VetIQ

 • VetIQ Dog Healthy Treats Dental 70g

  VetIQ Dog Healthy Treats Dental 70g
  EgenskaperVetIQ Dog Healthy Treats Dental med sin krispiga textur hjälper till att ta bort plack från hundens tänder, och med persilja och pepparmynta i bitarna så ger de dessutom en fräschare andedräkt. Tänk på att dessa godbitar inte ersätter regelbunden tandborstning.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • VetIQ Healthy Bites Hairball 65 g

  VetIQ Healthy Bites Hairball 65 g
  VetIQ Healthy Bites Hairball 65 gVill du bjuda din kisse på en smaskig munsbit som även gör gott? Då är dessa ett utmärkt alternativ! VetIQ Healthy Bites Hairball hjälper nämligen till att motverka problem med hårbollar, och de främjar även en bra matsmältning.Har din katt problem med hårbollar så är regelbunden borstning det första rådet vi skulle ge, men att tillföra exempelvis malt i kosten via godbitar, foder eller tillskott kan också vara en bra idé!VetIQ Healthy Bites Hairball innehåller malt som hjälper till med att underlätta passagen av kattens hårbollar, och de innehåller även inulin som stöttar matsmältningen.Utöver detta så är godiset berikat med Omega-3 och Omega-6 som är bra för kattens hud och päls!Detta godiset passar för katter över 12 veckors ålder.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • VetIQ Cat Healthy Bites Dental 65 g

  VetIQ Cat Healthy Bites Dental 65 g
  EgenskaperVetIQ Cat Healthy Bites Dental till katt smakar inte bara väldigt gott, den krispiga texturen hjälper till att ta bort plack på tänderna, och med smak av persilja och nejlike olja bidrar den även till en fräschare andedräkt. I mitten av bitarna finns en fyllning med naturliga antibakteriella ingredienser. Bitarna kan ges till steriliserade katter, kattungar och även katter som behöver gå ner i vikt. Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • VetIQ Healthy Bites Urinary 65 g

  VetIQ Healthy Bites Urinary 65 g
  VetIQ Healthy Bites Urinary 65 gVill du bjuda din kisse på ett mumsigt godis som även är nyttigt? Då är dessa godbitar ett utmärkt alternativ! VetIQ Healthy Bites Urinary stöttar friska urinvägar, och är även bra för kattens immunförsvar, syn och hjärta.Har din katt problem med urinvägarna så rekommenderar vi självklart i första hand alltid ett veterinärbesök, men ett kattgodis som är bra för urinvägarna kan självklart ges även till friska katter - i förebyggande syfte!VetIQ Healthy Bites Urinary innehåller tranbär som hjälper till med att stötta urinvägarna, och de innehåller även antioxidanter och taurin som är bra för immunförsvaret respektive ögonen och hjärtat.Utöver detta så är godiset berikat med Omega-3 och Omega-6 som är bra för kattens hud och päls, samt prebiotiska fiber som främjar en bra matsmältning.Detta godiset passar för katter som är över 12 veckor gamla.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!