Torrfoder

Att köpa torrfoder till hunden kan kännas som en svår uppgift. Utbudet är stort och det finns många olika råd och tips kring bra hundfoder.

Sen hör det till saken att hundar har olika smak och tycke. Det är inte säkert att de gillar ditt speciellt utvalda toppfoder som kostade skjortan. De kanske rycker på nosen och går därifrån.

Hundens torrfoder med bra näringsinnehåll

En grundregel är att hundars foder ska ha bra näringsinnehåll. Med det menas att sammansättningen av protein med essentiella aminosyror ska vara bra. Hunden behöver också få sitt behov fettsyrorna DHA och EPA tillgodosedda.

Behovet av vitaminer, mineraler och spårämnen brukar inte vara något problem. De allra flesta torrfoder för hundar har ett överskott av dessa.

Populärt inom torrfoder

 • Briantos Grain Free Adult Lax & potatis - 1 kg

  Briantos Grain Free Adult Lax & potatis - 1 kg
  Utvecklat för din hunds behov! Helfoder för vuxna hundar av alla raser Rikt på högkvalitativt proteiner: från lax, kombinerat med kolhydratkällorna potatis och sötpotatis Spannmålsfritt innehåll: optimal matsmältning, lämpligt för hundar med spannmålsintolerans och allergier Gott, med halvfuktiga foderbitar: 18 % fuktinnehåll, även populärt bland kräsna hundar Tillverkas i Tyskland: utvalda råvaror och konstanta kvalitetskontroller Briantos hundfoder har alltid stått för tillförlitlighet och erbjuder rätt mat för alla behov. Vårt spannmålsfria foder tolereras särskilt väl av vargens ättlingar, våra hundar. Tack vare det ökade fuktinnehållet är det också mycket populärt bland kräsna hundar. Den höga kvaliteten säkerställs genom den förstklassiga tillverkningen och konstanta kvalitetskontroller i Tyskland. Finns i storlekarna 1 kg, 4 kg (4 x 1 kg) 12 kg och 2 x 12 kg.
 • Briantos Grain Free Adult Anka & potatis - 4 x 1 kg

  Briantos Grain Free Adult Anka & potatis - 4 x 1 kg
  Utvecklat för din hunds behov! Helfoder för vuxna hundar av alla raser Rikt på högkvalitativt protein: från anka, kombinerat med kolhydratkällorna potatis och sötpotatis Spannmålsfritt innehåll: optimal matsmältning, lämpligt för hundar med spannmålsintolerans och allergier Gott, med halvfuktiga foderbitar: 18 % fuktinnehåll, även populärt bland kräsna hundar Tillverkas i Tyskland: utvalda råvaror och konstanta kvalitetskontroller Briantos hundfoder har alltid stått för tillförlitlighet och erbjuder rätt mat för alla behov. Vårt spannmålsfria foder tolereras särskilt väl av vargens ättlingar, våra hundar. Tack vare det ökade fuktinnehållet är det också mycket populärt bland kräsna hundar. Den höga kvaliteten säkerställs genom den förstklassiga tillverkningen och konstanta kvalitetskontroller i Tyskland. Finns i storlekarna 1 kg, 4 kg (4 x 1 kg) 12 kg och 2 x 12 kg.
 • Briantos Adult Lax & ris - 4 x 1 kg

  Briantos Adult Lax & ris - 4 x 1 kg
  Briantos Adult Lax ris är utvecklat av erfarna näringsexperter enligt aktuella vetenskapliga rön. Fodret innehåller alla essentiella vitaminer och näringsämnen hunden behöver för ett långt och vitalt hundliv. Det avvägda och lättsmälta receptet med delikat lax och ris stödjer en frisk hud och glänsande päls. Briantos Adult Lax ris består av noggrant utvalda ingredienser och övertygar med en exceptionellt god tolerabilitet. Fodret kan på så sätt bidra till en avvägd hundnäring. Dessutom är Briantos Adult Lax ris är särskilt gott och även omtyckt av kräsna hundar. Briantos Adult Lax ris har följande fördelar: Hud päls: Livsnödvändiga omega 3 och 6-fettsyror ur lax och en tillsats av zinkkelat med hög biotillgänglighet främjar en frisk hud och glänsande päls Lättsmält: Den speciella produktionsprocessen med noggrant utvalda råvaror och lättsmält fiskprotein från förstklassig lax ger en lättsmält kost med högt näringsupptag Vitalitet: Essentiella fettsyror och särskilt väl tillgängligt zinkkelat främjar motståndskraften, vilket stärker hundens vitalitet Mycket gott: Det avvägda receptet med delikat lax som bidrar med viktiga aminosyror uppvisar en hög tolerabilitet. Fodret innehåller alla näringsämnen som är viktiga för en nyttig hundnäring. Speciellt protein/fettförhållande: Genom det speciellt valda protein/fettförhållandet på 21,5 % till 11,0 % kan övervikt förebyggas, vilket i sin tur skonar leder och skelett En frisk tarmflora: Den avvägda blandningen av olika sorters fibrer hjälper till att hålla tarmfloran aktiv. Det ger inte bara en balanserad matsmältning utan även en avföring av god konsistens Utan tillsatser av vete, soja, konstgjorda färg- och aromämnen samt konserveringsmedel Tillverkat i Tyskland Briantos Adult Lax ris är ett förstklassigt torrfoder för vuxna hundar, oavsett ras och storlek, och bidrar till en avvägd hundnäring. För Briantos torrfoder används endast noggrant utvalda ingredienser och råvaror. Dessa tillagas på ett mycket skonsamt sätt till en förstklassig, god och lättsmält näring av bästa kvalitet som tolereras mycket väl av hundar. Genom den speciella tillverkningsprocessen kan de känsliga vitaminer och essentiella fettsyror, som är så viktiga för hundens hälsa och välbefinnande, bevaras. Briantos högkvalitativa hundnäring tillgodoser hunden därmed med alla viktiga näringsämnen i alla situationer. Och detta till ett oslagbart pris/prestandaförhållande! För att alltid kunna garantera en fortlöpande bra toppkvalitet genomgår Briantos kvalitetstester enligt hög tysk standard under produktionens gång. Briantos Adult Lax ris är ett helfoder för vuxna hundar och finns i storlekarna 3 kg och 14 kg.
 • Purenatural Dog Adult Medium Chicken (2 kg)

  Purenatural Dog Adult Medium Chicken (2 kg)
  Purenatural Dog Adult Medium ChickenPurenatural Dog Adult Medium Chicken är ett helkost torrfoder med kyckling som huvudingrediens anpassat för medelstora hundar.Torrfodret innehåller rena och högkvalitativa råvaror utan konstgjord smak-, färg- eller konserveringsmedel.OBS! Purenatural-serien håller på att förnyas, och samtidigt har små förändringar gjorts i vissa recept.Varför är Purenatural Adult Medium ett bra val för medelstora hundar??Lättsmält kyckling samt näringsrik lax och öringHypoallergena ingredienser (inget soja, vete eller mejeriprodukter)Alla nödvändiga vitaminer, mineraler och makronäringsämnen för din hundFodringsanvisningarHundens ålder, storlek, aktivitetsnivå påverkar den lämpliga dosen. Justera portionerna efter din hunds behov! Hundens vikt Antal gram / dag Antal dl / dag 10-20 kg 145-250 3,5-6 20-30 kg 250-335 6-8 30-40 kg 335-415 8-10 40 + kg 415 + 10 +

Fler tips på torrfoder

 • Wolf of Wilderness "Explore The Mighty Summit" - Performance - 1 kg

  Wolf of Wilderness
  Wolf of Wilderness "Explore The Mighty Summit" - Performance kännetecknas av: Efterliknar vargars kostvanor i det vilda: för hundar av alla raser och storlekar För långvarig prestation: berikat med protein, fett, taurin och L-karnitin Förstklassigt protein: minst 40 % färskt muskelkött från kyckling och extra, viktiga proteiner 100 % spannmålsfritt: lämpligt även för hundar som är spannmålsintoleranta Artanpassat och naturligt: utan tillsatser av konstgjorda konserveringsmedel, färgämnen och smakämnen Vilt och ursprungligt: förfinat med vilda bär, rätter och vilda örter Hållbar premiumkvalitet: fodret framställs i ett Co2-neutralt familjeföretag i Tyskland, förpackningen kan återvinnas* * Minst 92 % av förpackningsmaterialet kan återanvändas genom återvinning. Detta motsvarar "Klass AA: höggradigt återvinningsbart" - officiellt HTP-certifierat av Cyclos Institute. Inget berg är för högt för vargen, våra hundars förfader, och han övervinner varje stenblock på sin väg. Wolf of Wilderness är ett särskilt artlämpligt hundfoder, för det är baserat på detta energifulla alfadjurs spannmålsfria diet. The Mighty Summit innehåller stora mängder färsk kyckling, vilket gör det lättsmält och omtyckt. Det är också berikat med viktiga animaliska fetter och protein samt taurin och L-karnitin. Den goda menyn avrundas med vilda bär, rötter och vilda örter. Vilt och ursprungligt. Wild and free. Vill du läsa utförligt om filosofin bakom Wolf of Wilderness och lära känna hela produktsortimentet kan du klicka HÄR.
 • Nutrima Dog Adult Urinary (2 kg)

  Nutrima Dog Adult Urinary (2 kg)
  Nutrima Dog Adult Urinary - Ett hälsosamt och smakrikt foder för vuxna hundarNutrima Dog Adult Urinary är ett komplett helfoder som är utformat för att stödja urinvägarnas hälsa hos vuxna hundar. Fodret är rikt på protein från kyckling och kalkon, och innehåller också tranbär som är känt för sina urinvägsfrämjande enskaper. Dessutom innehåller fodret prebiotika som främjar en hälsosam tarmflora, samt antioxidanter som bidrar till att stärkahundens immunförsvar.Foderpåsar: 2 eller 8kgFördelar med Nutrima Dog Adult UrinaryStödjer urinvägarnaRikt på protein från kyckling och kalkonInnehåller tranbärInnehåller prebiotikaInnehåller antioxidanterFoderbyte Nutrima Dog Adult UrinaryOm du byter från ett annat foder bör du göra det gradvis under en period av minst 10 dagar. Detta för att hundens mage ska hinna anpassa sig till det nya hundfodret.Foderguide Vuxenvikt (kg) Rekommenderad fodermängd (gram per dag) 1-10 30-165 10-20 165-275 20-30 275-375 30-40 375-465 40-50 465-550  
 • Purina Dog Chow Adult Lamb - Ekonomipack: 2 x 14 kg

  Purina Dog Chow Adult Lamb - Ekonomipack: 2 x 14 kg
  Dog Chow Adult Lamb torrfoder är utvecklat och noggrant anpassat till vuxna hundars näringsbehov. De avvägda protein- och fetthalterna kan hjälpa hunden att hålla sin ideala vikt. Läckert och lättsmält lammkött och ris ger fodret dess goda smak och höga acceptans. Dog Chow Adult Lamb innehåller vitamin A som kan stödja synförmågan. Essentiella fettsyror ger en glänsande päls och kan främja en sund hud. Förutom detta kan viktiga aminosyror stärka hjärtats funktion. En speciell ingrediens i fodret är prebiotisk cikoria som är rik på inulin. Detta ämne kan stödja hundens matsmältning och främja nyttiga bakterier i tarmen. Foderbitarna har två olika former som animerar hunden att tugga grundligt och därigenom bidrar till en bättre munhygien. Dog Chow Adult Lamb egenskaper i korthet: Ett komplettfoder (torrfoder) för vuxna hundar Anpassad protein- och fetthalt: kan stödja en idealvikt Med vitamin A: främjar synen Essentiella fettsyror: kan ge en glänsande päls och sund hud Aminosyror: kan stödja hjärtats funktion Med cikoria: innehåller inulin som stödjer matsmältningen och tillväxten av nyttiga bakterier i tarmen 2 olika former på foderbitarna: animerar hunden att tugga noggrant och bidrar därigenom till en god munhygien Utan konstgjorda tillsatser
 • Majstor Anka & Ris Adult Genuin (12 kg)

  Majstor Anka & Ris Adult Genuin (12 kg)
  Majstor Dog Adult Anka & Ris är ett högkvalitativt foder särskilt framtaget för att vara motverka problem som orsakas av foderintolerans. I receptet har man uteslutit ingredienser kända för att orsaka allergier eller känslighet, t.ex hud-, päls-, eller matsmältningsproblem. Fodret innehåller alla essentiella vitaminer, mineraler och kolhydrater som behövs för att din hund ska må bra och man har även tillsatt linfrö och solrosolja för att ge pälsen en lyster och för att göra huden elastisk och mjuk.Fodret är fritt från vete, majs, nöt och fisk, artificiella färgämnen, konserveringsmedel, soja och mejeriprodukter.AnvändningTorrfoder för hund
 • Happy Dog Sensible Mini New Zeeland - Ekonomipack: 2 x 4 kg

  Happy Dog Sensible Mini New Zeeland - Ekonomipack: 2 x 4 kg
  Högkvalitativt foder för små hundar med känslig mage: Happy Dog Sensible Mini New Zealand är ett väl tolererat torrfoder som har optimerats för att möta behoven hos små hundraser. Fodret är fritt från vete och innehåller endast lamm som animalisk proteinkälla, så det passar även för hundar med motsvarande allergier och foderintolerans. Happy Dog Sensible Mini New Zealand tillverkas i ett familjeföretag i Tyskland. Utvalda ingredienser används i tillagningen, och förutom grönsaker och örter innehåller maten även nyzeeländsk grönläppad mussla. Linfrön bidrar med värdefulla omega-fettsyror. Hundfodret är nyttigt och lämpar sig väl som daglig kost för din hund. Happy Dog Sensible Mini Nya Zeeland i korthet: Helfoder för vuxna hundar av små raser Glutenfritt: utan vete, även lämpligt för känsliga hundar med motsvarande allergi och intolerans Väl tolererat: idealiskt för hundar med känslig matsmältning Utvalda proteiner: monoprotein, endast en animalisk proteinkälla Lättsmälta ingredienser: tillagat med nyttigt lamm och ris Med grönsaker: avrundat med grönsaker och örter, bidrar med viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen Värdefulla omättade fettsyror: linfrö som källa till omega-fettsyror, kan stödja huden och pälsen Berikat med nyzeeländsk mussla Happy Dog Natural Life Concept: innehåller alla viktiga näringsämnen, utformat efter vargens näringsbehov Inget tillsatt socker eller soja Fritt från färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel GMO-fritt: producerat utan genteknik Hög acceptansnivå: extra gott, accepteras mycket bra För varje dag: väl lämpat som enda helfoder tack vare dess balanserade och hälsosamma sammansättning Hög kvalitet: ingredienser av hög kvalitet, tillverkat enligt strikta kvalitetskriterier Från Tyskland: kommer från ett bayerskt familjeföretag Anpassad form på foderbiten: mindre foderbitar, idealisk för små hundraser
 • Eukanuba Grain Free Adult Small / Medium Breed Chicken - 12 kg

  Eukanuba Grain Free Adult Small / Medium Breed Chicken - 12 kg
  Om din hund har problem med foderintolerans är det viktigt att vara särskilt uppmärksam när du väljer ett lämpligt hundfoder. Eukanuba Grain Free Adult Small/Medium Breed Chicken kan vara precis vad du behöver: det är nämligen ett högkvalitativt torrfoder som är specialutvecklat för att möta behoven hos små och medelstora hundar. Utmärkande för fodret är den spannmålsfria och lågallergena sammansättningen, som både gör fodret lättsmält och förser hunden med alla viktiga näringsämnen och livsnödvändiga ämnen. Den huvudsakliga animaliska proteinkällan är färsk kyckling. Även värdefulla omega-3- och omega-6-fettsyror samt prebiotika ingår i den noggrant balanserade sammansättningen. Eukanuba Grain Free Adult Small/Medium Breed Kyckling har utvecklats för att garantera en fullvärdig och balanserad kost för vuxna hundar. Eukanuba Grain Free Adult Small/Medium Breed Chicken i korthet: Fullvärdigt torrfoder för vuxna små och medelstora hundar ( 25 kg) Låg allergenhalt: utvecklat för att minska risken för allergier Mycket färsk kyckling: ger värdefulla proteiner Helfoder: balanserad sammansättning rikt på livsnödvändiga ämnen Taurin: en viktig aminosyra Med omega-3- och -6-fettsyror: kan vara välgörande för hud och päls Innehåller prebiotika: kan främja en normal matsmältning Innehåller inget spannmål: passar för hundar med motsvarande intoleranser Utan konstgjorda färg- och aromämnen Inga genmodifierade ingredienser Speciell form på kroketterna: för att bidra till rena och friska tänder Källa till glukosamin och kondroitin
 • Royal Canin Mini Puppy - 4 kg

  Royal Canin Mini Puppy - 4 kg
  Fördelar med Royal Canin Mini Puppy: Stödjer utvecklingen av ett starkt immunförsvar och naturligt försvar Energirikt innehåll för snabb och intensiv tillväxt , omega-3 fettsyror för hjärnans utveckling Speciell foderstorlek och struktur för enkel tuggning Optimal matsmältning och näringsupptag Stöder immunförsvaret med vitamin C och E, främjar tandhälsan Specifikationer Royal Canin Mini Puppy: Specifikation Royal Canin Mini Puppy Produkt helfoder, torrfoder Lämpligt för valpar av små raser upp till 10 kg i åldern 2 - 10 månader Proteinkälla torkat fjäderfäprotein Kolhydratkälla ris, majs Energiinnehåll 4072 kcal/kg Konstgjorda tillsatser eller färgämnen inga konstgjorda tillsatser eller färgämnen Blandutfodring Royal Canin Mini Puppy i sås Royal Canin Mini Puppy: balanserad torrfodermix för valpar Royal Canin Mini Puppy är en torrfoderblandning av hög kvalitet som är speciellt utformad för att möta de specifika näringsbehoven hos valpar av små raser. De noggrant utvalda ingredienserna erbjuder många fördelar för din hund. Genom att stödja utvecklingen av immunförsvaret kan Royal Canin Mini Puppy hjälpa till att stärka din valps naturliga försvar. Den höga energitätheten främjar en normal tillväxt och utveckling. Omega-3 fettsyror kan bidra till din valps mentala utveckling och främja en sund hjärnfunktion. Foderbitarnas speciella storlek och struktur gör dem enkla att tugga och främjar en normal tandutveckling. Du bör vara uppmärksam på detta innan du köper: När du köper Royal Canin Mini Puppy bör du se till att det är utformat för att passa valpar av små raser. Tänk också på valpens individuella behov, som allergier eller känslig mage. Det är lämpligt att dosera mängden mat enligt instruktionerna på förpackningen och följa utfodringsrekommendationerna.
 • Brit Care Dog Adult Dog Show Champion Hypoallergenic Salmon & Herring 2x12 kg

  Brit Care Dog Adult Dog Show Champion Hypoallergenic Salmon & Herring 2x12 kg
  Brit Care Dog, Hypoallergenic, Dog Show ChampionHypoallergent foder med en enda källa till animaliskt protein – FiskBrit Care Dog, Hypoallergenic, Dog Show Champion, är speciellt utvecklat för att hålla utställningshundar i perfekt kondition.Fodret är berikat med Omega3 fettsyror såsom ALA, EPA och DHA som återfuktar och bidrar till att hålla huden och pälsen i fint skick. Torrfodret innehåller dessutom alla de viktiga näringsämnena som din vovve behöver för att hålla sig frisk och stark.Den enda animaliska proteinkällan i detta foder är proteinrikt och lättsmält fiskkött, Lax och Öring, vilket även minimerar sannolikheten för allergiska reaktioner.Brit Care Dog, Hypoallergenic, Dog Show Champion är extra lämpligt för utställningshundar samt hundar med känslig mage, foderallergier eller särskilda näringsbehov.Dessutom är Brit Care Dog, Hypoallergenic, Dog Show Champion berikat med Probiotika och mjölktistel som tillsammans hjälper till att balansera upp tarmfloran samt främjar leverns funktion att rensar kroppen på farliga toxiner.Fodersäckarna är återförslutningsbara och finns i tre olika mängdstorlekar – Praktiskt!Några av superingredienserna i detta torrfoder är:Fisk– Lättsmält protein rikt på proteinProbiotika – Hälsosamma bakterier som förebygger mag- och tarmproblemHavtorn och äpplen – VitaminerSe fler fördelar med ett spannmålsfritt hundfoder från Brit Care denna i video
 • Opti Life Senior Medium & Maxi - 12,5 kg

  Opti Life Senior Medium & Maxi - 12,5 kg
  Äldre hundar behöver en anpassad näring som motsvarar de speciella näringsbehoven. Åldrande hundar är inte längre lika aktiva som de varit i yngre dagar. Metabolismen blir långsammare och de kan snabbt gå upp i vikt om inte kosten anpassas. Detta kan motverkas med en proteinhalt på 21 % och en lägre fettandel, 10 %. Samtidigt får hunden ändå den energi den behöver för att förbli pigg och vital. Seniorhundens hjärta behöver stöd, och det får den genom en tillsats av taurin. Glukosamin och kondroitin håller den äldre hundens leder smidiga och bevarar brosket. Naturliga antioxidanter ur till exempel druvkärnor, rosmarin, ringblommor och grönt te kan stärka hundens motståndskrafter och ge cellerna skydd mot åldrande. FOS och MOS är prebiotika med en positiv effekt på tarmen och tarmfloran. De främjar de goda bakterierna i tarmen och motverkar utbredningen av patologiska bakterier. Eftersom fodret inte innehåller gluten, vete eller majs minskar risken för intolerans. Seniorhundar blir ofta kräsna med åren, och denna särskilt läckra sammanställning av råvaror är även omtyckt av kinkiga hundar. Opti Life Senior Medium & Maxi i överblick: Opti Life Senior Medium & Max är ett komplettfoder (torrfoder) Anpassat till äldre hundar av mellanstora och stora raser Med kyckling och ris: Lättsmält, kan stödja matsmältningen 21 % råprotein, 10 % råfett: Kan motverka övervikt, tillgodoser hunden med den energi den behöver Opti Joint: Med kondroitin och glukosamin för en sund utveckling av leder och brosk Med taurin som stödjer hjärtat Med FOS & MOS: Prebiotika kan främja de goda bakterierna i tarmen och motverka spridning av patologiska bakterier Utan gluten, vete och majs För ett starkt immunsystem: Kombination av naturliga antioxidanter (druvkärnor, rosmarin, ringblomma och grönt te) Med laxolja: Särskilt rik på omega 3 & omega 6, stödjer hudens och pälsens hälsa Foderbitar med 15 mm diameter: Anpassade till medelstora och stora hundars käkar Kan bidra till en god tandhygien
 • Royal Canin Giant Adult - Ekonomipack: 2 x 15 kg

