Springer produkter

 • Kattleksak Roller Orbit

  Kattleksak Roller Orbit
  Roller Orbit är en kattleksak som aktiverar och väcker jaktlusten hos din katt. Leksaken har ett möss som springer runt i banan och man kan även lägga i 1 eller 2 bollar som rullar med&hellip:
 • Kattleksak Roller Helico

  Kattleksak Roller Helico
  Roller Helico är en kattleksak som aktiverar och väcker jaktlusten hos din katt. Leksaken har två möss, med fluff och fjädrar, som springer runt i banan&hellip:
 • Kattleksak råtta med fjärrkontroll

  Kattleksak råtta med fjärrkontroll
  Busig råtta till din katt!Radiostyrd grå råtta (obs ganska stor!) som springer över golvet och manövreras av matte/husse med fjärrkontroll. Perfekt för bus och lek med din katt inomhus&hellip:
 • Kattleksak coockoo bug me (flera färger)

  Kattleksak coockoo bug me (flera färger)
  Coockoo kattleksak är batteridriven och springer runt på golvet.Coockoo BugMe springer från rum till rum, ut och in under soffan, och lockar din katt att följa efter den och spana på den&hellip:
 • Mini Running Bugs

  Mini Running Bugs
  Springande mini-bugs triggar din katt till jakt!Mini Bugs är små springande insekter som ränner runt på golvet i ditt hem och lockar din katt till lek. Bugsen springer från rum till rum, ut och in under soffan, och lockar katten att följa efter&hellip:
 • Laserpekare kattleksak

  Laserpekare kattleksak
  En av våra mest populära kattleksaker!Laserpekaren är en perfekt leksak när du hellre ligger på soffan än springer omkring med kattleksaker. Med denna kan du låta din katt jobba!Tips! Istället för att göra din katt snurrig med laserpekaren - så använd laserpekaren för att locka fram sprintern i din katt&hellip:
 • Mini running mouse

  Mini running mouse
  Springande liten mus som lockar din katt till jakt!Running Mouse i samma stil som mini-kackerlackan - men med ett mjukt överdrag. Mösset springer från rum till rum, ut och in under soffan, och lockar din katt att följa efter&hellip:
 • Mouse in a pouch

  Mouse in a pouch
  Aktiveringsleksak på 2 olika sätt!Mouse in a pouch är en kul aktiveringsleksak som kan användas på 2 olika sätt. Det blå tyget har en busig liten mus inuti, mösset springer omkring åt olika håll och ibland stannar det till - perfekt för kisse att attackera!Mösset har ett patenterat "RealMouse Sound" som lockar katten till lek!Ta ut mösset ur den blå påsen och släpp det lös över golvet - leksaken blir som ny igen och Mouse in a pouch kan alterneras på detta sätt för att hålla din katt intresserad&hellip:
 • Springande Active Mouse

  Springande Active Mouse
  Aktive Mouse för musjägaren!Interaktiv batteridriven kattleksak från det populära märket Trixie. Active Mouse springer runt på golvet och lockar din katt till lek och jakt&hellip: