Mush produkter

 • Vaisto Cat Nöt-Gris Köttbullar

  Vaisto Cat Nöt-Gris Köttbullar
  MUSH Vaisto Cat Nöt-Gris Köttbullar är ett naturligt helfoder för alla vuxna katter.
 • Vaisto Nöt-Kalkon-Lax 10kg (block)

  Vaisto Nöt-Kalkon-Lax 10kg (block)
  MUSH Vaisto Nöt-Kalkon-Lax är ett komplett färskfoder som innehåller nöt, kalkon och lax
 • Vaisto Puppy Nöt-Ren-Lax Köttbullar

  Vaisto Puppy Nöt-Ren-Lax Köttbullar
  MUSH Vaisto Puppy nöt-ren-lax Köttbullar är ett komplett färskfoder som innehåller nöt,ren och lax. Dessa smarta kötbullar gör att du enklare än någonsin kan utfodra din hund med BARF.
 • Vaisto Cat Kyckling-Gris Köttbullar

  Vaisto Cat Kyckling-Gris Köttbullar
  MUSH Vaisto Cat Kyckling-Gris Köttbullar är ett naturligt helfoder för din katt.
 • Vaisto Nöt-Kalkon-Lax Köttbullar

  Vaisto Nöt-Kalkon-Lax Köttbullar
  MUSH Vaisto Nöt-Kalkon-Lax Köttbullar är ett komplett färskfoder som innehåller nöt, kalkon och lax
 • Mush Vainu Snacks Nötlunga

  Mush Vainu Snacks Nötlunga
  Mush Vainu Nötlunga är 100% naturligt torkad nötlunga som passar perfekt som en liten bonus i maten eller som ett smaskigt mellanmål.
 • Mush Vainu Snacks Kycklinghals

  Mush Vainu Snacks Kycklinghals
  Beskrivning kommer snart!
 • Mush Vainu Snacks Kycklinghals

  Mush Vainu Snacks Kycklinghals
  Beskrivning kommer snart!
 • Vaisto Cat Kyckling-Nöt Köttbullar (storpack)

  Vaisto Cat Kyckling-Nöt Köttbullar (storpack)
  Beskrivning kommer snart!
 • Mush Hellä Nöt (1kg)

  Mush Hellä Nöt (1kg)
  Egenskaper Mush Hellä Nöt är ett högkvalitativt helfoder med högt proteininnehåll. Fodret innehåller fermenterade grönsaker som är rika på mjölksyrabakterier vilka i sin tur är viktigt för hundens tarmhälsa. Man har också tillsatt en högkvalitativ blandning av omega-3 fisk- och olivolja. Dessa ger nyttiga fettsyror som hämnar kognitiva funktioner och är bra för pälsens, hudens och hjärtats välbefinnande. Hellä är ett balanserat foder med en naturlig vitamin- och mineralmix bestående av noggrant sammansatta örter och växter, allt för att stödja hundens allmänna välmående. Hellä Nöt funkar extra bra för arbetande, tävlande eller mycket aktiva hundar. Detta färskfoder och också helt fritt från ben och innehåller endast en proteinkälla, därför passar även detta foder utmärkt för hundar med allergier eller känslig mage. Fodret kommer i en återförslutningsbar påse med köttbullar à 25 g som är enkelt att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena. Leveransinformation Du måste köpa minst 6 x 1kg påsar för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Det går bra att blanda fritt mellan olika sorter av samma vikt (dvs. bland alla våra påsar). Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen. Utfodring Rekomenderad daglig giva är 2% av hundens kroppsvikt.
 • Mush Vainu Snacks Nötmatstrupe (220g)

  Mush Vainu Snacks Nötmatstrupe (220g)
  Egenskaper Ett tips: Fyll luftstrupen med t.ex blötfoder eller lite färskfoder (delvis tinad). Frys luftstupen och du har en perfekt sysselsättning i god ätbar förpackning!
 • Vaisto Nöt-Gris-Kyckling 10kg (block) (10 kg)

