PetOutlet » Hund » Hundfoder

Märken på hundfoder

Hundfoder

Hundfoder kan grovt delas in i torrfoder och våtfoder. För det lilla extra goda som belöning finns också hundgodis att köpa.

Populärt inom hundfoder

 • Purenatural Senior 12 kg

  Purenatural Senior är ett smakfullt foder för äldre hundar baserat på lamm- och hjortkött.
 • Svällda gristrynen - 10 st

  Gristrynen är perfekta godbitar för hundar på diet som bara inte kan klara sig utan tuggsnacks. Genom en särskild process är detta tuggodis fettreducerat. Detta gör att trynena sväller, vilket förändrar den ursprungliga formen och utseendet något. Gristrynena torkas skonsamt efter denna pr
 • Wolf of Wilderness Green Fields - Lamb - 1 kg

  Wolf of Wilderness Green Fields består av färskt kycklingkött och mört lammkött som hundar tycker särskilt mycket om på grund av den kraftiga smaken. Lamm- och kycklingköttet tillgodoser din trogna följeslagare med viktigt protein. Alla råvaror i fodret är av hög kvalitet och säkerstäl
 • Bengtssons Delikatesser Nötlunga

  Ett småländskt hantverk, gjort på endast svenskt kött.

Fler tips på hundfoder

 • Rocco tjurmuskler, 12 cm - 15 st

  Goda nyheter: Det omtyckta naturgodiset från Rocco kommer nu i ny design! Notera: i övergångsfasen kan beställningarna innehålla påsar med både den nya och gamla designen. Rocco Naturals är torkade tuggprodukter, gjorda av 100 % nötkött. Köttet torkas i 130 grader i varmluftsugn. Det gör
 • Blandat provpack: Rocco Junior 6 x 800 g - 3 olika smaker

  Profitera med vårt provpack: Just nu och endast så länge lagret räcker kan du beställa 3 olika sorters Rocco Junior i ett provpack! Rocco Junior provpack innehåller följande smakvarianter: 2 x 800 g Kalkon kalvhjärta + kalcium: högkvalitativt kött. 2 x 800 g Kycklinghjärta ris + kalcium:
 • Profine Puppy Lamb & Potatoes 3 kg

  Profine Puppy Lamb & Potatoes är ett smaskigt torrfoder, fyllt med härligt lamm, potatis och grönsaker. Det är speciellt anpassat för hundvalpar av medelstora och små raser, som förväntas väga mindre än 25 kg som vuxen.
 • Veterinary Diets Hepatic Wet Dog 12 x 420 g

  Våtfoder vid leversjukdom
 • Veterinary Diets Dog Derma Skin Support 2 kg

  Veterinary Diets Dog Derma Skin Support är ett komplett dietfoder för hund vars sammansättning stödjer hudfunktionen vid hudsjukdomar eller håravfall. Dietfodret innehåller en hög halt av essentiella fettsyror.
 • Lamm-mix - 200 g

  Hundar äter gärna, förutom sitt klassiska våt- eller torrfoder, även torkade tuggsnacks. Denna blandning av naturliga, torkade godbitar från lamm är ett exklusivt och fettsnålt tuggnöje som inte bara sysselsätter hunden en längre tid, utan även vårdar tänderna och tränar tuggmuskulatu
 • Diet Canine Metabolic Burkar

  Hill´s Diet Canine Metabolic är ett veterinärfoder framtaget för hundar med som har en tendens till fetma eller lätt att gå upp i vikt. Övervikt kan leda till allvarliga sjukdomar som exempelvis artrit, hjärtsvikt och diabetes. Problemet börjar ofta med ett för högt kalori- och fettintag i kombination med utebliven motion. Fodret har en god smak av kyckling.
 • ACTIVE Helfoder 9kg (block)

  ACTIVE Helfoder är Vom og Hundemats mest populära helfoder som innehåller flera olika proteinkällor. Produkten är mycket smaklig och dina hundar kommer garanterat älska den.
 • Tundra Dog Turkey 6 x 400 g

  Ett naturligt att anpassat foder som är anpassat efter hundens härstamning. Ett helfoder som ger din hund allt den behöver -helt spannmålsfritt!
 • 2 + 1 på köpet! 3 x Pedigree Ranchos/Biscrok hundgodis - Ranchos med nötkött (3 x 70 g)

