Rogz produkter

 • Lighthouse Hundleksak - Red/white

  Lighthouse Hundleksak - Red/white
  En rolig och annorlunda leksak för alla hundar som gillar vatten. Kasta ut den med hjälp av snöret, och i vattnet kommer den alltid att stå upp, även om det är lite vågor, vilket gör den lättare att hitta för hunden. Även de vita och röda kontrastränderna sägs vara synliga för hundar.   Produkten finns i följande storlek: 6 x 22,5 cm. Passar medelstora och stora hundar. Ställer sig alltid upp i vattnet Enkel att kasta med hjälp av snöret Mjuk så den inte skadar tänder eller tandkött
 • Grinz - Small / Blå

  Grinz - Small / Blå
  Denna boll från Rogz är lagom mjuk så att den inte skadar hundens tänder, men ändå tillräckligt fast för att den ska studsa när du slänger iväg den. Kasta iväg den och låt hunden jaga efter den, eller fyll den med godis och låt hunden få jobba lite för att komma åt godbitarna. Bollen flyter även på vattnet, så ta med den när det är dags för lite vattenlek.   Glöm inte ta ett snyggt kort på din hund om bollen skulle hamna rätt i munnen. Snyggare flin får man leta efter. Finns i flera färger och storlekar som passsar de flesta hundar.   Produkten erbjuds i följande storlekar: Small     4,9 cm Medium     6,4 cm Large     7,8 cm Rolig boll som både tål att slängas iväg som att ligga och tugga på. Flyter på vattnet, perfekt när man är på stranden.
 • Plush Fluffy Grinz 2-pack - Blå

  Plush Fluffy Grinz 2-pack - Blå
  Fluffiga och lekfulla figurer med kattmynta. Perfekt leksak till katten där hemma! Med kattmynta som uppmuntrar katten att leka.
 • Grinz Fluffy Pupz - Blå

  Grinz Fluffy Pupz - Blå
  Fluffiga och lekfulla figurer med pipljud som garanterar en rolig lek för din valp! Med lockande pipljud.
 • Teaser Plush Fluffy Grinz - Blå

  Teaser Plush Fluffy Grinz - Blå
  Det klassiska fiskespöet men med en rolig och unik design. 50 cm.
 • Kattleksak Plush Grinz 2-pack - Blå

  Kattleksak Plush Grinz 2-pack - Blå
  Mjuka plyschbollar i rolig design med en fluffig fjäder! Vi garanterar en härlig lekstund! Med fjäder som uppmuntrar katten att leka.