Nutrima

Fina råvaror blandat med funktionella ingredienser är grunden bakom Nutrimas djurfoder. De har ett utbud för katter och hundar där det finns mat för olika åldrar, livsstilar och behov.

Utvalt foder från Nutrima

 • Nutrima Health Digestion Lamm, Hjort & Anka 150 g

  Nutrima Health Digestion Lamm, Hjort & Anka 150 g
  EgenskaperNutrima Health Digestion är ett våtfoder för känsliga hundar och hundar som lider av fodermedelsallergier. Fodret har hög smaklighet och innehåller endast kött, buljong och funktionella ingredienser såsom grönsaker, bär, örter och MOS och FOS för att främja din hunds välbefinnande från insidan och ut. När hunden mår bra i magen har man en glad och aktiv hund som utstrålar krafit och välmående. Innehåller inga onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel, men med högkvalitativa ingredienser och en hög smältbarhet.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för hundar.
 • Nutrima Care Kitten Kyckling, Kalkon & Anka

  Nutrima Care Kitten Kyckling, Kalkon & Anka
  EgenskaperNutrima Care Kitten Kyckling, Kalkon & Anka är ett komplett helfoder, speciellt anpassat till energi- och näringsbehovet hos kattungar. Det är helt fritt från spannmål, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för katternas matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katten.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för katt.
 • Nutrima Growth Puppy Kyckling, Kalkon & Anka 150 g

  Nutrima Growth Puppy Kyckling, Kalkon & Anka 150 g
  EgenskaperNutrima Growth Puppy är ett smaskigt våtfoder för växande valpar av alla storlekar. Fodret har hög smaklighet och innehåller kött i buljong (köttet kokat i sin egen vätska). I fodret finns även andra funktionella ingredienser såsom ägg, bär, örter och MOS och FOS för att främja din valps välbefinnande under hela sin känsliga tillväxtperiod. Innehåller inga onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel, men med högkvalitativa ingredienser och en hög smältbarhet.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för valpar.
 • Nutrima Health Skin+ Anka, Vilt & Hjort 150 g

  Nutrima Health Skin+ Anka, Vilt & Hjort 150 g
  EgenskaperNutrima Health Skin + är ett högkvalitativt våtfoder för hundar med känslig hud eller krävande päls. Fodret innehåller endast kött, buljong och funktionella ingredienser såsom laxolja, grönsaker, bär, örter och MOS och FOS för att främja din hunds välbefinnande från insidan och ut. När hunden mår bra av sitt foder återspeglas det i en glad och aktiv hund med päls som strålar. Innehåller inga onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för hundar.
 • Nutrima Vital Adult Kyckling, Kalkon & Lamm 150 g

  Nutrima Vital Adult Kyckling, Kalkon & Lamm 150 g
  EgenskaperNutrima Vital Adult är ett våtfoder för vuxna och äldre hundar. Fodret innehåller endast kött, buljong och funktionella ingredienser såsom laxolja, grönsaker, bär, örter och MOS och FOS för att främja din hunds välbefinnande från insidan och ut. Innehåller inga onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel, men med högkvalitativa ingredienser och en hög smältbarhet.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för vuxna och äldre hundar.
 • Nutrima Health Digestion (12 kg)

  Nutrima Health Digestion (12 kg)
  Nutrimas foderserie är byggt på ett holistiskt koncept. Rätt foder till rätt hund och dess individuella behov. Med väl avvägda halter av protein och fett från högkvalitativa råvaror kommer detta foder inte bara tilltala din hunds smaklökar utan bygga din hund inifrån och ut. Med rikliga mängder Omega3 och 6 fettsyror som verkar antiinflammatoriskt för leder,rörelseapparaten och stark pälssättning. Nutrima Health Digestion är ett vuxenfoder för hundar med känsliga eller oroliga magar. För extra hög smältbarhet finns konceptet FOS och MOS bifogat. Passar även bra till hundar med problem med gasbildning. Nutrima Health Digestion innehåller inga konstgjorda konserveringsmedel, soja, majs eller vete. Samt är helt glutenfritt och fri från GMO.
 • Nutrima Vital Sterilised Kyckling & Kalkon

  Nutrima Vital Sterilised Kyckling & Kalkon
  EgenskaperNutrima Vital Sterilised är ett komplett våtfoder för vuxna kastrerade katter, seniorer och för katter som behöver gå ned i vikt. Fodret innehåller endast kött, buljong (köttet kokat i sin egen vätska) och funktionella ingredienser såsom L-karnitin för att bidra till viktminskning. Utan onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel, men med högkvalitativa ingredienser, ett lågt energiinnehåll och en hög smältbarhet för att främja din katts välbefinnande från insidan och ut. Basen för det omsorgsfullt utformade receptet utgörs av högkvalitativt färskt kött från kyckling och kalkon som gör fodret väldigt milt och smakligt. Innehåller gott om antioxidanter som skyddar kattens celler: blåbär och nässlor. Viktiga omega-fettsyror stärker immunförsvaret, är antiinflammatoriska och främjar en sund hud och glänsande päls. DL-metionin och tranbär stödjer urinvägarnas hälsa. L-karnitin stödjer en sund viktminskning. Innehåller prebiotika såsom MOS och FOS för att stödja en god mag- och tarmhälsa. Fodret har en hög smaklighet då selektivitet är vanligt hos överviktiga katter.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för katt.
 • Nutrima Care Adult Vildsvin & Anka

  Nutrima Care Adult Vildsvin & Anka
  EgenskaperNutrima Care Adult Vildsvin & Anka är ett komplett helfoder, speciellt anpassat till energi- och näringsbehovet hos vuxna katter. Det är helt fritt från spannmål, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för katternas matsmältninigssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katterna. Innehåller även kondroitin och glukosamin för att ytterligare främja en god ledhälsa.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för katt.
 • Nutrima Vital Fussy Kyckling & Anka

  Nutrima Vital Fussy Kyckling & Anka
  EgenskaperNutrima Vital Fussy är ett komplett våtfoder för vuxna, kräsna katter. Fodret innehåller endast kött, buljong (köttet kokat i sin egen vätska) och funktionella ingredienser såsom FOS och MOS för att stödja en god mag- och tarmhälsa, men även kattmynta för att höja smakligheten ytterligare. Utan onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel, men med högkvalitativa ingredienser och en hög smältbarhet för att främja din katts välbefinnande från insidan och ut. Basen för det omsorgsfullt utformade receptet utgörs av högkvalitativt färskt kött från kyckling och anka som gör fodret väldigt milt och smakligt. Innehåller även gott om antioxidanter som skyddar kattens celler: blåbär och nässlor. Tranbär stödjer urinvägarnas hälsa. Viktiga omega-fettsyror stärker immunförsvaret, är antiinflammatoriska och främjar en sund hud och glänsande päls. Innehåller prebiotika såsom MOS och FOS för att stödja en god mag- och tarmhälsa. Fodret har en läcker konsistens och en mycket hög smaklighet.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för katt.
 • Nutrima Dog Health Dental (2 kg)

  Nutrima Dog Health Dental (2 kg)
  Nutrimas foderserie är byggt på ett holistiskt koncept. Rätt foder till rätt hund och dess individuella behov. Med väl avvägda halter av protein och fett från högkvalitativa råvaror kommer detta foder inte bara tilltala din hunds smaklökar utan bygga din hund inifrån och ut. Med rikliga mängder Omega3 och 6 fettsyror som verkar antiinflammatoriskt för leder,rörelseapparaten och stark pälssättning. Nutrima Health Dental är ett vuxenfoder som inriktar sig på att motverkar uppkomst av plack som utvecklas till tandsten som i det långa loppet kan utvecklas till tandlossning. Tandsten leder i sin tur till dålig andedräkt. För extra hög smältbarhet finns konceptet FOS och MOS bifogat. Passar även bra till hundar med problem med gasbildning. Nutrima Health Dental innehåller inga konstgjorda konserveringsmedel, soja, majs eller vete. Samt är helt fri från GMO.
 • Nutrima Growth Puppy Large Breed (2 kg)

  Nutrima Growth Puppy Large Breed (2 kg)
  Nutrimas foderserie är byggt på ett holistiskt koncept. Rätt foder till rätt hund och dess individuella behov. Med väl avvägda halter av protein och fett från högkvalitativa råvaror kommer detta foder inte bara tilltala din hunds smaklökar utan bygga din hund inifrån och ut. Med rikliga mängder Omega3 och 6 fettsyror som verkar antiinflammatoriskt för leder,rörelseapparaten och stark pälssättning. Nutrima Growth Puppy Large Breed är ett valpfoder för hundar som har en lång tillväxtperiod. Hundraser som i vuxen ålder beräknas väga mer än 25kg behöver en anpassad formula. Med Nutrima Growth Puppy Large Breed kan du luta dig tillbaka och njuta av valp och unghundstiden och följa medans din valp växer sig stor och stark sakta men säkert. För extra hög smältbarhet finns konceptet FOS och MOS bifogat. Passar även bra till hundar med problem med gasbildning. Nutrima Growth Puppy Large Breed innehåller inga konstgjorda konserveringsmedel, soja, majs eller vete. Samt är helt fri från GMO.
 • Nutrima Sport Intense Kyckling, Kalkon & Vildsvin 150 g

  Nutrima Sport Intense Kyckling, Kalkon & Vildsvin 150 g
  EgenskaperNutrima Sport Intense är ett våtfoder för mycket aktiva hundar med ett högt energibehov. Fodret innehåller endast kött, buljong och funktionella ingredienser såsom laxolja, grönsaker, bär, örter och MOS och FOS för att främja din hunds välbefinnande från insidan och ut. Våtfodret lämpar sig för aktiva hundar som exempelvis brukshundar, draghundar, jakthundar och tjänstehundar, men även för de hundar som har svårt att hålla vikten. Innehåller inga onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel, men med högkvalitativa ingredienser och en hög smältbarhet.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för aktiva hundar.
 • Nutrima Health Urinary Kyckling & Lamm

  Nutrima Health Urinary Kyckling & Lamm
  EgenskaperNutrima Health Urinary Kyckling & Lamm är ett komplett våtfoder som är speciellt framtaget för att främja urinvägshälsan hos vuxna katter. Fodret innehåller endast kött, buljong (köttet kokat i sin egen vätska) och funktionella ingredienser för att stödja en god urinvägshälsa. Utan onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel, men med högkvalitativa ingredienser och en hög smältbarhet för att främja din katts välbefinnande från insidan och ut. Ett foder av hög kvalié är det mest effektiva sättet att förebygga urinvägsproblem tillsammans med att se till att din katt får i sig mycket vätska och motion. Basen för det omsorgsfullt utformade receptet utgörs av högkvalitativt färskt kött från kyckling och lamm som gör fodret väldigt milt och smakligt. Innehåller gott om antioxidanter som skyddar kattens celler: blåbär och nässlor. Viktiga omega-fettsyror stärker immunförsvaret, är antiinflammatoriska och främjar en sund hud och glänsande päls. Havtorn och tranbär stödjer urinvägarnas hälsa. Ammoniumklorid främjar ett optimalt pH i urinen. Lägre halt kalcium och fosfor för att undvika uppkomsten av urinsten. Innehåller prebiotika såsom MOS och FOS för att stödja en god mag- och tarmhälsa. Hög smaklighet och läcker konsistens.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för katt.
 • Nutrima Dog Adult Weight Balance (2 kg)

  Nutrima Dog Adult Weight Balance (2 kg)
  Nutrima Weight Balance-Torrfoder med hög kötthalt för hundar som behöver viktkontrollNäringsrikt och smakligt torrfoder med fisk och anka som huvudingredienser. Weight Balance är ett torrfoder med lägre fetthalt samtidigt som det har en en hög protein-och fiberhalt för bibehållen muskelmassa och för en god mättnadskänsla.Nutrima Weight Balance har en unik sammansättning med tillsatta hälsofrämjande ingredienser för att ge din hund alla förutsättningar till ett friskt och fartfyllt liv!Detta foder har flera komponenter som kan främja immunförsvar och allmänhälsa, däribland:L-karnitin- En aminosyra som kan stötta normal fettförbränningFibrer från psylliumfrö, betfiber, brunt ris och lusern.Glucosamin, kondriotin, MSM och Omega-3 för att främja optimal ledhälsaTaurin-Stöttar hjärtats funktionAntioxidanter från tranbär samt Vitamin A och ENutrima Weight Balance är dessutom mycket smakligt, det ger både din hund optimal näring och njutning vid varje måltid!Torrfoder för hundarMed lägre fetthalt för viktkontrollMed L-KarnitinInnehåller rikligt med protein och fibrerMed hälsofrämjande ingredienser 
 • Nutrima Health Hair+ Kalkon, Anka & Räka

  Nutrima Health Hair+ Kalkon, Anka & Räka
  EgenskaperNutrima Health Hair+ är ett våtfoder för vuxna katter som främjar känslig hud- och päls. Fodret innehåller endast kött, buljong (köttet kokat i sin egen vätska) och funktionella ingredienser såsom MOS och FOS för att stödja en god mag- och tarmhälsa. Helt utan onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel, men med högkvalitativa ingredienser och en hög smältbarhet för att främja din katts välbefinnande från insidan och ut. Basen för det omsorgsfullt utformade receptet utgörs av högkvalitativt färskt kött från kalkon, anka och räkor som gör fodret väldigt milt och smakligt. Viktiga omega-fettsyror stärker immunförsvaret, är antiinflammatoriska och främjar en sund hud och glänsande päls. Biotin och b-vitaminer bidrar ytterligare till en frisk och glänsande päls. Innehåller även gott om antioxidanter som skyddar kattens celler: blåbär och nässlor. Tranbär stödjer urinvägarnas hälsa. Innehåller prebiotika såsom MOS och FOS för att stödja en god mag- och tarmhälsa. Hög smaklighet och läcker konsistensUtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för katt.
 • Nutrima Raw Cat Adult Hair+ 1 kg

  Nutrima Raw Cat Adult Hair+ 1 kg
  Nutrima Raw Cat Adult Hair+ - Ge din katt en vacker pälsNutrima Raw Cat Adult Hair+ är ett smakrikt och näringsrikt råfoder för vuxna katter som är utformat för att stödja pälsens välbefinnande. Fodret innehåller endast en proteinkälla, fläskkött, -hjärta och -lever, vilket gör det lättsmält och mindre benäget att orsaka allergier.Nutrilin®-näringsolja för en vacker pälsNutrima Raw Cat Adult Hair+ innehåller Nutrolin®-näringsolja, som är rik på essentiella fettsyror. Dessa fettsyror är viktiga för att upprätthålla en frisk hud och päls. De kan hjälpa till att:Förebygga tovorGe pälsen glans och styrkaCellulosa- och psylliumfibrer för en frisk mageKombinationen av cellulosa- och psylliumfibrer i Nutrima Raw Cat Adult Hair+ kan hjälpa till att:Upprätthålla tarmens normala funktionMinska bildandet av hårbollarTranbär för urinvägarnas hälsaTillsatt tranbär i Nutrima Raw Cat Adult Hair+ stödjer urinvägarnas hälsa.Nutrima Raw Cat Adult Hair+ är ett komplett och näringsrikt foder som är utformat för att ge din katt en vacker päls. 
 • Nutrima Dog Adult Urinary (2 kg)

  Nutrima Dog Adult Urinary (2 kg)
  Nutrima Dog Adult Urinary - Ett hälsosamt och smakrikt foder för vuxna hundarNutrima Dog Adult Urinary är ett komplett helfoder som är utformat för att stödja urinvägarnas hälsa hos vuxna hundar. Fodret är rikt på protein från kyckling och kalkon, och innehåller också tranbär som är känt för sina urinvägsfrämjande enskaper. Dessutom innehåller fodret prebiotika som främjar en hälsosam tarmflora, samt antioxidanter som bidrar till att stärkahundens immunförsvar.Foderpåsar: 2 eller 8kgFördelar med Nutrima Dog Adult UrinaryStödjer urinvägarnaRikt på protein från kyckling och kalkonInnehåller tranbärInnehåller prebiotikaInnehåller antioxidanterFoderbyte Nutrima Dog Adult UrinaryOm du byter från ett annat foder bör du göra det gradvis under en period av minst 10 dagar. Detta för att hundens mage ska hinna anpassa sig till det nya hundfodret.Foderguide Vuxenvikt (kg) Rekommenderad fodermängd (gram per dag) 1-10 30-165 10-20 165-275 20-30 275-375 30-40 375-465 40-50 465-550  
 • Nutrima Cat Health Urinary (2 kg)

  Nutrima Cat Health Urinary (2 kg)
  EgenskaperNutrima Cat Health Urinary är ett komplett helfoder, speciellt anpassat för att vårda och främja en god urinfunktion hos vuxna katter. Det är helt fritt från vete, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för kattens matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katten.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder för katt, som främjar en välfungerande urinfunktion.
 • Nutrima Cat Digestion (10 kg)

  Nutrima Cat Digestion (10 kg)
  Nutrima Cat Adult Digestion - Ett hälsosamt och smakrikt foder för vuxna katter med känslig mageLättsmält och hypoallergent foder för katter med känslig mageNutrima Cat Adult Digestion är ett komplett och näringsrikt foder som är utformat för att tillgodose behoven hos vuxna katter med känslig mage. Fodret innehåller endast en animalisk proteinkälla, anka, vilket gör det mindre sannolikt att det orsakar allergiska reaktioner.Foderstorlekar: 400 gram2 kg10 kgFördelar med Nutrima Cat Adult Digestion:Lättsmält: Fodret är baserat på anka och potatis, som är lätta för katter att smälta.Hypoallergent: Fodret är fritt från vete, majs, soja, nötkött och fläsk, vilket minskar risken för allergiska reaktioner.Hälsosam matsmältning: Fodret innehåller prebiotika, betfiber och Enterococcus faecium, som kan bidra till att stödja en hälsosam tarmflora.Fantastisk smak: Färskt tillagad anka gör Nutrima Cat Adult Digestion till ett smakrikt foder som din katt kommer att älska.God mun- och tandhälsa: Ascophyllum Nodosum kan bidra till att minska tandsten och hålla tänderna friska.Antioxidanter: Främjar kattens immunförsvar.Foderguide - se produktens baksidaFodermängden beror på kattens storlek och aktivitetsnivå. Den rekommenderade fodermängden kan variera beroende på kattens individuella behov.
 • Nutrima Vital Medium Breed (2 kg)

