Royal Canin Veterinary Diets Dog

 • Derma Hypoallergenic Puppy torrfoder för hund 3,5 kg

  Derma Hypoallergenic Puppy torrfoder för hund 3,5 kg
  ROYAL CANIN® HYPOALLERGENIC PUPPY torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd HYPOALLERGENIC PUPPY torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Derma Hypoallergenic Moderate Calorie torrfoder för hund 14 kg

  Derma Hypoallergenic Moderate Calorie torrfoder för hund 14 kg
  Royal Canin® Hypoallergenic Moderate Calorie torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Hypoallergenic Moderate Calorie torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Weight Management Satiety Small Dog torrfoder för hund 1,5 kg

  Weight Management Satiety Small Dog torrfoder för hund 1,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Weight Management Satiety Small Dogs veterinärmat för hund som behöver gå ner i vikt eller har svårt att hålla vikten. Hjälper till att kontrollera kaloriintaget vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Gastro Intestinal Hepatic Loaf Can våtfoder för hund 420 g

  Gastro Intestinal Hepatic Loaf Can våtfoder för hund 420 g
  Formeln i Royal Canin® Hepatic är exklusivt sammansatt i syfte att stödja hundar som lider av leversjukdom, detta tack vare en mängd användbara näringsämnen. Denna skräddarsydda kost innehåller specialanpassade proteiner av hög kvalitet. Dessa noggrant utvalda proteiner hjälper till att stödja din hunds leverfunktion vid kronisk leverinsufficiens. Kopparackumulering kan inträffa vid vissa leversjukdomar, och Royal Canin® Hepatic Loafs låga kopparinnehåll kan därför bidra till att minimera kopparansamling i din hunds lever. Att upprätthålla din hunds energinivåer är viktigt eftersom detta också bidrar till en sund leverfunktion. Denna exklusiva kost har ett högt energiinnehåll i syfte att bibehålla din hunds energiintag. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Derma Anallergenic torrfoder för hund 3 kg

  Derma Anallergenic torrfoder för hund 3 kg
  Royal Canin® Anallergenic torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Anallergenic torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Gastro Intestinal Puppy torrfoder för hund 2,5 kg

  Gastro Intestinal Puppy torrfoder för hund 2,5 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal Puppy är särskilt sammansatt för att stödja näringsbehoven hos valpar med känslig matsmältning. För att stödja en hälsosam matsmältning och god tarmpassage innehåller Royal Canin® Gastrointestinal Puppy en specifik blandning av fibrer, inklusive prebiotika. Denna produkts formel har en hög energihalt, med anpassade nivåer av näringsämnen för att möta din växande valps kostbehov. Royal Canin® Gastrointestinal Puppy-torrfoder kan lätt återfuktas för att uppmuntra till ökat matintag hos valpar med nedsatt aptit. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Gastrointestinal Puppy även som våtfoder i form av en mycket mjuk mousse. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa foderriktlinjerna på paketet i syfte att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Gastro Intestinal torrfoder för hund 15 kg

  Gastro Intestinal torrfoder för hund 15 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal är särskilt sammansatt för att stödja näringsbehov hos hundar med känslig matsmältning. Denna mycket smältbara formel har en optimal balans mellan fibrer (inklusive prebiotika) som hjälper till att stödja hälsosam matsmältning och god tarmpassage. Det särskilt utformade fodret Royal Canin® Gastrointestinal är mycket välsmakande, även för hundar med nedsatt aptit. Formeln i Royal Canin® Gastrointestinal har ett högt energiinnehåll i syfte att underlägga matsmältningen för din hund. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Derma Hypoallergenic torrfoder för hund 2 kg

  Derma Hypoallergenic torrfoder för hund 2 kg
  Royal Canin® Hypoallergenic torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Hypoallergenic torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Urinary S/O Loaf våtfoder för hund 12 x 410 g

  Urinary S/O Loaf våtfoder för hund 12 x 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Urinary S/O veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Derma Hypoallergenic Loaf Can våtfoder för hund 200 g x 12

  Derma Hypoallergenic Loaf Can våtfoder för hund 200 g x 12
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Hypoallergenic veterinärmat för hund med allergiska besvär pga av foderallergener. Hypoallargenic veterinärfoder på burk Hypoallergenic Wet Dog är ett dietiskt helfoder för hundar som minskar intolerans mot ingredienser & näringsämnen, motverkar allergiska reaktioner som klåda & lös avföring. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring av Veterinary Diets Wet Dog Hypoallergenic canned dog food.
 • Derma Skin Care torrfoder för hund 2 kg

  Derma Skin Care torrfoder för hund 2 kg
  Royal Canin® Skin Care torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för understödjande av hudfunktionen vid hudsjukdomar (dermatos) och överdrivet håravfall. Hög halt linolsyra (LA) och hög total halt eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA). REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Skin Care torrfoder inledningsvis i upp till 2 månader.
 • Gastro Intestinal Moderate Calorie torrfoder för hund 7,5 kg

