Sporzoo produkter

 • Torkat köttben till hund- Mini

  Torkat köttben till hund- Mini
  Ett märgben som du kan ge till din hund som belöning eller vid annat tillfälle som du vill ge något extra gott och roligt. Gris
 • Leksak Ultraljud Sovande Kanin - Sovande kanin

  Leksak Ultraljud Sovande Kanin - Sovande kanin
  Mjuk leksak som piper så endast din hund kan höra det från Flamingo Ultraljud. Denna otroliga leksak gör livet som husse/matte lite enklare då leksaken piper inom ultraljudsfrekvensen vilket medför att vi människor inte kan höra ljudet från leksaken. Perfekt för att ge din hund en kul stund utan att själv störas. En win-win produkt helt enkelt!    Hundar kan höra ljud med en högre frekvens (0 till 45 kHz) än människor (0-20 kHz).Leksaken är inställd på ultraljudsområdet 24-28 kHz frekvens, du slipper pipet medans hunden kan pipa vidare med leksaken.   Produkten erbjuds i följande storlekar: Small:  25x17x15,5cm     Utmärkt leksak för både husse/matte och hund då ljudet från leksaken ligger inom ultraljudsfrekvens.  Ger din hund en rolig stund!
 • Leksak Cockoo Foxy Lime - Foxy Lime Leksak

  Leksak Cockoo Foxy Lime - Foxy Lime Leksak
  Aktivitetsleksak till din katt från EBI. Denna roliga tidsinställda leksak fästs på kattens klösmöbel, fönsterbräda eller ditt vanliga köksbord och rör på sig i en finurlig manér för locka till sig kattens nyfikenhet och lekfullhet. Passar perfekt som sysselsättning för din katt under en stund, så din katt kan få utlopp för sina naturliga jaktinstinkstinkter även hemmavid. Leksaken har en av och på knapp, men stänger av sig automatiskt efter fem minuter.   Utmärkt tidsinställd leksak som kan fästas på valfri klösmöbel, fönsterbräda eller bord. Aktivitetsleksak för din katt som ger möjlighet till utlopp för kattens naturliga jaktinstinkter.
 • Torkat köttben till hund- Mini - 3 för 2

  Torkat köttben till hund- Mini - 3 för 2
  Ett märgben som du kan ge till din hund som belöning eller vid annat tillfälle som du vill ge något extra gott och roligt. Gris 3 pack.
 • Kattleksak Rocco Skunk med kattmynta – 40cm

  Kattleksak Rocco Skunk med kattmynta – 40cm
  Rocco Skunk med kattmynta är en stor mysig kattleksak från D&D Home. Den är 40cmx11cm och gjord i ett manchestertyg med en stor fluffig svans som har en liten klocka. Den är även utsturad med en ficka som man kan stoppa kattmynta i.  Färg: Grön/