  Nutrima Vital Medium Breed (2 kg)
  Nutrimas foderserie är byggt på ett holistiskt koncept. Rätt foder till rätt hund och dess individuella behov. Med väl avvägda halter av protein och fett från högkvalitativa råvaror kommer detta foder inte bara tilltala din hunds smaklökar utan bygga din hund inifrån och ut. Med rikliga mängder Omega3 och 6 fettsyror som verkar antiinflammatoriskt för leder,rörelseapparaten och stark pälssättning. Nutrima Vital Medium Breed är ett vuxenfoder för normalaktiva hundar. För extra hög smältbarhet finns konceptet FOS och MOS bifogat. Detta gör Nutrimas väl lämpat även känsliga magar. Nutrima Vital Medium Breed innehåller inga konstgjorda konserveringsmedel, soja, majs eller vete. Samt är helt fri från GMO.
 • Nutrima Cat Fussy (400 g)

  Nutrima Cat Fussy (400 g)
  Nutrima Fussy-Torrfoder särskilt framtaget för riktigt kräsna katterHar du en liten prins eller prinsessa där hemma som inte tillåter vilken kattmat som helst i matskålen? Våga testa Nutrima Fussy! Detta foder är framtaget för vuxna katter och är av mycket hög kvalitet. I tillverkningsprocessen har man fokuserat på att få fram ett mycket näringsrikt kattfoder med högt köttinnehåll och som ska verka oemoståndligt även för de riktigt kräsna katterna. Fodret doftar gott och huvudingrediensen i Nutrima Fussy är anka som ger utsökt smak samtidigt som att det är ett kött med mycket hög biotillgänglighet.Nutrima Fussy- Näringstät kattmat med hälsofrämjande ingredienserLåt katten lockas av de delikata bitarna som utgör Nutrima Fussy och gläd dig samtidigt åt att din katt får i sig ett förstklassigt foder med utmärkt näringsammansättning. Det innehåller dessutom flera hälsofrämjande ingredienser, så som:Ascophyllum Nodosum-Förebygger och kan även mjuka upp existerande tandstenPrebiotika-För en balanserad miljö i mage-och tarmTranbär-Kan motverka problem i urinvägarnaAntioxidanterna vitamin A och E som tillsammans kan fördröja den naturliga nedbrytningen av cellerGe din katt Nutrima Fussy och låt den njuta av varje bit! Läcker kattmat som ger din katt all näring den behöver. Ett torrfoder rikt på kött och tillsatta ingredienser som verkar för en god allmänhälsa.Torrfoder för vuxna katterSkapat efter ett recept som lockar även de kräsnaste katter att ätaMed hög kötthalt från b.la ankaFlera hälsofrämjande ingredienser
 • Nutrima Dog Adult Skin+ (2 kg)

  Nutrima Dog Adult Skin+ (2 kg)
  Nutrima Skin+ -Ett torrfoder för hundar som behöver extra stöd av hudbarriärenNutrima är ett företag som tillverkar foder av riktig premiumkvalitet. Denna foderserie är hypoallergenisk vilket passar hundar som är känsliga för olika typer av födoämnen. Denna variant av fodret är särskilt sammansatt med ingredienser som verkar för frisk hud, det innehåller även flera hälsofrämjande ämnen!Nutrima Skin+ främjar god hudkvalitet tack vare en unik sammansättning av ingredienserDetta torrfoder är avsett för vuxna hundar som har lätt att få torr och irriterat hud. Fodret är till att börja med baserat från kött från anka och lax vilket gör det härligt rikt på smak. Utöver det innehåller Nutrima Skin+ flera hälsofrämjande ingredienser som också har god förebyggande och vårdande effekt av hundens hud. B.la:Olivolja-Verkar för vacker hud och pälsKamomill-Har en lugnande effekt och kan fungera mot irriterad hudOmega 3 fettsyror från lax och sjögräs-Har i första hand positiv verkan på hela immunförsvaret, men kan ha särskilt god effekt på hud, klor, päls och ögon.Antioxidanter från tillsatt vitamin A och E, dessa komponenter kan motverka eller fördröja celens naturliga nedbrytningsprocessNutrima Skin+ är ett mycket smakrikt foder som vi tror att hunden kommer att älska att äta!Torrfoder för vuxna hundarSärskilt anpassat för hundar med känslig eller irriterad hudInnehåller b.la omega 3 , kamomill och vitamin A+EMed hög kötthalt baserat på kött från anka och lax
 • Nutrima Dog Adult Joint & Mobility (2 kg)

  Nutrima Dog Adult Joint & Mobility (2 kg)
  Nutrima Dog Adult Joint & Mobility - Hälsosamt foder för vuxna hundarStödjer rörligheten och starka friska lederNutrima Dog Adult Joint & Mobility är ett torrfoder för vuxna hundar som är särskilt framtaget för att stödja rörligheten och främja starka och friska leder. Fodret innehåller en blandning av ingredienser som främjar hundens ledhälsa.Finns i 2 och 12 kg fodersäckar.Här är några av de viktiga ingredienserna i Nutrima Dog Adult Joint & Mobility:Glukosamin och kondroitin: Dessa två ämnen är viktiga byggstenar i ledbrosk och hjälper till att hålla lederna friska.MSM: MSM är en naturlig antioxidant som hjälper till att minska inflammation och smärta i lederna.Grönläppad mussla: Denna mussla innehåller höga halter av omega-3-fettsyror, som är bra för ledhälsan.Krillmjöl: Krillmjöl är en rik källa till omega-3-fettsyror, astaxanthin och DHA, som alla är bra för ledhälsan.Hydroliserat kollagen: Detta kollagen är lätt för hunden att absorbera och hjälper till att bygga upp ledbrosket.Djävulsklorot: Denna växt har antiinflammatoriska och smärtstillande egenskaper som kan hjälpa till att lindra ledsmärta.Förutom dessa viktiga ingredienser innehåller Nutrima Dog Adult Joint & Mobility också:Färsk kalkon: Kalkon är en utmärkt källa till animaliskt protein, vilket är viktigt för att stödja hundens muskler och leder.Fullkorn: Fullkorn ger hunden energi och stödjer matsmältningen.Fett och oljor: Fett och oljor är viktiga för att ge hunden energi och stödja huden och pälsen.Antioxidanter: Antioxidanter hjälper till att skydda hunden mot skador från fria radikaler.Prebiotika: Prebiotika hjälper till att främja en hälsosam tarmflora.Nutrima Dog Adult Joint & Mobility är ett komplett och balanserat foder som är framtaget för att stödja rörligheten och starka friska leder hos vuxna hundar. Fodret är också fritt från soja, majs, vete, artificiella konserveringsmedel och GMO.
 • Nutrima Cat Sterilised (10 kg)

  Nutrima Cat Sterilised (10 kg)
  Nutrima Cat Sterilised-Torrfoder med läcker kyckling och kalkon för katter som behöver kontrollera sin viktNutrima är ett varumärke som tillverkar högkvalitativa kattfoder med omtanke om kattens behov av kött och animalier. Huvudingrediensen i Nutrima Cat Sterilised är magert och smakrikt kött från kyckling och kalkon-Två källor till protein som dessutom har mycket hög smältbarhet som katten med enkelhet kan tillgodgöra sig! Fodrets främsta fiberkälla utgörs av ris, betor, linfrö och psylliumfrö. Nutrima Cat Sterilised har en hög andel protein och fibrer för att ge en god mättnadskänsla och bibehållen muskelmassa, samtidigt är fetthalten lägre för att undvika onödiga kilon hos din katt.Vilka fördelar har Nutrima Sterilised?Detta torrfoder är berikat med L-Karnitin, en aminosyra som kan främja normal fettförbränning. Fodret innehåller även:Glucosamin-Stöttar leder och skelettAscophyllum Nodosum-Motverkar uppkomsten av tandstenTranbär-För friska urinvägarFibrer-Högt fiberinnehåll kan hjälpa katten att motverka uppkomst av hårbollarNutrima Cat Sterilised är ett premiumfoder med högkvalitativa ingredienser.Kattfoder för viktkontrollBaserat på kyckling och kalkonRikt få fibrer och protein för bibehållen mättnadskänslaBerikad med hälsofrämjande näringsämnen
 • Nutrima Raw Dog Adult Skin+ 1 kg

  Nutrima Raw Dog Adult Skin+ 1 kg
  Nutrima råfoder Skin+ Råfoder som främjar hundens hud och pälsNutrima råfoder Skin+ är ett fullkost råfoder för vuxna hundar som stödjer hudens och pälsens välbefinnande.Nutrima Skin+ innehåller Nutrolin-olja, vars speciella fettsyresammansättning stödjer hudens skyddsbarriärs. Nutrolins patenterade fettsyresammansättning fungerar effektivt för alla pälsar. Den bevarar hudens fuktbalans och främjar  pälsen, klorna och trampdynorna.Detta benfria råfoder är skonsamt för matsmältningen och stödjer dess normala funktion. Sammansättningen innehåller kalkon och läckra delar av gris samt hälsosamma havtorn.Utfodring Nutrima Skin+: Servera Nutrima råfoder som ett helkost foder eller blanda det med torrfoder. Doseringen är enkel: tina råfoderkulorna i kylskåp i den mängd du behöver och servera inom 24 timmar.Nutrolin-näringsojor är utvecklade och tillverkade i Finland. Nutrolin har en stark vetenskaplig bakgrund, och dess skapare, doktor Mikko Griinari, är internationellt känd som en expert inom fettsyraforskning. Alla Nutrolin-oljor innehåller dessutom andra näringsämnen, såsom E-vitamin, kondroitin, fosfokolin eller krill, beroende på användningsområdet. 
 • Nutrima Cat Urinary (10 kg)

  Nutrima Cat Urinary (10 kg)
  Nutrima Cat Urinary-Läckert torrfoder som stöttar urinvägarna hos din katt!Detta torrfoder för vuxna katter från populära Nutrima är skapat efter ett recept där basen i fodret utgörs av kött och animalier. Katten är en carnivo, det vill säga ett rovdjur ut i klospetsarna. Detta har Nutrima haft i åtanke när de skapat detta foder för din katts allra bästa i åtanke.Hur hjälper Nutrima Urinary?Fodret är baserat på kycklingkött men innehåller även lax, två mycket fullvärdiga proteinkällor med hög smältbarhet. Fodret innehåller även ris som främsta fiberkälla. Utöver dessa ingredienser som utgör grunden i receptet så har man tillsatt tranbär och  methionine. Tranbär kan sänka PH-värdet i urinen och försvåra bakterietillväxt medan methionine anses kunna främja leverhälsan.  Fodret innehåller även:Ascophyllum Nodosum-Kan motverka uppkomsten av tandstenVitamin A och E-Motverkar fria radikalerProbiotika och fructo-oligosaccharides-För god mag-och tarmhälsaNutrima Urinary är ett högkvalitativt kattfoder med fullvärdig näring, dessutom smakar det utmärkt!Kattfoder med främjande egenskaper för urinvägarnaMed högt animaliskt innehållInnehåller kyckling och laxMed ris som främsta proteinkällsaMed tillsatta näringsämnen som har hälsofrämjande egenskaper 
 • Nutrima Cat Digestion (400 g)

  Nutrima Cat Digestion (400 g)
  Nutrima Cat Adult Digestion - Ett hälsosamt och smakrikt foder för vuxna katter med känslig mageLättsmält och hypoallergent foder för katter med känslig mageNutrima Cat Adult Digestion är ett komplett och näringsrikt foder som är utformat för att tillgodose behoven hos vuxna katter med känslig mage. Fodret innehåller endast en animalisk proteinkälla, anka, vilket gör det mindre sannolikt att det orsakar allergiska reaktioner.Foderstorlekar: 400 gram2 kg10 kgFördelar med Nutrima Cat Adult Digestion:Lättsmält: Fodret är baserat på anka och potatis, som är lätta för katter att smälta.Hypoallergent: Fodret är fritt från vete, majs, soja, nötkött och fläsk, vilket minskar risken för allergiska reaktioner.Hälsosam matsmältning: Fodret innehåller prebiotika, betfiber och Enterococcus faecium, som kan bidra till att stödja en hälsosam tarmflora.Fantastisk smak: Färskt tillagad anka gör Nutrima Cat Adult Digestion till ett smakrikt foder som din katt kommer att älska.God mun- och tandhälsa: Ascophyllum Nodosum kan bidra till att minska tandsten och hålla tänderna friska.Antioxidanter: Främjar kattens immunförsvar.Foderguide - se produktens baksidaFodermängden beror på kattens storlek och aktivitetsnivå. Den rekommenderade fodermängden kan variera beroende på kattens individuella behov.
 • Nutrima Dog Adult Hypoallergenic (2 kg)

  Nutrima Dog Adult Hypoallergenic (2 kg)
  Nutrima Dog Adult Hypoallergenic - Ett hälsosamt foder för vuxna hundar med känslig mageNutrima Dog Adult Hypoallergenic är ett komplett och näringsrikt foder som är utformat för att tillgodose behoven hos vuxna hundar med känslig mage eller allergier. Fodret är baserat på vit fisk och ris, som är lättsmälta och lätta för hunden att ta upp.2 eller 12 kg foderpåsar.Fördelar med Nutrima Dog Adult HypoallergenicHypoallergent: Fodret är fritt från kyckling, fläsk, nöt, vete, majs och soja, vilket gör det mindre sannolikt att det orsakar allergier eller matsmältningsproblem.Lättsmält: Fodret är baserat på vit fisk och ris, som är lättsmälta och lätta för hunden att ta upp.Hälsosam mage: Fodret innehåller prebiotiska mannan- och frukto-oligosackarider som kan hjälpa till att stödja mikrofloran i magen och tarmen. Betmassa är en källa till både lösliga och olösliga fibrer som kan underlätta matsmältningen.Hälsosam hud och päls: Fodret innehåller omega-fettsyror som kan bidra till att främja en frisk hud och päls.FoderguideFodermängden beror på hundens storlek och aktivitetsnivå. Den rekommenderade fodermängden kan variera beroende på hundens individuella behov.Vuxenvikt (kg) Rekommenderad fodermängd (gram per dag)  Hundens vikt Gram per dag Dl per dag 1-10 kg 30-165 g 0,5-4 dl 10-20 kg 165-280 g 4-6,5 dl 20-30 kg 280-375 g 6,5-9 dl 30-40 kg 375-470 g 9-11 dl 40-50 kg 470-555 g 11-13 dl  
 • Nutrima Dog Adult Weight Balance (12 kg)

  Nutrima Dog Adult Weight Balance (12 kg)
  Nutrima Weight Balance-Torrfoder med hög kötthalt för hundar som behöver viktkontrollNäringsrikt och smakligt torrfoder med fisk och anka som huvudingredienser. Weight Balance är ett torrfoder med lägre fetthalt samtidigt som det har en en hög protein-och fiberhalt för bibehållen muskelmassa och för en god mättnadskänsla.Nutrima Weight Balance har en unik sammansättning med tillsatta hälsofrämjande ingredienser för att ge din hund alla förutsättningar till ett friskt och fartfyllt liv!Detta foder har flera komponenter som kan främja immunförsvar och allmänhälsa, däribland:L-karnitin- En aminosyra som kan stötta normal fettförbränningFibrer från psylliumfrö, betfiber, brunt ris och lusern.Glucosamin, kondriotin, MSM och Omega-3 för att främja optimal ledhälsaTaurin-Stöttar hjärtats funktionAntioxidanter från tranbär samt Vitamin A och ENutrima Weight Balance är dessutom mycket smakligt, det ger både din hund optimal näring och njutning vid varje måltid!Torrfoder för hundarMed lägre fetthalt för viktkontrollMed L-KarnitinInnehåller rikligt med protein och fibrerMed hälsofrämjande ingredienser 
 • Nutrima Cat Dental (10 kg)

  Nutrima Cat Dental (10 kg)
  Nutrima Cat Dental-Torrfoder som främjar din katts munhälsa!Detta torrfoder från Nutrima är särskilt framtaget för vuxna katter där man vill förebygga problem i kattens munhåla . Fodret är näringsrikt och baserat på kött från anka och kalkon. Nutrima Dental är smakrika foderbitar tillsatta med flera komponenter som främjar din katts allmänhälsa!Nutrima Cat Dental- Kattmat av premiumkvalitet som kan motverka uppkomst av tandsten hos din kattNutrimas kattfoder är sammansatta efter ett recept som värnar om katten som rovdjur. Huvudingrediensen i fodren är alltid kött, men man har även lagt till ingredienser som har god inverkan på kattens allmänhälsa. Tex:Ascophyllum Nodosum som motverkar tandsten men som även kan mjuka upp befintliga barriärer i kattens munPrebiotika-Stöttar mag-och tarmfloranNutrimas kattfoder är smakrika och näringsrika foderbitar som de flesta katter verkligen älskar!Torrfoder för vuxna katterMed Kalkon och AnkaInnehåller Ascophyllum Nodosum som kan motverka uppkomsten av tandstenNäringsrikt och smakrikt 
 • Nutrima Dog Adult (2 kg)

  Nutrima Dog Adult (2 kg)
  Nutrima Adult-Torrfoder för vuxna hundar gjort på läckert kött från kalkonNutrima tillverkar torrfoder för hundar med omtanke om deras hälsa och näringsmässiga behov. Hunden är i huvudsak en carnivo men som även kan gynnas av en omnivorisk kost, detta har Nutrima haft i åtanke när de tillverkat sina foderserier som riktar sig från valp till senior och till hundar med särskilda behov i förhållande till aktivitetsnivå.Nutrima Adult är tillverkat av ingredienser med utmärkt kvalitet, där basen i fodret utgörs av färskt kalkonkött. Kalkonkött är lättillgängligt för kroppen eftersom att det har en mycket hög smältbarhet.  Fodret innehåller även kyckling samt ankfett som ger god smak.Nutrima Adult ger hunden en utmärkt näringsmässig grund att stå påDetta foder är rikt på fibrer från brunt ris, korn, betfiber och linfrön. Man har även tillsatt flera hälsofrämjande näringsämnen för att se till att hunden får ett komplett foder som gynnar god hälsa, t.ex:Fructoligosaccharider och Mannanoligosaccharider -Gör gott för microfloran i mage-och tarmCalendula (Ringblomma)och Ginko Biloba som kan ha en viss antiinflammatorisk effektTranbär som kan ha god effekt på urinvägshälsanNutrima är ett näringsmässigt komplett foder med hög kötthalt och härlig smak för att din hund ska kunna njuta av varje måltid!Torrfoder för vuxna hundarHundmat baserat på kött från kalkonMed hälsofrämjande ingredienserFibrer från b.la Brunt ris och betfiber 
 • Nutrima Dog Adult Dental (2 kg)

  Nutrima Dog Adult Dental (2 kg)
  Nutrima Dental – Hundmat med ingredienser som främjar god munhälsaDetta hundfoder är hypoallergent vilket passar hundar som kan vara känsliga för vissa typer av  proteiner. Den hypoallergeniska processen sker när proteinet slås sönder i mindre beståndsdelar vilket gör att kroppen inte känner igen det och på så vis inte reagerar mot det! Denna variant av fodret innehåller även flera komponenter som främjar allmänhälsan och bidrar till en god miljö i munhålan. Det är baserat på kött från kalkon och lamm som båda är utmärkta näringskällor med hög smältbarhet.Nutrima Dental- Smakrika foderbitar med tandvårdande egenskaperDetta torrfoder är avsett för vuxna hundar som kräver förebyggande tandvård, notera att fodret inte verkar mot redan existerande problem som tandsten eller tandköttsinflammation.  Nutrima Dental innehåller flera hälsofrämjande ingredienser och flera komponeneter i fodret har god förebyggande och vårdande effekt av miljön i munhålan. B.la:Ascofyllum Nodosum-Kan reducera uppkomsten av tandsten och i vissa fall även mjuka upp befintlig uppbyggnad av plack och tandsten.Sodium hexametaphosphate- Kan även denna motverka uppkomst av tandstenFoderkulor med särskild struktur som kommer åt i alla skrymslen och vrår vilket kan motverka att tandsten sätter sig på tänderna.Persilja och Pepparmynta- Främjar en fräsch doft i hundens munAntioxidanter- Vitamin A och E, dessa komponenter kan motverka eller fördröja cellens naturliga nedbrytningsprocessNutrima Dental är mycket rikt på smak och mycket populär hos de allra flesta hundarna!Hypoallergent torrfoderMed Lamm och KalkonInnehåller ingredienser som främjar en frisk miljö i hundens munhålaMed tillsatta antioxidanter
 • Nutrima Cat Fussy (2 kg)

  Nutrima Cat Fussy (2 kg)
  Nutrima Fussy-Torrfoder särskilt framtaget för riktigt kräsna katterHar du en liten prins eller prinsessa där hemma som inte tillåter vilken kattmat som helst i matskålen? Våga testa Nutrima Fussy! Detta foder är framtaget för vuxna katter och är av mycket hög kvalitet. I tillverkningsprocessen har man fokuserat på att få fram ett mycket näringsrikt kattfoder med högt köttinnehåll och som ska verka oemoståndligt även för de riktigt kräsna katterna. Fodret doftar gott och huvudingrediensen i Nutrima Fussy är anka som ger utsökt smak samtidigt som att det är ett kött med mycket hög biotillgänglighet.Nutrima Fussy- Näringstät kattmat med hälsofrämjande ingredienserLåt katten lockas av de delikata bitarna som utgör Nutrima Fussy och gläd dig samtidigt åt att din katt får i sig ett förstklassigt foder med utmärkt näringsammansättning. Det innehåller dessutom flera hälsofrämjande ingredienser, så som:Ascophyllum Nodosum-Förebygger och kan även mjuka upp existerande tandstenPrebiotika-För en balanserad miljö i mage-och tarmTranbär-Kan motverka problem i urinvägarnaAntioxidanterna vitamin A och E som tillsammans kan fördröja den naturliga nedbrytningen av cellerGe din katt Nutrima Fussy och låt den njuta av varje bit! Läcker kattmat som ger din katt all näring den behöver. Ett torrfoder rikt på kött och tillsatta ingredienser som verkar för en god allmänhälsa.Torrfoder för vuxna katterSkapat efter ett recept som lockar även de kräsnaste katter att ätaMed hög kötthalt från b.la ankaFlera hälsofrämjande ingredienser
 • Nutrima Cat Hair+ (10 kg)

  Nutrima Cat Hair+ (10 kg)
  Nutrima Cat Hair+ -Torrfoder för katter som främjar frisk hud och vacker pälsNutrima är ett företag som tillverkar kattfoder av mycket hög kvalitet-självklart alltid med kött som främsta ingrediens! Detta torrfoder är för vuxna katter och riktar sig främst för katter med lång päls eller som kan behöva ett näringsrikt foder som främjar god pälskvalitet. Basen i denna kattmat utgörs av kött från lax-en fisk som är känd för sina nyttiga fettsyror och höga halt av omega 3.Nutrima Cat Hair+ förebygger uppkomsten av hårbollarVissa katter får ofta problem med hårbollar. Detta kan motverkas med Nutrima Hair + eftersom att det är mycket rikt på fibrer som hjälper håret som katten får i sig när den slickar sig att passera säkert genom mag-och tarmsystemet. Nutrma Cat Hair+ innehåller även flera ingredienser med hälsofrämjande egenskaper! T.ex:Ascophyllum Nodosum-Motverkar uppkomst av tandsten och kan även mjuka upp befintlig tandsten som byggts upp i kattens mun.Tillsatt olja från lax och sjögräs som båda är rika på omega 3, detta för att ge en särskild boost åt hud-och pälskvalitén.Prebiotika-För en balanserad mag-och tarmfloraAntioxidanter från vitamin A och ENutrima Cat Hair+ har förutom sina välgörande egenskaper på kattens päls och allmänhälsa även en god smak som vi tror att din katt kommer att uppskatta!Torrfoder för vuxna katterRik på fibrer för att underlätta passagen som katthåret gör i mag-och tarmsystemRik på kött från laxMed flera hälsofrämjande ingredienser
 • Nutrima Cat Dental (2 kg)

  Nutrima Cat Dental (2 kg)
  Nutrima Cat Dental-Torrfoder som främjar din katts munhälsa!Detta torrfoder från Nutrima är särskilt framtaget för vuxna katter där man vill förebygga problem i kattens munhåla . Fodret är näringsrikt och baserat på kött från anka och kalkon. Nutrima Dental är smakrika foderbitar tillsatta med flera komponenter som främjar din katts allmänhälsa!Nutrima Cat Dental- Kattmat av premiumkvalitet som kan motverka uppkomst av tandsten hos din kattNutrimas kattfoder är sammansatta efter ett recept som värnar om katten som rovdjur. Huvudingrediensen i fodren är alltid kött, men man har även lagt till ingredienser som har god inverkan på kattens allmänhälsa. Tex:Ascophyllum Nodosum som motverkar tandsten men som även kan mjuka upp befintliga barriärer i kattens munPrebiotika-Stöttar mag-och tarmfloranNutrimas kattfoder är smakrika och näringsrika foderbitar som de flesta katter verkligen älskar!Torrfoder för vuxna katterMed Kalkon och AnkaInnehåller Ascophyllum Nodosum som kan motverka uppkomsten av tandstenNäringsrikt och smakrikt 
 • Nutrima Cat Hair+ (2 kg)

  Nutrima Cat Hair+ (2 kg)
  Nutrima Cat Hair+ -Torrfoder för katter som främjar frisk hud och vacker pälsNutrima är ett företag som tillverkar kattfoder av mycket hög kvalitet-självklart alltid med kött som främsta ingrediens! Detta torrfoder är för vuxna katter och riktar sig främst för katter med lång päls eller som kan behöva ett näringsrikt foder som främjar god pälskvalitet. Basen i denna kattmat utgörs av kött från lax-en fisk som är känd för sina nyttiga fettsyror och höga halt av omega 3.Nutrima Cat Hair+ förebygger uppkomsten av hårbollarVissa katter får ofta problem med hårbollar. Detta kan motverkas med Nutrima Hair + eftersom att det är mycket rikt på fibrer som hjälper håret som katten får i sig när den slickar sig att passera säkert genom mag-och tarmsystemet. Nutrma Cat Hair+ innehåller även flera ingredienser med hälsofrämjande egenskaper! T.ex:Ascophyllum Nodosum-Motverkar uppkomst av tandsten och kan även mjuka upp befintlig tandsten som byggts upp i kattens mun.Tillsatt olja från lax och sjögräs som båda är rika på omega 3, detta för att ge en särskild boost åt hud-och pälskvalitén.Prebiotika-För en balanserad mag-och tarmfloraAntioxidanter från vitamin A och ENutrima Cat Hair+ har förutom sina välgörande egenskaper på kattens päls och allmänhälsa även en god smak som vi tror att din katt kommer att uppskatta!Torrfoder för vuxna katterRik på fibrer för att underlätta passagen som katthåret gör i mag-och tarmsystemRik på kött från laxMed flera hälsofrämjande ingredienser
 • Nutrima Cat Dental (400 g)

  Nutrima Cat Dental (400 g)
  Nutrima Cat Dental-Torrfoder som främjar din katts munhälsa!Detta torrfoder från Nutrima är särskilt framtaget för vuxna katter där man vill förebygga problem i kattens munhåla . Fodret är näringsrikt och baserat på kött från anka och kalkon. Nutrima Dental är smakrika foderbitar tillsatta med flera komponenter som främjar din katts allmänhälsa!Nutrima Cat Dental- Kattmat av premiumkvalitet som kan motverka uppkomst av tandsten hos din kattNutrimas kattfoder är sammansatta efter ett recept som värnar om katten som rovdjur. Huvudingrediensen i fodren är alltid kött, men man har även lagt till ingredienser som har god inverkan på kattens allmänhälsa. Tex:Ascophyllum Nodosum som motverkar tandsten men som även kan mjuka upp befintliga barriärer i kattens munPrebiotika-Stöttar mag-och tarmfloranNutrimas kattfoder är smakrika och näringsrika foderbitar som de flesta katter verkligen älskar!Torrfoder för vuxna katterMed Kalkon och AnkaInnehåller Ascophyllum Nodosum som kan motverka uppkomsten av tandstenNäringsrikt och smakrikt 
 • Nutrima Cat Hair+ (400 g)

