Nylabone hundleksaker

Populärt inom Nylabone hundleksaker

 • Nylabone Stick Alternative tuggleksak - Stl. XL: ca L 20,5 x B 5 cm

  Nylabone Stick Alternative tuggleksak - Stl. XL: ca L 20,5 x B 5 cm
  Om din hund gillar att tugga på pinnar är Nylabone Alternative Stick ett bra val för att undvika skador i munnen. Tuggleksaken liknar en riktig pinne, men med skillnaden att nylon-materialet är skonsammare för hundens gom och tandkött. Dessutom kan produkten från Nylabone tack vare den grova ytan också bidra till hundens tandhygien. Nylabone Stick Alternative lockar din fyrbenta vän med en oemotståndligt läcker fläsksmak. Det ger långvarig tugglädje som tillfredsställer hundens naturliga tugginstinkt och kan hjälpa den att minska stress. Nylabone Stick Alternative tuggleksak i korthet: Robust tuggleksak för fullvuxna hundar Ser ut som en riktig pinne: för hundar som gillar att plocka upp pinnar på promenader Skonsam för gom och tandkött: minskar risken för skador i munnen Tillfredsställer den naturliga tugginstinkten: ger långvarig tugglädje Med fläsksmak: gör tuggandet ännu mer oemotståndligt Kan bidra till tandvården: den grova ytan hjälper till att avlägsna plack och förebygga tandsten Kan bidra till att minska stress Färg: brun/vit Material: nylon Mått: ca L 20,5 x B 5 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Nylabone Puppy Teething svalkande tuggleksak för valpar med tandsprickning - L 20 x B 10 x H 1,5 cm

  Nylabone Puppy Teething svalkande tuggleksak för valpar med tandsprickning - L 20 x B 10 x H 1,5 cm
  Inte bara spädbarn kan lida av tandsprickning - när valpens nya tänder börjar borra sig genom tandköttet vid runt fyra månaders ålder kan det orsaka obehag. Med den kylande tuggleksaken för valpar kan du ge din hund lindring samtidigt som den får en robust leksak att sysselsätta sig med. Valpleksaken är tillverkad av mjuk, termoplastisk polymer. Materialet är slitstarkt och flexibelt och perfekt att tugga intensivt på. Du kan lägga leksaken i vatten och sedan frysa in den så får den en kylande effekt nästa gång hunden tuggar på den. Den svalkande leksaken hjälper också till att minska värk när tänderna är på väg. Noppar på ytan stöder också rengöringen av tänderna medan hunden tuggar. Nylabone svalkande tuggleksak för valpar som får tänder i överblick: Svalkande tuggleksak för valpar upp till 11 kg Tillfredsställer tugginstinkterna: främjar hundens naturliga vana att tugga, stöder att lära sig att tugga hälsosamt från början Lindring under tandbytet: leksaken kan blötas och frysas för att svalka Mjukt, flexibelt material: perfekt för tandvalpar Stöder tandhygien: noppar på benet kan hjälpa till att minska plack och tandstensbildning Sysselsättning: motverkar tristess, utmärkt vid tandvärk och om valpen tuggar destruktivt Mycket robust: slitstarkt material för särskilt långvarigt tuggskoj Med jordnötssmak: genom hela leksaken, kan inte slickas av, ökar lusten att tugga Färg: blå, ljusgrön Material: ben: mjuk termoplastisk polymer tyg: polyester Mått: L 20 x B 10 x H 1,5 cm Artikelvikt: ca 91 g Bruksanvisning: Blötlägg hela benet och tyget och frys ned leksaken så svalkar den och lindrar "kliande" tänder under tandsprickningen. Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig. Säkerhetsråd: Det är viktigt att du väljer rätt storlek och typ av tuggben baserat på din hunds ålder, vikt och tuggkraft. Tuggben som inte är avsedda att användas som livsmedel bör vara tillräckligt stora för att uppmuntra att hunden tuggar med sidorna. Om det finns flera hundar i ditt hushåll bör du välja ett tuggben som är lämpligt för den största och starkaste bland dina hundar. Detta ben är inte lämpligt för kraftiga käkar eller för valpar med permanenta tänder. I genomsnitt börjar tandbytet hos valpar i åldern 4 till 8 månader, beroende på ras och storlek. Kraftiga tuggare kan behöva Nylabone Power Chew-leksaker. Tuggbenet är inte avsett för konsumtion. Om du tror att din hund kan ha svalt en del av tuggbenet, ta bort benet och kontakta veterinären.
 • Nylabone Dura Chew Beef Jerky - Large: ca L 20 x B 5,5 x H 3 cm

