Borstar & Kammar

Se till att vårda din hunds päls genom att kamma igenom med en bra hundborste eller kam. Här finns många förslag på såna och även kardor för underpälsen.

Populärt inom borstar & kammar

 • Hundborste Utan Handtag Kort Päls - Lila Loves It

  Hundborste Utan Handtag Kort Päls - Lila Loves It
  Lila Loves It borste för kort päls är gjord av oljat bokträ och är designad likt borstarna som används för hästar. Genom ett elastiskt band på borstens ovansida, som du trär in handen i, är&hellip:
 • Hundborste Slicker Brush Oljad Bok - Lila Loves It M

  Hundborste Slicker Brush Oljad Bok - Lila Loves It M
  Hundborsten Slicker Brush rengör och vårdar pälsen samt hjälper till att hålla pälsen blank och frisk vid regelbunden användning. Borsten reder ut underpälsen och passar särskilt bra till långhåriga&hellip:
 • Hundborste Lång Päls Med Handtag Oljad Bok - Lila Loves It

  Hundborste Lång Päls Med Handtag Oljad Bok - Lila Loves It
  Lila Loves It hundborste med handtag är gjord av oljat bokträ och rundade borststift som är särskilt skonsamma mot hundens hud och päls. De rundade stiften på borsten fungerar även som massage för&hellip:
 • Valpborste Med Handtag Oljad Bok - Lila Loves It

  Valpborste Med Handtag Oljad Bok - Lila Loves It
  En extra mjuk borste tillverkad av naturliga borst och oljat bokträ. Med sin mjuka naturliga borst tar valpborsten inte bara hand om den känsliga valphuden, utan den tar även bort smuts extra försiktigt&hellip:

Fler tips på borstar & kammar

 • Hundborste Dubbelsidig Med Handtag Oljad Bok - Lila Loves It

  Hundborste Dubbelsidig Med Handtag Oljad Bok - Lila Loves It
  Lila Loves It dubbelsidiga hundborste är en premiumborste av finaste kvalitet. Den är tillverkad av oljat bokträ, metallbrorst och naturlig grisborst. Den rundade metallborsten reder enkelt ut längre&hellip:
 • Hundborste Utan Handtag Lång Päls - Lila Loves It

  Hundborste Utan Handtag Lång Päls - Lila Loves It
  Lila Loves It borste för lång päls är gjord av oljat bokträ och är designad likt borstarna som används för hästar. Genom ett elastiskt band på borstens baksida, som du trär in handen i, är&hellip:
 • Ideal Dog Coat Prince Trimskrapa (Extra gles)

  Ideal Dog Coat Prince Trimskrapa (Extra gles)
  Ideal Dog Coat Prince Trimskrapadeal Dog Coat Prince Trimskrapa är utrustad med blad av rostfritt stål och ett trähandtag som är bekvämt att hålla i, vilket gör grooming-sessionen både effektiv och bekvämt.Denna trimskrapa finns tillgänglig i flera olika modeller för att passa olika typer av pälsar och raser:(Mycket gles päls): Med 8 blad, idealisk för grov och styv päls som hos schnauzers.(Gles päls): Med 10 blad, utmärkt för lång och tjock päls som hos shetland sheepdogs, alaskan malamutes och akitas.(Medeltät päls): Med 12 blad, passar bra för hundar med tjock päls som golden retrievers, border collies och tyska herdar.(Tät päls): Med 16 blad, designad för terrier och andra långhåriga hundar med tjock päls.(Extra tät ?päls): Med 20 blad, lämpar sig för en mångfald av raser, inklusive de med mjuk, lång eller kort päls. Denna variant är speciellt bra för spaniels och setters.(Supertät päls): Med 26 blad, passar för mjuk och lång päls, samt mycket kort päls.
 • Ideal Dog Tovutredande Kam med 9 blad

  Ideal Dog Tovutredande Kam med 9 blad
  Ideal Dog Tovutredande Kam med 9 BladIdeal Dog Tovutredande Kam med 9 Blad är ett effektivt verktyg för att smärtfritt och enkelt reda ut tovor i pälsen. Dess böjda blad är designade för att säkert skära igenom tovor utan att skada huden, vilket gör den särskilt lämplig för djur med tjock, grov eller lockig päls.Kammen är utrustad med ett ergonomiskt handtag med gummiöverdrag som ger ett bekvämt grepp. Denna design gör det lättare att hantera kammen  under längre grooming sessioner. Specifikationer:Längd: 18 cm.Handtag: Ergonomiskt med gummiöverdrag för ökad komfort.
 • Ideal Dog Metallkam (Extra tät)

  Ideal Dog Metallkam (Extra tät)
  Ideal Dog MetallkamIdeal Dog Metallkam är en kam anpassad för att effektivt reda ut tovor och avlägsna lös päls. Med ett bekvämt trähandtag är denna kam både praktisk och skön att använda. Kammen finns i flera varianter för att passa olika pälsar, från mycket tät till mycket gles, vilket gör den lämplig för ett brett spektrum av pälskvaliteter och groomingbehov.Kammar för olika pälstyper:Mycket tät päls: 1,7 x 7,3 cm / 16 cm (50 tänder)Tät päls: 2,4 x 8,5 cm / 18 cm (40 tänder)Medium tät päls: 2,2 x 7,2 cm / 17 cm (30 tänder)Gles päls: 2,2 x 7 cm / 17 cm (20 tänder)Gles kort päls: 2,2 x 7,3 cm / 17 cm (29 tänder)Mycket gles, medium lång päls: (2,2 + 2,2) x 7 cm / 17 cm (15 tänder / 29 tänder) 
 • Ideal Dog Pudelkam 22,5 cm

