Pawise produkter

 • Pawise Spö med Koppling & Tre Ersättningsleksaker

  Pawise Spö med Koppling & Tre Ersättningsleksaker
  Pawise Spö med Koppling & Tre ErsättningsleksakerDetta kattspöet går enkelt att förlänga - det har nämligen två delar som går att skruva ihop. Till spöet medföljer tre olika leksaker med mjuka och spännande fjädrar!Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Pawise Teleskopspö med Snören och Fjädrar

  Pawise Teleskopspö med Snören och Fjädrar
  Pawise Teleskop Spö med Snören & FjädrarDetta kattspö kan du själv välja längd på tack vare teleskopfunktionen - smart! Längst ut på spöet sitter en genomskinlig lina där lockande fjädrar hänger! Linan har metallfästen både mot spöet och mot leksakshänget.Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Pawise Spö med Tre Ersättningsbara Leksaker

  Pawise Spö med Tre Ersättningsbara Leksaker
  Pawise Spö med Tre Ersättningsbara LeksakerDetta kattspöt är lätt att variera för att behålla kattens nyfikenhet - det medföljer nämligen tre olika leksaker! Leksakerna har lite olika utseende och material - alla lika spännande för katten!Mått:51 cm långt spöKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Pawise TRP Piggboll (Grön)

  Pawise TRP Piggboll (Grön)
  EgenskaperPawise TRP Piggboll med mjuka piggar som masserar din hunds tandkött samtidigt som den leker med bollen. Bollen passar för lek både utomhus och inomhus, och piggarna gör att den studsar oförutsägbart, vilket gör den ännu roligare att leka med. Storlek 8 cm och välj mellan 2 olika färger.
 • Pawise Reservfjädrar till Teleskopspö

  Pawise Reservfjädrar till Teleskopspö
 • Pawise TRP Piggboll Orange 12,5 cm

  Pawise TRP Piggboll Orange 12,5 cm
  EgenskaperPawise TRP Piggboll med mjuka piggar som masserar din hunds tandkött samtidigt som den leker med bollen. Bollen passar för lek både utomhus och inomhus, och piggarna gör att den studsar oförutsägbart, vilket gör den ännu roligare att leka med. Storlek 12,5 cm.
 • Pawise TRP Piggboll (Rosa)

  Pawise TRP Piggboll (Rosa)
  EgenskaperPawise TRP Piggboll med mjuka piggar som masserar din hunds tandkött samtidigt som den leker med bollen. Bollen passar för lek både utomhus och inomhus, och piggarna gör att den studsar oförutsägbart, vilket gör den ännu roligare att leka med. Storlek 8 cm och välj mellan 2 olika färger.
 • Pawise Spö med Glittriga Fjädrar

  Pawise Spö med Glittriga Fjädrar
  Pawise Spö med Glittriga FjädrarDetta kattspö är utrustat med riktigt spännande leksaker på - två långa glittriga fjädersvansar! Spöet passar perfekt för långa lekstunder med din pälskling.Mått:45 cm långtKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Pawise Spö med Band & Snören

  Pawise Spö med Band & Snören
  Pawise Spö med Band & SnörenDetta söta kattspöet är utrustat både med krulliga snören och en lång mjuk svans som din kisse kommer älska att jaga i timtal!Mått:45 cm långtPawise Spö med Band & Snören kommer i osorterade färger. Handlar du i webbshoppen så får du hem någon av de tre färgerna på bilden, det går inte att välja färg.Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Pawise Teaser Spö med Fjädrar

  Pawise Teaser Spö med Fjädrar
  Pawise Teaser Spö med FjädrarDetta kattspöet är hela 70 cm långt och har ett böjbart skaft. Längst ut sitter spännande fjädrar för att locka din katt till lek!Mått:70 cm långtPawise Teaser Spö med Fjädrar kommer i osorterade färger. Du kan inte välja färg när du handlar i webbshoppen.Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Pawise Kattbjällra

  Pawise Kattbjällra
  Pawise KattbjällraBjällra att sätta på kattens halsband. Bidrar till att småfåglar, möss, råttor och andra djur hör katten komma. Även bra för dig som ägare så att du kan höra vart katten befinner sig i hemmet eller utomhus. Bjällran säljs i en-pack
 • Pawise Mouse Tumbler Aktiveringsleksak

  Pawise Mouse Tumbler Aktiveringsleksak
 • Pawise Simple Cat Mus med Ljud

  Pawise Simple Cat Mus med Ljud
 • Pawise Simple Cat Mus

  Pawise Simple Cat Mus
 • Pawise Simple Cat Kattvippa

  Pawise Simple Cat Kattvippa
 • Pawise Simple Cat Mus Kattvippa

  Pawise Simple Cat Mus Kattvippa
 • Pawise TRP Bouncy Bolll 12,5 cm Blå

  Pawise TRP Bouncy Bolll 12,5 cm Blå
 • Pawsie Gummiboll med Bjällra

  Pawsie Gummiboll med Bjällra