Hundfoder

Hundfoder kan grovt delas in i torrfoder och våtfoder. För det lilla extra goda som belöning finns också hundgodis att köpa och för hundens egen tandhälsa kan man ge den tuggben eller tuggpinnar.

Populärt inom hundfoder

 • RAUH! Nordiska Chips

  RAUH! Nordiska Chips
  EgenskaperRAUH! Nordiska tuggben är tillverkade av nötskinn utan tillsatsämnen och torkade på traditionellt vis. Tuggbenet är välsmakande och bra tidsfördriv. Dessa tugg är hårda och avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflamationer. Ha alltid hunden under uppsikt när den tuggar ben och se till att den alltid har tillgång till friskt vatten. Storlek (längd x bredd x tjocklek): 15 x 5 x 0,3 cmAnvändningEtt långvarigt tuggben, även för den intensiva tuggaren.
 • Bozita Kyckling, Bitar i Gelé (16 x 370 g)

  Bozita Kyckling, Bitar i Gelé (16 x 370 g)
  Egenskaper Bozita Kyckling, Bitar i Gelé innehåller bland annat mör kyckling. Fodret är tillagat av naturliga ingredienser utan vete, socker, soja eller färgämnen. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Se tabell för fodergiva till höger för vägledande utfodring.
 • Taste Nöt Köttbullar (560 gram)

  Taste Nöt Köttbullar (560 gram)
  Egenskaper TASTE Nöt är en frysta köttbullar med kött, organ samt vom från Svenska och Norska nötkreatur. Alla produkter från Vom og Hundemat är inte värmebehandlade eller innehåller konserveringsmedel. TASTE är en produktserie från Vom och Hundemat som enbart innehåller kött från ett djurslag. Produkterna passar bra som tilläggsfoder till torrfoder eller som en del av en råfoderdiet. Samtliga produkter är berikade med vitaminer och går utmärkt att använda som helfoder exempelvis vid en eliminationsdiet. Om du vill byta från torrfoder till Vom og Hundemat minska långsamt ner mängden torrfoder, och ersätt med Vom og Hundemat. Användning Kött, organ och vom från nötkreatur förpackat i en påse med frysta köttbullar Utfodring För normalaktiva hundar utfodra med 2% av hundens kroppsvikt per dag. Varje hund är dock unik och och utfodringsmängden beror på olika faktorer som ålder och aktivitet, exempelvis aktiva hundar behöver en högre dagsranson. Köttbullarna bör tinas i kylskåp, men om du behöver tina köttet fortare så kan du lägga förpackningen i kallt vatten. Håller i ca 2-3 dagar i kylskåp. Det går bra att ge köttet fryst om du vill att hunden ska tugga.
 • RAUH! Nordiska Tuggben av Nötskinn (Large)

  RAUH! Nordiska Tuggben av Nötskinn (Large)
  EgenskaperRAUH! Nordiska tuggben är tillverkade av nötskinn utan tillsatsämnen och torkade på traditionellt vis. Tuggbenet är välsmakande och bra tidsfördriv. Dessa tugg är hårda och avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflamationer. Ha alltid hunden under uppsikt när den tuggar ben och se till att den alltid har tillgång till friskt vatten.

Fler tips på hundfoder

 • Royal Canin Medium Adult (4 kg)

  Royal Canin Medium Adult (4 kg)
  Egenskaper Royal Canin Medium Adult hjälper till att stärka hundens naturliga försvar tack vare mannanoligosackarider som gynnar en hälsosam bakterieflora i tarmen samt omega-3-fettsyror (EPA och DHA), omega-6-fettsyror, zink, A-vitamin och biotin som har betydelse för nybildningen av hår och hud. Innehåller även tillskott av E-vitamin och C-vitamin som bidrar till förbättrad cellfunktion. Fodret hjälper hunden att bibehålla idealvikten tack vare ett anpassat energiintag (14 % fett och 3 930 kcal/kg uppmätt energi). Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Veterinary Diets Canine DRM (12 kg)

  Veterinary Diets Canine DRM (12 kg)
  Egenskaper Purina Veterinary Diets Canine DRM är lågantigent med utvalt och begränsat antal proteinkällor för att minimera foderreaktioner och risken för utveckling av klåda. Fodret är berikat med Omega-3 fettsyrorna DHA och EPA för att minska produktion av inflammationsmediatorer och stödja den kutana barriären. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Mush Träningsgodis Kyckling (150g)

  Mush Träningsgodis Kyckling (150g)
  Egenskaper Kycklingbitarna är spröda och enkla att bryta itu, så du får bitar i valfri storlek som passar er. Passar bra som snacks, mellis eller resemat. Bitarna är varsamt torkade i ugn och kommer från rena finska råvaror och innehåller inga tillsatser eller mögelskyddsmedel. Påsen är återförslutningsbar för bästa hållbarhet!
 • Carnilove Dog Crunchy Snack Wild Boar & Rosehips (200 g)

