Petcare produkter

Petcare är en ledande leverantör av husdjursprodukter som omfattar allt från kosttillskott och hygienartiklar till skötselprodukter. Petcare arbetar för att säkerställa att ditt husdjur får bästa möjliga vård och leder ett långt och hälsosamt liv.

 • Single scratcher Klösbräda

  Single scratcher Klösbräda
 • Kattleksak Play-N-Squeak Knock-Knock

  Kattleksak Play-N-Squeak Knock-Knock
 • Klösträd Catti

  Klösträd Catti
  Klösträd Catti är en stilren och uppskattad klösmöbel för katter.Catti klösmöbels pelare är 75 x 10 cm med sisalrep och en bottenplatta 35 x 35 x 2 cm.Med mjukt plyschtyg.Svart botten och vit pelare.
 • Coco Sofa - Coco Sofa Stone

  Coco Sofa - Coco Sofa Stone
  Denna supermjuka och bekväma Coco Sofa är ett enkelt val för din hund att slå sig ner i när tröttheten smyger sig på. Soffan är tillverkad i ett mjukt sammetstyg i vacker neutral beige färg. Soffan har en tvättbar kudde som gör att soffan har en lång hållbarhetstid även om hunden råkar lägga sig där efter en lång promenad i regn och rusk.   Soffans ryggstöd har en böjd form, vilket medför att din hund känner sig trygg och kan slappna av och återhämta sig i en stressfri miljö. De avsmalnande soffbenen gör att hundbädden kommer upp från marken och därmed minskar vinddrag. Det finns även fickor för förvaring av ben och leksaker.    Produkten kommer i 3 färger: Beige/neutral, rosa eller grå. Storlek Mått Coco Sofa 67,31 x 40,64 x 27,94 cm Mjuk och skön soffa med böjd form för en känsla av trygghet. Tvättbar kudde för att hålla sovplatsen ren. Förvaringsfickor för leksaker och ben.
 • Treateaters Pig ears 10 pcs

  Treateaters Pig ears 10 pcs
  Ge din hund det bästa inom naturligt hundgodis med Treateaters 100% naturliga grisöron. Tillverkade av högkvalitativt grisöron, är detta hundgodis inte bara gott, utan också nyttigt för din hunds hälsa då den inte innehåller några tillsatser. Grisöron är ett populärt hundtugg för hundar, och med en förpackning med 10 grisöron kan du vara säker på att din hund alltid har något att tugga på. Grisöronen är en bra källa till protein och andra näringsämnen som hjälper till att stärka din hunds immunförsvar och främja en hälsosam livsstil. Grisörons godis är tillverkat av 100% naturliga ingredienser och är helt fritt från tillsatser och konserveringsmedel. Det är också en bra källa till tuggmotion för din hund, vilket kan hjälpa till att minska stress och tristess. Ge din hund den ultimata naturliga godisupplevelsen med grisöron för hundar. Förpackningen innehåller 10 st, så du har tillräckligt med godis för flera tillfällen. Låt din hund njuta av den goda smaken och samtidigt stärka sin hälsa med detta naturliga godis.
 • Treateaters Twisted Stick White 8 mm 100 St

  Treateaters Twisted Stick White 8 mm 100 St
  Vridna tuggpinnar till hund, perfekt stimulans och för att motverka rastlöshet!Storlek: ca 10 cmEn förpackning innehåller 100 st ben.Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!   
 • Treateaters Kyckling Rolls 23 cm

  Treateaters Kyckling Rolls 23 cm
  Tuggrullar överdragna med kyckling. 23 cm långa. 4 stycken i förpackning, 400 g.
 • Treateaters Pig Ears Strip Mix 450g

  Treateaters Pig Ears Strip Mix 450g
  Strimlade grisöron som gör att även de små hundarna kan tugga på. En fantastisk serie med naturligt hundtugg från Treat eaters som är tillverkade i Europa. Rena naturliga råvaror helt utan tillsatser. En smaklig belöning för hunden! Naturliga råvaror.
 • Treateaters Marrowbone with chicken

  Treateaters Marrowbone with chicken
  Kycklingfyllda Hundtugg. Natural Snack märgben med kycklingfyllning. Dessa Kycklingfyllda ben kan fyllas igen med nästan vad som helst din hund älskar, och de är super läckra märgben på egen hand också! Kokt, steriliserat vitt märgben från nötdjur med fyllning. Petcare Treateaters Marrowbone with chicken
 • Treateaters Chicken Feet 250g

  Treateaters Chicken Feet 250g
  Torkade kycklingfötter. En fantastisk serie med naturligt hundtugg från Treat eaters som är tillverkad i Europa. Rena naturliga råvaror! En smaklig belöning för hunden! Lufttorkade i ugn utan syntetiska färgämnen, smakämnen & konserveringsmedel. Denna produkt är lämplig att ge till hundar som är 12 månader eller äldre. Övervaka alltid din hund när den får tuggben eller godbitar, & säkerställ att hunden har tillgång till friskt vatten.
 • Treateaters Duck Neck 250g

  Treateaters Duck Neck 250g
  Torkad hals från anka, 100 %. En fantastisk serie med naturligt hundtugg från Treateaters som är tillverkad i Europa. Rena naturliga råvaror helt utan tillsatser. En smaklig belöning för hunden! 100 % lufttorkade i ugn utan syntetiska färgämnen, smakämnen & konserveringsmedel. Denna produkt är lämplig att ge till hundar som är 12 månader eller äldre. Övervaka alltid din hund när den får tuggben eller godbitar, & säkerställ att hunden har tillgång till friskt vatten. Petcare Treateaters Duck Neck
 • Treateaters Marrowbone with smoked meat

  Treateaters Marrowbone with smoked meat
  Köttfyllda rökta märgben. Natural Snack rökta märgben med köttfyllning. Dessa Köttfyllda ben kan fyllas igen med nästan vad som helst din hund älskar, och de är super läckra rökta märgben på egen hand också! Petcare Treateaters Marrowbone with smoked meat
 • Treateaters Marrowbone with beef

  Treateaters Marrowbone with beef
  Köttfyllda hundtugg. Natural Snack märgben med köttfyllning. Dessa Köttfyllda ben kan fyllas igen med nästan vad som helst din hund älskar, och de är super läckra märgben på egen hand också! Kokt, steriliserat vitt märgben från nötdjur med fyllning. Petcare Treateaters Marrowbone with beef
 • Treat Eaters Dog Chicken Chips 12cm 400g

  Treat Eaters Dog Chicken Chips 12cm 400g
  Hundtugg - kycklingchips av torkad hud från nötkreatur med kyckling för extra hög smaklighet. Hundtugg är en perfekt aktivering för att minska tristess, en smaklig belöning eller ett delikat mellanmål. Dessutom främjas en god tandhälsa eftersom den mekaniska rörelsen när hunden tuggar hjälper till att minska tandsten & plack.
 • Treat Eaters Chicken Strips 12cm 350g

  Treat Eaters Chicken Strips 12cm 350g
  Hundtugg - kycklingstrips av torkad hud från nötkreatur med kyckling för extra hög smaklighet. Hundtugg är en perfekt aktivering för att minska tristess, en smaklig belöning eller ett delikat mellanmål. Dessutom främjas en god tandhälsa eftersom den mekaniska rörelsen när hunden tuggar hjälper till att minska tandsten & plack.
 • Natural Treats Chips 900g 2025 cm

  Natural Treats Chips 900g 2025 cm
  Naturliga tuggchips för din hund. Smaskigt hundtugg gjorda av 100 % buffelhud. Hundgodiset som motverkar tandsten & ger hunden en härlig aktivitet & smakupplevelse. Natural Treats Chips i 900g förpackning.
 • Treateaters Munchy Nat. 100 st

  Treateaters Munchy Nat. 100 st
  Lättuggade smala tuggpinnar till hund med mald råhud från nötkreatur. Protein från nöt. Spannmålsfritt. Bra för tandhälsan.
 • Treateaters Donuts 9 cm

  Treateaters Donuts 9 cm
  Små men kraftig tuggringar med kokt råhud som är extra snäll mot magen. Den runda formen ger hunden extra stimulans.
 • Petcare Klöstunna Beige 70 cm

  Petcare Klöstunna Beige 70 cm
  Petcare Klöstunna Beige 70 cm: En fin och roligt klöstunna för alla katterPetcare Klöstunna Beige, är ett roligt klösträd som din katt kan både vila och leka i. Ett klösträd, eller en klös tunna är ett perfekt sätt att aktivera din katt på ett naturligt sätt inomhus.Petcare Klöstunna Beige 70 cm och passar för alla katter, oavsett storlek eller ålder. Klöstunnan är stabil och tillverkat av högkvalitativa material. Petcare Klöstunna Beige 70 cm har följande fördelar:Mycket klösmaterial: Hela den yttre ytan är täckt av sisal, vilket är perfekt för att skärpa klorna.Lämpligt för alla katter: Lämplig för både små, medelstora och stora katter.Två spännande hål: Tunnan har två roliga hål som är perfekta för att gömma sig i eller för att leka, och den är dessutom mysig att vila i. Petcare Klöstunna Beige är ett perfekt val för alla katter, oavsett storlek eller ålder. Klösträdet är både snyggt och funktionellt och kommer att bli din katts favoritplats att koppla av på!
 • Treateaters Twisted Stick Nat Ø 8 mm 100pack

  Treateaters Twisted Stick Nat Ø 8 mm 100pack
  Vridna tuggpinnar av råhud till hund. Protein från nöt. Spannmålsfritt. Bra för tandhälsan.
 • Petcare Tribal Klösträd Grå

  Petcare Tribal Klösträd Grå
  Petcare Tribal Klösträd Grå: Ett lyxigt klösträd för alla katterPetcare Tribal Klösträd Grå är ett stabilt klösträd som ger din katt allt den behöver för att trivas. Det är en utmärkt aktivering för alla katter, oavsett storlek eller ålder. Klösträdet är både snyggt och funktionellt och kommer att bli din katts favoritplats att koppla av på!Petcare Tribal Klösträd är designat med många olika nivåer och en rolig låda i botten där katten kan vila och gömma sig. Stabilt klösträd för katter: Petcare Tribal Klösträd GråStort och stabilt: Klösträdet är 80 cm högt och har en stabil bas som gör att det står stadigt.Många nivåer: Klösträdet har tre nivåer, så din katt kan hitta en plats att vila eller leka på.Mjuka dynor: De mjuka dynorna är bekväma för din katt att ligga och sova på.Spännande låda med öppning: Perfekt för din katt att gömma sig i.Klösbräda: Perfekt för att aktivera din katt på ett naturlig sätt 
 • Treateaters Kyckling Rolls 12,5cm

  Treateaters Kyckling Rolls 12,5cm
  Tuggrullar överdragna med kyckling. 12,5 cm långa.
 • Treateaters Twisted Duck 30 st

  Treateaters Twisted Duck 30 st
  Tuggpinnar från Treateaters, tillverkade av råhud med ankbröstfilé lindat runt pinnen. Pinnarna är cirka 13 cm långa. Protein från anka och nöt. Spannmålsfritt. Bra för tandhälsan.
 • Kattleksak Pretzel

  Kattleksak Pretzel
 • Kattleksak Green Catnip Fish

  Kattleksak Green Catnip Fish
 • Kattleksak Redish Feather

  Kattleksak Redish Feather
 • Kattleksak Fluffy Color Ball

  Kattleksak Fluffy Color Ball
 • Kattleksak Kitty Play Glitter Ball, Blå

  Kattleksak Kitty Play Glitter Ball, Blå
 • Kattleksak Kitty Play Glitter Ball, Rosa

