TIAKI produkter

 • zoolove Wellness hundsoffa - L 100 x B 65 x H 30 cm

  zoolove Wellness hundsoffa - L 100 x B 65 x H 30 cm
  På den mysiga soffan Wellness från zoolove är det enkelt att sova bekvämt och med stil! Den högkvalitativa möbeln med vadderade rygg-och armstöd kan stoltsera med både en smakfull design och högsta liggkomfort. Soffan har ett lager med det kända memory foam (viscofoam) som är ett viscoelastiskt material som formar sig efter kroppen och avlastar ledar och ryggrad, så den är ett måste för anspråksfulla hundar, hundar med ledbesvär eller seniorhunden. Den tjocka madrassen med en halksäker botten skyddar hunden mot kyla och golvvärme, som båda är obehagliga för hunden. Soffan har ett lager med memory foam, också känt som "skumgummit med minne". Memory foam anpassar sig genom kroppsvärmen efter kroppens konturer. Det avlastar och är mycket bekvämt att sova på. Madrassen är speciellt behaglig för hundar med ledbesvär, eftersom det mjuka materialet ger efter och avlastar leder och ryggrad och andra utskjutande kroppsdelar som exempelvis höftbenen. Hunden kan sova bekvämt och avkopplande utan det trycker på ömmande leder. Det flexibla materialet återfår sin ursprungliga form när hunden kliver upp. De bekvämt stoppade ryggstöden runtom soffan är komfortabla att luta sig mot eller lägga huvudet på. Hur hunden än föredrar att ligga, på den ombonade soffan zoolove Wellness kan den helt säkert hitta en bekväm position! Den snygga designen med en mjuk, kviltad yta i en diskret, stilfull färg kan kombineras med alla inredningsstilar. Överdraget är lättvårdat och kan tas av och tvättas i 30°C. På framsidan finns zoolove-loggan - den står för bästa kvalitet och justhet: När du köper en zoolove-produkt hjälper du djur i nöd - med varje varje produkt som säljs donerar zooplus 10 % av försäljningspriset (exklusive moms) till en djurorganisation! zoolove Wellness hundsoffa: Idealisk för känslig, äldre eller ledsjuka hundar Lyxig känsla: den behagligt mjuka, kviltade strukturen i en stilfull nyans är tidlöst elegant Särskilt bekväm och skonar lederna tack vare memory foam (viscofoam): madrassen formas efter hundens anatomi genom kroppsvärmen när den ligger på madrassen och återfår den ursprungliga formen när hunden kliver upp igen Med höga kanter: bekväma rygg- och armstöd att luta huvudet mot Lättskött: det avtagbara överdraget är tvättbart i 30°C maskintvätt Med halkfri botten Högkvalitativ bearbetning Färg: brun Material: madrass: skumgummi (H ca 5 cm) memory foam "viscofoam" (höjd ca 3,5 cm) överdrag: 100% polyester Mått: totala mått: L 100 x B 65 x H 30 cm liggyta: ca L 84 x B 57 cm kanter: ca B 16 x H 20 cm madrass: ca H 9 cm zoolove by zooplus – en liten insats med stor inverkan! Att göra gott tillsammans är enkelt med zooplus välgörenhetsinitiativ zoolove by zooplus. Notera: Eftersom memory foam-madrassen pressas ihop hårt av fraktskäl tar det cirka 48 timmar efter uppackningen innan den har vecklats ut helt och nått slutlig höjd. Placera ett underlag mellan sängen och trägolvet eller PVC-golvet för att förhindra att golvet eventuellt missfärgas.
 • TIAKI Slow Feed Puzzle intelligensleksak - L 34,8 x B 34,8 x H 5,7 cm

  TIAKI Slow Feed Puzzle intelligensleksak - L 34,8 x B 34,8 x H 5,7 cm
  Din hund kan knappt vänta på sina måltider och brukar sluka sin mat? Med TIAKI intelligensleksak Slow Feed Puzzle måste din älskling arbeta sig till sina snacks eller foderbitar. Det här är inte bara roligt – långsamma måltider främjar också en sund matsmältning. De 4 roterande elementen består av en mängd olika hinder, som koner och olika spår. Under finns fack som också är fyllda med godsaker och måste hittas av din hund. För nybörjare kan elementen fixeras så att din hund först kan lära känna TIAKI intelligensleksak Slow Feed Puzzle. Din hund är alltid mentalt utmanad och kommer inte längre att ha tråkigt! TIAKI intelligensleksak Slow Feed Puzzle i överblick: Mångsidig aktivitetsleksak för hundar Kan användas med torrfoder eller torra snacks Mental träning: måste arbeta sig till sin mat, sysselsättningen minskar stress tristess Långsamma måltider: förhindrar att hunden slukar maten, långsammare foderintag kan främja en sund matsmältning Omväxlande: 4 roterande element med underliggande matningsfack och olika hinder Olika svårighetsgrader: elementen kan fixeras för nybörjare Snygg design: tassmotiv koner i form av ben Golvvänliga skumgummifötter Lätt att rengöra: helt löstagbara fack Färg: beige Material: plast Mått: totalt: ca L 34,8 x B 34,8 x H 5,7 cm roterande element: ca 4 x Ø 12,5 cm Skötselanvisningar: torka av med en fuktig trasa tvätta med ett milt rengöringsmedel Notera: Endast för husdjur. Inte lämplig för barn! Lämna aldrig dina husdjur utan uppsikt med leksaken. Ingen leksak är oförstörbar. Låt inte ditt husdjur fortsätta använda en leksak som är skadad, trasig eller saknade delar. Om den av misstag sväljer små delar, kontakta omedelbart en veterinär. Håll borta från värmekällor och öppen låga. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med lokala standarder och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Sun Cream hundsoffa - Stl. XL: L 106 x B 76 x H 18 cm

  TIAKI Sun Cream hundsoffa - Stl. XL: L 106 x B 76 x H 18 cm
  I sommarsolen kan det snabbt bli för varmt för hundarna. Med hundsoffan Sun Cream från TIAKI får din lurviga vän en bekväm och sval liggplats även när det är varmt. Den upphöjda liggytan av flexibelt och andningsaktivt meshmaterial anpassar sig inte bara perfekt till hundens kropp, utan svalkar också genom den effektiva ventilationen underifrån. Den effekten fungerar extra bra på våt päls, eftersom det luftiga meshmaterialet kan få fukten att avdunsta och på så sätt torka pälsen fortare. Dessutom är meshmaterialet i en ljust beige ton, så att liggytan inte värms upp av solen. Hundsoffan Sun Cream från TIAKI består enbart av vattentäta material och passar därför perfekt att använda utomhus. Liggytan och den avtagbara kudden av vattentät polyester hålls upp av en stabil metallram med glidsäkra fötter som utan problem tål att din hund hoppar upp och ner. TIAKI Sun Cream hundsoffa i överblick: Snygg solsäng för hundar Lämplig för utomhusbruk: bara vattentäta material Bekväm: uppspänd liggyta, anpassar sig till hundens kroppsform Ventileras underifrån: stabilt, andningsaktivt meshmaterial, behagligt och svalkande, idealiskt för fuktig päls, t.ex. efter ett bad i sjön Upphöjd från underlaget: kyler underifrån, minskar smuts och fukt Stabil konstruktion: pulverlackerad metallram som tål att hunden hoppar upp Avtagbar ryggstödskudde: med kardborrefäste, att luta sig mot och som vindskydd Glidsäkra fötter: minskar risken att hundsoffan flyttar sig Färg: brun/crème Material: liggyta och ryggstödskudde: polyester ram: metall (pulverlackerad), polypropylen (PP) Mått: Notera: lämplig för utomhusbruk. totalmått: L 91 x B 76 x H 18 cm / L 106 x B 76 x H 18 cm liggyta: ca L 78 x B 64 cm/ca L 90 x B 64 cm höjd insteg: 18 cm ryggstödskudde: ca B 10 x H 10 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Meteorit godisboll - Stl. S: Ø 10 cm

  TIAKI Meteorit godisboll - Stl. S: Ø 10 cm
  Vad är det som har slagit ner här på jorden och som studsar runt så skojigt när den landar? Men oj, det ramlar dessutom ut smakrika godbitar ur öppningen? Med dessa egenskaper drar TIAKI hundleksak godisboll meteorit säkert till sig uppmärksamheten hos din nyfikna fyrbenta vän. Bollen imponerar både med sin ovanliga form, som liknar en meteorit, och med de många egenskaperna hos det TPR-material som används: det är både flexibelt och slitstarkt, sköter om tänderna och tandköttet vid tuggning och är går utmärkt att användas redan av valpar. Din hund kommer naturligtvis att älska TIAKI hundleksak med godisboll meteorit på grund av vad som är inuti dem – de dolda godisarna – och ägna sig ordentligt åt dem. TIAKI Meteorit godisboll i korthet: Enastående intelligensleksak för hundar Passar också för katter och valpar Stor foderöppning: godis faller ut när meteoriten rörs ordentligt, väcker intresset, främjar koncentrationsförmågan, perfekt för att träna nosarbetet Tillfredsställer jakt- och tugginstinkten: lätt att kasta, hoppar oförutsägbart, kan motverka destruktivt tuggbeteende, idealisk aktivitet för valpar som får tänder Av termoplastiskt gummi: skonsamt mot tänder och tandkött, flexibla egenskaper, särskilt tåligt och vädertåligt Främjar långvarig aktivitet med en leksak Tvätta med vatten och milt diskmedel Färg: blå/grå Material: 100 % TPR Mått: totalt: Ø 10 cm/12,5 cm öppning: ca Ø 2 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Memory Foam hundmadrass, brun - S: L 80 x B 60 x H 17 cm

  TIAKI Memory Foam hundmadrass, brun - S: L 80 x B 60 x H 17 cm
  Har din fyrbenta vän led- och ryggproblem eller vill du bara ge din älskling en extra bekväm liggplats? På den tjockt vadderade TIAKI Memory Foam-madrassen kommer hunden helt säkert att tillbringa många avkopplande timmar och få den vila som den behöver. Fyllningen av Memory Foam-flingor anpassar sig till hundens kropp och avlastar på så sätt rygg och leder. Men TIAKI Memory Foam-hundmadrassen är inte bara mycket bekväm, utan också väldigt lättskött: det är enkelt att få bort hundhår från det slitstarka överdraget och det kan vid behov också tvättas i maskin. TIAKI hundmadrass Memory Foam, brun i korthet: Ortopedisk liggkudde för små till stora hundar Med Memory Foam: anpassar sig till hundens kroppsform, optimal tryckavlastning för ryggrad och leder Behagligt yttermaterial: silkeslen liggyta, hundhår går lätt att borsta av Mycket fyllning: tjock vaddering skyddar mot kalla golv Fyllmaterial i separat överdrag: med dragkedja för att fyllningsmängden ska kunna anpassas individuellt Avtagbart överdrag: lätt att tvätta i maskin Glidsäker botten: motverkar oavsiktlig förflyttning, ger fäste på hala golv Bärhandtag på ena långsidan: för enklare transport Snygg design: överdrag av robust möbeltyg, kanter med passpoaler i samma färg Färg: brun Material: yttermaterial: 100 % polyestertyg fyllning: 100 % flingor av Memory Foam innertyg: 100 % PP botten: 100 % PP Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Storlekstabell: Storlek Totala mått Liggyta S L 80 x B 60 x H 17 cm L 80 x B 60 cm M L 100 x B 70 x H 18 cm L 100 x B 70 cm L L 120 x B 90 x H 19 cm L 120 x B 90 cm Observera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet.
 • TIAKI Avokado snuffelmatta - L 47 x B 35 x H 2 cm

  TIAKI Avokado snuffelmatta - L 47 x B 35 x H 2 cm
  Snuffelmattan i rolig avokadodesign från TIAKI väcker den inre spårhunden och ger en spännande, mentalt stimulerande lekupplevelse. Med den spiralformade kärnan och fruktköttet i flera lager erbjuder den här mattan olika slags ytor och många gömställen för godis eller torrfoder. Den imiterar jakten på mat på ängen eller fältet och bidrar till att hunden får använda nosen och hjärnan precis som i naturen. Dessutom gör den att hunden inte kan äta upp godiset för snabbt. Snuffelmattan från TIAKI spelar också en viktig roll för att minska stress och tristess när hunden är ensam. Mattan är tillverkad av slitstark, mjuk polarfleece och utrustad med glidsäkra noppor på undersidan för att ge en behaglig, säker lekmiljö. Den praktiska storleken gör att du enkelt kan rulla eller vika ihop mattan och förvara den utan problem. Och det allra bästa: den kan tvättas i maskin så att den alltid redo för din fyrbenta väns nästa nosäventyr! Ge din hund en spännande, mentalt stimulerande lekupplevelse som den kommer att älska. TIAKI snuffelmatta avokado i överblick: Snuffelmatta med avokadomotiv för hundar Flera gömställen för godis: i ”fruktköttet” i flera lager eller i spiralkärnan Underhållning för hundar: tränar luktsinnet, uppmuntrar till mental aktivitet, förhindrar att den äter för fort Minskar stress och tristess: särskilt när hunden är ensam Imiterar matsökande: bra för nosen och hjärnan Slitstarka material: ovansida av mjuk polarfleece Halkfri undersida: med glidsäkra noppor Lätt att förvara: kan rullas eller vikas ihop Färg: grön, brun Material: 100 % polyester Mått: L 47 x B 35 x H 2 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Chenille hundsäng - L 85 x B 80 x H 22 cm

  TIAKI Chenille hundsäng - L 85 x B 80 x H 22 cm
  Den bekväma hundsängen TIAKI Chenille är nästintill överlägsen när det gäller bekvämlighet: Materialmixen av underbart fluffig chenille-fransar och mjukt kviltat tyg gör den till ett riktigt mysparadis. På den vadderade kanten kan din älskade fyrbenta vän bekvämt luta sitt huvudet och drömma sig iväg. Den uttagbara, vändbara kudden är fylld med memoryskum, som anpassar sig exakt till hundens kroppsform och ger ännu mer komfort. Därför är hundsängen Chenille från TIAKI också perfekt lämpad för hundar med ledproblem samt för äldre fyrbenta vänner. Även det låga insteget hjälper äldre hundar att med lätthet nå sin nya favoritsovplats. TIAKI Chenille i överblick: Bekväm hundsäng för små till medelstora hundar Perfekt även för äldre hundar eller hundar med ledproblem Spännande materialmix: insida och en kuddsida med chenille-fransar, utsidan och den andra kuddsidan av kviltat tyg Uttagbar, vändbar kudde: fylld med memoryskum, ger hög liggkomfort Tjock kant: med mjuk fyllning, för att bekvämt kunna luta sig mot och lägga huvudet på Med glidsäkra noppor: förhindrar att hundsängen flyttar på sig av misstag Bekväm ligghöjd: lätt att kliva in, även för äldre hundar Isolerar och skyddar bra: mot kalla golv och hårda golv Genomtänkt material: slitstarkt och lättskött Färg: espressobrun/grå Material: yttermaterial: kviltat tyg och mycket tät chenille av 100 % polyester fyllning på sidorna: 100 % polyester fyllning i kudden: strimlat memoryskum av 100 % polyuretan botten: polyester/glidsäkra noppor av PVC Mått: totalt: L 65 x B 60 x H 18 cm/L 85 x B 80 x H 22 cm liggyta: L 62 x B 56 cm/L 82 x B 76 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Hänvisning: Eftersom kudden av memoryskum pressas ihop mycket hårt av frakttekniska skäl, tar det ca 48 timmar innan den svällt ut helt och når sin slutliga höjd. Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Silikon Aston Tax skålunderlägg - L 50 x B 25 cm

  TIAKI Silikon Aston Tax skålunderlägg - L 50 x B 25 cm
  När din hund äter och dricker med stor iver är det lätt hänt att en del spiller över kanten. TIAKI Silikon Aston Dachshund skålunderlägg av silikon är det inga problem. Det har plats för upp till två skålar och skyddar golvet runt utfodringsplatsen från smuts. Underlägget är tillverkat av livsmedelssäkert silikon och är vattentätt och glidsäkert. Den förhöjda kanten gör det ännu mer hygienisk, då den förhindrar att vattenstänk rinner över och att skålen flyttar på sig på ett irriterande sätt. Matskålsunderlägget är lättskött. För rengöring är det bara att ställa in det i diskmaskinen. Tack vare sin flexibilitet kan TIAKI Silikon Aston Dachshund skålunderlägg rullas ihop och enkelt stuvas undan – praktiskt även på resor. Dessutom kan du hänga upp silikonmattan i den integrerade öglan. TIAKI Silikon Aston Dachshund skålunderlägg i överblick: Sött skålunderlägg för hundar Håller utfodringsplatsen ren: skyddar golvet mot vatten- och foderrester Hygieniskt material: av livsmedelssäkert, ofarligt silikon Glidsäkert: förhindrar att skålarna glider när djuret dricker och äter Lättskött: lätt att rengöra, lämplig för diskmaskin Förhöjd kant: förhindrar att det rinner över Praktisk upphängningsögla: för platssparande förvaring eller för att torka Väl tilltagen plats: rymmer upp till två vatten- eller matskålar Dekorativ design: med gulligt taxmotiv Fritt från BPA Färg: beige med taxtryck Material: silikon Mått: L 50 x B 25 x H 3 cm Observera: Skålarna som visas på produktbilderna ingår inte i leveransen! ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Elemental glidsäker skål - 295 ml, Ø 17,5 cm

  TIAKI Elemental glidsäker skål - 295 ml, Ø 17,5 cm
  Utfodringen är mer än bara en måltid – det är ett ögonblick av glädje och kärlek mellan dig och din fyrbenta vän. Låt ögonblicket glänsa med den glidsäkra skålen Elemental från TIAKI. Tack vare det rostfria och antibakteriella materialet håller sig skålen alltid hygienisk och är mycket lätt att diska genom sin släta yta. Skålen har en bred gummiring som gör att den står på plats så att din pälskling kan äta utan att bli störd. Den sänkta fronten och förhöjda baksidan gör det dessutom lättare för hunden att få i sig fodret och förhindrar att det blir för mycket spill. På så sätt blir varje måltid till en glänsande höjdpunkt med den glidsäkra skålen Elemental från TIAKI. TIAKI glidsäker skål Elemental i överblick: Blank skål i rostfritt stål för hundar Funkar för allt: lämplig för torrfoder, våtfoder och vatten Högre baksida: förhindrar överdrivet spill och stänk Hygienisk utfodring: slätt och antibakteriellt rostfritt stål Glider inte: bred gummiring för stabilitet Lättskött: enkel och snabb rengöring Slitstarka, robusta material Färg: silver Material: Skål: rostfritt stål Undersida: gummi Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd (fram – bak) 295 ml 13 cm 17,5 cm 3,5 – 4,5 cm 425 ml 15,5 cm 21 cm 3,5 – 5 cm 800 ml 19,5 cm 25,5 cm 4 – 6 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Dou Dou uggla hundleksak - L 17 x B 17 x H 6 cm

  TIAKI Dou Dou uggla hundleksak - L 17 x B 17 x H 6 cm
  Om du letar efter en originell leksak som ska ge hunden mycket glädje är hundleksaken ugglan Dou Dou från TIAKI perfekt: den gulliga, pastellfärgade hundleksaken ser ut som en uggla och är också en fantastisk presentidé för nyblivna valpföräldrar, eftersom den är perfekt för mycket unga små vovvar. Tack vare den integrerade squeakern piper den också under leken – det lockar fram den busiga sidan i nästan alla hundar! Hundleksaken ugglan Dou Dou från TIAKI är lätt att ta tag i med munnen och kan sedan skakas och kastas av hjärtans lust. Och när hunden har lekt klart kan den lilla ugglan med det mjuka plyschtyget även användas för att gosa och mysa med efter en spännande dag! TIAKI hundleksak ugglan Dou Dou i överblick: Söt plyschleksak för hundar Passar även för valpar Gullig design: vänlig uggla, i pastellfärger, perfekt som present till nya valpföräldrar Squeaker inuti: piper uppmuntrande när hunden leker Mycket mjukt plyschtyg: för att gosa och mysa med Enkel att ta tag i: lätt att skaka och kasta Färg: creme, ljusgrå Material: 100 % polyester Mått: L 17 x B 17 x H 6 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Easy Holding skål i rostfritt stål - 760 ml, Ø 23,5 cm

  TIAKI Easy Holding skål i rostfritt stål - 760 ml, Ø 23,5 cm
  Den här praktiska skålen i rostfritt stål, som finns i tre storlekar, kombinerar stil och funktion för att göra hundens måltider till en bekväm och behaglig upplevelse. Eftersom skålen Easy Holding i rostfritt stål från TIAKI är slät, antibakteriell och smakneutral garanterar den en mycket hygienisk utfodring. Särskilt värt att notera är det kantförsedda greppurtaget som gör skålen lättare att lyfta och bära. Den gummerade undersidan gör att skålen håller sig på plats och inte glider iväg så lätt när hunden äter. På så sätt är det lekande lätt att utfodra hunden med skålen Easy Holding i rostfritt stål från TIAKI. TIAKI skål i rostfritt stål Easy Holding i överblick: Praktisk skål i rostfritt stål för hundar Hygienisk och hållbar: av antibakteriellt rostfritt stål Greppurtag: enklare att lyfta och bära Stabil: med glidsäker kant Stor volym: lämplig även för stora hundar Lättskött: lätt att torka av tack vare den släta ytan Färg: silver Material: Skål: rostfritt stål Handtag: plast Nedre kant: gummi Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd 490 ml 15,5 cm 21 cm 4,5 cm 760 ml 17,5 cm 23,5 cm 5 cm 1620 ml 22,5 cm 29,5 cm 6,5 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Functional skål i rostfritt stål - 240 ml, Ø 11,5 cm

  TIAKI Functional skål i rostfritt stål - 240 ml, Ø 11,5 cm
  Ge hundens måltider en speciell touch med skålen Functional i rostfritt stål från TIAKI. Skålen är tillverkad av robust och hygieniskt rostfritt stål och är ett överlägset alternativ som passar lika bra för våtfoder och torrfoder som för vatten. Rostfritt stål är slätt, antibakteriellt och smakneutralt, vilket garanterar en säker och hygienisk utfodring för ditt husdjur. TIAKI hundskål i rostfritt stål är mycket funktionell eftersom den har höga väggar och bred kant så att innehållet inte hamnar utanför så lätt. Den stora volymen gör att den största varianten av skålen även är lämplig för stora hundar. Med den blanka finishen och den fina TIAKI-loggan är skålen dessutom hur snygg som helst. TIAKI skål i rostfritt stål Functional i överblick: Blank skål för hundar Robust och hygienisk: tillverkad av slätt, antibakteriellt rostfritt stål Olika användningsområden: lämplig för våtfoder, torrfoder och vatten Lätt vikt: lätt att lyfta och perfekt när du är på språng Mycket funktionell: höga väggar och bred kant minskar risken att innehållet hamnar utanför Lätt att rengöra Estetisk design: högkvalitativt, blankt rostfritt stål med TIAKI-logga Färg: silver Material: rostfritt stål Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd 240 ml 11,5 cm 8 cm 4 cm 875 ml 17 cm 11 cm 6,5 cm 1600 ml 21 cm 14 cm 7,5 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Easy Holding skål i rostfritt stål - 1620 ml, Ø 29,5 cm

  TIAKI Easy Holding skål i rostfritt stål - 1620 ml, Ø 29,5 cm
  Den här praktiska skålen i rostfritt stål, som finns i tre storlekar, kombinerar stil och funktion för att göra hundens måltider till en bekväm och behaglig upplevelse. Eftersom skålen Easy Holding i rostfritt stål från TIAKI är slät, antibakteriell och smakneutral garanterar den en mycket hygienisk utfodring. Särskilt värt att notera är det kantförsedda greppurtaget som gör skålen lättare att lyfta och bära. Den gummerade undersidan gör att skålen håller sig på plats och inte glider iväg så lätt när hunden äter. På så sätt är det lekande lätt att utfodra hunden med skålen Easy Holding i rostfritt stål från TIAKI. TIAKI skål i rostfritt stål Easy Holding i överblick: Praktisk skål i rostfritt stål för hundar Hygienisk och hållbar: av antibakteriellt rostfritt stål Greppurtag: enklare att lyfta och bära Stabil: med glidsäker kant Stor volym: lämplig även för stora hundar Lättskött: lätt att torka av tack vare den släta ytan Färg: silver Material: Skål: rostfritt stål Handtag: plast Nedre kant: gummi Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd 490 ml 15,5 cm 21 cm 4,5 cm 760 ml 17,5 cm 23,5 cm 5 cm 1620 ml 22,5 cm 29,5 cm 6,5 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Birthday Balloon hundleksak - L 30 x Ø 9 cm

  TIAKI Birthday Balloon hundleksak - L 30 x Ø 9 cm
  Har din hund snart födelsedag och du vill ge den något speciellt? Det är inte alls svårt med hundleksaken födelsedagsballong från TIAKI! Den passar också för valpar, har en söt ballongform och är broderad med "Happy Birthday" – det får er båda på gott humör! Inuti lekballongen finns också en squeaker som piper skojigt så snart din fyrbenta vän börjar leka med den. Och för att hunden lätt ska kunna ta tag i hundleksaken födelsedagsballong från TIAKI har den ett rep, som också kan användas för att tugga på och samtidigt ta hand om tänderna. Tack vare det mjuka plyschtyget som täcker leksaken kan din hund även gosa med den när den har lekt klart – vilken härlig födelsedag! TIAKI hundleksak födelsedagsballong i överblick: Festlig hundleksak Passar även för valpar I ballongform: perfekt födelsedagspresent för din fyrbenta kompis, med broderat ”Happy Birthday” Squeaker inuti: piper uppmuntrande när hunden leker Snyggt rep: att ta tag i och tugga på, kan nöta bort tandbeläggning Mycket mjukt plyschtyg: att gosa och mysa med Färg: vit, blå, röd Material: 80 % polyester, 20 % bomull Mått: L 30 x Ø 9 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Bye Bye Insects skål i rostfritt stål - 700 ml, Ø 20,5 cm

  TIAKI Bye Bye Insects skål i rostfritt stål - 700 ml, Ø 20,5 cm
  Det är toppen när din hund eller katt kan tillbringa mycket tid ute i trädgården! För att din pälskling samtidigt ska kunna äta och dricka är skålen Bye Bye Insects i rostfritt stål från TIAKI den perfekta lösningen: den har nämligen utformats speciellt för utomhusbruk och har en ”myr-ränna” nedtill på kanten för att hålla insekterna borta från vatten och foder. Skålen är dessutom tillverkad av rostfritt stål, och har alltså en blank och slät yta och dessutom antibakteriella egenskaper – perfekt för hygienen! Tack vare den glidsäkra undersidan på skålen Bye Bye Insects i rostfritt stål från TIAKI står den stadigt om hunden tar i lite när den är extra ivrig att få i sig maten. Den praktiska skålen är dessutom lätt att bära och transportera. Och även visuellt är den en fullpoängare med sin blanka finish i silverfärgat rostfritt stål! TIAKI skål i rostfritt stål Bye Bye Insects i överblick: Blank matskål för hundar och katter Finns i tre olika storlekar Lämplig för våtfoder, torrfoder och vatten Perfekt för utomhusbruk: håller insekter borta tack vare ”myr-rännan” nedtill Antibakteriell: rostfritt stål är ett naturligt hygieniskt material Står stadigt: med gummerad undersida, förhindrar att den glider iväg Mycket lätt: bekväm att bära och transportera Glänser: snygg finish i rostfritt stål Snygg detalj: med TIAKI-logga Färg: silver Material: Skål: rostfritt stål Undersida: gummi Volym: 215 ml / 500 ml / 700 ml Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd 215 ml 11,5 cm 14,5 cm 4 cm 500 ml 14 cm 19 cm 4,5 cm 700 ml 16,5 cm 20,5 cm 5 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Easy Holding skål i rostfritt stål - 490 ml, Ø 21 cm

  TIAKI Easy Holding skål i rostfritt stål - 490 ml, Ø 21 cm
  Den här praktiska skålen i rostfritt stål, som finns i tre storlekar, kombinerar stil och funktion för att göra hundens måltider till en bekväm och behaglig upplevelse. Eftersom skålen Easy Holding i rostfritt stål från TIAKI är slät, antibakteriell och smakneutral garanterar den en mycket hygienisk utfodring. Särskilt värt att notera är det kantförsedda greppurtaget som gör skålen lättare att lyfta och bära. Den gummerade undersidan gör att skålen håller sig på plats och inte glider iväg så lätt när hunden äter. På så sätt är det lekande lätt att utfodra hunden med skålen Easy Holding i rostfritt stål från TIAKI. TIAKI skål i rostfritt stål Easy Holding i överblick: Praktisk skål i rostfritt stål för hundar Hygienisk och hållbar: av antibakteriellt rostfritt stål Greppurtag: enklare att lyfta och bära Stabil: med glidsäker kant Stor volym: lämplig även för stora hundar Lättskött: lätt att torka av tack vare den släta ytan Färg: silver Material: Skål: rostfritt stål Handtag: plast Nedre kant: gummi Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd 490 ml 15,5 cm 21 cm 4,5 cm 760 ml 17,5 cm 23,5 cm 5 cm 1620 ml 22,5 cm 29,5 cm 6,5 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Bye Bye Insects skål i rostfritt stål - 500 ml, Ø 19 cm

  TIAKI Bye Bye Insects skål i rostfritt stål - 500 ml, Ø 19 cm
  Det är toppen när din hund eller katt kan tillbringa mycket tid ute i trädgården! För att din pälskling samtidigt ska kunna äta och dricka är skålen Bye Bye Insects i rostfritt stål från TIAKI den perfekta lösningen: den har nämligen utformats speciellt för utomhusbruk och har en ”myr-ränna” nedtill på kanten för att hålla insekterna borta från vatten och foder. Skålen är dessutom tillverkad av rostfritt stål, och har alltså en blank och slät yta och dessutom antibakteriella egenskaper – perfekt för hygienen! Tack vare den glidsäkra undersidan på skålen Bye Bye Insects i rostfritt stål från TIAKI står den stadigt om hunden tar i lite när den är extra ivrig att få i sig maten. Den praktiska skålen är dessutom lätt att bära och transportera. Och även visuellt är den en fullpoängare med sin blanka finish i silverfärgat rostfritt stål! TIAKI skål i rostfritt stål Bye Bye Insects i överblick: Blank matskål för hundar och katter Finns i tre olika storlekar Lämplig för våtfoder, torrfoder och vatten Perfekt för utomhusbruk: håller insekter borta tack vare ”myr-rännan” nedtill Antibakteriell: rostfritt stål är ett naturligt hygieniskt material Står stadigt: med gummerad undersida, förhindrar att den glider iväg Mycket lätt: bekväm att bära och transportera Glänser: snygg finish i rostfritt stål Snygg detalj: med TIAKI-logga Färg: silver Material: Skål: rostfritt stål Undersida: gummi Volym: 215 ml / 500 ml / 700 ml Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd 215 ml 11,5 cm 14,5 cm 4 cm 500 ml 14 cm 19 cm 4,5 cm 700 ml 16,5 cm 20,5 cm 5 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Bye Bye Insects skål i rostfritt stål - 215 ml, Ø 14,5 cm

  TIAKI Bye Bye Insects skål i rostfritt stål - 215 ml, Ø 14,5 cm
  Det är toppen när din hund eller katt kan tillbringa mycket tid ute i trädgården! För att din pälskling samtidigt ska kunna äta och dricka är skålen Bye Bye Insects i rostfritt stål från TIAKI den perfekta lösningen: den har nämligen utformats speciellt för utomhusbruk och har en ”myr-ränna” nedtill på kanten för att hålla insekterna borta från vatten och foder. Skålen är dessutom tillverkad av rostfritt stål, och har alltså en blank och slät yta och dessutom antibakteriella egenskaper – perfekt för hygienen! Tack vare den glidsäkra undersidan på skålen Bye Bye Insects i rostfritt stål från TIAKI står den stadigt om hunden tar i lite när den är extra ivrig att få i sig maten. Den praktiska skålen är dessutom lätt att bära och transportera. Och även visuellt är den en fullpoängare med sin blanka finish i silverfärgat rostfritt stål! TIAKI skål i rostfritt stål Bye Bye Insects i överblick: Blank matskål för hundar och katter Finns i tre olika storlekar Lämplig för våtfoder, torrfoder och vatten Perfekt för utomhusbruk: håller insekter borta tack vare ”myr-rännan” nedtill Antibakteriell: rostfritt stål är ett naturligt hygieniskt material Står stadigt: med gummerad undersida, förhindrar att den glider iväg Mycket lätt: bekväm att bära och transportera Glänser: snygg finish i rostfritt stål Snygg detalj: med TIAKI-logga Färg: silver Material: Skål: rostfritt stål Undersida: gummi Volym: 215 ml / 500 ml / 700 ml Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd 215 ml 11,5 cm 14,5 cm 4 cm 500 ml 14 cm 19 cm 4,5 cm 700 ml 16,5 cm 20,5 cm 5 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Elemental glidsäker skål - 425 ml, Ø 21 cm

  TIAKI Elemental glidsäker skål - 425 ml, Ø 21 cm
  Utfodringen är mer än bara en måltid – det är ett ögonblick av glädje och kärlek mellan dig och din fyrbenta vän. Låt ögonblicket glänsa med den glidsäkra skålen Elemental från TIAKI. Tack vare det rostfria och antibakteriella materialet håller sig skålen alltid hygienisk och är mycket lätt att diska genom sin släta yta. Skålen har en bred gummiring som gör att den står på plats så att din pälskling kan äta utan att bli störd. Den sänkta fronten och förhöjda baksidan gör det dessutom lättare för hunden att få i sig fodret och förhindrar att det blir för mycket spill. På så sätt blir varje måltid till en glänsande höjdpunkt med den glidsäkra skålen Elemental från TIAKI. TIAKI glidsäker skål Elemental i överblick: Blank skål i rostfritt stål för hundar Funkar för allt: lämplig för torrfoder, våtfoder och vatten Högre baksida: förhindrar överdrivet spill och stänk Hygienisk utfodring: slätt och antibakteriellt rostfritt stål Glider inte: bred gummiring för stabilitet Lättskött: enkel och snabb rengöring Slitstarka, robusta material Färg: silver Material: Skål: rostfritt stål Undersida: gummi Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd (fram – bak) 295 ml 13 cm 17,5 cm 3,5 – 4,5 cm 425 ml 15,5 cm 21 cm 3,5 – 5 cm 800 ml 19,5 cm 25,5 cm 4 – 6 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Elemental glidsäker skål - 800 ml, Ø 25,5 cm

  TIAKI Elemental glidsäker skål - 800 ml, Ø 25,5 cm
  Utfodringen är mer än bara en måltid – det är ett ögonblick av glädje och kärlek mellan dig och din fyrbenta vän. Låt ögonblicket glänsa med den glidsäkra skålen Elemental från TIAKI. Tack vare det rostfria och antibakteriella materialet håller sig skålen alltid hygienisk och är mycket lätt att diska genom sin släta yta. Skålen har en bred gummiring som gör att den står på plats så att din pälskling kan äta utan att bli störd. Den sänkta fronten och förhöjda baksidan gör det dessutom lättare för hunden att få i sig fodret och förhindrar att det blir för mycket spill. På så sätt blir varje måltid till en glänsande höjdpunkt med den glidsäkra skålen Elemental från TIAKI. TIAKI glidsäker skål Elemental i överblick: Blank skål i rostfritt stål för hundar Funkar för allt: lämplig för torrfoder, våtfoder och vatten Högre baksida: förhindrar överdrivet spill och stänk Hygienisk utfodring: slätt och antibakteriellt rostfritt stål Glider inte: bred gummiring för stabilitet Lättskött: enkel och snabb rengöring Slitstarka, robusta material Färg: silver Material: Skål: rostfritt stål Undersida: gummi Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd (fram – bak) 295 ml 13 cm 17,5 cm 3,5 – 4,5 cm 425 ml 15,5 cm 21 cm 3,5 – 5 cm 800 ml 19,5 cm 25,5 cm 4 – 6 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI jul-klösträd - Grönt/rött

  TIAKI jul-klösträd - Grönt/rött
  TIAKI jul-klösträd är ett perfekt komplement till vår julgran, och som gjort för vilda och lekfulla stunder för din pälskling i jul. Den färgglada och julinspirerade designen får inte bara dig utan även din kisse att komma i äkta julstämning. Den gröna sisalstammen är perfekt att vässa klorna på, medan lekbollarna som dinglar från de två grenarna och påminner om vanliga julgranskulor inbjuder till vild lek. TIAKIs jul-klösträd är försett med en plattform där din katt har perfekt koll på vad som händer i omgivningen. Den stabila, runda bottenplattan ger samtidigt säkerhet när katten klättrar och busar runt. Med sina kompakta mått är klösträdet perfekt för små katter och kattungar. Ett härligt sätt att uppleva en rolig, lekfull jul tillsammans med din katt. TIAKI jul-klösträd i överblick: Klösträd i julig design för katter och kattungar För äkta julstämning: passar utmärkt ihop med den riktiga julgranen För klovård: kantig sisalstam att vässa klorna på och sträcka ut sig mot Röda och gröna lekbollar: för spännande, vilda bollekar Förhöjd sitt- och liggplattform: så behöver katten inte klättra upp i riktiga träd Stabil bottenplatta: ger klösträdet extra stabilitet Färg: röd/grön Totalmått: Ø 35 x H 44 cm Bottenplatta: Ø 33,5 x H 2 cm Plattform: Ø 23 x H 2 cm Grenar: 2 x Ø 2 x L 23 cm Lekbollar: 2 x Ø 5 cm Sisalstam: L 5 x B 5 x H 40 cm Observera: endast för inomhusbruk. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Plush & Feather kattspö - 1 st

