TIAKI produkter

 • zoolove Wellness hundsoffa - L 100 x B 65 x H 30 cm

  zoolove Wellness hundsoffa - L 100 x B 65 x H 30 cm
  På den mysiga soffan Wellness från zoolove är det enkelt att sova bekvämt och med stil! Den högkvalitativa möbeln med vadderade rygg-och armstöd kan stoltsera med både en smakfull design och högsta liggkomfort. Soffan har ett lager med det kända memory foam (viscofoam) som är ett viscoelastiskt material som formar sig efter kroppen och avlastar ledar och ryggrad, så den är ett måste för anspråksfulla hundar, hundar med ledbesvär eller seniorhunden. Den tjocka madrassen med en halksäker botten skyddar hunden mot kyla och golvvärme, som båda är obehagliga för hunden. Soffan har ett lager med memory foam, också känt som "skumgummit med minne". Memory foam anpassar sig genom kroppsvärmen efter kroppens konturer. Det avlastar och är mycket bekvämt att sova på. Madrassen är speciellt behaglig för hundar med ledbesvär, eftersom det mjuka materialet ger efter och avlastar leder och ryggrad och andra utskjutande kroppsdelar som exempelvis höftbenen. Hunden kan sova bekvämt och avkopplande utan det trycker på ömmande leder. Det flexibla materialet återfår sin ursprungliga form när hunden kliver upp. De bekvämt stoppade ryggstöden runtom soffan är komfortabla att luta sig mot eller lägga huvudet på. Hur hunden än föredrar att ligga, på den ombonade soffan zoolove Wellness kan den helt säkert hitta en bekväm position! Den snygga designen med en mjuk, kviltad yta i en diskret, stilfull färg kan kombineras med alla inredningsstilar. Överdraget är lättvårdat och kan tas av och tvättas i 30°C. På framsidan finns zoolove-loggan - den står för bästa kvalitet och justhet: När du köper en zoolove-produkt hjälper du djur i nöd - med varje varje produkt som säljs donerar zooplus 10 % av försäljningspriset (exklusive moms) till en djurorganisation! zoolove Wellness hundsoffa: Idealisk för känslig, äldre eller ledsjuka hundar Lyxig känsla: den behagligt mjuka, kviltade strukturen i en stilfull nyans är tidlöst elegant Särskilt bekväm och skonar lederna tack vare memory foam (viscofoam): madrassen formas efter hundens anatomi genom kroppsvärmen när den ligger på madrassen och återfår den ursprungliga formen när hunden kliver upp igen Med höga kanter: bekväma rygg- och armstöd att luta huvudet mot Lättskött: det avtagbara överdraget är tvättbart i 30°C maskintvätt Med halkfri botten Högkvalitativ bearbetning Färg: brun Material: madrass: skumgummi (H ca 5 cm) memory foam "viscofoam" (höjd ca 3,5 cm) överdrag: 100% polyester Mått: totala mått: L 100 x B 65 x H 30 cm liggyta: ca L 84 x B 57 cm kanter: ca B 16 x H 20 cm madrass: ca H 9 cm zoolove by zooplus – en liten insats med stor inverkan! Att göra gott tillsammans är enkelt med zooplus välgörenhetsinitiativ zoolove by zooplus. Notera: Eftersom memory foam-madrassen pressas ihop hårt av fraktskäl tar det cirka 48 timmar efter uppackningen innan den har vecklats ut helt och nått slutlig höjd. Placera ett underlag mellan sängen och trägolvet eller PVC-golvet för att förhindra att golvet eventuellt missfärgas.
 • TIAKI Slow Feed Puzzle intelligensleksak - L 34,8 x B 34,8 x H 5,7 cm

  TIAKI Slow Feed Puzzle intelligensleksak - L 34,8 x B 34,8 x H 5,7 cm
  Din hund kan knappt vänta på sina måltider och brukar sluka sin mat? Med TIAKI intelligensleksak Slow Feed Puzzle måste din älskling arbeta sig till sina snacks eller foderbitar. Det här är inte bara roligt – långsamma måltider främjar också en sund matsmältning. De 4 roterande elementen består av en mängd olika hinder, som koner och olika spår. Under finns fack som också är fyllda med godsaker och måste hittas av din hund. För nybörjare kan elementen fixeras så att din hund först kan lära känna TIAKI intelligensleksak Slow Feed Puzzle. Din hund är alltid mentalt utmanad och kommer inte längre att ha tråkigt! TIAKI intelligensleksak Slow Feed Puzzle i överblick: Mångsidig aktivitetsleksak för hundar Kan användas med torrfoder eller torra snacks Mental träning: måste arbeta sig till sin mat, sysselsättningen minskar stress tristess Långsamma måltider: förhindrar att hunden slukar maten, långsammare foderintag kan främja en sund matsmältning Omväxlande: 4 roterande element med underliggande matningsfack och olika hinder Olika svårighetsgrader: elementen kan fixeras för nybörjare Snygg design: tassmotiv koner i form av ben Golvvänliga skumgummifötter Lätt att rengöra: helt löstagbara fack Färg: beige Material: plast Mått: totalt: ca L 34,8 x B 34,8 x H 5,7 cm roterande element: ca 4 x Ø 12,5 cm Skötselanvisningar: torka av med en fuktig trasa tvätta med ett milt rengöringsmedel Notera: Endast för husdjur. Inte lämplig för barn! Lämna aldrig dina husdjur utan uppsikt med leksaken. Ingen leksak är oförstörbar. Låt inte ditt husdjur fortsätta använda en leksak som är skadad, trasig eller saknade delar. Om den av misstag sväljer små delar, kontakta omedelbart en veterinär. Håll borta från värmekällor och öppen låga. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med lokala standarder och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Memory Foam hundmadrass, brun - S: L 80 x B 60 x H 17 cm

  TIAKI Memory Foam hundmadrass, brun - S: L 80 x B 60 x H 17 cm
  Har din fyrbenta vän led- och ryggproblem eller vill du bara ge din älskling en extra bekväm liggplats? På den tjockt vadderade TIAKI Memory Foam-madrassen kommer hunden helt säkert att tillbringa många avkopplande timmar och få den vila som den behöver. Fyllningen av Memory Foam-flingor anpassar sig till hundens kropp och avlastar på så sätt rygg och leder. Men TIAKI Memory Foam-hundmadrassen är inte bara mycket bekväm, utan också väldigt lättskött: det är enkelt att få bort hundhår från det slitstarka överdraget och det kan vid behov också tvättas i maskin. TIAKI hundmadrass Memory Foam, brun i korthet: Ortopedisk liggkudde för små till stora hundar Med Memory Foam: anpassar sig till hundens kroppsform, optimal tryckavlastning för ryggrad och leder Behagligt yttermaterial: silkeslen liggyta, hundhår går lätt att borsta av Mycket fyllning: tjock vaddering skyddar mot kalla golv Fyllmaterial i separat överdrag: med dragkedja för att fyllningsmängden ska kunna anpassas individuellt Avtagbart överdrag: lätt att tvätta i maskin Glidsäker botten: motverkar oavsiktlig förflyttning, ger fäste på hala golv Bärhandtag på ena långsidan: för enklare transport Snygg design: överdrag av robust möbeltyg, kanter med passpoaler i samma färg Färg: brun Material: yttermaterial: 100 % polyestertyg fyllning: 100 % flingor av Memory Foam innertyg: 100 % PP botten: 100 % PP Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Storlekstabell: Storlek Totala mått Liggyta S L 80 x B 60 x H 17 cm L 80 x B 60 cm M L 100 x B 70 x H 18 cm L 100 x B 70 cm L L 120 x B 90 x H 19 cm L 120 x B 90 cm Observera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet.
 • TIAKI hundbassäng med skyddstak - Ø 120 x H 30 cm

  TIAKI hundbassäng med skyddstak - Ø 120 x H 30 cm
  Färgglad simbassäng för hundar, ger svalka under varma sommardagar, med praktisk utloppsventil och behändig bärväska, går snabbt att montera och packa ihop, behöver inte pumpas upp, av PVC och MDF
 • TIAKI Blue Dragonite hundleksak - ca L 31 x B 21 x H 15 cm

  TIAKI Blue Dragonite hundleksak - ca L 31 x B 21 x H 15 cm
  För alla drakälskare: med hundleksaken Blue Dragonite från TIAKI har du chansen att ge din hund en ny förtrollande vän! Det gosiga plyschdjuret är en liten blå-gul drake som har härligt mjuk fyllning så att din fyrbenta kompis lätt kan ta tag i den och leka eller ta med den till korgen och mysa med. Den vänliga draken har dessutom två stora squeakers som uppmuntrar hunden att leka och busa. Benen på hundleksaken Blue Dragonite från TIAKI är inte fyllda för att det ska vara lätt att skaka och dra i den. Eftersom de omsorgsfullt designade detaljerna, som drakens glada ansikte, är broderade har leksaken heller inga smådelar som kan sväljas. Och om draken blir smutsig kan den enkelt tvättas i maskin. TIAKI Blue Dragonite hundleksak i överblick: Gulligt plyschdrake för hundar Med två stora squeakers: uppmuntrar till lek Gosigt mjuk: av mjuk plysch, för att gosa och mysa eller som kudde Hängande ben: inte fyllda, viftar roligt vid lek, perfekta att skaka och dra mjukt i Mjuk fyllning: lätt att ta tag i och kasta Broderat ansikte: inga smådelar som kan sväljas Färg: blå, gul Material: 100 % polyester Mått: ca L 31 x B 21 x H 15 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Hänvisning: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Water Melon flytande vattenmelon med boll - Ø 25,5 x H 8,5 cm

  TIAKI Water Melon flytande vattenmelon med boll - Ø 25,5 x H 8,5 cm
  Om din hund gillar att busa runt i vattnet och du fortfarande behöver en lämplig leksak, ja då är TIAKI flytande vattenmelon med boll det rätta valet. Den roliga frisbeen med originell vattenmelon-look är nämligen perfekt att kasta, fånga och apportera. Tack vare att den väger så lite flyger den riktigt långt – så du kan rasta av din lekfulla kompis ordentligt! Men det är inte allt, för i mitten av den flytande vattenmelonen från TIAKI sitter också en boll med noppor som du kan ta ut vid behov för att skapa ännu mer lekglädje! Bollen är tillverkad av TPR, som inte bara är extremt robust, utan också studsar och flyter utmärkt, vilket gör att den kan användas både på land och i vattnet. Vid tuggning är nopporna sköna mot din tandköttet på din hund, eftersom de masserar det försiktigt och på så sätt stimulerar blodcirkulationen. TIAKI Water Melon flytande vattenmelon med boll i överblick: Fruktig badleksak för hundar Två i ett: stor kastskiva med uttagbar boll med noppor Perfekt för långa vilda lekar i vattnet: av vattentätt, flytande material Frisbee att fånga och apportera: låg vikt, flyger långt I läckert melondesign: färg och form som en skuren vattenmelon Noppboll av TPR: slitstarkt material, studsar och flyter på både land och vatten Skön gommassage: noppor ger en spännande känsla i munnen, masserar tandköttet och främjar blodcirkulationen Färg: röd/grön Material: frisbee: polyester (överdrag), skumgummi (fyllning) boll: TPR (Thermo Plastic Rubber) Mått: frisbee: Ø 25,5 x H 2 cm boll: Ø 8,5 cm Observera: Precis som med alla andra produkter bör du hålla ditt husdjur under uppsikt när det använder den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Squeaker Ananas - L 16 x B 8 x H 7 cm