  Ideal Dog Pudelkam 22,5 cm
  Ideal Dog Pudelkam 22,5 cmIdeal Dog Pudelkam 22,5 cm är en utmärkt kam speciellt anpassad för pudlar och andra raser med mjuk, ullig päls. Denna kam är designad med glesa piggar som är effektiva för att tränga igenom tät päls utan att bara glida på ytan. De välformade piggtopparna säkerställer att kammen når ner till huden för att effektivt reda ut tovor utan att skada huden eller dra i pälsen.Specifikationer:Antal Piggar: 18.Pigglängd: 3,3 cm.Total Längd på Kammen: 22,5 cm.
 • Magic Brush Metallkam

  Magic Brush Metallkam
  Magic Brush Metallkam Metallkam från Magic Bursh i hög kvalité som används för att reda ut lättare trassel i hunden eller kattens päls. Tack vare de långa pinnarna fungerar borsten även till djur med längre päls. Borsten har både en fin och en grov s
 • Show Dog Grooming Karda med Korta Piggar (S)

  Show Dog Grooming Karda med Korta Piggar (S)
  Den perfekta kardan för hundar och katter med kort- till mellanlång päls. Denna kardan med bambuskaft har korta piggar som är anpassade för de djur med kort- till mellanlång päls. Perfekt för att använda till att få bort lös päls, för att reda ut tovor men även för att få en fluffig och glansig päls.Kommer i tre olika storlekar som passar allt från små katter till stora hundar.Många djur tycker verkligen om och njuter av att bli borstade, så passa på att unna er en liten spa-minut i vardagen med denna karda. Tänk på att inte borsta ditt djur för hårt då piggarna då kan skrapa huden.Storlekar:S: 18,5 x 6,8 cmM: 18,5 x 9 cmL: 18,5 x 11,8 cm
 • Show Dog Grooming Karda med Korta Piggar (L)

  Show Dog Grooming Karda med Korta Piggar (L)
  Den perfekta kardan för hundar och katter med kort- till mellanlång päls. Denna kardan med bambuskaft har korta piggar som är anpassade för de djur med kort- till mellanlång päls. Perfekt för att använda till att få bort lös päls, för att reda ut tovor men även för att få en fluffig och glansig päls.Kommer i tre olika storlekar som passar allt från små katter till stora hundar.Många djur tycker verkligen om och njuter av att bli borstade, så passa på att unna er en liten spa-minut i vardagen med denna karda. Tänk på att inte borsta ditt djur för hårt då piggarna då kan skrapa huden.Storlekar:S: 18,5 x 6,8 cmM: 18,5 x 9 cmL: 18,5 x 11,8 cm
 • Moser- Kam till hund o katt- XL

  Moser- Kam till hund o katt- XL
  En utmärkt stylingkam i metall från Moser. För effektiv borttagning av lös päls som dessutom lämnar efter sig en fin och skinande päls.  Kammen kan användas både till hund och katt. En perfekt sista-touch kam att ha med till utställning, eller att h
 • Kerbl Tovutredare 18 cm

  Kerbl Tovutredare 18 cm
  Kerbl Tovutredare - det ultimata verktyget för att kamma ut tovor från hundens pälsKerbl Tovutredare är det ultimata verktyget för att hantera och ta bort tovor i hundens päls. Borsten är utvecklad för att enkelt och säkert reda ut tovor från hundens päls. Kerbl Tovutredare är 18 cm och grå / turkos. Sammanfattning av Kerbl Tovutredare Effektiva och skarpa blad: Tovutredaren har effektiva och skarpa blad som är utformade för att ge dig den bästa precisionen när du tovar upp knutar i  hundens päls. Designen gör det enkelt att ta bort tovor utan att skada hunden.Ergonomiskt handtag: Borstens handtag är utformad för att ge dig ett bekvämt och säkert grepp, vilket gör det enklare att hålla borsten stabilt när du reder ut tovorna.Högkvalitativt rostfritt stål: Tovutredaren är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den lätt att rengöra och hålla i gott skick.
 • Moser Effektiv Underullskam med Metalltänder- Lång päls

  Moser Effektiv Underullskam med Metalltänder- Lång päls
  Hårfällningskam för hundar med metalltänder / metallstift i två rader för att komma åt underullen. Dess tänder / metallstift kan både snurra runt, samt åka in och ut ur borsten några millimeter- vilket bidrar till en mycket effektiv och skonsam utred
 • Kennel Equip Mellantandad Kam Metall 21,5 cm

  Kennel Equip Mellantandad Kam Metall 21,5 cm
  En utmärkt mellantandad kam i metall från Kennel Equip Care. Kammen går att använda på alla typer av pälsar, hjälper till att reda ut mindre tovor och tar bort löst hår. Passar även för att kamma ur underull. Dem rundade tänder är skonsam mot täckhå
 • Toy Dog Long Hair - XS