  Nylabone Dura Chew Beef Jerky - Large: ca L 20 x B 5,5 x H 3 cm
  Kan din hund inte motstå tuggleksaker? Då måste ni prova Dura Chew från Nylabone. Det är ett mycket hållbart ben som hunden kan roa sig med att tugga länge på – även den mest entusiastiska tuggare med kraftiga käkar. Hunden inspireras att tugga tack vare den läckra aromen av torkat kött. Benet hjälper till att tillfredsställa hundens naturliga tuggbehov, vilket kan förhindra att den avreagerar sig på möbler, skor och andra föremål i hemmet. Leksaken är försedd med noppor och spår som kan bidra till en bättre tandhygien samtidigt som tandköttet masseras medan hunden tuggar. Nylabone Dura Chew Beef Jerky i överblick: Tuggleksak för hundar över 23 kg Motståndskraftigt material: perfekt för hundar med kraftiga käkar som älskar att använda tänderna Textur och noppor: kan stödja tandhygienen, masserar tandköttet Tillfredsställer hundens naturliga tuggbehov: kan avleda den från att tugga på möbler, skor och annat lösöre i hemmet God torrköttsarom: inspirerar hunden att tugga Stabil tillverkad, robust för långvarigt tuggande Rekommenderas av veterinärer Färg: brun Material: nylon Mått: ca L 20 x B 5,5 x H 3 cm Vikt: 180 g Säkerhetshänvisning: Produkten är inte avsedd för förtäring. Det är viktigt att välja rätt typ av tuggben och en passande storlek till hundens ålder, vikt och käkkraft. Tuggben som inte kan ätas upp bör vara stora nog för att hunden ska tugga med kindtänderna. Hushåll med flera hundar bör välja ett ben som passar den största hunden med de kraftigaste käkarna. Tuggben för valpar som byter tänderna tandbytet samt ben med medelstark och stark tuggstyrka är inte lämpliga för hundar som tuggar mycket intensivt och med stor kraft. Välj hellre ett Nylabone Extreme tuggben för hundar med kraftiga käkar. Misstänker du att hunden har svalt en bit, sak du genast ta bort benet och kontakta veterinär. Notera: Hunden bör alltid leka under uppsikt, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om det fattas delar eller den är trasig för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • Nylabone råhudsben med nötköttssmak - Stl. M: ca L 13 x B 6 x H 6 cm

  Nylabone råhudsben med nötköttssmak - Stl. M: ca L 13 x B 6 x H 6 cm
  För att undvika att hunden gnager på dina skor, ge den Nylabone råhudsben med nötköttsmak i stället. Benet är mycket segt så att hunden kan tugga på det i timmar och på så sätt tillfredsställa sitt naturliga tuggbehov. Då kan hunden dessutom njuta av den utsökta nötköttssmaken, som finns kvar även efter långvarigt gnagande. En annan praktisk sidoeffekt av Nylabone råhudsben är att det kan bidra till tandvården för din fyrbenta vän. Ytan ruggas upp av hundens tänder, vilket gör att tuggbenet kan fungera som en tandborste, som genom nötning minskar plack och förebygger tandsten. Nylabone råhudsben med nötköttssmak i korthet: Praktisk tuggleksak för medelstora hundar Mycket seg konsistens: för tugglädje i timmar För att tillfredsställa det naturliga tuggbehovet: kan hjälpa till att minska stress Stödjer tandvården: ytan ruggas upp av tuggandet och kan ha en tandborstande effekt Med nötköttssmak: för extra tugglädje, håller även för långvarigt gnagande Färg: vit/röd Material: nylon Mått: L 13 x B 6 x H 6 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.

