Nina Ottosson

 • Dog Wobble Bowl Slow Feeder, Level 1 (Beginner) Green 28,5 x 28,5 x 10 cm

  Dog Wobble Bowl Slow Feeder, Level 1 (Beginner) Green 28,5 x 28,5 x 10 cm
  Wobble Bowl Slow Feeder nybörjarnivå foderaktiveringsspel för hundar med svårighetsgrad 1 från Nina Ottosson by Outward Hound. Ta bort proppen från locket. Häll torrfoder eller hundgodis i skålen. Tryck fast proppen i locket. För att göra det enklare för hunden att få ut maten de första gångerna kan du skaka skålen försiktigt för att fördela maten. Ställ ner Wobble Bowl på golvet, visa hunden hur den ska wobbla fram och tillbaka med nos eller tass tills det goda ramlar ut genom öppningarna på sidorna. Det genomskinliga locket med synlig mat eller godis motiverar hunden att arbeta för att nå det goda. Wobble Bowl fungerar lika bra med både torrfoder och hundgodis. För att göra det lite svårare, kan du tejpa för några av öppningarna, så tar det längre tid för mat / godis att komma ut.
 • Dog Snuffle N' Treat Ball Puzzle, Grön av Nina Ottosson

  Dog Snuffle N' Treat Ball Puzzle, Grön av Nina Ottosson
  Dog Snuffle N' Treat Ball Puzzle, Grön av Nina OttossonDen levereras med sex mjuka jordekorrar som används för att täcka godisfacken för att dölja de läckra belöningarna. Du kan öka utmaningen genom att stoppa in dem hela vägen eller göra det lättare
 • Aktiveringsleksak Rainy Day puzzles&play

  Aktiveringsleksak Rainy Day puzzles&ampplay
 • Aktiveringsleksak Hunt N Swat Treat Tumbler

  Aktiveringsleksak Hunt N Swat Treat Tumbler
 • Hunt 'N Swat Treat Tumbler Nivå 1 - Hunt 'N Swat Treat Tumbler

  Hunt 'N Swat Treat Tumbler Nivå 1 - Hunt 'N Swat Treat Tumbler
  En roligt aktivitetsleksak i form av en mus som aktiverar nyfikna och godissugna katter. Godiset trillar ut så fort leksaken gungar till, vilket ger direkt belöning för din katt. Katten har ett stort behov av att leka och öva på att jaga. Leken är ett viktigt känslomässigt system och det är nödvändigt för kattens känsla av välbefinnande. För att tillfredsställa din katt och dess behov samtidigt som du knyter an till din katt, ska du fortsätta att stimulera lekbeteendet varje dag under hela livet med olika kattleksaker. Allt som rör sig eller kan vicka är kul för din katt! Aktiverar din katt. Simulerar det naturliga beteendet.
 • Melon Madness Puzzle & Play Nivå - Red

  Melon Madness Puzzle & Play Nivå - Red
  Byt ut kattens matskål mot detta pussel när det är dags för mat, så får katten utlopp för sin naturliga jaktinstinkt. Det rymmer upp till 0,6 dl mat och är perfekt för alla nyfikna katter därute. Genom att katten skjuter på klossarna och vrider på de svarta fröbitarna så hittar den maten/godbitarna. Framtaget speciellt för katter, med deras naturliga rörelser och instinkter i åtanke, samt grunda godisgömmor så att de utan problem kan komma åt det goda.   För nybörjarkatten, lägg godis i fördjupningarna och skjut de svarta fröbitarna åt sidan så det är lättare att komma åt godiset. Öka sen svårighetsgraden genom att täcka fördjupningarna med de svarta fröbitarna och lägg även godis i klossarna, så att katten måste skjuta dessa över fördjupningarna och tillbaka för att komma åt godiset. Visa gäna din katt i början så den lär sig hur den ska göra.   Produkten erbjuds i följande storlekar: 26,6 x 7 x 26,5 cm   Pusslet är tillverkat av livsmedelgodkända material, fritt från bpa, pvc och ftalater Inga lösa delar för en säkrare lek och enklare rengöring. Eco friendly material, tillverkat av ett kompositmaterial som är en blandning av trä och plast Lätt att hålla ren. Diska för hand i varmt vatten, skölj rent och låt torka   OBS! Håll alltid din katt under uppsikt när den leker med ett spel eller pussel. Låt inte katten bita i spelet eller delarna och kontrollera leksaken regelbundet. Är något trasigt eller någon del lossnar, ta bort dem direkt då detta kan orsaka allvarliga skador. Pusslet är endast avsedd för katter, håll utom räckhåll för barn.När pusslet är tomt eller det inte ska användas, lägg undan det tills nästa gång det används under uppsikt. Endast avsedd för husdjur och förvaras utom räckhåll för barn.
 • Nina Ottosson Snuffle N’ Treat Ball Aktiveringsboll Ekorre

  Nina Ottosson Snuffle N’ Treat Ball Aktiveringsboll Ekorre
 • Nina Ottosson Dog Smart - Nivå 1

  Nina Ottosson Dog Smart - Nivå 1
  Aktivitetsleksaker som stimulerar din hund mentalt och som samtidigt minskar destruktivt beteende. Godsaker eller mat gömmer sig i spelet, och då handlar det om att lyfta och trycka för att hitta belöningarna. Nina Ottosson kan användas för alla storlekar och åldrar. Svårighetsgrad 1 är lämplig för nybörjare.    Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Dog Treat Tumble Plastic, Level 1 (Beginner) Green Small 10,5 cm

  Dog Treat Tumble Plastic, Level 1 (Beginner) Green Small 10,5 cm
  Treat Tumble nybörjarnivå foderaktiveringsspel för hundar med svårighetsgrad 1 från Nina Ottosson by Outward Hound. Fyll den med din hunds favoritgodis eller mat, och låt din din hund sätta den i rörelse för att få tag på det goda.
 • Nina Ottosson A-Maze Ball

  Nina Ottosson A-Maze Ball
  Nina Ottosson A-Maze Ball Aktiveringsleksak från Nina Ottosson som används för att aktivera din hund mentalt. leksak fungerar för alla hundar, oavsett ras, ålder eller storlek.  leksaken är formad som en boll, något mindre än en fotboll. I bollen läg
 • Nina Ottosson Refill-Ekorrar till Snuffle N’ Treat Ball Aktiveringsboll 3-pack

  Nina Ottosson Refill-Ekorrar till Snuffle N’ Treat Ball Aktiveringsboll 3-pack
 • Oh Kitty Layer Aktiveringsspel till Katt - Lickin' Layer

  Oh Kitty Layer Aktiveringsspel till Katt - Lickin' Layer
  Oh Kitty Lickin Layer är en innovativ kombination av interaktivt kattleksakspussel och lmatplats. Produkten är speciellt utformad för nyfikna katter som älskar utmaningar. Denna unika leksak engagerar och utmanar katter med sina tre roterande lager som avslöjar gömda godsaker inuti. Leksaken aktiverar kattens naturliga utforskande instinkter när de använder sina tassar och nos för att söka igenom lagren för att hitta smaskiga belöningar. Utmanar och engagerar katter. Främjar långsamt ätande och bättre matsmältning. Håller katter underhållna och aktiverade.
 • Nina Ottosson Dog Worker Composite - Nivå 3

  Nina Ottosson Dog Worker Composite - Nivå 3
  Nina Ottosson Dog Worker (co-Friendly) är en rolig hundleksak. Fyll den med godsaker och låt din hund hitta dem. Spelet är designat för att stimulera och aktivera din hund. Nina Ottosson Dog Worker Activity Game Level 3 För den tränade hunden Sätt godsaker eller mat i hålen Den runda skivan i mitten kan vändas hela vägen Hunden måste vända skivan och flytta brickor för att få godsakerna Tillåter många olika kombinationer Stimulerar din hund mentalt och fysiskt För hundar av alla storlekar Lätt att rengöra Ø 34,5 cm x 5 cm hög Nina Ottosson Dog Worker är ett aktivitetsspel för den tränade hunden. Börja alltid lätt och hjälp hunden på vägen. Göm godsaker eller mat i hålen och låt hunden använda sin kropp och huvud för att hitta godsakerna. Den runda skivan i mitten kan vända sig hela vägen runt och döljer även hål hela vägen. De runda fenliknande bitarna kan vändas runt och de runda bitarna kan skjutas runt. Du kan göra ett oändligt antal kombinationer med Nina Ottosson Dog Worker, det är bara fantasin som sätter gränser.   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Nina Ottosson Dog Tornado - Nivå 2

  Nina Ottosson Dog Tornado - Nivå 2
  Hundtornadon har 4 lager av roterande köttben - Ett fantastiskt aktivitetsspel för din hund! I de 4 lagren finns urtag där du kan gömma godsaker. ETT BRA VAL: När det gäller att träna hundar är hundspel och pussel ett bra sätt att engagera och underhålla din hund samtidigt som den lär sig nya färdigheter. Oavsett ålder, storlek eller ras på din hund är Nina Ottossons hundspel lika interaktiva som spännande och roliga. GÖR MÅLTIDEN ROLIG: Hundtornadon från Nina Ottosson har totalt 12 fack som gör den lämplig för förvaring av din hunds mat. Detta gör din hunds måltider mycket mer spännande och en bra upplevelse. SPINNING: Den snurrande rörelsen håller din hunds uppmärksamhet och ökar spänningen att hitta de gömda godsakerna. Nivå 2 utmaning: Skillnaden från nivå 1 och nivå 2 är hur spelet löses. På nivå 2 finns det mer intressanta sätt att lösa problemet, vilket ger en större utmaning för hunden. HUR HUNDEN SPELAR SPELET: Placera godsaker eller matpellets i spelets fördjupningar. Täck några rum med de medföljande benen. Ju fler täckta rum, desto svårare blir spelet! Låt spelen börja! Visa din hund hur spelet fungerar och uppmuntra honom att hitta de dolda godsakerna. Hundar är smarta och hittar snabbt tekniken. HÅLL HUNDEN UNDER ÖVERVAKNING NÄR DEN LEKAR: Nina Ottosson Dog Puzzle fokuserar på att utmana din hunds hjärna. Håll uppsikt när du leker och låt inte hunden tugga på leksaken. Lär din hund hur man använder pusslet, leker och har roligt tillsammans. LÄTT ATT RENGÖRA: Efter varje spel rengör du helt enkelt spelet under den varma kranen med en borste och lite sulfo, så är det klart för nästa gång du ska spela. Nina Ottosson Dog Tornado: • Motverkar tristess genom att hålla din hund sysselsatt • Hjälper till att minska destruktivt beteende • Stärker bandet med din hund • Kul för alla hundar - oavsett av ålder och storlek. Storlek: 23,5 x 18 cm, höjd 7 cm   Kan diskas i diskmaskin.   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Dog Hide'n Slide Composite, Level 2 (Intermediate) Purple 33 x 33 x 5 cm

  Dog Hide'n Slide Composite, Level 2 (Intermediate) Purple 33 x 33 x 5 cm
  Hide'n Slide Composite medelsvår nivå foderaktiveringsspel för hundar med svårighetsgrad 2 från Nina Ottosson by Outward Hound. Lägg godis eller mat i de nedsänkta hålen, och inuti klossarna genom hålet ovanpå klossen. Låt “vingarna” täcka för de nedsänkta hålen med godis. Ställ ner spelet på golvet och visa hur hunden ska göra. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! Rotera “vingarna” för att variera svårighetsgraden. Visa även hur klossarna ska flyttas för att komma åt godiset. FROZEN PUZZLE: Blanda lite köttig hundmat eller raw food med vatten, klicka lite i varje nedsänkning, eller lägg en korvbit/godisbit I varje fack och hall på lite vatten. Ställ in spelet i frysen tills det är fryst. Perfekt för energiska hundar, varmt väder eller för en extra lång spelstund.
 • Dog Smart "Hide-and-Seek" - Aktivitetsspel - Level 1