  Toy Dog Long Hair - XS
  En effektiv pälskam för långhåriga och extra små hundar, som snabbt och smidigt avlägsnar upp till 99 % av allt löst hår genom att arbeta sig in mot underlagret av pälsen. Den perfekta lösningen för hundar som fäller. Kammen är anpassad efter djurets naturliga kroppsform och har därför ett böjt skaft som är följsam mot hundens kropp, utan att skapa obehag. Tack vare böjningen når även borsten ner till det innersta hårlagret och kan effektivt samla upp löst hår från flera olika hårlager. Verktyget är ergonomiskt designat och ger dig ett stadigt grepp i handen, samtidigt som FURejector knappen låter dig enkelt och smidigt rengöra den från hår. Böjd form som följsamt och bekvämt följer djurets kroppsform. Tar bort 99 % av allt löst hår. Tar sig igenom alla hårlager för optimalt resultat.
 • Kerbl Tovutredare 18,5 cm

  Kerbl Tovutredare 18,5 cm
  Håll din hunds päls i toppskick med Kerbl borste som skonsamt tunnar ut hundpälsen utan att skada denDenna borste från är speciellt utvecklad för att skonsamt tunna ut hundens päls utan att skada den. Den skarpa och precisa borsten, det ergonomiska handtaget och högkvalitativa rostfria stålet gör den enkel, säker och bekväm för både dig och hunden, när du använder den.Borsten är grå/turkos och 18,5 cm. Den är perfekt för hundar med tät, tjock pälsÖverblick av hundborsten från Kerbl som tunnar ut och vårdar pälsenSkarpa och precisa tänder: Borstens tänder är utformade för att ge dig den bästa precisionen vid uttunning av hundens päls. Detta gör det exempelvis enkelt att kamma ut underull utan att skada hunden hud.Ergonomiskt handtag: Borstens handtag är utformad för att ge dig ett bekvämt och säkert grepp, vilket ger dig ett stbilt grepp.Högkvalitativt rostfritt stål: Borsten är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den lätt att rengöra och hålla hygienisk.För tät, tjock päls: Borsten är speciellt lämplig för hundar med tät och tjock päls.Förbättrar hundens hälsa: Tunnningen av pälsen kan förbättra hundens hälsa genom att förhindra pälsproblem som tovor.Enkel att använda: Borsten är enkel att använda och kan användas för att tunna ut pälsen på olika delar av hundens kropp, inklusive rygg, bröst och ben.Lång livslängd: Borstens högkvalitativa konstruktion gör att den kan hålla i många år, vilket blir en bra investering för din hunds pälsvård.
 • Moser Tovkam / Utredare 18 cm

  Moser Tovkam / Utredare 18 cm
  Även envisa knutar och tovor kan tas bort med detta smidiga verktyg från Moser. Samtidgt är det bra för att bli av med extra underull. Kammen har 10st vassa tandade blad i rostfritt stål som försiktigt kan skära bort tovan underifrån, genom små och
 • Little&Bigger Care Karda Mintgrön (S)

  Little&Bigger Care Karda Mintgrön (S)
  Little&Bigger's Care Karda är en skonsam karda som effektivt tar bort smuts, tovor, mjäll och löst underull.Denna karda gör ditt djurs päls mjuk och glansig. Kardan har ett bekvämt silikonhandtag som gör den skön att hålla i samt ett hål för upphängning.Finns i två storlekar; small och mediumBorsta ditt djur regelbunder och undvik på så vis större tovor som kan bli jobbiga att få bort.
 • FURminator S lång päls - Kammens bredd 3,8 cm

  FURminator S lång päls - Kammens bredd 3,8 cm
  Speciellt för långhåriga hundar är regelbunden pälsvård oumbärligt. Pälsvårdsverktyget FURminator deShedding är perfekt för att ta bort döda hår ur pälsen. Modellen i storlek S för lång päls är perfekt utformad för kroppskonturen hos små, långhåriga hundar. Den rostfria kanten på FURminator deShedding Tool når djup in i täckpälsen och kan därmed avlägsna underull grundligt och effektivt. Tack vare den rundade kanten och en speciell Skin Guard®-Technology glider kammen varsamt över huden utan att skada den. Detta pälsvårdsverktyg för små hundar har ett ergonomiskt format grepp som ligger bekvämt i handen. FURminator deShedding Tool S för lång päls i överblick: Pälsvårdsverktyg för långhåriga, små hundar (4,5 - 9 kg) Grundlig pälsvård: deShedding-kanten av rostfritt stål tränger in djupt i täckpälsen och avlägsnar varsamt underull Minskar lösa hår med upp till 90 %: kan motverka att tovor uppstår Comfort Edge och Skin Guard®: avrundade hörn och kanter, perfekt anpassade till medelstora hundars kroppskontur, glider varsamt över huden FURejector®: en knapp med vilken hundhår släpps loss ur kammen Ergonomiskt grepp: säkert och bekvämt att använda Används i torr päls: 1-2 behandlingar à 10-20 minuter per vecka rekommenderas Kantskydd medföljer, skyddar tänderna när verktyget inte används Mått: totala: L 16 x B 6 x H 6 cm kammens bredd: 3,8 cm
 • Arm & Hammer tandvårdsset med tandborste och tandkräm - Tandkräm 55 g