  Gastro Intestinal Moderate Calorie torrfoder för hund 7,5 kg
  Royal Canin® Moderate Calorie är exklusivt sammansatt i syfte att stödja vuxna hundar med känslig matsmältning, samtidigt som det hjälper dem att bibehålla en sund kroppsvikt. Denna mycket smältbara formel är speciellt skräddarsydd med en balans av olika fibrer som hjälper till att underlätta en bättre matsmältning. Prebiotika ingår för att stimulera en balans mellan välgörande tarmbakterier för att stödja en hälsosam tarmpassage. Denna produkt har avsiktligt ett måttligt kaloriinnehåll som hjälper din hund att bibehålla en idealvikt, särskilt om hunden har en tendens att gå upp i vikt. Trots minskningen i kalorier ger Royal Canin® Moderate Calorie fortfarande din hund tillräckligt med energi för optimal hälsa och välbefinnande. Royal Canin® Moderate Calorie är ett mycket välsmakande foder med skräddarsydda bitar som tilltalar din hund även vid nedsatt aptit. Som en del av veterinärssortimentetet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Urinary S/O torrfoder för hund 13 kg

  Urinary S/O torrfoder för hund 13 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Weight Management Satiety torrfoder för hund 12 kg

  Weight Management Satiety torrfoder för hund 12 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Weight Management Satiety veterinärmat för hund som behöver gå ner i vikt eller har svårt att hålla vikten. Hjälper till att kontrollera kaloriintaget vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Derma Hypoallergenic torrfoder för hund 7 kg

  Derma Hypoallergenic torrfoder för hund 7 kg
  Royal Canin® Hypoallergenic torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Hypoallergenic torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Mobility Support torrfoder för hund 2 kg

  Mobility Support torrfoder för hund 2 kg
  Veterinärfoder för hundar med känsliga leder. Mobility Support är ett helfoder med begränsat kaloriiinnehåll. Grönläppad mussla, glukosamin, EPA/DHA & antioxidanter ökar rörligheten hos hunden samtidigt som idealvikten hålls. Royal Canin CVD Vital Mobility Support
 • Weight Management Satiety torrfoder för hund 1,5 kg

  Weight Management Satiety torrfoder för hund 1,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Weight Management Satiety veterinärmat för hund som behöver gå ner i vikt eller har svårt att hålla vikten. Hjälper till att kontrollera kaloriintaget vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Gastro Intestinal Loaf Can våtfoder för hund 400 g x 12 st

  Gastro Intestinal Loaf Can våtfoder för hund 400 g x 12 st
  Royal Canin® Gastrointestinal paté är ett dietiskt helfoder för hundar, utformat för att minska akuta absorptionsstörningar i tarmsystemet samt främja näringsmässig återhämtning och konvalescens. Lättsmälta ingredienser. Ökad elektrolythalt och hög koncentration av livsviktiga näringsämnen. Högt energiinnehåll. REKOMMENDATION: Veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Gastrointestinal paté under 1-2 veckor under perioder med akut diarré samt under efterföljande rekonvalescens tills dess återhämtning har skett.
 • Urinary S/O Small Dog torrfoder för hund 1,5 kg

  Urinary S/O Small Dog torrfoder för hund 1,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O Adult Small veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Urinary S/O Moderate Calorie torrfoder för hund 6,5 kg

  Urinary S/O Moderate Calorie torrfoder för hund 6,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O Moderate Calorie veterinärmat för hund med problem i urinvägarna & övervikt. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Gastro Intestinal High Fibre torrfoder för hund 2 kg

  Gastro Intestinal High Fibre torrfoder för hund 2 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal High Fibre har en särskild sammansättning med syfte att främja näringsbehovet hos hundar med specifika matsmältningsproblem. Denna mycket smältbara formel har en specifik balans mellan fibrer – inklusive prebiotika – som hjälper till att stödja hälsosam matsmältning och god tarmpassage. En fiberrik kost som innehåller näringsämnen som är lätta för din hund att smälta kan hjälpa till att stödja och reglera din hunds tarmpassage genom att lindra vissa typer av förstoppning och hjälpa till att kontrollera diarré. Trots sitt höga fiberinnehåll hjälper Royal Canin® Gastrointestinal High Fibre fortfarande till att upprätthålla din hunds energinivåer tack vare dess adekvata energiinnehåll. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderat detta.
 • Weight Management Satiety Loaf In Can våtfoder för hund 410 g

  Weight Management Satiety Loaf In Can våtfoder för hund 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Satiety Weight Management veterinärmat för hund som behöver gå ner i vikt eller har svårt att hålla vikten. Hjälper till att kontrollera kaloriintaget vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Derma Sensitivity Control Chicken Can våtfoder för hund 12 x 420 g

  Derma Sensitivity Control Chicken Can våtfoder för hund 12 x 420 g
  Royal Canin® Sensitivity Control paté är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Ett utvalt och begränsat antal proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Sensitivity Control paté 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Urinary S/O Small Dog torrfoder för hund 8 kg

  Urinary S/O Small Dog torrfoder för hund 8 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O Adult Small veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Gastrointestinal Low Fat Loaf 200 g

  Gastrointestinal Low Fat Loaf 200 g
  ROYAL CANIN® GASTROINTESTINAL LOW FAT paté är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för understödjande av fettomsättning vid hyperlipidemi. Låg fetthalt. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd GASTROINTESTINAL LOW FAT paté inledningsvis i upp till 2 månader.
 • Gastrointestinal Low Fat Small Dog 3,5 kg

  Gastrointestinal Low Fat Small Dog 3,5 kg
  ROYAL CANIN® GASTROINTESTINAL LOW FAT SMALL DOG torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar av småvuxna raser, som är utvecklat för understödjande av fettomsättning vid hyperlipidemi. Låg fetthalt. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd GASTROINTESTINAL LOW FAT SMALL DOG torrfoder inledningsvis i upp till 2 månader.
 • Gastrointestinal High Fibre Loaf 410 g

  Gastrointestinal High Fibre Loaf 410 g
  ROYAL CANIN® GASTROINTESTINAL HIGH FIBRE paté är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för motverkande av dålig matsmältning. Mycket lättsmält foder. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning. Använd GASTROINTESTINAL HIGH FIBRE paté inledningsvis i upp till 12 veckor, men livslång användning vid kronisk pankreasinsufficiens.
 • Gastrointestinal Loaf 200 g

  Gastrointestinal Loaf 200 g
  ROYAL CANIN® GASTROINTESTINAL paté är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskade absorptionsstörningar i tarmsystemet. Mycket lättsmält foder med ökade natrium- och kaliumhalter. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning. Använd GASTROINTESTINAL paté i upp till 12 veckor.
 • Derma Anallergenic torrfoder för hund 8 kg 2Pack

  Derma Anallergenic torrfoder för hund 8 kg 2Pack
  Royal Canin® Anallergenic torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Anallergenic torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Renal torrfoder för hund 7 kg

  Renal torrfoder för hund 7 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Renal veterinärmat för hund med problem i njurarna. Hjälper till att kontrollera belastningen på njurarna vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Urinary S/O Wet Chunks in Gravy våtfoder för hund 12 x 100 g

  Urinary S/O Wet Chunks in Gravy våtfoder för hund 12 x 100 g
  ROYAL CANIN® URINARY S/O tunna skivor i sås är ett dietiskt helfoder för hundar. Fodret är utvecklat för upplösning av struvitsten och minskad risk för återfall i struvitsten. Främjar produktion av undermättad eller metastabiliserad urin med avseende på struvit och har urinförsurande egenskaper. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd URINARY S/O: 5 till 12 veckor för upplösning av struvitsten och inledningsvis i upp till 6 månader för minskad risk för återfall i struvitsten.
 • Derma Hypoallergenic Puppy torrfoder för hund 14 kg

  Derma Hypoallergenic Puppy torrfoder för hund 14 kg
  ROYAL CANIN® HYPOALLERGENIC PUPPY torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd HYPOALLERGENIC PUPPY torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Derma Anallergenic Small Dog torrfoder för hund 1,5 kg

  Derma Anallergenic Small Dog torrfoder för hund 1,5 kg
  ROYAL CANIN® ANALLERGENIC SMALL DOG torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd ANALLERGENIC SMALL DOG torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Derma Anallergenic Small Dog torrfoder för hund 3 kg

  Derma Anallergenic Small Dog torrfoder för hund 3 kg
  ROYAL CANIN® ANALLERGENIC SMALL DOG torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd ANALLERGENIC SMALL DOG torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Renal våtfoder för hund 12 x 410 g

  Renal våtfoder för hund 12 x 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Renal veterinärmat för hund med problem i njurarna. Hjälper till att kontrollera belastningen på njurarna vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Derma Hypoallergenic Small Dog torrfoder för hund 1 kg

  Derma Hypoallergenic Small Dog torrfoder för hund 1 kg
  Royal Canin® Hypoallergenic Small Dog torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Hypoallergenic Small Dog torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Urinary S/O torrfoder för hund 7,5 kg

  Urinary S/O torrfoder för hund 7,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Derma Hypoallergenic Moderate Calorie torrfoder för hund 1,5 kg

  Derma Hypoallergenic Moderate Calorie torrfoder för hund 1,5 kg
  Royal Canin® Hypoallergenic Moderate Calorie torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Hypoallergenic Moderate Calorie torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Urinary U/C Low Purine torrfoder för hund 7,5 kg

  Urinary U/C Low Purine torrfoder för hund 7,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary U/C Low Purine veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Gastro Intestinal Hepatic torrfoder för hund 1,5 kg

  Gastro Intestinal Hepatic torrfoder för hund 1,5 kg
  Royal Canin® Hepatic är skräddarsytt i syfte att stödja näringsbehoven hos hundar med leverbesvär. Denna formel ger högkvalitativa och mycket smältbara proteiner som hjälper till att stödja din hunds leverfunktion vid fall av kronisk leverinsufficiens. För att minimera ackumulering av koppar i leverceller har Royal Canin® Hepatic en låg kopparhalt. Formeln i Royal Canin® Hepatic innehåller även ett högt energiinnehåll i syfte att minska storleken på din hunds måltider och minska dess tarmbelastning. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Hepatic även som våtfoder i antingen sås eller gelé. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa foderriktlinjerna på paketet i syfte att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Derma Hypoallergenic Loaf Can våtfoder för hund 400 g

  Derma Hypoallergenic Loaf Can våtfoder för hund 400 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Hypoallergenic veterinärmat för hund med allergiska besvär pga av foderallergener. Hypoallargenic veterinärfoder på burk Hypoallergenic Wet Dog är ett dietiskt helfoder för hundar som minskar intolerans mot ingredienser & näringsämnen, motverkar allergiska reaktioner som klåda & lös avföring. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring av Veterinary Diets Wet Dog Hypoallergenic canned dog food.
 • Weight Management Diabetic Special Low Carbohydr. Loaf Can våtfoder för hund 12 x 410 g

  Weight Management Diabetic Special Low Carbohydr. Loaf Can våtfoder för hund 12 x 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Weight Management Diabetic Special Low Carbohydrate Loaf veterinärmat för hund med diabetes. Hjälper till att kontrollera blodsockret vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Derma Sensitivity Control torrfoder för hund 1,5 kg

  Derma Sensitivity Control torrfoder för hund 1,5 kg
  Royal Canin® Sensitivity Control torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Ett utvalt och begränsat antal proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Sensitivity Control torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Neutered Adult Small Dog torrfoder för hund 8 kg

  Neutered Adult Small Dog torrfoder för hund 8 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Neutered Adult Small veterinärmat för kastrerad & steriliserad liten hund som har lättare för att gå upp i vikt. Hjälper till att motverka övervikt & hålla idealvikten. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Gastro Intestinal torrfoder för hund 2 kg

  Gastro Intestinal torrfoder för hund 2 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal är särskilt sammansatt för att stödja näringsbehov hos hundar med känslig matsmältning. Denna mycket smältbara formel har en optimal balans mellan fibrer (inklusive prebiotika) som hjälper till att stödja hälsosam matsmältning och god tarmpassage. Det särskilt utformade fodret Royal Canin® Gastrointestinal är mycket välsmakande, även för hundar med nedsatt aptit. Formeln i Royal Canin® Gastrointestinal har ett högt energiinnehåll i syfte att underlägga matsmältningen för din hund. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Renal torrfoder för hund 2 kg

  Renal torrfoder för hund 2 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Renal veterinärmat för hund med problem i njurarna. Hjälper till att kontrollera belastningen på njurarna vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Weight Management Diabetic Special Low Carbohydr. Loaf Can våtfoder för hund 410 g

  Weight Management Diabetic Special Low Carbohydr. Loaf Can våtfoder för hund 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Weight Management Diabetic Special Low Carbohydrate Loaf veterinärmat för hund med diabetes. Hjälper till att kontrollera blodsockret vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Gastro Intestinal High Energy Liquid flytande näring för hund 3 x 200 ml

  Gastro Intestinal High Energy Liquid flytande näring för hund 3 x 200 ml
  Royal Canin® Gi High Energy Liquid är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för att minska akuta absorptionsstörningar i tarmsystemet samt främja näringsmässig återhämtning och konvalescens. Detta foder har en hög energitäthet, mycket lättsmälta ingredienser och höjd halt av elektrolyter och viktiga näringsämnen. REKOMMENDATION: Använd till dess återhämtning har skett. Administration under veterinärt överinseende.
 • Calm torrfoder för hund 4 kg

  Calm torrfoder för hund 4 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Calm veterinärmat för hund under stressiga förhållanden, flytt & omställningar. Hjälper till att hålla en jämn stressnivå. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Derma Anallergenic torrfoder för hund 8 kg

  Derma Anallergenic torrfoder för hund 8 kg
  Royal Canin® Anallergenic torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Anallergenic torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Gastro Intestinal Loaf Can våtfoder för hund 400 g

  Gastro Intestinal Loaf Can våtfoder för hund 400 g
  Royal Canin® Gastrointestinal paté är ett dietiskt helfoder för hundar, utformat för att minska akuta absorptionsstörningar i tarmsystemet samt främja näringsmässig återhämtning och konvalescens. Lättsmälta ingredienser. Ökad elektrolythalt och hög koncentration av livsviktiga näringsämnen. Högt energiinnehåll. REKOMMENDATION: Veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Gastrointestinal paté under 1-2 veckor under perioder med akut diarré samt under efterföljande rekonvalescens tills dess återhämtning har skett.
 • Urinary S/O Loaf våtfoder för hund 410 g

  Urinary S/O Loaf våtfoder för hund 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Urinary S/O veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Weight Management Satiety Small Dog torrfoder för hund 3 kg