  Dog Smart "Hide-and-Seek" - Aktivitetsspel - Level 1
  Göm-och-sök-spel från Nina Ottosson! Extra rolig aktiveringsleksak Dog Smart underhåller och stimulerar din hund och ser till att hunden inte är uttråkad! Lätt och rolig att använda för alla hundar, oavsett ålder, storlek eller ras Dog Smart kommer att bli din och din hunds nya favorit!   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Dog Hide n' Slide - Eco-Friendly Aktivitetsspel - Level 2

  Dog Hide n' Slide - Eco-Friendly Aktivitetsspel - Level 2
  Aktivitetsleksak i slitstarkt kompositmaterial. Alla delar är fixerade så att hunden inte kan ta av sig några och tugga på dem. Göm godsaker eller mat i hålen och täck dem med antingen fenan eller locket och låt hunden trycka bort dem för att få godsakerna. Aktivitetsspelet mäter 33x33 cm. Var alltid med hunden när den löser uppgifterna!   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Dog Brick - Aktivitetsspel

  Dog Brick - Aktivitetsspel
  Aktivitetsleksaker som tränar din hund både fysiskt och mentalt. Du gömmer och gömmer godsaker eller mat i de olika gömställena, sedan handlar det om att lyfta, trycka och öppna för att hitta belöningarna. Detta tränar din hunds finmotorik och samtidigt stimuleras och utmanas din hund mentalt. Nina Ottosson Dog Brick kan användas i alla storlekar och åldrar. Svårighetsgrad 2 är lämplig för erfarna hundar som har provat liknande tidigare.   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Dog Multipuzzle - Aktivitetsspel Level 4

  Dog Multipuzzle - Aktivitetsspel Level 4
  Att leka med aktivitetsleksaker hjälper till att stimulera hunden mentalt, och minskar samtidigt destruktivt beteende. Godsakerna eller fodret fördelas i leken, och hunden kan trycka på bitarna med antingen tassen eller nosen för att få sin belöning. Detta avancerade aktivitetsspel från Nina Ottosson kan användas för alla hundar oavsett ålder eller storlek på hunden. Den passar dock bäst för hundar som har viss erfarenhet av andra aktivitetsspel. Svårighetsgrad 4 rekommenderas för erfarna. Fri från BPA, PVC och ftalater: Tillverkad av livsmedelsklassade material. Rengöring: Handtvätt med varmt vatten och rengöringsmedel   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Lickin Layer - Aktivitetsspel - Level 2

  Lickin Layer - Aktivitetsspel - Level 2
  Lickin' Layers är ett hundpussel på nivå 2 från Nina Ottosson från Outward Hound. Hundar måste använda sina problemlösningsförmåga för att rotera varje lager för att hitta de dolda godsakerna. Hundpussel hjälper valpar att använda sina naturliga instinkter och beteenden för att hjälpa sina hjärnor att utvecklas genom mental stimulering. Hundpussel som Lickin' Layer håller hundar sysselsatta när de arbetar för att avslöja de dolda belöningarna. Används som en långsam matare! Labyrinten av kammar på varje lager tvingar din hund att äta i en säkrare och hälsosammare takt. Hundar måste navigera i de tre nivåerna av matfack genom att vända var och en för att avslöja godsakerna. Hundpussel hjälper hundar att använda sina naturliga instinkter och beteenden för att hjälpa sina hjärnor att utvecklas genom mental stimulering, och sådana som Lickin' Layers ger den berikning de längtar efter! Med över 100 godsaker kommer detta hundpussel att hålla hundar sysselsatta och engagerade. Den har till och med tillräckligt med utrymme för att användas som en långsam matare för att förlänga måltiderna och uppmuntra din hund att äta i en långsammare, hälsosammare takt. Öka utmaningen genom att frysa jordnötssmör (fritt från xylitol), blötmat eller vanlig grekisk yoghurt! Lickin' Layers är gjorda av livsmedelssäkra material fria från BPA, PVC och ftalater.   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Puppy Lickin Layer - Aktivitetsspel