  Arm & Hammer tandvårdsset med tandborste och tandkräm - Tandkräm 55 g
  Regelbunden - helst dagligen - tandrengöring är mycket viktigt för att din hund ska bevara friska tänder på lång sikt. Med Arm Hammer tandvårdsset har du alla tillbehör du behöver för att borsta hundens tänder. Det består av en smart designad tandborste, en speciell tandkräm och en förstklassig fingerborste av silikon för särskilt skonsam rengöring av tänder och tandkött. 360°-tandborsten rengör effektivt från alla sidor. Eftersom fram- och baksidan av tänderna borstas samtidigt tar tandborstningen inte så lång tid - till glädje både för människa och djur. Det finns två olika borsthuvuden, utformade för att borsta små eller stora tänder optimalt. Tack vare det bekväma handtaget är hundtandborsten alltid komfortabel att hålla och kan styras på ett kontrollerat sätt. Tandkrämen i Arm Hammer tandvårdsset för hundar är baserad på kokosnötsolja och fastnar vid tänderna längre än vattenbaserade formler. Det bidrar till en fräschare andedräkt och rengöringseffekten håller i längre. Arm Hammer tandvårdsset är bekväm att använda och ger optimala resultat. Arm Hammer tandvårdsset med tandborste och tandkräm i överblick: Praktiskt tandrengöringsset för vuxna hundar av alla raser Snabb, enkel och effektiv applicering 3-delars set bestående av: 360°-tandborste - ett innovativt borsthuvud med 360° borst för effektiv tandrengöring från alla vinklar, rengör fram- och baksidan av tänderna tandkräm med mint och kokosnöt - formeln är baserad på kokosnötsolja, fäster längre på tänderna och tandköttet för långvarig fräsch andedräkt och friska, rena tänder premium fingerborste av silikon - mjukt, flexibelt material, masserar tandköttet och borstar tänderna särskilt skonsamt och grundligt 2 olika borsthuvuden: stort huvud för hörntänder och andra stora tänder, liten borste för framtänderna, molarer och andra mindre tänder Kortvarigare tandborstning: tack vare den dubbla borsten i 360° rengörs flera områden samtidigt Bekvämt grepp: ligger bra i handen Fresh Spectrum-tandkräm i praktisk 55 g-tub (kan även köpas separat) Fräsch andedräkt: koncentrerad enzymformel med kokosolja och bakpulver rengör och gör tänderna vitare; hjälper till att bekämpa tandsten och förhindra orala sjukdomar Utan kemikalier: en ultimat blandning av naturliga ingredienser Kan användas dagligen
 • Trixie Dog Karda Mjuk (7 cm)

  Trixie Dog Karda Mjuk (7 cm)
 • Trixie Ersättningsblad (8 cm)

  Trixie Ersättningsblad (8 cm)
 • Ideal Dog Kam Tvåsidig 21,5 cm

  Ideal Dog Kam Tvåsidig 21,5 cm
  Ideal Dog Kam Tvåsidig 21,5 cmIdeal Dog Kam Tvåsidig 21,5 cm är en mångsidig och ergonomisk kam speciellt anpassar för pälsen hos både hundar och katter. Denna kam är perfekt för att effektivt reda ut tovor och underhålla en hälsosam päls.Kammen har en tvåsidig design som gör det möjligt att börja med den sida som har glesare piggar för att först lösa upp tovor och större trassel. När de större tovorna är utredda använder man den andra sidan med tätare piggar för att finkamma pälsen, vilket ger ett slätt och välvårdat resultat.Egenskaper:Ergonomiskt Handtag: Designat med ett non-slip handtag som ger ett fast och bekvämt grepp under användningen.Längd: Total längd på kammen är 21,5 cm, med piggar som mäter 2,5 cm.Tvåsidig Funktion: Glesa och täta piggar på varsin sida för mångsidig pälsvård.
 • Dog Long Hair - Small

  Dog Long Hair - Small
  En effektiv pälskam för långhåriga hundar som snabbt och smidigt avlägsnar upp till 99 % av allt löst hår genom att arbeta sig in mot underlagret av pälsen. Den perfekta lösningen för hundar som fäller. Kammen är anpassad efter djurets naturliga kroppsform och har därför ett böjt skaft som är följsam mot hundens kropp, utan att skapa obehag. Tack vare böjningen når även borsten ner till det innersta hårlagret och kan effektivt samla upp löst hår från flera olika hårlager. Verktyget är ergonomiskt designat och ger dig ett stadigt grepp i handen, samtidigt som FURejector knappen låter dig enkelt och smidigt rengöra den från hår. Produkten kommer i 3 storlekar som är anpassade efter hundens storlek. Observera att detta endast är riktlinjer och inte behöver följas. 4-10 kg    Small 9-23 kg    Medium 23-41 kg  Large Böjd form som följsamt och bekvämt följer djurets kroppsform. Tar bort 99 % av allt löst hår. Tar sig igenom alla hårlager för optimalt resultat.
 • Ideal Dog Metallkam (Kort/Lång)

  Ideal Dog Metallkam (Kort/Lång)
  Ideal Dog MetallkamIdeal Dog Metallkam är en kam anpassad för att effektivt reda ut tovor och avlägsna lös päls. Med ett bekvämt trähandtag är denna kam både praktisk och skön att använda. Kammen finns i flera varianter för att passa olika pälsar, från mycket tät till mycket gles, vilket gör den lämplig för ett brett spektrum av pälskvaliteter och groomingbehov.Kammar för olika pälstyper:Mycket tät päls: 1,7 x 7,3 cm / 16 cm (50 tänder)Tät päls: 2,4 x 8,5 cm / 18 cm (40 tänder)Medium tät päls: 2,2 x 7,2 cm / 17 cm (30 tänder)Gles päls: 2,2 x 7 cm / 17 cm (20 tänder)Gles kort päls: 2,2 x 7,3 cm / 17 cm (29 tänder)Mycket gles, medium lång päls: (2,2 + 2,2) x 7 cm / 17 cm (15 tänder / 29 tänder) 
 • Maxi Pin Hundborste Smal Svart 22 cm