  Vaisto Nöt-Gris-Kyckling 10kg (block) (10 kg)
  Egenskaper Detta är ett komplett, helfoder från Mush. Kött, ben och organ från tre olika djur ger en god variation och många aminosyror och mineraler för den vuxna hunden. Vaisto grön är milt och gott och brukar älskas av kräsna hundar. Produkten är 100% naturlig och inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Innehåller 6% ben och 6% lever. Fodret kommer i en 10kgs låda om ca. 42 block á 240g som är enkla att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena. Leveransinformation Vi skickar våra frysleveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen. Det tillkommer en fryshanteringskostnad om 39kr då det är dyrare att förvara, packa och skicka frysta produkter. OBS! Du måste köpa 2 x 10 kg för att vi ska kunna garantera kylan under transport. Du kan dock mixa bland de olika sorterna av 10kgs kartonger. Utfodring Rekomenderad daglig giva är 2% av hundens kroppsvikt.
 • Vaisto Gris-Kyckling-Lamm 10kg (block) (10 kg)

  Vaisto Gris-Kyckling-Lamm 10kg (block) (10 kg)
  EgenskaperDetta är ett komplett, helfoder från Mush. Kött, ben och organ från tre olika djur ger en god variation och många aminosyror och mineraler för den vuxna hunden. Produkten är 100% naturlig och inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Fodret kommer i en 10kgs låda om ca. 42 block á 240g som är enkla att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena.LeveransinformationVi skickar våra frysleveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen. Det tillkommer en fryshanteringskostnad om 39kr då det är dyrare att förvara, packa och skicka frysta produkter. OSB! Du måste köpa 2 x 10 kg för att vi ska kunna garantera kylan under leveransen. Du kan dock mixa bland de olika sorterna av 10kgs kartonger.UtfodringRekommenderad daglig giva är 2% av kroppsvikten men bör anpassas efter dagens aktivitet.
 • Vaisto Cat (Kitten) Kyckling-Nöt Köttbullar (800 g)

  Vaisto Cat (Kitten) Kyckling-Nöt Köttbullar (800 g)
  EgenskaperDetta är ett komplett, helfoder från Mush. Kött, ben och organ från två olika djur ger en god variation och många aminosyror och mineraler för den katten. Produkten är 100% naturlig och inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Innhåller D-vitamin, koppar och jod som gör att fodret även passar för kattungar. Fodret kommer i en återförslutningsbar påse med köttbullar à 25 g som är enkelt att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena.LeveransinformationDu måste köpa minst 8 x 800 g påsar för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Det går bra att blanda fritt mellan olika sorter av köttbullar av samma vikt. Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen.Utfodring2-5% av katten kroppsvikt per dag, beroende på ålder och aktivitetsnivå.Kattungar och dräktiga/digivande katter bör äta oftare, ca 4-6 gånger per dag.Tabellen är baserad på en vuxna normalaktiv katt och 2,5% av kroppsvikten.
 • Vaisto Nöt-Kalkon-Lax Köttbullar (800 g)

  Vaisto Nöt-Kalkon-Lax Köttbullar (800 g)
  EgenskaperDetta är ett komplett, helfoder från Mush. Kött, ben och organ från tre olika djur ger en god variation och många aminosyror och mineraler för den vuxna hunden. Produkten är 100% naturlig och inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Innehåller 8% ben och 5% lever. Fodret kommer i en återförslutningsbar påse med köttbullar à 25 g som är enkelt att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena.LeveransinformationDu måste köpa minst 8 x 800 g påsar för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Det går bra att blanda fritt mellan olika sorter av samma vikt (dvs. bland alla våra påsar). Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen.UtfodringRekomenderad daglig giva är 2% av hundens kroppsvikt.
 • Vaisto Puppy Gris-Kalkon-Kyckling Köttbullar (800 g)

  Vaisto Puppy Gris-Kalkon-Kyckling Köttbullar (800 g)
  EgenskaperDetta är ett komplett, helfoder från Mush. Kött, ben och organ från tre olika djur ger en god variation och många aminosyror och mineraler för valpen. Produkten är 100% naturlig och inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Fodret kommer i en återförslutningsbar påse med köttbullar à 25 g som är enkelt att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena.LeveransinformationDu måste köpa minst 8 x 800 g påsar för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Det går bra att blanda fritt mellan olika sorter av samma vikt (dvs. bland alla våra påsar). Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen.UtfodringEn valp på 8 veckor ska ha ca 10% av sin kroppsvikt fördelat på 4 måltider sedan sjunker halten meden den växer.En valp över 8 veckor ska ha 5-10% av sin kroppsvikt fördelat på 2-4 måltider.
 • Vaisto Nöt-Gris-Kyckling 10kg (block)

  Vaisto Nöt-Gris-Kyckling 10kg (block)
  Beskrivning kommer snart!
 • Mush Vainu Snacks Grissvans (220g)