  Puppy Lickin Layer - Aktivitetsspel
  Puppy Lickin' Layers är ett nivå 2 hundpussel från Nina Ottosson från Outward Hound. 3 lager av snacks Spinnin' Fun: Hundar måste använda sina problemlösningsförmåga för att snurra varje lager för att hitta de dolda godsakerna. Nivå 2 Anrikningsspel: Hundpussel hjälper valpar att använda sina naturliga instinkter och beteenden för att hjälpa sina hjärnor att utvecklas genom mental stimulering. Bekämpar tristess: Hundpussel som Lickin' Layer håller valparna sysselsatta när de arbetar för att avslöja de dolda belöningarna. Förbättrar matsmältningen: Använd som ett långsamt foder! Labyrinten av åsar på varje lager tvingar din hund att äta i en säkrare, hälsosammare takt. Spela säkert: Ingen leksak är oförstörbar. Lämna inte leksaker med husdjur utan uppsikt. Ta bort och byt ut leksaken om den är skadad. Hundar måste navigera i de tre nivåerna av matfack genom att vända var och en för att avslöja godsakerna. Hundpussel hjälper valpar att använda sina naturliga instinkter och beteenden för att hjälpa sina hjärnor att utvecklas genom mental stimulering, och sådana som Lickin' Layers ger den berikning de längtar efter! Med över 80 godsaker kommer detta hundpussel att hålla hundar sysselsatta och engagerade. Den har till och med tillräckligt med utrymme för att användas som en långsam matare för att förlänga måltiderna och uppmuntra din hund att äta i en långsammare, hälsosammare takt. Anta utmaningen genom att frysa jordnötssmör (fritt från xylitol), blötmat eller vanlig grekisk yoghurt! Lickin' Layers är gjorda av livsmedelssäkra material fria från BPA, PVC och ftalater.   Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.
 • Dog Smart Composite , Level 1 (Beginner) Orange 23 x 23 x 6 cm

  Dog Smart Composite , Level 1 (Beginner) Orange 23 x 23 x 6 cm
  Dog Smart Composite nybörjarnivå foderaktiveringsspel för hundar med svårighetsgrad 1 från Nina Ottosson by Outward Hound. Lägg godis eller mat i alla fack, och täck dem med klossarna. Variera antalet bitar varje gång ni spelar så blir det mer intressant. Var med och visa hunden hur den ska göra. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! I början kan du lämna några fack öppna så hunden blir intresserad.
 • Dog Treat Maze, Level 2 (Intermediate) Purple 18 x 18 x 6 cm

  Dog Treat Maze, Level 2 (Intermediate) Purple 18 x 18 x 6 cm
  Treat Maze medelsvår nivå foderaktiveringsspel för hundar med svårighetsgrad 2 från Nina Ottosson by Outward Hound. Fyll Treat Maze med godis eller mat medan din hund får se och lukta. Lägg ner den på golvet och visa hur den kan vicka och snurra så att godis kommer ut på sidorna. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! Lägg godis eller mat I mittenhålet på båda sidor. När hunden sätter den I rörelse går de genom en labyrint och kommer ut genom de två hålen i ytterkanten. När du stoppat godis eller mat i Treat Maze, skaka den lätt så att hunden ser, känner och förstår att det finns en god belöning inuti.
 • Dog Twister, Level 2 (Intermediate) Purple 26 x 26 x 4,5 cm

  Dog Twister, Level 2 (Intermediate) Purple 26 x 26 x 4,5 cm
  Dog Twister medelsvår nivå foderaktiveringsspel för hundar med svårighetsgrad 2 från Nina Ottosson by Outward Hound. Fyll den med din hunds favoritgodis eller mat, och låt din din hund sätta den i rörelse för att få tag på det goda.
 • Dog Tornado Plastic, Level 2 (Intermediate) Blue 23,5 x 18 x 7 cm

  Dog Tornado Plastic, Level 2 (Intermediate) Blue 23,5 x 18 x 7 cm
  Dog Tornado medelsvår nivå foderaktiveringsspel för hundar med svårighetsgrad 2 från Nina Ottosson by Outward Hound. Lägg godis eller mat i de olika facken. Täck vissa fack med de benformade klossarna. Ju fler klossar, desto svårare blir det. Låt spelet börja! Visa hunden hur spelet fungerar och uppmuntra till att söka efter godiset. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! I början kan man låta godiset vara synligt i vissa fack så att hunden förstår vad spelet går ut på. FROZEN PUZZLE: Blanda lite köttig hundmat eller raw food med vatten, klicka lite i varje nedsänkning, eller lägg en korvbit/godisbit I varje fack och hall på lite vatten. Ställ in spelet i frysen tills det är fryst. Perfekt för energiska hundar, varmt väder eller för en extra lång spelstund.
 • Dog Worker Composite Green, Level 3 (Advanced) Green 34,5 x 34,5 x 5 cm

  Dog Worker Composite Green, Level 3 (Advanced) Green 34,5 x 34,5 x 5 cm
  Dog Worker Composite avancerad nivå foderaktiveringsspel för hundar med svårighetsgrad 3 från Nina Ottosson by Outward Hound. Lägg godis eller mat i de nedsänkta hålen runt om och under den roterande skivan, samt inuti klossarna genom hålet ovanpå klossen. Låt “vingarna” täcka för de nedsänkta hålen med godis. Låt spelet börja! Ställ ner spelet på golvet och visa hunden hur han ska göra. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! Rotera “vingarna” för att variera svårighetsgraden, och visa hunden hur klossarna och den roterande skivan ska flyttas för att komma åt det goda. FROZEN PUZZLE: Blanda lite köttig hundmat eller raw food med vatten, klicka lite i varje nedsänkning, eller lägg en korvbit/godisbit I varje fack och hall på lite vatten. Ställ in spelet i frysen tills det är fryst. Perfekt för energiska hundar, varmt väder eller för en extra lång spelstund.
 • Dog Challenge Slider, Level 3 (Advanced) Blue 37 x 37 x 5 cm

  Dog Challenge Slider, Level 3 (Advanced) Blue 37 x 37 x 5 cm
  Challenge Slider avancerad nivå foderaktiveringsspel för hundar med svårighetsgrad 3 från Nina Ottosson by Outward Hound. Hundspelet som är en tuff utmaning för smarta hundar Placera din hunds favoritgodis eller mat i facken i den utdragbara brickan. Skjut tillbaka brickan in i spelet. Övervaka, visa och uppmuntra din hund att flytta brickor fram och tillbaka för att söka godbitar. Om din hund är för grov med tassarna, placera spelet i knäet eller på en pall, så hunden endast kan använda nosen för att flytta brickorna. Låt spelet börja! FROZEN PUZZLE: Blanda lite konserverat kött med vatten, häll lite av blandningen i spelets fack, eller lägg en liten bit korv eller en godisbit i varje fack, häll på lite vatten, och ställ in spelet i frysen tills det är fryst. Detta är perfekt för hundar som behöver lite extra aktivitet.
 • Dog Casino, Level 3 (Advanced) Orange 31,5 x 26 x 4,5 cm

  Dog Casino, Level 3 (Advanced) Orange 31,5 x 26 x 4,5 cm
  Dog Casino avancerad nivå foderaktiveringsspel för hundar med svårighetsgrad 3 från Nina Ottosson by Outward Hound. Fyll med godis eller mat och låt din hund lista ut hur han ska hitta det goda. FROZEN PUZZLE: Blanda lite köttig hundmat eller raw food med vatten, klicka lite i varje nedsänkning, eller lägg en korvbit/godisbit I varje fack och hall på lite vatten. Ställ in spelet i frysen tills det är fryst. Perfekt för energiska hundar, varmt väder eller för en extra lång spelstund.
 • Dog Smart Plastic, Level 1 (Beginner) Orange 27 x 27 x 3,5 cm

  Dog Smart Plastic, Level 1 (Beginner) Orange 27 x 27 x 3,5 cm
  Dog Smart nybörjarnivå foderaktiveringsspel för hundar med svårighetsgrad 1 från Nina Ottosson by Outward Hound. Lägg godis eller mat i alla fack, och täck dem med de benformade pusselbitarna. Variera antalet bitar varje gång ni spelar så blir det mer intressant. Var med och visa hunden hur den ska göra. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! I början kan du lämna några fack öppna så hunden blir intresserad.
 • Dog Brick, Level 2 (Intermediate) Red 31,5 x 21 x 4 cm

  Dog Brick, Level 2 (Intermediate) Red 31,5 x 21 x 4 cm
  Dog Brick medelsvår nivå foderaktiveringsspel för hundar med svårighetsgrad 2 från Nina Ottosson by Outward Hound. Lägg godis eller mat i alla fack i botten och inuti de flyttbara klossarna. Täck över mittenfacken med de vita benformade pusselbitarna. Ju fler fack som är övertäckta, desto svårare blir det. Låt spelet börja! Visa hunden hur spelet fungerar och uppmuntra till att leta efter godiset. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! I början kan man spela utan de vita pusselbitarna och med locken öppna, så hunden blir intresserad. FROZEN PUZZLE: Blanda lite köttig hundmat eller raw food med vatten, klicka lite i varje nedsänkning, eller lägg en korvbit/godisbit I varje fack och hall på lite vatten. Ställ in spelet i frysen tills det är fryst. Perfekt för energiska hundar, varmt väder eller för en extra lång spelstund.
 • Dog MultiPuzzle, Level 4 (Expert) Green 37,7 x 37,7 x 4,7 cm

  Dog MultiPuzzle, Level 4 (Expert) Green 37,7 x 37,7 x 4,7 cm
  Nytt hundpussel - Multi Puzzle hundspel på avancerad nivå!.- Expertnivå foderaktiveringsspel för hundar med hög svårighetsgrad 4 från Nina Ottosson by Outward Hound. Placera hundens favoritgodis eller mat under de skjutbara brickorna i det yttre facket. I den roterande mittdelen placeras godisbitarna i facken under de runda klossarna. Perfekt hundspel för hundar som behöver lite extra aktivitet. Nina Ottosson Dog MultiPuzzle, Level 4 (Expert) - Spin, Slide & Treat!
 • Nina Ottosson Treat Tumble Aktiveringsboll Blå 10,5 cm

  Nina Ottosson Treat Tumble Aktiveringsboll Blå 10,5 cm
  Aktiveringsboll som håller både kropp och knopp i trim!Denna klassiska aktiveringsboll från Nina Ottosson är ett enkelt sätt att aktivera din hund när du som matte eller husse behöver ha händerna fria en liten stund. Fyll bollen med lagom stora godisbitar, ge den till hunden och se när den klurar ut hur den ska få ut allt gott!Hur fungerar Treat Tumble?När hunden buffar på bollen med nosen och bollen sätts i rullning trillar hundgodis ut från hålet. Din hund får jobba med nosen och med kroppen för att få sin belöning. Denna leksak är en så kallad ”Level 1” i Nina Ottosson-serien vilket innebär att de allra flesta hundar snabbt löser uppgiften. Om din hund har provat själv en längre stund kan du försiktigt visa den hur det går till för att uppmuntra ytterligare försök!Vilken hund passar Treat Tumble till?Denna aktiveringsboll är en bra början för dig som vill börja aktivera din hund med denna typ av utmaningar. När den klarat alla leksakerna i Level 1 kan det kännas motiverande att gå vidare till Level 2 och slutligen den allra svåraste, Level 3!Aktiveringsboll från populära Nina OttossonTålig plast i lagom storlek för de flesta hundarEnkel och grundläggande aktiveringsleksak 
 • Nina Ottosson Treat Tumble Aktiveringsboll Röd 13 cm