  TIAKI Squeaker Ananas - L 16 x B 8 x H 7 cm
  Om din hund älskar att leka i vattnet och den fortfarande behöver en lämplig leksak för det, är TIAKI hundleksak ananas med pipljud det rätta valet: Den är färgglad, den är glad och den flyter på vattnet! Tack vare sin iögonfallande färg och vattentåliga egenskaper försvinner den inte så lätt under vilda lekar vid vattenbrynet eller i närmaste damm och passar utmärkt för roliga fångst- och apporteringslekar. Det integrerade pipljudet ser dessutom till att ananasen piper så där härligt när din hund biter i den – det kommer säkert att få den utom sig av glädje! Ananasbladen är försedda med prasselfolie som avger spännande prasslande ljud som kan motivera din fyrbenta vän till att leka. Under tiden får hunden även arbeta ordentligt med tänderna på det mjuka, tuggvänliga materialet i TIAKI hundleksaken ananas med pipljud. Det är inte bara skoj, utan tillfredsställer också hundens naturliga tuggbehov. TIAKI Squeaker Ananas i överblick: Rolig vattenleksak för hundar I fruktig design: i form av en ananas Med pipljud: ger ljusa ljud ifrån sig när hunden biter på den, vilket uppmuntrar till lek och tugg Flyter: av luftigt, vattentätt material, perfekt för att fånga och apportera i vattnet Prasslande blad: bearbetad prasselfolie för extra ljudåterkoppling Fast material: tillfredsställer tugginstinkten, mjukt för gommen Perfekt storlek: lämplig för både små och stora hundar Högkvalitativt utförande: utan lösa trådar eller smådelar som kan sväljas Färg: gul, grön Material: 100 % polyester Mått: L 16 x B 8 x H 7 cm Observera: Precis som med alla andra produkter bör du hålla ditt husdjur under uppsikt när det använder den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig. Observera: Poolen som visas på produktbilderna ingår inte i leveransen! ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Lemonade kylmatta - L 50 x B 90 cm

  TIAKI Lemonade kylmatta - L 50 x B 90 cm
  När det blir riktigt varmt på sommaren kan det hända att det skapar stress hos din hund eller katt, eftersom de inte bara kan ta av sig pälsen på samma sätt som människor tar av sig kläderna. Då hjälper TIAKI kylmatta Lemonade. Den är utrustad med en fyllning av svalkande gel som kan hjälpa din älskade fyrbenta vän att reglera kroppstemperaturen. Du behöver du inte ens lägga den smarta mattan i kylskåpet eller frysfacket för att den ska bli kall! TIAKI kylmatta/kyldyna Lemonade ger ditt husdjur en behaglig liggplats, eftersom gelskummet inuti anpassar sig perfekt till kroppsformen. När den inte behövs kan mattan enkelt vikas ihop och stuvas undan. De material som används är helt ogiftiga och därmed även miljövänliga. Kylmattans glada citronmönster gör en dessutom på gott humör och väcker sommarkänslor! TIAKI Lemonade kylmatta i korthet: Svalkande kylmatta/kyldyna för hundar och katter Perfekt för varma dagar: fylld med svalkande gel, hjälper till att svalka och reglera kroppstemperaturen Praktisk hantering: behöver inte förvaras i kylskåp eller kylfack för att ha en svalkande effekt Bekväm liggyta: mjukt gelskum, anpassar sig efter kroppsformen, mycket bekväm Tar liten plats vid förvaring: kan enkelt vikas ihop och stuvas undan när den inte används Miljövänlig: uteslutande ofarliga, ogiftiga material Sött tryck med citroner: snygg design som ger längtan efter sommar och lemonad Färg: ljusblå/gul Material: yttermaterial: 100 % polyester fyllning: gelskum undersida: 100 % polyester med PVC-beläggning Totalmått: storlek 1: L 50 x B 40 cm storlek 2: L 90 x B 50 cm Skötselråd: rengörs punktvis, torka av med en fuktig trasa ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Squishy kattspö - 1 st

  TIAKI Squishy kattspö - 1 st
  Lekspön finns det många, men det sofistikerade TIAKI kattspöet Squishy är verkligen något extra! På lekstaven sitter nämligen en snygg leksakskudde som ser ut som en härlig manet. Med sin stickade yta i lila och de broderade ögonen har leksaksmaneten sin egen charm – där blir dessutom den gemensamma leken till ett visuellt nöje! En manet behöver naturligtvis också tentakler: Dessa ingår i form av många jutesnören som dinglar längst ner på manetens kropp och gör leken ännu mer spännande för din katt, eftersom de fladdrar så härligt när leksaksspöet rör på sig. De söta små ögonen på den lilla havsvarelsen är förresten broderade; här har man medvetet undvikit smådelar som kan sväljas. Den snygga pinnen av äkta trä är riktigt slät och utan stickor, så att den ligger bra i handen och är bekväm att hålla i. TIAKI Squishy kattspö i överblick: Sött lekspö för katter Med lekkudde i form av en manet: i stickad look Roliga tentakler: fladdrande jutesnören, vajar och lockar till lek Underbart glänsande: snöre av släta, silverglänsande fibrer, snyggt och slitstarkt Pinne av riktigt trä: naturligt material, slätt slipad och utan stickor Med broderade detaljer: inga små delar som kan sväljas Snyggt utseende: behagligt lila, litet havsdjur för havsälskare Färg: lila/silver/natur Material: spö: riktigt trä snöre: 100 % polyester manet: 100 % polyester Mått spö: totallängd: ca 85 cm spö: L 30 cm snöre: ca L 40 cm Mått manet: kropp: Ø 8 x H 4 cm snören: ca L 13 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig dina husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Uppsöka omedelbart en veterinär om små delar sväljs av misstag. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Ice Cream kattspö med delbar stav - 1 st

  TIAKI Ice Cream kattspö med delbar stav - 1 st
  Riktig glass är kanske inte precis det rätta för katter, så som tur är finns TIAKI Ice Cream kattspö med delbar stav. Leksaksspöet för katter består av flera härliga, iögonfallande färger och är därför en riktig uppmärksamhetsmagnet! Med sin roliga leksaksglasstrut samt de färgglada fjädrarna och bjällran bjuder den in dig och din katt till intensiva bytes- och jaktlekar – för ett gemensamt nöje! Hänget på den snygga lekspöet kan du enkelt byta ut om det behövs omväxling, det sitter bara fast i en enkel ögla. Dessutom kan du enkelt skruva isär TIAKI Ice Cream kattspö i fyra enskilda delar och sedan stuva undan det när det inte behövs. Tack vare det ergonomiskt formade handtaget med uttag för fingrarna ligger leksaksspöet bra och säkert i handen. TIAKI Ice Cream kattspö med delbar stav i överblick: Lekspö i flera delar för katter Snygg lekkudde formad som en glass: kontrastrika tyger och färger drar till sig uppmärksamheten Med fjädrar och bjällra: imiterar byte och lockar till jakt Kan plockas isär i fyra delar: enkel skruvkonstruktion, variabel längd, lätt att stuva undan och förvara Med ergonomiskt handtag: fingerutsprång gör det lättare att hålla fast leksaksspöet Utbytbart hänge: snöre knutet över en enkel ögla, lätt att byta Färgglad design: ger gott humör och är roligt att leka med Färg: flerfärgad/svart Material: hänge: polyester, fjädrar spö: plast (polypropylen, PP), metall (skruvar) Mått: totallängd: ca 125 cm möjliga längder på staven: L 58 cm L 42,5 cm L 27,5 cm grepp: L 12,5 x B 2 x H 1,5 cm snöre: ca L 50 cm hänge med glass: Ø 5 x L 11 cm (med fjädrar: ca Ø 5 x L 19 cm) Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig dina husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Uppsöka omedelbart en veterinär om små delar sväljs av misstag. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Sea Horse flytande hundleksak - L 19 x B 12 x H 5 cm

  TIAKI Sea Horse flytande hundleksak - L 19 x B 12 x H 5 cm
  Många hundar älskar att simma och busa i vattnet. Om din hund också hör till dem som älskar vatten, är TIAKI flytande hundleksak sjöhäst precis det rätta för den! Den flyter och är därför perfekt för din hund att leka med i vattnet. Leksakssjöhäst tar upp vatten och ger en välkommen svalka när din hund trycker på den med munnen. TIAKI Sea Horse flytande hundleksak är utrustad med en squeaker som ger ifrån sig underbara pipljud – för ännu mer skoj och uppmuntran! Dessutom är den försedd med folie som prasslar härligt vid beröring. Det gör de fina hundöronen glada. Med sin söta sjöhästlook, de vackra broderierna och den marina färgen är vattenleksaken ett riktigt blickfång. Nu drar vi till hundbadplatsen! TIAKI Sea Horse flytande hundleksak: Söt vattenleksak för hundar Flyter: perfekt för lek och skoj i vattnet Absorberar vatten: svalkar på så vis hundar när de biter i den Med squeaker: piper uppmuntrande under leken Prasslande folie: prasslar vid beröring, uppmuntrar till lek Svalkande effekt: lämplig även för valpar som håller på att få tänder Söt design: “Let’s Play”-broderi på fenan, broderade ögon, vänlig färg Färg: ljusblå Material: yttermaterial: 100 % polyester fyllning: prasselfolie, squeaker i bomull och plast Mått: L 19 x B 11 x H 5 cm Hänvisning: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. Observera: Poolen som visas på produktbilderna ingår inte i leveransen! ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Leckerli Allrounder magväska - Höftomfång 90 - 130 cm justerbart

  TIAKI Leckerli Allrounder magväska - Höftomfång 90 - 130 cm justerbart
  En praktisk ledsagare på utflykter med din fyrbenta vän: TIAKI godis höftväska Allrounder har förvaringsutrymme för hundgodis och andra småsaker som du behöver på promenaden. Dessa får plats i ett stort fack med dragkedja samt i tre olika ytterfickor. Den grå snackspåsen har en höftrem som kan ställas in steglöst för att kunna justeras individuellt. Reflekterande element ger bättre synlighet vid promenader i mörker. Snackspåsen i TIAKI godis höftväska Allrounder går att ta ut ur fodralet med hjälp av kardborreband för att fylla på den, förvara resten av godiset i kylskåpet eller tvätta i tvättmaskinen. TIAKI godis höftväska Allrounder i korthet: Praktisk snacks- och förvaringsväska för hundgodis och tillbehör Perfekt när du är på språng: perfekt att förvara belöningssnacks och viktiga tillbehör i Uttagbar foderpåse: kan fästas på höftväskan med hjälp av kardborreband kan stängas med dragsko, kan tvättas Stort huvudfack med dragkedja: det finns plats för börs, mobiltelefon, klicker, nycklar m. m. Med steglöst inställbar höftrem: kan anpassas individuellt till kroppen, för bra passform Bajspåshållare: integrerad i en liten, förslutningsbar påse Nätficka: med elastisk öppning, perfekt för boll m.m. Reflekterande element: för bättre synlighet i mörker Vadderad baksida med nätöverdrag Magnetstängning på snackspåsen Integrerad nyckelring på insidan 2 stora D-ringar på utsidan Färg: grå Material: 100 % polyester Mått: väska: B 38 x H 17,5 cm innerfack: ca B 25 x H 14 cm snackspåse: ca B 14 x H 14 cm höftomfång: ca L 90–130 cm Artikelns vikt: ca 200 g Skötselråd: foderpåsen kan tvättas i maskin i 30 °C, torka av väskan med fuktig trasa ________________________________________________________________________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Rope Ring - Ø 18 x H 4,5 cm

  TIAKI Rope Ring - Ø 18 x H 4,5 cm
  Det finns inget som hundar älskar mer än att leka tillsammans med sin älskade husse eller matte! Med den genomtänkta TIAKI hundleksaken repring kan det gå vilt varje dag: Lekringen är tillverkad av slitstarkt rep – ett idealiskt material för omfattande dragkamper och tuggstunder. Om din hund föredrar att apportera är leksaken perfekt för detta. Då aktiveras de medfödda jakt- och bytesinstinkterna och din älskade fyrbenta vän får ett artriktigt underhållningsprogram! Men TIAKI hundleksak repring är också bra för den dagliga munhygienen: Att tugga ordentligt på lekringen kan nämligen hjälpa till att ta bort irriterande tandbeläggning. Det kan också underlätta för valparna när de får tänder. Den moderna, enkla designen kompletterar leksakens höga funktionalitet. TIAKI Rope Ringi överblick: Flätad lekring för hundar Tillverkat av robust rep: perfekt för vilda dragkamper och härliga tuggstunder För gemensam lek: perfekt att dra i, slita i och apportera Tandvänligt material: hjälper till att avlägsna tandbeläggning vid tuggning och bidrar till munhygienen Möjliggör artanpassade lekar: främjar hundens naturliga instinkter Även perfekt för valpar: hjälper till vid tandsprickning Enkel och funktionell: minimalistisk, modern design Färg: vit Material: ring: 60 % polyester, 40 % bomull etikett: konstläder Mått: Ø 18 x H 4,5 cm Notera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Rope Ball med handslinga - L 23 x Ø 8,3 cm

  TIAKI Rope Ball med handslinga - L 23 x Ø 8,3 cm
  Med den smarta hundleksaken TIAKI Rope Ball med handslinga blir lekstunderna tillsammans med din hund ännu roligare! Den är tillverkad av slitstarkt rep, så att den klarar även de vildaste dragkamperna och att bli tuggad på. Tack vare den stora öglan och att den är så bra att kasta med är den också mycket lämplig för apportering. På så sätt uppmuntras din hunds medfödda instinkter och ni kan motionera och trötta ut er tillsammans! Det tandvänliga materialet kan hjälpa till att avlägsna plack på din älskade hunds tänder och på så sätt bidra till den dagliga munhygienen. TIAKI hundleksak med repboll med handslinga är också perfekt lämpad för valpar, eftersom den kan hjälpa dem under tandsprickningen. Den enkla, moderna designen behöver inga krusiduller, utan är främst inriktad på funktionalitet och hållbarhet. TIAKI Rope Ball med handslinga i korthet: Flätad leksaksboll med ögla för hundar Tillverkad av slitstarkt rep: perfekt för vilda dragkamper och tugglekar Möjliggör gemensamma lek mellan människa och hund: perfekt att dra och slita i och för apportering Tandvänligt material: kan stödja munhygienen genom att minska tandbeläggningen Baserat på hundars naturliga behov: främjar hundens instinkter Hjälper vid tandsprickning: lämpar sig även för valpar Funktionell: minimalistisk, modern design Färg: vit Material: repboll: 60 % polyester, 40 % bomull etikett: konstläder Mått: L 23 x Ø 8,3 cm Hänvisning: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Carrot hundleksak - Ø 3,5 x L 22 cm

  TIAKI Carrot hundleksak - Ø 3,5 x L 22 cm
  Vissa hundar gillar riktiga morötter. Och om din fyrbenta vän inte hör till dessa, så kommer den ändå att älska den här moroten! Den härliga hundleksaken från TIAKI har nämligen formen av en morot och är flätad av robust bomullsrep. Den är inte bara perfekt att tugga ordentligt på, den kan också bidra till den dagliga tandvården och stärka käkmusklerna. För valpar kan leksaken även vara till hjälp när de byter tänder. Självklart är den skojiga moroten också perfekt för gemensamma lekar – så kan du fördjupa vänskapen med din hund ytterligare! Tack vare den runda formen kan din pälskling enkelt bära leksaksmoroten från TIAKI i munnen. Med sin snygga, färgstarka design är lekmoroten dessutom lätt att upptäcka när hunden har lämnat den någonstans efter leken. TIAKI Carrot hundleksak i överblick: Härlig leksak i form av en morot för hundar i alla storlekar Av slitstarkt bomullsrep: uppmuntrar till att tugga, kan stödja tandvården och träna käkmusklerna Naturliga och slitstarka bomullsfibrer: bra för tänder och tandkött Perfekt att kasta, skaka och tugga på: lätt att ta upp med munnen tack vare den runda formen Även perfekt för valpar: för lek och som hjälp att byta tänder För roliga lekar: stärker bandet mellan människa och hund Syns tydligt: klar, iögonfallande färg som sticker ut från omgivningen Högkvalitativa och giftfria material: för säkerhet vid lek Färg: orange/grön Totala mått: ca Ø 3,5 x L 22 cm Material: bomull Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Cloud hundfilt - L 100 x B 72 cm

  TIAKI Cloud hundfilt - L 100 x B 72 cm
  Med det mysiga TIAKI-hundtäcket Cloud är din älskade fyrbenta vän i sjunde himlen. Den fluffiga och mjuka ytan är perfekt för den kallare årstiden. Täcket kan också tjäna väl som värmande överdrag för hundsängar och andra liggytor – och så är vinterbädden klar! Dessutom skyddar det även favoritplatser som vadderade möbler från hår, smuts och slitage. Men TIAKI hundtäcke Cloud är inte bara lämpligt för hemmets fyra väggar, utan även för mobil användning i bilen eller vid restaurangbesök. På så sätt kan din hund koppla av även när ni är på språng! Täckets smarta design gör att den kan användas på båda sidor: Den ena sidan består av mjuk fleece och den andra av mjuk plysch. TIAKI Cloud i överblick: Fluffigt hundtäcke för hemmet och på resa Skydd på vadderade möbler: mot djurhår, smuts och slitage Behagligt mjuk liggyta för husdjur: förfinar befintliga liggytor, perfekt för kallare dagar Kan användas på båda sidor: med en fleece- eller en plyschsida Skyddar bra: mot kalla och hårda golv Passar även på resor: i bilsäten, i bagageutrymmet eller när du besöker en restaurang Färg: silver/antracit Material: 100 % polyester Mått: ca L 100 x B 72 cm / L 140 x B 125 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Chenille hundsäng - L 85 x B 80 x H 22 cm

  TIAKI Chenille hundsäng - L 85 x B 80 x H 22 cm
  Den bekväma hundsängen TIAKI Chenille är nästintill överlägsen när det gäller bekvämlighet: Materialmixen av underbart fluffig chenille-fransar och mjukt kviltat tyg gör den till ett riktigt mysparadis. På den vadderade kanten kan din älskade fyrbenta vän bekvämt luta sitt huvudet och drömma sig iväg. Den uttagbara, vändbara kudden är fylld med memoryskum, som anpassar sig exakt till hundens kroppsform och ger ännu mer komfort. Därför är hundsängen Chenille från TIAKI också perfekt lämpad för hundar med ledproblem samt för äldre fyrbenta vänner. Även det låga insteget hjälper äldre hundar att med lätthet nå sin nya favoritsovplats. TIAKI Chenille i överblick: Bekväm hundsäng för små till medelstora hundar Perfekt även för äldre hundar eller hundar med ledproblem Spännande materialmix: insida och en kuddsida med chenille-fransar, utsidan och den andra kuddsidan av kviltat tyg Uttagbar, vändbar kudde: fylld med memoryskum, ger hög liggkomfort Tjock kant: med mjuk fyllning, för att bekvämt kunna luta sig mot och lägga huvudet på Med glidsäkra noppor: förhindrar att hundsängen flyttar på sig av misstag Bekväm ligghöjd: lätt att kliva in, även för äldre hundar Isolerar och skyddar bra: mot kalla golv och hårda golv Genomtänkt material: slitstarkt och lättskött Färg: espressobrun/grå Material: yttermaterial: kviltat tyg och mycket tät chenille av 100 % polyester fyllning på sidorna: 100 % polyester fyllning i kudden: strimlat memoryskum av 100 % polyuretan botten: polyester/glidsäkra noppor av PVC Mått: totalt: L 65 x B 60 x H 18 cm/L 85 x B 80 x H 22 cm liggyta: L 62 x B 56 cm/L 82 x B 76 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Hänvisning: Eftersom kudden av memoryskum pressas ihop mycket hårt av frakttekniska skäl, tar det ca 48 timmar innan den svällt ut helt och når sin slutliga höjd. Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Toffee hundfilt - L 140 x B 125 cm

  TIAKI Toffee hundfilt - L 140 x B 125 cm
  Det mysiga, stora TIAKI hundtäcket Toffee passar till allt: Oavsett om det är för att skydda vadderade möbler i hemmets fyra väggar eller för användning i bilen eller när du besöker en restaurang, så kommer din hund att känna sig som hemma överallt tack vare det snygga täcket. Det isolerar bra mot kalla och hårda golv, så att din älskade fyrbenta vän kan koppla av utan att bli frusen eller ligga obekvämt. Det eleganta kviltade utseendet gör hundtäcket Toffee från TIAKI till en populär kompis även rent utseendemässigt! Den glidsäkra undersidan gör att det inte halkar så lätt. De robusta och lättskötta materialen avrundar den övergripande bilden och gör täcket till ett absolut måste i din hunds vardag. TIAKI Toffee i överblick: Stort hundtäcke för hemmet och på när ni är på språng Ett bra skydd för vadderade möbler: mot djurhår, smuts och slitage Med glidsäker funktion: minskar risken att täcket råkar glida iväg eller att man halkar på det Vattentätt: skyddar t.ex. bilsäten från smuts och fukt efter promenader i fuktigt väder eller från små olyckor i hundsängen Kviltat material: snyggt utseende, håller fodret på plats Perfekt för när du är på språng: på bilsäten eller vid restaurangbesök Skyddar mot kalla och hårda golv Väl genomtänkt: slitstarka, lättskötta material Färg: espressobrun Material: täcke: kviltat tyg och innerfoder av 100 % polyester botten: polyester/glidsäker PVC-beläggning Mått: ca L 140 x B 125 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Cloud hundfilt - L 140 x B 125 cm

  TIAKI Cloud hundfilt - L 140 x B 125 cm
  Med det mysiga TIAKI-hundtäcket Cloud är din älskade fyrbenta vän i sjunde himlen. Den fluffiga och mjuka ytan är perfekt för den kallare årstiden. Täcket kan också tjäna väl som värmande överdrag för hundsängar och andra liggytor – och så är vinterbädden klar! Dessutom skyddar det även favoritplatser som vadderade möbler från hår, smuts och slitage. Men TIAKI hundtäcke Cloud är inte bara lämpligt för hemmets fyra väggar, utan även för mobil användning i bilen eller vid restaurangbesök. På så sätt kan din hund koppla av även när ni är på språng! Täckets smarta design gör att den kan användas på båda sidor: Den ena sidan består av mjuk fleece och den andra av mjuk plysch. TIAKI Cloud i överblick: Fluffigt hundtäcke för hemmet och på resa Skydd på vadderade möbler: mot djurhår, smuts och slitage Behagligt mjuk liggyta för husdjur: förfinar befintliga liggytor, perfekt för kallare dagar Kan användas på båda sidor: med en fleece- eller en plyschsida Skyddar bra: mot kalla och hårda golv Passar även på resor: i bilsäten, i bagageutrymmet eller när du besöker en restaurang Färg: silver/antracit Material: 100 % polyester Mått: ca L 100 x B 72 cm / L 140 x B 125 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Nelly hundfilt - L 200 x B 137 cm

  TIAKI Nelly hundfilt - L 200 x B 137 cm
  Med det bekväma TIAKI hundtäcket Nelly hör djurhår, smuts och repor på dina vadderade möbler till det förflutna! Men det genomtänkta hundtillbehöret är inte bara ett skydd för dina möbler, de skyddar också din älskade fyrbenta vän mot kalla golv och hårda underlag – för visst drömmer man som bäst när det är varmt och bekvämt! TIAKI hundtäcke Nelly är dessutom den perfekta följeslagaren när du är på språng, för att ge din hund en mysig plats i bilen eller när du besöker en restaurang. Den gulliga tassmönstret som är fäst på det gosigt mjuka fleecetyget ger hundtäcket också ett extra charmigt u TIAKI Nelly i överblick: Praktiskt hundtäcke för hemmet och på resa Skyddar vadderade möbler: mot djurhår, smuts och slitage Väl genomtänkt: vattentätt membran på insidan Bekvämt: behagligt mjuk liggyta för husdjur Flexibel användning: kan användas på båda sidor Isolerar bra: skyddar mot kalla och hårda underlag Perfekt för när du är på språng: på bilsäten, i bagageutrymmet eller vid restaurangbesök Genomtänkt design: med snygg tass-applikation Färg: grått/svart Material: polarfleece av 100 % polyester Mått: ca L 140 x B 125 cm / L 200 x B 137 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Nelly hundfilt - L 140 x B 125 cm