  Carnilove Dog Crunchy Snack Wild Boar & Rosehips (200 g)
  Egenskaper Då produkten endast har en proteinkälla funkar det fint att även använda på överkänsliga hundar eller hundar som är allergiska mot vissa protein. Nypon bidrar till en snabbre återhämtning. Eftersom spannmål inte är en del av den naturliga kosten för vilda hundar är Carnilove helt spannmålsfritt. Alla kött- och djurbaserade ingredienser i Carnilove väljs med kvalitet som viktigaste kriterium och kommer från reglerade gårdar i Tjeckien, Tyskland, Sverige, Skottland, Norge och Australien. Oljan som finns i Carnilove kommer från skotsk lax och innehåller höga nivåer DHA och EPA, skalen från marina kräftdjur och broskextrakt är naturliga källor för broskskyddande ämnen som har en positiv effekt på rörlighet och allmäntillstånd för leder, senor och ledband. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • 2Pets Tuggring Vit 15cm

  2Pets Tuggring Vit 15cm
  Egenskaper Tuggring i råhud som motverkar tandsten och sysselsätter din hund. Perfekt för den lite rastlösare hunden eller när du vill ge din hund något gott. Förutom de positiva effekterna på tänder och tandkött så ger även olika ben och tugg din hund nyttig stimulans. Användning Tuggring för hundar
 • Science Plan Adult Medium med Kyckling (2,5 kg)

  Science Plan Adult Medium med Kyckling (2,5 kg)
  Egenskaper Foder för att möta energibehovet hos hundar under deras bästa livsperiod. HILL'S SCIENCE PLAN Adult med kyckling är tillverkat med lättsmälta ingredienser av hög kvalitet, Omega-6 fettsyror och E-vitamin för hud och päls samt högkvalitativt protein för smidiga muskler. Utfordring Vänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din hunds optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din hunds nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök. Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Prescription Diet Canine W/D (4 kg)

  Prescription Diet Canine W/D (4 kg)
  Egenskaper Detta veterinärfoder har ett lågt fett- och kaloriinnehåll som bidrar till att bibehålla idealvikten. Vidare innehåller Hill's Prescription Diet Canine w/d en hög halt av kostfiber som mättar och motverkar tiggande. Fodret är också berikat med en hög nivå av L-karnitin som bidrar till fettförbränning och bevarar musklerna vid viktminskning. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Eukanuba Boxer (12 kg)

  Eukanuba Boxer (12 kg)
  Egenskaper Eukanuba Boxer är naturligt rik på taurin + L-karnitin för att stödja ett friskt hjärta, glukosamin och kondroitinsulfat för friska leder och rörlighet samt lättsmälta ingredienser och prebiotiska fibrer för att främja matsmältningen. Fodret innehåller dessutom antioxidanter som vitamin E och betakaroten för att stödja immunsystemet och endast animaliska proteinkällor främst från kyckling. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Science Plan Adult Healthy Mobility Medium med Kyckling (2,5 kg)

  Science Plan Adult Healthy Mobility Medium med Kyckling (2,5 kg)
  Egenskaper HILL'S SCIENCE PLAN Healthy Mobility med kyckling är ett torrfoder som ger hundar näringen som främjar ledhälsan och rörlighet. För ett hälsosamt ledbrosk innehåller fodret EPA från fiskolja, glukosamin och kondroitin. Utfordring Vänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din hunds optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din hunds nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök. Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Purenatural Adult Large (12 kg)

  Purenatural Adult Large (12 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från vete, soja, mjölprodukter och konstgjorda tillsatser. Det, i kombination med FOS och MOS, gör att fodret också är snällt för hundens matsmältningssystem. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos hunden. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för större hundar.
 • Acana Senior Dog (6 kg)

  Acana Senior Dog (6 kg)
  Egenskaper Acana Senior Dog innehåller rikligt med kött från frigående kycklingar, hela ägg, vildfångad flundra samt solmogna frukter och grönsaker. Alla ingredienser är färska med oöverträffad näring och smak. Ingredienserna har aldrig varit frysta och innehåller inget konserveringsmedel. Fodret är även fritt från högt glykemiskt spannmål som ris och majs och innehåller specialskuren havre som låg glykemisk allergivänlig källa. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • CORE Dog 95 Turkey & Kale (6st x 400 gram)

  CORE Dog 95 Turkey & Kale (6st x 400 gram)
  Egenskaper Naturligt, komplett foder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Acana Dog Treats Yorkshire Pork

  Acana Dog Treats Yorkshire Pork
  Egenskaper Acana Dog Treats Yorkshire Pork innehåller etiskt och humant uppfödda yorkshiregrisar från Albertagårdar. Man har även tillsatt lokalproducerade butternutsquash och lavendel som ger ett naturligt och smakrikt godis av bästa kvalitet. Godiset är frystorkat vilket gör att både smak och näring bibehålls. Användning Ett frystorkat godis med hög smaklighet.
 • Prescription Diet Canine R/D Mini (6 kg)

  Prescription Diet Canine R/D Mini (6 kg)
  Egenskaper Det är vetenskapligt bevisat att Prescription Diet Canine r/d veterinärfoder minskar mängden kroppsfett med minst 22 % på 8 veckor. Fodret innehåller en hög halt av kostfiber som mättar och motverkar tiggande. Vidare har fodret har även berikats med L-karnitin och lysin som stimulerar fettförbränning och bevarar muskelmassa. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Veterinary Diets Derma Sensitivity Control Chicken Wet Dog (Allergi)

  Veterinary Diets Derma Sensitivity Control Chicken Wet Dog (Allergi)
  Egenskaper Selected Protein Ingredienserna är speciellt utvalda – de är ovanliga som allergen (sällan allergiframkallande) och har en hög smältbarhet. Därigenom reduceras risken för intolerans eller allergisk reaktion hos hunden. Skin Barrier Högt innehåll av biotin, niacin och pantoten syra kombinerat med zink- och linolsyrakomplex reducerar vätskeförlusten genom huden. Hjälper huden att bevara sin fuktighet och stärker hudens skyddande effekt. EPA/DHA Högt innehåll av omega-3-fettsyrorna EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra). Omega-3-fettsyror bidrar till en god hudfunktion bland annat genom att reducera inflammatoriska reaktioner. Digestive Security En kombination av kostfibrer (betmassa, FOS) främjar en god tarmflora och tarmslemhinnans funktion. Fodret innehåller varken gluten eller laktos.
 • Prescription Diet Canine T/D Mini (3 kg)

  Prescription Diet Canine T/D Mini (3 kg)
  Egenskaper Det är kliniskt bevisat att Hill's Prescription Diet Canine t/d minskar uppbyggnaden av tandsten, plack och missfärgningar. Fodret innehåller ett särskilt fibermönster som gör att foderbiten omsluter tanden innan den sönderdelas. Foderkulorna är stora tvingas din hund att tugga foderkulorna. Detta ger en skonsam polerande effekt som hjälper till att minska uppbyggnaden av tandsten, plack och missfärgningar. Vidare hjälper veterinärfodret till att neutralisera fria radikaler eftersom det innehåller höga nivåer av antioxidanter. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Eukanuba Everyday Adult Large (16,5 kg)

  Eukanuba Everyday Adult Large (16,5 kg)
  Egenskaper Everyday Large innehåller optimala mängder av protein, fett och kolhydrater för att din hund ska må bra. Fodret innehåller även FlexMobility ( Joint Management System) vilket främjar en frisk ledhälsa samt en reducerad fetthalt för att minimera belastningen på lederna. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Hill’s Healthy Mobility Treats (220 gram)

  Hill’s Healthy Mobility Treats (220 gram)
  Egenskaper Hill's Healthy Mobility Treats är läckra, hälsosamma och belönande godbitar för vuxna hundar för att stödja hälsosam rörlighet. Hill's Healthy Mobility Treats är ett perfekt komplement för hundar som äter Prescription Diet Metabolic + Mobility, j/d eller andra typer av Hill's foder för vuxna och äldre vuxna hundar, exempelvis Science Plan Healthy Mobility. Dessa bakade godbitar är gjorda med en delikat och krispig konsistens som din hund kommer att älska. Innehåller inga tillsatta konstgjorda konserveringsmedel, smaker eller färger. Ge som ett mellanmål som en del av en hälsosam rutin. De här godbitarna fungerar perfekt som komplement till Hill's foder. Utfordring Ge inte fler än här listade maximalt antal godbitar per dag, baserat på din hunds idealvikt. Justera dagligt foderintag i enlighet därefter. Om godbitar ges, se till att reducera mängden av foder som din hunden får. Godbitar bör inte utgöra mer än 10% av en hunds dagliga näringsintag. Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Orijen 6 Fish Dog (2 kg)

  Orijen 6 Fish Dog (2 kg)
  Egenskaper Orijen 6 Fish Dog är ett spannmålsfritt foder som innehåller en variation av lax, strömming, flundra samt sik, gör och gädda. Alla ingredienser är färska med oöverträffad näring och smak, och de har aldrig varit frysta och innehåller inget konserveringsmedel. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Tello High-Energy (15 kg)