  Nutrima Cat Hair+ (400 g)
  Nutrima Cat Hair+ -Torrfoder för katter som främjar frisk hud och vacker pälsNutrima är ett företag som tillverkar kattfoder av mycket hög kvalitet-självklart alltid med kött som främsta ingrediens! Detta torrfoder är för vuxna katter och riktar sig främst för katter med lång päls eller som kan behöva ett näringsrikt foder som främjar god pälskvalitet. Basen i denna kattmat utgörs av kött från lax-en fisk som är känd för sina nyttiga fettsyror och höga halt av omega 3.Nutrima Cat Hair+ förebygger uppkomsten av hårbollarVissa katter får ofta problem med hårbollar. Detta kan motverkas med Nutrima Hair + eftersom att det är mycket rikt på fibrer som hjälper håret som katten får i sig när den slickar sig att passera säkert genom mag-och tarmsystemet. Nutrma Cat Hair+ innehåller även flera ingredienser med hälsofrämjande egenskaper! T.ex:Ascophyllum Nodosum-Motverkar uppkomst av tandsten och kan även mjuka upp befintlig tandsten som byggts upp i kattens mun.Tillsatt olja från lax och sjögräs som båda är rika på omega 3, detta för att ge en särskild boost åt hud-och pälskvalitén.Prebiotika-För en balanserad mag-och tarmfloraAntioxidanter från vitamin A och ENutrima Cat Hair+ har förutom sina välgörande egenskaper på kattens päls och allmänhälsa även en god smak som vi tror att din katt kommer att uppskatta!Torrfoder för vuxna katterRik på fibrer för att underlätta passagen som katthåret gör i mag-och tarmsystemRik på kött från laxMed flera hälsofrämjande ingredienser
 • Nutrima Cat Fussy (10 kg)

  Nutrima Cat Fussy (10 kg)
  Nutrima Fussy-Torrfoder särskilt framtaget för riktigt kräsna katterHar du en liten prins eller prinsessa där hemma som inte tillåter vilken kattmat som helst i matskålen? Våga testa Nutrima Fussy! Detta foder är framtaget för vuxna katter och är av mycket hög kvalitet. I tillverkningsprocessen har man fokuserat på att få fram ett mycket näringsrikt kattfoder med högt köttinnehåll och som ska verka oemoståndligt även för de riktigt kräsna katterna. Fodret doftar gott och huvudingrediensen i Nutrima Fussy är anka som ger utsökt smak samtidigt som att det är ett kött med mycket hög biotillgänglighet.Nutrima Fussy- Näringstät kattmat med hälsofrämjande ingredienserLåt katten lockas av de delikata bitarna som utgör Nutrima Fussy och gläd dig samtidigt åt att din katt får i sig ett förstklassigt foder med utmärkt näringsammansättning. Det innehåller dessutom flera hälsofrämjande ingredienser, så som:Ascophyllum Nodosum-Förebygger och kan även mjuka upp existerande tandstenPrebiotika-För en balanserad miljö i mage-och tarmTranbär-Kan motverka problem i urinvägarnaAntioxidanterna vitamin A och E som tillsammans kan fördröja den naturliga nedbrytningen av cellerGe din katt Nutrima Fussy och låt den njuta av varje bit! Läcker kattmat som ger din katt all näring den behöver. Ett torrfoder rikt på kött och tillsatta ingredienser som verkar för en god allmänhälsa.Torrfoder för vuxna katterSkapat efter ett recept som lockar även de kräsnaste katter att ätaMed hög kötthalt från b.la ankaFlera hälsofrämjande ingredienser
 • Nutrima Cat Urinary (400 g)

  Nutrima Cat Urinary (400 g)
  Nutrima Cat Urinary-Läckert torrfoder som stöttar urinvägarna hos din katt!Detta torrfoder för vuxna katter från populära Nutrima är skapat efter ett recept där basen i fodret utgörs av kött och animalier. Katten är en carnivo, det vill säga ett rovdjur ut i klospetsarna. Detta har Nutrima haft i åtanke när de skapat detta foder för din katts allra bästa i åtanke.Hur hjälper Nutrima Urinary?Fodret är baserat på kycklingkött men innehåller även lax, två mycket fullvärdiga proteinkällor med hög smältbarhet. Fodret innehåller även ris som främsta fiberkälla. Utöver dessa ingredienser som utgör grunden i receptet så har man tillsatt tranbär och  methionine. Tranbär kan sänka PH-värdet i urinen och försvåra bakterietillväxt medan methionine anses kunna främja leverhälsan.  Fodret innehåller även:Ascophyllum Nodosum-Kan motverka uppkomsten av tandstenVitamin A och E-Motverkar fria radikalerProbiotika och fructo-oligosaccharides-För god mag-och tarmhälsaNutrima Urinary är ett högkvalitativt kattfoder med fullvärdig näring, dessutom smakar det utmärkt!Kattfoder med främjande egenskaper för urinvägarnaMed högt animaliskt innehållInnehåller kyckling och laxMed ris som främsta proteinkällsaMed tillsatta näringsämnen som har hälsofrämjande egenskaper 
 • Nutrima Digestion Hundgodis 150 g

  Nutrima Digestion Hundgodis 150 g
  Nutrima Hundgodis Digestion 150 gDetta är ett spannmålsfritt hundgodis med anka som enda animaliska proteinkälla. Hundgodiset innehåller även ingredienser som kan ha positiv effekt på mage-och tarm. Det innehåller nämligen prebiotika och särskilt tillsatta fibrer som är bra för matsmältningen- Bitarna i Nutrima Digestion är halvmjuka och fyllda av god smak. Ett utmärkt belöningsgodis till din hund!Spannmålsfritt hundgodisMed anka som enda animaliska proteinkällaMed tillsatt prebiotika för att stötta mag-och tarmhälsaRik på fibrerUrsprung EU
 • Nutrima Dog Adult Joint & Mobility (12 kg)

  Nutrima Dog Adult Joint & Mobility (12 kg)
  Nutrima Dog Adult Joint & Mobility - Hälsosamt foder för vuxna hundarStödjer rörligheten och starka friska lederNutrima Dog Adult Joint & Mobility är ett torrfoder för vuxna hundar som är särskilt framtaget för att stödja rörligheten och främja starka och friska leder. Fodret innehåller en blandning av ingredienser som främjar hundens ledhälsa.Finns i 2 och 12 kg fodersäckar.Här är några av de viktiga ingredienserna i Nutrima Dog Adult Joint & Mobility:Glukosamin och kondroitin: Dessa två ämnen är viktiga byggstenar i ledbrosk och hjälper till att hålla lederna friska.MSM: MSM är en naturlig antioxidant som hjälper till att minska inflammation och smärta i lederna.Grönläppad mussla: Denna mussla innehåller höga halter av omega-3-fettsyror, som är bra för ledhälsan.Krillmjöl: Krillmjöl är en rik källa till omega-3-fettsyror, astaxanthin och DHA, som alla är bra för ledhälsan.Hydroliserat kollagen: Detta kollagen är lätt för hunden att absorbera och hjälper till att bygga upp ledbrosket.Djävulsklorot: Denna växt har antiinflammatoriska och smärtstillande egenskaper som kan hjälpa till att lindra ledsmärta.Förutom dessa viktiga ingredienser innehåller Nutrima Dog Adult Joint & Mobility också:Färsk kalkon: Kalkon är en utmärkt källa till animaliskt protein, vilket är viktigt för att stödja hundens muskler och leder.Fullkorn: Fullkorn ger hunden energi och stödjer matsmältningen.Fett och oljor: Fett och oljor är viktiga för att ge hunden energi och stödja huden och pälsen.Antioxidanter: Antioxidanter hjälper till att skydda hunden mot skador från fria radikaler.Prebiotika: Prebiotika hjälper till att främja en hälsosam tarmflora.Nutrima Dog Adult Joint & Mobility är ett komplett och balanserat foder som är framtaget för att stödja rörligheten och starka friska leder hos vuxna hundar. Fodret är också fritt från soja, majs, vete, artificiella konserveringsmedel och GMO.
 • Nutrima Dog Adult Skin+ (12 kg)

  Nutrima Dog Adult Skin+ (12 kg)
  Nutrima Skin+ -Ett torrfoder för hundar som behöver extra stöd av hudbarriärenNutrima är ett företag som tillverkar foder av riktig premiumkvalitet. Denna foderserie är hypoallergenisk vilket passar hundar som är känsliga för olika typer av födoämnen. Denna variant av fodret är särskilt sammansatt med ingredienser som verkar för frisk hud, det innehåller även flera hälsofrämjande ämnen!Nutrima Skin+ främjar god hudkvalitet tack vare en unik sammansättning av ingredienserDetta torrfoder är avsett för vuxna hundar som har lätt att få torr och irriterat hud. Fodret är till att börja med baserat från kött från anka och lax vilket gör det härligt rikt på smak. Utöver det innehåller Nutrima Skin+ flera hälsofrämjande ingredienser som också har god förebyggande och vårdande effekt av hundens hud. B.la:Olivolja-Verkar för vacker hud och pälsKamomill-Har en lugnande effekt och kan fungera mot irriterad hudOmega 3 fettsyror från lax och sjögräs-Har i första hand positiv verkan på hela immunförsvaret, men kan ha särskilt god effekt på hud, klor, päls och ögon.Antioxidanter från tillsatt vitamin A och E, dessa komponenter kan motverka eller fördröja celens naturliga nedbrytningsprocessNutrima Skin+ är ett mycket smakrikt foder som vi tror att hunden kommer att älska att äta!Torrfoder för vuxna hundarSärskilt anpassat för hundar med känslig eller irriterad hudInnehåller b.la omega 3 , kamomill och vitamin A+EMed hög kötthalt baserat på kött från anka och lax
 • Nutrima Cat Digestion (2 kg)

  Nutrima Cat Digestion (2 kg)
  Nutrima Cat Adult Digestion - Ett hälsosamt och smakrikt foder för vuxna katter med känslig mageLättsmält och hypoallergent foder för katter med känslig mageNutrima Cat Adult Digestion är ett komplett och näringsrikt foder som är utformat för att tillgodose behoven hos vuxna katter med känslig mage. Fodret innehåller endast en animalisk proteinkälla, anka, vilket gör det mindre sannolikt att det orsakar allergiska reaktioner.Foderstorlekar: 400 gram2 kg10 kgFördelar med Nutrima Cat Adult Digestion:Lättsmält: Fodret är baserat på anka och potatis, som är lätta för katter att smälta.Hypoallergent: Fodret är fritt från vete, majs, soja, nötkött och fläsk, vilket minskar risken för allergiska reaktioner.Hälsosam matsmältning: Fodret innehåller prebiotika, betfiber och Enterococcus faecium, som kan bidra till att stödja en hälsosam tarmflora.Fantastisk smak: Färskt tillagad anka gör Nutrima Cat Adult Digestion till ett smakrikt foder som din katt kommer att älska.God mun- och tandhälsa: Ascophyllum Nodosum kan bidra till att minska tandsten och hålla tänderna friska.Antioxidanter: Främjar kattens immunförsvar.Foderguide - se produktens baksidaFodermängden beror på kattens storlek och aktivitetsnivå. Den rekommenderade fodermängden kan variera beroende på kattens individuella behov.
 • Nutrima Dog Adult Digestion (2 kg)

  Nutrima Dog Adult Digestion (2 kg)
  Nutrima Digestion-Smakrikt torrfoder för hundar som behöver särskilt stöd för mage-och tarmDetta är ett hundfoder av premiumkvalitet med kött som huvudingrediens och med en sammansättning som är skonsam för magen. Basen i fodret utgörs av anka som är ett milt och skonsamt protein med mycket hög smältbarhet. Denna hundmat är hypoallergenisk vilket innebär att proteinet har brutits ner i mindre bestånsdelar, detta gör att kroppen inte visar symptom mot överkänslighet eller allergi eftersom att den komponent i proteinet som kroppen brukar reagera mot inte känns igen.Nutrima Digestion-Lugnar magen och lindrar symptomNutrima Digestion är rik på betfiber och lusern som främjar matens passage genom tarmen. Man har även tillsatt flera ingredienser som verkar för en god och balanserad miljö i mage-och tarm.Prebiotika i form av fructo-oligosaccharidesEnterococcus faecium-Kan stötta mikrofloran i mag-och tarmsystemetVitamin A och E- Kraftfulla antioxidanter som b.la fördröjer cellernas nedbrytningsprocessEtt smakrikt och läckert torrfoder med massor av smak som gör din hund väl.Torrfoder för vuxna hundarMed ingredienser som stöttar tarmfloranRik på fibrer för enkel passage genom tarmsystemetMed protein från hydroliserad anka som huvudingrediens
 • Nutrima Dog Adult Sport Intense 12 kg

  Nutrima Dog Adult Sport Intense 12 kg
  Nutrima Dog Adult Sport Intense-Högenergifoder för hundar som kräver extra bränsle!Detta är ett mycket väl sammansatt hundfoder för hundar som lever ett aktivt liv som sport, vall-eller jakthundar. Fodret kan även ges till hundar som har svårt att lägga på sig vikt och behöver extra energi i sin dagliga fodergiva. Nutrima Adult Sport Intense har ett högt köttinnehåll baserat på kyckling och kalkon. Det är rikt på protein och har en något högre fetthalt än ett standard vuxenfoder.Nutrima Dog Adult Sport Intense- Ger din hund ork och rätt förutsättningar för ett aktivt livDenna hundmat innehåller flera ingredienser som främjar och stöttar god muskulatur och starka leder. Förutom att fodret i första hand är baserat på lättsmält och högtillgängligt protein från kyckling och kalkon innehåller det flera ingredienser som främjar god fysik och ger ett utmärkt bränsle till intensivt arbete, t.ex:L-Karnitin. En aminosyra som effektiviserar processen där fett bryts ner till energi. Den kan även hjälpa till att främja en god muskulatur.Glucosamin, Kondriotin, MSM och Omega 3- En sammansättning av viktiga näringsämnen som främjar ledernas funktion, ger snabbare återhämtning vid hög belastning och kan verka aniinflammatoriskt.Antioxidanterna Vitamin A+E. Dessa vitaminer fördröjer cellernas nedbrytningsprocess.Prebiotika-För en balanserad mag-och tarmhälsaNutrima Dog Adult Sport Intense är smakrikt och rikt på näring. Fodret är skapat efter ett genomtänkt recept som värnar om din hunds hälsa och ger den rätt förutsättningar att orka med en intensiv livsstil.Torrfoder för vuxna hundarRikt på protein och energiInnehåller hälsofrämjande ingredienser som kan stötta ledernas funktion och verka för god musklaturFör hundar som lever ett aktivt liv och behöver ett foder med mer energi 
 • Nutrima Cat Sterilised (400 g)

  Nutrima Cat Sterilised (400 g)
  Nutrima Cat Sterilised-Torrfoder med läcker kyckling och kalkon för katter som behöver kontrollera sin viktNutrima är ett varumärke som tillverkar högkvalitativa kattfoder med omtanke om kattens behov av kött och animalier. Huvudingrediensen i Nutrima Cat Sterilised är magert och smakrikt kött från kyckling och kalkon-Två källor till protein som dessutom har mycket hög smältbarhet som katten med enkelhet kan tillgodgöra sig! Fodrets främsta fiberkälla utgörs av ris, betor, linfrö och psylliumfrö. Nutrima Cat Sterilised har en hög andel protein och fibrer för att ge en god mättnadskänsla och bibehållen muskelmassa, samtidigt är fetthalten lägre för att undvika onödiga kilon hos din katt.Vilka fördelar har Nutrima Sterilised?Detta torrfoder är berikat med L-Karnitin, en aminosyra som kan främja normal fettförbränning. Fodret innehåller även:Glucosamin-Stöttar leder och skelettAscophyllum Nodosum-Motverkar uppkomsten av tandstenTranbär-För friska urinvägarFibrer-Högt fiberinnehåll kan hjälpa katten att motverka uppkomst av hårbollarNutrima Cat Sterilised är ett premiumfoder med högkvalitativa ingredienser.Kattfoder för viktkontrollBaserat på kyckling och kalkonRikt få fibrer och protein för bibehållen mättnadskänslaBerikad med hälsofrämjande näringsämnen
 • Nutrima Dog Adult Urinary (8 kg)

  Nutrima Dog Adult Urinary (8 kg)
  Nutrima Dog Adult Urinary - Ett hälsosamt och smakrikt foder för vuxna hundarNutrima Dog Adult Urinary är ett komplett helfoder som är utformat för att stödja urinvägarnas hälsa hos vuxna hundar. Fodret är rikt på protein från kyckling och kalkon, och innehåller också tranbär som är känt för sina urinvägsfrämjande enskaper. Dessutom innehåller fodret prebiotika som främjar en hälsosam tarmflora, samt antioxidanter som bidrar till att stärkahundens immunförsvar.Foderpåsar: 2 eller 8kgFördelar med Nutrima Dog Adult UrinaryStödjer urinvägarnaRikt på protein från kyckling och kalkonInnehåller tranbärInnehåller prebiotikaInnehåller antioxidanterFoderbyte Nutrima Dog Adult UrinaryOm du byter från ett annat foder bör du göra det gradvis under en period av minst 10 dagar. Detta för att hundens mage ska hinna anpassa sig till det nya hundfodret.Foderguide Vuxenvikt (kg) Rekommenderad fodermängd (gram per dag) 1-10 30-165 10-20 165-275 20-30 275-375 30-40 375-465 40-50 465-550  
 • Nutrima Dog Adult Dental (8 kg)

  Nutrima Dog Adult Dental (8 kg)
  Nutrima Dental – Hundmat med ingredienser som främjar god munhälsaDetta hundfoder är hypoallergent vilket passar hundar som kan vara känsliga för vissa typer av  proteiner. Den hypoallergeniska processen sker när proteinet slås sönder i mindre beståndsdelar vilket gör att kroppen inte känner igen det och på så vis inte reagerar mot det! Denna variant av fodret innehåller även flera komponenter som främjar allmänhälsan och bidrar till en god miljö i munhålan. Det är baserat på kött från kalkon och lamm som båda är utmärkta näringskällor med hög smältbarhet.Nutrima Dental- Smakrika foderbitar med tandvårdande egenskaperDetta torrfoder är avsett för vuxna hundar som kräver förebyggande tandvård, notera att fodret inte verkar mot redan existerande problem som tandsten eller tandköttsinflammation.  Nutrima Dental innehåller flera hälsofrämjande ingredienser och flera komponeneter i fodret har god förebyggande och vårdande effekt av miljön i munhålan. B.la:Ascofyllum Nodosum-Kan reducera uppkomsten av tandsten och i vissa fall även mjuka upp befintlig uppbyggnad av plack och tandsten.Sodium hexametaphosphate- Kan även denna motverka uppkomst av tandstenFoderkulor med särskild struktur som kommer åt i alla skrymslen och vrår vilket kan motverka att tandsten sätter sig på tänderna.Persilja och Pepparmynta- Främjar en fräsch doft i hundens munAntioxidanter- Vitamin A och E, dessa komponenter kan motverka eller fördröja cellens naturliga nedbrytningsprocessNutrima Dental är mycket rikt på smak och mycket populär hos de allra flesta hundarna!Hypoallergent torrfoderMed Lamm och KalkonInnehåller ingredienser som främjar en frisk miljö i hundens munhålaMed tillsatta antioxidanter
 • Nutrima Weight Balance Hundgodis 150 g