  TIAKI Nelly hundfilt - L 140 x B 125 cm
  Med det bekväma TIAKI hundtäcket Nelly hör djurhår, smuts och repor på dina vadderade möbler till det förflutna! Men det genomtänkta hundtillbehöret är inte bara ett skydd för dina möbler, de skyddar också din älskade fyrbenta vän mot kalla golv och hårda underlag – för visst drömmer man som bäst när det är varmt och bekvämt! TIAKI hundtäcke Nelly är dessutom den perfekta följeslagaren när du är på språng, för att ge din hund en mysig plats i bilen eller när du besöker en restaurang. Den gulliga tassmönstret som är fäst på det gosigt mjuka fleecetyget ger hundtäcket också ett extra charmigt u TIAKI Nelly i överblick: Praktiskt hundtäcke för hemmet och på resa Skyddar vadderade möbler: mot djurhår, smuts och slitage Väl genomtänkt: vattentätt membran på insidan Bekvämt: behagligt mjuk liggyta för husdjur Flexibel användning: kan användas på båda sidor Isolerar bra: skyddar mot kalla och hårda underlag Perfekt för när du är på språng: på bilsäten, i bagageutrymmet eller vid restaurangbesök Genomtänkt design: med snygg tass-applikation Färg: grått/svart Material: polarfleece av 100 % polyester Mått: ca L 140 x B 125 cm / L 200 x B 137 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Chenille hundsäng - L 65 x B 60 x H 18 cm

  TIAKI Chenille hundsäng - L 65 x B 60 x H 18 cm
  Den bekväma hundsängen TIAKI Chenille är nästintill överlägsen när det gäller bekvämlighet: Materialmixen av underbart fluffig chenille-fransar och mjukt kviltat tyg gör den till ett riktigt mysparadis. På den vadderade kanten kan din älskade fyrbenta vän bekvämt luta sitt huvudet och drömma sig iväg. Den uttagbara, vändbara kudden är fylld med memoryskum, som anpassar sig exakt till hundens kroppsform och ger ännu mer komfort. Därför är hundsängen Chenille från TIAKI också perfekt lämpad för hundar med ledproblem samt för äldre fyrbenta vänner. Även det låga insteget hjälper äldre hundar att med lätthet nå sin nya favoritsovplats. TIAKI Chenille i överblick: Bekväm hundsäng för små till medelstora hundar Perfekt även för äldre hundar eller hundar med ledproblem Spännande materialmix: insida och en kuddsida med chenille-fransar, utsidan och den andra kuddsidan av kviltat tyg Uttagbar, vändbar kudde: fylld med memoryskum, ger hög liggkomfort Tjock kant: med mjuk fyllning, för att bekvämt kunna luta sig mot och lägga huvudet på Med glidsäkra noppor: förhindrar att hundsängen flyttar på sig av misstag Bekväm ligghöjd: lätt att kliva in, även för äldre hundar Isolerar och skyddar bra: mot kalla golv och hårda golv Genomtänkt material: slitstarkt och lättskött Färg: espressobrun/grå Material: yttermaterial: kviltat tyg och mycket tät chenille av 100 % polyester fyllning på sidorna: 100 % polyester fyllning i kudden: strimlat memoryskum av 100 % polyuretan botten: polyester/glidsäkra noppor av PVC Mått: totalt: L 65 x B 60 x H 18 cm/L 85 x B 80 x H 22 cm liggyta: L 62 x B 56 cm/L 82 x B 76 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Hänvisning: Eftersom kudden av memoryskum pressas ihop mycket hårt av frakttekniska skäl, tar det ca 48 timmar innan den svällt ut helt och når sin slutliga höjd. Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI korg för leksaker - Ø 27 x H 24 cm

  TIAKI korg för leksaker - Ø 27 x H 24 cm
  Oavsett om du har en hund, katt eller annat husdjur: Den som älskar sitt djur, samlar ofta på sig alla möjliga leksaker med tiden. För att dessa inte ska sprida ut sig över hela hemmet ser TIAKI förvaringskorg för leksaker till att skapa ordning i lekstugan! Materialet av slitstarkt bomullsrep trotsar tänder och vassa klor, om ditt husdjur skulle komma på idén att även betrakta själva korgen som en leksak. Den stabila formen på TIAKI korg för leksaker ser till att innehållet stannar på plats. Den är praktiskt utrustad med handtag så att den lätt kan lyftas upp och flyttas, till exempel från hemmets lekplats till ett annat rum. Den neutrala, lugna designen med texten “Toys” går bra ihop alla inredningar. TIAKI korg för leksaker i korthet: Praktisk förvaringskorg för alla typer av leksaker Robust rep: av bomull, står emot tänder och klor Formstabil: perfekt för förvaring av lekbollar, tuggleksaker eller kattspön Med handtag: enkel att ta tag i och bära i Enkel, minimalistisk design: i svartvitt, med påsydd “Toys”-text Färg: svart-vit Material: 70 % polyester, 30 % bomull Mått: totalt: Ø 27 x H 24 cm ståyta: Ø 23 cm handtag: L 15 x B 2 cm Skötselråd: kan inte tvättas i maskin, dammsuga av om den blir smutsig eller rengör försiktigt med en fuktig trasa Observera: Leksakerna som visas i produktfotona ingår inte i leveransen! ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Lille klösträd - Mörkgrått

  TIAKI Lille klösträd - Mörkgrått
  Vad är det som tar liten plats, passar i alla hörn och ger dina kattungar fina möjligheter att testa klorna? Klösträdet Lille från TIAKI: det kan allt detta och mycket mer. Med sin vackra, enkla design i elegant mörkgrått passar klösträdet in i alla inredningar och har tre sammetsytor med plyschöverdrag som är sköna för de små lurviga vännerna att vila och ta det lugnt på. Den som vill bli mästare måste börja tidigt: trädet har två klösstammar av robust sisal att klösa på när katten vill det. När det är dags för lek kan klösträdet Lille från TIAKI med sin trappliknande konstruktion göra det lättare att klättra upp till högre möbler eller bli en perfekt lekplats: den översta plattformen är smal och har tillräckligt med plats för en kattunge, vilket kan locka till att sitta där och lekfullt försvara sig mot andra kattungar. Den lite tyngre, triangelformade bottenplattan och stammarnas balanserade placering ger optimal stabilitet och gör att trädet står stadigt. TIAKI klösträd Lille i överblick: Elegant klösträd för mindre katter och kattungar Med två klösstammar: för att klösa och sträcka ut ryggen på olika höjder Mjukt och gosigt: överdrag i behaglig plysch, mjukt för tassarna Plattformar som trappa: som klättringshjälp till möbler eller andra klösträd Herre på täppan: smalare övre plattform, för lekfullt försvar mot andra kattungar Enkel, högkvalitativ design: mörk, matt-sammetsmjuk yta, minimalistisk design Perfekt för hörn: bottenplatta med rät vinkel Står stadigt: den större, tunga bottenplattan förhindrar att trädet välter eller glider Färg: mörkgrå Totalmått: L 49 x B 48 x H 75 cm Bottenplatta: L 44 x B 44 cm Två plattformar: L 40 x B 40 x H 2 cm/L 40 x B 25 x H 2 cm Sisalstammar: Ø 7 cm antal/längd: 2/ca 35 cm Stammar med tygöverdrag: Ø 5 cm antal/längd: 3/ca 35 cm Observera: endast för inomhusbruk. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Laiti klösträd - Brunt

  TIAKI Laiti klösträd - Brunt
  Klösträdet Laiti från TIAKI har allt dina katter kan önska sig: en hög sisalstam för att vässa klorna och sträcka ut ryggen ordentligt, två stora, avrundade plattformar med mjukt plyschöverdrag som känns sammetsmjukt mot tassarna varje steg och en tung bottenplatta så att ingenting gungar eller välter även när man busar. Den ultimata klösträdsupplevelsen! Tack vare sin lite mindre storlek är klösträdet Laiti från TIAKI mycket lämpligt för mindre och yngre katter, men kan också fungera utmärkt som komplement till andra, större klösträd. Plattformarnas trappliknande placering kan göra det lättare för dina små pälsklingar att klättra upp till andra plattformar eller möbler om trädet står på rätt ställe. Men det går också bra att stanna kvar på dem, eftersom plattformarna ger tillräckligt med plats för kattungarna att sträcka ut sig eller rulla ihop sig och vila när de behöver en paus från klovården eller allt bus. TIAKI klösträd Laiti i överblick: Snyggt klösträd för mindre katter och kattungar Hög klöspelare: perfekt för att sträcka ut sig och vässa klorna Med två plattformar: tillräckligt med plats att sitta och ligga på eller som trappa till andra möbler Sammetsmjukt plyschöverdrag: mjukt mot tassarna, inbjuder till vila, snygg look Robust bottenplatta: stabil och tålig, klarar även intensiv användning Modern design: spännande form med avrundade hörn, varm färg Färg: brun Totalmått: L 55 x B 53 x H 75 cm Bottenplatta: L 55 x B 53 cm Två plattformar: L 49 x B 29 x H 2 cm/L 45 x B 29 x H 2 cm Sisalstammar: Ø 7 cm antal/längd: 2/ca 35 cm Stammar med tygöverdrag: Ø 5 cm antal/längd: 2/ca 35 cm Observera: endast för inomhusbruk. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Maly klösträd - Ljusgrått

  TIAKI Maly klösträd - Ljusgrått
  Om du letar efter ett första klösträd till dina kattungar är Maly från TIAKI det rätta valet! De fyra smala klösstammarna är perfekta för små tassar med klor som fortfarande är mjuka och ger bra möjligheter för tidig klovård. De snygga, halvmåneformade plattformarna på klösträdet Maly från TIAKI gör det lättare för små busiga kissar att klättra mot högre höjder: till toppen, till närmaste möbel eller kanske till ett ännu större klösträd. Eftersom ytorna på de två plattformarna är helt överdragna med gosig plysch är de också perfekta att vila och mysa på när det är dags att ta en liten tupplur. TIAKI klösträd Maly i överblick: Snyggt klösträd för små katter och kattungar Många klösmöjligheter: fyra smala klösstammar, perfekta för kattungar som ska träna på att vässa klorna Två plattformar: ovanpå varandra, i snygg halvmåneform för att vara enklare att ta sig upp på Mjukt plyschöverdrag: inbjuder till att mysa, skonsamt mot tassarna På bordshöjd: perfekt utsiktsplattform eller uppgång till högre möbler och andra klösträd Står stadigt: stor, tung bottenplatta, stabila plattformar som sitter fast ordentligt på de tre stammarna Färg: ljusgrå Totalmått: Ø 50 x H 75 cm Bottenplatta: Ø 50 x H 2 cm Två plattformar: à Ø 40 x H 2 cm Sisalstammar: Ø 5 cm antal/längd: 3/L 34,5 cm Stammar med tygöverdrag: Ø 5 cm antal/längd: 2/L 34,5 cm Observera: endast för inomhusbruk ___________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Sun Cream hundsoffa - Stl. L: L 91 x B 76 x H 18 cm

  TIAKI Sun Cream hundsoffa - Stl. L: L 91 x B 76 x H 18 cm
  I sommarsolen kan det snabbt bli för varmt för hundarna. Med hundsoffan Sun Cream från TIAKI får din lurviga vän en bekväm och sval liggplats även när det är varmt. Den upphöjda liggytan av flexibelt och andningsaktivt meshmaterial anpassar sig inte bara perfekt till hundens kropp, utan svalkar också genom den effektiva ventilationen underifrån. Den effekten fungerar extra bra på våt päls, eftersom det luftiga meshmaterialet kan få fukten att avdunsta och på så sätt torka pälsen fortare. Dessutom är meshmaterialet i en ljust beige ton, så att liggytan inte värms upp av solen. Hundsoffan Sun Cream från TIAKI består enbart av vattentäta material och passar därför perfekt att använda utomhus. Liggytan och den avtagbara kudden av vattentät polyester hålls upp av en stabil metallram med glidsäkra fötter som utan problem tål att din hund hoppar upp och ner. TIAKI Sun Cream hundsoffa i överblick: Snygg solsäng för hundar Lämplig för utomhusbruk: bara vattentäta material Bekväm: uppspänd liggyta, anpassar sig till hundens kroppsform Ventileras underifrån: stabilt, andningsaktivt meshmaterial, behagligt och svalkande, idealiskt för fuktig päls, t.ex. efter ett bad i sjön Upphöjd från underlaget: kyler underifrån, minskar smuts och fukt Stabil konstruktion: pulverlackerad metallram som tål att hunden hoppar upp Avtagbar ryggstödskudde: med kardborrefäste, att luta sig mot och som vindskydd Glidsäkra fötter: minskar risken att hundsoffan flyttar sig Färg: brun/crème Material: liggyta och ryggstödskudde: polyester ram: metall (pulverlackerad), polypropylen (PP) Mått: totalmått: L 91 x B 76 x H 18 cm / L 106 x B 76 x H 18 cm liggyta: ca L 78 x B 64 cm/ca L 90 x B 64 cm höjd insteg: 18 cm ryggstödskudde: ca B 10 x H 10 cm Notera: lämplig för utomhusbruk. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Sun Cream hundsoffa - Stl. XL: L 106 x B 76 x H 18 cm

  TIAKI Sun Cream hundsoffa - Stl. XL: L 106 x B 76 x H 18 cm
  I sommarsolen kan det snabbt bli för varmt för hundarna. Med hundsoffan Sun Cream från TIAKI får din lurviga vän en bekväm och sval liggplats även när det är varmt. Den upphöjda liggytan av flexibelt och andningsaktivt meshmaterial anpassar sig inte bara perfekt till hundens kropp, utan svalkar också genom den effektiva ventilationen underifrån. Den effekten fungerar extra bra på våt päls, eftersom det luftiga meshmaterialet kan få fukten att avdunsta och på så sätt torka pälsen fortare. Dessutom är meshmaterialet i en ljust beige ton, så att liggytan inte värms upp av solen. Hundsoffan Sun Cream från TIAKI består enbart av vattentäta material och passar därför perfekt att använda utomhus. Liggytan och den avtagbara kudden av vattentät polyester hålls upp av en stabil metallram med glidsäkra fötter som utan problem tål att din hund hoppar upp och ner. TIAKI Sun Cream hundsoffa i överblick: Snygg solsäng för hundar Lämplig för utomhusbruk: bara vattentäta material Bekväm: uppspänd liggyta, anpassar sig till hundens kroppsform Ventileras underifrån: stabilt, andningsaktivt meshmaterial, behagligt och svalkande, idealiskt för fuktig päls, t.ex. efter ett bad i sjön Upphöjd från underlaget: kyler underifrån, minskar smuts och fukt Stabil konstruktion: pulverlackerad metallram som tål att hunden hoppar upp Avtagbar ryggstödskudde: med kardborrefäste, att luta sig mot och som vindskydd Glidsäkra fötter: minskar risken att hundsoffan flyttar sig Färg: brun/crème Material: liggyta och ryggstödskudde: polyester ram: metall (pulverlackerad), polypropylen (PP) Mått: totalmått: L 91 x B 76 x H 18 cm / L 106 x B 76 x H 18 cm liggyta: ca L 78 x B 64 cm/ca L 90 x B 64 cm höjd insteg: 18 cm ryggstödskudde: ca B 10 x H 10 cm Notera: lämplig för utomhusbruk. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Sun Stripes hundsäng - L 80 x B 80 x H 30 cm

  TIAKI Sun Stripes hundsäng - L 80 x B 80 x H 30 cm
  Vad sägs om en campingstol för din fyrbenta vän som är lika lätt att transportera och montera som din egen? Med hundsängen Sun Stripes från TIAKI får din pälskling en bekväm och skuggig liggplats som är skyddad mot UV-strålar och regn. Takets form ger ett effektivt skydd samtidigt som vind fortfarande kan fläkta behagligt. Där kan din fyrbenta vän koppla av bredvid dig och ha det skönt utan att behöva lida av värmen även om solen steker. Den lätta hundsängen Sun Stripes från TIAKI är enkel att ta med i den medföljande väskan med axelrem, och tack vare den smarta och robusta konstruktionen är den lätt att montera och ta isär igen. Beroende på vädret kan sängen användas med eller utan tak. Det är bara att börja planera för sommarutflykterna alltså. TIAKI Sun Stripes hundsäng i överblick: Praktisk campingsäng för små och medelstora hundar Perfekt att ha med: för lata dagar vid sjön eller när ni campar Avtagbart tak: skyddar mot lätt regn och direkt solsken, vattentätt och UV-resistent Bekväm utomhussäng: tjock, uppspänd liggyta, att vila och koppla av på Mobil och flexibel: lätt att montera och ta isär, låg vikt Står stadigt: på fyra stabila fötter, med hål för markpinnar (markpinnar ingår inte i leveransen) Inklusive bärväska: med axelrem, för enkel transport Hundversionen av campingstolar för människor Färg: grå/vit Material: tak/liggyta: polyester stomme: plast (PP, polypropylen), metall Mått: totalmått: L 80 x B 80 x H 30 cm liggyta: L 80 x B 80 cm instegshöjd: ca 30 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Forrest hundkudde - Stl. M: L 115 x B 85 x H 18 cm

  TIAKI Forrest hundkudde - Stl. M: L 115 x B 85 x H 18 cm
  Med den bekväma hundkudden Forrest från TIAKI kan din älskade fyrbenta vän koppla av efter en spännande dag! Samtidigt kan den sträcka ut ryggraden ordentligt eftersom hundkudden har en stor liggyta, som dessutom är täckt med ett mjukt fleecetyg för hunden att gosa in sig i. Tack vare sin tjocka fyllning ger TIAKI hundkudde Forrest ett bra skydd mot kalla golv, för visst sover man mycket bättre när det är varm och mjukt bäddat. Med sin undersida i PVC glider den snygga hundkudden inte så lätt. Den vackra färgsättningen och passpoalerna samt handtaget av ädelt konstläder gör den till en hundmöbel som man gärna tittar på. Din hund kommer att sova som i sjunde himlen! TIAKI Forrest hundkudde i överblick: Mysig liggkudde för medelstora till stora hundar Plan liggyta, ingen kant: perfekt för att sträcka ut ryggraden helt Mjuk yta: av gosigt fleecetyg, perfekt att gosa med Högkvalitativ och klassisk design: diskret färg, passpoaler och handtag av mörkt konstläder Tjock vaddering: skyddar mot kalla golv Avtagbart överdrag: för enkel rengöring Glidsäkra noppor: av PVC-material Med bärhandtag: för enklare transport av madrassen Färg: olivgrön med färgglada ränder Material: överdrag och fyllning: 100 % polyester botten: polyester och PVC-noppor Mått: storlek S: L 90 x B 60 x H 15 cm storlek M: L 115 x B 85 x H 18 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Notera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra att golvet eventuellt missfärgas. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Giraff stickad hundleksak - L 11 x B 6 x H 18 cm

  TIAKI Giraff stickad hundleksak - L 11 x B 6 x H 18 cm
  Längtar din fyrbenta vän efter en ny lekkamrat? Kanske kan den söta, gula långhalsen inta den positionen. Hundleksaken giraff från TIAKI imponerar med sitt detaljrika, stickade utseende liksom med det inre. Ett animerande pipljud ger din fyrbenta vän många aktionsfyllda lektimmar. Den stickade hundleksaken TIAKI Giraff är lätt att ta tag i på halsen och skaka. Formen är dessutom utmärkt för att kasta – så det finns inget som står i vägen för interaktiva apporteringslekar mellan dig och din älskling. TIAKI Giraff stickad hundleksak i korthet: Gullig gosleksak för små och medelstora hundar Underbar design: stickad, med söta applikationer och ett sött ansikte Animerande pipljud: piper när hunden biter i den och uppmuntrar till lek Mjuk fyllning: med bomullsfyllning, lätt att ta tag i, även lämplig att gosa med Lång hals: passar bra för att skaka och plocka upp Färg: gul Material: 100 % polyester Mått: L 11 x B 6 x H 18 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Stegosaurus - L 40 x B 11 x H 19 cm

  TIAKI Stegosaurus - L 40 x B 11 x H 19 cm
  Jättarna från urminnes tider har ju alltid varit mycket populära hos barn – från och med nu kommer förmodligen även din fyrbenta vän att bli en riktig dinosaurieälskare. Så snart den vänliga TIAKI-hundleksaken Stegosaurus flyttar in hos dig, kommer din hund att ha en gosig lekkamrat vid sin sida både under vilda äventyr och under lugna och avkopplande pauser. TIAKI hundleksak Stegosaurus är perfekt att mysa och gosa med tack vare sin mjuka manchesteryta. Men den är också perfekt att kasta och skaka. Stegosaurussvansen är tillverkad av fast rep som många hundar älskar att tugga på och som samtidigt kan skrapa av tandbeläggningen och på så sätt bidra till munhygienen. TIAKI Stegosaurus hundleksak i korthet: Gullig gosleksak för hundar Spännande materialmix: olika konsistenser som rep, filt och bomull ger omväxling Squeaker i magen: animerande pipljud när den trycks eller bits ihop Slitstarkt rep: perfekt för att tugga på, kan stödja munhygienen Mjuk fyllning: med mycket bomullsfyllning, lätt att ta tag i, även lämplig att gosa med Lång hals och svans: gör den lättare att plocka upp, bra att skaka på Broderade ögon: inga smådelar som kan sväljas Färg: ljusblå Material: 100 % polyester Mått: L 40 x B 11 x H 19 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin vid 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Morot sniffleksak - L 14,2 x B 4,5 x H 4,5 cm

  TIAKI Morot sniffleksak - L 14,2 x B 4,5 x H 4,5 cm
  Denna morot luktar ju inte alls som grönsaker... kan det vara så att det döljer sig något annat gott i den? “Ner med nosen och leta godiset” är vad som gäller när din hund lägger tassarna på TIAKI sniffleksak morot. Leksaken är gjord av slitstarkt TPR (termoplastiskt gummi) och passar perfekt för tugglada fyrbenta vänner som behöver få utlopp för sitt tuggbehov. Samtidigt är materialet skonsamt mot tänder och tandkött, vilket även gör TIAKI sniffleksak morot lämplig för valpar som håller på att få tänder. I den stora öppningen kan du gömma godis och torrfoderkroketter som din hund sedan kan nosa fram för att nå på ett skickligt sätt. TIAKI sniffleksak morot i korthet: Skojig nosleksak för hundar Passar också för katter och valpar Perfekt för nosarbete: kan fyllas med godis, väcker intresset och främjar koncentrationsförmågan Lugnar tuggdriften: kan motverka destruktivt tuggande, väl lämpad för valpar som får tänder Slitstarkt material: flexibla egenskaper, skonsamt för tänder och tandkött Främjar självständig lek: kan träna långvarig aktivitet med leksaker Lätt att rengöra: enkelt att rengöra med vatten och ett milt rengöringsmedel Färg: orange Material: 100 % TPR Mått: totalt: L 14,2 x B 4,5 x H 4,5 cm öppning: ca L 2 x B 2 x D 13 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI igelkottsboll - Ø 8,3 cm

  TIAKI igelkottsboll - Ø 8,3 cm
  Om din hund är galen i bollar får igelkottsbollen från TIAKI inte saknas i er samling! Den transparenta rosa bollen med de många piggarna är en klassiker som får hundhjärtan att slå snabbare. Det tandvänliga TPR-materialet är lätt att ta tag i med munnen och passar även för valpar som just håller på att byta tänder. Piggarna masserar tandköttet när djuret biter på bollen och kan hjälpa till att ta bort tandbeläggning. Termoplastiskt gummi är dessutom vädertåligt och kan flyta, vilket gör att den taggiga bollen från TIAKI även kan användas för lekar vid och i vattnet. TIAKI igelkottsboll i korthet: Praktisk lekboll för hundar Av slitstarkt TPR: vädertåligt, flexibelt material, perfekt för lekbollar Flyter: även för lek i och vid vattnet Kasta, fånga, apportera: ett måste för alla hundar som gillar att leka med bollar Skonsam för tänder och tandkött: masserar försiktigt och kan ha hjälpande effekt under tandbytet Gemensam lek: tid tillsammans främjar bandet mellan människa och djur Material: TPR (Thermo Plastic Rubber) Färg: rosa Storlek: ca Ø 8,3 cm Produktens vikt: 65 g Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Giraff med rep hundleksak - Stl. S: L 18 x B 11 x H 16 cm