  Tello High-Energy (15 kg)
  Egenskaper Tello High Energy är tillverkat av högkvalitativa råvaror med 80% animaliska proteiner för aktiva hundar. Ett smakrikt och lättsmält foder med omega 3 vilket är bra för en fin päls och för et välmående hjärta. Fodret innehåller även glykosamin vilket är bra för leder och hundar med atros. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Tabellen kan användas för att beräka intervallet på en foderprenumeration. Användning Ett helfoder för den aktiva hunden.
 • Planet Pet Dog Kyckling & Fisk Twist (100 g)

  Planet Pet Dog Kyckling & Fisk Twist (100 g)
  Egenskaper Planet Pet Dog Kyckling & Fisk Twist är ett supersmaskigt godis av kyckling och torsk. Kyckling och torsk är både supergott och lättsmält för hunden. Användning Hundgodis av kyckling och torsk.
 • Specific™ C?D Skin Function Support (12 kg)

  Specific™ C?D Skin Function Support (12 kg)
  Egenskaper SPECIFICTM Skin Function Support är ett dietiskt helfoder till hundar. Fodret har ett högt innehåll av essentiella fettsyror (däribland omega-3 fettsyror från fisk) samt beta-1,3/1,6-glukaner. Omega-3 fettsyror och ?-1,3/1,6-glukaner kan påverka nivån av molekylära signalsubstanser som i sin tur kan vara till godo vid inflammatoriska reaktioner, samt främja kroppens försvar och hjälper att motverka stark avmagring (kakexi). Produkt formuleringen är lämplig för hyperreaktiva inflammatoriska reaktioner (t.ex. i hud-päls eller i mag-tarmkanalen), samt vid tillstånd med obalanserat eller nedsatt immunskydd (t.ex. vid stress, konvalescens eller efter operation) samt för support vid stark avmagring. Fodret täcker alla de näringsmässiga behoven hos hundar och främjar deras hälsa. Utfodring Notera att det tar tid innan tillräckliga mängder av de befintliga fettsyrorna i cellmembranen ersätts av C?D Skin Function Support. Därför kan det ta upp till 12 veckor innan fodrets fulla effekt observeras. Normalt kan en förbättring av hundens tillstånd observeras efter 6-8 veckor bla i form av en friskare och glansigare päls. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • FourFriends Twisted Stick Chicken 25 cm (4 pack)

  FourFriends Twisted Stick Chicken 25 cm (4 pack)
  Egenskaper FourFriends Twisted Stick Chicken används som belöningsgodis. Friskt vatten ska alltid finnas tillgängligt. Påsen går att återsluta efter användning och ska förvaras på torr och sval plats.
 • Science Plan Mature Adult Senior Active Longevity 7+ Lamb & Rice (14 kg)

  Science Plan Mature Adult Senior Active Longevity 7+ Lamb & Rice (14 kg)
  Egenskaper HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult med lamm och ris är ett foder för mellanstora hundar som har utformats för att stödja immunitet, en hälsosam matsmältning och smidiga muskler hos vuxna hundar. HuvudfördelarOmega 6-fettsyror och E-vitamin för frisk hud och vacker päls.Lättsmälta ingredienser och fibrer för en hälsosam matsmältning.Protein av hög kvalitet för smidiga muskler.c Utfordring Vänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din hunds optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din hunds nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök. Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Veterinary Diets Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie (15 kg)

  Veterinary Diets Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie (15 kg)
  EgenskaperMatsmältningssäkerhet En kombination av kostfibrer och prebiotika (FOS/frukto-oligosackarider och MOS/mannan-oligosackarider), främjar en god tarmflora och tarmslemhinnans funktion.Måttligt energiinnehåll Måttligt energiinnehåll bidrar till minskad risk för övervikt. Hjälper kastrerade hundar och inaktiva hundar med minskat energibehov att behålla sin idealvikt.Hög smaklighet Hundar med mag-tarm problem har ofta en sämre aptit och kan minska i vikt. En hög smaklighet bidrar till en ökad aptit och gör att tillfrisknandet går snabbare.EPA/DHA Högt innehåll av omega-3-fettsyrorna EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra) bidrar till en god funktion av mag-tarmkanalenUtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.Vid akuta sjukdomstillstånd ges fodret i minst tre veckor. Det ger tarmslemhinna möjlighet att återhämta sig och bilda nytt tarmludd. För att optimera näringsupptaget bör dagsransonen delas upp i flera små portioner.
 • Prescription Diet Canine i/d Low Fat Gastrointestinal Health (1,5 kg)