  TIAKI Plush & Feather kattspö - 1 st
  Blir ett enskilt lekspö för tråkigt för din pälsklädda vän? Så bra då att TIAKI Plush Feather kattspö finns! Här hänger nämligen tre hängen på ett snöre: en slät träkula, ett sammetsmjukt plyschhänge med en bjällra av rotting och ett mjukt velourhänge med en vacker äkta fjäder längst ner. Den spännande blandningen av olika material blir som en fest för sinnena, och genom bjällrans ljusa klingande och träkulans knackande får din katt ytterligare akustiska stimuli som uppmuntrar till lek och jakt. TIAKI Plush Feather kattspö har en stav av äkta trä som är mjukt slipad och därför ligger bekvämt i handen. De flesta av de material som används till lekspöet är av naturligt ursprung och biologiskt nedbrytbara, vilket detta spö till ett hållbart alternativ till konventionella lekspöer av plast. Oavsett om katten föredrar plysch, fjädrar eller bjällror: Din katt kommer att älska den här leksaken! TIAKI Plush Feather kattspö i överblick: Mångsidigt lekspö för katter Tre i ett: tre hängen på ett snöre för mer lekglädje Spännande materialmix: hänge med trä, plysch, fjädrar, sisal, velour och rotting Med bjällra: i rotting, pinglar och klingar, uppmuntrar till lek och jakt Greppvänligt: slipad stav av äkta trä, ligger bekvämt i handen Sisal-snöre: robust och klovänligt material Många naturliga material: hållbara och biologiskt nedbrytbara Färg: natur Material: stav: hårdträ snöre: sisal hänge: plysch (polyester), velour, sisal, hårdträ, rotting, äkta fjädrar Mått: totallängd: ca 105 cm / ca L 97 cm (utan fjädrar) stav: L 30 cm snöre: ca L 48 cm hänge: upp till max. L 25 cm Observera: Precis som med alla andra produkter bör du hålla ditt husdjur under uppsikt när det använder den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Green Shades Anti-Slip skål - 450 ml, Ø 20 cm

  TIAKI Green Shades Anti-Slip skål - 450 ml, Ø 20 cm
  Den glidsäkra matskålen Green Shades är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och kan användas för både torr- och våtfoder samt för vatten. Dessutom imponerar det rostfria materialet med perfekta egenskaper: Materialet är smakneutralt, lätt att rengöra och resistent mot bakterier och mögel. Utsidan på den glidsäkra matskålen Green Shades från TIAKI har en elegant färgsättning i svart och mint, och för ökad stabilitet är matskålen försedd med en silikonring i botten som både du och din fyrfota vän kommer att uppskatta. TIAKI Green Shades glidsäker matskål i överblick: Tvåfärgad matskål för katter och hundar För små och stora: i tre olika storlekar Mångsidig: lämpar sig för vatten, torr- och våtfoder Glider inte: Silikonring på undersidan ger stabilitet Hög kvalitet: tillverkad av rostfritt stål, hygienisk och lätt att rengöra Elegant design: belagd yttersida i vacker färgsättning, matt finish på insidan Material: utvändigt: pulverlackering invändigt: rostfritt stål botten: silikon Färg: mint/svart/silver Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 250 ml 11,5 cm 15,7 cm 3,5 cm 450 ml 15 cm 20 cm 4,5 cm 850 ml 17,5 cm 23,5 cm 5,5 cm Observera: Byt vatten regelbundet så att ditt husdjur alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Diska matskålarna av rostfritt stål regelbundet. _____________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Chalkie Talkie skrivbar skål - 525 ml, Ø 14 cm

  TIAKI Chalkie Talkie skrivbar skål - 525 ml, Ø 14 cm
  Oförstörbart och oerhört charmig! Matskålen Chalkie Talkie från TIAKI är en mat- och vattenskål för katter och hundar. Den går att skriva på med krita för att på så sätt göra skålen personlig: Två kritor medföljer för att skriva en personlig text som gör din älsklings matskål helt unik, och tydligt visar för alla i huset vems matplats det här är. Den skrivbara matskålen Chalkie Talkie är tillverkad av rostfritt stål, ett perfekt material för matskålar som övertygar med hygieniska egenskaper som bakterieresistent yta, robusthet, lång livslängd och relativt låg vikt. Ett praktiskt komplement är silikonringarna i botten av skålen som förhindrar att skålen glider runt på golvet. TIAKI Chalkie Talkie skrivbar matskål i överblick: Unik matskål för hundar och katter Mångsidig användning: perfekt för vatten, torr- och våtfoder Högkvalitativt rostfritt stål: hygieniskt och lätt att rengöra, smakneutralt, lätt och hållbart Belagd utsida: kan göras personlig genom att skriva med krita Inkl. krita: 2 vita kritor medföljer Glidsäker: Silikonringar på undersidan ger stabilitet Stilren och elegant design: i svart och silver Material: utvändigt: pulverlackering invändigt: rostfritt stål botten: silikon Färg: svart/silver Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 525 ml 14 cm 10,5 cm 5,5 cm 1200 ml 17,5 cm 14 cm 6,7 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Chalkie Talkie skrivbar skål - 1,2 l, Ø 17,5 cm

  TIAKI Chalkie Talkie skrivbar skål - 1,2 l, Ø 17,5 cm
  Oförstörbart och oerhört charmig! Matskålen Chalkie Talkie från TIAKI är en mat- och vattenskål för katter och hundar. Den går att skriva på med krita för att på så sätt göra skålen personlig: Två kritor medföljer för att skriva en personlig text som gör din älsklings matskål helt unik, och tydligt visar för alla i huset vems matplats det här är. Den skrivbara matskålen Chalkie Talkie är tillverkad av rostfritt stål, ett perfekt material för matskålar som övertygar med hygieniska egenskaper som bakterieresistent yta, robusthet, lång livslängd och relativt låg vikt. Ett praktiskt komplement är silikonringarna i botten av skålen som förhindrar att skålen glider runt på golvet. TIAKI Chalkie Talkie skrivbar matskål i överblick: Unik matskål för hundar och katter Mångsidig användning: perfekt för vatten, torr- och våtfoder Högkvalitativt rostfritt stål: hygieniskt och lätt att rengöra, smakneutralt, lätt och hållbart Belagd utsida: kan göras personlig genom att skriva med krita Inkl. krita: 2 vita kritor medföljer Glidsäker: Silikonringar på undersidan ger stabilitet Stilren och elegant design: i svart och silver Material: utvändigt: pulverlackering invändigt: rostfritt stål botten: silikon Färg: svart/silver Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 525 ml 14 cm 10,5 cm 5,5 cm 1200 ml 17,5 cm 14 cm 6,7 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI "In The Mood For Food" rostfri skål - 850 ml, Ø 17,2 cm

  TIAKI
  På TIAKI matskål av rostfritt stål ”In The Mood For Food” talar namnet sitt tydliga språk! Den passar utmärkt för katter och hundar både, som matskål för våt- och torrfoder, och är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som är smakneutralt, hygieniskt och lätt att rengöra. Oavsett om den diskas för hand eller i diskmaskin: Den här matskålen blir ren igen på nolltid! En matskål som glider runt på golvet är inte så rolig att äta ur, dessutom blir det en massa oljud. Därför har skålens undersida ett skikt av glidsäkert, termoplastiskt gummi, som dessutom har formen av en söt liten hundtass! Det blanka rostfria stålet på insidan är ett riktigt blickfång tack vare den vackra och estetiska utformningen på utsidan, i diskret cremevitt och mottotexten ”In the mood for food” i petrolfärg. TIAKI matskål i rostfritt stål ”In The Mood For Food” finns i två praktiska storlekar. TIAKI ”In The Mood For Food” matskål i rostfritt stål i överblick: Stilren och hygienisk mat- och vattenskål för hundar och katter Erbjuds i två praktiska storlekar Mångsidig användning: passar för torrfoder, våtfoder och vatten Med stilrent tryck: ”In the mood for food” Högkvalitativt rostfritt stål: smakneutralt, hygieniskt och lätt att rengöra Glider inte: med undersida av TPR i tassdesign Elegant design: glänsande insida, cremevit på utsidan och gråblå text Material: insida: rostfritt stål utsida: plast undersida: TPR (termoplastiskt gummi) Diameter: 140 mm / 172 mm Volym: 450 ml / 850 ml Färg: vit (med gråblå text) Rengöring: av rostfritt stål, lämpligt för diskmaskin ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Green Shades Anti-Slip skål - 250 ml, Ø 15,7 cm

  TIAKI Green Shades Anti-Slip skål - 250 ml, Ø 15,7 cm
  Den glidsäkra matskålen Green Shades är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och kan användas för både torr- och våtfoder samt för vatten. Dessutom imponerar det rostfria materialet med perfekta egenskaper: Materialet är smakneutralt, lätt att rengöra och resistent mot bakterier och mögel. Utsidan på den glidsäkra matskålen Green Shades från TIAKI har en elegant färgsättning i svart och mint, och för ökad stabilitet är matskålen försedd med en silikonring i botten som både du och din fyrfota vän kommer att uppskatta. TIAKI Green Shades glidsäker matskål i överblick: Tvåfärgad matskål för katter och hundar För små och stora: i tre olika storlekar Mångsidig: lämpar sig för vatten, torr- och våtfoder Glider inte: Silikonring på undersidan ger stabilitet Hög kvalitet: tillverkad av rostfritt stål, hygienisk och lätt att rengöra Elegant design: belagd yttersida i vacker färgsättning, matt finish på insidan Material: utvändigt: pulverlackering invändigt: rostfritt stål botten: silikon Färg: mint/svart/silver Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 250 ml 11,5 cm 15,7 cm 3,5 cm 450 ml 15 cm 20 cm 4,5 cm 850 ml 17,5 cm 23,5 cm 5,5 cm Observera: Byt vatten regelbundet så att ditt husdjur alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Diska matskålarna av rostfritt stål regelbundet. _____________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI jultomteöl hundleksak - L 16 x Ø 6,5 cm

  TIAKI jultomteöl hundleksak - L 16 x Ø 6,5 cm
  Med den roliga hundleksaken jultomteöl från TIAKI kan din fyrbenta vän leka loss – och pipa loss – riktigt ordentligt i jul! Den gröna flaskan är gjord av mjuk latex och är utmärkt att bita i, bära runt på eller apportera. En squeaker på insidan uppmuntrar hunden till många timmars härlig lek. Eftersom de vackra dekordetaljerna är påmålade finns det inga smådelar som din hund kan råka svälja. Det gör TIAKI hundleksak Julöl-tomte optimal för valpar och unghundar. Med sina vassa tänder har dessa hundar ofta en tendens att bita sönder sina leksaker. TIAKI hundleksak jultomteöl i överblick: Festlig leksak för hundar och valpar Julinspirerad design: ölflaska med texten "Elf Ale" och roliga dekordetaljer Med integrerad squeaker: väcker hundens lekinstinkt Av mjuk latex: skonsam mot tänderna Stärker bandet mellan hund och människa vid gemensam lek Ingen risk för skador: inga smådelar som kan sväljas Färg: grön Mått: L 16 x Ø 6,5 cm Material: latex ​​​​​Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. Allmän information om latexleksaker: I synnerhet ägare till unga hundar bör välja latexleksaker, eftersom unghundar fortfarande har mycket vassa tänder och ofta inte bara tuggar lite utan gärna biter sönder sin leksak helt. Då kan de råka svälja bitar. Eftersom latex inte hårdnar i magen och tarmarna, och i normala fall kommer ut av sig själv utan problem, är det i regel ofarligt för hunden att få i sig små bitar av materialet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI dubbelskål med silikonmatta - 2 x 540 ml, Ø 14 cm

  TIAKI dubbelskål med silikonmatta - 2 x 540 ml, Ø 14 cm
  Många hundägare lägger en platsmatta eller liknande under sina fyrbenta väns mat- och vattenskålar för att skydda golvet. Det går särskilt bra med TIAKI dubbelskål med silikonmatta, eftersom setet består av en lättskött silikonmatta med sugkoppseffekt, i vilken två högkvalitativa skålar av rostfritt stål sitter direkt – så att de alltid hålls på plats och din älskling kan njuta av sin måltid i lugn och ro! Tack vare den förhöjda kanten på silikonunderlaget hjälper TIAKI dubbelskål med silikonmatta till att fånga upp foderrester och vätskor perfekt, samtidigt som golvet hålls rent – det sparar dig rengöringsarbete! Materialkombinationen av rostfritt stål och silikon gör att du kan skapa en hygienisk matplats för din fyrbenta vän, samtidigt som skålarna till och med tål maskindisk. Den snygga designen med tassavtryck på skålens kant och färgen i blått kompletterar det vardagliga tillbehöret till ett riktigt blickfång! TIAKI dubbelskål med silikonmatta i överblick: Praktisk dubbelskål för hundar och katter Mångsidig: lämplig för foder och vatten eller för två djur Med sugkoppseffekt: förhindrar att skålarna rör sig irriterande när hunden äter Håller golvet rent: silikonmatta med något upphöjd kant, fångar upp foderrester och vätskor Av hygieniska material: skålar av rostfritt stål, matta av silikon Söt design: med tassavtryck på skålens kant Attraktiv färg: snygga färgglada fläckar i köket Färg: blå Material: rostfritt stål/silikon Mått: Skålar: 2 x Ø 14 x H 4,6 cm Silikonmatta: L 48 x B 24 cm Volym: 2 x 540 ml Skötselråd: Skålarna är uttagbara och kan diskas i diskmaskin. Silikonet kan torkas av med en fuktig trasa. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Memory Foam hundmadrass, beige - L: L 120 x B 90 x H 19 cm

  TIAKI Memory Foam hundmadrass, beige - L: L 120 x B 90 x H 19 cm
  Att sträcka ut sig och äntligen kunna koppla av ordentligt efter en lång dag – det drömmer våra fyrbenta följeslagare om precis lika mycket som vi. På den tjockt vadderade TIAKI Memory Foam-madrassen kan din hund koppla av på bästa sätt efter långa promenader och vilda äventyr. Den diskreta liggkudden är fylld med flingor av Memory Foam som anpassar sig till hundens kropp och därmed avlastar lederna – så att sovplatsen även är perfekt för äldre eller sjuka djur. Ytan på TIAKI Memory Foam-hundmadrassen är av slitstarkt möbeltyg som är lätt att få bort hundhår från och till och med kan tvättas i maskin. TIAKI hundmadrass Memory Foam, beige i korthet: Ortopedisk liggkudde för små till stora hundar Mycket bekväm att ligga och sova på: hela madrassen är fylld med Memory Foam, anpassar sig efter kroppsformen, avlastar lederna Behagligt material: silkeslen liggyta, hår går lätt att borsta av Tjock vaddering: skyddar mot kalla golv och håller hunden varm Skumflingor i separat överdrag: med dragkedja för att fyllningsmängden ska kunna justeras individuellt Avtagbart överdrag: lätt att rengöra, kan tvättas i maskin Glidsäker undersida: gör att sängen inte flyttar på sig Praktiskt bärhandtag: för enkel transport Högkvalitativ design: överdrag av slitstarkt möbeltyg, kanter med passpoaler Färg: beige Material: yttermaterial: 100 % polyestertyg fyllning: 100 % flingor av Memory Foam innertyg: 100 % PP botten: 100 % PP Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Storlekstabell: Storlek Totala mått Liggyta S L 80 x B 60 x H 17 cm L 80 x B 60 cm M L 100 x B 70 x H 18 cm L 100 x B 70 cm L L 120 x B 90 x H 19 cm L 120 x B 90 cm Observera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet.
 • Sparpris! TIAKI hundleksak Bandana björn - L 28 x B 13 x H 16 cm

  Sparpris! TIAKI hundleksak Bandana björn - L 28 x B 13 x H 16 cm
  Ögonblicket när din hund hittar sin favoritleksak är helt enkelt ovärderligt. Därför är hundleksaken Bandana björn en oumbärlig följeslagare för din älskade fyrbenta vän. Den är mysig och mjuk och din hund kan leka av sig riktigt med den. Björnens hjärta är en rolig squeaker som är dold inuti leksaken. Ljudet väcker din älsklings naturliga lekglädje och får hundens hjärta att slå högre. De broderade ögonen ger säkerhet eftersom det inte finns några smådelar som kan sväljas och bli farliga för din hund. Leksaken består av mjuk plysch och manchestertyg – vilket gör den perfekt att gosa med. Utnyttja vårt förmånliga specialerbjudande och spara pengar! Det gäller under en begränsad tid: just nu erbjuder vi TIAKI hundleksak Bandana björn till sparpris! TIAKI hundleksak Bandana björn i överblick: Gosig björnleksak för hundar Uppmuntrande och motiverande squeaker i magen Broderade ögon: inga smådelar som kan sväljas Mjuka material: av plysch och snöre Charmig, söt design: björn med bandana runt halsen Färg: brun Material: 98 % polyester, 2 % PP Mått: L 28 x B 13 x H 16 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. Notera att detta erbjudande endast gäller under artikelnummer 1944565. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Sparpris! TIAKI hundleksak renar i rep - L 40 x B 11 x H 3 cm

  Sparpris! TIAKI hundleksak renar i rep - L 40 x B 11 x H 3 cm
  Trolla fram lysande ögon hos din fyrbenta vän med den juliga TIAKI hundleksaken renar på rep. Tomtens två rutiga renar flyger längs ett robust rep som kommer att glädja din hund när den sliter, drar och tuggar. Förresten genom att tugga på repet förbättrar munhygienen hos din älskling, eftersom det hjälper till att ta bort tandbeläggning. Att dra och leka tillsammans med TIAKI hundleksak renar i rep stärker dessutom relationen mellan dig och din hund. Utnyttja vårt förmånliga specialerbjudande och spara pengar! Det gäller under en begränsad tid: just nu erbjuder vi TIAKI hundleksak renar i rep till sparpris! TIAKI hundleksak renar i rep i överblick: Julinspirerad leksak för hundar I form av renar: jultomtens två "flygande" renar Robust rep: perfekt att dra och slita i För gemensam lekglädje: stärker relationen mellan djur och människa Främjar tand- och munhygien: genom att tugga på rep skrapas tandbeläggning av Kan tvättas i maskin i upp till 30 °C Färg: svart, vit Material: 100 % polyester Mått: L 20 x B 10 x H 5 cm ​​​​​Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. Notera att detta erbjudande endast gäller under artikelnummer 1944569. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • 20 % rabatt! TIAKI Chenille hundsäng - L 65 x B 60 x H 18 cm

