Play-N-Squeak produkter

 • Backyard Skunk med ljud

  Backyard Skunk med ljud
  Backyard Skunk från Play-n-squeakKattleksaken Backyard Skunk triggar din katts jaktinstinker med sitt utseende, den frestande kattmyntan och sitt ljudchip! Det som gör Play-N-Squeak leksaker så verklighetstrogna är det unika RealMouse ljudchipet som ingår i varje leksak. Det ger en fantastiskt realistisk mus som "squeakar" vid beröring&hellip:
 • Backyard Squirrel med ljud

  Backyard Squirrel med ljud
  Backyard Squirrel från Play-n-squeakKattleksaken Backyard Squirrel triggar din katts jaktinstinker med sitt utseende och sitt verklighetstrogna ljudchip! Det som gör Play-N-Squeak leksaker så verklighetstrogna är det unika RealMouse ljudchipet som ingår i varje leksak. Det ger en fantastiskt realistisk ekorre som "squeakar" vid beröring&hellip:
 • Backyard Fågel med ljud

  Backyard Fågel med ljud
  Pipljud, fjädrar och kattmynta!Den inneboende fågeljägaren i alla farliga små tigrar och lejon kommer att jubla över denna lilla fågel med realistiskt pipljud, kattmynta i fyllningen och långa frestande stjärtfjädrar.Det som gör Play-N-Squeak leksaker så verklighetstrogna är det unika RealMouse ljudchipet som ingår i varje leksak&hellip:
 • Fågel med ljud Knock Knock svart

  Fågel med ljud Knock Knock svart
  Pipljud, fjädrar och kattmynta!Den inneboende fågeljägaren i alla farliga små tigrar och lejon kommer att jubla över denna lilla hackspett med realistiskt pipljud, kattmynta i fyllningen och långa frestande stjärtfjädrar.Det som gör Play-N-Squeak leksaker så verklighetstrogna är det unika RealMouse ljudchipet som ingår i varje leksak&hellip:
 • Fågel med ljud Fly Over röd

  Fågel med ljud Fly Over röd
  Röd fågel från märket Play-N-Squeak!Att få jaga en exotisk Kardinalfågel hör nog inte direkt till vanligheterna för våra katter, men nu finns möjligheten genom denna energiskt röda plyschfågel med pipljud, kattmynta i fyllningen och härliga långa fjädrar. För fågeljägaren som uppskattar det lilla extra!Det som gör Play-N-Squeak leksaker så verklighetstrogna är det unika RealMouse ljudchipet som ingår i varje leksak&hellip: