bevarar glansen i pälsen och fukten i huden. Balsamet kan även användas för att bland annat vårda risig och torr päls, skydda och bevara pälsen, ger glas till pälsen samt minskar statisk elektricitet. Passar för alla katter och hundar, samt kattungar och valpar. Används gärna tillsammans med Aptus Derma Schampo. pH 5-6. Användning Ett leave in balsam
ilead