Fler tips på Nylabone hundleksaker

 • Nylabone Puppy X-Bone tuggleksak - L 9 x B 9 x H 3,5 cm

  Nylabone Puppy X-Bone tuggleksak - L 9 x B 9 x H 3,5 cm
  Pendang till tandvårdsringar för valpar: Nylabone Puppy X-Bone tuggleksak är speciellt utformad för valpar och är idealisk under tandsprickningsfasen. Det mjuka, flexibla materialet kan hjälpa till att lugna tandköttet samtidigt som nopporna på ytan stöder tandhygienen. Tack vare den speciella X-formen är tuggbenet av termoplastiska polymeren särskilt lätt för valpar att få tag i och tugga på. Leksaken uppfyller valpars naturliga instinkter att tugga, vilket kan hjälpa till att förhindra att de tuggar destruktivt. Nylabone Puppy X-Bone tuggleksak är robust och uppmuntrar valpen att sysselsätta sig omfattande med den. Benets artificiella nötköttssmak bidrar också till att öka intresset. Nylabone Puppy X-Bone tuggleksak i överblick: X-format tuggben för valpar upp till 7 kg Främjar och uppfyller valpars naturliga tuggvanor Lugnar tandköttet: av mjukt, flexibelt material, idealiskt för valpar som får tänder Speciell X-form: enkelt att plocka upp och tugga på Stöder tandhygienen: knoppar på benet kan hjälpa till att minska plack och tandsten Omväxlingsrikt: minskar tristess, tandvärk och destruktiv tuggning Motståndskraftigt material: för särskilt långvarigt tuggskoj Med konstgjord nötköttssmak: utan animaliska ingredienser, uppmuntrar valpen att tugga Lättskött: rengörs enkelt med varmt vatten om det behövs Färg :blå Material: mjuk termoplastisk polymer Mått: ca L 9 x B 9 x H 3,5 cm Artikelvikt: 56 g Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig. Säkerhetsråd: Det är viktigt att du väljer rätt storlek och typ av tuggben baserat på din hunds ålder, vikt och tuggkraft. Tuggben som inte är avsedda att användas som livsmedel bör vara tillräckligt stora för att uppmuntra att hunden tuggar med sidorna. Om det finns flera hundar i ditt hushåll bör du välja ett tuggben som är lämpligt för den största och starkaste bland dina hundar. Detta ben är inte lämpligt för kraftiga käkar eller för valpar med permanenta tänder. I genomsnitt börjar tandbytet hos valpar i åldern 4 till 8 månader, beroende på ras och storlek. Kraftiga tuggare kan behöva Nylabone Power Chew-leksaker. Tuggbenet är inte avsett för konsumtion. Om du tror att din hund kan ha svalt en del av tuggbenet, ta bort benet och kontakta veterinären.
 • Nylabone Extreme Bone med baconsmak - Stl. M (för hundar

  Nylabone Extreme Bone med baconsmak - Stl. M (för hundar
  Nylabone Extreme Bacon Bone är en hållbar tuggleksak för hundar som har ett starkt naturligt behov av att tugga. Tack vare det robusta materialet kommer detta tuggnöje att vara under en lång tid. Den läckra smaken av bacon gör benet nästan oemotståndligt för din älskling. Till skillnad från naturliga ben kan Nylabone Extreme Bone inte splittras när din hund tuggar på det. Endast ytan kommer att ruggas upp så att små borst reser sig upp, liknande en tandborste. Dessa kan skrapa bort plack och förhindra tandsten. Nylabone Extreme Bone med baconsmak: Slitstark tuggleksak för hundar För vuxna hundar av medelstora raser upp till 16 kg En långvarig sysselsättning: tillfredsställer hundens naturliga instinkt att tugga Särskilt gott ben: med baconsmak Kan stödja munhygienen: genom att skrapa bort plack Idealiskt alternativ till pinnar och naturliga ben Färg: brunt Material: 100 % nylon Storlek: L 20 x B 10,8 x H 3 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • Nylabone Puppy Starter Kit Dog Chew - Small

