Pet Rebels

 • Klösträd Charlotte - Klösträd Charlotte Grå

  Klösträd Charlotte - Klösträd Charlotte Grå
  Stort och stabilt katträd som bjuder på härliga liggytor och en gosig hängmatta. Perfekt till dig som har stora eller flera katter hemma. Klösträdet tar inte mycket plats på golvytan men ger katterna gott om plats att sova på. Finns i 2 färger, grå eller brun. Mått: 134 x 59 x 56 cm. Hängmatta: 40 x 40 cm Sovkoja: 40 x 40 cm. Sovplatta: 59 x 56 cm.   OBS! Vi kan bara leverera dessa klösträd hem till dig med PostNord och kvittens. Det går inte att få det till ombud eller leverans med Budbee. Ev felvalt transportsätt kommer ändras automatiskt av vårt lager till PostNord Perfekt för flera katter. Kan tvättas i 30 grader.
 • Little Rock Klösträd - Grå

  Little Rock Klösträd - Grå
  Detta klösträd kommer med stor basplatta (50 cm) vilket innebär att det är mycket stabilt. Med stora liggytor är den mycket lämplig för stora och även tunga katter. Kommer med en rymlig sovgrotta och mysig utkiksplats. Extra stabilt klösträd.
 • PetRebels Kattträd- Tampa

  PetRebels Kattträd- Tampa
  "Tampa" från CatRebels är ett lite annorlunda klösträd i sin uppbyggnad. Det har en häftig neutral look som är utrustad med lyxiga bäddar i plysch blandat med busiga sisalbeklädda pelare.  Trädet/möbeln binds ihop med pelare beklädda med klösvänligt
 • Kattklös Denver

  Kattklös Denver
  Kattklös Denver är den perfekta sovplatsen för lata dagar. En trendig möbel med klösmatta, utkikshål och mjuk kudde som både bjuder in till lek och en tupplur! Längd: 43 cm Bredd: 40 cm Höjd: 50 cm Perfekt för kattungar och seniorkatter. Kan tvättas i 30 grader.
 • Kattklös Tampa

  Kattklös Tampa
  En härlig viloplats där både din katt kan slappa av men även hålla igång med lek. Klösmobeln kommer med en avtagbar hängmatta som lätt kan tvättas om det skulle behövas. Den mjuka kudden på toppen ger den perfekta utkiksplatsen medan den mysiga sovgrottan passar bättre när man vill dra sig undan. Pelarna ger även möjlighet att fila klorna.   Mått: L: 45 x B: 45 x H: 70 cm. Mysig sovplats med hängmatta och grotta. Kan tvättas i 30 grader.
 • Klösträd Maine - Klösträd 90

  Klösträd Maine - Klösträd 90
  Detta klösträd passar både till små och stora katter, och är 90 cm hög. Pelaren monsteras på bottenplattan för stabiltet, där själva plattan är 40 x 40 cm och 2 cm hög. Själva stammen är 9 cm i diameter och är limmad med naturlig sisal. Gör katten glad, köp ett klösträd idag. Klösträd på 90 cm Limmad sisal runt pelare