  20 % rabatt! TIAKI Chenille hundsäng - L 65 x B 60 x H 18 cm
  Den bekväma hundsängen TIAKI Chenille är nästintill överlägsen när det gäller bekvämlighet: Materialmixen av underbart fluffig chenille-fransar och mjukt kviltat tyg gör den till ett riktigt mysparadis. På den vadderade kanten kan din älskade fyrbenta vän bekvämt luta sitt huvudet och drömma sig iväg. Den uttagbara, vändbara kudden är fylld med memoryskum, som anpassar sig exakt till hundens kroppsform och ger ännu mer komfort. Därför är hundsängen Chenille från TIAKI också perfekt lämpad för hundar med ledproblem samt för äldre fyrbenta vänner. Även det låga insteget hjälper äldre hundar att med lätthet nå sin nya favoritsovplats. Utnyttja vårt förmånliga specialerbjudande och spara pengar! Det gäller under en begränsad tid: just nu erbjuder vi TIAKI Chenille hundsäng till sparpris! Notera att detta erbjudande endast gäller under artikelnummer 1926723. TIAKI Chenille i överblick: Bekväm hundsäng för små till medelstora hundar Perfekt även för äldre hundar eller hundar med ledproblem Spännande materialmix: insida och en kuddsida med chenille-fransar, utsidan och den andra kuddsidan av kviltat tyg Uttagbar, vändbar kudde: fylld med memoryskum, ger hög liggkomfort Tjock kant: med mjuk fyllning, för att bekvämt kunna luta sig mot och lägga huvudet på Med glidsäkra noppor: förhindrar att hundsängen flyttar på sig av misstag Bekväm ligghöjd: lätt att kliva in, även för äldre hundar Isolerar och skyddar bra: mot kalla golv och hårda golv Genomtänkt material: slitstarkt och lättskött Färg: espressobrun/grå Material: yttermaterial: kviltat tyg och mycket tät chenille av 100 % polyester fyllning på sidorna: 100 % polyester fyllning i kudden: strimlat memoryskum av 100 % polyuretan botten: polyester/glidsäkra noppor av PVC Mått: totalt: L 65 x B 60 x H 18 cm liggyta: L 62 x B 56 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Hänvisning: Eftersom kudden av memoryskum pressas ihop mycket hårt av frakttekniska skäl, tar det ca 48 timmar innan den svällt ut helt och når sin slutliga höjd. Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Feather Fish kattspö - 1 st

  TIAKI Feather Fish kattspö - 1 st
  Är det dags för ett nytt lekspö? Då kan TIAKI Feather Fish kattspö erbjuda allt du och din katt vill ha! Den slätslipade staven i äkta trä ligger väl i handen och är bekväm att greppa. Från det dinglar ett fiskhänge i söta pastellfärger i ett robust bomullssnöre. Kattspöet som är dekorerat med äkta fjädrar och tillverkat av klovänligt lin påminner inte bara katten om ett verkligt bytesdjur i vildmarken, utan lockar samtidigt alla sinnen vid leken. TIAKI Feather Fish kattspö är huvudsakligen tillverkat av naturliga material: äkta trä, äkta fjädrar, snöre av bomull och äkta lin. Då gör du något bra inte bara för din katt utan även för miljön. De små detaljerna på fiskens ansikte är påsydda, så att du inte behöver oroa dig över smådelar som katten skulle kunna svälja. TIAKI Feather Fish kattspö i överblick: Gulligt lekspö för katter I fyra olika färger (färg kan inte väljas fritt) Tillverkat av naturliga material: lin, bomull, trä och fjädrar, miljövänligt Rolig fisk: klassiskt bytesdjur, iögonfallande färg, lockar till lek och jakt Äkta fjädrar: vajar och vippar vid rörelse, väldigt uppskattat av många katter Med stav av äkta trä: slätslipad och med bra grepp I bomullssnöre: naturligt och skonsamt för tänder och gom Broderade ögon: inga smådelar som kan sväljas Färg: natur/blå, rosa, turkos, ljusgrön (färg kan inte väljas fritt) Material: stav: hårdträ snöre: bomull fisk: lin, polyester, äkta fjäder Mått: total längd: ca 105 cm stavens längd: 30 cm snörets längd: ca 56 cm fiskhänge: ca L 7 x B 2,5 x H 7 cm / med fjädrar: ca L 22 x B 2,5 x H 7 cm Notera: Precis som med alla andra produkter bör du hålla ditt husdjur under uppsikt när det använder den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI hundleksak Bandana björn - L 28 x B 13 x H 16 cm

  TIAKI hundleksak Bandana björn - L 28 x B 13 x H 16 cm
  Ögonblicket när din hund hittar sin favoritleksak är helt enkelt ovärderligt. Därför är hundleksaken Bandana björn en oumbärlig följeslagare för din älskade fyrbenta vän. Den är mysig och mjuk och din hund kan leka av sig riktigt med den. Björnens hjärta är en rolig squeaker som är dold inuti leksaken. Ljudet väcker din älsklings naturliga lekglädje och får hundens hjärta att slå högre. De broderade ögonen ger säkerhet eftersom det inte finns några smådelar som kan sväljas och bli farliga för din hund. Leksaken består av mjuk plysch och manchestertyg – vilket gör den perfekt att gosa med. TIAKI hundleksak Bandana björn i överblick: Gosig björnleksak för hundar Uppmuntrande och motiverande squeaker i magen Broderade ögon: inga smådelar som kan sväljas Mjuka material: av plysch och snöre Charmig, söt design: björn med bandana runt halsen Färg: brun Material: 98 % polyester, 2 % PP Mått: L 28 x B 13 x H 16 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI hundleksak renar i rep - L 40 x B 11 x H 3 cm

  TIAKI hundleksak renar i rep - L 40 x B 11 x H 3 cm
  Trolla fram lysande ögon hos din fyrbenta vän med den juliga TIAKI hundleksaken renar på rep. Tomtens två rutiga renar flyger längs ett robust rep som kommer att glädja din hund när den sliter, drar och tuggar. Förresten genom att tugga på repet förbättrar munhygienen hos din älskling, eftersom det hjälper till att ta bort tandbeläggning. Att dra och leka tillsammans med TIAKI hundleksak renar i rep stärker dessutom relationen mellan dig och din hund. TIAKI hundleksak renar i rep i överblick: Julinspirerad leksak för hundar I form av renar: jultomtens två "flygande" renar Robust rep: perfekt att dra och slita i För gemensam lekglädje: stärker relationen mellan djur och människa Främjar tand- och munhygien: genom att tugga på rep skrapas tandbeläggning av Kan tvättas i maskin i upp till 30 °C Färg: svart, vit Material: 100 % polyester Mått: L 20 x B 10 x H 5 cm ​​​​​Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI hundleksak Rutig ren - L 28 x B 25 x H 12 cm

  TIAKI hundleksak Rutig ren - L 28 x B 25 x H 12 cm
  Dagarna blir kortare och temperaturen sjunker: Då behöver man en gosig liten kompis att kela med! Vad passar då bättre än TIAKI hundleksak Rutig ren – som alltid finns där när din hund behöver en trofast vän att gosa med. Plyschrenen har en mjuk stoppning och är härligt gosig på utsidan. Men den här hundleksaken är inte bara utmärkt att mysa och gosa med i hundbädden, utan passar lika bra för vilda lekar. En squeaker inuti renen stimulerar hunden till aktivitet. Dessutom är den detaljrikt tillverkad: Horn, klövar och öron på TIAKI hundleksak Ren är vackert rutiga – ett gulligt blickfång som det är omöjligt att inte älska. TIAKI hundleksak Rutig ren i överblick: Hundleksak i form av en ren i vinterinspirerad design Att älska och gosa med: perfekt som vinterpresent eller julklapp Med squeaker inuti: uppmuntrar till lek Kärlek för detaljer: svart/rödrutiga horn och ben Broderade ögon: kan inte sväljas Färg: beige/röd-svart Material: 100 % polyester Storlek: L 28 x B 25 x H 12 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI set med rutiga tennisbollar - 3 x Ø 6,3 cm

  TIAKI set med rutiga tennisbollar - 3 x Ø 6,3 cm
  TIAKI set med tre rutiga tennisbollar är ett perfekt val för hundar som älskar att leka med bollar. Setet innehåller tre bollar i en julinspirerad design i färgerna röd-svartrutigt och grönt. Dessa bollar är lite mindre än vanliga tennisbollar, vilket gör dem perfekta för hundar i alla åldrar och storlekar. De tre bollarna är belagda med samma filt som vanliga tennisbollar, vilket gör ytan hållbar och robust. Hunden kan leka i timmar med dessa bollar – inte bara i jul. Dessutom är bollarna skonsamma mot tänderna så att din hund kan tugga på dem utan att tänderna skadas. TIAKI set med rutiga tennisbollar i överblick: Set med tre rutiga tennisbollar för hundar Julinspirerad design: röd-svartrutiga och gröna Passar alla hundraser: klass B-bollar, något mindre än vanliga tennisbollar Med samma filtbeläggning som vanliga tennisbollar: greppvänligt material, skonsamt för tänderna, omtyckt av många hundar Perfekt för hundar som inte får nog av bollekar Färg: gröna, röd-svartrutiga Mått: 3 x Ø 6,3 cm Material: 100 % polyester ​​​​​Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Functional skål i rostfritt stål - 1600 ml, Ø 21 cm

  TIAKI Functional skål i rostfritt stål - 1600 ml, Ø 21 cm
  Ge hundens måltider en speciell touch med skålen Functional i rostfritt stål från TIAKI. Skålen är tillverkad av robust och hygieniskt rostfritt stål och är ett överlägset alternativ som passar lika bra för våtfoder och torrfoder som för vatten. Rostfritt stål är slätt, antibakteriellt och smakneutralt, vilket garanterar en säker och hygienisk utfodring för ditt husdjur. TIAKI hundskål i rostfritt stål är mycket funktionell eftersom den har höga väggar och bred kant så att innehållet inte hamnar utanför så lätt. Den stora volymen gör att den största varianten av skålen även är lämplig för stora hundar. Med den blanka finishen och den fina TIAKI-loggan är skålen dessutom hur snygg som helst. TIAKI skål i rostfritt stål Functional i överblick: Blank skål för hundar Robust och hygienisk: tillverkad av slätt, antibakteriellt rostfritt stål Olika användningsområden: lämplig för våtfoder, torrfoder och vatten Lätt vikt: lätt att lyfta och perfekt när du är på språng Mycket funktionell: höga väggar och bred kant minskar risken att innehållet hamnar utanför Lätt att rengöra Estetisk design: högkvalitativt, blankt rostfritt stål med TIAKI-logga Färg: silver Material: rostfritt stål Storlekstabell: Volym Diameter upptill Diameter nedtill Höjd 240 ml 11,5 cm 8 cm 4 cm 875 ml 17 cm 11 cm 6,5 cm 1600 ml 21 cm 14 cm 7,5 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI vintrig dörrmatta - L 60 x B 40 cm

  TIAKI vintrig dörrmatta - L 60 x B 40 cm
  Den här vintriga dörrmattan från TIAKI är till nytta för både dig och din fyrbenta vän. Det tredimensionella snöflingemotivet med flingor i olika former är inte bara väldigt snyggt, utan fungerar också utmärkt för att stryka bort smuts eller snö från dina skor eller din pälsklings tassar. Mattan är tillverkad av robust och smutsavvisande PVC och därför mycket lättskött och slitstark, och tack vare den glidsäkra beläggningen på undersidan fyller den sin uppgift utan att glida. Bortsett från de funktionella fördelarna med den vintriga dörrmattan från TIAKI ger den vackert röda färgen med den diskreta designen en också en härlig julstämning, oavsett om du använder mattan inomhus eller utomhus. TIAKI vintrig dörrmatta i överblick: Enfärgad dörrmatta för kalla dagar I vinterdesign: snyggt snöflingemönster, alla snöflingor är olika För skor och tassar: grov, uppstickande struktur, för att stryka bort smuts och snö Glidsäker: undersida med halksäker beläggning Knallröd: julig färg, ett riktigt blickfång Av PVC: slitstarkt, robust och smutsavvisande material Färg: röd Material: PVC Mått: L 60 x B 40 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Christmas Dog hundleksak - L 18 x B 20 x H 4 cm

  TIAKI Christmas Dog hundleksak - L 18 x B 20 x H 4 cm
  Med den här lilla lekkamraten har din pälskling alltid någon att leka med om de långa vinterkvällarna blir för trista. Hundleksaken Christmas Dog från TIAKI sprider dessutom festlig stämning, eftersom den lilla hunden är pyntad med en vacker, färgglad ljusslinga på ena sidan och är rutig i rödgrönt på den andra. I magen döljer sig en squeaker som har en stimulerande effekt på hundens lekinstinkt. En annan kul finess är den lilla svansen av rep, som gör att julhunden från TIAKI är lätt att ta tag i och kasta och dessutom kan ta bort irriterande tandbeläggningar när hunden tuggar på den. TIAKI Christmas Dog hundleksak i överblick: Julig plyschleksak för hundar Söt hund i festlig design: ena sidan med tryckt ljusslinga, den andra rutig i rött och grönt Med repsvans: perfekt att ta tag i och dra i, kan ta bort tandbeläggningar när hunden tuggar på den Öron av fårplysch: gosigt material, perfekta för att skaka vilt Squeaker i magen: verkar uppmuntrande och stimulerar leklusten Inga smådelar som kan sväljas: broderat ansikte Färg: beige, röd-grönrutig Material: 100 % polyester Mått: L 18 x B 20 x H 4 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI ren med prasslande ben hundleksak - L 43 x B 26 x H 10 cm

  TIAKI ren med prasslande ben hundleksak - L 43 x B 26 x H 10 cm
  Din hund kommer att bli stormförtjust i den här lilla söta renen i mjuk plysch. Med de prasslande benen som låter roligt när man rör vid dem är den en fantastisk sysselsättning för din lurviga vän. De långa benen gör också det går att skaka och busa vilt med leksaken, vilket är extra fördelaktigt för aktiva hundar. I magen på hundleksaken ren från TIAKI finns en spännande squeaker gömd för att uppmuntra hunden att leka och jaga. Tack vare de broderade ögonen har den inga smådelar som kan sväljas, eftersom hundens säkerhet alltid är det viktigaste. Den färgglada materialmixen av fårplysch, rep och tyg ger inte bara en snygg look, utan gör också renen robust och slitstark – för många underbara timmar fulla av lek och glädje! TIAKI hundleksak ren med prasslande ben i överblick: Söt plyschleksak för hundar i ren-look Prasslande folie i benen: för mer lekglädje Långa ben: perfekt för att skaka och kasta runt Rolig squeaker i magen: uppmuntrar till mer lek Broderade ögon: inga smådelar som kan sväljas Färgglad och snygg materialmix: fårplysch, snöre och vävt tyg Färg: brun, vit, svart Material: 98 % polyester, 2 % PP Mått: L 43 x B 26 x H 10 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI klöspelare Ren av återvunnen papp - L 52 x B 57 x H 3,5 cm

  TIAKI klöspelare Ren av återvunnen papp - L 52 x B 57 x H 3,5 cm
  Om du älskar din katt och dessutom bryr dig om miljön är TIAKI klöspelare Ren av återvunnen papp ett utmärkt val: Den är tillverkad av hållbar, återvunnen wellpapp och är festligt designad som en ren med öron och horn, så att den samtidigt blir en härlig dekoration som skapar julstämning i ditt hem! Tack vare den stora klösytan av robust wellpapp är TIAKI klösbräda Ren av återvunnen papp också perfekt för horisontell klösning, och för större katter. Det medföljande lilla paketet med kattmynta kan hjälpa din katt att vänja sig vid den nya kattmöbeln snabbare. Undersidan av filt skonar parkettgolvet när din fyrbenta vän går loss på klösbrädan – och dessutom samlar den kattmynta som katten river loss. TIAKI klöspelare Ren av återvunnen papp i överblick: Stor klöspelare för katter Vinterinspirerad design: formad som ett renhuvud med söta öron och horn Av återvunnen papp: hållbart och miljövänligt tillverkad Inklusive litet paket med kattmynta: perfekt för tillvänjning, kan få katten att slappna av Rejäl klösyta: för vild klovässning, perfekt för katter som klöser vågrätt och för stora katter som t.ex. Maine Coones Av wellpapp: omtyckt klösmaterial, slitstarkt och robust Undersida av filt: skonsamt för golvet, fångar upp kattmynta som har rivits loss Vacker att se på: blir samtidigt ett härligt julpynt Färg: brun Material: kartong, filt (polyester) Mått: L 57 x B 52 x H 3,5 cm Observera: endast för inomhusbruk. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Dino med skridskor hundleksak - L 28 x B 12 x H 12 cm

  TIAKI Dino med skridskor hundleksak - L 28 x B 12 x H 12 cm
  Om du vill göra din pälskling glad under den kalla vintern är den här gosiga kompisen perfekt för det! Plyschleksaken för hundar ser ut som en söt dinosaurie i julig look och är utrustad med detaljrika skridskor. Hundleksaken Dino med skridskor från TIAKI har ett fint broderat, vänligt ansikte och passar utmärkt för att gosa och mysa med. En squeaker i kroppen uppmuntrar din fyrbenta vän till lek och action när den har vilat klart. TIAKI hundleksak Dino med skridskor i överblick: Vintrig gosleksak i form av en dinosaurie för hundar Söt design: röda skridskor med snöflingor Extra mjukt material: härlig plysch, perfekt för att mysa med Squeaker i kroppen: stimulerar lekinstinkten Broderade ögon och mun: inga smådelar som kan sväljas Kan tvättas i maskin i upp till 30 °C Färg: grön/röd/vit Material: 100 % polyester Mått: ca L 28 x B 12 x H 12 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI rutig förvaringslåda för leksaker - L 33 x B 32 x H 25 cm

  TIAKI rutig förvaringslåda för leksaker - L 33 x B 32 x H 25 cm
  Den rutiga leksakslådan från TIAKI är den perfekta lösningen när du vill förvara husdjurens leksaker stilfullt och ordnat. Där finns tillräckligt med plats för din fyrbenta väns leksaker samt andra tillbehör, som filtar, koppel och liknande. Med sin snygga, rutiga design i svart och vitt passar förvaringslådan från TIAKI perfekt i alla hem och ger dessutom en extra elegant touch. Tack vare standardmåtten kan den också utan problem placeras i många hyllor. Och om du inte behöver den kan du lätt fälla ihop den och lägga undan den för att spara plats. TIAKI rutig förvaringslåda för leksaker Ett snyggt hjälpmedel för att hålla ordning på husdjurens saker Perfekt för leksaker för hundar och katter Rutigt mönster: passar utmärkt till många julleksaker från TIAKI Standardstorlek: fungerar i många hyllsystem Stort förvaringsutrymme: har tillräckligt med plats för tillbehör Lätt att fälla ihop när den inte används Rött tryck ”Toys” på ena sidan Färg: rutig i svart och vitt Material: polyester, kartong Mått: L 33 x B 32 x H 25 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Memory Foam hundmadrass, beige - M: L 100 x B 70 x H 18 cm