  Nylabone Puppy Starter Kit Dog Chew - Small
  Att tugga korrekt måste läras! Nylabone Puppy Starter Kit Dog Chew är ett omväxlingsrikt tuggnöje som är perfekt för valpar upp till 11 kg. Benens form och struktur hjälper din hund att utveckla rätt tuggvanor och öva "icke-destruktiv tuggning". Setet innehåller tre ben med god kycklingsmak som är lockande och uppmuntrar valpen att tugga länge. I detta set ingår ett mjukare ben som är idealiskt för valpar från 2 månader och äldre, ett medelstort ben med piggar som hjälper till att minimera plack och tandsten och ett hårdare ben för de som vill ha lite tuffare tag samt äldre valpar som redan har de permanenta tänderna. Nylabone Puppy Starter Kit Dog Chew i överblick: Tuggben-startset för valpar upp till 11 kg Främjar och tillfredsställer de naturliga tuggvanorna Set med 3 tuggben: Puppy Bone: för valpar från 2 månader, kan stödja utvecklingen av tänderna och käkarna Dental Chew: med spår och piggar som kan minska plack och tandsten Dura Chew: för valpar som får sina permanenta tänder Optimal tuggträning: följer valparna genom tändernas faser Olika sysselsättningar: minskar tristess, stress och destruktiv tuggning Motståndskraftigt material: för särskilt långvarigt tuggnöje Naturlig kycklingsmak: uppmuntrar tuggning Rekommenderas av veterinärer Tillverkas i USA Färg: blå/vit/brun Material: Puppy Bone: termoplast Denatl Chew: nylon Dura Chew: nylon Mått: ca L 11,5 x B 3,5 x H 2 cm Vikt: Puppy Bone: 45 g Dental Chew: ca 50 g Dura Chew: 44 g
 • Nylabone Kombi råhud & tjurmuskel - Stl. M: L 16 x B 13 x H 2,5 cm

  Nylabone Kombi råhud & tjurmuskel - Stl. M: L 16 x B 13 x H 2,5 cm
  För hundar är det ett naturligt behov att tugga. Nylabone kombination av råhudsben och tjurmuskel tillverkas av slitstarkt och tåligt nylonmaterial och passar perfekt för att tillfredsställa hundens naturliga tugginstinkt och på så sätt kanske till och med spara på inredningen. Tuggleksakens smak, som är särskilt stimulerande för hundar, bidrar aktivt till att hålla hunden intresserad länge. Nylabone är lika robust som ett riktigt ben, men till skillnad från originalet splittras det inte. Materialets grova yta till kan och med bidra till munhygienen genom att det tar bort plack och förebygger tandsten. Om tuggbenet används till aktiva lekar kan det också ersätta vanliga träpinnar eller riktiga ben och därmed bidra till att minska stress. Nylabone kombination av råhudsben och tjurmuskel i korthet: Stimulerande tuggleksak för vuxna hundar upp till 16 kg För att tillfredsställa det naturliga tuggbehovet Säkert alternativ till riktiga ben eller pinnar Slitstarkt material: robust nylonring, tål även aggressivt bitande Kan bidra till tandvården: den grova ytan kan ta bort plack och förebygga tandsten Främjar tuggmuskulaturen Långvarigt intressant: den stimulerande smaken gör att leksaken är intressant för hunden länge Kan bidra aktivt till att minska stress Färg: brun/vit Material: nylon Storlek: L 16 x B 13 x H 2,5 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Nylabone Shish Kebab kycklingtuggben - ca L 27,5 x B 4,5 x H 3 cm