  Royal Canin Giant Adult - Ekonomipack: 2 x 15 kg
  Om din fyrbenta vän väger över 45 kg hör den till jättarna bland v¨åra fyrbenta vänner. Hundar av mycket stora raser behöver en kost som är anpassad efter deras behov och ger dem alla de näringsämnen de behöver för ett vitalt hundliv. Royal Canin Giant Adult består av extra stora foderbitar som uppmuntrar din hund att tugga och hindrar den från att sluka sin mat. Royal Canin Giant Adult förser din hund med värdefullt taurin, som kan stödja en normal hjärtfunktion. Det innehåller också viktiga vitaminer och ett antioxidantkomplex som kan bidra till normal rörlighet och kroppens immunförsvar. Royal Canin Giant Adult i överblick: Högkvalitativt torrfoder för hundar av jätteraser över 45 kg Omfattande formulering: stora hundar kräver mycket speciella näringsämnen när det gäller leder och organ Extra stora och extra krispiga foderbitar: speciellt anpassade för de mycket stora käkarna och kan främja tuggmusklerna Glukosamin och kondroitin: naturliga komponenter i lederna Kroppens eget försvar: det speciella antioxidantkomplexet med vitamin E C kan hjälpa till att avvärja fria radikaler Normal hjärtfunktion: taurin kan stödja hjärthälsa För hud och päls: zink och omega fettsyror kan främja normal hud och vacker päls Med L-karnitin Royal Canin kvalitetslöfte Alla Royal Canins foder genomgår omfattande kvalitetskontroller för att garantera att de är av bästa kvalitet och för att kunna tillfredsställa din hunds individuella näringsbehov och livsstil. Med Royal Canin Giant Adult kan du erbjuda din hund en högkvalitativ och balanserad kost.
 • Ekonomipack: 2 x 12 kg IAMS for Vitality Dog Puppy & Junior Small / Medium Chicken (2 x 12 kg)

  Ekonomipack: 2 x 12 kg IAMS for Vitality Dog Puppy & Junior Small / Medium Chicken (2 x 12 kg)
  Spannmålsfria torrfoder för hundar i olika åldrar och storlekar, stora mängder % animaliskt protein, med kycklingkött eller lammkött, stödjer en god hälsa och vitalitet på sju sätt, gott innehåll, tolereras väl, återförslutningsbar påse. Köp billigare i våra förmånliga ekonomipack med 2 x 12 kg!
 • Nature's Variety Original No Grain Junior Salmon - 2 kg

  Nature's Variety Original No Grain Junior Salmon - 2 kg
  Ju mindre hund, desto större krav? I vilket fall som helst är det säkert att valpar och unga hundar har mycket speciella näringsbehov under det första livsåret, varför det är viktigt att ge dem ett lämpligt, anpassat foder. Nature's Variety Original No Grain Junior Salmon har utvecklats speciellt för valpar upp till 12 månader. Fodret säkerställer att ditt husdjur får optimala mängder energi och näringsämnen. Tack vare sin speciella sammansättning kan detta torrfoder stödja valpens normala utveckling av tänder och skelett samt synen och hjärnan. Det är tillagat med mycket lax som bland annat bidrar med protein av hög kvalitet. Det innehåller också utvalda växtbaserade ingredienser. Nature's Variety Original No Grain Junior Salmon är en spannmålsfri valpmat som i stället använder sötpotatis, ärter och kikärter som kolhydratkällor. Det innehåller också olika sorters frukt och grönsaker för att säkerställa optimala mängder av vitala ämnen. Nature's Variety Original No Grain Junior Salmon i överblick: Anpassat torrfoder för valpar och unga hundar mellan 2 och 12 månader Speciellt för valpar: sammansättning som är optimalt anpassad till unga hundars behov under det första livsåret Tillagat med utsökt lax: innehåller mycket högkvalitativ urbenad fisk, väldigt gott, källa till animaliska proteiner Utan spannmål: lämpligt för valpar och unga hundar med motsvarande allergier och intolerans Energirikt och lättsmält: med sötpotatis, ärtor och kikärter som kolhydratkällor Växtbaserade ingredienser med värdefulla vitala ämnen: med frukt, grönsaker och "superfoods" med viktiga fibrer, vitaminer och mineraler Immunförsvaret: innehåller antioxidanter, kan bidra till ett starkt immunförsvar Optimal utveckling: kan stödja en normal utveckling av skelettet, tänderna, ögonen och hjärnan Utan konstgjorda färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel Tillverkas i Spanien Förpackningen kan återförslutas
 • Greenwoods Lamb with Potatoes, Spinach & Cranberries - 12 kg

  Greenwoods Lamb with Potatoes, Spinach & Cranberries - 12 kg
  Middagen är serverad. Greenwoods premium-torrfoder är allt annat än torrt och långtråkigt. Det speciella: de innehåller endast en handfull men förstklassiga ingredienser, särskilt utvalda för att tillgodose din hund med utsökta måltider. Onödiga fyllmedel kommer inte på fråga. Lika litet som konstgjorda smakämnen eller konserveringsmedel. Verklig toppkvalitet, med färskt lammkött som enda sorts kött och goda tillbehör som näringsrik potatis, fin spenat och nyttiga tranbär - för att din hund ska vara väl omhändertagen. Vår strävan är att ställa samman perfekta innehåll för varje enskilt foder - precis det din mest lojala vän förtjänar. Så om du är på jakt efter en speciell delikatess till din hund: A whole lotta Lamb! Greenwoods hundfoder i överblick: Spannmålsfritt innehåll En handfull utvalda ingredienser Insidan består av det som står på utsidan - inget mer och inget mindre #1 ingrediens: färskt kalkonkött Bara en sorts kött A whole lotta Lamb! finns i standardstorlekarna 1,5 kg och 12 kg samt 6 kg och 2 x 12 kg ekonomipaket.
 • Mera Care Adult Salmon - Ekonomipack: 2 x 10 kg

  Mera Care Adult Salmon - Ekonomipack: 2 x 10 kg
  Hundar är mer än bara husdjur – de är snarare en del av familjen. Och just därför är det viktigt att ge dem det perfekta fodret. Mera Care Adult med lax ger din älskade fyrbenta vän en välsmakande kombination av ingredienser som ger din pälskling alla viktiga näringsämnen som den behöver varje dag – och det helt utan vete och socker! Färsk lax, som är en viktig beståndsdel i sammansättningen, är inte bara en utmärkt proteinkälla, utan är också rik på omega-fettsyror , gör pälsen på ditt husdjur glänsande och smidig och kan också vara ett bra stöd för huden. Det prebiotiska inulinet främjar en balanserad tarmflora och optimal matsmältning. Därför är Mera Care Adult Salmonperfekt för hundar med känslig mage. Mera Care Adult Salmon i överblick: Fullvärdigt torrfoder för vuxna hundar Perfekt för normalt aktiva hundar och hundar med känslig mage Högkvalitativa proteiner från färsk lax: för att stödja musklerna Prebiotiskt inulin: kan bidra till en balanserad tarmflora och stödja matsmältningen Viktiga omega-fettsyror: kan stödja hud och päls Betaglukaner och mannan-oligosackarider: kan stödja kroppens eget immunförsvar Innehåller glukosamin och kondroitinsulfat: naturliga beståndsdelar i broskvävnaden Utan socker, vete och kemiska tillsatser: tolereras bättre av hundar med känslig matsmältning och allergier Dubbel omtanke: 50 % av vinsten doneras till djurskydd Tillverkningen sker på ett traditionellt företag i Tyskland
 • PURINA PRO PLAN Medium & Large Adult 7+ Age Defence - 14 kg

  PURINA PRO PLAN Medium & Large Adult 7+ Age Defence - 14 kg
  Våra hundar är trogna följeslagare och en viktig del av familjen under hela livet. När din älskade hund börjar komma upp i åldern kan du stötta den med en anpassad kost så att den kan njuta av sitt "pensionärsliv" till fullo. PURINA PRO PLAN Medium Large Adult 7+ Age Defense (tidigare: OPTIAGE) är speciellt framtaget för att möta behoven hos din medelstora till stora fyrbenta vän från 7 års ålder. Fodret har ett justerat fett- och proteininnehåll så att din hund kan behålla sin idealvikt även i denna kanske lite mindre aktiva fas av livet. Proteinerna kommer från kycklingbitar av hög kvalitet som också också ger maten dess goda smak. Dessutom innehåller PURINA PRO PLAN Medium Large Adult 7+ Age Defense essentiella omega-fettsyror, som bland annat behövs för en normal hjärnfunktion och ledmetabolismen. PURINA PRO PLAN Medium Large Adult 7+ Age Defence i korthet: Anpassat torrfoder för äldre hundar från 7 år och över 10 kg vikt Komplett formel: skräddarsytt innehåll för seniorhundars näringsbehov, lämpligt som daglig näring Rikt på kyckling: mycket välsmakande, källa till högkvalitativt animaliskt protein Mindre fett: underlättar viktkontroll hos äldre hundar med minskat kaloribehov Justerat proteininnehåll: kan hjälpa till att bibehålla en slank muskelmassa Antioxidanter: innehåller vitamin C och E, kan stödja ett normalt immunförsvar Vital upp i hög ålder: speciell näringsblandning med medellångkedjiga triglycerider EPA, stödjer en normal hjärnfunktion och vitalitet i hög ålder Omega-fettsyror från fiskolja: viktiga för en normal hudfunktion och naturlig ledmetabolism Komposition rik på vitala ämnen: innehåller vitaminer, mineraler och spårämnen Tandvård: vitamin D bidrar till underhållet av tänderna och skelettet Med glukosamin: naturlig komponent i leder och brosk Utan konstgjorda färgämnen
 • Wolf of Wilderness JUNIOR "Rocky Canyons" Free Range Beef - Grain Free - 300 g

  Wolf of Wilderness JUNIOR
  Wolf of Wilderness JUNIOR “Rocky Canyons” Free Range Beef kännetecknas av: Baseras på vargars ursprungliga föda i vildmarken: för alla hundraser och storlekar 100 % spannmålsfritt: lämpligt även för hundar som lider av spannmålsallergi Högkvalitativt protein: kött och animaliskt protein uteslutande från nötkött, varav 40 % färskt muskelkött och inälvor Ansvarsfullt och välsmakande: innehåller färskt kött från 100 % nötkreatur från premiumuppfödning – med mer plats, ingen fastbindning, möjlighet att röra sig fritt och tillgång till bete under hela växtsäsongen Artanpassat och naturligt: utan tillsats av konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen Vilt och ursprungligt: förfinat med skogsbär, rötter och vilda örter. Med värdefull aloe vera Av hållbar premiumkvalitet: fodret produceras av ett familjeföretag i Tyskland, förpackningen är återvinningsbar * Officiellt certifierat av institutet Cyclos – HTP. I de mäktiga kanjonerna känner man jordens ursprungliga kraft. Där äter vilda nötkreatur ökenväxten Aloe vera och får på så sätt i sig en mängd naturliga ämnen. För vargarna är de näringsrika bytesdjur. Juniorfodret från Wolf of Wilderness har följande fördelar: Kan stödja en mer harmonisk tillväxt genom mer protein och ett optimalt Ca/P-förhållande Utvecklingen av hjärnfunktionen och synen kan främjas genom tillsats av DHA-rik laxolja Lederna kan stödjas genom de essentiella broskbyggande beståndsdelarna kondroitinsulfat och glukosamin Kan stödja den unga hundens allmänna hälsa och smidighet – genom ett ökat innehåll av vitaminer och näringsämnen, innehåller även vitaminrik aloe vera Mindre foderbitar för ett optimalt näringsintag Kan stödja matsmältningen med prebiotika (betaglukaner och mannanoligosackarider) Wolf of Wilderness är ett artanpassat hundfoder som baseras på den kost som vargarna ursprungligen äter i vildmarken. Förutom en stor andel färskt kött innehåller det spannmålsfria receptet skogsbär, rötter och vilda örter. Vilt och ursprungligt. Wild and free. Vill du läsa utförligt om filosofin bakom Wolf of Wilderness och lära känna hela produktsortimentet kan du klicka HÄR. table {mso-displayed-decimal-separator:","; mso-displayed-thousand-separator:".";} tr {mso-height-source:auto;} col {mso-width-source:auto;} td {padding-top:1px; padding-right:1px; padding-left:1px; mso-ignore:padding; color:black; font-size:11.0pt; font-weight:400; font-style:normal; text-decoration:none; font-family:Calibri, sans-serif; mso-font-charset:0; text-align:general; vertical-align:bottom; border:none; white-space:nowrap; mso-rotate:0;} .font9 {color:black; font-size:11.0pt; font-weight:700; font-style:normal; text-decoration:none; font-family:Calibri, sans-serif; mso-font-charset:0;} .font70 {color:black; font-size:11.0pt; font-weight:400; font-style:normal; text-decoration:none; font-family:Calibri, sans-serif; mso-font-charset:0;} .xl384 {color:black; font-weight:700; vertical-align:top; white-space:normal;}
 • Belcando Adult Dinner 12,5 kg

  Belcando Adult Dinner 12,5 kg
  Belcando Adult Dinner är ett avvägt och mycket bra tolererat torrfoder för vuxna, normalt aktiva hundar. Inte bara rätt kombination av ingredienser är viktigt för en sund och avvägd kost - kvaliteten på råvarorna väger minst lika tungt. Detta foder innehåller förstklassigt hönskött med låg askhalt som huvudsaklig proteinkälla. Köttet är av livsmedelskvalitet, består huvudsakligen av muskelkött och är en god och lättsmält proteinkälla. Endast nedbrutna kolhydrater som ris, majs och potatis används, eftersom det kan smältas bra och upptas även av näringskänsliga hundar. Johannesbröd och Yucca schidigera bidrar med viktig prebiotika. Detta ämne kan gynna de goda bakterierna genom att förebygga spridning av patologiska bakterier i tarmen. Därigenom främjas en avvägd tarmflora. Antioxidanter är essentiella som skydd för cellerna mot fria radikaler. Följden av fria radikaler kan bli för tidigt åldrande, kroniska sjukdomar och degenerativa förändringar. Druvkärnmjöl har bevisligen den högsta antioxidantpotentialen av alla livsmedel genom den höga polyfenolhalten. Hela druvkärnor kallpressas skonsamt för detta foder. Druvkärnmjöl kan påverka hjärtat, cirkulationssystemet och hundens allmänna vitalitet positivt. Förutom att öljäst ger en god smak är den en effektiv källa till immun- och vitalämnen som vitamin B, aminosyror, spårämnen och mineralämnen. Linfrön har en fetthalt på 40 %, varav 90 % är omättade fettsyror, och av dessa består 50 % av omega-3 fettsyror. Chiafrön är rika på högkvalitativa fettsyror som bidrar till en frisk hud och päls. Belcando Adult Dinner i korthet: Tillverkas i Tyskland För vuxna, normalt aktiva hundar Utan: vete, gluten, mjölkprodukter, soja, konstgjorda tillsatser Proteinrikt: 75 % animaliskt protein - varav 65 % höns och 10 % fisk, 25 % vegetabiliskt protein Förstklassigt hönskött: lättsmält, tolereras bra och är mycket gott, köttet är bedömt som lämpligt för konsumtion och har en låg askhalt Nedbrutna kolhydrater: lättsmälta för hundar och kan utnyttjas mycket bra. Ris, havre och majs tolereras väl och är lågallergena Johannesbröd: innehåller matsmältningsfrämjande, naturliga garvämnen, bidrar med viktiga prebiotiska ämnen som förebygger spridning av patologiska bakterier i tarmen och främjar de goda bakterierna - det leder till en balanserad tarmflora Druvkärnmjöl: innehåller stora mängder naturliga polyfenoler, har bevisligen den största antioxidativa effekten av alla livsmedel, skyddar cellerna mot fria radikaler, påverkar hjärtat, cirkulationssystemet och hundens allmänna vitalitet positivt Yucca schidigera: kan binda dåliga lukt redan i tarmen, har en prebiotisk verkan och stödjer cellskyddet på ett naturligt sätt Öljäst: med stora mängder immun- och vitalämnen som vitamin B, aminosyror, spårämnen och mineralämnen, har en omtyckt smak
 • Concept for Life Mini Sterilised - 4 kg (4 x 1 kg)

  Concept for Life Mini Sterilised - 4 kg (4 x 1 kg)
  Spannmålsfritt High Premium-foder för kastrerade små hundar över 10 månaders ålder, för att kontrollera vikten, stödjer en säker matsmältning med innehåller ett näringskomplex för huden och pälsen
 • Jack Russel Adult Torrfoder för hund 1,5 kg

  Jack Russel Adult Torrfoder för hund 1,5 kg
  Helfoder för vuxna & äldre Jack Russel Terrier, från 10 månaders ålder. Jack Russell Terriern är känd för sitt livliga temperament. Royal Canin Adult hundfoder bidrar till att hunden bevarar muskelmassan. Hundmaten berikas med antioxidanter främjar vitalitet. Royal Canin Jack Russell Terrier Adult Hundfoder
 • Prova-på-pris! 1 kg Purizon Adult torrfoder - Cold Pressed: Adult Chicken with Rapeseed Oil

  Prova-på-pris! 1 kg Purizon Adult torrfoder - Cold Pressed: Adult Chicken with Rapeseed Oil
  Testa Purizon torrfoder till kanonpris! Purizon är en särskilt god och proteinrik kost med 55 - 80 % animaliska ingredienser (beroende på produktlinje) och lågt kolhydratinnehåll. Maten innehåller inte spannmål, istället bidrar frukt och grönt med kolhydrater och kostfibrer. Tack vare det höga proteininnehållet får din hund de viktiga näringsämnen den behöver för ett aktivt liv och starka muskler. Självklart avstår vi helt från att använda gluten, konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel. Purizon Classic foder kännetecknas av: Unik formel: 80 % kött, fisk och animaliska ingredienser, 20 % frukt och grönsaker Large innehåller 70 % kött och 30 % frukt och grönsaker Mycket proteinrikt: minst 39 % förstklassigt protein bidrar med energi för att aktivt hundliv 0 % spannmål, låg kolhydrathalt: tolereras särskilt väl, med potatis och sötpotatis som energikälla Gott och omtyckt: bästa nöt och fisk, tillagade med sötpotatis, ärtor och äpplen Purizon Single Meat foder kännetecknas av: Endast en animalisk proteinkälla per sort, lättsmält, perfekt för näringsintoleranta hundar Proteinrikt: stora mängder färsk fisk eller kött 65 % animaliska ingredienser av hög kvalitet 35 % utvald frukt, grönsaker och örter 0 % spannmål Purizon Coldpressed kännetecknas av: Unika innehåll: 55 % kött, fisk och animaliska ingredienser, 45 % vegetabiliska ingredienser och oljor Mycket proteinrika: 40 % högkvalitativa proteiner ger energi för ett aktivt hundliv 0 % spannmål, lågt kolhydratinnehåll: särskilt väl tolererat Extra gott: med kött eller fisk, avrundat med grönsaker och frukt Skonsamt kallpressat: för en särskilt naturnära kost Purizon - inspirerat av naturens mångfald! Notera att detta erbjudande endast gäller under artikelnummer 1010622. Klicka gärna på länkarna nedan om du vill ha utförlig information. Purizon Cold Pressed: Chicken with RapeseedOil Purizon Cold Pressed: Adult Turkey with Hemp Oil Purizon Cold Pressed: Adult Mini Swiss chicken with Hemp Oil Purizon Adult Black Angus Beef Turkey Purizon Adult Lamb Salmon Purizon Adult Fish Purizon Adult Chicken Fish Purizon Adult Venison Rabbit Purizon Large Adult Chicken Fish Purizon Single Meat Adult Chicken Pumpkin Purizon Single Meat Adult Duck Apple Purizon Single Meat Adult Lamb Peas Purizon Single Meat Adult Salmon Spinach Purizon Single Meat Adult Horse Sweet Potato Purizon Puppy Chicken Fish Purizon Large Puppy Chicken Fish Purizon Senior Chicken Fish
 • Acana Dog Grass-Fed Lamb (11,4 kg)

  Acana Dog Grass-Fed Lamb (11,4 kg)
  Acana Grass-Fed Lamb är ett spannmålsfritt helfoder som på en unikt sätt lyckas spegla hundens naturliga diet och således minskar behovet av syntetiska tillsatser. Fodret har endast frigående lamm som animalisk proteinkälla och ett begränsat antal ingredienser.Lammet är gräsuppfött på Nya Zeelands gårdar och levereras rått i näringsrika Wholeprey-föhållanden (70% kött, 20% inälvor, 10 % brosk) som ser till hundars specifika behov. För att matcha hundens näringsbehov har man sett till att efterlikna naturens sammanhang där hela bytesdjuret spelar in; muskelkött för protein; lever, njure och mage (våm) för vitaminer och mineraler; ben och brosk för kalcium och fosfor.Fodret innehåller frystorkad lever som ger en bra smakrikhet samtidigt som äpple, pumpa och squash förser den känsliga magen med en rik källa av lösliga fibrer.AnvändningTorrfoder för vuxna hundar Torrfoder för överkänsliga hundar
 • Almo Nature HFC Vuxen Hund M-L Kyckling - 8 kg

  Almo Nature HFC Vuxen Hund M-L Kyckling - 8 kg
  Särskilt om du har en hund med ett känsligt matsmältningssystem är det viktigt att hitta en diet som tar hänsyn till dessa speciella behov. Almo Nature HFC Adult Dog M-L Chicken är ett torrfoder med monoprotein som tillverkarna har övervägt noga: Det innehåller massor av färskt kycklingkött och ris som enda spannmålsingrediens - denna kombination är känd för att vara särskilt lättsmält för hundar och smakar dessutom fantastiskt! För att göra det ännu lättare för din fyrbenta väns matsmältning innehåller det genomtänkta fodret cikoria, som är en pålitlig källa till naturliga prebiotika. Receptet kompletteras med ett urval av olika frukter och grönsaker - vilket skapar en fantastisk vitaminmix! Vid framtagningen av Almo Nature HFC Adult Dog M-L Chicken har man medvetet undvikit tvivelaktiga ingredienser som artificiella färgämnen och konserveringsmedel samt kött- och benmjöl. Almo Nature HFC Adult Dog M-L Kyckling i korthet: Läckert helfoder för vuxna hundar För medelstora och stora raser Med färsk kyckling som första ingrediens: enda källan till animaliskt protein, särskilt välsmakande och lättsmält Glutenfritt recept: lättsmält ris som enda spannmål, kan med gott samvete även ges till hundar med motsvarande intoleranser Ingredienser av livsmedelskvalitet: särskilt högkvalitativ sammansättning Helhets- och artanpassad näring: med vitaminer från frukt och grönsaker samt mineraler och spårämnen Med cikoria: innehåller naturliga prebiotika som FOS Källa till omättade fettsyror: omega-3 och omega-6 kan stödja hud och päls Naturligt: utan konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel Inga onödiga tillsatser: fritt från animaliskt mjöl Tillverkad i Italien
 • Yarrah Organic Adult med ekologisk kyckling - 2 kg