  Maxi Pin Hundborste Smal Svart 22 cm
  Maxi Pin Hundborste Smal Svart 22 cmMaxi Pin Hundborste Smal Svart 22 cm är en klassisk hundborste som passar för dagligt bruk. Denna smala borste har långa piggar och är särskilt effektiv för att borsta tjocka pälsar.Borsten är utformad för att effektivt ta bort löst hår, stimulera blodcirkulationen vid hudytan och reda ut tovor i hundens päls. Handtaget är gjort av trä, vilket gör borsten bekväm och lätt att hantera under borstningen.Specifikationer:Bredd: 3 cmHöjd: 9,5 cmTotal längd: 22 cmPigglängd: 2,5 cm
 • Ergolance Detanglingborste från Biogance

  Ergolance Detanglingborste från Biogance
  Tar försiktigt bort hårknutor, dött hår och mjäll Biogance Ergolance Detangling Wooden Brush är ett fantastiskt hårvårdsverktyg som försiktigt reder ut din katts eller hunds päls. Borsten är miljövänlig och har en unik design speciellt utvecklad för att skonsamt ta bort döda hår, vilket gör skötseln mycket enklare och utan att orsaka smärta eller håravfall för ditt husdjur. Naturligt slipfritt trähandtag Rundade spikar i rostfritt stål Bekväm ergonomisk design Tar försiktigt bort hårknutor, dött hår och mjäll För katter och hundar Fungerar för medium och lång päls Så här använder du Biogance Ergolance Detangling träborste Borsta ditt husdjur regelbundet i riktning mot pälsen. Från huvud till svans, under magen och längs husdjurets ben. För särskilt utmanande knutar kan du med fördel använda en av Biogance lösgöringssprayerna tillsammans med borsten - som tar bort trasslig päls.   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Little&Bigger Care Superkarda Mintgrön (L)

  Little&Bigger Care Superkarda Mintgrön (L)
  Little&Bigger Care SuperkardaDenna kardan fungerar utmärkt till både katter och hundar - säkerställ bara att du har en fällande ras! Kardan tar effektivt bort underull och löst hår och är således till stor hjälp vid fällning!Kardan är utrustad med ett ergonomiskt silikonhandtag som är bekvämt att hålla i.Little&Bigger Care Superkarda finns i tre storlekar - har du en katt eller liten hund så väljer du med fördel den mindre modellen.
 • Magic Brush Karda

  Magic Brush Karda
  Magic Brush KardaPraktisk borste för hundar från Magic Brush. Denna borste används till att ta bort lösa hårstrån samt för att reda ut små tovor. De böjbara metallborsten ger en hög borstningseffektivitet. Borstens flexibla borsthuvud anpassar sig ef
 • Karta med dubbar - mjuk hundborste, Medium

  Karta med dubbar - mjuk hundborste, Medium
  Alla hundar bör få sin päls borstad då och då, så att inte pälsen trasslar ihop sig och för att undvika knutar som kan vara svåra att få ut. Ett kort med nitar på borsttänderna är riktigt bra för alla typer av päls. Bambu är 100% naturligt och biologiskt nedbrytbart. Handgjord och polerad med en naturlig olja som gör den smuts- och vattenavvisande. Bakom alla pinnar/stift sätts ett förstärkningsmaterial in, så att pinnar/stift inte trycks in vid användning. Finns i 3 storlekar: Små Medium Stor Bamboo Groom-kortet med dubbar är en bra lösning för hundar med kort eller medellång päls. Det är bra för att spara pälsen bra och ta bort löst hår.   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Ideal Dog Kam Tvådelad Blå (50/50)

  Ideal Dog Kam Tvådelad Blå (50/50)
  Ideal Dog Kam Tvådelad BlåIdeal Dog Kam Tvådelad Blå har en tvådelad design med glesa piggar på ena sidan och tätare piggar på andra sidan, vilket gör den passande för de flesta typerna av pälsvård.Kammens långa piggar är perfekta för att ta hand om djur med tjock päls, eftersom de lätt tränger igenom och redar ut både lätta och tätare tovor. Den snygga blå färgen och den robusta metalldesignen  gör denna kam till både en praktisk och fin del av din groomingutrustning.Specifikationer:20/80-kammen: Längd 20 cm, pigglängd 3,4 cm50/50-kammen: Längd 16 cm
 • Karta med dubbar - mjuk hundborste, Large

  Karta med dubbar - mjuk hundborste, Large
  Alla hundar bör få sin päls borstad då och då, så att inte pälsen trasslar ihop sig och för att undvika knutar som kan vara svåra att få ut. Ett kort med nitar på borsttänderna är riktigt bra för alla typer av päls. Bambu är 100% naturligt och biologiskt nedbrytbart. Handgjord och polerad med en naturlig olja som gör den smuts- och vattenavvisande. Bakom alla pinnar/stift sätts ett förstärkningsmaterial in, så att pinnar/stift inte trycks in vid användning. Finns i 3 storlekar: Små Medium Stor Bamboo Groom-kortet med dubbar är en bra lösning för hundar med kort eller medellång päls. Det är bra för att spara pälsen bra och ta bort löst hår.   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • 8in1 Perfect Coat DeShedder - S: bredd kam 4,6 cm