  Pedigree Ranchos Originals är ett godis som skämmer bort hunden med hela 95 % kött och animaliska biprodukter som är torkade till en mjuk konsistens. Godiset tillverkas i Europa. Köttet torkas varsamt, vilket gör att bitarna smakar och doftar ovanligt gott och tillfredsställer hundens naturli
 • Concept for Life Labrador Retriever Adult - 1,5 kg

  High Premium-foder för vuxna labradorer, för att bevara idealvikten, skyddar lederna genom brosknäringsämnena glukosamin & kondroitinsulfat, främjar en frisk hud och glänsande päls.
 • True Instinct RawBoost Adult Dog Salmon & Tuna 1,5 kg

  Beskrivning kommer snart!
 • 7,5 - 12 kg Royal Canin Breed hundfoder + 3 Barkoo tuggpinnar på köpet! - French Bulldog Puppy (10 kg )

  Så länge lagret räcker: Köp 7,5 / 10 / 12 kg Royal Canin Breed hundmat av valfri sort och få 3 st Barkoo tuggpinnar utan extra kostnad!
 • Pedigree Jumbone Maxi - 2 x 1 st (420 g) Kyckling

  Pedigree Jumbone Maxi är en perfekt, tuggintensiv godbit för vuxna hundar av stora raser. Detta tuggodis från Pedigree är ett säkert alternativ till vanliga ben som kan splittra och skada hunden. Den smarta kombinationen av knackig utsida och köttig insida frestar hunden att tugga. Pedigree Ju
 • Braaaf Euro Cow Ears

  Beskrivning kommer snart!
 • True Instinct HighMeat Dog Beef 8 x 150g

  Ett helt spannmålsfritt våtfoder med naturliga ingredienser. Innehåller strimlade filébitar tillsammans med grönsaker, frukt och örter.
 • Concept for Life Mini Adult - Ekonomipack: 2 x 4 kg

  Torrfoder för små, vuxna hundar över 10 månaders ålder, med ett avvägt innehåll av näringsämnen och en ökad proteinhalt, färskt kött för högsta acceptans, stödjer hud och päls, med Stay-Clean-komplex.
 • Prima Dog Adult Small Breed Kyckling & Potatis 4 kg

  Torrfoder från Prima Dog för vuxna hundar av mindre raser
 • Applaws Chicken&Vegetables Konserv

  Ett våtfoder med en naturlig konsistens som kommer falla din hund i smaken! 100% naturligt och helt utan gluten, artificiella färgämnen, smaktillsatser och konserveringsmedel.
 • Whimzees Alligator Large

  Whimzees alligator innehåller inga konstgjorda tillsatser, konserveringsmedel, socker eller kött. Den är fettsnål och består av naturliga ingredienser och har ett högt fiberinnehåll. Rengör hundens tänder mekaniskt och räcker länge.
 • Ekonomipack: 2 x 12 kg Purizon Single Meat hundfoder - Salmon & Spinach

  Purizon Single Meat utgår från de speciella näringsbehov som hunden har, som ju är köttätare. Recepten är lika individuella som din hund och fodret tillagas med naturliga råvaror av bästa kvalitet. Den hållbara kosten tillgodoser hunden med allt den behöver. Kyckling som enda köttsort ko
 • Ekonomipack: 2 x 12 / 15 kg Burns - Adult & Senior Sensitive+ Duck & Brown Rice (2 x 15 kg)

  Burns Adult / Puppy torrfoder är hypoallergena, avvägda och goda. Det finns ett foder för varje smak! De är fettsnåla, med mindre mängder protein och är helt utan vete. Recepten är utformade av veterinärer, är lättsmälta och passar näringskänsliga hundar. De innehåller aldrig ingredie
 • Happy Dog Supreme Young Junior Original - Ekonomipack: 2 x 10 kg

  Glutenfritt helfoder för unga hundar mellan 7 - 18 månader, lättsmält, 5 förstklassiga proteinkällor, ett anpassat innehåll av energi och vitalämnen främjar hundens utveckling optimalt.
 • Bengtssons Delikatesser Oxhjärta

  Ett småländskt hantverk, gjort på endast svenskt kött.
 • Ekonomipack: 2 x 12 / 15 kg Burns - Puppy Mini Chicken & Rice (2 x 12 kg)

  Burns Adult / Puppy torrfoder är hypoallergena, avvägda och goda. Det finns ett foder för varje smak! De är fettsnåla, med mindre mängder protein och är helt utan vete. Recepten är utformade av veterinärer, är lättsmälta och passar näringskänsliga hundar. De innehåller aldrig ingredie
 • Vitakraft Soft-snack Kalkon

  Vitakraft Soft-snack Kalkon är smakrika godisar som med fördel kan användas som belöning eller mellanmål.
 • Braaaf Pork Bone

  Braaaf Pork Bone är ett naturligt köttben, 100% från gris. Benet är rejält och tillfredställer din hunds naturliga behov av att tugga och gnaga.
 • Ekonomipack: GranataPet Liebling's Mahlzeit 24 x 800 g - Fasan & fjäderfä med spenat, tomater och linolja

  GranataPet hundfoder med grönläppad mussla stöder leder och brosk, är rikt på kött och färska ingredienser spannmåls- och glutenfritt, med granatäppelkärnor. Köp billigt i ekonomipack med 24 x 800 g!
 • Pedigree Pouch Multipack - In Jelly 12 x 100 g

  Pedigree Pouch Multipack ''''Our Classics'''' i sås eller gelé är ett urval av jättegoda och omtyckta smakriktningar. Alla fyra sorterna är 100 % avvägda våtfoder, med en hög andel animaliskt protein från nöt, kyckling, kanin eller kalkon samt alla näringsämnen hunden behöver för en su
 • Eukanuba Daily Care Senior 9+ 12 kg

  Eukanuba Daily Care Senior 9+ är ett komplett och balanserat foder för äldre hundar som har en hög aktivitetsnivå.
 • Purina Dog Chow Adult Sensitive Salmon - Ekonomipack: 2 x 14 kg

  Dog Chow Adult Sensitive Salmon är speciellt utformat för hundar med känslig hud och matsmältning. Fodret består av ett speciellt recept som främjar huden, pälsen och matsmältningen. Lax kan stödja matsmältningen, är lättsmält och särskilt god. Den är även är rik på omega 3 och ome
 • Rullad Tuggknut 30 cm

  Rullad Tuggknut är naturligt godis som tillgodoser hundens naturliga tuggbehov.
 • Ekonomipack: 2 påsar Royal Canin Vet Diet hundfoder till lågt pris! - Obesity Management DP 34 (2 x 14 kg)

  Slå till och spara pengar! Nu kan du köpa 2 påsar Royal Canin Vet Diet hundmat i valfri sort i ekonomipack till sparpris!
 • Veterinary Diets Dog Derma Hypoallergenic Loaf 12 x 400 g

  Derma Hypoallergenic Loaf är ett dietiskt helfoder för hundar som minskar intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Fodret innehåller särskilt utvalda protein- och kolhydratskällor.
 • 20 + 4 på köpet! 24 x 800 g Animonda GranCarno Original - Nötkött & hjort med äpple

  Hunden härstammar från vargen, men dess utseende och väsen har förändrats starkt under de 15 000 år den levt tillsammans med människan. Något som däremot inte har förändrats är näringsbehovet, och speciellt behovet av animaliska råvaror. Animonda GranCarno Original innehåller noggrant
 • Prova nu! Wolf of Wilderness Snack Wild Bites 180 g - The Taste of - The Taste of Canada

  Våra hundar är familjemedlemmar som står vid vår sida i ur och skur och förtjänar den bästa möjliga näringen. Hundar härstammar från vargar och är köttätare. Det har inte förändrats under evolutionens gång. Därför behöver de en kost som följer den vilda vargens näringsinstinkte
 • Acana Dog Adult 2 kg

  Acana Dog Adult är ett hundfoder som är proteinrikt och kolhydratfattigt för att passa hundens naturliga kost och för att bibehålla hundens optimala kroppsvikt.
 • Royal Canin Mini Exigent

  Royal Canin Mini Exigent är ett foder för vuxna och äldre kräsna små hundar. Fodret tillfredsställer den kräsna aptiten hos små hundar genom en unik foderbit som kombinerar en krispig utsida med en mjuk insida samt en sammansättning av ingredienser med hög smaklighet.
 • Farmer’s Best Neck Tendon

  Ett mumsigt naturligt tugg. Torkade produkter utan tillsatser. Ge som belöning eller när du vill bjuda din hund på något alldeles extra. Helt fritt från spannmål och socker. Produkten är tillverkad i EU och håller en väldigt hög kvalité.
 • Royal Canin Boxer Adult 3 kg

  Royal Canin Boxer Adult är ett rasspecifikt foder som hjälper till att utveckla boxerns muskelmassa genom en kombination av ökat proteininnehåll och L-karnitin som stimulerar fettomsättningen. Foderbitar som är lätta för boxern att plocka upp samtidigt som den stimuleras att tugga ordentligt.
 • Halla Junior 26-20

  Svensktillverkat vetefritt torrfoder för valpar och unghundar av alla raser. 
 • Rocco Classic 6 x 800 g hundfoder - Nötkött & renkött

  Rocco Classic är ett högkvalitativt helfoder för vuxna hundar. De köttiga måltiderna består av minst 70 % kött och ätliga organ - till 100 % färskt tillagat. Våtfodret innehåller aldrig spannmål. Rent kött och ätliga organ av bästa kvalitet tillagas varsamt för att alla goda smaker,
 • Animonda Integra Protect Sensitive i konservburk - Häst & amarant 6 x 400 g

  Det är inte alls ovanligt att hundar drabbas av livsmedelsintolerans. Symptomen brukar vara kräkningar eller diarré men även dermatoser såsom klåda eller håravfall. För att lindra symptomen är det viktigt att hunden får ett anpassat specialfoder. Animonda Integra Protect Sensitive är utfo
 • Carnilove Lax & Kalkon, Puppy 1,5 kg

  Carnilove Lax & Kalkon, Puppyär ett spannmålsfritt och potatisfritt foder för valpar av alla raser mellan 1-12 månader. Rik på viktiga aminosyror, vitaminer och mineraler för en hälsosam tillväxt hos valpar.
 • Hill's Healthy Weight Treats hundgodis - 24 x 220 g

  Hundar som tenderar till övervikt eller om vågen redan visar några gram för mycket behöver inte vara helt utan godbitar emellanåt. Hill's Healthy Weight Treats är utformade för överviktiga hundar och kan hjälpa till med viktkontrollen. Detta hundgodis framställs med mindre fett och passar
 • Happy Dog Sensible Mini Canada 1 kg

  En spannmålsfri diet är det bästa alternativet för känsliga hundar upp till 10 kg.
 • Royal Canin Jack Russell Adult 1,5 kg

  Royal Canin Jack Russell Adult är ett helfoder för vuxna och äldre jack russell terriers, från 10 månaders ålder.
 • Pro Plan® Duo Délice Medium & Large Adult Beef - OptiBalance®

  Ett komplett helfoder på biff för vuxna hundar.
 • Wolf of Wilderness ''''Fiery Volcanoes'''' - Lamb - 12 kg

  Den elementära kraften eld visar sig i en aktiv vulkan. Jorden vid foten av vulkanen är mycket fruktbar och rik på mineraler. Vilda får och lamm som betar där är starka och ett delikat byte för vargen. Eftersom den spannmålsfria hundmaten från Wolf of Wilderness är baserad på vargarnas ur
 • Acana Dog Classic Red 6 kg

  Acana Dog Adult Classic Red är ett näringsrikt foder som innehåller lamm uppfött på gräs, fläskkött från Yorkshire samt anguskött som varje dag levereras färskt och rått i Wholeprey™-utförande.
 • Lammöron - Ekonomipack: 3 x 200 g

  Torkade lammöron är - som alla lammprodukter - särskilt passande för allergiska hundar. Torkad i 130°C i varmluftsugn utan tillsats av kryddor.
 • 8in1 Delights tuggpinnar med nötkött - 3 st (75 g)

  8in1 Delights nötkött är tillverkade av välsmakande nötkött inlindat i motståndskraftig råhud. Din hund kan tugga länge, och du kommer inte att hitta några rester! Till skillnad från vanliga tuggpinnar väcker den frestande lukten och köttet på kanterna hundens intresse. Köttet lockar