  Nylabone Shish Kebab kycklingtuggben - ca L 27,5 x B 4,5 x H 3 cm
  Har du en stor hund men hittar inte en tuggleksak i rätt storlek? Oroa dig inte, Nylabone Shish Kebab kycklingtuggben finns extra i XL för att ge din mjuka jätte något ordentligt att bita i! Det robusta nylonet klarar med lätthet även långdragna bitaattacker och tillfredsställer samtidigt ditt husdjurs naturliga tuggbehov, som annars gärna släpps lös på möblerna. Regelbunden tuggning kan minska stress och ångest hos hundar, men det är också en källa till glädje. Med sin intensiva och långvariga kyckling-jerky-smak lyfter Nylabone Shish Kebab njutningen till en helt annan nivå – vilket gör att tuggbenet förblir intressant länge och utgör ett säkert alternativ till riktigt ben, som lätt blir farliga om de går sönder. Att tugga på leksakens ojämna yta kan också stödja den dagliga tandvården genom att den kan gnugga bort plack när den används riktigt mycket. Nylabone Shish Kebab kycklingtuggben: Gott tuggben för hundar I XL för hundar från 23 kg Långvarig sysselsättning: långvarig, livsmedelssäker kyckling-jerkysmak, populär hos de flesta hundar, uppmuntrar till att tugga Tillfredsställer det naturliga tuggbehovet: kan minska stress och ångest och skona möbler Stödjer tänderna: kan gnugga bort plack och därmed bidra till munhälsa Mycket tåligt: robust nylon, behagligt hård att bita i, klarar av långvarigt tuggande Kvalitet från Nylabone: tuggleksaker i 50 år Färg: vit och brun Material: 100 % nylon Mått: ca L 27,5 x B 4,5 x H 3 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Nylabone Adult X-Bone tuggleksak - Stl. L: ca L 14 x B 14 x H 4 cm

  Nylabone Adult X-Bone tuggleksak - Stl. L: ca L 14 x B 14 x H 4 cm
  Robust som ett riktigt ben men utan tillhörande risker - det är Nylabone Adult X-Bone. Det är en förstklassig tuggleksak för din fyrbenta älskling. Tack vare dess läckra nötköttsmak är benet nästan oemotståndligt för hundar. De kan tugga på det av hjärtats lust och tillfredsställa den naturliga tugginstinkten utan att riskera skador i munnen. Faktum är att spåren och nopparna på Nylabone Adult X-Bone också kan hjälpa till att ta hand om din hunds tänder. När hunden tuggar skrapas plack bort, vilket förhindrar att tandsten kan byggas upp. Dessutom är tuggning för många hundar inte bara en sysselsättningsterapi mot tristess, utan kan i många fall också hjälpa till att lindra stress. Den praktiska X-formen är också lätt för hundar att ta tag i och bära runt i munnen. Nylabone Adult X-Bone tuggleksak i överblick: Robust tuggleksak för vuxna hundar För att tillfredsställa den naturliga tugginstinkten: motverkar tristess och stress Oemotståndligt gott: med nötköttsmak, uppmuntrar hunden att tugga Stödjer tandhygien: spår och noppar kan hjälpa till att ta bort plack och förhindra att tandsten byggs upp Mjuk yta: förhindrar skador i munnen Optimal form: lätt för hundar att ta tag i och bära runt på Färg: blå Material: nylon Mått: ca L 14 x B 14 x H 4 cm Hänvisning: Ha alltid din hund under uppsikt när den leker, oavsett vilken leksak den roar sig med. Kontrollera produkten regelbundet och ta bort den om den är trasig för att hunden inte ska skada sig.
 • Nylabone Double Action tuggben - Stl. XL: L 24 x B 7,5 x H 7,5 cm