  TIAKI Giraff med rep hundleksak - Stl. S: L 18 x B 11 x H 16 cm
  Med TIAKI hundleksak giraff med rep får du en alldeles speciell lekkamrat till din fyrbenta vän. Det roliga giraffhuvudet gör det möjligt för din hund att leka drag- och apporteringslekar och hunden i lugn och ro även gosa med det. Det är härligt att greppa tag i långa öronen på TIAKI hundleksak giraff med rep och skaka den. En stor squeaker inuti piper uppmuntrande när hunden biter i den. Giraffens två horn är gjorda av fast rep, som inte bara är ett populärt dragmaterial, utan ett material som tack vare sin struktur även främjar hundens munhygien när den tuggar. Det skrapar nämligen av tandbeläggning och motverkar på så sätt dålig andedräkt. TIAKI giraff med rep hundleksak i korthet: Pipande leksak för hundar Med stor squeaker: ger ifrån sig spännande ljud som stimulerar till lek Stabila rep: formstabila, för att tugga och dra i, stödjer munhygienen Mjuk fyllning: lätt att ta tag i, även lämplig för att gosa med Långa öron: lämpar sig för vild omruskningar och att plocka upp med munnen Snygg design Färg: rosa-blårandig Material: 100 % polyester Mått: storlek S: L 18 x B 11 x H 16 cm storlek M: L 27 x B 14 x H 23 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin vid 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Meteorit godisboll - Stl. S: Ø 10 cm

  TIAKI Meteorit godisboll - Stl. S: Ø 10 cm
  Vad är det som har slagit ner här på jorden och som studsar runt så skojigt när den landar? Men oj, det ramlar dessutom ut smakrika godbitar ur öppningen? Med dessa egenskaper drar TIAKI hundleksak godisboll meteorit säkert till sig uppmärksamheten hos din nyfikna fyrbenta vän. Bollen imponerar både med sin ovanliga form, som liknar en meteorit, och med de många egenskaperna hos det TPR-material som används: det är både flexibelt och slitstarkt, sköter om tänderna och tandköttet vid tuggning och är går utmärkt att användas redan av valpar. Din hund kommer naturligtvis att älska TIAKI hundleksak med godisboll meteorit på grund av vad som är inuti dem – de dolda godisarna – och ägna sig ordentligt åt dem. TIAKI Meteorit godisboll i korthet: Enastående intelligensleksak för hundar Passar också för katter och valpar Stor foderöppning: godis faller ut när meteoriten rörs ordentligt, väcker intresset, främjar koncentrationsförmågan, perfekt för att träna nosarbetet Tillfredsställer jakt- och tugginstinkten: lätt att kasta, hoppar oförutsägbart, kan motverka destruktivt tuggbeteende, idealisk aktivitet för valpar som får tänder Av termoplastiskt gummi: skonsamt mot tänder och tandkött, flexibla egenskaper, särskilt tåligt och vädertåligt Främjar långvarig aktivitet med en leksak Tvätta med vatten och milt diskmedel Färg: blå/grå Material: 100 % TPR Mått: totalt: Ø 10 cm/12,5 cm öppning: ca Ø 2 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Meteorit godisboll - Stl. M: Ø 12,5 cm

  TIAKI Meteorit godisboll - Stl. M: Ø 12,5 cm
  Vad är det som har slagit ner här på jorden och som studsar runt så skojigt när den landar? Men oj, det ramlar dessutom ut smakrika godbitar ur öppningen? Med dessa egenskaper drar TIAKI hundleksak godisboll meteorit säkert till sig uppmärksamheten hos din nyfikna fyrbenta vän. Bollen imponerar både med sin ovanliga form, som liknar en meteorit, och med de många egenskaperna hos det TPR-material som används: det är både flexibelt och slitstarkt, sköter om tänderna och tandköttet vid tuggning och är går utmärkt att användas redan av valpar. Din hund kommer naturligtvis att älska TIAKI hundleksak med godisboll meteorit på grund av vad som är inuti dem – de dolda godisarna – och ägna sig ordentligt åt dem. TIAKI Meteorit godisboll i korthet: Enastående intelligensleksak för hundar Passar också för katter och valpar Stor foderöppning: godis faller ut när meteoriten rörs ordentligt, väcker intresset, främjar koncentrationsförmågan, perfekt för att träna nosarbetet Tillfredsställer jakt- och tugginstinkten: lätt att kasta, hoppar oförutsägbart, kan motverka destruktivt tuggbeteende, idealisk aktivitet för valpar som får tänder Av termoplastiskt gummi: skonsamt mot tänder och tandkött, flexibla egenskaper, särskilt tåligt och vädertåligt Främjar långvarig aktivitet med en leksak Tvätta med vatten och milt diskmedel Färg: blå/grå Material: 100 % TPR Mått: totalt: Ø 10 cm/12,5 cm öppning: ca Ø 2 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Giraff med rep hundleksak - Stl. M: L 27 x B 14 x H 23 cm

  TIAKI Giraff med rep hundleksak - Stl. M: L 27 x B 14 x H 23 cm
  Med TIAKI hundleksak giraff med rep får du en alldeles speciell lekkamrat till din fyrbenta vän. Det roliga giraffhuvudet gör det möjligt för din hund att leka drag- och apporteringslekar och hunden i lugn och ro även gosa med det. Det är härligt att greppa tag i långa öronen på TIAKI hundleksak giraff med rep och skaka den. En stor squeaker inuti piper uppmuntrande när hunden biter i den. Giraffens två horn är gjorda av fast rep, som inte bara är ett populärt dragmaterial, utan ett material som tack vare sin struktur även främjar hundens munhygien när den tuggar. Det skrapar nämligen av tandbeläggning och motverkar på så sätt dålig andedräkt. TIAKI giraff med rep hundleksak i korthet: Pipande leksak för hundar Med stor squeaker: ger ifrån sig spännande ljud som stimulerar till lek Stabila rep: formstabila, för att tugga och dra i, stödjer munhygienen Mjuk fyllning: lätt att ta tag i, även lämplig för att gosa med Långa öron: lämpar sig för vild omruskningar och att plocka upp med munnen Snygg design Färg: rosa-blårandig Material: 100 % polyester Mått: storlek S: L 18 x B 11 x H 16 cm storlek M: L 27 x B 14 x H 23 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin vid 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Grass Slow Feeder intelligensleksak - L 29 x B 29 x H 9 cm

  TIAKI Grass Slow Feeder intelligensleksak - L 29 x B 29 x H 9 cm
  Brukar din hund sluka sin mat på nolltid? Och har den kanske på grund av detta matsmältningsbesvär eller kanske till och med kastar upp efter måltiderna? Med TIAKI intelligensleksak Grass Slow Feeder kan du hjälpa den att äta långsammare. Den smarta insatsen, som har en slags gräseffekt, ser till att din hund måste söka efter maten, precis som i naturen. Det resulterar i långsammare måltider, samtidigt som det är en rolig sysselsättning att leta efter foderbitarna! TIAKI intelligensleksak Grass Slow Feeder är lämplig för hundar i alla åldrar. Tack vare den halkfria gummikanten står foderleksaken kvar på sin plats även om din hund blir ivrig och puttar den lite hårdare. TPR-fodret är enkelt att lossa från skålen för rengöring. TIAKI intelligensleksak Grass Slow Feeder i en blick: Aktiverande foderleksak Lämplig för hundar i alla åldrar Sänker hastigheten på måltiderna: idealisk för hundar som slukar sitt foder och är benägna att få matsmältningsproblem eller kastar upp ibland En kul sysselsättning: hunden behöver tid och tålamod för att hitta sin mat Gräsliknande inlägg: ett TPR-inlägg som liknar grässtrån, maten måste hittas mellan grässtråna med hjälp av nosen, tungan och tassarna och plockas upp Mångsidig: flera gömställen för godsaker och torrfoder av alla slag Enkel att rengöra: TPR-inlägget kan enkelt tas ur Halksäker: gummikant på undersidan Färg: vit, turkos Material: 71 % PP, 29 % TPR Mått: totala: Ø 29 x H 9 cm TPR-insats: Ø 17 x H 9 cm Skötselråd: torka ur med en fuktig trasa Hänvisning: Ha alltid din hund under uppsikt när den leker, oavsett vilken leksak den roar sig med. Kontrollera produkten regelbundet och ta bort den om den är trasig för att hunden inte ska skada sig. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Breakfast intelligensleksak - L 19,5 x B 19,5 x H 6 cm

  TIAKI Breakfast intelligensleksak - L 19,5 x B 19,5 x H 6 cm
  Frukosten är dagens viktigaste måltid – det gäller även för din hund! Med TIAKI intelligensleksak Breakfast ger du din älskling särskilt omväxlande och underhållande måltider, för först måste den arbeta för att få fram sina foderbitar. I aktivitetsleksaken kan du gömma torrfoder eller till och med godis under pastelliga och sött designade cupcakes och kaffemuggar. Din hund måste plocka upp formarna med munnen eller tassarna för att få fram godsakerna den känner lukten av. Detta främjar inte bara den mentala aktiviteten, utan också ett långsamt foderintag och en optimal matsmältning. TIAKI Breakfast intelligensleksak i överblick: Stimulerande leksak för hundar Kan fyllas: för att gömma torrfoder eller torra snacks För mental aktivitet: främjar mental sysselsättning Optimal matsmältning: bidrar till långsamt foderupptag, förhindrar att hunden slukar maten Snygg design: gömmor i form av kaffemuggar och cupcakes Gummifötter som skyddar golvet och får leksaken att stå stadigt Svårighetsnivå som även passar nybörjare Interaktiv lek stärker bandet mellan människa och hund Färg: vit/gul/turkos Material: plast Totala mått: Ø 19,5 x H 6 cm Hänvisning: Ha alltid din hund under uppsikt när den leker, oavsett vilken leksak den roar sig med. Kontrollera produkten regelbundet och ta bort den om den är trasig för att hunden inte ska skada sig. _______________________________________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Rope Ball hundleksak - Ø 9,1 cm

  TIAKI Rope Ball hundleksak - Ø 9,1 cm
  Den robusta hundleksaken Rope Ball från TIAKI inbjuder din hund till att dra och tugga ordentligt. Det roligaste är förstås tillsammans med favoritpersonen! För då kan man dra och vrida i leksaken tillsammans – eller så leker man apportering! På så sätt tillgodoses din hunds naturliga jakt- och bytesbehov och ni kan ha kul tillsammans. Dessutom kan TIAKI Rope Ball hjälpa valparna vid tandsprickningen. Materialet är bra för tänderna och kan bidra till att avlägsna irriterande tandbeläggningar och en god munhygien! Leksakens design är funktionell och modern, eftersom den framför allt måste vara robust och hållbar för att kunna lekas varje dag. TIAKI hundleksak Rope Balli korthet: Flätad leksaksboll för hundar Av okänsligt rep: perfekt för intensiva dragkampslekar och tuggande För gemensam interaktion: perfekt för apportering Tandvänlig: hjälper till att reducera tandbeläggning när hunden tuggar på den För lek och skoj: aktiverar medfödda instinkter Stöttar valpar: som tandsprickningshjälp Funktionell design: minimalistisk och modern Färg: vit Material: boll: 60 % polyester, 40 % bomull etikett: konstläder Mått: Ø 9,1 cm Hänvisning: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Rope Stick hundleksak - L 36,5 x Ø 5,5 cm

