NERF bollar

Nerf Dog är en serie med roliga bollar som du och din hund kan leka med. En del NERF-bollar prasslar och piper och andra lyser i mörkret. Du kan vara bollkastare och din hund apportera.

Populärt inom NERF bollar

 • NERF Dog Airtuff Fotboll Lime & Blå

  NERF Dog Airtuff Fotboll Lime & Blå
  NERF Dog Airtuff Fotboll Lime & BlåHär hittar du en boll till hunden som ni kan roa er med i flera timmar! Hundbollen är lätt att kasta, samtidigt som den är slittålig med en nylonklädd utsida och tjockt vadderad insida. Fotbollen är mönstrad i blått och limegrönt, på så vis är den lätt att se när ni leker ute i naturen. För vattenlek passar denna typ av hundleksak och boll utmärkt tack vare att den kan flyta på vattnet.Storlek:Diameter: 12,7 centimeterKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker och att kassera leksaken om den går sönder.
 • NERF Dog Foam X-weave Squeak Fotboll Orange Blå

  NERF Dog Foam X-weave Squeak Fotboll Orange Blå
  NERF Dog Foam X-weave Squeak Fotboll Orange BlåEn rolig och lättviktig boll till hundar! Denna hundboll är toppen för lek med större hundraser, och den är enkel att både kasta och hämta. Hundbollen ger ifrån sig pipljud när din hund grabbar tag ordentligt och håller din bästa vän stimulerad i leken under flera timmar. Den nylonklädda utsidan och vadderade insidan tål riktigt tuff lek, och de starka färgerna gör att ni inte riskerar att tappa bort bollen ute i naturen.Storlek:Diameter: 12,7 centimeter.Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Nerf TPR Squeak & Crunch Hundboll

  Nerf TPR Squeak & Crunch Hundboll
  Nerf TPR Squeak & Crunch HundbollDenna härliga hundbollen är formad som en liten amerikansk fotboll, och den både prasslar och piper!Bollen är tillverkad av slittålig TPR och vi tror att du och din vovve kommer att ha många roliga timmar med den.Nerf TPR Squeak & Crunch Hundboll är ca 10 cm lång och passar därför bäst till lite mindre hundar.Observera att bollen kommer i osorterade färger och att man inte kan välja färg när man handlar i webbshoppen. Den levereras i antingen grön eller röd färg.Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Nerf MEGATON Boll (10 cm)

  Nerf MEGATON Boll (10 cm)

NERF Tennis Ball Blaster

Tennisbollarna från NERF passar i pistolen Blaster, med vilken du kan skjuta iväg bollarna långt utan risk att skada din arm.