NufNuf produkter

 • NufNuf Klösträd

  NufNuf Klösträd
  Snyggt klösträd i skandinavisk design!Äntligen så finns det ett klsöträd på marknaden som som är subtilt och inte tar för mycket uppmärksamhet i hemmet, perfekt till den stilmedvetna katten och kattägaren.Klösträdet är enkelt att montera och inkluderar:Fyra pelareFyra plattformar, varav en har ett hål som kan placeras på valfri nivåAvståndet mellan hyllplanen är 35 cmEn bottenplattaMått: 148x47x47 cmVikt: 9,7 kgFunkar bra för katter upp till 7 kgKan ta en maxvikt på 10 kg, men måste då vara förankrad i vägg eller golv
 • NufNuf Kamprulle i Läder

  NufNuf Kamprulle i Läder
  Tålig kamprulle i jute och mocka!För alla hundägare som tränar bruks så är en kamprulle ett måste, men också för den vanliga hundägaren är detta en bra leksak att använda för träning och kamplek.NufNuf's kamprulle i läder är tillverkad av jute och mockaläder som är slitstarkt men samtidigt säkert för hundens mun och mage (om hunden skulle råka tugga is ig en bit). Kampprullen, eller Dummien är fylld med kokosfiber, också det naturligt material. Kamprullens handtag är en tålig vävning av polyester med reflexdetlajer för att synas i mörkret om ni leker med den ute när det är mörkt. Storlek 18 cm exklusive handtag.
 • NufNuf Motivation Hundboll

  NufNuf Motivation Hundboll
  Aktivera din hund med aktivetsbollLåt din hund aktivera sin nos och knopp med en aktiveringsboll. Genom att lägga godis eller torrfoder i bollen så får din hund använda nos, tass och knopp för att få ut godisen ur hålen i boll. NufNuf's motivationsboll är tillverkad i filtmaterial och är 12 cm i diameter.
 • NufNuf Kamprulle Extra Tålig

  NufNuf Kamprulle Extra Tålig
  Slitstark dummy för hundar!För alla hundägare som tränar bruks så är en kamprulle ett måste, men också för den vanliga hundägaren är detta en bra leksak att använda för träning och kamplek.NufNuf's kamprulle  som är extra tålig är tillverkad av starkt vävd polyester som har en lyftkraft på 250 kg, det är samma våvning som för de band som används för att hålla fast lastbilsgods på lastbilar.Kamprullen är vattentålig och kan därför med fördel användas i vatten.