  Weight Management Satiety Small Dog torrfoder för hund 3 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Weight Management Satiety Small Dogs veterinärmat för hund som behöver gå ner i vikt eller har svårt att hålla vikten. Hjälper till att kontrollera kaloriintaget vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Neutered Adult Small Dog torrfoder för hund 3,5 kg

  Neutered Adult Small Dog torrfoder för hund 3,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Neutered Adult Small veterinärmat för kastrerad & steriliserad liten hund som har lättare för att gå upp i vikt. Hjälper till att motverka övervikt & hålla idealvikten. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Gastro Intestinal Moderate Calorie torrfoder för hund 2 kg

  Gastro Intestinal Moderate Calorie torrfoder för hund 2 kg
  Royal Canin® Moderate Calorie är exklusivt sammansatt i syfte att stödja vuxna hundar med känslig matsmältning, samtidigt som det hjälper dem att bibehålla en sund kroppsvikt. Denna mycket smältbara formel är speciellt skräddarsydd med en balans av olika fibrer som hjälper till att underlätta en bättre matsmältning. Prebiotika ingår för att stimulera en balans mellan välgörande tarmbakterier för att stödja en hälsosam tarmpassage. Denna produkt har avsiktligt ett måttligt kaloriinnehåll som hjälper din hund att bibehålla en idealvikt, särskilt om hunden har en tendens att gå upp i vikt. Trots minskningen i kalorier ger Royal Canin® Moderate Calorie fortfarande din hund tillräckligt med energi för optimal hälsa och välbefinnande. Royal Canin® Moderate Calorie är ett mycket välsmakande foder med skräddarsydda bitar som tilltalar din hund även vid nedsatt aptit. Som en del av veterinärssortimentetet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Dental Small Dog torrfoder för hund 3,5 kg

  Dental Small Dog torrfoder för hund 3,5 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Dental Adult Small veterinärmat för liten hund som har lättare för att få plack & tandsten. Hjälper till att motverka dålig andedräkt & beläggningar. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Urinary S/O torrfoder för hund 2 kg

  Urinary S/O torrfoder för hund 2 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Gastro Intestinal Recovery Liquid flytande näring för katt 3 x 200 ml

  Gastro Intestinal Recovery Liquid flytande näring för katt 3 x 200 ml
  Royal Canin® Recovery Liquid är en komplett och balanserad flytande kost som är speciellt utformad för näringsåterställning och rekonvalescens hos hundar och katter som behöver gastrointestinalt stöd. Tack vare sitt höga proteininnehåll hjälper Royal Canin® Recovery Liquid ditt husdjur att upprätthålla en hälsosam muskelmassa under perioder av sjukhusvistelse och återhämtning. Denna exklusiva kost har också ett anpassat energiinnehåll för att minska utfodringsmängden, samtidigt som ditt husdjur får sitt dagliga energitillskott. Royal Canin® Recovery Liquid innehåller en synergistisk blandning av antioxidanter för att stärka ditt husdjurs naturliga försvar. Dessutom är denna exklusiva flytande formel skräddarsydd med en speciellt anpassad konsistens i syfte att underlätta enkel matning via slang eller spruta. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Urinary S/O Moderate Calorie torrfoder för hund 12 kg

  Urinary S/O Moderate Calorie torrfoder för hund 12 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O Moderate Calorie veterinärmat för hund med problem i urinvägarna & övervikt. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Weight Management Diabetic torrfoder för hund 12 kg

  Weight Management Diabetic torrfoder för hund 12 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Weight Management Diabetic veterinärmat för hund med diabetes. Hjälper till att kontrollera blodsockret vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Derma Hypoallergenic Small Dog torrfoder för hund 3,5 kg

  Derma Hypoallergenic Small Dog torrfoder för hund 3,5 kg
  Royal Canin® Hypoallergenic Small Dog torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Hydrolyserade proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Hypoallergenic Small Dog torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Gastro Intestinal High Fibre torrfoder för hund 14 kg

  Gastro Intestinal High Fibre torrfoder för hund 14 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal High Fibre har en särskild sammansättning med syfte att främja näringsbehovet hos hundar med specifika matsmältningsproblem. Denna mycket smältbara formel har en specifik balans mellan fibrer – inklusive prebiotika – som hjälper till att stödja hälsosam matsmältning och god tarmpassage. En fiberrik kost som innehåller näringsämnen som är lätta för din hund att smälta kan hjälpa till att stödja och reglera din hunds tarmpassage genom att lindra vissa typer av förstoppning och hjälpa till att kontrollera diarré. Trots sitt höga fiberinnehåll hjälper Royal Canin® Gastrointestinal High Fibre fortfarande till att upprätthålla din hunds energinivåer tack vare dess adekvata energiinnehåll. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderat detta.
 • Vital Renal våtfoder för hund 100 g x 12 st

  Vital Renal våtfoder för hund 100 g x 12 st
  Dietiskt våtfoder för hundar med njursjukdom. Hjälper till att bromsa sjukdomens utveckling med näringsämnen som upprätthåller kroppens vätske- & elektrolytnivåer. Stimulerar aptiten & kan blandas med renal torrfoder. Följ alltid veterinärs rekommendation. Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Renal Chicken
 • Urinary U/C Low Purine torrfoder för hund 14 kg

  Urinary U/C Low Purine torrfoder för hund 14 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary U/C Low Purine veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Gastro Intestinal Puppy torrfoder för hund 10 kg

  Gastro Intestinal Puppy torrfoder för hund 10 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal Puppy är särskilt sammansatt för att stödja näringsbehoven hos valpar med känslig matsmältning. För att stödja en hälsosam matsmältning och god tarmpassage innehåller Royal Canin® Gastrointestinal Puppy en specifik blandning av fibrer, inklusive prebiotika. Denna produkts formel har en hög energihalt, med anpassade nivåer av näringsämnen för att möta din växande valps kostbehov. Royal Canin® Gastrointestinal Puppy-torrfoder kan lätt återfuktas för att uppmuntra till ökat matintag hos valpar med nedsatt aptit. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Gastrointestinal Puppy även som våtfoder i form av en mycket mjuk mousse. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa foderriktlinjerna på paketet i syfte att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Neutered Adult Large Dog torrfoder för hund 12 kg

  Neutered Adult Large Dog torrfoder för hund 12 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Neutered Adult Large veterinärmat för kastrerad & steriliserad större hund som har lättare för att gå upp i vikt. Hjälper till att motverka övervikt & hålla idealvikten. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Gastro Intestinal Puppy Mousse Can våtfoder för hund 195 g

  Gastro Intestinal Puppy Mousse Can våtfoder för hund 195 g
  Royal Canin® Gastrointestinal Puppy mycket mjuk mousse är ett dietiskt helfoder för valpar, utformat för att minska akuta absorptionsstörningar i tarmsystemet samt främja näringsmässig återhämtning och konvalescens. Lättsmälta ingredienser. Ökad elektrolythalt och hög koncentration av livsviktiga näringsämnen. Högt energiinnehåll. REKOMMENDATION: Veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Gastrointestinal Puppy mycket mjuk mousse under 1-2 veckor under perioder med akut diarré samt under efterföljande rekonvalescens till dess återhämtning har skett.
 • Derma Sensitivity Control Duck Can våtfoder för hund 12 x 420 g

  Derma Sensitivity Control Duck Can våtfoder för hund 12 x 420 g
  Royal Canin® Sensitivity Control paté är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Ett utvalt och begränsat antal proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Sensitivity Control paté 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Mobility Support torrfoder för hund 12 kg

  Mobility Support torrfoder för hund 12 kg
  Veterinärfoder för hundar med känsliga leder. Mobility Support är ett helfoder med begränsat kaloriiinnehåll. Grönläppad mussla, glukosamin, EPA/DHA & antioxidanter ökar rörligheten hos hunden samtidigt som idealvikten hålls. Royal Canin CVD Vital Mobility Support
 • Derma Skin Care Small Dog torrfoder för hund 4 kg

  Derma Skin Care Small Dog torrfoder för hund 4 kg
  Royal Canin® Skin Care Small Dog torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för understödjande av hudfunktionen vid hudsjukdomar (dermatos) och överdrivet håravfall. Hög halt linolsyra (LA) och hög total halt eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA). REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Skin Care Small Dog torrfoder inledningsvis i upp till 2 månader.
 • Gastro Intestinal Puppy Mousse Can våtfoder för hund 12x195g

  Gastro Intestinal Puppy Mousse Can våtfoder för hund 12x195g
  Royal Canin® Gastrointestinal Puppy mycket mjuk mousse är ett dietiskt helfoder för valpar, utformat för att minska akuta absorptionsstörningar i tarmsystemet samt främja näringsmässig återhämtning och konvalescens. Lättsmälta ingredienser. Ökad elektrolythalt och hög koncentration av livsviktiga näringsämnen. Högt energiinnehåll. REKOMMENDATION: Veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Gastrointestinal Puppy mycket mjuk mousse under 1-2 veckor under perioder med akut diarré samt under efterföljande rekonvalescens till dess återhämtning har skett.
 • Gastro Intestinal Recovery Ultra Soft Mousse Can våtfoder för katter och hundar 195 g x 12

  Gastro Intestinal Recovery Ultra Soft Mousse Can våtfoder för katter och hundar 195 g x 12
  Royal Canin® Recovery Mousse är en skräddarsydd kost speciellt utvecklad för att ge stöd till katter och hundar som återhämtar sig efter operation eller sjukdom. Royal Canin® Recovery Mousse är en mycket välsmakande kost som hjälper till att uppmuntra till spontan ätning under rekonvalescens och återhämtning. Tack vare sin höga energitäthet ger denna formel din katt eller hund dess dagliga energibehov i en reducerad utfodringsmängd. Den extremt mjuka konsistensen hos denna mycket smältbara mousse underlättar matning via slang eller spruta. Formeln i Royal Canin® Recovery Mousse är särskilt framtagen med ett högt proteininnehåll i syfte att hjälpa din hund eller katt att upprätthålla en hälsosam muskelmassa under sjukhusvistelse och i perioder av återhämtning. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Gastro Intestinal Low Fat Loaf Can våtfoder för hund 400 g

