Party Pets hundleksaker

Populärt inom Party Pets hundleksaker

 • The Cute Cupcake Hundleksak - The Cute Cupcake

  The Cute Cupcake Hundleksak - The Cute Cupcake
  En mjuk leksak med stoppning och pip i muffinsform från Party Pets som lockar fram lekfullhet och nyfikenhet hos din hund. Passar utmärkt att leka med och forstätta lekandet med då leksaken piper. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis!  Pipande leksak som liknar en muffins. Lockar fram lekfullhet och nyfikenhet hos din hund.
 • Elite the Strong Friends - Grön eller röd

  Elite the Strong Friends - Grön eller röd
  Strong Friends leksaker är cirka 40 cm långa och tillverkade av extra tåligt brandslangsmaterial. Benen är tillverkade i prassel material, och mitt på finns en punkteringssäker prick med squeaker. OBS! Kommer blandat groda och apa och du kan inte själv bestämma djur vid beställning, utan ett av djuren skickas med din order. Extra tåliga leksaker i brandslangsmaterial
 • Multisqueaker Mix 30 cm

  Multisqueaker Mix 30 cm
  Hundleksak som är en riktig dröm för hundar som älskar pipleksaker. Leksaken har 12 separata fickor med ett pip i varje.
 • The Puffy Popcorn Leksak till Hund - The Puffy Popcorn

  The Puffy Popcorn Leksak till Hund - The Puffy Popcorn
  En mjuk härlig leksak som ser ut som en popcornstrut från Party Pets. Leksaken är ca 20 cm hög och innehåller stoppning och en pip som gör att leksaken ljuder vid lek. The Puffy Popcorn lockar fram lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis!    Rolig leksak i form av en pipande popcornstrut lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning.

Fler tips på Party Pets hundleksaker

 • Skinnies Birds Mix 50 cm

  Skinnies Birds Mix 50 cm
  Hundleksak - platt mjukisdjur i form av en fågel. Mjukisdjuret har ingen fyllning vilket gör att den är perfekt för lättare draglekar & apportering. Fågeln har pip i huvudet & svansen - perfekt för hundar som gillar leksaker som låter. Tack vare den platta formen på leksaken är den enkel för hunden att bita tag i, perfekt för hundar som gillar att bära runt på sin hundleksak.
 • Elite Bert the Bunny White 38 cm

  Elite Bert the Bunny White 38 cm
  Mjuk & söt gossedjurskanin med pip från Party Pets. Hundleksaken har ett gulligt blommigt tyg som pryder öronen & baktassarna. Förgyll din hunds lekstunder med Bert the bunny.
 • Floppy Tiger 33 cm

  Floppy Tiger 33 cm
  Storlek 33 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Floppy Tiger ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Hundleksak Xmas Floppy Pengvin 48 cm

  Hundleksak Xmas Floppy Pengvin 48 cm
  Party Pets Christmas Floppy Penguin 48cm är den perfekta leksaken för att sprida glädje och julefrid till din fyrbenta vän!
 • Icy Ice Cream Hundleksak - The Icy Ice Cream

  Icy Ice Cream Hundleksak - The Icy Ice Cream
  En mjuk härlig leksak som ser ut som en glasstrut från Party Pets. Leksaken är ca 25 cm hög och innehåller stoppning och en pip som gör att leksaken ljuder vid lek. The Icy Ice Cream lockar fram lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis!    Rolig leksak i form av en pipande glasstrut lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning.
 • Hundleksak Xmas Floppy Santa 48 cm

  Hundleksak Xmas Floppy Santa 48 cm
  Party Pets Christmas Floppy Santa 48cm är den perfekta hundleksaken för att sprida juls glädje och låta din fyrbenta vän delta i festligheterna!
 • Teddybear Mix 33 cm

  Teddybear Mix 33 cm
  Hundleksak - härlig & mjuk björn i teddymaterial från Party Pets. Denna mjuka lekkompis kommer din hund att älska!
 • Elite The Cute Friends White 23 cm

  Elite The Cute Friends White 23 cm
  Mjuka & söta gossedjur för hund från Party Pets premiumsegment "Elite". Välj mellan anka, hund & kanin. Hundleksaken har ett roligt pipljud i magen för många roliga lekstunder.
 • Floppy Elephant 35 cm

  Floppy Elephant 35 cm
  Storlek 33 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Floppy Elefant ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Långis Plysch Gray 42 cm

  Långis Plysch Gray 42 cm
  Populärt gosedjur med lång kropp & stort leende. Med pipljud.
 • Wild Boar 35 cm

  Wild Boar 35 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Mjuka leksaker för hund
 • Hundleksak Xmas Sticks Snowbear 28 cm

  Hundleksak Xmas Sticks Snowbear 28 cm
  Detta stora och festliga vinterdjur ifrån Party Pets i tomteluva kommer säkerligen att få ett leende på din hund under juletiderna.
 • Floppy Leopard grey 35 cm

  Floppy Leopard grey 35 cm
  Storlek 33 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Floppy Leopard ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Octopussy 40 cm mixed

  Octopussy 40 cm mixed
  Storlek 40 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Octopussy ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Floppy Rabbit Grey 33 cm

  Floppy Rabbit Grey 33 cm
  Storlek 33 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Floppy Rabbit ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Hundleksak Xmas Floppy Reindeer 48 cm

  Hundleksak Xmas Floppy Reindeer 48 cm
  Skapa en oförglömlig julstämning för ditt fyrbenta vän med vår Party Pets Christmas Floppy Reindeer på 48 cm – den ultimata hundleksaken för en magisk och lekfull julsäsong!
 • Floppy Cow 33 cm

  Floppy Cow 33 cm
  Storlek 33 cm - Perfekt för hundar i alla storlekar. Prasslande ljud som lockar din hunds uppmärksamhet och gör leken ännu roligare. Mjuk hundleksak som ger din hund möjlighet att jaga, fånga och bära leksaken. Interaktiv lek då din hund kan busa med Floppy Cow ensam eller ha kul tillsammans med dig. Enkel att tvätta för att hålla den fräsch och ren.
 • Hundleksak Xmas Sticks Raindeer 28 cm

  Hundleksak Xmas Sticks Raindeer 28 cm
  Detta stora och festliga vinterdjur ifrån Party Pets i tomteluva kommer säkerligen att få ett leende på din hund under juletiderna.
 • Skinnies Racoon Gray 55 cm

  Skinnies Racoon Gray 55 cm
  Hundleksak - platt mjukisdjur i form av en tvättbjörn. Mjukisdjuret har ingen fyllning vilket gör att den är perfekt för lättare draglekar & apportering. Tvättbjörnen har pip i huvudet & svansen - perfekt för hundar som gillar leksaker som låter. Tack vare den platta formen på leksaken är den enkel för hunden att bita tag i, perfekt för hundar som gillar att bära runt på sin hundleksak.
 • Hundleksak Xmas Sticks Pengvin 28 cm

  Hundleksak Xmas Sticks Pengvin 28 cm
  Detta stora och festliga vinterdjur ifrån Party Pets i tomteluva kommer säkerligen att få ett leende på din hund under juletiderna.
 • Skinnies Fox Orange 55 cm

  Skinnies Fox Orange 55 cm
  Hundleksak - platt mjukisdjur i form av en räv. Mjukisdjuret har ingen fyllning vilket gör att den är perfekt för lättare draglekar & apportering. Räven har pip i huvudet & svansen - perfekt för hundar som gillar leksaker som låter. Tack vare den platta formen på leksaken är den enkel för hunden att bita tag i, perfekt för hundar som gillar att bära runt på sin hundleksak.