  Yarrah Organic Adult med ekologisk kyckling - 2 kg
  När det står BIO på Yarrahs förpackning så innehåller det också bio. Yarrah Organic Adult torrfoder med ekologisk kyckling är tillagat med utvalda ingredienser av ekologisk kvalitet, inklusive massor av utsökt kyckling som förser din vuxna hund med lättsmält protein. Fodret innehåller även sill från MSC-certifierad fångst och fiskolja som källa till värdefulla omega-fettsyror. Yarrah OrganicAdult med ekologisk kyckling kännetecknas av en balanserad komposition som är skräddarsydd för vuxna medelstora och stora hundars behov. Torrfodret har ett optimalt förhållande mellan protein och fett och innehåller extra kostfiber. Yarrahs organiska torrfoder är tillverkat med rent naturliga ingredienser och innehåller inga kemiska tillsatser. Yarrah Organic Adult med ekologisk kyckling i överblick: Ekologiskt torrfoder för vuxna hundar av medelstora och stora raser Helfoder: ger din hund alla viktiga näringsämnen Med utsökt ekologisk kyckling: mycket gott, källa till högkvalitativa och lättsmält proteiner MSC fisk och fiskolja: sill från MSC-certifierad fångst, med värdefulla omega-3 och -6 fettsyror, kan stödja huden och pälsen bland annat Optimalt fett-proteinförhållande: innehåller 25 % protein och 13 % fett, skräddarsytt för medelstora och stora vuxna hundars behov Ekologiskt odlade ärtor: källa till extra kostfiber Berikat med baobab: för en extra god smak, innehåller C-vitamin och kalcium Rent naturligt: ​​tillverkat utan konstgjorda tillsatser, bekämpningsmedel och GMO För miljömedvetna: 100 % återvinningsbar förpackning
 • Hill's Science Plan Dog Adult Medium Tuna & Rice (2,5 kg)

  Hill's Science Plan Dog Adult Medium Tuna & Rice (2,5 kg)
  Hill's Science Plan Dog Adult Medium Tuna & RiceDetta torrfodret är baserat på tonfisk och ris, och är särskilt framtaget för att passa mellanstora vuxna hundar. Fodret har en fin balans mellan protein och fett som passar de allra flesta vuxna hundar med en normalt aktiv livsstil.Hill's Science Plan Dog Adult Medium Tuna & Rice är lättsmält och innehåller fibrer som främjar en hälsosam matsmältning.Fodret innehåller E-vitamin och Omega-6 som är bra för hundens hud och päls!Detta fodret är lämpligt för:Vuxna hundar mellan 1 och 6 år som väger mellan 11 och 25 kg!
 • Royal Canin Mini Dermacomfort - 8 kg

  Royal Canin Mini Dermacomfort - 8 kg
  Irriterad hud är riktigt obehagligt, även för din hund. Visste du att hudproblem hos hundar är en av de vanligaste anledningarna till ett besök hos veterinären? Känslig, irriterad hud får din hund att klia sig ofta, och risken är stor att den skadar huden med klorna. Med den hudvänliga formulan i Royal Canin Dermacomfort Mini har man varit noga med att använda speciellt utvalda proteiner. Detta specialanpassade foder kan hjälpa till att hålla din hunds hud och päls i bästa möjliga skick. Produkten i korthet: Helfoder för små hundar Skräddarsytt för de speciella behov hundar med känslig, känslig hud har Högkvalitativa näringsämnen: kan bidra till en fyllig och frisk päls Utvalda proteinkällor: med reducerad allergiframkallande potential Omega-fettsyror: berikat med GLA, EPA och DHA för att vårda känslig hud 91 % nöjda ägare: övertygad av de påvisbara resultaten efter bara 2 månader Dieten för hundar med känslig hud finns som torrfoder i form av foderbitar eller som mousse i portionspåsar. De två produkterna kan kombineras med varandra. Torrfodret finns med foderbitar i flera storlekar eftersom det har utvecklats specifikt för behoven hos små, medelstora eller stora hundar i åtanke. Mer information om våtfodret hittar du under följande länk: Royal Canin Dermacomfort våtfoder
 • Opti Life Puppy Medium - 2 x 12,5 kg

  Opti Life Puppy Medium - 2 x 12,5 kg
  Det är viktigt att ge din valp en kost som främjar tillväxt och tarmhälsa. Opti Life Puppy Medium-kibblorna är perfekt anpassade till de specifika näringsbehoven hos medelstora valpar. När valparna växer ökar deras energibehov. Med ett råproteininnehåll på 29 % (varav 80 % är av animaliskt ursprung) och ett fettinnehåll på 18 % garanteras din valps hälsosamma utveckling! Kycklingkött och ris samt prebiotiska ämnen som FOS och MOS underlättar matsmältningenDetta hundfoder innehåller kondroitin och glukosamin för att skydda din valps friska brosk och leder när den växer. Opti Life Puppy Medium är också berikat med krill, en naturlig källa till omega-3-fettsyror, särskilt EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra), som bidrar till hjärnans utveckling. Ringblomma och β-karoten har också tillsatts för att förbättra immunförsvaret. Opti Life Puppy Medium är garanterat gluten-, vete- och majsfritt och passar perfekt för hundar som lider av foderallergier eller intolerans. Kroketternas storlek innebär också att de uppfyller behoven hos medelstora valpar. Med en tjocklek på bara 10 mm absorberas de snabbt, vilket underlättar övergången från mjölk till fast föda. Opti Life Puppy Medium-kroketter bidrar också till munhygienen. Egenskaper hos Opti Life Puppy Medium-kroketter: helfoder för valpar anpassat till behoven hos valpar av medelstor ras gjord på kyckling och ris: lätt att smälta, hög tolerans rikt på protein: ger din valp energi 80 % av proteinerna är av animaliskt ursprung Opti Joint: innehåller kondroitin och glukosamin för utveckling av leder och brosk berikad med krill: en naturlig källa till omega-3-fettsyror EPA & DHA: bidrar till hjärnans utveckling 29 % råprotein och 18 % fett: ger tillräckligt med energi för medelstora valpar gluten-, vete- och majsfritt innehåller FOS & MOS: prebiotika som främjar utvecklingen av goda bakterier i tarmen och motverkar spridningen av patogena bakterier i tarmen laxolja: rik på omega 3 & 6, bidrar till en frisk hud och päls små bitar med en diameter på 10 mm: underlättar absorptionen och övergången från amning till fast föda bidrar till en god munhygien
 • Prova-på-pris! Wolf of Wilderness torrfoder för hund! - Blue River - Salmon (400 g)

  Prova-på-pris! Wolf of Wilderness torrfoder för hund! - Blue River - Salmon (400 g)
  Våra hundar är familjemedlemmar som står vid vår sida i ur och skur och de förtjänar den bästa möjliga näringen. Eftersom de härstammar från vargen är de kött- och allätare. Det har inte förändrats alls under utvecklingens gång. Därför har målet vid framställningen av Wolf of Wilderness hundfoder hela tiden varit att följa den vilda vargens näringsinstinkter och endast tillåta råvaror som har en plats i vargens ursprungliga kost. Forskning om vargens naturliga matvanor visar att menyn till största delen består av kött tillsammans med vilda bär, rötter och vilda örter. Eftersom vargens kost inte innehåller särskilt mycket kolhydrater är Wolf of Wilderness hundfoder helt spannmålsfria. Vill du läsa utförligt om filosofin bakom Wolf of Wilderness och lära känna hela produktsortimentet kan du klicka HÄR. Wolf of Wilderness – vilt och ursprungligt! Prova Wolf of Wilderness redan idag! 300 - 400 g (beroende på sort) i provpack till lågt pris! Wolf of Wilderness kännetecknas av: 100 % spannmålsfria Hög andel muskelkött och andra animaliska komponenter Tillagade med stora mängder färskt kött för bästa acceptans Förfinade med vilda bär, rötter och vilda örter Passar också för hundar som lider av spannmålsintolerans Tillverkas i Tyskland Notera att detta erbjudande endast gäller under artikelnummer 1157409. Läs mer om de olika sorterna under länkarna nedan: Wolf of Wilderness The Taste Of Canada Wolf of Wilderness Wild Hills - Duck Wolf of Wilderness Fiery Volcanoes - Lamb Wolf of Wilderness Soft - Wide Acres - Chicken Wolf of Wilderness Blue River - Salmon Wolf of Wilderness Explore The Vast Forests - Weight Management Wolf of Wilderness Explore The Mighty Summit - Performance Wolf of Wilderness Explore The Mighty Summit - Performance Wolf of Wilderness Senior - Green Fields Lamb Little Wolf of Wilderness Junior - Wild Hills Duck
 • Dog´s Love Adult Beef - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Dog´s Love Adult Beef - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Om din vuxna hund är känslig för vissa ingredienser i fodret kan ett monoproteinfoder vara lämpligt för den. Torrfodret Dog's Love Adult nötkött tillagas med mycket färskt nötkött och ger din fyrbenta vän rikligt med animaliska proteiner. Dessutom ser naturliga prebiotika i form av FOS och MOS till att hundens tarmflora får lite hjälp på traven. För att det ska vara extra snällt mot magen ingår också lättsmälta kolhydratkällor istället för spannmål. Dog's Love Adult nötkött tillverkas i Österrike med företrädesvis regionala råvaror. På så sätt kan du vara säker på att endast det bästa hamnar i matskålen hos din pälskling! Dog´s Love Adult Beef i överblick: Helfoder av hög kvalitet för vuxna hundar av alla raser Allergivänlig sammansättning: perfekt för hundar med intoleranser och allergier Monoprotein-koncept: mycket färskt nötkött, ger högkvalitativa proteiner som tolereras väl Helt spannmålsfritt: passar även för hundar med känslig matsmältning 88 % animaliskt protein: för en artanpassad kost, viktigt för musklerna Lättsmälta kolhydrater: med sötpotatis, potatis och ärtor Vitaminrik frukt, grönsaker och örter: med rödbeta, pumpa, zucchini och maskros Rikt på kostfibrer: betmassa och linfrö, för att stödja matsmältningen Prebiotika: FOS och MOS, kan främja den naturliga tarmfloran Balanserat och komplett: ger alla viktiga vitaminer och mineraler Utmärkt kvalitet från Österrike Tillverkat med företrädesvis regionala råvaror Utan genteknik, tillsatt socker, benmjöl, soja, slaktavfall, smakförstärkare, konserveringsmedel, aromer och färgämnen
 • Royal Canin Veterinary Canine Mobility Support - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Royal Canin Veterinary Canine Mobility Support - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Allmän information: Det rekommenderas att rådfråga en veterinär innan du börjar ge fodret eller innan utfodringstiden förlängs När du matar ett dietfoder bör du träffa din veterinär regelbundet för kontroller Om ditt husdjurs hälsa försämras måste du omedelbart upp söka veterinär Liksom för människor kan övervikt leda till fysiska funktionsnedsättningar även hos hundar, inklusive allvarlig belastning på lederna. Royal Canin Veterinary Canine Mobility Support är ett speciellt formulerat torrfoder för att stödja din hunds normala rörlighet. Torrfodret har ett måttligt energiinnehåll för att hålla idealvikten. På så sätt kan risken för övervikt minskas för att avlasta lederna. Det innehåller även nyzeeländsk grönläppad mussla, som bland annat innehåller glukosamin som är en naturlig komponent i lederna. Värdefulla omega-3 fettsyror kan också bidra till normal ledfunktion. Royal Canin Veterinary Canine Mobility Support i överblick: Balanserat torrfoder för vuxna hundar Näringskomplex: utvalda ingredienser kan stödja naturlig ledfunktion Med extrakt från grönläppad mussla: ger glukosamin, en naturlig komponent i lederna Måttligt kaloriinnehåll: kan underlätta viktkontroll för att minska risken för fetma Värdefulla omega-3-fettsyror: kan bidra till normal ledfunktion
 • Perfect Fit Senior Small Dog (