  TIAKI Memory Foam hundmadrass, beige - M: L 100 x B 70 x H 18 cm
  Att sträcka ut sig och äntligen kunna koppla av ordentligt efter en lång dag – det drömmer våra fyrbenta följeslagare om precis lika mycket som vi. På den tjockt vadderade TIAKI Memory Foam-madrassen kan din hund koppla av på bästa sätt efter långa promenader och vilda äventyr. Den diskreta liggkudden är fylld med flingor av Memory Foam som anpassar sig till hundens kropp och därmed avlastar lederna – så att sovplatsen även är perfekt för äldre eller sjuka djur. Ytan på TIAKI Memory Foam-hundmadrassen är av slitstarkt möbeltyg som är lätt att få bort hundhår från och till och med kan tvättas i maskin. TIAKI hundmadrass Memory Foam, beige i korthet: Ortopedisk liggkudde för små till stora hundar Mycket bekväm att ligga och sova på: hela madrassen är fylld med Memory Foam, anpassar sig efter kroppsformen, avlastar lederna Behagligt material: silkeslen liggyta, hår går lätt att borsta av Tjock vaddering: skyddar mot kalla golv och håller hunden varm Skumflingor i separat överdrag: med dragkedja för att fyllningsmängden ska kunna justeras individuellt Avtagbart överdrag: lätt att rengöra, kan tvättas i maskin Glidsäker undersida: gör att sängen inte flyttar på sig Praktiskt bärhandtag: för enkel transport Högkvalitativ design: överdrag av slitstarkt möbeltyg, kanter med passpoaler Färg: beige Material: yttermaterial: 100 % polyestertyg fyllning: 100 % flingor av Memory Foam innertyg: 100 % PP botten: 100 % PP Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Storlekstabell: Storlek Totala mått Liggyta S L 80 x B 60 x H 17 cm L 80 x B 60 cm M L 100 x B 70 x H 18 cm L 100 x B 70 cm L L 120 x B 90 x H 19 cm L 120 x B 90 cm Observera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet.
 • TIAKI flytande apporteringsleksak med rep - L 27,5 x Ø 4,5 cm

  TIAKI flytande apporteringsleksak med rep - L 27,5 x Ø 4,5 cm
  Många hundar vill inte bara leka på torra land, utan älskar också busa och simma i vattnet. Därför blir den flytande apporteringsleksaken från TIAKI en superrolig upplevelse för din fyrbenta vän. Hunden kommer att ha jättekul när den jagar den flexibla kast- och vattenleksaken i vattnet för att sedan komma tillbaka med den. Det hjälper din fyrbenta vän att få tillräckligt med motion i sin vardag. Nopporna på leksaken ger en fast och behaglig känsla i munnen och gör att hunden kan få en spännande tuggupplevelse. Det mjuka och säkra naturgummit är skonsamt mot tänderna och passar därför även för valpar. Att tugga på TIAKI-leksakens rep kan till och med ta bort irriterande tandbeläggningar. Men det är inte bara hunden som gillar att apportera med sin nya leksak – att leka tillsammans stärker bandet till din lurviga vän och skapar minnesvärda stunder! TIAKI flytande apporteringsleksak med rep i överblick: Kast- och vattenleksak för hundar Perfekt även för valpar Material som flyter: för apporteringslekar i vattnet Med praktiskt rep: enklare att kasta och ta tag i leksaken Noppor och fördjupningar: för en spännande känsla i munnen Mjukt, naturligt gummi: skonsamt för tänderna Lättskött: enkel att tvätta av Färg: brun, grön Material: Stav: naturgummi Rep: polyester Mått: L 27,5 x Ø 4,5 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Anti-Slip hundskål, transparent orange - 400 ml, Ø 16 cm

  TIAKI Anti-Slip hundskål, transparent orange - 400 ml, Ø 16 cm
  Den glidsäkra matskålen från TIAKI Anti-Slip i transparent orange övertygar med sin genomtänkta design: Den är utmärkt för både katter och hundar som mat- och vattenskål för torr- och våtfoder. Innerskålen av högkvalitativt rostfritt stål har utmärkta hygieniska egenskaper, eftersom rostfritt stål är motståndskraftigt mot bakterier och mögelbildning och är särskilt lätt att rengöra. Dessutom är materialet smakneutralt, mycket robust vilket gör att det håller länge. TIAKI Anti-Slip matskål består av en ytterskål av plast som ökar stabiliteten, samtidigt som det halvtransparenta materialet sprider glädje i härligt orange. Ett grepphandtag på undersidan gör det lättare att lyfta och ställa ner matskålen, och kanten av termoplastiskt gummi gör att den inte glider iväg. Det gör måltiden bekvämare och mer avkopplande för din pälskling. TIAKI Anti-Slip matskål, transparent orange i överblick: Färgglad matskål för hundar och katter Multifunktionell: lämplig för vatten, våt- och torrfoder Invändig skål av rostfritt stål: underlättar rengöring, hygieniskt material Glidsäker undersida: kant av termoplastiskt gummi förhindrar att matskålen glider Tag på undersidan: gör det lättare att lyfta upp och ställa ner matskålen Unik design: halvtransparent skålhållare för ökad stabilitet Material: utvändigt: plast invändigt: rostfritt stål botten: TPR Färg: transparent orange Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 400 ml 13 cm 16 cm 5,5 cm 850 ml 16,5 cm 21 cm 7 cm Observera: Byt vatten regelbundet så att ditt husdjur alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Diska matskålarna av rostfritt stål regelbundet. _____________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI frisbee - Ø 19 x H 1,5 cm

  TIAKI frisbee - Ø 19 x H 1,5 cm
  Dags för lite lek och motion! Med hund-frisbeen från TIAKI är det dubbelt så roligt att leka: tack vare det flexibla materialet passar den utmärkt för apporteringslekar, är mjuk och skön för din fyrbenta vän att bita i och dessutom lätt att ta upp. Det mjuka naturgummit som den är tillverkad av är ett mycket säkert material, som dessutom är bra för hundens tänder! När ni leker tillsammans med frisbeen från TIAKI kan det också stärka bandet mellan er – och kul är det naturligtvis hur som helst! Dessutom kan motionen bidra till ett balanserat humör hos din hund – precis som vi människor känner oss mer avslappnade efter träningen. När kan den gemensamma frisbee-leken börja? TIAKI frisbee i överblick: Rolig frisbee för hundar Passar även för valpar Flexibelt material: lämplig för apportering, mjuk att bita i, lätt att ta tag i Mjukt, säkert naturgummi: tandvänliga egenskaper För interaktiv lek: gemensam lek som främjar relationen mellan människa och djur Mer än bara sysselsättning: kan bidra till tillräcklig motion och en harmonisk hund Färg: röd Material: 100 % naturgummi Mått: Ø 19 x H 1,5 cm Skötselråd: går att tvätta av Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Rope Stick hundleksak - L 36,5 x Ø 5,5 cm

  TIAKI Rope Stick hundleksak - L 36,5 x Ø 5,5 cm
  Med den robusta hundleksaken TIAKI Rope Stick står ingenting i vägen för vilda lekstunder, eftersom gemensamma aktiviteter mellan människa och hund är det bästa! Lekrepet är tillverkat av rep och tål även omfattande dragkamper och tuggande. Då aktiveras din älskade fyrbenta väns medfödda instinkter. Självklart passar hundleksaken också utmärkt för långa stunder av apporteringslekar! TIAKI Rope Stick har liknande egenskaper som en tandborste: Den omfattande tuggningen kan bidra till att minska irriterande tandbeläggning, vilket garanterar god munhygien. För valpar kan leksaken också hjälpa till när de får tänder. Den enkla, funktionella designen ger lekrepet en modern och tidlös touch. TIAKI Rope Stick i överblick: Flätad repleksak för hundar Tillverkat av slitstarkt rep: perfekt för vilda draglekar och tuggande Interaktiv lek: lämplig för dragkamper tillsammans, slita och apportera Stödjer munhygienen: genom att avlägsna tandbeläggningar Artanpassad: främjar hundens naturliga instinkter Lämplig för valpar: kan hjälpa till vid tandbildning Funktionell design: minimalistisk och modern Färg: vit Material: rep: 60 % polyester, 40 % bomull etikett: konstläder Mått: totalt: L 36,5 x Ø 5,5 cm pinne: L 20 x Ø 5,5 cm Hänvisning: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Lemonade kylmatta - L 50 x B 90 cm

  TIAKI Lemonade kylmatta - L 50 x B 90 cm
  När det blir riktigt varmt på sommaren kan det hända att det skapar stress hos din hund eller katt, eftersom de inte bara kan ta av sig pälsen på samma sätt som människor tar av sig kläderna. Då hjälper TIAKI kylmatta Lemonade. Den är utrustad med en fyllning av svalkande gel som kan hjälpa din älskade fyrbenta vän att reglera kroppstemperaturen. Du behöver du inte ens lägga den smarta mattan i kylskåpet eller frysfacket för att den ska bli kall! TIAKI kylmatta/kyldyna Lemonade ger ditt husdjur en behaglig liggplats, eftersom gelskummet inuti anpassar sig perfekt till kroppsformen. När den inte behövs kan mattan enkelt vikas ihop och stuvas undan. De material som används är helt ogiftiga och därmed även miljövänliga. Kylmattans glada citronmönster gör en dessutom på gott humör och väcker sommarkänslor! TIAKI Lemonade kylmatta i korthet: Svalkande kylmatta/kyldyna för hundar och katter Perfekt för varma dagar: fylld med svalkande gel, hjälper till att svalka och reglera kroppstemperaturen Praktisk hantering: behöver inte förvaras i kylskåp eller kylfack för att ha en svalkande effekt Bekväm liggyta: mjukt gelskum, anpassar sig efter kroppsformen, mycket bekväm Tar liten plats vid förvaring: kan enkelt vikas ihop och stuvas undan när den inte används Miljövänlig: uteslutande ofarliga, ogiftiga material Sött tryck med citroner: snygg design som ger längtan efter sommar och lemonad Färg: ljusblå/gul Material: yttermaterial: 100 % polyester fyllning: gelskum undersida: 100 % polyester med PVC-beläggning Totalmått: storlek 1: L 50 x B 40 cm storlek 2: L 90 x B 50 cm Skötselråd: rengörs punktvis, torka av med en fuktig trasa ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Squeaker Ananas - L 16 x B 8 x H 7 cm

  TIAKI Squeaker Ananas - L 16 x B 8 x H 7 cm
  Om din hund älskar att leka i vattnet och den fortfarande behöver en lämplig leksak för det, är TIAKI hundleksak ananas med pipljud det rätta valet: Den är färgglad, den är glad och den flyter på vattnet! Tack vare sin iögonfallande färg och vattentåliga egenskaper försvinner den inte så lätt under vilda lekar vid vattenbrynet eller i närmaste damm och passar utmärkt för roliga fångst- och apporteringslekar. Det integrerade pipljudet ser dessutom till att ananasen piper så där härligt när din hund biter i den – det kommer säkert att få den utom sig av glädje! Ananasbladen är försedda med prasselfolie som avger spännande prasslande ljud som kan motivera din fyrbenta vän till att leka. Under tiden får hunden även arbeta ordentligt med tänderna på det mjuka, tuggvänliga materialet i TIAKI hundleksaken ananas med pipljud. Det är inte bara skoj, utan tillfredsställer också hundens naturliga tuggbehov. TIAKI Squeaker Ananas i överblick: Rolig vattenleksak för hundar I fruktig design: i form av en ananas Med pipljud: ger ljusa ljud ifrån sig när hunden biter på den, vilket uppmuntrar till lek och tugg Flyter: av luftigt, vattentätt material, perfekt för att fånga och apportera i vattnet Prasslande blad: bearbetad prasselfolie för extra ljudåterkoppling Fast material: tillfredsställer tugginstinkten, mjukt för gommen Perfekt storlek: lämplig för både små och stora hundar Högkvalitativt utförande: utan lösa trådar eller smådelar som kan sväljas Färg: gul, grön Material: 100 % polyester Mått: L 16 x B 8 x H 7 cm Observera: Precis som med alla andra produkter bör du hålla ditt husdjur under uppsikt när det använder den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig. Observera: Poolen som visas på produktbilderna ingår inte i leveransen! ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI hundbassäng med skyddstak - Ø 120 x H 30 cm

  TIAKI hundbassäng med skyddstak - Ø 120 x H 30 cm
  Färgglad simbassäng för hundar, ger svalka under varma sommardagar, med praktisk utloppsventil och behändig bärväska, går snabbt att montera och packa ihop, behöver inte pumpas upp, av PVC och MDF
 • TIAKI Lemonade kylmatta - L 50 x B 40 cm

  TIAKI Lemonade kylmatta - L 50 x B 40 cm
  När det blir riktigt varmt på sommaren kan det hända att det skapar stress hos din hund eller katt, eftersom de inte bara kan ta av sig pälsen på samma sätt som människor tar av sig kläderna. Då hjälper TIAKI kylmatta Lemonade. Den är utrustad med en fyllning av svalkande gel som kan hjälpa din älskade fyrbenta vän att reglera kroppstemperaturen. Du behöver du inte ens lägga den smarta mattan i kylskåpet eller frysfacket för att den ska bli kall! TIAKI kylmatta/kyldyna Lemonade ger ditt husdjur en behaglig liggplats, eftersom gelskummet inuti anpassar sig perfekt till kroppsformen. När den inte behövs kan mattan enkelt vikas ihop och stuvas undan. De material som används är helt ogiftiga och därmed även miljövänliga. Kylmattans glada citronmönster gör en dessutom på gott humör och väcker sommarkänslor! TIAKI Lemonade kylmatta i korthet: Svalkande kylmatta/kyldyna för hundar och katter Perfekt för varma dagar: fylld med svalkande gel, hjälper till att svalka och reglera kroppstemperaturen Praktisk hantering: behöver inte förvaras i kylskåp eller kylfack för att ha en svalkande effekt Bekväm liggyta: mjukt gelskum, anpassar sig efter kroppsformen, mycket bekväm Tar liten plats vid förvaring: kan enkelt vikas ihop och stuvas undan när den inte används Miljövänlig: uteslutande ofarliga, ogiftiga material Sött tryck med citroner: snygg design som ger längtan efter sommar och lemonad Färg: ljusblå/gul Material: yttermaterial: 100 % polyester fyllning: gelskum undersida: 100 % polyester med PVC-beläggning Totalmått: storlek 1: L 50 x B 40 cm storlek 2: L 90 x B 50 cm Skötselråd: rengörs punktvis, torka av med en fuktig trasa ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Diplodocus hundleksak - ca L 45 x B 28 x H 12 cm

  TIAKI Diplodocus hundleksak - ca L 45 x B 28 x H 12 cm
  Med hundleksaken Diplodocus från TIAKI kan din fyrbenta vän möta jättarna från det förflutna på ett lekfullt sätt: den söta leksaken i form av en Diplodocus piper skojigt när hunden biter i den. På så sätt uppmuntrar den hunden till vilda lekar! Dinosauriens svans är av rep och är perfekt att tugga på och för den dagliga tandvården. Självklart kan hunden också lätt ta med sig hundleksaken Diplodocus från TIAKI till sin lilla säng och gosa med. Tack vare sin mjuka, strukturerade yta är dinosaurien nämligen också en idealisk myskompis! Eftersom den är avlång är den lätt att ta upp och bära i munnen. Den gosiga leksaken innehåller inga smådelar som kan sväljas, så att hunden kan leka säkert. TIAKI Diplodocus hundleksak i överblick: Söt hundleksak Trevlig form: vänlig dinosaurie i tilltalande ljusgrön färg Med pipljud: animerande squeaker i magen, uppmuntrar till lek För att stödja tandvården: med en svans av rep att tugga på Även perfekt att gosa med: mjuk, strukturerad yta För säkra lekar: broderat ansikte, inga smådelar som kan sväljas Lätt att ta upp med munnen: avlång form Färg: ljusgrön Material: 100 % polyester Totala mått: ca L 45 x B 12 x H 28 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI T-Rex hundleksak - ca L 37 x B 16 x H 16 cm

  TIAKI T-Rex hundleksak - ca L 37 x B 16 x H 16 cm
  De riktiga dinosaurierna var lite för stora för att leka med, men den roliga TIAKI-hundleksaken T-Rex har precis rätt format för att ge din fyrbenta kompis nödvändig omväxling i vardagen! Den omsorgsfullt designade T-Rex piper skojigt när din hund biter i den – och det uppmuntrar till vilda lekar! Den mjuka, strukturerade ytan på hundleksaken T-Rex från TIAKI inbjuder inte bara till att tugga ordentligt, utan även till att mysa. Tack vare den avlånga formen är det enkelt att plocka upp lekdinosaurien i munnen och bära runt den. T-rexens ansikte är broderat och har inga smådelar som kan sväljas – för säkra lekar! TIAKI T-Rex hundleksak i överblick: Söt hundleksak i form av en dinosaurie Omsorgsfullt utformad: kul T-Rex i tilltalande färg Piper roligt: animerande pipljud från magen, uppmuntrar till lek Avlång form: lätt att ta tag i med munnen Mjuk, strukturerad yta: perfekt att gosa med Broderat ansikte, inga smådelar som kan sväljas Färg: lila Material: 100 % polyester Totala mått: ca L 16 x B 16 x H 37 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Aral Seagull hundleksak - L 25 x B 11 x H 30 cm

  TIAKI Aral Seagull hundleksak - L 25 x B 11 x H 30 cm
  Den charmiga hundleksaken Aral Seagull från TIAKI gör företrädesvis medelstora till stora hundar glada på flera nivåer: De långa benen av rep bjuder in till njutningsfulla tuggstunder, men även till vilt skakande. Rep är perfekta för detta ändamål, eftersom de är robusta och skonsamma för tänderna och samtidigt stödjer tandvården. En spännande kontrast till det grova repet är de långa, gosigt mjuka plyschvingarna och den mjukt fyllda kroppen. På så sätt ger den söta måsen olika tuggupplevelser: Pipande och prasslande stimuli kompletterar lekglädjen, så att den garanterat är en het kandidat till posten som den framtida favoritleksaken. Men din fyrbenta vän behöver inte leka ensam med Aral Seagull. Den är inte bara bra att kasta iväg och plocka upp, utan tack vare de långa benen är den också perfekt för dragkamper. TIAKI Aral Seagull hundleksak i överblick: Bedårande leksak för medelstora till stora hundar 4-i-1: pipande, prasslande, plysch- och repleksak i ett Långa ben och vingar: för vilt skakande och dragkamp Ben av rep: perfekt att tugga på, skonsamt för tänderna, stödjer tandhygienen Omväxlande känsla: både grova, gosiga och mjukt fyllda material Interaktiv lek: tugga, gosa, kasta, plocka upp och dragkamp Snygg design Färg: grön, blå, gul Material: 100 % polyester Totalmått: L 25 x B 11 x H 30 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Outdoor ortopedisk hundmadrass - Utbytesöverdrag plysch, grå

