Tello hundfoder

Populärt inom Tello hundfoder

 • Tello Chicken & Rice

  Tello Chicken & Rice
  Kycklingbaserad hundmat för normalaktiva vuxna hundar.
 • Tello Premium

  Tello Premium
  Svensktillverkad hundmat för aktiva vuxna hundar av alla raser.
 • Tello Lamb & Rice

  Tello Lamb & Rice
  Lamm- och risbaserad hundmat för vuxna hundar av alla raser.
 • Tello High-Energy

  Tello High-Energy
   Hundmat för den högaktiva vuxna hunden.

Fler tips på Tello hundfoder

 • Tello Active

  Tello Active
  Svensktillverkat och vetefritt foder för aktiva hundar och hundar av större raser
 • Tello Bas (15 kg)

  Tello Bas (15 kg)
  Egenskaper Tello Bas är tillverkat av högkvalitativa råvaror med 50% animaliska proteiner för ett så smakrikt och lättsmält foder som möjligt. Fodret innehåller omega 3 vilket är bra för en fin päls och för et välmående hjärta. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Et helfoder för unga och vuxna hundar.
 • Tello Lamb & Rice (15 kg)

  Tello Lamb & Rice (15 kg)
  Egenskaper Tello är tillverkat av lättsmälta råvaror. Fodret innehåller bland annat omega 3, omega 6, glykosamin och 42% animaliska proteriner. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning
 • Tello High-Energy (15 kg)

  Tello High-Energy (15 kg)
  Egenskaper Tello High Energy är tillverkat av högkvalitativa råvaror med 80% animaliska proteiner för aktiva hundar. Ett smakrikt och lättsmält foder med omega 3 vilket är bra för en fin päls och för et välmående hjärta. Fodret innehåller även glykosamin vilket är bra för leder och hundar med atros. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Tabellen kan användas för att beräka intervallet på en foderprenumeration. Användning Ett helfoder för den aktiva hunden.
 • Tello Light/Senior

  Tello Light/Senior
  Svensktillverkad hundmat för äldre hundar, eller hundar med låg aktivitetsnivå.
 • Tello Premium (15 kg)

  Tello Premium (15 kg)
  Egenskaper Tello Premium är tillverkat av högkvalitativa råvaror med 71% animaliska proteiner för ett så smakrikt och lättsmält foder som möjligt. Fodret innehåller omega 3 vilket är bra för en fin päls och för et välmående hjärta. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Tabellen kan användas för att beräka intervallet vid en foderprenumeration. Användning Ett helfoder för aktiva hundar, digivade och dräktiga tikar eller jakt- och draghundar under vila.
 • Tello Light/Senior (15 kg)

  Tello Light/Senior (15 kg)
  Egenskaper Tello Light & Senior rekommenderas till äldre eller kasterarde hundar, hundar med ett något längre energibehov. Fodre är även omtyckt att använda till överviktiga hundar (vid övervikt, minska den rekommenderade fodergivan med ca 10-20%). Innehåller bland annat omega 3, omega 6, glykosamin och 62% animaliska proteiner. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Tabellen används för att beräka intervall för en foderprenumeration.
 • Tello Junior (15 kg)

  Tello Junior (15 kg)
  Egenskaper Tello Junior innehåller en balanserad kombination av näringsrika ingerdienser för att säkerställa att valpen och den växande hunder får i sig att den behöver för en sund uppväxt. Sammansättningen ger hunden även en fin päls och en god hälsa. Innehåller bland annat omega 3, omega 6, ordentligt med vitamin C och 78% animaliska proteiner. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett foder för valpar och digivande samt dräktiga tikar.
 • Tello Chicken & Rice (15 kg)

  Tello Chicken & Rice (15 kg)
  Egenskaper Tello Chicken & Rice är ett lättsmällt foder med skonsamma råvaror som kyckling och ris. Fodret innehåller bland annat omega 3, omega 6 och glukosamin. Ett perfekt vardagsfoder för alla hundar, koplettera gärna med tex. Tello Hight Energy vid aktiva perioder så som jaktsäsongen för jakthundar eller tävlingstider för bruks- och agilityhundar. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Tabellen kan användas för att beräka intervallet vid en foderprenumeration. Användning Ett foder för alla hundraser med normal aktivitetsnivå.
 • Tello Active (15 kg)

  Tello Active (15 kg)
  Egenskaper Tello Active är ett helfoder som passar vid tillfällen där det ställs höga krav på ett energi- och näringsrikt foder. Ett omtyckt allroundfoder som täcker din hunds dagliga näringsbehov, med bland annat Omega 3 och 6. Rekommenderas även till dräktiga och digivande tikar. Utfodring Se detaljerad utfodringstabell på påsen.
 • Tello Bas

  Tello Bas
   En enklare hundmat för normalaktiva vuxna hundar av alla raser.
 • Tello Junior

  Tello Junior
  Svensktillverkad hundmat för valpar av alla raser.
ilead