  Nina Ottosson Treat Tumble Aktiveringsboll Röd 13 cm
  Aktiveringsboll som ger både huvudet och kroppen en utmaning!Den här lite större varianten av Nina Ottossons klassiska aktiveringsboll gör dett enkelt  att aktivera din hund när du behöver ha ögonen på något annat för en stund. Fyll bollen med riktigt gott hundgodis, ge bollen till hunden och se på när den får klura och pyssla för att få ut sina godbitar!Treat Tumble-Ett enkelt sätt att få hunden aktiveradNär hunden använder sin tass eller nos på bollen och den sätts i rullning trillar hundgodis ut från hålet. Din hund får jobba med både kropp och knopp för att få sin belöning. Denna leksak är tillhör Svårighetsgrad 1 i Nina Ottosson-serien vilket innebär att de allra flesta hundar löser uppgiften utan störra problem. Om din hund har svårt att  lösa uppgiften och har provat själv en längre stund kan du försiktigt visa den hur det går till för att uppmuntra  den till att försöka lite till!Vilken hund passar Treat Tumble till?Denna aktiveringsboll är en bra hundleksak för dig som vill börja med en enklare uppgift, eller varför inte ge hundens frukost eller middag i  denna roliga boll? Just den här bollen är ca 13 cm i diameter och passar hundar av lite större storlek. Nina Ottosson Svårighetsgrad 1Aktiveringsboll anpassad för större raserTillverkad i tålig plast
 • Buggin´Out Puzzle & Play Nivå 2 - Grön

  Buggin´Out Puzzle & Play Nivå 2 - Grön
  Byt ut kattens matskål mot detta pussel när det är dags för mat, så får katten utlopp för sin naturliga jaktinstinkt. Det rymmer upp till 0,6 dl mat och är perfekt för alla nyfikna katter därute. Genom att katten skjuter på klossarna och vrider på löven så hittar den maten/godbitarna.   För nybörjarkatten, lägg godis i fördjupningarna och skjut löven åt sidan så det är lättare att komma åt godiset. Öka sen svårighetsgraden genom att täcka fördjupningarna med löven och lägg även godis i klossarna, så att katten måste skjuta dessa över fördjupningarna och tillbaka för att komma åt godiset. Visa gäna din katt i början så den lär sig hur den ska göra.     Produkten erbjuds i följande storlekar: 35 x 4,5 x 29 cm   Pusslet är tillverkat av livsmedelgodkända material, fritt från bpa, pvc och ftalater Inga lösa delar för en säkrare lek och enklare rengöring. Eco friendly material, tillverkat av ett kompositmaterial som är en blandning av trä och plast Lätt att hålla ren. Diska för hand i varmt vatten, skölj rent och låt torka   OBS! Håll alltid din katt under uppsikt när den leker med ett spel eller pussel. Låt inte katten bita i spelet eller delarna och kontrollera leksaken regelbundet. Är något trasigt eller någon del lossnar, ta bort dem direkt då detta kan orsaka allvarliga skador. Pusslet är endast avsedd för katter, håll utom räckhåll för barn.När pusslet är tomt eller det inte ska användas, lägg undan det tills nästa gång det används under uppsikt. Endast avsedd för husdjur och förvaras utom räckhåll för barn.
 • Aktiveringsleksak Melon Madness Puzzle&Play

  Aktiveringsleksak Melon Madness Puzzle&ampPlay
 • Aktiveringsleksak Buggin Out

  Aktiveringsleksak Buggin Out