  Perfect Fit Senior Small Dog (
  Små äldre hundar som fortfarande har mycket att stå i behöver en kost som är optimalt skräddarsydd för deras livsfas. Perfect Fit Senior Small Dog ( 10 kg) är det rätta valet för äldre hundar från 10 år som tillhör små eller miniraser. Torrfodret består av små foderbitar - perfekt för små munnar - och är mycket gott Fodrets sammansättning med kyckling är perfekt anpassad till äldre hundars behov och förser dem med bland annat högkvalitativa proteiner och vitaminer. Det är också berikat med glukosamin, en komponent som finns i brosk och synovialvätska. Perfect Fit Senior Dog ( 10 kg) innehåller Total 5-formeln, som stödjer fem hälsoaspekter: matsmältningen, immunförsvaret, tandhälsan, viktkontroll samt hud och päls. Tack vare den balanserade, hälsosamma sammansättningen är fodret utmärkt som helfoder för varje dag Perfect Fit Senior Small Dogs i överblick: Helfoder för äldre hundar av små raser eller miniraser upp till 10 kg, från 10 års ålder Komplett formel: tillgodoser din hund med alla näringsämnen den behöver Speciellt utformat för små, äldre hundar: anpassad näringsprofil och optimal storlek på foderbitarna för hundar av små och mycket små raser Högkvalitativa proteiner: från lättsmält kyckling Totalt 5 formel från Perfect Fit: Immunförsvaret: innehåller vitamin E, zink och mangan, kan stödja immunförsvaret Tandhälsan: med aktiva ingredienser som hjälper till att minska plackuppbyggnaden Matsmältningen: innehåller högkvalitativa, lättsmälta proteiner och prebiotika Huden och pälsen: med zink och solrosolja, källa till omega-6-fettsyror Viktkontroll: optimal energi och näringsinnehåll Utvecklat med nutritionister och veterinärer Berikat med glukosamin Utan färgämnen Zip-påse
 • Royal Canin Maxi Dermacomfort (12 kg)

  Royal Canin Maxi Dermacomfort (12 kg)
  EgenskaperRoyal Canin Maxi Dermacomfort innehåller en unik kombination av näringsämnen med en patenterad sammansättning som bidrar till att stärka hudens uppgift som skyddande barriär med omega 6-fettsyror (inklusive gammalinolensyra) och omega 3-fettsyror (inklusive EPA och DHA) som är kända för sina välgörande effekter på huden. Fodret motverkar lindrigare hudinflammationer.AnvändningFoder för stora vuxna hundar med känslig hud    
 • Royal Canin Maxi Adult 5+ - 15 kg

  Royal Canin Maxi Adult 5+ - 15 kg
  Stora hundraser kan redan från fem års ålder få de första ålderstecknen. För att bevara cellernas hälsa innehåller Royal Canin Maxi Adult 5+ ett unikt antioxidantkomplex som kan neutralisera fria radikaler. Sammansättningen är speciellt utformad för behoven hos åldrande hundar och kan hjälpa till att upprätthålla lederna, musklerna och skelettet. Ett justerat energiinnehåll kan också underlätta vikthanteringen så att känsliga leder och ben inte utsätts för alltför stora påfrestningar. För att främja en normal hud och en glänsande päls även i hög ålder innehåller den lättsmälta maten utvalda omega-3-fettsyror och gurkörtsolja. Royal Canin Maxi Adult 5+ i överblick: Holistiskt helfoder för hundar av stora raser (26-44 kg) över 5 år Bevara vitaliteten Med det exklusiva innehållet behöver de första tecknen på åldrande inte påverka livsstilen. Runda och goda Foderbitarna är särskilt läckra och har en struktur som kan främja hygienen i munnen. Anpassad proteinhalt: av hög kvalitet, speciellt för stora hundar Minska ålderstecken: antioxidantkomplex kan neutralisera fria radikaler och upprätthålla cellstrukturer Stödjer tarmfloran: prebiotika och ett justerat fiberinnehåll kan främja tarmarnas aktivitet Hud päls: gurkörtsolja och omega-3-fettsyror kan stödja huden och pälsen
 • Isegrim Adult "Forest" Deer, Berries & Wild Herbs - 3 kg

  Isegrim Adult
  Det högkvalitativa, spannmålsfria torrfodret Isegrim Forest innehåller rejält viltkött i kombination med färskt kycklingkött. Detta gör sammansättningen särskilt lättsmält och rik på värdefulla animaliska proteiner. Som enda lättsmälta källa till kolhydrater och kostfibrer innehåller Isegrim Forest potatis. Den fungerar som naturlig kolhydratkälla, innehåller inget fett och ger viktiga spårämnen och kostfibrer. Tack vare äpplen och morötter får din hund i sig värdefulla näringsämnen och mineraler. Blåbär och hallon i kombination med vilda örter, som maskros och kamomill, är dessutom källor till viktiga vitaminer. Laxolja förser din hund med nödvändiga omega-3-fettsyror som främjar en vacker, glänsande päls. Fodret från Isegrim ”Forest” kännetecknas av: 25 % andel färskt kött Välsmakande skogsbär och speciella vilda örter 100 % spannmålsfritt: lämpligt även för hundar som lider av spannmålsallergi Utan konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen
 • Rocco Mealtime - Chicken - 12 kg

  Rocco Mealtime - Chicken - 12 kg
  Rocco Mealtime torrfoder är den rejäla köttmåltiden för vuxna hundar. Helfodret består av minst 70 % utvalda animaliska komponenter. Tillsats av spannmål undviks helt. Det spannmålsfria innehållet med minst 70 % animaliska ingredienser imponerar med en högkvalitativ sammansättning och noggrant utvalda ingredienser. Färskt kött och grönsaker kombineras på ett sådant sätt som garanterar full smak och god smältbarhet. Den totala andelen animaliska komponenter är 70 % i Rocco Mealtime, vilket säkerställer en idealisk tillgång till värdefulla proteiner. Det högkvalitativa torrfodret är spannmålsfritt och tolereras därför mycket väl. Det passar även djur med spannmålsintolerans. Rocco Mealtime innehåller lättsmält potatis och smakrika grönsaker som källa till kolhydrater. Fiskolja stöder frisk hud och en glänsande päls. Tillsatsen av musselextrakt från grönmussla stöder friska leder. Fördelar med Rocco Mealtime: Helfoder för vuxna hundar 70 % animaliska ingredienser för ett balanserat protein-/fettförhållande och idealiska mängder animaliskt protein Stora mängder kött för en rejäl och läcker smak samt bästa acceptans Spannmålsfritt innehåll: potatis som den viktigaste källan till kolhydrater, lättsmält Fiskolja: rik på omega-3 -6 fettsyror, viktigt för en balanserad kost vitalitet, stöder en glänsande päls och en intakt hudmetabolism Extrakt från grönläppad mussla: rikt på kondroitin och glukosamin, för att stödja lederna och upprätthålla ledbrosket Holistiskt och balanserat: för en optimal näringsprofil Rocco Mealtime övertygar alla köttälskare!
 • Advance Veterinary Diets Weight Balance Mini - Ekonomipack: 2 x 1,5 kg

  Advance Veterinary Diets Weight Balance Mini - Ekonomipack: 2 x 1,5 kg
  Alla känner väl till hur knepigt det kan vara att bli av med de där extrakilona – och faktum är att det här problemet inte bara drabbar oss människor, utan även hundar. Advance Veterinary Diets Weight Balance Mini är ett veterinärfoder som särskilt framtagits för att reducera övervikt och hjälpa till att reglera störningar i fettomsättningen. Diet-hundfodret för små rashundar är format i små kroketter så att det är lätt att få i sig och tugga på fodret. Det låga kaloriinnehållet och minskade fetthalten stöder viktregleringen medan den höga proteinhalten gör att muskelmassan bibehålls. Advance Veterinary Diets Weight Balance Mini innehåller kostfibrer som ger en härlig mättnadskänsla. Advance Veterinary Diets Weight Balance Mini i överblick: Diet-helfoder för vuxna små rashundar på upp till 10 kg för att reducera kroppsvikten och reglera omsättningen vid hyperlipidemi. Hjälper till att hålla vikten Lägre kalorihalt: låg fetthalt, men i stället rikt på essentiella fettsyror Hög andel proteiner: bidrar till att den smärta muskelmassan bibehålls Rikt på fiber: innehåller så pass mycket fiber att en skön mättnadskänsla infinner sig. Källa till antioxidanter: bidrar till att minska oxidativ stress Balanserat innehåll: passar som dagligt foder Små kroketter: passar till små hundmunnar Allmän hänvisning: Det rekommenderas att rådfråga en veterinär före användning eller innan utfodringstiden förlängs. När du matar ett dietfoder bör du träffa din veterinär regelbundet för kontroller. Om ditt husdjurs hälsa försämras måste du omedelbart upp söka veterinär.
 • Smølke Sensitive Duck hundfoder - 3 kg

  Smølke Sensitive Duck hundfoder - 3 kg
  Smakrikt ankkött och andra högkvalitativa , lättsmälta ingredienser: det är vad som kännetecknar Smølke Sensitive Duck. Detta helfoder för vuxna hundar skämmer bort ditt husdjur med god smak och täcker det dagliga behovet av näringsämnen och mikronäringsämnen. Smølke Sensitive Duck är fritt från konstgjorda tillsatser som aromer, färgämnen och smakförstärkare. Torrfodret innehåller endast en källa till animaliskt protein, nämligen ankkött. Hundfodret är skräddarsytt efter behoven hos hundar med känslig matsmältning. Därför är det också ett bra val om din hund tenderar att ha matintoleranser. Tack vare receptet med monoprotein är produkten lämplig för en eliminationsdiet. Smølke Dog Sensitive Ducki korthet Välsmakande torrfoder för vuxna hundar Monoproteinrecept: ankkött som enda källa till animaliskt protein, lämplig för eliminationsdiet Utvalda ingredienser: speciellt utvecklat för allergiska hundar: noggrant utvald ingredienslista för att undvika de vanligaste allergenerna God smak: accepteras av många hundar Lämplig som helfoder: komplett och balanserat, täcker det dagliga behovet av näringsämnen och mikronäringsämnen Med omega 3 och 6-fettsyror: kan stödja hud och päls Naturliga ingredienser : fritt från konstgjorda färg- och smakämnen, inga konstgjorda smakförstärkare och konserveringsmedel, inga kemiska antioxidanter Fri från vetegluten
 • RINTI Max-i-mum Nötkött - 1 kg