  TIAKI Rope Stick hundleksak - L 36,5 x Ø 5,5 cm
  Med den robusta hundleksaken TIAKI Rope Stick står ingenting i vägen för vilda lekstunder, eftersom gemensamma aktiviteter mellan människa och hund är det bästa! Lekrepet är tillverkat av rep och tål även omfattande dragkamper och tuggande. Då aktiveras din älskade fyrbenta väns medfödda instinkter. Självklart passar hundleksaken också utmärkt för långa stunder av apporteringslekar! TIAKI Rope Stick har liknande egenskaper som en tandborste: Den omfattande tuggningen kan bidra till att minska irriterande tandbeläggning, vilket garanterar god munhygien. För valpar kan leksaken också hjälpa till när de får tänder. Den enkla, funktionella designen ger lekrepet en modern och tidlös touch. TIAKI Rope Stick i överblick: Flätad repleksak för hundar Tillverkat av slitstarkt rep: perfekt för vilda draglekar och tuggande Interaktiv lek: lämplig för dragkamper tillsammans, slita och apportera Stödjer munhygienen: genom att avlägsna tandbeläggningar Artanpassad: främjar hundens naturliga instinkter Lämplig för valpar: kan hjälpa till vid tandbildning Funktionell design: minimalistisk och modern Färg: vit Material: rep: 60 % polyester, 40 % bomull etikett: konstläder Mått: totalt: L 36,5 x Ø 5,5 cm pinne: L 20 x Ø 5,5 cm Hänvisning: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Silikon Aston Tax skålunderlägg - L 50 x B 25 cm

  TIAKI Silikon Aston Tax skålunderlägg - L 50 x B 25 cm
  När din hund äter och dricker med stor iver är det lätt hänt att en del spiller över kanten. TIAKI Silikon Aston Dachshund skålunderlägg av silikon är det inga problem. Det har plats för upp till två skålar och skyddar golvet runt utfodringsplatsen från smuts. Underlägget är tillverkat av livsmedelssäkert silikon och är vattentätt och glidsäkert. Den förhöjda kanten gör det ännu mer hygienisk, då den förhindrar att vattenstänk rinner över och att skålen flyttar på sig på ett irriterande sätt. Matskålsunderlägget är lättskött. För rengöring är det bara att ställa in det i diskmaskinen. Tack vare sin flexibilitet kan TIAKI Silikon Aston Dachshund skålunderlägg rullas ihop och enkelt stuvas undan – praktiskt även på resor. Dessutom kan du hänga upp silikonmattan i den integrerade öglan. TIAKI Silikon Aston Dachshund skålunderlägg i överblick: Sött skålunderlägg för hundar Håller utfodringsplatsen ren: skyddar golvet mot vatten- och foderrester Hygieniskt material: av livsmedelssäkert, ofarligt silikon Glidsäkert: förhindrar att skålarna glider när djuret dricker och äter Lättskött: lätt att rengöra, lämplig för diskmaskin Förhöjd kant: förhindrar att det rinner över Praktisk upphängningsögla: för platssparande förvaring eller för att torka Väl tilltagen plats: rymmer upp till två vatten- eller matskålar Dekorativ design: med gulligt taxmotiv Fritt från BPA Färg: beige med taxtryck Material: silikon Mått: L 50 x B 25 x H 3 cm Observera: Skålarna som visas på produktbilderna ingår inte i leveransen! ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Forrest hundkudde - Stl. S: L 90 x B 60 x H 15 cm

  TIAKI Forrest hundkudde - Stl. S: L 90 x B 60 x H 15 cm
  Med den bekväma hundkudden Forrest från TIAKI kan din älskade fyrbenta vän koppla av efter en spännande dag! Samtidigt kan den sträcka ut ryggraden ordentligt eftersom hundkudden har en stor liggyta, som dessutom är täckt med ett mjukt fleecetyg för hunden att gosa in sig i. Tack vare sin tjocka fyllning ger TIAKI hundkudde Forrest ett bra skydd mot kalla golv, för visst sover man mycket bättre när det är varm och mjukt bäddat. Med sin undersida i PVC glider den snygga hundkudden inte så lätt. Den vackra färgsättningen och passpoalerna samt handtaget av ädelt konstläder gör den till en hundmöbel som man gärna tittar på. Din hund kommer att sova som i sjunde himlen! TIAKI Forrest hundkudde i överblick: Mysig liggkudde för medelstora till stora hundar Plan liggyta, ingen kant: perfekt för att sträcka ut ryggraden helt Mjuk yta: av gosigt fleecetyg, perfekt att gosa med Högkvalitativ och klassisk design: diskret färg, passpoaler och handtag av mörkt konstläder Tjock vaddering: skyddar mot kalla golv Avtagbart överdrag: för enkel rengöring Glidsäkra noppor: av PVC-material Med bärhandtag: för enklare transport av madrassen Färg: olivgrön med färgglada ränder Material: överdrag och fyllning: 100 % polyester botten: polyester och PVC-noppor Mått: storlek S: L 90 x B 60 x H 15 cm storlek M: L 115 x B 85 x H 18 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Notera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra att golvet eventuellt missfärgas. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI korkgren med rep - L 26 x B 10 x H 5 cm

  TIAKI korkgren med rep - L 26 x B 10 x H 5 cm
  Den sofistikerade hundleksaken från TIAKI, en korkgren med rep, passar för många olika lekmöjligheter – ensam eller tillsammans med din älskling. Den integrerade squeakern avger lustiga pipljud vilket motiverar till vilda lekar! Tack vare den runda formen, som påminner om en gren, ligger leksaken bra i handen och är också perfekt för apportering. De knutna repen som fästs i två av ändarna på TIAKI korkgren lockar hunden att tugga ordentligt och kan därigenom hjälpa till med den dagliga tandvården. På grund av den låga vikten är leksaken också mycket lämplig för små raser. TIAKI korkgren med rep i korthet: Genomtänkt aktivitetsleksak för hundar med naturligt utseende Squeaker: uppmuntrar till lek För gemensamma lekar: stärker förtroendet och relationen mellan människa och hund Rund grenform: perfekt för att kasta och för apporteringslekar, ligger bra i handen, kan enkelt plockas upp med munnen Med knutna rep: att tugga på, kan stödja tandvården Mjuk och slät yta: skonsam för tänderna Låg egenvikt: lämplig även för mindre hundar Färg: brun Material: polyester/kork Mått: cirka L 26 x B 10 x H 5 cm Notera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Cooper tax mjukdjur - L 28 x B 10 x H 23 cm

  TIAKI Cooper tax mjukdjur - L 28 x B 10 x H 23 cm
  Taxar är kända för att ha en alldeles speciell personlighet – och det gäller även den kärleksfullt designade hundleksaken Cooper från TIAKI: Leksaken ut som en rolig tax som har på sig en färgglad tröja! Den stora squeakern, som är dold i leksakens mage ger ifrån sig ett kraftigt pipljud när hunden tuggar på den, och det motiverar din älskade fyrbenta vän att leka och stoja! Den vänliga taxens långa öron är perfekta för att skaka ordentligt på leksaken med munnen och dra i den. Den vackra stickade designen ser speciell och handtillverkad ut och självklart är TIAKI hundleksak tax Cooper behagligt, mjukt fylld. Den har inga smådelar som kan sväljas, eftersom säkerheten alltid kommer i första hand, även vid lek! En annan fördel är att leksaken kan tvättas i maskin. TIAKI Cooper tax i korthet: Näpen hundleksak i form av en tax Med en stor squeaker i magen: uppmuntrar till att bita och leka Långa öron: perfekt att skaka och dra i För gemensamma lekar: kul att kasta och apportera Att gosa med: mjuk fyllning Broderade ögon: inga smådelar som kan sväljas Stickad design: ser högkvalitativ och handgjord ut Färg: ljusbrun/flerfärgad (beige, orange, grön) Material: 100 % polyester Mått: L 28 x B 10 x H 23 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Notera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Pebble hundkudde - Stl. M: L 115 x B 85 x H 18 cm

  TIAKI Pebble hundkudde - Stl. M: L 115 x B 85 x H 18 cm
  Med den gosiga hundkudden Pebble från TIAKI kan din älskade fyrbenta vän drömma om spännande äventyr samtidigt som den slumrar på ett mjukt fleecetyg. Tack vare den generösa liggytan kan hunden sträcka ut ryggraden ordentligt och sova så där underbart gott. Den tidlösa färgställningen och de snygga detaljerna i konstläder ger TIAKI hundkudde Pebble en diskret och klassisk look. Tack vare den tjocka fyllningen skyddar den säkert mot kalla golv, alla hundar gillar ju trots allt att ligga bekvämt och varmt. Den glidsäkra undersidan av PVC ser till att den eleganta hundkudden stannar på sin plats och inte glider iväg. Din hund kommer att koppla av som aldrig förr! TIAKI hundkudde Pebble i korthet: Mjuk liggkudde för medelstora till stora hundar Låg liggyta, utan kant: perfekt för att sträcka ut ryggraden helt och hållet Behaglig yta: mjukt fleecetyg, perfekt att gosa med Högkvalitativ, enkel design: diskreta färger, passpoaler och handtag av mörkt konstläder Tjockt vadderad: skyddar mot kalla golv Avtagbart överdrag: enkel rengöring Glidsäker undersida: av PVC-material Praktiskt handtag: för att enklare förflytta madrassen Färg: grå med färgglada ränder Material: överdrag och fyllning: 100 % polyester botten: polyester och PVC-noppor Mått: storlek S: L 90 x B 60 x H 15 cm storlek M: L 115 x B 85 x H 18 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Notera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra att golvet eventuellt missfärgas. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Outdoor ortopedisk hundmadrass - Utbytesöverdrag plysch, grå

  TIAKI Outdoor ortopedisk hundmadrass - Utbytesöverdrag plysch, grå
  På den mysiga TIAKI ortopediska hundmadrassen Outdoor kan din älskade fyrbenta vän verkligen koppla av. Memoryskummet gör att materialet anpassar sig perfekt till kroppsformen och är därför idealiskt för hundar med ledproblem. Tack vare den plana liggytan kan din hund sträcka ut ryggraden ordentligt – för maximalt avkopplande effekt! Den ortopediska hundmadrassen Outdoor från TIAKI har ett tjockt foder som ger ett mycket bra skydd mot kalla golv. Madrassen övertygar med sin tidlösa design med ett ädelt kviltat mönster. Tack vare PVC-beläggningen på undersidan glider inte den snygga hundsängen och inbjuder till långa, ordentliga tupplurar! TIAKI Outdoor ortopedisk hundmadrass i överblick: Mycket bekväm liggplats för små till medelstora hundar Avtagbart överdrag: med dragkedja på båda sidor, för enkel rengöring Memoryskum: mycket bekväm liggyta, anpassar sig till hundens kropp Plan liggyta, utan kant: perfekt för att sträcka ut ryggraden helt Tjock vaddering: blir inte platt, skyddar mot kalla golv Glidsäker undersida: av PVC-material Högkvalitativ, enkel design: ovansida med snyggt kviltat mönster Genomtänkt design: finns ett utbytes överdrag att köpa till Färg: överdrag: brunt säng: mörkgrå Material: överdrag: 100 % polyester fyllning: memoryskum och skumgummi botten: PVC-noppor, polyester Mått: L 90 x B 60 x H 15 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C TIAKI reservöverdrag för ortopedisk hundmadrass Outdoor i korthet: Mjukt plyschöverdrag för hundmadrass Perfekt för hundar som föredrar en fluffig plats att ligga på Färg: mörkgrå Material: överdrag: 100 % polyester botten: PVC-noppor, polyester Mått: L 90 x B 60 x H 15 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Notera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra att golvet eventuellt missfärgas. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Aral Seagull hundleksak - L 25 x B 11 x H 30 cm