  TIAKI Outdoor ortopedisk hundmadrass - Utbytesöverdrag plysch, grå
  På den mysiga TIAKI ortopediska hundmadrassen Outdoor kan din älskade fyrbenta vän verkligen koppla av. Memoryskummet gör att materialet anpassar sig perfekt till kroppsformen och är därför idealiskt för hundar med ledproblem. Tack vare den plana liggytan kan din hund sträcka ut ryggraden ordentligt – för maximalt avkopplande effekt! Den ortopediska hundmadrassen Outdoor från TIAKI har ett tjockt foder som ger ett mycket bra skydd mot kalla golv. Madrassen övertygar med sin tidlösa design med ett ädelt kviltat mönster. Tack vare PVC-beläggningen på undersidan glider inte den snygga hundsängen och inbjuder till långa, ordentliga tupplurar! TIAKI Outdoor ortopedisk hundmadrass i överblick: Mycket bekväm liggplats för små till medelstora hundar Avtagbart överdrag: med dragkedja på båda sidor, för enkel rengöring Memoryskum: mycket bekväm liggyta, anpassar sig till hundens kropp Plan liggyta, utan kant: perfekt för att sträcka ut ryggraden helt Tjock vaddering: blir inte platt, skyddar mot kalla golv Glidsäker undersida: av PVC-material Högkvalitativ, enkel design: ovansida med snyggt kviltat mönster Genomtänkt design: finns ett utbytes överdrag att köpa till Färg: överdrag: brunt säng: mörkgrå Material: överdrag: 100 % polyester fyllning: memoryskum och skumgummi botten: PVC-noppor, polyester Mått: L 90 x B 60 x H 15 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C TIAKI reservöverdrag för ortopedisk hundmadrass Outdoor i korthet: Mjukt plyschöverdrag för hundmadrass Perfekt för hundar som föredrar en fluffig plats att ligga på Färg: mörkgrå Material: överdrag: 100 % polyester botten: PVC-noppor, polyester Mått: L 90 x B 60 x H 15 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Notera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra att golvet eventuellt missfärgas. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt* när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt* efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna (skina - kan bort) som ger glädje åt er båda, och (även - kan bort) i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Cooper tax mjukdjur - L 28 x B 10 x H 23 cm

  TIAKI Cooper tax mjukdjur - L 28 x B 10 x H 23 cm
  Taxar är kända för att ha en alldeles speciell personlighet – och det gäller även den kärleksfullt designade hundleksaken Cooper från TIAKI: Leksaken ut som en rolig tax som har på sig en färgglad tröja! Den stora squeakern, som är dold i leksakens mage ger ifrån sig ett kraftigt pipljud när hunden tuggar på den, och det motiverar din älskade fyrbenta vän att leka och stoja! Den vänliga taxens långa öron är perfekta för att skaka ordentligt på leksaken med munnen och dra i den. Den vackra stickade designen ser speciell och handtillverkad ut och självklart är TIAKI hundleksak tax Cooper behagligt, mjukt fylld. Den har inga smådelar som kan sväljas, eftersom säkerheten alltid kommer i första hand, även vid lek! En annan fördel är att leksaken kan tvättas i maskin. TIAKI Cooper tax i korthet: Näpen hundleksak i form av en tax Med en stor squeaker i magen: uppmuntrar till att bita och leka Långa öron: perfekt att skaka och dra i För gemensamma lekar: kul att kasta och apportera Att gosa med: mjuk fyllning Broderade ögon: inga smådelar som kan sväljas Stickad design: ser högkvalitativ och handgjord ut Färg: ljusbrun/flerfärgad (beige, orange, grön) Material: 100 % polyester Mått: L 28 x B 10 x H 23 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Notera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Forrest hundkudde - Stl. M: L 115 x B 85 x H 18 cm

  TIAKI Forrest hundkudde - Stl. M: L 115 x B 85 x H 18 cm
  Med den bekväma hundkudden Forrest från TIAKI kan din älskade fyrbenta vän koppla av efter en spännande dag! Samtidigt kan den sträcka ut ryggraden ordentligt eftersom hundkudden har en stor liggyta, som dessutom är täckt med ett mjukt fleecetyg för hunden att gosa in sig i. Tack vare sin tjocka fyllning ger TIAKI hundkudde Forrest ett bra skydd mot kalla golv, för visst sover man mycket bättre när det är varm och mjukt bäddat. Med sin undersida i PVC glider den snygga hundkudden inte så lätt. Den vackra färgsättningen och passpoalerna samt handtaget av ädelt konstläder gör den till en hundmöbel som man gärna tittar på. Din hund kommer att sova som i sjunde himlen! TIAKI Forrest hundkudde i överblick: Mysig liggkudde för medelstora till stora hundar Plan liggyta, ingen kant: perfekt för att sträcka ut ryggraden helt Mjuk yta: av gosigt fleecetyg, perfekt att gosa med Högkvalitativ och klassisk design: diskret färg, passpoaler och handtag av mörkt konstläder Tjock vaddering: skyddar mot kalla golv Avtagbart överdrag: för enkel rengöring Glidsäkra noppor: av PVC-material Med bärhandtag: för enklare transport av madrassen Färg: olivgrön med färgglada ränder Material: överdrag och fyllning: 100 % polyester botten: polyester och PVC-noppor Mått: storlek S: L 90 x B 60 x H 15 cm storlek M: L 115 x B 85 x H 18 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Notera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra att golvet eventuellt missfärgas. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Leckerli Allrounder magväska - Höftomfång 90 - 130 cm justerbart

  TIAKI Leckerli Allrounder magväska - Höftomfång 90 - 130 cm justerbart
  En praktisk ledsagare på utflykter med din fyrbenta vän: TIAKI godis höftväska Allrounder har förvaringsutrymme för hundgodis och andra småsaker som du behöver på promenaden. Dessa får plats i ett stort fack med dragkedja samt i tre olika ytterfickor. Den grå snackspåsen har en höftrem som kan ställas in steglöst för att kunna justeras individuellt. Reflekterande element ger bättre synlighet vid promenader i mörker. Snackspåsen i TIAKI godis höftväska Allrounder går att ta ut ur fodralet med hjälp av kardborreband för att fylla på den, förvara resten av godiset i kylskåpet eller tvätta i tvättmaskinen. TIAKI godis höftväska Allrounder i korthet: Praktisk snacks- och förvaringsväska för hundgodis och tillbehör Perfekt när du är på språng: perfekt att förvara belöningssnacks och viktiga tillbehör i Uttagbar foderpåse: kan fästas på höftväskan med hjälp av kardborreband kan stängas med dragsko, kan tvättas Stort huvudfack med dragkedja: det finns plats för börs, mobiltelefon, klicker, nycklar m. m. Med steglöst inställbar höftrem: kan anpassas individuellt till kroppen, för bra passform Bajspåshållare: integrerad i en liten, förslutningsbar påse Nätficka: med elastisk öppning, perfekt för boll m.m. Reflekterande element: för bättre synlighet i mörker Vadderad baksida med nätöverdrag Magnetstängning på snackspåsen Integrerad nyckelring på insidan 2 stora D-ringar på utsidan Färg: grå Material: 100 % polyester Mått: väska: B 38 x H 17,5 cm innerfack: ca B 25 x H 14 cm snackspåse: ca B 14 x H 14 cm höftomfång: ca L 90–130 cm Artikelns vikt: ca 200 g Skötselråd: foderpåsen kan tvättas i maskin i 30 °C, torka av väskan med fuktig trasa ________________________________________________________________________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Breakfast intelligensleksak - L 19,5 x B 19,5 x H 6 cm

  TIAKI Breakfast intelligensleksak - L 19,5 x B 19,5 x H 6 cm
  Frukosten är dagens viktigaste måltid – det gäller även för din hund! Med TIAKI intelligensleksak Breakfast ger du din älskling särskilt omväxlande och underhållande måltider, för först måste den arbeta för att få fram sina foderbitar. I aktivitetsleksaken kan du gömma torrfoder eller till och med godis under pastelliga och sött designade cupcakes och kaffemuggar. Din hund måste plocka upp formarna med munnen eller tassarna för att få fram godsakerna den känner lukten av. Detta främjar inte bara den mentala aktiviteten, utan också ett långsamt foderintag och en optimal matsmältning. TIAKI Breakfast intelligensleksak i överblick: Stimulerande leksak för hundar Kan fyllas: för att gömma torrfoder eller torra snacks För mental aktivitet: främjar mental sysselsättning Optimal matsmältning: bidrar till långsamt foderupptag, förhindrar att hunden slukar maten Snygg design: gömmor i form av kaffemuggar och cupcakes Gummifötter som skyddar golvet och får leksaken att stå stadigt Svårighetsnivå som även passar nybörjare Interaktiv lek stärker bandet mellan människa och hund Färg: vit/gul/turkos Material: plast Totala mått: Ø 19,5 x H 6 cm Hänvisning: Ha alltid din hund under uppsikt när den leker, oavsett vilken leksak den roar sig med. Kontrollera produkten regelbundet och ta bort den om den är trasig för att hunden inte ska skada sig. _______________________________________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Grass Slow Feeder intelligensleksak - L 29 x B 29 x H 9 cm

  TIAKI Grass Slow Feeder intelligensleksak - L 29 x B 29 x H 9 cm
  Brukar din hund sluka sin mat på nolltid? Och har den kanske på grund av detta matsmältningsbesvär eller kanske till och med kastar upp efter måltiderna? Med TIAKI intelligensleksak Grass Slow Feeder kan du hjälpa den att äta långsammare. Den smarta insatsen, som har en slags gräseffekt, ser till att din hund måste söka efter maten, precis som i naturen. Det resulterar i långsammare måltider, samtidigt som det är en rolig sysselsättning att leta efter foderbitarna! TIAKI intelligensleksak Grass Slow Feeder är lämplig för hundar i alla åldrar. Tack vare den halkfria gummikanten står foderleksaken kvar på sin plats även om din hund blir ivrig och puttar den lite hårdare. TPR-fodret är enkelt att lossa från skålen för rengöring. TIAKI intelligensleksak Grass Slow Feeder i en blick: Aktiverande foderleksak Lämplig för hundar i alla åldrar Sänker hastigheten på måltiderna: idealisk för hundar som slukar sitt foder och är benägna att få matsmältningsproblem eller kastar upp ibland En kul sysselsättning: hunden behöver tid och tålamod för att hitta sin mat Gräsliknande inlägg: ett TPR-inlägg som liknar grässtrån, maten måste hittas mellan grässtråna med hjälp av nosen, tungan och tassarna och plockas upp Mångsidig: flera gömställen för godsaker och torrfoder av alla slag Enkel att rengöra: TPR-inlägget kan enkelt tas ur Halksäker: gummikant på undersidan Färg: vit, turkos Material: 71 % PP, 29 % TPR Mått: totala: Ø 29 x H 9 cm TPR-insats: Ø 17 x H 9 cm Skötselråd: torka ur med en fuktig trasa Hänvisning: Ha alltid din hund under uppsikt när den leker, oavsett vilken leksak den roar sig med. Kontrollera produkten regelbundet och ta bort den om den är trasig för att hunden inte ska skada sig. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Meteorit godisboll - Stl. M: Ø 12,5 cm

  TIAKI Meteorit godisboll - Stl. M: Ø 12,5 cm
  Vad är det som har slagit ner här på jorden och som studsar runt så skojigt när den landar? Men oj, det ramlar dessutom ut smakrika godbitar ur öppningen? Med dessa egenskaper drar TIAKI hundleksak godisboll meteorit säkert till sig uppmärksamheten hos din nyfikna fyrbenta vän. Bollen imponerar både med sin ovanliga form, som liknar en meteorit, och med de många egenskaperna hos det TPR-material som används: det är både flexibelt och slitstarkt, sköter om tänderna och tandköttet vid tuggning och är går utmärkt att användas redan av valpar. Din hund kommer naturligtvis att älska TIAKI hundleksak med godisboll meteorit på grund av vad som är inuti dem – de dolda godisarna – och ägna sig ordentligt åt dem. TIAKI Meteorit godisboll i korthet: Enastående intelligensleksak för hundar Passar också för katter och valpar Stor foderöppning: godis faller ut när meteoriten rörs ordentligt, väcker intresset, främjar koncentrationsförmågan, perfekt för att träna nosarbetet Tillfredsställer jakt- och tugginstinkten: lätt att kasta, hoppar oförutsägbart, kan motverka destruktivt tuggbeteende, idealisk aktivitet för valpar som får tänder Av termoplastiskt gummi: skonsamt mot tänder och tandkött, flexibla egenskaper, särskilt tåligt och vädertåligt Främjar långvarig aktivitet med en leksak Tvätta med vatten och milt diskmedel Färg: blå/grå Material: 100 % TPR Mått: totalt: Ø 10 cm/12,5 cm öppning: ca Ø 2 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Giraff med rep hundleksak - Stl. S: L 18 x B 11 x H 16 cm

  TIAKI Giraff med rep hundleksak - Stl. S: L 18 x B 11 x H 16 cm
  Med TIAKI hundleksak giraff med rep får du en alldeles speciell lekkamrat till din fyrbenta vän. Det roliga giraffhuvudet gör det möjligt för din hund att leka drag- och apporteringslekar och hunden i lugn och ro även gosa med det. Det är härligt att greppa tag i långa öronen på TIAKI hundleksak giraff med rep och skaka den. En stor squeaker inuti piper uppmuntrande när hunden biter i den. Giraffens två horn är gjorda av fast rep, som inte bara är ett populärt dragmaterial, utan ett material som tack vare sin struktur även främjar hundens munhygien när den tuggar. Det skrapar nämligen av tandbeläggning och motverkar på så sätt dålig andedräkt. TIAKI giraff med rep hundleksak i korthet: Pipande leksak för hundar Med stor squeaker: ger ifrån sig spännande ljud som stimulerar till lek Stabila rep: formstabila, för att tugga och dra i, stödjer munhygienen Mjuk fyllning: lätt att ta tag i, även lämplig för att gosa med Långa öron: lämpar sig för vild omruskningar och att plocka upp med munnen Snygg design Färg: rosa-blårandig Material: 100 % polyester Mått: storlek S: L 18 x B 11 x H 16 cm storlek M: L 27 x B 14 x H 23 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin vid 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Morot sniffleksak - L 14,2 x B 4,5 x H 4,5 cm

  TIAKI Morot sniffleksak - L 14,2 x B 4,5 x H 4,5 cm
  Denna morot luktar ju inte alls som grönsaker... kan det vara så att det döljer sig något annat gott i den? “Ner med nosen och leta godiset” är vad som gäller när din hund lägger tassarna på TIAKI sniffleksak morot. Leksaken är gjord av slitstarkt TPR (termoplastiskt gummi) och passar perfekt för tugglada fyrbenta vänner som behöver få utlopp för sitt tuggbehov. Samtidigt är materialet skonsamt mot tänder och tandkött, vilket även gör TIAKI sniffleksak morot lämplig för valpar som håller på att få tänder. I den stora öppningen kan du gömma godis och torrfoderkroketter som din hund sedan kan nosa fram för att nå på ett skickligt sätt. TIAKI sniffleksak morot i korthet: Skojig nosleksak för hundar Passar också för katter och valpar Perfekt för nosarbete: kan fyllas med godis, väcker intresset och främjar koncentrationsförmågan Lugnar tuggdriften: kan motverka destruktivt tuggande, väl lämpad för valpar som får tänder Slitstarkt material: flexibla egenskaper, skonsamt för tänder och tandkött Främjar självständig lek: kan träna långvarig aktivitet med leksaker Lätt att rengöra: enkelt att rengöra med vatten och ett milt rengöringsmedel Färg: orange Material: 100 % TPR Mått: totalt: L 14,2 x B 4,5 x H 4,5 cm öppning: ca L 2 x B 2 x D 13 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Stegosaurus - L 40 x B 11 x H 19 cm

  TIAKI Stegosaurus - L 40 x B 11 x H 19 cm
  Jättarna från urminnes tider har ju alltid varit mycket populära hos barn – från och med nu kommer förmodligen även din fyrbenta vän att bli en riktig dinosaurieälskare. Så snart den vänliga TIAKI-hundleksaken Stegosaurus flyttar in hos dig, kommer din hund att ha en gosig lekkamrat vid sin sida både under vilda äventyr och under lugna och avkopplande pauser. TIAKI hundleksak Stegosaurus är perfekt att mysa och gosa med tack vare sin mjuka manchesteryta. Men den är också perfekt att kasta och skaka. Stegosaurussvansen är tillverkad av fast rep som många hundar älskar att tugga på och som samtidigt kan skrapa av tandbeläggningen och på så sätt bidra till munhygienen. TIAKI Stegosaurus hundleksak i korthet: Gullig gosleksak för hundar Spännande materialmix: olika konsistenser som rep, filt och bomull ger omväxling Squeaker i magen: animerande pipljud när den trycks eller bits ihop Slitstarkt rep: perfekt för att tugga på, kan stödja munhygienen Mjuk fyllning: med mycket bomullsfyllning, lätt att ta tag i, även lämplig att gosa med Lång hals och svans: gör den lättare att plocka upp, bra att skaka på Broderade ögon: inga smådelar som kan sväljas Färg: ljusblå Material: 100 % polyester Mått: L 40 x B 11 x H 19 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin vid 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Giraff stickad hundleksak - L 11 x B 6 x H 18 cm

  TIAKI Giraff stickad hundleksak - L 11 x B 6 x H 18 cm
  Längtar din fyrbenta vän efter en ny lekkamrat? Kanske kan den söta, gula långhalsen inta den positionen. Hundleksaken giraff från TIAKI imponerar med sitt detaljrika, stickade utseende liksom med det inre. Ett animerande pipljud ger din fyrbenta vän många aktionsfyllda lektimmar. Den stickade hundleksaken TIAKI Giraff är lätt att ta tag i på halsen och skaka. Formen är dessutom utmärkt för att kasta – så det finns inget som står i vägen för interaktiva apporteringslekar mellan dig och din älskling. TIAKI Giraff stickad hundleksak i korthet: Gullig gosleksak för små och medelstora hundar Underbar design: stickad, med söta applikationer och ett sött ansikte Animerande pipljud: piper när hunden biter i den och uppmuntrar till lek Mjuk fyllning: med bomullsfyllning, lätt att ta tag i, även lämplig att gosa med Lång hals: passar bra för att skaka och plocka upp Färg: gul Material: 100 % polyester Mått: L 11 x B 6 x H 18 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Memory Foam hundmadrass, brun - L: L 120 x B 90 x H 19 cm

  TIAKI Memory Foam hundmadrass, brun - L: L 120 x B 90 x H 19 cm
  Har din fyrbenta vän led- och ryggproblem eller vill du bara ge din älskling en extra bekväm liggplats? På den tjockt vadderade TIAKI Memory Foam-madrassen kommer hunden helt säkert att tillbringa många avkopplande timmar och få den vila som den behöver. Fyllningen av Memory Foam-flingor anpassar sig till hundens kropp och avlastar på så sätt rygg och leder. Men TIAKI Memory Foam-hundmadrassen är inte bara mycket bekväm, utan också väldigt lättskött: det är enkelt att få bort hundhår från det slitstarka överdraget och det kan vid behov också tvättas i maskin. TIAKI hundmadrass Memory Foam, brun i korthet: Ortopedisk liggkudde för små till stora hundar Med Memory Foam: anpassar sig till hundens kroppsform, optimal tryckavlastning för ryggrad och leder Behagligt yttermaterial: silkeslen liggyta, hundhår går lätt att borsta av Mycket fyllning: tjock vaddering skyddar mot kalla golv Fyllmaterial i separat överdrag: med dragkedja för att fyllningsmängden ska kunna anpassas individuellt Avtagbart överdrag: lätt att tvätta i maskin Glidsäker botten: motverkar oavsiktlig förflyttning, ger fäste på hala golv Bärhandtag på ena långsidan: för enklare transport Snygg design: överdrag av robust möbeltyg, kanter med passpoaler i samma färg Färg: brun Material: yttermaterial: 100 % polyestertyg fyllning: 100 % flingor av Memory Foam innertyg: 100 % PP botten: 100 % PP Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Storlekstabell: Storlek Totala mått Liggyta S L 80 x B 60 x H 17 cm L 80 x B 60 cm M L 100 x B 70 x H 18 cm L 100 x B 70 cm L L 120 x B 90 x H 19 cm L 120 x B 90 cm Observera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet.
 • TIAKI Memory Foam hundmadrass, brun - M: L 100 x B 70 x H 18 cm

  TIAKI Memory Foam hundmadrass, brun - M: L 100 x B 70 x H 18 cm
  Har din fyrbenta vän led- och ryggproblem eller vill du bara ge din älskling en extra bekväm liggplats? På den tjockt vadderade TIAKI Memory Foam-madrassen kommer hunden helt säkert att tillbringa många avkopplande timmar och få den vila som den behöver. Fyllningen av Memory Foam-flingor anpassar sig till hundens kropp och avlastar på så sätt rygg och leder. Men TIAKI Memory Foam-hundmadrassen är inte bara mycket bekväm, utan också väldigt lättskött: det är enkelt att få bort hundhår från det slitstarka överdraget och det kan vid behov också tvättas i maskin. TIAKI hundmadrass Memory Foam, brun i korthet: Ortopedisk liggkudde för små till stora hundar Med Memory Foam: anpassar sig till hundens kroppsform, optimal tryckavlastning för ryggrad och leder Behagligt yttermaterial: silkeslen liggyta, hundhår går lätt att borsta av Mycket fyllning: tjock vaddering skyddar mot kalla golv Fyllmaterial i separat överdrag: med dragkedja för att fyllningsmängden ska kunna anpassas individuellt Avtagbart överdrag: lätt att tvätta i maskin Glidsäker botten: motverkar oavsiktlig förflyttning, ger fäste på hala golv Bärhandtag på ena långsidan: för enklare transport Snygg design: överdrag av robust möbeltyg, kanter med passpoaler i samma färg Färg: brun Material: yttermaterial: 100 % polyestertyg fyllning: 100 % flingor av Memory Foam innertyg: 100 % PP botten: 100 % PP Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Storlekstabell: Storlek Totala mått Liggyta S L 80 x B 60 x H 17 cm L 80 x B 60 cm M L 100 x B 70 x H 18 cm L 100 x B 70 cm L L 120 x B 90 x H 19 cm L 120 x B 90 cm Observera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet.
 • TIAKI Laiti klösträd - Brunt

  TIAKI Laiti klösträd - Brunt
  Klösträdet Laiti från TIAKI har allt dina katter kan önska sig: en hög sisalstam för att vässa klorna och sträcka ut ryggen ordentligt, två stora, avrundade plattformar med mjukt plyschöverdrag som känns sammetsmjukt mot tassarna varje steg och en tung bottenplatta så att ingenting gungar eller välter även när man busar. Den ultimata klösträdsupplevelsen! Tack vare sin lite mindre storlek är klösträdet Laiti från TIAKI mycket lämpligt för mindre och yngre katter, men kan också fungera utmärkt som komplement till andra, större klösträd. Plattformarnas trappliknande placering kan göra det lättare för dina små pälsklingar att klättra upp till andra plattformar eller möbler om trädet står på rätt ställe. Men det går också bra att stanna kvar på dem, eftersom plattformarna ger tillräckligt med plats för kattungarna att sträcka ut sig eller rulla ihop sig och vila när de behöver en paus från klovården eller allt bus. TIAKI klösträd Laiti i överblick: Snyggt klösträd för mindre katter och kattungar Hög klöspelare: perfekt för att sträcka ut sig och vässa klorna Med två plattformar: tillräckligt med plats att sitta och ligga på eller som trappa till andra möbler Sammetsmjukt plyschöverdrag: mjukt mot tassarna, inbjuder till vila, snygg look Robust bottenplatta: stabil och tålig, klarar även intensiv användning Modern design: spännande form med avrundade hörn, varm färg Färg: brun Totalmått: L 55 x B 53 x H 75 cm Bottenplatta: L 55 x B 53 cm Två plattformar: L 49 x B 29 x H 2 cm/L 45 x B 29 x H 2 cm Sisalstammar: Ø 7 cm antal/längd: 2/ca 35 cm Stammar med tygöverdrag: Ø 5 cm antal/längd: 2/ca 35 cm Observera: endast för inomhusbruk. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Anti-Slip hundskål, transparent blå - 400 ml, Ø 16 cm

  TIAKI Anti-Slip hundskål, transparent blå - 400 ml, Ø 16 cm
  Även för våra älsklingar gäller: ur en elegant skål smakar maten bättre! Med den glidsäkra matskålen från TIAKI kan du ge din fyrbenta vän både vatten och torr- och våtfoder. Innerskålen av rostfritt stål övertygar med hygieniska egenskaper, enkel rengöring och robusthet. Den glidsäkra matskålen från TIAKI drar blickarna till sig med den halvtransparenta ytterskålen i härligt blått. För att matskålen inte ska glida iväg och utfodringen därmed bli tystare för dig och bekvämare för ditt husdjur, är skålens nedre kant klädd i gummi. Ett grepphandtag på sidan gör samtidigt att det blir lättare att lyfta och ställa ner matskålen. TIAKI Anti-Slip matskål, transparent blå i överblick: Färgglad mat- och vattenskål för hundar och katter Universellt användbar: kan användas för vatten, våt- och torrfoder Innerskål av rostfritt stål: hygieniskt material, lätt att rengöra, robust och lätt Estetisk och funktionell design: halvtransparent matskålshållare med större diameter för bättre stabilitet Grepphandtag på sidan: för enkel hantering Glidsäker kant: av termoplastiskt gummi för lugn och bekväm utfodring Material: utvändigt: plast invändigt: rostfritt stål botten: TPR Färg: transparent blå Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 400 ml 13 cm 16 cm 5,5 cm 850 ml 16,5 cm 21 cm 7 cm Observera: Byt vatten regelbundet så att ditt husdjur alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Diska matskålarna av rostfritt stål regelbundet. _____________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Anti-Slip hundskål, transparent blå - 850 ml, Ø 21 cm

  TIAKI Anti-Slip hundskål, transparent blå - 850 ml, Ø 21 cm
  Även för våra älsklingar gäller: ur en elegant skål smakar maten bättre! Med den glidsäkra matskålen från TIAKI kan du ge din fyrbenta vän både vatten och torr- och våtfoder. Innerskålen av rostfritt stål övertygar med hygieniska egenskaper, enkel rengöring och robusthet. Den glidsäkra matskålen från TIAKI drar blickarna till sig med den halvtransparenta ytterskålen i härligt blått. För att matskålen inte ska glida iväg och utfodringen därmed bli tystare för dig och bekvämare för ditt husdjur, är skålens nedre kant klädd i gummi. Ett grepphandtag på sidan gör samtidigt att det blir lättare att lyfta och ställa ner matskålen. TIAKI Anti-Slip matskål, transparent blå i överblick: Färgglad mat- och vattenskål för hundar och katter Universellt användbar: kan användas för vatten, våt- och torrfoder Innerskål av rostfritt stål: hygieniskt material, lätt att rengöra, robust och lätt Estetisk och funktionell design: halvtransparent matskålshållare med större diameter för bättre stabilitet Grepphandtag på sidan: för enkel hantering Glidsäker kant: av termoplastiskt gummi för lugn och bekväm utfodring Material: utvändigt: plast invändigt: rostfritt stål botten: TPR Färg: transparent blå Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 400 ml 13 cm 16 cm 5,5 cm 850 ml 16,5 cm 21 cm 7 cm Observera: Byt vatten regelbundet så att ditt husdjur alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Diska matskålarna av rostfritt stål regelbundet. _____________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Anti-Slip hundskål, transparent orange - 850 ml, Ø 21 cm

  TIAKI Anti-Slip hundskål, transparent orange - 850 ml, Ø 21 cm
  Den glidsäkra matskålen från TIAKI Anti-Slip i transparent orange övertygar med sin genomtänkta design: Den är utmärkt för både katter och hundar som mat- och vattenskål för torr- och våtfoder. Innerskålen av högkvalitativt rostfritt stål har utmärkta hygieniska egenskaper, eftersom rostfritt stål är motståndskraftigt mot bakterier och mögelbildning och är särskilt lätt att rengöra. Dessutom är materialet smakneutralt, mycket robust vilket gör att det håller länge. TIAKI Anti-Slip matskål består av en ytterskål av plast som ökar stabiliteten, samtidigt som det halvtransparenta materialet sprider glädje i härligt orange. Ett grepphandtag på undersidan gör det lättare att lyfta och ställa ner matskålen, och kanten av termoplastiskt gummi gör att den inte glider iväg. Det gör måltiden bekvämare och mer avkopplande för din pälskling. TIAKI Anti-Slip matskål, transparent orange i överblick: Färgglad matskål för hundar och katter Multifunktionell: lämplig för vatten, våt- och torrfoder Invändig skål av rostfritt stål: underlättar rengöring, hygieniskt material Glidsäker undersida: kant av termoplastiskt gummi förhindrar att matskålen glider Tag på undersidan: gör det lättare att lyfta upp och ställa ner matskålen Unik design: halvtransparent skålhållare för ökad stabilitet Material: utvändigt: plast invändigt: rostfritt stål botten: TPR Färg: transparent orange Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 400 ml 13 cm 16 cm 5,5 cm 850 ml 16,5 cm 21 cm 7 cm Observera: Byt vatten regelbundet så att ditt husdjur alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Diska matskålarna av rostfritt stål regelbundet. _____________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Dragon med sugkopp intelligensleksak - L 12 x B 9 x H 8 cm

  TIAKI Dragon med sugkopp intelligensleksak - L 12 x B 9 x H 8 cm
  En självbetjäningsbutik som kräver lite tankeverksamhet av hunden: Med hjälp av sugkoppen, som enkelt kan fästas på släta ytor och fyllas med smaskigt godis, sysselsätter TIAKI intelligensleksak Drake din hund och uppmuntrar den att klura ut ett smart sätt att komma åt godbitarna. Eftersom det gäller att tänka till lite tränar din älskling självständigt och lekfullt sin intelligens och skicklighet, och belönas därefter med godbitarna. Att tugga på TIAKI Drake leksak kan stärka ditt husdjurs tuggmuskler, samtidigt som leksakens olika ytstrukturer masserar tandkött och gom på ett behagligt sätt. Den består av tandvänligt TPR, ett konstgjort gummi som är mycket lämpligt som tuggleksak för hundar då det är robust och lätt att rengöra. TIAKI Drake intelligensleksak med sugkopp i överblick: Intelligens- och aktivitetsleksak för hundar Kan fyllas med godis eller torrfoder: uppmuntrar till sysselsättning Uppmuntrar till att tugga: hundens tuggmuskler tränas när den försöker komma åt snacksen Olika ytstrukturer: masserar tandköttet vid tuggning Av TPR: säker, robust, tandvänlig och lätt att rengöra Mycket stor sugkopp: för bra grepp på släta ytor som glas, kakel och marmor Kan även hängas upp spontant på andra ställen Färg: blå Material: leksak och sugkopp: termoplastiskt gummi band: polyester Mått: sugkopp: Ø 10 x H 5,8 cm drake: L 12 x B 9 x H 8 cm band: ca L 80 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Plush Ecophant hundleksak - L 31 x B 17 x H 13 cm

  TIAKI Plush Ecophant hundleksak - L 31 x B 17 x H 13 cm
  Den här vänliga elefanten är full av överraskningar: Med två squeakers i huvudet och magen samt olika ytstrukturer stimulerar den din fyrbenta väns lekinstinkt och erbjuder en omväxlande tuggupplevelse. Dessutom är TIAKI hundleksak i plysch Ecophant också hållbar, eftersom den är till 100 % tillverkad av återvunna plastflaskor. Den kärleksfulla designen på Ecophant kompletteras av en lång hals som är lindad med jute och därmed perfekt att tugga loss på rejält. Så blir det roliga gosedjuret definitivt en trogen och långvarig lekkamrat för din älskling! TIAKI Ecophant Plush hundleksak i överblick: Gullig plyschleksak för hundar Av återvunnet material: tillverkad till 100 % av gamla plastflaskor, bidrar till att skydda miljön Squeaker i huvudet och magen: väcker lekinstinkten, även lämplig för hushåll med flera hundar Med juterep: lindat runt halsen, perfekt att tugga på och tar bort tandbeläggning Olika material: estetiska och haptiska höjdpunkter Inga smådelar som kan sväljas tack vare broderade ögon Att gosa med och älska tack vare mjuk och härlig yta och vaddering Färg: beige Material: 90 % polyester, 10 % jute Mått: L 31 x B 17 x H 13 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Rubber Bone hundleksak - L 15 x B 4,5 x H 3,5 cm

  TIAKI Rubber Bone hundleksak - L 15 x B 4,5 x H 3,5 cm
  TIAKI Rubber Bone hundleksak är ett robust och tuggvänligt hundben som inte splittrar sig som ett äkta ben, och dessutom har rundade hörn för att förhindra skador. Din hund kan alltså gnaga fritt och helt utan bekymmer! Att tugga minskar dessutom stress och tristess, vilket kan ha en positiv inverkan på din hunds välbefinnande. Även för gemensam lek är gummibenet utmärkt: Att kasta och apportera stärker banden mellan er och är en härlig upplevelse. Miljömedvetna hundföräldrar kan vara lugna: TIAKI hundleksak gummiben är tillverkat av naturgummi och därmed ett hållbart och miljövänligt alternativ till konventionella leksaker. Då kan du tryggt veta att du ger din hund en leksak som är fri från skadliga ämnen. TIAKI hundleksak gummiben i överblick: Kraftigt tuggben för hundar Av naturgummi: miljövänligt och hållbart, fritt från skadliga ämnen Tuggvänligt: med rundade hörn, tuggvänligt, skonsamt mot tänder och gom Säkert alternativ till äkta ben: splittrar inte och spricker inte Stärker banden mellan er: gemensamma leker, t.ex. kast och apportering Kan minska stress och tristess: positiv effekt på hundens välbefinnande Lätt att ta med: liten storlek, enkelt att transportera Färg: brun Material: 100 % naturgummi Mått: L 15 x B 4,5 x H 3,5 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Blue Dragonite hundleksak - ca L 31 x B 21 x H 15 cm

  TIAKI Blue Dragonite hundleksak - ca L 31 x B 21 x H 15 cm
  För alla drakälskare: med hundleksaken Blue Dragonite från TIAKI har du chansen att ge din hund en ny förtrollande vän! Det gosiga plyschdjuret är en liten blå-gul drake som har härligt mjuk fyllning så att din fyrbenta kompis lätt kan ta tag i den och leka eller ta med den till korgen och mysa med. Den vänliga draken har dessutom två stora squeakers som uppmuntrar hunden att leka och busa. Benen på hundleksaken Blue Dragonite från TIAKI är inte fyllda för att det ska vara lätt att skaka och dra i den. Eftersom de omsorgsfullt designade detaljerna, som drakens glada ansikte, är broderade har leksaken heller inga smådelar som kan sväljas. Och om draken blir smutsig kan den enkelt tvättas i maskin. TIAKI Blue Dragonite hundleksak i överblick: Gulligt plyschdrake för hundar Med två stora squeakers: uppmuntrar till lek Gosigt mjuk: av mjuk plysch, för att gosa och mysa eller som kudde Hängande ben: inte fyllda, viftar roligt vid lek, perfekta att skaka och dra mjukt i Mjuk fyllning: lätt att ta tag i och kasta Broderat ansikte: inga smådelar som kan sväljas Färg: blå, gul Material: 100 % polyester Mått: ca L 31 x B 21 x H 15 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Hänvisning: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Sun Stripes hundsäng - L 80 x B 80 x H 30 cm

  TIAKI Sun Stripes hundsäng - L 80 x B 80 x H 30 cm
  Vad sägs om en campingstol för din fyrbenta vän som är lika lätt att transportera och montera som din egen? Med hundsängen Sun Stripes från TIAKI får din pälskling en bekväm och skuggig liggplats som är skyddad mot UV-strålar och regn. Takets form ger ett effektivt skydd samtidigt som vind fortfarande kan fläkta behagligt. Där kan din fyrbenta vän koppla av bredvid dig och ha det skönt utan att behöva lida av värmen även om solen steker. Den lätta hundsängen Sun Stripes från TIAKI är enkel att ta med i den medföljande väskan med axelrem, och tack vare den smarta och robusta konstruktionen är den lätt att montera och ta isär igen. Beroende på vädret kan sängen användas med eller utan tak. Det är bara att börja planera för sommarutflykterna alltså. TIAKI Sun Stripes hundsäng i överblick: Praktisk campingsäng för små och medelstora hundar Perfekt att ha med: för lata dagar vid sjön eller när ni campar Avtagbart tak: skyddar mot lätt regn och direkt solsken, vattentätt och UV-resistent Bekväm utomhussäng: tjock, uppspänd liggyta, att vila och koppla av på Mobil och flexibel: lätt att montera och ta isär, låg vikt Står stadigt: på fyra stabila fötter, med hål för markpinnar (markpinnar ingår inte i leveransen) Inklusive bärväska: med axelrem, för enkel transport Hundversionen av campingstolar för människor Färg: grå/vit Material: tak/liggyta: polyester stomme: plast (PP, polypropylen), metall Mått: totalmått: L 80 x B 80 x H 30 cm liggyta: L 80 x B 80 cm instegshöjd: ca 30 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Sun Cream hundsoffa - Stl. L: L 91 x B 76 x H 18 cm

  TIAKI Sun Cream hundsoffa - Stl. L: L 91 x B 76 x H 18 cm
  I sommarsolen kan det snabbt bli för varmt för hundarna. Med hundsoffan Sun Cream från TIAKI får din lurviga vän en bekväm och sval liggplats även när det är varmt. Den upphöjda liggytan av flexibelt och andningsaktivt meshmaterial anpassar sig inte bara perfekt till hundens kropp, utan svalkar också genom den effektiva ventilationen underifrån. Den effekten fungerar extra bra på våt päls, eftersom det luftiga meshmaterialet kan få fukten att avdunsta och på så sätt torka pälsen fortare. Dessutom är meshmaterialet i en ljust beige ton, så att liggytan inte värms upp av solen. Hundsoffan Sun Cream från TIAKI består enbart av vattentäta material och passar därför perfekt att använda utomhus. Liggytan och den avtagbara kudden av vattentät polyester hålls upp av en stabil metallram med glidsäkra fötter som utan problem tål att din hund hoppar upp och ner. TIAKI Sun Cream hundsoffa i överblick: Snygg solsäng för hundar Lämplig för utomhusbruk: bara vattentäta material Bekväm: uppspänd liggyta, anpassar sig till hundens kroppsform Ventileras underifrån: stabilt, andningsaktivt meshmaterial, behagligt och svalkande, idealiskt för fuktig päls, t.ex. efter ett bad i sjön Upphöjd från underlaget: kyler underifrån, minskar smuts och fukt Stabil konstruktion: pulverlackerad metallram som tål att hunden hoppar upp Avtagbar ryggstödskudde: med kardborrefäste, att luta sig mot och som vindskydd Glidsäkra fötter: minskar risken att hundsoffan flyttar sig Färg: brun/crème Material: liggyta och ryggstödskudde: polyester ram: metall (pulverlackerad), polypropylen (PP) Mått: Notera: lämplig för utomhusbruk. totalmått: L 91 x B 76 x H 18 cm / L 106 x B 76 x H 18 cm liggyta: ca L 78 x B 64 cm/ca L 90 x B 64 cm höjd insteg: 18 cm ryggstödskudde: ca B 10 x H 10 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Maly klösträd - Ljusgrått