  RINTI Max-i-mum Nötkött - 1 kg
  Med RINTI Max-i-mum Nötkött torrfoder skämmer du bort din favorit med ett fräscht foder med extra mycket färskt kött - för det innehåller hela 65 % färskt kött och färska ätliga organ. Det färskt tillagade köttet ger fodret en härligt läcker och naturlig smak och stödjer dessutom metabolismen hos hunden. Den höga köttandelen ökar fetthalten i fodret, och det avvägda fett-proteinförhållandet som uppstår bidrar till en sund matsmältning som avlastar organismen. Hundars matsmältningsorgan är utformade för att smälta animaliskt protein. Den totala köttandelen i RINTI Max-i-mum Nötkött hundfoder med nötkött ligger på 70 %. Hunden tillgodoses så optimalt med viktigt protein. Dessutom är det förstklassiga torrfodret spannmålsfritt och utmärkt för livsmedelskänsliga hundar. 30 % av fodret består av grönsaker som bidrar med essentiella vitaminer, mineraler och andra näringsämnen. Öljäst och fiberrika psylliumskal främjar en hälsosam matsmältning, vilket bidrar till ett allmänt gott välmående. RINTI Max-i-mum med nötkött: Helfoder för vuxna hundar 70 % köttandel för ett avvägt protein-fettförhållande och optimala mängder animaliskt protein Utan spannmål: potatis som ger en rejäl smak och hög acceptans Gott nötkött - lättsmält och har en hög tolerabilitet 30 % grönsaker bidrar med vitaminer, mineraler och fibrer Med öljäst och psylliumskal som stödjer matsmältningen Holistiskt och avvägt för en idealisk näringsprofil
 • Greenwoods Veggie (Sweet-) potato with Lentils, Apple & Pumpkin - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Greenwoods Veggie (Sweet-) potato with Lentils, Apple & Pumpkin - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Grönsaker bara som tillbehör? Inte nu längre. Detta 100 % vegetariska helfoder för hundar föregår med gott exempel: köttfritt och smakrikt. Med alla viktiga proteiner, vitaminer och mineraler som din fyrbenta vän behöver. Vårt spannmålsfria Greenwoods foder innehåller ett antal utvalda frukter och grönsaker. Det innehåller lättsmält (söt-)potatis, smakrika linser, krispigt äpple, näringsrikt linfrö och – sist men inte minst – len pumpa. Om du letar efter konstgjorda färg-, smak- eller fyllmedel letar du förgäves. För en utsökt måltid som är naturligt näringsrik, naturligt välsmakande och helt enkelt utmärkt: 100 % vegetariskt Spannmålsfria ingredienser Helfoder för fullvuxna hundar Veggies en vogue finns i standardstorlekarna 1,5 kg och 12 kg samt som 6 kg och 2 x 12 kg ekonomipaket.
 • Purizon Salmon & Spinach with Cornflower Blossoms - 300 g

  Purizon Salmon & Spinach with Cornflower Blossoms - 300 g
  Goda nyheter: Det beprövade torrfodret Purizon presenteras nu i en ny design! Under övergångsfasen kan din beställning innehålla produkter i både den gamla och nya designen. Purizon Single Meat torrfoder för hundar har följande fördelar: 65 % utvalda animaliska ingredienser 35 % utvalda frukter, grönsaker och örter 0 % tillsatt spannmål Särskilt lämplig för känsliga hundar Högt proteininnehåll på minst 30 % Tillverkas i Tyskland Purizon- Nature is our Inspiration! Purizon Single Meat Salmon är ett högkvalitativt helfoder för vuxna hundar av alla raser och storlekar och finns i 100 g, 300 g, 1 kg och 12 kg. Vi rekommenderar även det passande, spannmålsfria våtfodret Purizon Single Meat: Purizon Single Meat 6 x 400 g
 • Ekonomipaket 2 x 12 kg Trainer Natural Medium & Maxi - Medel Senior

  Ekonomipaket 2 x 12 kg Trainer Natural Medium & Maxi - Medel Senior
  Hjälp dig själv! När du köper två eller tre bulkförpackningar med Trainer Natural torrfoder av ditt val, kan du nu spara permanent!
 • Applaws Puppy Small & Medium Chicken - Ekonomipack: 2 x 2 kg

  Applaws Puppy Small & Medium Chicken - Ekonomipack: 2 x 2 kg
  Särskilt valpar är beroende av en balanserad kost för en frisk och hälsosam start på livet. Applaws Puppy kyckling för små och medelstora raser innehåller inget spannmål och är lättsmält. Torrfodret innehåller 75 % smakrik kyckling som bidrar med lättsmälta proteiner för att stötta muskelmassan. Högkvalitativ laxolja bidrar med essentiella omega-3- och omega-6-fettsyror, inklusive EPA och DHA. Dessa kan bland annat bidra till att hjärnan fungerar normalt. Applaws Puppy kyckling för små och medelstora raser består av kroketter i anpassad storlek som är lätta att äta för hundvalpar. Applaws Puppy Small Medium i överblick: Balanserat torrfoder för valpar av små till medelstora raser Proteinrikt: 75 % smakrik kyckling, lättsmälta proteiner för musklerna Spannmålsfritt: extra lättsmält Vitaminer och mineraler: med aromatiska örter och grönsaker Naturlig DHA och EPA: DHA bidrar till att bibehålla en normal syn och hjärnfunktion, EPA och DHA bidrar till en normal hjärtfunktion Laxolja: ger omega-3 och -6-fettsyror, kan främja frisk hud och päls Normalt immunförsvar: Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress Naturlig hjärtfunktion: innehåller den viktiga aminosyran taurin Pro- och prebiotika: med värdefulla tarmbakterier, kan bidra till en naturlig tarmflora, vegetabiliska fibrer kan stötta en optimal matsmältning Naturliga ingredienser: hög kvalitet Fullvärdig sammansättning: med alla viktiga näringsämnen Tillskott som är rika på livsnödvändiga ämnen: med betaglukan, extrakt från öljäst, lingon och rosmarin Anpassad krokettstorlek: anpassad till små till medelstora valpars munnar Källa till naturligt glukosamin och kondroitin Fritt från konstgjorda färg- och aromämnen samt konserveringsmedel
 • Dog Grain Free Lamb 12 kg

  Dog Grain Free Lamb 12 kg
  Lammkött har i alla tider ansetts som en mild proteinkälla & passar även hundar med känslig mage. Receptet är ett sk monoprotein recept med enbart lamm
 • Farmina N&D Low Grain Adult Mini med lamm & blåbär - 7 kg

  Farmina N&D Low Grain Adult Mini med lamm & blåbär - 7 kg
  N D Low Grain Mini med lamm blåbär är utvecklat i samarbete med Department of Veterinary Medicine and Animal Production, Neapel University. Fodret imiterar hundens naturliga kost och är utformat för vuxna, små hundars naturliga näringsbehov. Det innehåller 60 % förstklassiga animaliska ingredienser av bästa kvalitet, 20 % havre och dinkel, 20 % vitaminrik frukt och grönsaker samt viktiga växtextrakt. Fodret har ett lågt GI med långsamma kolhydrater, vilket kan motverka övervikt och diabetes. Det en lätt, smakrik och proteinrik måltid med 38 % lammkött. Kondroitin och glukosamin stödjer hälsan i lederna och brosket. N D Grain Free innehåller även en mängd vitaliserande extrakt ur blåbär (0,5 %), spenat, apelsin, svarta vinbär, gurkmeja, Aloe vera och andra växtsorter. Tarmreglerande prebiotika hjälper till att hålla matsmältningen i jämvikt, vilket optimerar näringsupptaget. Fodret är en komplett, perfekt utformad kost som främjar hälsan hos vuxna hundar av stora raser och stödjer en ideal vikt och kroppskonstitution. N D Low Grain med lamm blåbär: Premium-helfoder för vuxna hundar av små raser Vetenskapligt utvecklat med naturen som förebild: sammanställt i samarbete med Department of Veterinary Medicine and Animal Production, Neapel University 60 % animaliska råvaror, 0 % spannmål: en hög proteinandel motsvarar hundars naturliga näringsbehov 20 % ursprungligt spannmål: mindre mängder havre och dinkel 20 % frukt, grönsaker vegetabilier: en kombination av viktiga ingredienser ur naturen, rika på vitalämnen Ett lågt GI: långsamma kolhydrater förhindrar fetma 38 % lamm: en viktigt källa till animaliskt protein med högt biologiskt värde, lättsmält och gott Färska ingredienser: uteslutande färska, naturliga ingredienser tillagas, inga frysta produkter Med MOS, FOS, inulin psyllium: prebiotika och kostfibrer reglerar floran i mage och tarm, stödjer matsmältningen och främjar ett optimalt upptag av näringsämnen ur fodret Friska leder: innehåller kondroitin glukosamin En mängd olika växter och vitaminer: frukt, grönsaker och växtextrakt ur granatäpple (0,5 %), spenat, apelsin, svarta vinbär, blåbär, gurkmeja, Aloe vera, rosmarin m.m. erbjuder hunden en omfattande blandning av vitalämnen Med lutein: kan främja synen En sund hud och glänsande päls tack vare höga andelar omättade fettsyror Naturliga antioxidanter kan stärka immunsystemet Utan djurförsök, GMO och konstgjorda konserveringsmedel Säker härkomst: framställs av en italiensk premium-tillverkare med över 50 års erfarenhet av djurnäring
 • Ekonomipack: Rosie's Farm 2 x 12 kg - Lamm

  Ekonomipack: Rosie's Farm 2 x 12 kg - Lamm
  Rosie's Farm torrfoder för hundar i överblick: 100 % spannmålsfritt Högkvalitativa proteiner: 30 % färskt kött eller fisk Med stärkande sötpotatis Berikade med värdefull laxolja och örter Lättsmälta och hög acceptans Med omega-3 och omega-6 fettsyror för en vacker päls och smidig hud Utan tillsats av konstgjorda konserveringsmedel, färgämnen och aromer Utmärkt för vuxna hundar av alla raser och storlekar Tillverkas med omsorg i ett familjeföretag Rosie's Farm är utsökta, spannmålsfria hundfoder med mycket färskt kött eller fisk och noggrant utvalda säsongsfrukter och grönsaker. Alla ingredienser är skonsamt bearbetade, så Rosie's Farm hundmat smakar lika gott som hemlagat. Din hund förtjänar att få bra mat! Precis som du när du lagar mat hemma använder vi inga onödiga tillsatser, utfyllnadsämnen eller smakförstärkare och maten innehåller endast naturliga och noggrant bearbetade ingredienser för att uppnå den goda förfinade smaken. De kärleksfullt komponerade sammanställningarna avrundas med några droppar högkvalitativ laxolja. Skäm bort din hund med traditionella och välsmakande menyer - precis som din familj hemma. Det spannmålsfria hundfodret är lättsmält och lämpar sig därför även för känsliga hundar. För en glatt viftande svans hela dagen lång! Notera att detta erbjudande endast gäller under artikelnummer 1115527. Läs mer om de olika fodersorterna under länkarna nedan: Rosie's Farm - Chicken with Sweet Potato Pumpkin Seeds Rosie's Farm - Beef with Sweet Potato Chickpeas Rosie's Farm - Salmon with Sweet Potato Amaranth Rosie's Farm - Lamb with Sweet Potato Beans
 • Brit Care Dog Sustainable Adult Medium Breed (12 kg)