  Nylabone Double Action tuggben - Stl. XL: L 24 x B 7,5 x H 7,5 cm
  Nylabone Double Action tuggben är den perfekta presenten för hundar som gillar att tugga mycket - och även för husse eller matte som vill undvika att andra hushållsartiklar blir offer för ditt husdjurs tuggbehov. Faktum är att tack vare den robusta testuren i nylon ger tuggleksaken långvarig tugglädje för din fyrbenta vän, samtidigt som den även hjälper till att ta hand om tänderna. Nylabone Double Action tuggben har små noppor på ytan som kan hjälpa till att minska tandbeläggningen och förebygga bildandet av tandsten. Tuggbenets båda ändar är särskilt tuffa, medan mittendelen är något mjukare. Också bra att veta: tuggleksaken har en läcker bacon-smak som håller i sig även efter långa tuggstunder. Nylabone Double Action tuggben i korthet: Robust tuggleksak för fullvuxna hundar För hundar med uttalat behov av att tugga: för att undvika att andra föremål i huset biter sönder Robust konsistens: klarar utan problem långa, krävande tuggenheter, tålig i ändarna, mjukare i mitten Bidrar till tandvård: Noppor på ytan kan ta bort tandbeläggning genom att nötning och förhindra att tandsten bildas Med läcker fläsksmak: gör tuggandet ännu mer oemotståndligt Färg: vit/grön Material: nylon Mått: storlek M: L 19 x B 6 x H 6 cm storlek XL: L 24 x B 7,5 x H 7,5 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Nylabone Double Action tuggben - Stl. M: L 19 x B 6 x H 6 cm

  Nylabone Double Action tuggben - Stl. M: L 19 x B 6 x H 6 cm
  Nylabone Double Action tuggben är den perfekta presenten för hundar som gillar att tugga mycket - och även för husse eller matte som vill undvika att andra hushållsartiklar blir offer för ditt husdjurs tuggbehov. Faktum är att tack vare den robusta testuren i nylon ger tuggleksaken långvarig tugglädje för din fyrbenta vän, samtidigt som den även hjälper till att ta hand om tänderna. Nylabone Double Action tuggben har små noppor på ytan som kan hjälpa till att minska tandbeläggningen och förebygga bildandet av tandsten. Tuggbenets båda ändar är särskilt tuffa, medan mittendelen är något mjukare. Också bra att veta: tuggleksaken har en läcker bacon-smak som håller i sig även efter långa tuggstunder. Nylabone Double Action tuggben i korthet: Robust tuggleksak för fullvuxna hundar För hundar med uttalat behov av att tugga: för att undvika att andra föremål i huset biter sönder Robust konsistens: klarar utan problem långa, krävande tuggenheter, tålig i ändarna, mjukare i mitten Bidrar till tandvård: Noppor på ytan kan ta bort tandbeläggning genom att nötning och förhindra att tandsten bildas Med läcker fläsksmak: gör tuggandet ännu mer oemotståndligt Färg: vit/grön Material: nylon Mått: storlek M: L 19 x B 6 x H 6 cm storlek XL: L 24 x B 7,5 x H 7,5 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Nylabone Dura Chew Monster - Large: ca L 25 x B 8 x H 5 cm

  Nylabone Dura Chew Monster - Large: ca L 25 x B 8 x H 5 cm
  Det är inte lätt att hitta en passande tuggleksak som håller för för stora hundar med kraftiga käkar. Nylabone Dura Chew Monster är en hållbar leksak som hunden kan tugga länge på. Tuggleksaken är mycket robust, så den är idealisk för hundar som gillar att tugga kraftigt och länge. Den böjda formen är en utmaning även för erfarna. Leksakens aptitretande bisonsmak animerar dessutom hunden att tugga. En annan fördel: Dura Chew Monster Bones från Nylabone är försedd med spår och noppor som automatiskt kan stödja hundens tandhygien när den tuggar. Nylabone Dura Chew Monster i överblick Stor tuggleksak för hundar över 23 kg Hållbart material: idealiskt för extremt starka tuggare och kraftiga, stora käkar som biter med kraft Textur, spår och noppor: kan förebygga plack och tandsten, masserar tandköttet Svängd form: utmaning även för vana hundar som gärna tuggar God bisonarom: lockar hunden att tugga och sysselsätta sig med benet Tillfredsställer hundens naturliga tuggbehov: kan avleda hunden från att tugga på möbler, skor och annat i hemmet Rekommenderas av veterinärer Färg: brun Material: nylon Totala mått: ca L 25 x B 8 x H 5 cm Vikt: 455 g Säkerhetshänvisning: Produkten är inte avsedd för förtäring. Det är viktigt att välja rätt typ av tuggben och en passande storlek till hundens ålder, vikt och käkkraft. Tuggben som inte kan ätas upp bör vara stora nog för att hunden ska tugga med kindtänderna. Hushåll med flera hundar bör välja ett ben som passar den största hunden med de kraftigaste käkarna. Tuggben för valpar under tandbytet samt ben med medelstark och stark tuggstyrka är inte lämpliga för hundar som tuggar mycket intensivt och med stor kraft. Välj hellre ett Nylabone Extreme tuggben för hundar med kraftiga käkar. Misstänker du att hunden har svalt en bit, sak du genast ta bort benet och kontakta veterinär. Notera: Hunden bör alltid leka under uppsikt, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om det fattas delar eller den är trasig för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • Nylabone med nötköttssmak, alternativ till tjurmuskel - Stl. L: L 19 x B 3 x H 3 cm