  TIAKI Maly klösträd - Ljusgrått
  Om du letar efter ett första klösträd till dina kattungar är Maly från TIAKI det rätta valet! De fyra smala klösstammarna är perfekta för små tassar med klor som fortfarande är mjuka och ger bra möjligheter för tidig klovård. De snygga, halvmåneformade plattformarna på klösträdet Maly från TIAKI gör det lättare för små busiga kissar att klättra mot högre höjder: till toppen, till närmaste möbel eller kanske till ett ännu större klösträd. Eftersom ytorna på de två plattformarna är helt överdragna med gosig plysch är de också perfekta att vila och mysa på när det är dags att ta en liten tupplur. TIAKI klösträd Maly i överblick: Snyggt klösträd för små katter och kattungar Många klösmöjligheter: fyra smala klösstammar, perfekta för kattungar som ska träna på att vässa klorna Två plattformar: ovanpå varandra, i snygg halvmåneform för att vara enklare att ta sig upp på Mjukt plyschöverdrag: inbjuder till att mysa, skonsamt mot tassarna På bordshöjd: perfekt utsiktsplattform eller uppgång till högre möbler och andra klösträd Står stadigt: stor, tung bottenplatta, stabila plattformar som sitter fast ordentligt på de tre stammarna Färg: ljusgrå Totalmått: Ø 50 x H 75 cm Bottenplatta: Ø 50 x H 2 cm Två plattformar: à Ø 40 x H 2 cm Sisalstammar: Ø 5 cm antal/längd: 3/L 34,5 cm Stammar med tygöverdrag: Ø 5 cm antal/längd: 2/L 34,5 cm Observera: endast för inomhusbruk ___________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Green Shades Anti-Slip skål - 850 ml, Ø 23,5 cm

  TIAKI Green Shades Anti-Slip skål - 850 ml, Ø 23,5 cm
  Den glidsäkra matskålen Green Shades är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och kan användas för både torr- och våtfoder samt för vatten. Dessutom imponerar det rostfria materialet med perfekta egenskaper: Materialet är smakneutralt, lätt att rengöra och resistent mot bakterier och mögel. Utsidan på den glidsäkra matskålen Green Shades från TIAKI har en elegant färgsättning i svart och mint, och för ökad stabilitet är matskålen försedd med en silikonring i botten som både du och din fyrfota vän kommer att uppskatta. TIAKI Green Shades glidsäker matskål i överblick: Tvåfärgad matskål för katter och hundar För små och stora: i tre olika storlekar Mångsidig: lämpar sig för vatten, torr- och våtfoder Glider inte: Silikonring på undersidan ger stabilitet Hög kvalitet: tillverkad av rostfritt stål, hygienisk och lätt att rengöra Elegant design: belagd yttersida i vacker färgsättning, matt finish på insidan Material: utvändigt: pulverlackering invändigt: rostfritt stål botten: silikon Färg: mint/svart/silver Skötselråd: diska för hand med milt diskmedel och skölj av noggrant med vatten Storlekstabell: Volym Diameter ovansida Diameter botten Höjd 250 ml 11,5 cm 15,7 cm 3,5 cm 450 ml 15 cm 20 cm 4,5 cm 850 ml 17,5 cm 23,5 cm 5,5 cm Observera: Byt vatten regelbundet så att ditt husdjur alltid har tillgång till färskt dricksvatten. Diska matskålarna av rostfritt stål regelbundet. _____________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Lille klösträd - Mörkgrått

  TIAKI Lille klösträd - Mörkgrått
  Vad är det som tar liten plats, passar i alla hörn och ger dina kattungar fina möjligheter att testa klorna? Klösträdet Lille från TIAKI: det kan allt detta och mycket mer. Med sin vackra, enkla design i elegant mörkgrått passar klösträdet in i alla inredningar och har tre sammetsytor med plyschöverdrag som är sköna för de små lurviga vännerna att vila och ta det lugnt på. Den som vill bli mästare måste börja tidigt: trädet har två klösstammar av robust sisal att klösa på när katten vill det. När det är dags för lek kan klösträdet Lille från TIAKI med sin trappliknande konstruktion göra det lättare att klättra upp till högre möbler eller bli en perfekt lekplats: den översta plattformen är smal och har tillräckligt med plats för en kattunge, vilket kan locka till att sitta där och lekfullt försvara sig mot andra kattungar. Den lite tyngre, triangelformade bottenplattan och stammarnas balanserade placering ger optimal stabilitet och gör att trädet står stadigt. TIAKI klösträd Lille i överblick: Elegant klösträd för mindre katter och kattungar Med två klösstammar: för att klösa och sträcka ut ryggen på olika höjder Mjukt och gosigt: överdrag i behaglig plysch, mjukt för tassarna Plattformar som trappa: som klättringshjälp till möbler eller andra klösträd Herre på täppan: smalare övre plattform, för lekfullt försvar mot andra kattungar Enkel, högkvalitativ design: mörk, matt-sammetsmjuk yta, minimalistisk design Perfekt för hörn: bottenplatta med rät vinkel Står stadigt: den större, tunga bottenplattan förhindrar att trädet välter eller glider Färg: mörkgrå Totalmått: L 49 x B 48 x H 75 cm Bottenplatta: L 44 x B 44 cm Två plattformar: L 40 x B 40 x H 2 cm/L 40 x B 25 x H 2 cm Sisalstammar: Ø 7 cm antal/längd: 2/ca 35 cm Stammar med tygöverdrag: Ø 5 cm antal/längd: 3/ca 35 cm Observera: endast för inomhusbruk. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI korg för leksaker - Ø 27 x H 24 cm

  TIAKI korg för leksaker - Ø 27 x H 24 cm
  Oavsett om du har en hund, katt eller annat husdjur: Den som älskar sitt djur, samlar ofta på sig alla möjliga leksaker med tiden. För att dessa inte ska sprida ut sig över hela hemmet ser TIAKI förvaringskorg för leksaker till att skapa ordning i lekstugan! Materialet av slitstarkt bomullsrep trotsar tänder och vassa klor, om ditt husdjur skulle komma på idén att även betrakta själva korgen som en leksak. Den stabila formen på TIAKI korg för leksaker ser till att innehållet stannar på plats. Den är praktiskt utrustad med handtag så att den lätt kan lyftas upp och flyttas, till exempel från hemmets lekplats till ett annat rum. Den neutrala, lugna designen med texten “Toys” går bra ihop alla inredningar. TIAKI korg för leksaker i korthet: Praktisk förvaringskorg för alla typer av leksaker Robust rep: av bomull, står emot tänder och klor Formstabil: perfekt för förvaring av lekbollar, tuggleksaker eller kattspön Med handtag: enkel att ta tag i och bära i Enkel, minimalistisk design: i svartvitt, med påsydd “Toys”-text Färg: svart-vit Material: 70 % polyester, 30 % bomull Mått: totalt: Ø 27 x H 24 cm ståyta: Ø 23 cm handtag: L 15 x B 2 cm Skötselråd: kan inte tvättas i maskin, dammsuga av om den blir smutsig eller rengör försiktigt med en fuktig trasa Observera: Leksakerna som visas i produktfotona ingår inte i leveransen! ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Chenille hundsäng - L 65 x B 60 x H 18 cm

  TIAKI Chenille hundsäng - L 65 x B 60 x H 18 cm
  Den bekväma hundsängen TIAKI Chenille är nästintill överlägsen när det gäller bekvämlighet: Materialmixen av underbart fluffig chenille-fransar och mjukt kviltat tyg gör den till ett riktigt mysparadis. På den vadderade kanten kan din älskade fyrbenta vän bekvämt luta sitt huvudet och drömma sig iväg. Den uttagbara, vändbara kudden är fylld med memoryskum, som anpassar sig exakt till hundens kroppsform och ger ännu mer komfort. Därför är hundsängen Chenille från TIAKI också perfekt lämpad för hundar med ledproblem samt för äldre fyrbenta vänner. Även det låga insteget hjälper äldre hundar att med lätthet nå sin nya favoritsovplats. TIAKI Chenille i överblick: Bekväm hundsäng för små till medelstora hundar Perfekt även för äldre hundar eller hundar med ledproblem Spännande materialmix: insida och en kuddsida med chenille-fransar, utsidan och den andra kuddsidan av kviltat tyg Uttagbar, vändbar kudde: fylld med memoryskum, ger hög liggkomfort Tjock kant: med mjuk fyllning, för att bekvämt kunna luta sig mot och lägga huvudet på Med glidsäkra noppor: förhindrar att hundsängen flyttar på sig av misstag Bekväm ligghöjd: lätt att kliva in, även för äldre hundar Isolerar och skyddar bra: mot kalla golv och hårda golv Genomtänkt material: slitstarkt och lättskött Färg: espressobrun/grå Material: yttermaterial: kviltat tyg och mycket tät chenille av 100 % polyester fyllning på sidorna: 100 % polyester fyllning i kudden: strimlat memoryskum av 100 % polyuretan botten: polyester/glidsäkra noppor av PVC Mått: totalt: L 65 x B 60 x H 18 cm/L 85 x B 80 x H 22 cm liggyta: L 62 x B 56 cm/L 82 x B 76 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Hänvisning: Eftersom kudden av memoryskum pressas ihop mycket hårt av frakttekniska skäl, tar det ca 48 timmar innan den svällt ut helt och når sin slutliga höjd. Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Nelly hundfilt - L 140 x B 125 cm

  TIAKI Nelly hundfilt - L 140 x B 125 cm
  Med det bekväma TIAKI hundtäcket Nelly hör djurhår, smuts och repor på dina vadderade möbler till det förflutna! Men det genomtänkta hundtillbehöret är inte bara ett skydd för dina möbler, de skyddar också din älskade fyrbenta vän mot kalla golv och hårda underlag – för visst drömmer man som bäst när det är varmt och bekvämt! TIAKI hundtäcke Nelly är dessutom den perfekta följeslagaren när du är på språng, för att ge din hund en mysig plats i bilen eller när du besöker en restaurang. Den gulliga tassmönstret som är fäst på det gosigt mjuka fleecetyget ger hundtäcket också ett extra charmigt u TIAKI Nelly i överblick: Praktiskt hundtäcke för hemmet och på resa Skyddar vadderade möbler: mot djurhår, smuts och slitage Väl genomtänkt: vattentätt membran på insidan Bekvämt: behagligt mjuk liggyta för husdjur Flexibel användning: kan användas på båda sidor Isolerar bra: skyddar mot kalla och hårda underlag Perfekt för när du är på språng: på bilsäten, i bagageutrymmet eller vid restaurangbesök Genomtänkt design: med snygg tass-applikation Färg: grått/svart Material: polarfleece av 100 % polyester Mått: ca L 140 x B 125 cm / L 200 x B 137 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Cloud hundfilt - L 140 x B 125 cm

  TIAKI Cloud hundfilt - L 140 x B 125 cm
  Med det mysiga TIAKI-hundtäcket Cloud är din älskade fyrbenta vän i sjunde himlen. Den fluffiga och mjuka ytan är perfekt för den kallare årstiden. Täcket kan också tjäna väl som värmande överdrag för hundsängar och andra liggytor – och så är vinterbädden klar! Dessutom skyddar det även favoritplatser som vadderade möbler från hår, smuts och slitage. Men TIAKI hundtäcke Cloud är inte bara lämpligt för hemmets fyra väggar, utan även för mobil användning i bilen eller vid restaurangbesök. På så sätt kan din hund koppla av även när ni är på språng! Täckets smarta design gör att den kan användas på båda sidor: Den ena sidan består av mjuk fleece och den andra av mjuk plysch. TIAKI Cloud i överblick: Fluffigt hundtäcke för hemmet och på resa Skydd på vadderade möbler: mot djurhår, smuts och slitage Behagligt mjuk liggyta för husdjur: förfinar befintliga liggytor, perfekt för kallare dagar Kan användas på båda sidor: med en fleece- eller en plyschsida Skyddar bra: mot kalla och hårda golv Passar även på resor: i bilsäten, i bagageutrymmet eller när du besöker en restaurang Färg: silver/antracit Material: 100 % polyester Mått: ca L 100 x B 72 cm / L 140 x B 125 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Toffee hundfilt - L 140 x B 125 cm

  TIAKI Toffee hundfilt - L 140 x B 125 cm
  Det mysiga, stora TIAKI hundtäcket Toffee passar till allt: Oavsett om det är för att skydda vadderade möbler i hemmets fyra väggar eller för användning i bilen eller när du besöker en restaurang, så kommer din hund att känna sig som hemma överallt tack vare det snygga täcket. Det isolerar bra mot kalla och hårda golv, så att din älskade fyrbenta vän kan koppla av utan att bli frusen eller ligga obekvämt. Det eleganta kviltade utseendet gör hundtäcket Toffee från TIAKI till en populär kompis även rent utseendemässigt! Den glidsäkra undersidan gör att det inte halkar så lätt. De robusta och lättskötta materialen avrundar den övergripande bilden och gör täcket till ett absolut måste i din hunds vardag. TIAKI Toffee i överblick: Stort hundtäcke för hemmet och på när ni är på språng Ett bra skydd för vadderade möbler: mot djurhår, smuts och slitage Med glidsäker funktion: minskar risken att täcket råkar glida iväg eller att man halkar på det Vattentätt: skyddar t.ex. bilsäten från smuts och fukt efter promenader i fuktigt väder eller från små olyckor i hundsängen Kviltat material: snyggt utseende, håller fodret på plats Perfekt för när du är på språng: på bilsäten eller vid restaurangbesök Skyddar mot kalla och hårda golv Väl genomtänkt: slitstarka, lättskötta material Färg: espressobrun Material: täcke: kviltat tyg och innerfoder av 100 % polyester botten: polyester/glidsäker PVC-beläggning Mått: ca L 140 x B 125 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Cloud hundfilt - L 100 x B 72 cm

  TIAKI Cloud hundfilt - L 100 x B 72 cm
  Med det mysiga TIAKI-hundtäcket Cloud är din älskade fyrbenta vän i sjunde himlen. Den fluffiga och mjuka ytan är perfekt för den kallare årstiden. Täcket kan också tjäna väl som värmande överdrag för hundsängar och andra liggytor – och så är vinterbädden klar! Dessutom skyddar det även favoritplatser som vadderade möbler från hår, smuts och slitage. Men TIAKI hundtäcke Cloud är inte bara lämpligt för hemmets fyra väggar, utan även för mobil användning i bilen eller vid restaurangbesök. På så sätt kan din hund koppla av även när ni är på språng! Täckets smarta design gör att den kan användas på båda sidor: Den ena sidan består av mjuk fleece och den andra av mjuk plysch. TIAKI Cloud i överblick: Fluffigt hundtäcke för hemmet och på resa Skydd på vadderade möbler: mot djurhår, smuts och slitage Behagligt mjuk liggyta för husdjur: förfinar befintliga liggytor, perfekt för kallare dagar Kan användas på båda sidor: med en fleece- eller en plyschsida Skyddar bra: mot kalla och hårda golv Passar även på resor: i bilsäten, i bagageutrymmet eller när du besöker en restaurang Färg: silver/antracit Material: 100 % polyester Mått: ca L 100 x B 72 cm / L 140 x B 125 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Rope Ball med handslinga - L 23 x Ø 8,3 cm

  TIAKI Rope Ball med handslinga - L 23 x Ø 8,3 cm
  Med den smarta hundleksaken TIAKI Rope Ball med handslinga blir lekstunderna tillsammans med din hund ännu roligare! Den är tillverkad av slitstarkt rep, så att den klarar även de vildaste dragkamperna och att bli tuggad på. Tack vare den stora öglan och att den är så bra att kasta med är den också mycket lämplig för apportering. På så sätt uppmuntras din hunds medfödda instinkter och ni kan motionera och trötta ut er tillsammans! Det tandvänliga materialet kan hjälpa till att avlägsna plack på din älskade hunds tänder och på så sätt bidra till den dagliga munhygienen. TIAKI hundleksak med repboll med handslinga är också perfekt lämpad för valpar, eftersom den kan hjälpa dem under tandsprickningen. Den enkla, moderna designen behöver inga krusiduller, utan är främst inriktad på funktionalitet och hållbarhet. TIAKI Rope Ball med handslinga i korthet: Flätad leksaksboll med ögla för hundar Tillverkad av slitstarkt rep: perfekt för vilda dragkamper och tugglekar Möjliggör gemensamma lek mellan människa och hund: perfekt att dra och slita i och för apportering Tandvänligt material: kan stödja munhygienen genom att minska tandbeläggningen Baserat på hundars naturliga behov: främjar hundens instinkter Hjälper vid tandsprickning: lämpar sig även för valpar Funktionell: minimalistisk, modern design Färg: vit Material: repboll: 60 % polyester, 40 % bomull etikett: konstläder Mått: L 23 x Ø 8,3 cm Hänvisning: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Rope Ring - Ø 18 x H 4,5 cm

  TIAKI Rope Ring - Ø 18 x H 4,5 cm
  Det finns inget som hundar älskar mer än att leka tillsammans med sin älskade husse eller matte! Med den genomtänkta TIAKI hundleksaken repring kan det gå vilt varje dag: Lekringen är tillverkad av slitstarkt rep – ett idealiskt material för omfattande dragkamper och tuggstunder. Om din hund föredrar att apportera är leksaken perfekt för detta. Då aktiveras de medfödda jakt- och bytesinstinkterna och din älskade fyrbenta vän får ett artriktigt underhållningsprogram! Men TIAKI hundleksak repring är också bra för den dagliga munhygienen: Att tugga ordentligt på lekringen kan nämligen hjälpa till att ta bort irriterande tandbeläggning. Det kan också underlätta för valparna när de får tänder. Den moderna, enkla designen kompletterar leksakens höga funktionalitet. TIAKI Rope Ringi överblick: Flätad lekring för hundar Tillverkat av robust rep: perfekt för vilda dragkamper och härliga tuggstunder För gemensam lek: perfekt att dra i, slita i och apportera Tandvänligt material: hjälper till att avlägsna tandbeläggning vid tuggning och bidrar till munhygienen Möjliggör artanpassade lekar: främjar hundens naturliga instinkter Även perfekt för valpar: hjälper till vid tandsprickning Enkel och funktionell: minimalistisk, modern design Färg: vit Material: ring: 60 % polyester, 40 % bomull etikett: konstläder Mått: Ø 18 x H 4,5 cm Notera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.