  Brit Care Dog Sustainable Adult Medium Breed (12 kg)
  Brit Care Dog Sustainable Adult Medium BreedTorrfoder gjort på Kyckling och proteinrika insekter. För medelstora hundraser i vuxen ålderBrit Care Dog Sustainable Adult Medium Breed är ett komplett näringsrikt torrfoder för vuxna, medelstora hundraser.Huvudingrediensen i torrfodret är kyckling och insekter. Dessutom är det berikat med både probiotika och prebiotika som främjar en god tarmflora och matsmältningsförmåga.Visste du att? -Kyckling är ett magert lättsmält kött som kan vara lämplig för hundar med känslig mage. Kyckling är dessutom rik på mineraler som fosfor, magnesium, järn, kalcium, kalium och selen. -Insekter har ett högt proteininnehåll och är rikt på aminosyror som ger näring åt hundens muskler och vävnader.Överblick Brit Care Dog Sustainable Adult Medium BreedStorleken på foderbitarna är mediumBerikad med probiotika och prebiotikaMagert lättsmält kycklingkött
 • Concept for Life Medium Senior - 12 kg

  Concept for Life Medium Senior - 12 kg
  För medelstora, äldre hundar över 7 år, optimerat energiinnehåll, skyddar leder och ledbrosk, främjar vitaliteten, sänkta halter fosfor och natrium stödjer njurarna.
 • Doggy Professional Grain Free (3,75 kg)

  Doggy Professional Grain Free (3,75 kg)
  Doggy Professional Grain FreeDetta svensktillverkade torrfodret är helt spannmålsfritt och framtaget för att passa lite mer aktiva vuxna hundar. En aktiv hund kan i detta fallet vara en hund som går på många långpromenader, eller som tränar eller tävlar! Detta fodret kan även fungera utmärkt till unghundar, som med sin aktiva livsstil kan behöva lite mer energi i sin kost!Istället för spannmål så kommer kolhydraterna i detta fodret från potatis och ärtor - perfekt för hundar som är känsliga emot cerealier. Proteinet i detta fodret kommer i huvudsak ifrån kyckling, en mycket omtyckt och även lättsmält proteinkälla.Doggy Professional Grain Free är berikat med nypon som innehåller en massa nyttiga antioxidanter!
 • Hill's Science Plan Dog Adult Medium Tuna & Rice (12 kg)

  Hill's Science Plan Dog Adult Medium Tuna & Rice (12 kg)
  Hill's Science Plan Dog Adult Medium Tuna & RiceDetta torrfodret är baserat på tonfisk och ris, och är särskilt framtaget för att passa mellanstora vuxna hundar. Fodret har en fin balans mellan protein och fett som passar de allra flesta vuxna hundar med en normalt aktiv livsstil.Hill's Science Plan Dog Adult Medium Tuna & Rice är lättsmält och innehåller fibrer som främjar en hälsosam matsmältning.Fodret innehåller E-vitamin och Omega-6 som är bra för hundens hud och päls!Detta fodret är lämpligt för:Vuxna hundar mellan 1 och 6 år som väger mellan 11 och 25 kg!
 • Hill's Science Plan Dog Adult Medium Lamb & Rice (14 kg)

  Hill's Science Plan Dog Adult Medium Lamb & Rice (14 kg)
  Normalt aktiva hundar 1-7 år.Science Plan Adult with Lamb & Rice är framtaget för att tillgodose behoven av näring och energi hos vuxna hundar mellan ett och sju års ålder vars ägare föredrar att ge ett lamm- och risfoder.Om din hund älskar livet som de flesta hundar gör behöver den den välbalanserade näringen som finns i Hills Science Plan Canine Adult with Lamb and Rice. Det innehåller alla de nödvändiga näringsämnen som övriga Science Plan-foder med en oemotståndlig smak av lamm och ris. Det är ett utmärkt foder som hjälper hunden till välbefinnande både på in- och utsidan.-Science Plan Adult with Lamb & Rice innehåller Hills Superior Antioxidant Formula som stärker immunsystemet.-Sammansatt näring och god smak för vuxna hundar.-Reglerad fosforhalt bibehåller friska njurar.-Ger frisk hud och glansig päls.-Konserverat med vitamin E och askorbinsyra.-Mycket lättsmält vilket ger mindre avföringsvolym och lägre utfodAnvändningDetta torrfoder till hund använder prebiotiskt fiber för att mata din lilla hunds mikrobiom för en optimal matsmältningshälsa Detta torrfoder för vuxna hundar tillhandahåller omega-6 fettsyra & vitamin E för frisk hud & päls
 • Opti Life Adult Skin Care Medium & Maxi - 12,5 kg

  Opti Life Adult Skin Care Medium & Maxi - 12,5 kg
  Opti Life Adult Skin Care Medium & Maxi är särskilt utformat för att ge hundens päls en frisk glans. Fodret tillgodoser behoven hos medelstora och stora hundar som lider av hud- och pälsbesvär. De viktigaste ingredienserna i Opti Life Adult Skin Care Medium & Maxi är lax och ris. Lax, och i synnerhet laxolja, innehåller höga halter omega 3 och omega 6-fettsyror. Tillsammans med biotin, zink och koppar kan dessa ämnen förbättra hudens hälsa och ge hunden en glänsande päls. Opti Life Adult Skin Care Medium & Maxi är ett utmärkt foder för hundar med torr och matt päls, utställningshundar eller för hundar som återhämtar sig efter sjukdom. En kombination av funktionella ingredienser hjälper hunden till vitalitet och välbefinnande: Naturliga antioxidanter som druvkärnor, rosmarin, ringblomma och grönt te kan stödja och stärka hundens immunförsvar. Matsmältningssystemets hälsa stöds genom prebiotiska ämnen som FOS och MOS. De kan främja de goda bakterierna i tarmen och motverka spridning av patologiska bakterier, vilket gynnar en balanserad tarmflora. Eftersom fodret inte innehåller gluten, vete eller majs minskar risken för intolerans. Den särskilt läckra sammanställningen av råvaror är även omtyckt av kräsna hundar. Samtidigt har foderbitarna en lämplig storlek - 15 mm - som hundarna enkelt kan tugga och smälta. Opti Life Adult Skin Care Medium & Maxi överblick: Opti Life Adult Skin Care Medium & Maxi är ett komplettfoder (torrfoder) för hundar Speciellt för medelstora och stora hundar med hud- och pälsbesvär samt utställningshundar Med lax och ris: Lättsmält, med hög tolerans Förbättrar hudens och pälsens hälsa: Lax och laxolja innehåller höga halter omega 3 och omega 6-fettsyror. Tillsammans med biotin, zink och koppar kan dessa ämnen förbättra hudens hälsa och ge hunden en glänsande päls. 70 % av proteinet är av animaliskt ursprung Med FOS & MOS: Prebiotika kan främja de goda bakterierna i tarmen och motverka spridning av patologiska bakterier Utan gluten, vete och majs: Minskar risken för foderintolerans För ett starkt immunsystem: Kombination av naturliga antioxidanter (druvkärnor, rosmarin, ringblomma och grönt te) Foderbitar med 15 mm diameter: Anpassade till medelstora och stora hundars käkar Kan bidra till en god tandhygien
 • Royal Canin Golden Retriever Puppy Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Royal Canin Golden Retriever Puppy Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Lydnad, självförtroende, lojalitet och vilja att lära - golden retriever kombinerar alla dessa karaktärsstyrkor. Denna tillgivna och förtroendefulla ras gör golden retrievern till symbolen för den perfekta familjehunden. För att hunden ska växa upp frisk till en familjemedlem behöver den en balanserad kost redan från början. Royal Canin Golden Retriever Puppy har en skräddarsydd formel för att möta behoven hos golden retriever-valpar. Ett antioxidantkomplex med vitamin E kan hjälpa din valp att bygga upp och stärka sitt naturliga försvar. Det innehåller också värdefulla fettsyror som kan främja en silkeslen päls och stödja känslig hud. Dessutom kan högkvalitativa proteiner och prebiotika gynna både en hälsosam matsmältning och ge en bra kvalitet på avföringen. Royal Canin Golden Retriever Puppy i överblick: Rasspecifikt torrfoder för Golden Retriever-valpar upp till 15 månader Exklusiv formel: kan främja kroppens eget försvar, ett friskt utseende och hälsosam matsmältning Starkt immunförsvar: ett exklusivt antioxidantkomplex med vitamin E kan främja kroppens eget försvar Friskt utseende: värdefulla fettsyror från fisk- och gurkörtsolja kan bidra till frisk hud och en glänsande päls Ledskydd: glukosamin och kondroitin kan stödja hälsan i ben och leder Idealisk matsmältningssäkerhet: lättsmälta L.I.P.-proteiner och speciella näringsämnen kan främja en hälsosam matsmältning Balanserad tarm: högkvalitativ prebiotika kan främja en god tarmflora och avföringskvalitet Skräddarsydd foderbit: kroketterna har skapats speciellt för din valps känsliga mjölktänder och passar käkarnas form, vilket gör att den lätt kan absorbera maten och även uppmuntras till att tugga noggrant Royal Canin kvalitetslöfte Alla Royal Canin produkter genomgår omfattande kvalitetskontroll för att säkerställa optimal matkvalitet och möta din hunds individuella näringsbehov och livsstil. Det betyder att du med Golden Retriever Puppy erbjuder din labrador en högkvalitativ och balanserad kost.
 • Ekonomipack: 2 x 7,5 / 12,5 kg Exclusion Diet Hypoallergen torrfoder Hypoallergenic Horse & Potato (2 x 12 kg)

  Ekonomipack: 2 x 7,5 / 12,5 kg Exclusion Diet Hypoallergen torrfoder Hypoallergenic Horse & Potato (2 x 12 kg)
  Exclusion Diet Hypoallergenic hundfoder är balanserade dietfoder för vuxna hundar med livsmedelsintolerans. Fodret är även utmärkt för desensibilisering eftersom det endast innehåller en protein- och en kolhydratkälla. Fodret innehåller inga eventuellt allergiframkallande råvaror. Det väl avvägda hundfodret Exclusion Diet Hypoallergenic är utvecklat i enlighet med veterinärsmedicinska studier. Fodrets speciella näringsegenskaper gör det särskilt lämpligt för uteslutningsdieter. Spara pengar! Köp 2 x 7,5 eller 12,5 kg Exclusion Diet Hypoallergenic torrfoder i valfri sort billigare i ekonomipack! Blandpacken innehåller: Mix I: Rabbit Potato + Horse Potato Mix II:Rabbit Potato + Fish Potato Mix III: Horse Potato + Fish Potato Mer information om produkterna hittar du nedan. Duck Potato Horse Potato Fish Potato Rabbit Potato Venison Potato Pork Pea Pork Rice Venison Potato Small Breed Horse Potato Small Breed Pork Pea Small Breed