  Gastro Intestinal Low Fat Loaf Can våtfoder för hund 400 g
  Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat Loaf finns i burkar om 410 g och är en fettbegränsad kost skräddarsydd att stödja näringsbehoven hos hundar med känslig matsmältning där smältning av fett är ett problem. Tack vare en kombination av fibrer och prebiotika hjälper Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat Loaf till att stimulera en sund matsmältning och tarmpassage. Eftersom vissa hundar inte kan smälta fett särskilt enkelt har denna exklusiva kost en ytterst låg fetthalt, samtidigt som den fortfarande uppfyller din hunds näringsbehov. Trots att fettinnehållet har minskat hjälper det högkvalitativa proteinet och de smältbara kolhydraterna i Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat Loaf din hund att bibehålla sina energinivåer. Som en del av veterinärssortimentetet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat även som torrfoder. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa riktlinjerna i vår foderguide för att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Renal torrfoder för hund 14 kg

  Renal torrfoder för hund 14 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Renal veterinärmat för hund med problem i njurarna. Hjälper till att kontrollera belastningen på njurarna vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Gastro Intestinal Low Fat torrfoder för hund 12 kg

  Gastro Intestinal Low Fat torrfoder för hund 12 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat är särskilt sammansatt för att stödja näringsbehoven hos hundar med matsmältningsproblem som kräver fettbegränsningar. Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat har en ytterst smältbar formel med en specifik fiberbalans som hjälper till att stödja hälsosam matsmältning och god tarmtransitering. Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat innehåller en låg fetthalt för hundar som lider av ett tillstånd som kräver fettbegränsning. Tack vare sin exakta balans av fibrer hjälper Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat också till att bibehålla din hunds energinivåer. Som en del av veterinärssortimentetet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat även som våtfoder i form av en mjuk paté. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa foderriktlinjerna på paketet i syfte att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Weight Management Satiety Loaf In Can våtfoder för hund 12 x 410 g

  Weight Management Satiety Loaf In Can våtfoder för hund 12 x 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Satiety Weight Management veterinärmat för hund som behöver gå ner i vikt eller har svårt att hålla vikten. Hjälper till att kontrollera kaloriintaget vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Derma Sensitivity Control Chicken Can våtfoder för hund 420 g

  Derma Sensitivity Control Chicken Can våtfoder för hund 420 g
  Royal Canin® Sensitivity Control paté är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Ett utvalt och begränsat antal proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Sensitivity Control paté 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Gastro Intestinal Hepatic torrfoder för hund 12 kg

  Gastro Intestinal Hepatic torrfoder för hund 12 kg
  Royal Canin® Hepatic är skräddarsytt i syfte att stödja näringsbehoven hos hundar med leverbesvär. Denna formel ger högkvalitativa och mycket smältbara proteiner som hjälper till att stödja din hunds leverfunktion vid fall av kronisk leverinsufficiens. För att minimera ackumulering av koppar i leverceller har Royal Canin® Hepatic en låg kopparhalt. Formeln i Royal Canin® Hepatic innehåller även ett högt energiinnehåll i syfte att minska storleken på din hunds måltider och minska dess tarmbelastning. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Hepatic även som våtfoder i antingen sås eller gelé. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa foderriktlinjerna på paketet i syfte att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Derma Skin Care Small Dog torrfoder för hund 2 kg

  Derma Skin Care Small Dog torrfoder för hund 2 kg
  Royal Canin® Skin Care Small Dog torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för understödjande av hudfunktionen vid hudsjukdomar (dermatos) och överdrivet håravfall. Hög halt linolsyra (LA) och hög total halt eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA). REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Skin Care Small Dog torrfoder inledningsvis i upp till 2 månader.
 • Derma Sensitivity Control torrfoder för hund 14 kg

  Derma Sensitivity Control torrfoder för hund 14 kg
  Royal Canin® Sensitivity Control torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Ett utvalt och begränsat antal proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Sensitivity Control torrfoder 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Gastro Intestinal Low Fat Loaf Can våtfoder för hund 410 g x 12

  Gastro Intestinal Low Fat Loaf Can våtfoder för hund 410 g x 12
  Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat Loaf finns i burkar om 410 g och är en fettbegränsad kost skräddarsydd att stödja näringsbehoven hos hundar med känslig matsmältning där smältning av fett är ett problem. Tack vare en kombination av fibrer och prebiotika hjälper Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat Loaf till att stimulera en sund matsmältning och tarmpassage. Eftersom vissa hundar inte kan smälta fett särskilt enkelt har denna exklusiva kost en ytterst låg fetthalt, samtidigt som den fortfarande uppfyller din hunds näringsbehov. Trots att fettinnehållet har minskat hjälper det högkvalitativa proteinet och de smältbara kolhydraterna i Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat Loaf din hund att bibehålla sina energinivåer. Som en del av veterinärssortimentetet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat även som torrfoder. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa riktlinjerna i vår foderguide för att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Derma Skin Care torrfoder för hund 11 kg