  TIAKI Aral Seagull hundleksak - L 25 x B 11 x H 30 cm
  Den charmiga hundleksaken Aral Seagull från TIAKI gör företrädesvis medelstora till stora hundar glada på flera nivåer: De långa benen av rep bjuder in till njutningsfulla tuggstunder, men även till vilt skakande. Rep är perfekta för detta ändamål, eftersom de är robusta och skonsamma för tänderna och samtidigt stödjer tandvården. En spännande kontrast till det grova repet är de långa, gosigt mjuka plyschvingarna och den mjukt fyllda kroppen. På så sätt ger den söta måsen olika tuggupplevelser: Pipande och prasslande stimuli kompletterar lekglädjen, så att den garanterat är en het kandidat till posten som den framtida favoritleksaken. Men din fyrbenta vän behöver inte leka ensam med Aral Seagull. Den är inte bara bra att kasta iväg och plocka upp, utan tack vare de långa benen är den också perfekt för dragkamper. TIAKI Aral Seagull hundleksak i överblick: Bedårande leksak för medelstora till stora hundar 4-i-1: pipande, prasslande, plysch- och repleksak i ett Långa ben och vingar: för vilt skakande och dragkamp Ben av rep: perfekt att tugga på, skonsamt för tänderna, stödjer tandhygienen Omväxlande känsla: både grova, gosiga och mjukt fyllda material Interaktiv lek: tugga, gosa, kasta, plocka upp och dragkamp Snygg design Färg: grön, blå, gul Material: 100 % polyester Totalmått: L 25 x B 11 x H 30 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI T-Rex hundleksak - ca L 37 x B 16 x H 16 cm

  TIAKI T-Rex hundleksak - ca L 37 x B 16 x H 16 cm
  De riktiga dinosaurierna var lite för stora för att leka med, men den roliga TIAKI-hundleksaken T-Rex har precis rätt format för att ge din fyrbenta kompis nödvändig omväxling i vardagen! Den omsorgsfullt designade T-Rex piper skojigt när din hund biter i den – och det uppmuntrar till vilda lekar! Den mjuka, strukturerade ytan på hundleksaken T-Rex från TIAKI inbjuder inte bara till att tugga ordentligt, utan även till att mysa. Tack vare den avlånga formen är det enkelt att plocka upp lekdinosaurien i munnen och bära runt den. T-rexens ansikte är broderat och har inga smådelar som kan sväljas – för säkra lekar! TIAKI T-Rex hundleksak i överblick: Söt hundleksak i form av en dinosaurie Omsorgsfullt utformad: kul T-Rex i tilltalande färg Piper roligt: animerande pipljud från magen, uppmuntrar till lek Avlång form: lätt att ta tag i med munnen Mjuk, strukturerad yta: perfekt att gosa med Broderat ansikte, inga smådelar som kan sväljas Färg: lila Material: 100 % polyester Totala mått: ca L 16 x B 16 x H 37 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Diplodocus hundleksak - ca L 45 x B 28 x H 12 cm

  TIAKI Diplodocus hundleksak - ca L 45 x B 28 x H 12 cm
  Med hundleksaken Diplodocus från TIAKI kan din fyrbenta vän möta jättarna från det förflutna på ett lekfullt sätt: den söta leksaken i form av en Diplodocus piper skojigt när hunden biter i den. På så sätt uppmuntrar den hunden till vilda lekar! Dinosauriens svans är av rep och är perfekt att tugga på och för den dagliga tandvården. Självklart kan hunden också lätt ta med sig hundleksaken Diplodocus från TIAKI till sin lilla säng och gosa med. Tack vare sin mjuka, strukturerade yta är dinosaurien nämligen också en idealisk myskompis! Eftersom den är avlång är den lätt att ta upp och bära i munnen. Den gosiga leksaken innehåller inga smådelar som kan sväljas, så att hunden kan leka säkert. TIAKI Diplodocus hundleksak i överblick: Söt hundleksak Trevlig form: vänlig dinosaurie i tilltalande ljusgrön färg Med pipljud: animerande squeaker i magen, uppmuntrar till lek För att stödja tandvården: med en svans av rep att tugga på Även perfekt att gosa med: mjuk, strukturerad yta För säkra lekar: broderat ansikte, inga smådelar som kan sväljas Lätt att ta upp med munnen: avlång form Färg: ljusgrön Material: 100 % polyester Totala mått: ca L 45 x B 12 x H 28 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med leksaken. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Throne hundsäng - Ø 65 x H 24 cm

  TIAKI Throne hundsäng - Ø 65 x H 24 cm
  Med den mycket mysiga TIAKI hundsängen Throne för små till medelstora hundar kan din älskade fyrbenta vän känna sig som en kung! På den härligt mjuka liggytan är det underbart att koppla av och gosa ner sig. Den höga kanten är perfekt att luta sig mot och lägga ner det trötta huvudet på efter en spännande dag. Ingången är låg och därför är även lämplig för valpar och äldre hundar. Hundsängen isolerar bra mot kalla golv och skyddar hunden mot hårda underlag, så att den kan ligga varmt och bekvämt. Den intressanta materialmixen av elefantskinnstyg på utsidan och gosigt mjuk kaninpälsimitation på insidan ger TIAKI hundsäng Throne det där lilla extra! Tack vare den fastsydda liggkudden stannar allt på plats även för de mest ihärdiga grävande hundar. TIAKI Throne hundsäng i överblick: Bekväm hundsäng för små till medelstora hundar Bekväm: mjuk liggyta och kant, perfekt för att rulla in sig i Spännande materialmix: mjukt elefantskinn på utsidan, gosig kaninpälsimitation på insidan Fast liggkudde: perfekt för hundar som gräver och bökar runt, går inte att gräva ut ur sängen Hög kant: med mjuk fyllning, för att bekvämt kunna luta sig mot den och lägga huvudet på Bekväm ligghöjd: lätt att kliva in, även för valpar och äldre hundar Isolerar bra: skyddar mot kalla golv och hårda golv Elegant, diskret design: passar harmoniskt in i hemmens interiörer Färg: vetebrun/krämfärgad Material: yttersida: ”elefantskinn” av 100 % polyester insidan kant: imitation av kaninpäls av 100 % polyester fyllning: 100 % PP botten: 100 % polyester Mått: totalt: Ø 65 x H 24 cm liggyta: ca Ø 51 cm ingångens höjd: ca 12 cm kantens tjocklek: ca 7 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Notera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Oktopus hundleksak - ca Ø 12 x H 7 cm

  TIAKI Oktopus hundleksak - ca Ø 12 x H 7 cm
  Med den här gulliga leksaksbläckfisken från TIAKI blir din fyrbenta vän extra glad. Hundleksaken i form av en söt bläckfisk bjuder in till lek, vilket inte bara gör att ni har kul, utan lekarna förstärker också bandet mellan dig och din hund. Leksaken består av slitstarkt bomullsrep, som är perfekt att tugga på och dessutom kan bidra till den dagliga tandvården. För valpar kan leksaken även fungera som hjälp när de byter tänder! Bläckfisken från TIAKI har vacker, iögonfallande orange färg som inte bara är snygg, utan också gör det lätt att hitta leksaken när din hund har lämnat den någonstans i ett hörn i bostaden. Bläckfiskens ögon är broderade och det finns inga smådelar som kan sväljas – för säkra lekar. TIAKI Oktopus hundleksak i överblick: Söt leksak för hundar i alla storlekar Perfekt att kasta, skaka och tugga på Att leka tillsammans stärker bandet mellan människa och hund Tandvänlig: skonsam mot tandköttet, kan hjälpa valpar som byter tänder Robust: bomullsrep, tuggandet kan bidra till att vårda tänderna och träna käkmusklerna Syns tydligt: klar, iögonfallande färg Säker: broderade ögon, inga smådelar som kan sväljas Naturlig: slitstarka bomullsfibrer, högkvalitativa och giftfria material Material: bomull Färg: orange Mått: totala mått: ca Ø 12 x H 7 cm utan ben: ca Ø 6 x H 7 cm Hänvisning: Ha alltid din hund under uppsikt när den leker, oavsett vilken leksak den roar sig med. Kontrollera produkten regelbundet och ta bort den om den är trasig för att hunden inte ska skada sig. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Outdoor ortopedisk hundmadrass - L 90 x B 60 x H 15 cm

  TIAKI Outdoor ortopedisk hundmadrass - L 90 x B 60 x H 15 cm
  På den mysiga TIAKI ortopediska hundmadrassen Outdoor kan din älskade fyrbenta vän verkligen koppla av. Memoryskummet gör att materialet anpassar sig perfekt till kroppsformen och är därför idealiskt för hundar med ledproblem. Tack vare den plana liggytan kan din hund sträcka ut ryggraden ordentligt – för maximalt avkopplande effekt! Den ortopediska hundmadrassen Outdoor från TIAKI har ett tjockt foder som ger ett mycket bra skydd mot kalla golv. Madrassen övertygar med sin tidlösa design med ett ädelt kviltat mönster. Tack vare PVC-beläggningen på undersidan glider inte den snygga hundsängen och inbjuder till långa, ordentliga tupplurar! TIAKI Outdoor ortopedisk hundmadrass i överblick: Mycket bekväm liggplats för små till medelstora hundar Avtagbart överdrag: med dragkedja på båda sidor, för enkel rengöring Memoryskum: mycket bekväm liggyta, anpassar sig till hundens kropp Plan liggyta, utan kant: perfekt för att sträcka ut ryggraden helt Tjock vaddering: blir inte platt, skyddar mot kalla golv Glidsäker undersida: av PVC-material Högkvalitativ, enkel design: ovansida med snyggt kviltat mönster Genomtänkt design: finns ett utbytes överdrag att köpa till Färg: överdrag: brunt säng: mörkgrå Material: överdrag: 100 % polyester fyllning: memoryskum och skumgummi botten: PVC-noppor, polyester Mått: L 90 x B 60 x H 15 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C TIAKI reservöverdrag för ortopedisk hundmadrass Outdoor i korthet: Mjukt plyschöverdrag för hundmadrass Perfekt för hundar som föredrar en fluffig plats att ligga på Färg: mörkgrå Material: överdrag: 100 % polyester botten: PVC-noppor, polyester Mått: L 90 x B 60 x H 15 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Notera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra att golvet eventuellt missfärgas. ____________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de härliga stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Lemonade kylmatta - L 50 x B 40 cm

  TIAKI Lemonade kylmatta - L 50 x B 40 cm
  När det blir riktigt varmt på sommaren kan det hända att det skapar stress hos din hund eller katt, eftersom de inte bara kan ta av sig pälsen på samma sätt som människor tar av sig kläderna. Då hjälper TIAKI kylmatta Lemonade. Den är utrustad med en fyllning av svalkande gel som kan hjälpa din älskade fyrbenta vän att reglera kroppstemperaturen. Du behöver du inte ens lägga den smarta mattan i kylskåpet eller frysfacket för att den ska bli kall! TIAKI kylmatta/kyldyna Lemonade ger ditt husdjur en behaglig liggplats, eftersom gelskummet inuti anpassar sig perfekt till kroppsformen. När den inte behövs kan mattan enkelt vikas ihop och stuvas undan. De material som används är helt ogiftiga och därmed även miljövänliga. Kylmattans glada citronmönster gör en dessutom på gott humör och väcker sommarkänslor! TIAKI Lemonade kylmatta i korthet: Svalkande kylmatta/kyldyna för hundar och katter Perfekt för varma dagar: fylld med svalkande gel, hjälper till att svalka och reglera kroppstemperaturen Praktisk hantering: behöver inte förvaras i kylskåp eller kylfack för att ha en svalkande effekt Bekväm liggyta: mjukt gelskum, anpassar sig efter kroppsformen, mycket bekväm Tar liten plats vid förvaring: kan enkelt vikas ihop och stuvas undan när den inte används Miljövänlig: uteslutande ofarliga, ogiftiga material Sött tryck med citroner: snygg design som ger längtan efter sommar och lemonad Färg: ljusblå/gul Material: yttermaterial: 100 % polyester fyllning: gelskum undersida: 100 % polyester med PVC-beläggning Totalmått: storlek 1: L 50 x B 40 cm storlek 2: L 90 x B 50 cm Skötselråd: rengörs punktvis, torka av med en fuktig trasa ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.