  Nylabone med nötköttssmak, alternativ till tjurmuskel - Stl. L: L 19 x B 3 x H 3 cm
  Att tugga är en av hundens naturliga instinkter. Med Nylabone alternativ till tjurmuskel med nötköttssmak har du rätt leksak till hands för att tillfredsställa denna lust. Det nylon som används är ett extremt tåligt material som utan problem klarar även övermodiga lek- och bitaattacker – stress, ångest och tristess har ingen chans här! Tack vare den livsmedelsäkra smaken av färskt nötkött som Nylabone avger när den används, håller sig ditt husdjur sysselsatt länge och distraheras på ett välsmakande sätt. Att tugga på den grova ytan, som liknar en flätad tjurmuskel, kan dessutom ha en positiv effekt på din hunds dagliga tandvård: Regelbunden gnuggning av plack kan förebygga uppkomsten av tandsten. Nylabone alternativ till tjurmuskel med nötköttssmak i korthet: Välsmakande tuggleksak för hundar från 23 kg I flätad tjurmuskel-look Mycket tåligt: tåligt nylon, tål även intensiv tuggning För riktiga finsmakare: utsökt nötköttssmak för god distraktion, håller hunden sysselsatt länge Kan bidra till munhygien: grov yta kan gnugga bort plack och på så sätt förhindra uppkomsten av tandsten Nylabone-tradition: högkvalitativa tuggleksaker i 50 år Färg: brun/beige Material: 100 % Nylon Mått: ca L 19 x B 3 x H 3 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Nylabone Puppybone - Small: ca L 17,3 x B 9,4 x H 3 cm