  8in1 Perfect Coat DeShedder - S: bredd kam 4,6 cm
  Börjar din soffa se ut som din hunds spegelbild? Då är det dags att ta itu med hundens pälsvård! 8in1 Perfect Coat DeShedder är rätt verktyg för detta. Det är en underullskam för hundar som är lämplig för alla hundraser som fäller hår samt alla pälslängder. Hundborsten kammar snabbt bort lösa hår och underull. Det görs på ett varsamt sätt utan att skada täckhåren. När du använder DeShedder regelbundet minskar hundens hårmängd avsevärt samtidigt som hunden får en frisk, glansig päls. 8in1 Perfect Coat DeShedder har ett ergonomiskt, halkfritt handtag som alltid ligger bekvämt i handen. Den är enkel att använda. 8in1 Perfect Coat DeShedder i överblick: Pälsvårdsborste / kam för hundar Allmänt användbar: ​​lämplig för alla hårfällande hundraser med underull samt alla pälslängder Effektiv underullsborste: utformad för att ta bort löst hår och underull Mindre hår hemma: kan minska hårfällning med upp till 90 %, reducerar djurhår i hushållet Stöder en frisk päls: om den används regelbundet kan den bidra till en välvårdad, glänsande päls Ergonomiskt, halkfritt handtag: bra grepp under pälsvården Skonsam pälsskötsel: utan att klippa pälsen eller skada täckhåren Enkel att använda: perfekt under pälsbytet Storlekstabell Storlek borste Kammens bredd Färg Passar för S L 15 cm 4,6 cm grön små hundraser M L 15 cm 6,7 cm röd medelstora hundraser L L 15 cm 10 cm ljusblå stora hundraser Bruksanvisning: Börja vid nacken och för kammen varsamt över den rena och helt torra pälsen i hårväxtriktningen. Mycket känsliga områden som buken, runt könsorganen och anus kräver särskild vård. Undvik att borsta alltför intensivt där du har använt kammen för att undvika eventuell hudirritation.
 • Ideal Dog Kam 21,5 cm

  Ideal Dog Kam 21,5 cm
  Ideal Dog Kam 21,5 cmIdeal Dog Kam 21,5 cm är en pälskam designad för hundar och katter. Denna kam är perfekt för att reda ut tovor i pälsen.Kammenhar glesa piggar som skonsamt men effektivt reder ut tovor och trasslig päls. Med en längd på 21,5 cm och piggar som är 2 cm långa, ger denna kam precis den räckvidd och hantering som behövs för att effektivt arbeta igenom både tunna och tjocka hund och kattpälsar.Egenskaper:Ergonomisk: Kammen har ett ergonomiskt utformat handtag med en non-slip yta som gör den bekväm att hålla i under långa grooming-sessioner.Längd: Kammen är 21,5 cm.Pigglängd: Piggarna är 2 cm är.
 • Kerbl Tovutredare 12-tandad

  Kerbl Tovutredare 12-tandad
  Kerbl Tovutredare 12-tandadMed Kerbls specialanpassade borste kan du enkelt ta bort tovor och underhålla din hunds päls. Borstens unika design med rundade tänder gör det möjligt att nå in i djupet av pälsen utan att skada huden.Borsten är speciellt utformad för att passa alla hundraser men är extra bra för hundar med lång och tät päls som lätt får tovor. Kerbl Tovutredare är mycket lätt att använda och tar bort tovorna på ett skonsamt sätt.Borsten är 18 cm och har 12 blad. Denna modellen finns i två varianter, 12 eller 20 blad, beroende på vilken bredd  som passar dig och din hund.Överblick Kerbl Tovutredare 12-tandadRundade tänder för att nå in i djupet av pälsen utan att skada hudenPerfekt för lång och tät hundpälsEnkel att använda för att ta bort tovor på ett skonsamt sättHjälper till att underhålla och vårda hundens päls 
 • Ideal Dog Coat Prince Trimskrapa för Stora hundar (Mindre tät)

  Ideal Dog Coat Prince Trimskrapa för Stora hundar (Mindre tät)
  Ideal Dog Coat Prince Trimskrapa för Stora HundarIdeal Dog Coat Prince Trimskrapa för Stora Hundar är speciellt utformat för stora hundar. Denna trimskrapa är bred och utmärkt för att tunna ut tjock päls, samt för att effektivt ta bort lös underull, lösa hår och tovor. Innan du använder trimskrapan för att avlägsna tovor, bör du borsta eller kamma ut dem för att undvika att skära av pälsen.Trimskrapan finns i flera modeller för att passa olika pälskvaliteter: (Gles päls): Med 20 blad, idealisk för grov och sträv päls. (Medeltät päls): Med 27 blad, lämplig för lång och tjock päls.(Tät päls): Med 32 blad, utformad för mjuk, lång samt kort päls. För grov päls är denna variant särskilt bra för finjustering.
 • Pet Teezer Valpborste - L 12 x B 5,5 x H 5 cm

  Pet Teezer Valpborste - L 12 x B 5,5 x H 5 cm
  Måste man lida för att bli vacker? Inte med Pet Teezer valpborste! Den praktiska borsten har tagits fram av utvecklarna av den välkända Tangle Teezer speciellt för valpar och hundar med känslig hud. De mjuka borsten vårdar pälsen varsamt men grundligt och ger din fyrbenta vän en behaglig massage samtidigt som den befriar honom från smuts och löst hår. Tack vare sin ergonomiska form ligger Pet Teezer Puppy Brush bekvämt i handen och du kan även nå områden på kroppen som är svårare att komma åt. Pet Teezer valpborste i korthet Innovativ borste för valpar och hundar med känslig hud Lämplig för långhåriga och korthåriga raser Speciellt borstsystem i två steg Långa borststrån: tar försiktigt bort smuts och tovor Korta borst: avlägsnar löst hår Perfekt för valpar: mjuka borststrån för en skonsam introduktion till regelbunden borstning Ergonomisk form: ligger bekvämt i handen Skonsam och stark på samma gång: kan förhindra hudirritation Inget dragande och ryckande Perfekt för trimning av svåråtkomliga områden, t.ex. baksidan av benen Kan användas på våt eller torr päls Säker och enkel att använda Lätt att rengöra med vatten Från skaparna av den populära Tangle Teezer Färg: mintgrön Material: plast Mått Totalt: ca L 12 x B 5,5 x H 5 cm Pinnar: 7 mm / 15 mm
 • Moser Premium karda, dubbelsidig - L 22 x B 6,3 x H 4,2 cm

