Max & Molly hundleksaker

Populärt inom Max & Molly hundleksaker

 • Max & Molly Frenzy the Shark hundleksak - L 28 x B 16,5 x H 6,2 cm

  Max & Molly Frenzy the Shark hundleksak - L 28 x B 16,5 x H 6,2 cm
  Frenzy the Shark från Max Molly är en långväga gäst. Den roliga hajen från Australien är ett av de sällsynta exemplar som tyvärr inte kan simma, men lyckligtvis har han fått en badring av sina vänner! Frenzy the Shark är en rolig och robust lekkamrat för din hund som den kan tugga intensivt på, busa med och dra i. Leksakshajen består av en framsida av latex och en baksida av gosig plysch. Det integrerade repet är kul att dra i och tugga på. När hunden tuggar på leksaken kan det stödja tandvården, samtidigt som din hunds naturliga tugginstinkter tillfredsställs. Max Molly Frenzy the Shark hundleksak piper roligt när den trycks ihop, vilket uppmuntrar till ännu mer lek. Max Molly Frenzy the Shark i överblick: Rolig gose- och tuggleksak för små till stora hundar Tillfredsställer tugginstinkten: kan hjälpa till att motverka att hunden biter i andra föremål och i stället ägnar sig åt leksaken Stöder tandvården: med ett rep som är fäst inuti leksaken, extra stabilt, perfekt att tugga på och dra i, kan hjälpa till att ta bort och motverka tandsten och plack Piper när hunden biter i den: roliga ljud som uppmuntrar till lek Baksida av mjuk fårullsplysch: inbjudande att gosa och mysa med efter lekarna Högkvalitativt utförande: framsidan av slitstark, handmålad latex Originell design: en haj med en badring Färg: flerfärgad Material: framsida: 100 % latex baksida och fyllning: 100 % polyester rep: 30 % bomull, 70 % polyester Mått: L 28 x B 16,5 x H 6,2 cm Artikelvikt: 114 g Hänvisning: Leksaken är handmålad och det kan finnas små skillnader i färg och design. Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • Max & Molly Bubba King hundleksak - L 28 x B 16,5 x H 6,2 cm

  Max & Molly Bubba King hundleksak - L 28 x B 16,5 x H 6,2 cm
  En lekkamrat av det extraordinära slaget: Bubba King är en blå, enögd figur som inte gör något hellre än att äta kilovis vattenmelon, men den tycker också det är skoj att leka med din hund! Max Molly hundleksak Bubba King är idealisk att busa med, dra i och tugga på. Framsidan är gjord av handmålad, slitstark latex, baksidan består av mjuk fårplysch. Ett integrerat rep som går ända in i kroppen gör det ännu roligare att tugga på leksaken och leka dragkamp. När hunden biter i den skapar Max Molly hundleksak Bubba King roliga pipljud som uppmuntrar till ännu mer aktivitet och långvarig lek. Den speciellt utformade leksaken kan också stödja hundens tandvård. Max Molly hundleksak Bubba King i överblick: Originell gose- och tuggleksak för små till stora hundar Kul att tugga på: kan hjälpa till att motverka att hunden biter i andra föremål och i stället ägnar sig åt leksaken Stöder tandvården: med ett rep som är fäst inuti leksaken, extra stabilt, perfekt att tugga på och dra i, kan hjälpa till att ta bort och motverka tandsten och plack Mjuk baksida: av mysig fårullsplysch, uppmuntrar till att gosa och mysa efter lekarna Piper när hunden biter i den: för ännu roligare lekar Hög kvalitet: framsida av slitstark, handmålad latex Färg: flerfärgad Material: framsida: 100 % latex baksida och fyllning: 100 % polyester rep: 30 % bomull, 70 % polyester Mått: L 28 x B 16,5 x H 6,2 cm Artikelvikt: 84 g Hänvisning: Leksaken är handmålad och det kan finnas små skillnader i färg och design. Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • Max & Molly Woody the Sheep hundleksak - L 28 x B 16,5 x H 6,2 cm

  Max & Molly Woody the Sheep hundleksak - L 28 x B 16,5 x H 6,2 cm
  Ett irländskt får letar efter ett nytt hem! Max Molly hundleksak Woody the Sheep är ibland lite drömmande och har därför tappat bort resten av skocken. Men, inga problem, din hund kommer helt säkert att ta hand om den gosiga lekkamraten på bästa sätt. Hundleksaken är utformad att leka och mysa med samt tugga på. Den är utrustad med ett rep som går ända in i kroppen, vilket gör den extra robust. Max Molly hundleksak Woody the Sheep kan stödja tandvården medan hunden tuggar samtidigt som den tillfredsställer den naturliga instinkten att tugga. Det kan också motverka att hunden sätter tänderna i andra föremål. Framsidan består av handmålad, slitstark latex, den mysiga baksidan är inbjudande att gosa med. När hunden biter i leksaksfåret piper det roligt och uppmuntrar din hund att leka. Max Molly Woody the Sheep i överblick: Rolig gose- och tuggleksak för små till stora hundar Perfekt att tugga på: kan hjälpa till att motverka att hunden biter i andra föremål och i stället ägnar sig åt leksaken Med ett rep: fixerat inne i leksaken för bästa stabilitet, kul att tugga på och dra i, kan hjälpa till att ta bort och motverka tandsten och plack Piper när hunden biter i leksaken: bidrar till långvarig lek Mysig baksida: av mjuk fårullsplysch, inbjudande att gosa och mysa med efter lekarna Högkvalitativt utförande: tillverkad av hållbar, handmålad latex Söt design: ett roligt får Färg: flerfärgad Material: framsida: 100 % latex baksida och fyllning: 100 % polyester rep: 30 % bomull, 70 % polyester Mått: L 28 x B 16,5 x H 6,2 cm Artikelvikt: 96 g Hänvisning: Leksaken är handmålad och det kan finnas små skillnader i färg och design. Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • Max & Molly Magic Mikey hundleksak - L 28 x B 14,5 x H 6,2 cm

  Max & Molly Magic Mikey hundleksak - L 28 x B 14,5 x H 6,2 cm
  Den här leksaksenhörningen ger mer magi i hundkorgen: Magic Mikey förtrollar alla med sin färgglada design och vänliga utstrålning och är redo för timmar av lekglädje. Hundleksaken från Max Molly är kul att tugga på men har också en mjuk baksida i plysch som passar perfekt att gosa och kela med. När hunden biter tag i enhörningen piper den roligt och lockar till lek och bus. Max Molly hundleksak Magic Mikey består av robust, handmålad latex och har ett rep som fortsätter på insidan. Det ger stabilitet och öppnar upp för långa dragkamper. När hunden tuggar på repet kan det bidra till tandvården och på så sätt hjälpa till att förebygga tandsten. Dessutom främjas hundens naturliga tugginstinkt, så att möbler, skor och annat slipper bli föremål för oönskat gnagande. Max Molly hundleksak Magic Mikey i korthet: Rolig gos- och tuggleksak för små till stora hundar Idealisk att tugga på: kan hjälpa till att avleda oönskat nafsande och bitande till leksaken Med rep: fortsätter in i leksaken för att öka stabiliteten, perfekt att tugga och dra i, kan bidra till att förebygga tandsten och plack Mjuk baksida: av mjuk teddyplysch, inbjuder till kel och gosande Piper när hunden biter i den: lockar till att leka länge Hög kvalitet: av slitstark, handmålad latex Färg: flera färger Material: framsida: 100 % latex baksida och fyllning: 100 % polyester rep: 30 % bomull, 70 % polyester Mått: L 28 x B 14,5 x H 6,2 cm Artikelns vikt: 106 g Observera: Leksakerna är handmålade och kan därför ha små skillnader i färger och mönster. Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig. Allmän information om latexleksaker: I synnerhet bör ägare till unga hundar välja latexleksaker eftersom unga hundar fortfarande har vassa tänder och inte bara vill tugga runt lite på en leksak utan helst bita sönder den helt. Då kan de råka svälja bitar. Eftersom latex inte hårdnar i mage och tarmar och i normala fall kommer ut utan problem är det i regel ofarligt för hunden att få i sig små bitar av materialet.