  Kattleksak Kitty Play Glitter Ball, Rosa
 • Sisal tunna 70 cm

  Sisal tunna 70 cm
 • Kattleksak Jul Sticks, Grön

  Kattleksak Jul Sticks, Grön
 • Treateaters Twisted Stick Natural 8 mm 500 g

  Treateaters Twisted Stick Natural 8 mm 500 g
  Tuggben för hundar - StorpackVridna tuggpinnar till hund, perfekt stimulans och för att motverka rastlöshet!Storlek: ca 10 cmEn förpackning innehåller 500 g ben.Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Petcare Rostfri Skål Non-Splash 1,2L (1,2 l)

  Petcare Rostfri Skål Non-Splash 1,2L (1,2 l)
  Non-Splash är en smart skål i rostfri metall som förhindrar att vatten stänker ut. Hundar med långa öron doppar inte heller ner dem lika lätt i denna skål. Idealisk att använda i t.ex. bilen eller på båten.Skålen rymmer 1,2 liter.AnvändningRostfri vattenskål
 • Party Pets Snake - 90 cm

  Party Pets Snake - 90 cm
  En härlig, skojig pipleksak hela 90 cm lång och tillverkad i plysch. Ett måste för alla lekglada hundar. OBS! Kommer i blandade färger, och du kan själv inte välja färg vid beställning utan en av ormarna skickas din order.   Hundleksak i plysch, 90 cm lång
 • Dog Toy Pink Cat - Rosa

  Dog Toy Pink Cat - Rosa
  Rolig leksak för alla busiga och leksugna hundar, som ser ut som en katt. Cirka 26 cm och med pipljud. Vågar du släppa in denna katt i ditt hem?
 • Kitty Play Catnip Mist - 118 ml

  Kitty Play Catnip Mist - 118 ml
  Kattmyntaspray som är tillverkat av kattmyntblad. Enkel att använda, bara spraya ex på kattens leksak för att ge den nytt liv (om katten tröttnat att leka med den), eller spraya på klösmöblen för att uppmuntra katten att klösa där och inte på andra, ikke önskvärda platser. Ingredienser: Vatten och kattmynta.
 • Kitty Play Squeaking Cat Toys - Black Bird

  Kitty Play Squeaking Cat Toys - Black Bird
  Kitty Play Squeaking leksaker till katt finns i flera olika varianter och alla har ett pipljud som gör den extra intressant för din katt. Oavsett vilken du väljer kommer den hålla katten upptagen i lek under en längre tid. Se den jaga, buffa, bita och kanske gosa med leksaken.   OBS! Våra husdjur är starkare än man tror, och leksaker kan gå sönder. Ha alltid ditt husdjur under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den skulle gå sönder så det inte händer en olycka. Pipleksaker i olika varianter för alla katter Innehåller kattmynta
 • Kitty Play Skinny Kattleksaker - Grå mus

  Kitty Play Skinny Kattleksaker - Grå mus
  Kitty Play Skinny är mjuka plyshleksaker utan stoppning till alla lekglada katter. De finns i olika varianter, antingen mus, anka eller kyckling och alla leksaker innehåller kattmynta för att stimulera katten att leka. Hitta just din och din katts favoritleksaksdjur. Alla djur är ca 15 cm långa.
 • Romy Sofa - Romy Sofa grey, bruna Ben

  Romy Sofa - Romy Sofa grey, bruna Ben
  Denna supermjuka och bekväma Romy Sofa är ett enkelt val för din hund att slå sig ner i när tröttheten smyger sig på. Soffan är tillverkad i ett mjukt plyschtyg, och har en tvättbar kudde som gör att soffan har en lång hållbarhetstid även om hunden råkar lägga sig där efter en lång promenad i regn och rusk. Soffans ryggstöd har en böjd form, vilket medför att din hund känner sig trygg och kan slappna av och återhämta sig i en stressfri miljö. Soffbenen gör att hundbädden kommer upp från marken och därmed minskar vinddrag. Det finns även fickor för förvaring av ben och leksaker.    Produkten erbjuds i 3 varianter: Grå med bruna träben, grå med svarta ben eller brun med bruna ben.   Storlek Mått Romy Sofa 67,31 x 40,64 x 30,48 cm Mjuk och skön soffa med böjd form för en känsla av trygghet. Tvättbar kudde för att hålla sovplatsen ren. Förvaringsfickor för leksaker och ben.
 • Kitty Play Catnip Lollipop - Catnip Lollipop

  Kitty Play Catnip Lollipop - Catnip Lollipop
  Denna kattmyntaklubba kommer garanterat bli en hit där hemma. Klätteraktinidia stimulerar katten i likhet med kattmynta en euforisk och avslappnande upplevelse som katterna tycker om. Vi kan lova att din katt kommer gosa ordentligt med denna leksak. Obs! Förpackningen innehåller 1 st klubba. Med lockande doft för katten.
 • Cat Toys Pole Glitter - Kattvippa

  Cat Toys Pole Glitter - Kattvippa
  Glittrande kattvippa för den ultimata leken! 47,5 cm lång pinne och 100 cm långt band som katten kan jaga.
 • Silver Vine Sticks för Katt - 5-styck

  Silver Vine Sticks för Katt - 5-styck
  Silver vine sticks, för din katt. En helt naturlig produkt, vars effekt likar kattmyntans!   Reaktionen på silver vine kan variaera från katt till katt, men bli inte förvånad om katten tuggar, stryker sig, slickar, springer omkring, rullar eller spinner! Silver vine kan också hjälpa din katt att bli av med stress, då katter ofta känner sig lugna och avlappnade av silver vine.   Pinnarna kan vara ett utmärkt alternativ för katter som det är svårt att borsta tänderna på. När katten tuggar på pinnarna kan det nämligen leda till att plack slipas bort från kattens tänder.
 • Surrey Sofa - Surrey Sofa Black

  Surrey Sofa - Surrey Sofa Black
  Denna supermjuka och bekväma Surrey sofa är ett enkelt val för din hund att slå sig ner i när tröttheten smyger sig på. Soffan är tillverkad i ett mjukt plyschtyg, och har en tvättbar kudde som gör att soffan har en lång hållbarhetstid även om hunden råkar lägga sig där efter en lång promenad i regn och rusk.   Soffans tjocka sittdyna ger stöd och komfort, och de breda vadderade armstöden erbjuder en skön plats att luta sig mot. Soffbenen gör att hundbädden kommer upp från marken och därmed minskar vinddrag. Det finns även fickor för förvaring av ben och leksaker.    Produkten erbjuds i 3 färger: Svart, blå eller grå.   Storlek Mått Surrey Sofa 66,04 x 40,64 x 27,94 cm (dynans mått 50 x 31cm) Mjuk och skön soffa med vadderade armstöd. Tvättbar kudde för att hålla sovplatsen ren. Förvaringsfickor för leksaker och ben.
 • Treateaters Dried & Rosted Marrowbone 32cm Large

  Treateaters Dried & Rosted Marrowbone 32cm Large
  Rostat & torkat märgben från nötkreatur, 100 %. En fantastisk serie med naturligt hundtugg från Treateaters som är tillverkad inom EU. Rena naturliga råvaror helt utan tillsatser. En smaklig belöning för hunden! 100 % lufttorkade i ugn utan syntetiska färgämnen, smakämnen & konserveringsmedel. Denna produkt är lämplig att ge till hundar som är 12 månader eller äldre. Övervaka alltid din hund när den får tuggben eller godbitar, & säkerställ att hunden har tillgång till friskt vatten. Petcare Treateaters Dried & Rosted Marrowbone
 • Kattleksak Jul Sticks, Röd

  Kattleksak Jul Sticks, Röd
 • Pipleksak Vildsvin i Plysch - Vildsvin 20 cm

  Pipleksak Vildsvin i Plysch - Vildsvin 20 cm
  Pipleksak i plysch för din hund att leka med ensam, med hundkompisen eller springa från husse och matte med. Leksaken 'r mjuk, spännande och piper slumpmässigt vilket fångar din hunds uppmärksamhett. Hundar som får utveckla sin lekfulla sida kan med fördel belönas med lek istället för godis. Smidigt om godis inte lockar eller om det fiinns andra orsaker som gör att belöning med godis inte lämpar sig. Vildsvinet som piper fiinns i två storlekar för att passa just din hund.  Spännande oberäknelig leksak som ljuder. Mjuk och enkel att leka med. Främjar leklust och välmående hos din hund.
 • Pipleksak Skinnies Racoon i Plysch - Skinnies Racoon

  Pipleksak Skinnies Racoon i Plysch - Skinnies Racoon
  Pipleksak i plysch som liknar en tvättbjörn för att fånga din hunds uppmärksamhet. Leksaken är utdragen och har en spännande form som är lätt att fånga med munnen och undersöka, leka och gosa med. Leksaken ljuder slumpmässigt vid tryck och främjar lekfullheten hos din hund. Köp två stycken för att öva byteslekar, så kan du och din hund njuta av leken snarare än att du får jaga din hund och förlora lekan varje gång! Leksaken är 55 cm lång. Rolig form som lockar din hund till lek. Piper och kan användas vid träning och som belöning. Ger förutsättningar för att bygga en fin ömsesidig relation med din hund från start.
 • Pipleksak Skinnies Fox i Plysch - Skinnies Fox

  Pipleksak Skinnies Fox i Plysch - Skinnies Fox
  Pipleksak i plysch som är förträffande likt en räv för att fånga din hunds uppmärksamhet. Leksaken är utdragen och har en spännande form som är lätt att fånga med munnen och undersöka, leka och gosa med. Leksaken ljuder slumpmässigt vid tryck och främjar lekfullheten hos din hund. Köp två stycken för att öva byteslekar, så kan du och din hund njuta av leken snarare än att du får jaga din hund och förlora lekan varje gång! Leksaken är 55 cm lång. Rolig form som lockar din hund till lek. Piper och kan användas vid träning och som belöning. Ger förutsättningar för att bygga en fin ömsesidig relation med din hund från start.
 • Pipleksak Skinnies Bear i Plysch - Skinnies Bear

  Pipleksak Skinnies Bear i Plysch - Skinnies Bear
  Pipleksak i plysch som är fårvånansvärt likt en lurvig björn, allt för att fånga din hunds uppmärksamhet. Leksaken är utdragen och har en spännande form som är lätt att fånga med munnen och undersöka, leka och gosa med. Leksaken ljuder slumpmässigt vid tryck och främjar lekfullheten hos din hund. Köp två stycken för att öva byteslekar, så kan du och din hund njuta av leken snarare än att du får jaga din hund och förlora lekan varje gång! Leksaken är 55 cm lång. Rolig form som lockar din hund till lek. Piper och kan användas vid träning och som belöning. Ger förutsättningar för att bygga en fin ömsesidig relation med din hund från start.
 • Kitty Play Squeaking Squirrel - Pipande Ekorre

  Kitty Play Squeaking Squirrel - Pipande Ekorre
  Pipleksak i form av ett spännande djur som lockar till sig din katts nyfikenhet. Leksaken är liten och piper med ett elektroniskt ljud som gör din katt överraskad. Leksaken kan hjälpa till att tillfredställa sitt jaktbehov, lekfullhet och tristess. Ett måste att ha i samlingen av leksaker och aktivitetsprylar!  Spännande form som lockar till sig din katt. Kul, spännande och lindrar tristess hos din katt. Elektorniskt pipljud som bibehåller uppmärksamhet, för att katten inte ska tröttna.
 • Kitty Play Squeaking Skunk - Pipande Skunk

  Kitty Play Squeaking Skunk - Pipande Skunk
  Pipleksak i form av ett spännande djur som lockar till sig din katts nyfikenhet. Leksaken är liten och piper med ett elektroniskt ljud som gör din katt överraskad. Leksaken kan hjälpa till att tillfredställa sitt jaktbehov, lekfullhet och tristess. Ett måste att ha i samlingen av leksaker och aktivitetsprylar!  Spännande form som lockar till sig din katt. Kul, spännande och lindrar tristess hos din katt. Elektorniskt pipljud som bibehåller uppmärksamhet, för att katten inte ska tröttna.
 • Kitty Play Squeaking Grey Bird - Pipande Grå Fågel

  Kitty Play Squeaking Grey Bird - Pipande Grå Fågel
  Pipleksak i form av ett spännande djur som lockar till sig din katts nyfikenhet. Leksaken är liten och piper med ett elektroniskt ljud som gör din katt överraskad. Leksaken kan hjälpa till att tillfredställa sitt jaktbehov, lekfullhet och tristess. Ett måste att ha i samlingen av leksaker och aktivitetsprylar!  Spännande form som lockar till sig din katt. Kul, spännande och lindrar tristess hos din katt. Elektorniskt pipljud som bibehåller uppmärksamhet, för att katten inte ska tröttna.
 • Tuggrulle utan Råhud med Biffsmak - 2 st x 12 cm

  Tuggrulle utan Råhud med Biffsmak - 2 st x 12 cm
  Smaklig tuggrulle som är gjord utan råhud eller onödiga tillsatta ämnen. Tuggrullen främjar en god tandhygien, matsmältning och passar även som sysselsättning för en stund. Perfekt att ta med på fiket vid socialiseringsträning. Tuggrullen kommer i 2 storlekar för att passa hundar av alla storlekar. Hög proteinhalt och en låg fetthalt för att passa även hundar som måste tänka lite extra på vikten. Ingen råhud används vid tillverkning av tuggrullarna. Mycket goda och kommer sysselsätta din hund.  Extremt låg fetthalt. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera. Gelatin från nötkreatur   Taipoka   Vegetabiliskt protein   Överdrag av biffsmak   Näringsinnehåll Procent  Råprotein 75% Fett 2% Råfiber 2% Fukt 14%
 • Nonsplash skål 18 cm 14 dl Vattenskål Hund

  Nonsplash skål 18 cm 14 dl Vattenskål Hund
  Klassisk anti-skvalpskål med kant som hindar vattnet från att åka ut. Är även bra hemma om du har en hunden som slaskar mycket med vattnet när den dricker. Vattenskål i plast för att minska spill av vatten. Lätt skål att ha med på resan eller bilen, bara att torka av packa ner. Blandade färger. Mått: 18,5 x 8 cm
 • Treateaters Marrowbone with bacon

  Treateaters Marrowbone with bacon
  Baconfyllda hundtugg, Natural Snack märgben med baconfyllning, Dessa baconfyllda ben kan fyllas igen med nästan vad som helst din hund älskar, & de är super läckra märgben på egen hand också! Kokt, steriliserat vitt märgben från nötdjur med fyllning. Petcare Treateaters Marrowbone with bacon.
 • Treateaters Dried & Rosted Marrowbone 18cm Small

  Treateaters Dried & Rosted Marrowbone 18cm Small
  Rostat & torkat märgben från nötkreatur, 100 %. En fantastisk serie med naturligt hundtugg från Treateaters som är tillverkad inom EU. Rena naturliga råvaror helt utan tillsatser. En smaklig belöning för hunden! 100 % lufttorkade i ugn utan syntetiska färgämnen, smakämnen & konserveringsmedel. Denna produkt är lämplig att ge till hundar som är 12 månader eller äldre. Övervaka alltid din hund när den får tuggben eller godbitar, & säkerställ att hunden har tillgång till friskt vatten. Petcare Treateaters Dried & Rosted Marrowbone