  Prescription Diet Canine i/d Low Fat Gastrointestinal Health (1,5 kg)
  Egenskaper Prescription Diet Canine i/d Low Fat Gastrointestinal Health/Digestive Care veterinärfoder består av lättsmälta ingredienser för bättre mag- och tarmhälsa samt innehåller specialfiber som ger näring till tarmcellerna. i/d Low Fat innehåller en längre fetthalt vilket lämpar sig för gastrointestinala störningar såsom Pankreatit, Hyperlipidemi, Lymfangiektasi, Proteinförlorande enteropati och Exokrin pankreasinsufficiens. Fodret rekommenderas inte till valpar och digivande tikar. Fodret innehåller en komplett näring för att kunna ges under för långtidsutfodring. Man har tillsatt antioxidater eftersom de neutralisera fria radikaler. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Pedigree DentaStix® Storpack (Large)

  Pedigree DentaStix® Storpack (Large)
  EgenskaperSmakfulla ben som är speciellt framtaget av veterinärer för att hålla din hunds mun och tänder starka och friska. Pedigree® DentaStix® har en unik X-form och en särskilt slipande konsistens för bästa munvård. Det är vetenskapligt bevisat att vid daglig använding av DentaStix minskar tandstensuppbyggnad med upp till 80% vid daglig användning. Finns i tre olika storlekar.Observera att detta är ett komplement till den dagliga kosten. Friskt vatten bör alltid finnas tillgängligt.
 • Science Plan Adult 7+ Young Vitality Small & Mini med Kyckling (1,5 kg)

  Science Plan Adult 7+ Young Vitality Small & Mini med Kyckling (1,5 kg)
  EgenskaperEtt foder som är utvecklat genom vetenskap för att hjälpa äldre småhundar att motstå åldrandets påfrestningar. HILL's SCIENCE PLAN Youthful Vitality Small & Mini med kyckling och ris innehåller en speciell blandning av ingredienser som stödjer hjärnfunktioner, uppmanar interaktion, piggar upp energinivån och vitaliteten. Innehåller även Omega-3& -6 fettsyror för en vacker päls samt ingredienser som är lätta att smälta.UtfodringVänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din hunds optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din hunds nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök.AnvändningDetta hundfoder till vuxen hund hjälper till att motverka tecknen på åldrande hos små hundar från 7 år och äldreGjord med en unik blandning av ingredienser för att stötta hjärnans funktion, interaktion, energi & vitalitet
 • Oxlever (100 gram)

  Oxlever (100 gram)
  Egenskaper Alla My Treats produkter kommer från svenska djur som slaktats i svenska slakterier. De är varmluftstorkade i 72°C, för att sedan frysas ned, detta för att behålla den goda smaken samt undvika tillsatser som exempelvis konserveringsmedel. My Treat är mycket selektiva vad gäller kvalitén på deras hundgodis och anser att hundar ska ha det bästa.
 • Veterinary Diets Adult Small Dog (8 kg)

  Veterinary Diets Adult Small Dog (8 kg)
  Egenskaper Skin Barrier Hjälper huden att bevara sin fuktighet, elasticitet och stärker hudens skyddande effekt. Tartar Control Innehåller natriumpolyfosfat som motverkar förkalkning av dental plack. Foderbitens form och struktur är speciellt anpassat för att ge mekanisk bearbetning som bidrar till att hålla tänderna rena från beläggningar. Digestive Tolerance Särskild sammansättning av LIP-protein*, cikoria och fiskolja. Bidrar till en stabil tarmfunktion. *Low Indigestible Protein – utvald proteinkälla med hög smältbarhet. Antioxidant Complex Samverkande antioxidantkomplex (vitamin E och C, taurin och lutein) bidrar till att stärka immunförsvaret och minskar de fria radikalernas påverkan.
 • Yarrah Organic Dog Adult Vegetarian with Baobab (2 kg)

  Yarrah Organic Dog Adult Vegetarian with Baobab (2 kg)
  Egenskaper Yarrah Organic Dog Adult Vegetarian innehåller bara rena och ekologiska ingredienser samt inget animaliskt protein och blir därmed ett väldigt lättsmält foder som även passar känsliga och allergiska hundar över 1 år. Proteinkällorna i detta vegetariska foder kommer från sojabönor istället för från kött, detta betyder att din hund fortfarande kommer få i sig protein. Fodret är berikat med vitaminer (bland annat den viktiga vitaminen B12), mineraler och fetter, vilket betyder att fodret fungerar som ett helfoder. Man bör vara införstådd i att hundar inte bör humaniseras då den fysiologiskt skiljer sig från en människa. En hund är däremot bra på att anpassa sig och kan överleva på bara vegetarisk kost, men vi rekommenderar att komplettera med animaliskt protein då och då om möjlighet finns! Om Yarrah Yarrah är ett företag i Holland som tillverkar ekologiskt och organiskt hund- och kattfoder. I största utsträckning är fodret tillverkat på ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekonomiska produkter. Dessutom är fodret KRAV-märkt! Ger du Yarrah till din hund eller katt stöttar du god djurhållning, välbefinnande och ekologisk odling. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett vegetariskt foder för hundar över 1 år.
 • Prima Dog Adult All Breeds Sensitive Lax & Potatis, Grain Free (1,5 kg)

  Prima Dog Adult All Breeds Sensitive Lax & Potatis, Grain Free (1,5 kg)
  Egenskaper Prima Dog Adult All Breeds Sensitive Lax & Potatis, Grain Free är ett spannmålsfritt foder för vuxna hundar av alla storlekar som passar hundar med känslig mage, foderintolerans, eller allergier. Detta superpremium foder har medelstora bitar och passar därför de allra flesta hundar. Fodret har lax som huvudingrediens dels för smaken men även för det höga proteininnehållet. De nordiska örterna och bären är naturliga antioxidanter och stödjer matsmältningen. Extrakt av Yucca schidigera förbättrar anti-inflammatoriska processer i leder och förebygger dessutom dålig lukt. Högsta kvalitet är garanterad genom ISO 9001 och HACCP kvalitetssäkringsprogram. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett superpremium foder utan spannmål för hundar med känslig mage eller allerier.
 • Acana Puppy Large Breed (11,4 kg)

  Acana Puppy Large Breed (11,4 kg)
  Egenskaper Acana Puppy Large Breed innehåller rikligt med kött från frigående kycklingar, hela ägg, potatis från lokala gårdar, vildfångad flundra samt solmogna frukter och grönsaker. Alla ingredienser är färska med oöverträffad näring och smak. Ingredienserna har aldrig varit frysta och innehåller inget konserveringsmedel. Fodret är även fritt från högt glykemiskt spannmål som ris och majs och innehåller specialskuren havre som låg glykemisk allergivänlig källa. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Pacific Stream Puppy Formula (2 kg)

  Pacific Stream Puppy Formula (2 kg)
  Egenskaper Pacific Stream Puppy innehåller en blandning av olika fiskprotein från lax- och havsfiskmjöl. Kompletterat med frukt och grönsaker ger denna formula naturliga antioxidanter för att bidra till att ge din valp en hälsosam livsstil. Valpen kommer längta efter en smak av det vilda! Taste of the wild Pacific Stream Puppy innehåller 27% råproteiner och 15% fett. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Sierra Mountain Canine Formula Våtfoder (12 x 390 g)

  Sierra Mountain Canine Formula Våtfoder (12 x 390 g)
  Egenskaper Sierra Mountain innehåller lamm, men även sötpotatis och ärtor som ger mycket lättsmält energi för aktiva hundar. Fodret är kompletterat med frukt och grönsaker och denna väl sammansatta formula ger naturliga antioxidanter som stärker din hunds immunförsvar och allmänna hälsa. Ett foder med smak av det vilda. Taste of the Wild Sierra Mountain innehåller 7% råproteiner och 6% fett. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Diamond Care Sensitive Skin Dog (11,3 kg)

  Diamond Care Sensitive Skin Dog (11,3 kg)
  Egenskaper Diamond Care Sensitive Skin Dog är framtaget för vuxna hundar med olika typer av hudkänsligheter. Detta specialiserade foder innehåller endast ett begränsat antal utvalda ingredienser, bland annat hydrolyserad lax den enda animaliska proteinkällan. Diamond Care Sensitive Skin Dog innehåller omega-6 och omega-3-fettsyror i ett idealiskt förhållande eftersom de har visat sig vara gynnsamma för hud- och pälshälsa. I torrfodret finns ärtor som tillhandahåller högkvalitativa kolhydrater och förbättrar också smakbarheten i denna spannmålsfria formel, vilket gör fodret idealiskt även för de mer kräsna hundarna. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Veterinary Diets Neutered Adult Dog (10 kg)

  Veterinary Diets Neutered Adult Dog (10 kg)
  Egenskaper Ideal Body Weight Hjälper hunden att behålla sin idealvikt även efter kastrering. Produkten har ett lågt energiinnehåll, en speciell sammansättning som ger fodret en låg densitet och hunden en hög mättnadskänsla. Doseringstabellen är också anpassad till kastrerade hundars reducerade energibehov. Skin And Coat Fodret bidrar till att stärka pälsens naturliga skönhet och skydda huden, tack vare flera verksamma specifika näringsämnen. Fodret har ett högt innehåll av zink, essentiella aminosyror, vitaminer samt omega 6-fettsyror. Digestive Tolerance Särskild sammansättning av LIP-protein*, betmassa och fiskolja. Bidrar till en stabil tarmfunktion. *Low Indigestible Protein – utvald proteinkälla med hög smältbarhet. Antioxidant Complex Samverkande antioxidantkomplex (vitamin E och C, taurin och lutein) bidrar till att stärka immunförsvaret och minskar de fria radikalernas påverkan. Användning Helfoder för vuxna, kastrerade hundar äldre än 12 månader med en vuxenvikt mellan 11-25 kg. Bruksanvisning Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Specific™ Joint Support CJD (2 kg)

  Specific™ Joint Support CJD (2 kg)
  Egenskaper SPECIFIC Joint Support är ett balanserat helfoder för vuxna och äldre hundar. Fodret har en hög halt av omega 3-fettsyror från fiskolja och innehåller hydrolyserade kollagenpeptider samt har lägre energitäthet för att främja en hälsosam ledfunktion. Fodret täcker alla de näringsmässiga behoven hos vuxna och äldre hundar samt främjar deras hälsa. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Yarrah Organic Dog Adult Chicken & Fish Grain Free (2 kg)

  Yarrah Organic Dog Adult Chicken & Fish Grain Free (2 kg)
  Egenskaper Yarrah Organic Dog Adult Chicken & Fish Grain Free är tillverkat av fina ekologiska råvaror där alla naturliga smaker och näringsämnen finns kvar tack vare en väldigt varsam tillagning. Fodret innehåller alla proteiner, fetter, vitaminer och mineraler som den vuxna hunden är i behov av och man har helt uteslutit tillsatt socker, kemiska färgämnen, smakämnen och artificiella konserveringsmedel. Fisken i fodret kommer från ett MSC-certifierat fiske. Om Yarrah Yarrah är ett företag i Holland som tillverkar ekologiskt och organiskt hund- och kattfoder. I största utsträckning är fodret tillverkat på ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekonomiska produkter. Dessutom är fodret KRAV-märkt! Ger du Yarrah till din hund eller katt stöttar du god djurhållning, välbefinnande och ekologisk odling. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett ekologiskt och biologiskt spannmålsfritt foder för vuxna hundar mellan 1 - 7 år.
 • High-Energy Professional (4 kg)

  High-Energy Professional (4 kg)
  Egenskaper High-Energy Professional är med sin höga fetthalt ett utmärkt foder till hundar som är kräsna med maten, till hundar som behöver lägga på sig i vikt eller till hundar som behöver återhämta sig och få extra energi. High-Energy Professional är ett foder baserat på kyckling, tillverkat av väl valda högkvalitativa råvaror för högsta smaklig- och smältbarhet och det innehåller inte några tillsatta färg- eller konserveringsmedel. Det täcker din hunds dagliga näringsbehov. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Specific™ Adult Small Breed CXD-S (4 kg)

  Specific™ Adult Small Breed CXD-S (4 kg)
  Egenskaper Fodret är berikat med Omega-3 fettsyror som främjar utvecklingen av frisk hud och päls samt friska leder. Fodret innehåller även FOS som är en fermenterbar fiber som stimulerar tillväxten av gynnsamma tarmbakterier och som därmed bidrar till en frisk mag och tarmkanal. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Canagan Light & Senior (12 kg)

  Canagan Light & Senior (12 kg)
  Egenskaper Fodret är speciellt utvecklat för äldre och överviktiga hundar, det har en lägre fett- och kalorihalt samt en sammansättning av näring för friska leder. Det är näringsrikt med få kolhydrater, innehåller en bra mängd härliga grönsaker och är helt fritt från spannmål, allt detta för att ge din hund en bra kost. Fodret innehåller fodret en god mängd Omega 3 och 6-fettsyror som gör gott för hundens välbefinnande, bland annat så är det bra för pälsen, huden och lederna. Det innehåller även ringblomma, kamomill och pepparmynta som alla är fantastiskt hälsosamma ingredienser. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för äldre hundar.
 • CORE Dog SM Chicken/Beef (12st x 85 gram)

  CORE Dog SM Chicken/Beef (12st x 85 gram)
  Egenskaper Paté med köttstrimlor av kyckling & nötkött med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Science Plan Mature Adult Senior Active Longevity 7+ Lamb & Rice (3 kg)

  Science Plan Mature Adult Senior Active Longevity 7+ Lamb & Rice (3 kg)
  Egenskaper HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult med lamm och ris är ett foder för mellanstora hundar som har utformats för att stödja immunitet, en hälsosam matsmältning och smidiga muskler hos vuxna hundar. HuvudfördelarOmega 6-fettsyror och E-vitamin för frisk hud och vacker päls.Lättsmälta ingredienser och fibrer för en hälsosam matsmältning.Protein av hög kvalitet för smidiga muskler.c Utfordring Vänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din hunds optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din hunds nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök. Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Prescription Diet Canine w/d Mini (1,5 kg)

  Prescription Diet Canine w/d Mini (1,5 kg)
  Egenskaper Detta fodret har ett lågt fett- och kaloriinnehåll som bidrar till att bibehålla idealvikten. Vidare innehåller Hill's Prescription Diet Canine w/d en hög halt av kostfiber som mättar och motverkar tiggande. Fodret är också berikat med en hög nivå av L-karnitin som bidrar till fettförbränning och bevarar musklerna vid viktminskning. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Raw for Paw Wild Deer (38 gram)

  Raw for Paw Wild Deer (38 gram)
  Egenskaper Raw For Paws är ett frystorkat snacks tillverkas från frigående, glada djur i de svenska skogarna, eller på närliggande gårdar. Innehåller 100% kött och inga andra tillsatser. 38gram frystorkat kött innehåller ca 127 gram färskt kött. Raw For Paw har tagit fram det perfekta hundgodiset. Perfekt att ha löst i fickan då det är torrt. Få kalorier gör att vi kan skämma bort vår pälskling extra mycket. Deras filosofi bygger på att det ska vara lättare att motivera och träna en hund. Godiset är också ekologiskt och värnar om djuren – godiset är så pass oemotståndligt att din hund skulle göra vad som helst för en bit till! Raw For Paws snacks tillverkas från frigående, glada djur i de svenska skogarna, eller på närliggande gårdar. Användning Ekologiskt träningsgodis Innehåller endast en proteinkälla Kött från sverige Bitarna är 1 x 1 x 1 cm
 • Pacific Stream Våtfoder (12 x 375 g)

  Pacific Stream Våtfoder (12 x 375 g)
  Egenskaper Pacific Stream innehåller fisk och potatis som ger mycket lättsmält energi för din känsliga hund, och en smakupplevelse som inget annat. Pacific Stream är kompletterat med frukt och grönsaker, färsk lax och potatis. Denna väl sammansatta formula ger naturliga antioxidanter som stärker din hunds immunförsvar och allmänna hälsa. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Halla Prestation/Performance 26-20 (15 kg)

  Halla Prestation/Performance 26-20 (15 kg)
  Egenskaper Halla Prestation/Performance är ett kvalitetsfoder som är tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror, då råvarukvalitetskraven är mycket höga på deras foder, samt att man gör en allsidig sammansättning av de ingående råvarorna så att de balanserar varandra. Fettsyrorna Omega 3 och 6 har en positiv inverkan på hundens hud och ger en blank päls. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration. 1 dl mostvarar ca 40 g foder.
 • Eukanuba Working & Endurance / Performance (19 kg)

  Eukanuba Working & Endurance / Performance (19 kg)
  Egenskaper Eukanuba Working & Endurance / Performance är ett komplett, balanserat foder av hög kvalitet. Framtaget för hundar som tränar mycket och behöver mer än det normala näringsbehovet för att kunna upprätthålla en bra hälsa och hög prestationsförmåga. Naturliga och prebiotiska fibrer gynnar en bra och stabil matsmältning, glukosamin och kondroitinsulfat bidrar till friska leder och Omega 3 och 6 för en tät och blank päls. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Halla Färskfoder Nötvom (0,5 kg)

  Halla Färskfoder Nötvom (0,5 kg)
  Egenskaper Smaskigt färskfoder där alla köttråvarorna kommer från speciellt utvalada gårdar i Västergötland. Fodret innehåller alla livsviktiga vitaminer och mineraler som din hund behöver. Antalet råvaror är dessutom reducerat för att att passa hundar med känslig mage och förenkla för ägare att se exakt vad hunden får i sig. Oöppnade förpackningar ska hållas i frys i minst -18°C. Då förpackningen är öppnad ska fodret förvaras i kylskåp och bör konsumeras inom 24 timmar. Användning Färskfoder, förpackat i en fryst korv.
 • Pine Forest Formula (12,2 kg)

  Pine Forest Formula (12,2 kg)
  EgenskaperPine Forest har en väl sammansatt formula som ger natuliga antioxidater till din hund för bästa immunförsvar och allmäna hälsa. Fodret är smakrikt med smak av det vilda!UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Specific™ Weight Reduction CRD-1 (1,6 kg)

  Specific™ Weight Reduction CRD-1 (1,6 kg)
  Egenskaper L-carnitin transporterar fettsyror in i mitokondrierna, stimulerar fettoxidationen och hjälper till att bevara musklerna. Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till att bevara normal ledrörlighet hos överviktiga hundar. Omega-3 fettsyror främjar också frisk hud och päls. Spannmål med lågt glykemiskt index (fullkornsvete och havre), hög fiberhalt och krom motverkar hyperglykemi efter måltider. Innehållet av komplexa kolhydrater och den höga fiberhalten stimulerar en gradvis frisättning av glukos från fodret, vilket gör det lämpligt för patienter med diabetes mellitus. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration För att ett bantningsprogram ska lyckas är det viktigt att ägaren är motiverad och att hunden endast äter Specific Weight Reduction foder.
ilead