  Nutrima Weight Balance Hundgodis 150 g
  Nutrima Hundgodis Weight Balance-Hundgodis med låg fetthalt!Halvmjuka hundgodisbitar med kanin som enda animaliska proteinkälla! Kaninkött är magert och tillsammans med tillsatta ämnen som L-karnitin främjar detta hundgodis en balanserad vikt. Godiset är smakligt och passar hundar som kan behöva viktkontroll.Hundgodis med låg fetthaltInnehåller kanin som enda animaliska proteinkällaL-karnitin som kan effektivisera kroppens fettförbränningGlukosamin, kondroitin, MSM och Omega-3 främjar rörligheten i ledernaUrsprung EU
 • Nutrima Hundgodis Skin+ 150g

  Nutrima Hundgodis Skin+ 150g
  Nutrima Skin-Hundgodis med ingredienser som främjar fin hud och päls!Ett gott träningsgodis med halvmjuka bitar med kött från forell. Forell är rikt på Omega 3 fettsyror som är välkända för att främja hud och pälskvalitén. Man har även tillsatt kamomill i receptet, en ört med lugnande egenskaper som också kan ha god inverkan på huden. Dessa bitar innehåller dessutom endast en animalisk proteinkälla vilket passar bra om din hund är känslig mot vissa födoämnen. Självklart är godiset gott också!Kamomill lugnar kliande hudMed omega-fettsyror som har vårdande egenskaper gentemot hud och pälsSpannmålsfrittSingelprotein från forellUrsprung EU
 • Nutrima Dog Adult (12 kg)

  Nutrima Dog Adult (12 kg)
  Nutrima Adult-Torrfoder för vuxna hundar gjort på läckert kött från kalkonNutrima tillverkar torrfoder för hundar med omtanke om deras hälsa och näringsmässiga behov. Hunden är i huvudsak en carnivo men som även kan gynnas av en omnivorisk kost, detta har Nutrima haft i åtanke när de tillverkat sina foderserier som riktar sig från valp till senior och till hundar med särskilda behov i förhållande till aktivitetsnivå.Nutrima Adult är tillverkat av ingredienser med utmärkt kvalitet, där basen i fodret utgörs av färskt kalkonkött. Kalkonkött är lättillgängligt för kroppen eftersom att det har en mycket hög smältbarhet.  Fodret innehåller även kyckling samt ankfett som ger god smak.Nutrima Adult ger hunden en utmärkt näringsmässig grund att stå påDetta foder är rikt på fibrer från brunt ris, korn, betfiber och linfrön. Man har även tillsatt flera hälsofrämjande näringsämnen för att se till att hunden får ett komplett foder som gynnar god hälsa, t.ex:Fructoligosaccharider och Mannanoligosaccharider -Gör gott för microfloran i mage-och tarmCalendula (Ringblomma)och Ginko Biloba som kan ha en viss antiinflammatorisk effektTranbär som kan ha god effekt på urinvägshälsanNutrima är ett näringsmässigt komplett foder med hög kötthalt och härlig smak för att din hund ska kunna njuta av varje måltid!Torrfoder för vuxna hundarHundmat baserat på kött från kalkonMed hälsofrämjande ingredienserFibrer från b.la Brunt ris och betfiber 
 • Nutrima Dental Hundgodis 150 g

  Nutrima Dental Hundgodis 150 g
  Nutrima Dental Hundgodis-Belöna din hund med munvårdande godbitar!Detta är ett vegetariskt hundgodis som dessutom är spannmålsfritt. Godbitarna är berikade med ingredienser som motverkar plack och örter som persilja och pepparmynta för en fräsch och frisk andedräkt!Detta hundgodis kan ges som komplement till den  dagliga tandborstningen!Vegeteriskt hundgodis Motverkar plackVitamin C - kraftfull antioxidantLåg fetthalt100% SpannmålsfrittUrsprung EU
 • Nutrima Dog Adult Hypoallergenic (12 kg)

  Nutrima Dog Adult Hypoallergenic (12 kg)
  Nutrima Dog Adult Hypoallergenic - Ett hälsosamt foder för vuxna hundar med känslig mageNutrima Dog Adult Hypoallergenic är ett komplett och näringsrikt foder som är utformat för att tillgodose behoven hos vuxna hundar med känslig mage eller allergier. Fodret är baserat på vit fisk och ris, som är lättsmälta och lätta för hunden att ta upp.2 eller 12 kg foderpåsar.Fördelar med Nutrima Dog Adult HypoallergenicHypoallergent: Fodret är fritt från kyckling, fläsk, nöt, vete, majs och soja, vilket gör det mindre sannolikt att det orsakar allergier eller matsmältningsproblem.Lättsmält: Fodret är baserat på vit fisk och ris, som är lättsmälta och lätta för hunden att ta upp.Hälsosam mage: Fodret innehåller prebiotiska mannan- och frukto-oligosackarider som kan hjälpa till att stödja mikrofloran i magen och tarmen. Betmassa är en källa till både lösliga och olösliga fibrer som kan underlätta matsmältningen.Hälsosam hud och päls: Fodret innehåller omega-fettsyror som kan bidra till att främja en frisk hud och päls.FoderguideFodermängden beror på hundens storlek och aktivitetsnivå. Den rekommenderade fodermängden kan variera beroende på hundens individuella behov.Vuxenvikt (kg) Rekommenderad fodermängd (gram per dag)  Hundens vikt Gram per dag Dl per dag 1-10 kg 30-165 g 0,5-4 dl 10-20 kg 165-280 g 4-6,5 dl 20-30 kg 280-375 g 6,5-9 dl 30-40 kg 375-470 g 9-11 dl 40-50 kg 470-555 g 11-13 dl  
 • Nutrima Cat Sterilised (2 kg)

  Nutrima Cat Sterilised (2 kg)
  Nutrima Cat Sterilised-Torrfoder med läcker kyckling och kalkon för katter som behöver kontrollera sin viktNutrima är ett varumärke som tillverkar högkvalitativa kattfoder med omtanke om kattens behov av kött och animalier. Huvudingrediensen i Nutrima Cat Sterilised är magert och smakrikt kött från kyckling och kalkon-Två källor till protein som dessutom har mycket hög smältbarhet som katten med enkelhet kan tillgodgöra sig! Fodrets främsta fiberkälla utgörs av ris, betor, linfrö och psylliumfrö. Nutrima Cat Sterilised har en hög andel protein och fibrer för att ge en god mättnadskänsla och bibehållen muskelmassa, samtidigt är fetthalten lägre för att undvika onödiga kilon hos din katt.Vilka fördelar har Nutrima Sterilised?Detta torrfoder är berikat med L-Karnitin, en aminosyra som kan främja normal fettförbränning. Fodret innehåller även:Glucosamin-Stöttar leder och skelettAscophyllum Nodosum-Motverkar uppkomsten av tandstenTranbär-För friska urinvägarFibrer-Högt fiberinnehåll kan hjälpa katten att motverka uppkomst av hårbollarNutrima Cat Sterilised är ett premiumfoder med högkvalitativa ingredienser.Kattfoder för viktkontrollBaserat på kyckling och kalkonRikt få fibrer och protein för bibehållen mättnadskänslaBerikad med hälsofrämjande näringsämnen
 • Nutrima Raw Dog Adult Joint & Mobility 1 kg

  Nutrima Raw Dog Adult Joint & Mobility 1 kg
  Nutrima Dog Raw Joint & Mobility - Råfoder för hundar som främjar friska leder.Nutrima Dog Raw Joint & Mobility är ett funktionellt fullfoder för vuxna hundar som hjälper till att stödja ledernas rörlighet. Fodret innehåller Nutrolin-fiskolja, som är rik på omega-3-fettsyror som kan främja hundens leder. De små råfoderkulorna är lätta att dosera och tina, vilket gör dem till ett bekvämt alternativ för alla hundar.Nutrima Dog Raw Joint & Mobility har dessutom en låg energihalt, vilket gör att det kan vara ett bra val för hundar som behöver extra viktkoll.Smakrikt och lättsmält råfoder för hundarNutrima Dog Raw Joint & Mobility innehåller kycklingfilé, som är ett smakrikt och lättsmält protein. Tillsammans med nötmagen blir Nutrima-råfoder till och med delikat för de mest kräsna hundarna!Viktiga näringsämnen för en frisk hundNutrima Dog Raw Joint & Mobility innehåller även andra näringsämnen som är viktiga, bland annat:Kalcium och fosfor för att stödja ben- och ledhälsaE-vitaminVäxtfibrer och psyllium för att stödja matsmältningen och viktkontrollUtfodring Nutrima Dog Raw Joint & Mobility Nutrima Dog Raw Joint & Mobility kan serveras som den enda maten för din hund eller kombineras med Nutrima-torrfoder. Tina den nödvändiga mängden råfoderkulor i kylskåp och servera inom 24 timmar.Påsen innehåller 1 kg.