  Moser Premium karda, dubbelsidig - L 22 x B 6,3 x H 4,2 cm
  Premiumborsten från den kända tillverkaren Moser är ett förstklassigt tillbehör för hundens och kattens pälsvård! Den har två olika borstsidor med olika färger. Den svarta sidan används för att ta bort lösa hår, tovor och smuts och är idealisk för lång päls. Den grå sidan har en mjukare, flexiblare borst som är lämplig för kortare päls, ansiktet eller tassarna. Borsten vårdar djurets päls och ger den en naturlig glans, utan att skada pälsen eller irritera huden. Det flexibla borsthuvudet är mycket behagligt för det anpassar sig till djurets kroppskontur när du borstar. Det förstklassiga gelgreppet är mycket bekvämt att hålla och anpassar sig ergonomiskt, vilket är en fördel när pälsvården tar lite mer tid. Börja kamma genom att dela pälsen på ett ställe. Borsta sedan nedåt, skikt efter skikt. Borstsidorna kan fällas upp och rengöras. Päls eller smuts på greppet torkas av med en fuktig trasa. Enkelt och snabbt! Borsten kan hängas upp för greppet har en praktiskt öppning. Den dubbelsidiga kardan av premiumkvalitet från Moser Premium är ett professionellt pälsvårdsverktyg som också rekommenderas av hundfrisörer. Moser Premium karda, dubbelsidig i överblick: Karda för långhåriga och korthåriga katter och hundar av alla raser, storlekar och alla sorters pälskvalitet Effektivt pälsvårdstillbehör, tar bort lösa hår, smuts och tovor Med två borstsidor med olika färger svart sida: tar bort lösa hår, smuts och tovor, perfekt för lång päls grå sida: perfekt för kort eller fin päls i ansiktet eller på tassarna Flexibelt borsthuvud: anpassar sig efter hunden kroppskontur när du borstar Användning: dela pälsen på ett ställe, borsta sedan nedåt, skikt efter skikt Bekvämt gelgrepp: ett mjukt, elastisk lager gel anpassar sig efter handen, bekvämt vid långvarig pälsvård, inga "skavsår" i handen Easy-Cleaning funktion: hår eller smuts på skaftet torkas av med en fuktig trasa, borstsidorna kan fällas upp och rengöras Praktisk öppning i greppet: borsten kan hängas upp Rekommenderas av hundfrisörer Färg: grön / grå Material: hölje: plast grepp: silikon-gel borst: metall Mått: totala: L 22 x B 6,3 x H 4,2 cm borst: 1,7 cm borstbredd: ca 2 x L 4,5 x B 4,5 cm
 • Kennel Equip Tovutredare 5 Skär - Korta Skärblad

  Kennel Equip Tovutredare 5 Skär - Korta Skärblad
  En greppvänlig tovutredare med 9 korta skär från Kennel Equip Care. Används med fördel på medellång, lång och lockiga pälsar. Hjälper skonsamt till att reda ut tovor genom att skära isär dem. Dem böjda bladen minimerar risken att skada ditt djur.
 • FURminator Undercoat deShedding Borste- Lång päls - Katt

  FURminator Undercoat deShedding Borste- Lång päls - Katt
  FURminator Undercoat deShedding Tool - Katt En borste som är speciellt framtagen för att ta bort döda hår ur kattens päls för att minska fällandet. Denna modell passar sig för den större katten med längre päls. Den rostfria kanten når djupt ner i täc
 • Magic Brush Hundborste (Röd)

  Magic Brush Hundborste (Röd)
  Magic Brush HundborsteMagic Brush Hundborste är idealisk för skonsam pälsvård av kort och medellång hundpäls. Den speciella formen och borststrukturen samlar försiktigt upp lös päls och smuts som fastnat i pälsen samtidigt som den ger en behaglig massage.Magic Brush är tillverkad av högkvalitativ plast i enlighet med EU-regler och kan tvättas i 60 grader.
 • Little&Bigger Care Gummiborste Mintgrön

  Little&Bigger Care Gummiborste Mintgrön
  Little&Bigger's gummiborste är den perfekta borsten att ha hemma.Gummiborsten passar hundar med kort päls, och de korta piggarna samlar upp lös päls samtidigt som den masserar hundens hud. Massagen främjar tillväxten av vacker päls och stimulerar blodcirkulationen.Passar hundar med kort pälsTar bort lös pälsMasserar hudens hudFörsök borsta din hund regelbundet för att hålla pälsen i trim.
 • Waldhausen Pälsskrapa XL med gelhandtag - Linnea pink

  Waldhausen Pälsskrapa XL med gelhandtag - Linnea pink
  Waldhausen Pälsskrapa XL med gelhandtagPälsskrapa som är enkel och bekväm att använda tack vare det sköna gelhandtaget. Skrapan / kammen kan användas till hund och häst - toppen för att avlägsna lös vinterpäls. Gör pälsen glansig och vacker. I fina f
 • Ideal Dog Friseringskam 22 cm

  Ideal Dog Friseringskam 22 cm
  Ideal Dog Friseringskam 22 cmIdeal Dog Friseringskam 22 cm är en praktisk kam designad för att underhålla pälsen hos både hundar och katter. Denna friseringskam med täta piggar är idealisk för att hantera och dela upp sektioner i långa pälsar, vilket gör det enklare att genomföra noggrann grooming och styling.Kammens ergonomiska och halkfria handtag ger en stabil och bekväm känsla, även under längre grooming-sessioner. Detta gör kammen till ett utmärkt verktyg för både professionella groomers och husdjursägare som utför pälsvård hemma.Specifikationer:Antal Piggar: 47 stycken.Pigglängd: 2,3 cm.Kammens Längd: 22 cm.
 • Trixie Cat Mjuk Karda

  Trixie Cat Mjuk Karda
  Håll pälsen fri från tovor och smuts med regelbunden borstningTrxie karda är en bra borste att använda för daglig borstning av din hund eller katt. Kardan är anpassad för daglig borstning och är inte specialiserad för att reda ut tovor men däremot motverka dem med regelbunden borstning.Denna karda är en mjuk plastborste med avrundade piggar som mjukt reder ut pälsen. Kardan har ett hummihandtag som är greppvänligt.Storlek:7x16 cm
 • Magic Brush Hundborste (Blå)

  Magic Brush Hundborste (Blå)
  Magic Brush HundborsteMagic Brush Hundborste är idealisk för skonsam pälsvård av kort och medellång hundpäls. Den speciella formen och borststrukturen samlar försiktigt upp lös päls och smuts som fastnat i pälsen samtidigt som den ger en behaglig massage.Magic Brush är tillverkad av högkvalitativ plast i enlighet med EU-regler och kan tvättas i 60 grader.
 • FURminator Dog Short Hair (XS)

  FURminator Dog Short Hair (XS)
  FURMINATOR Short-hair är en väldigt effektiv pälskam som tar bort lösa hår och underpäls utan att skada hundens täckhår. Kammen har ett ergonomiskt handtag vilket gör den bekväm att arbeta med och lösa hår tas med enkelhet bort från verktyget. Furminator minskar håravfallet med upp till 90% och rekommenderas av veterinärer och användare över hela världen.Denna produkt rekommenderas till raser med hår kortare än 5 cm.Stl: LBredd: 10 cm. Längd: 15,5 cm.BruksanvisningSäkerställ att pälsen skall är ren och torr.För bäst resultat använd Furminator efter att du badat och torkat pälsen.Sätt kanten och tänderna på Furminator mot pälsen och drag långsamt medhårs genom pälsen.Undvik upprepade drag på samma ställe och var extra försiktigt kring känsliga områden som mage, ben och könsorgan.Lägg ingen tyngd på verktyget när du kammar igenom pälsen. Alltför djup och hård borstning kan orsaka rodnader och irritationer i huden.Furminator kan orsaka stora mängder lös päls, används därför Furminator på en plats som är lättstädad.Furminator enbart skall användas på fällande raser. Om du är tveksam kontakta veterinär för att ta reda på om rasen är fällande eller inte.
 • Borste med vildsvinshår - Stort

  Borste med vildsvinshår - Stort
  Bamboo Groom är en serie kort, penslar och kammar gjorda av bambu. Tillverkningen av Bamboo Groom lämnar ett mycket litet fotavtryck på vår miljö, och ändå är det ett starkt och hållbart material. Bambu är 100% naturligt och biologiskt nedbrytbart. Handgjord och polerad med en naturlig olja som gör den smuts- och vattenavvisande. Bakom alla pinnar/stift sätts ett förstärkningsmaterial, så att pinnar/stift inte trycks in vid användning. Bamboo Groom-borsten med äkta vilthår är bra för att ta hand om överpälsen. Borstens mjuka borst tar bort smuts, löst hår och trassel från överrocken. Regelbunden användning av borsten frigör friska oljor som ger pälsen en vacker glans. Kan användas till både hundar och katter.   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Ideal Dog Coat Prince Trimskrapa (Supertät)

  Ideal Dog Coat Prince Trimskrapa (Supertät)
  Ideal Dog Coat Prince Trimskrapadeal Dog Coat Prince Trimskrapa är utrustad med blad av rostfritt stål och ett trähandtag som är bekvämt att hålla i, vilket gör grooming-sessionen både effektiv och bekvämt.Denna trimskrapa finns tillgänglig i flera olika modeller för att passa olika typer av pälsar och raser:(Mycket gles päls): Med 8 blad, idealisk för grov och styv päls som hos schnauzers.(Gles päls): Med 10 blad, utmärkt för lång och tjock päls som hos shetland sheepdogs, alaskan malamutes och akitas.(Medeltät päls): Med 12 blad, passar bra för hundar med tjock päls som golden retrievers, border collies och tyska herdar.(Tät päls): Med 16 blad, designad för terrier och andra långhåriga hundar med tjock päls.(Extra tät ?päls): Med 20 blad, lämpar sig för en mångfald av raser, inklusive de med mjuk, lång eller kort päls. Denna variant är speciellt bra för spaniels och setters.(Supertät päls): Med 26 blad, passar för mjuk och lång päls, samt mycket kort päls.