  Derma Skin Care torrfoder för hund 11 kg
  Royal Canin® Skin Care torrfoder är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för understödjande av hudfunktionen vid hudsjukdomar (dermatos) och överdrivet håravfall. Hög halt linolsyra (LA) och hög total halt eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA). REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning. Använd Skin Care torrfoder inledningsvis i upp till 2 månader.
 • Urinary S/O Small Dog torrfoder för hund 4 kg

  Urinary S/O Small Dog torrfoder för hund 4 kg
  Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O Adult Small veterinärmat för hund med problem i urinvägarna. Hjälper till att öka mängden urin & minska koncentrationen urinstenar vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.
 • Derma Sensitivity Control Duck Can våtfoder för hund 420 g

  Derma Sensitivity Control Duck Can våtfoder för hund 420 g
  Royal Canin® Sensitivity Control paté är ett dietiskt helfoder för hundar, som är utvecklat för minskad intolerans mot ingredienser och näringsämnen. Ett utvalt och begränsat antal proteinkällor och utvalda kolhydratkällor. REKOMMENDATION: veterinär bör rådfrågas före användning och före en förlängning av användningstiden. Använd Sensitivity Control paté 3 till 8 veckor: om tecknen på intolerans försvinner, kan detta foder inledningsvis användas i upp till ett år.
 • Gastro Intestinal Recovery Ultra Soft Mousse Can våtfoder för katter och hundar 195 g

  Gastro Intestinal Recovery Ultra Soft Mousse Can våtfoder för katter och hundar 195 g
  Royal Canin® Recovery Mousse är en skräddarsydd kost speciellt utvecklad för att ge stöd till katter och hundar som återhämtar sig efter operation eller sjukdom. Royal Canin® Recovery Mousse är en mycket välsmakande kost som hjälper till att uppmuntra till spontan ätning under rekonvalescens och återhämtning. Tack vare sin höga energitäthet ger denna formel din katt eller hund dess dagliga energibehov i en reducerad utfodringsmängd. Den extremt mjuka konsistensen hos denna mycket smältbara mousse underlättar matning via slang eller spruta. Formeln i Royal Canin® Recovery Mousse är särskilt framtagen med ett högt proteininnehåll i syfte att hjälpa din hund eller katt att upprätthålla en hälsosam muskelmassa under sjukhusvistelse och i perioder av återhämtning. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Gastro Intestinal Hepatic Loaf Can våtfoder för hund 12 x 420 g

  Gastro Intestinal Hepatic Loaf Can våtfoder för hund 12 x 420 g
  Formeln i Royal Canin® Hepatic är exklusivt sammansatt i syfte att stödja hundar som lider av leversjukdom, detta tack vare en mängd användbara näringsämnen. Denna skräddarsydda kost innehåller specialanpassade proteiner av hög kvalitet. Dessa noggrant utvalda proteiner hjälper till att stödja din hunds leverfunktion vid kronisk leverinsufficiens. Kopparackumulering kan inträffa vid vissa leversjukdomar, och Royal Canin® Hepatic Loafs låga kopparinnehåll kan därför bidra till att minimera kopparansamling i din hunds lever. Att upprätthålla din hunds energinivåer är viktigt eftersom detta också bidrar till en sund leverfunktion. Denna exklusiva kost har ett högt energiinnehåll i syfte att bibehålla din hunds energiintag. Som en del av veterinärssortimentet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta.
 • Gastro Intestinal Low Fat torrfoder för hund 1,5 kg

  Gastro Intestinal Low Fat torrfoder för hund 1,5 kg
  Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat är särskilt sammansatt för att stödja näringsbehoven hos hundar med matsmältningsproblem som kräver fettbegränsningar. Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat har en ytterst smältbar formel med en specifik fiberbalans som hjälper till att stödja hälsosam matsmältning och god tarmtransitering. Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat innehåller en låg fetthalt för hundar som lider av ett tillstånd som kräver fettbegränsning. Tack vare sin exakta balans av fibrer hjälper Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat också till att bibehålla din hunds energinivåer. Som en del av veterinärssortimentetet från Royal Canin® är det viktigt att denna produkt endast ges till ditt husdjur när en veterinär rekommenderar detta. För att tillgodose varje hunds individuella preferenser finns Royal Canin® Gastrointestinal Low Fat även som våtfoder i form av en mjuk paté. Om du överväger blandad utfodring behöver du bara följa foderriktlinjerna på paketet i syfte att säkerställa att din hund får rätt mängd våt- och torrfoder för bästa möjliga hälsofördelar.
 • Renal våtfoder för hund 410 g

  Renal våtfoder för hund 410 g
  Royal Canin Veterinary Diets Wet Dog Renal veterinärmat för hund med problem i njurarna. Hjälper till att kontrollera belastningen på njurarna vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring.