Bengtssons Delikatesser hundgodis

I Småland tillverkar företaget Bengtssons Delikatesser hundgodis med närproducerat kött och slaktavfall från bara svenska gårdar. Inga tillsatser eller konserveringsmedel används i deras kycklingchips, nötlungor och grisknorrar.

Populärt inom Bengtssons Delikatesser hundgodis

  • Bengtssons Delikatesser Älgchips

    Bengtssons Delikatesser Älgchips
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Lammchips

    Bengtssons Delikatesser Lammchips
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Oxhjärta

    Bengtssons Delikatesser Oxhjärta
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Nötlunga

    Bengtssons Delikatesser Nötlunga
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Fler tips på Bengtssons Delikatesser hundgodis

  • Bengtssons Delikatesser Oxstrupe

    Bengtssons Delikatesser Oxstrupe
    Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå. Tuggben är bra för hundens tänder och tandkött, samtidigt som det ger jättebra sysselsättning. Tänk på att hålla koll på din hund när den tuggar, och på att den alltid behöver ha tillgång till vatten.
  • Bengtssons Delikatesser Vomchips 110 g

    Bengtssons Delikatesser Vomchips 110 g
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Lammchips

    Bengtssons Delikatesser Lammchips
    Egenskaper Ett småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas. Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor. Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.
  • Bengtssons Delikatesser Kycklingburgare

    Bengtssons Delikatesser Kycklingburgare
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Vomchips 110 g

    Bengtssons Delikatesser Vomchips 110 g
    Egenskaper Ett småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas. Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor. Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.
  • Bengtssons Delikatesser Oxstrupe

    Bengtssons Delikatesser Oxstrupe
    Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Nötlunga

    Bengtssons Delikatesser Nötlunga
    Egenskaper Ett småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas. Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor. Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.
  • Bengtssons Delikatesser Älgchips

    Bengtssons Delikatesser Älgchips
    Egenskaper Ett småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas. Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor. Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.
  • Bengtssons Delikatesser Matstrupe 110 g

    Bengtssons Delikatesser Matstrupe 110 g
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Kycklingchips

    Bengtssons Delikatesser Kycklingchips
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Nötvom

    Bengtssons Delikatesser Nötvom
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Bullchips 110 g

    Bengtssons Delikatesser Bullchips 110 g
    Egenskaper Ett småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas. Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor. Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.
  • Bengtssons Delikatesser Oxhjärta

    Bengtssons Delikatesser Oxhjärta
    Egenskaper Ett småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas. Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor. Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.
  • Bengtssons Delikatesser Vomburgare 110 g

    Bengtssons Delikatesser Vomburgare 110 g
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Kycklingburgare

    Bengtssons Delikatesser Kycklingburgare
    Egenskaper Ett småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas. Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor. Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.
  • Bengtssons Delikatesser Vomburgare 110 g

    Bengtssons Delikatesser Vomburgare 110 g
    Egenskaper Ett småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas. Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor. Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.
  • Bengtssons Delikatesser Älgburgare

    Bengtssons Delikatesser Älgburgare
    Egenskaper Ett småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas. Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor. Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.
  • Bengtssons Delikatesser Kycklingchips

    Bengtssons Delikatesser Kycklingchips
    Egenskaper Ett småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas. Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor. Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.
  • Bengtssons Delikatesser Nötlever

    Bengtssons Delikatesser Nötlever
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Matstrupe 110 g

    Bengtssons Delikatesser Matstrupe 110 g
    Egenskaper Ett småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas. Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor. Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.
  • Bengtssons Delikatesser Bullchips 110 g

    Bengtssons Delikatesser Bullchips 110 g
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Älgburgare

    Bengtssons Delikatesser Älgburgare
    EgenskaperEtt småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
  • Bengtssons Delikatesser Nötvom

    Bengtssons Delikatesser Nötvom
    Egenskaper Ett småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas. Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor. Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.
  • Bengtssons Delikatesser Nötlever

    Bengtssons Delikatesser Nötlever
    Egenskaper Ett småländskt hantverk, gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas. Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum, där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor. Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.