  Nylabone Puppybone - Small: ca L 17,3 x B 9,4 x H 3 cm
  Det mycket hållbara tuggbenet Nylabone Puppybone frestar din valp att tugga intensivt. Därigenom rengörs tänderna, tandköttet masseras skonsamt och käkmusklerna stärks. Puppybone är tillverkat av mjuk plast som är idealisk för små valpars käkar. Benet doftar förlockande av god kyckling - det blir säkert svårt att motstå för busiga små valpar! Hela benet genomsyras av den goda kycklingsmaken, så varje bett i det blir en härlig smakupplevelse. När valpen tuggar avlägsnas beläggningen från tänderna på ett skonsamt sätt och uppkomsten av tandsten minskar. Benet är tillverkat med en speciell tillverkningsprocess som ger ett mycket hållbart material som inte kan bitas sönder i smådelar. Nylabone Puppybone är en underbar sysselsättning som samtidigt rengör munnen - roligare kan det nog inte bli att putsa tänderna! Nylabone Puppybone i överblick: Speciellt för valpar Tandvårdande tuggben av termoplastiska polymerer Skonsam tandrengöring: Det mjuka materialet gnuggar bort beläggning på tänderna och förebygger tandsten Motståndskraftigt: Inga stora bitar kan tuggas av, utan benet förblir i ett stycke Tillfredsställer hundens instinkt att tugga Finns i olika storlekar för individuell tandvård Rekommenderas av veterinärer Mycket tåligt och hållbart Smaken av kycklingkött lockar att tugga Made in USA Hänvisning: Benets färg kan avvika från bildens! Storlek: Passar för: Small Små hundar upp till 11 kg Säkerhetshänvisning: Produkten är inte avsedd för förtäring. Det är viktigt att välja rätt typ av tuggben i passande storlek, lämplig för hundens ålder, vikt och käkkraft. Tuggben som inte kan ätas upp bör vara stora nog för att hunden ska tugga med kindtänderna. Hushåll med flera hundar bör välja ett ben som passar den största hunden med de kraftigaste käkarna. Tuggben för tandbytande valpar samt ben med medelstark och stark tuggstyrka är inte lämpliga för hundar som tuggar mycket intensivt och med stor kraft. Välj hellre ett Nylabone Extreme tuggben för mycket kraftfullt tuggande hundar. Misstänker du att hunden har svalt en bit av benet ska du ta av den det och kontakta veterinär. Hänvisning: Hunden bör alltid leka under uppsikt, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om det fattas delar eller den är trasig för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • Nylabone Puppy Dental Bone tuggben - L 9,5 x B 3 x H 1,5 cm

  Nylabone Puppy Dental Bone tuggben - L 9,5 x B 3 x H 1,5 cm
  Den som vill bli ett riktigt tuggproffs får börja träna tidigt! Nylabone Puppy Dental tuggben är perfekt för valpar som fortfarande har sina första tänder eller precis börjar byta tänder. Benet är gjort av mjuk, termoplastisk polymer och är särskilt skonsam mot din valps mun. Tuggleksaken uppfyller den naturliga tugginstinkter, vilket kan förhindra att hunden börjar tugga på saker den inte ska ägna sig åt - till exempel skor eller möbler. Dessutom är benet en sysselsättning som stöder tandhygienen. Tack vare knopparna på ytan främjas tandrengöringen. Hela valpleksaken smakar utsökt kyckling, vilket också uppmuntrar hunden att tugga. Nylabone Puppy Dental Bone i överblick: Litet tuggben för valpar upp till 7 kg Främjar och uppfyller hundens naturliga tuggbehov redan som valp Speciellt utformat för valpar: små, lätta ben, varsamma mot munnen, perfekt för hundar som fortfarande har sina första tänder Lugnar tandköttet: av mjukt, flexibelt material, idealiskt för valpar som byter tänder Små knoppar på benet: kan stödja tandhygien och minska plack och tandsten Med en utsökt kycklingsmak: i hela leksaken, kan inte slickas av, ökar lusten att tugga Trevligt och förnuftigt tidsfördriv: hjälper mot tristess, tandvärk och mot destruktiv tuggning Motståndskraftigt: robust material för extra långt tuggskoj Lättskött: kan lätt rengöras med varmt vatten om det behövs Made in USA Färg: ljusblått Material: mjuk termoplastisk polymer Mått: ca L 9,5 x B 3 x H 1,5 cm Artikelvikt: ca 20 g Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig. Säkerhetshänvisning: Det är viktigt att du väljer rätt storlek och typ av tuggben baserat på din hunds ålder, vikt och tuggkraft. Tuggben som inte är avsedda att användas som livsmedel bör vara tillräckligt stora för att uppmuntra att hunden tuggar med sidorna. Om det finns flera hundar i ditt hushåll bör du välja ett tuggben som är lämpligt för den största och starkaste bland dina hundar. Detta ben är inte lämpligt för kraftiga käkar eller för valpar med permanenta tänder. I genomsnitt börjar tandbytet hos valpar i åldern 4 till 8 månader, beroende på ras och storlek. Kraftiga tuggare kan behöva Nylabone Power Chew-leksaker. Tuggbenet är inte avsett för konsumtion. Om du tror att din hund kan ha svalt en del av tuggbenet, ta bort benet och kontakta veterinären.