  Mush Vainu Snacks Grissvans (220g)
  Egenskaper Grissvansen doftar sååå gott att till och med hundar som normalt har svårt för snacks vill smaka. Konsistensen är lite seg vilket gör att knorren tar en liten stund för hunden att äta upp.
 • Vaisto Gris-Kyckling-Lamm 10kg (block)

  Vaisto Gris-Kyckling-Lamm 10kg (block)
  MUSH Vaisto Gris-Kyckling-Lamm är ett komplett färskfoder som innehåller gris, kyckling och lamm.
 • Vaisto Puppy Gris-Kalkon-Kyckling 10kg (block)

  Vaisto Puppy Gris-Kalkon-Kyckling 10kg (block)
  MUSH Vaisto Puppy Gris-Kalkon-Kyckling är ett komplett färskfoder som innehåller allt din valp behöver.
 • Vaisto Gris-Nöt-Lax 10kg (block)

  Vaisto Gris-Nöt-Lax 10kg (block)
  MUSH Vaisto gris-nöt-lax är ett komplett färskfoder som innehåller gris, nöt och laxkött. Dessa smarta block gör att du enklare än någonsin kan utfodra din hund med BARF.
 • Vaisto Kalkon-Kyckling-Ren Köttbullar

  Vaisto Kalkon-Kyckling-Ren Köttbullar
  MUSH Vaisto Kyckling-Kalkon-Ren Köttbullar är ett komplett färskfoder som innehåller kalkon, kyckling och Ren. Dessa smarta köttbullar gör att du enklare än någonsin kan utfodra din hund med BARF.
 • Mush Hellä Kyckling (1kg)

  Mush Hellä Kyckling (1kg)
  Egenskaper Mush Hellä Kyckling är ett högkvalitativt och fettsnålt helfoder. Fodret innehåller fermenterade grönsaker som är rika på mjölksyrabakterier vilka i sin tur är viktigt för hundens tarmhälsa. Man har också tillsatt en högkvalitativ blandning av omega-3 fisk- och olivolja. Dessa ger nyttiga fettsyror som hämnar kognitiva funktioner och är bra för pälsens, hudens och hjärtats välbefinnande. Hellä är ett balanserat foder med en naturlig vitamin- och mineralmix bestående av noggrant sammansatta örter och växter, allt för att stödja hundens allmänna välmående. Hellä Kyckling är även ett tacksamt foder att ge till hundar som återhämtar sig från sjukdomar, eller vid rehabilitering och viktkontroll. Detta färskfoder och också helt fritt från ben och innehåller endast en proteinkälla, därför passar även detta foder utmärkt för hundar med allergier eller känslig mage. Fodret kommer i en återförslutningsbar påse med köttbullar à 25 g som är enkelt att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena. Leveransinformation Du måste köpa minst 6 x 1kg påsar för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Det går bra att blanda fritt mellan olika sorter av samma vikt (dvs. bland alla våra påsar). Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen. Utfodring Rekomenderad daglig giva är 2% av hundens kroppsvikt.
 • Vaisto Nöt-Gris-Kyckling Köttbullar

  Vaisto Nöt-Gris-Kyckling Köttbullar
  MUSH Vaisto nöt-gris-kyckling Köttbullar är ett komplett färskfoder som innehåller nöt,gris och kyckling. Dessa smarta kötbullar gör att du enklare än någonsin kan utfodra din hund med BARF.
 • Mush Vainu Snacks Kycklinghals (220g)

  Mush Vainu Snacks Kycklinghals (220g)
  Egenskaper Kycklinghalsarna passar som utmärkt som godis till större hundar och de ger en bra motion för käkarna till mindre hundar och katter. Kycklinghalsarna kan även väldigt enkelt brytas i mindre bitar, så de passar just ditt husdjur.
 • Mush Vainu Snacks Nötlunga (140g)

  Mush Vainu Snacks Nötlunga (140g)
  Egenskaper Nötlungan är lätt och luftig samt med en spröd konsistens. Enkel att ta med när man ska ut på resa eller som mat eller snacks. Eftersom den har en porös konsistens, passar den även utmärkt som godbit till äldre hundar. Söndersmulade bitar passar även bra för kattungar och valpar.
 • Vaisto Gris-Nöt-Lax 10kg (block) (10 kg)

  Vaisto Gris-Nöt-Lax 10kg (block) (10 kg)
  EgenskaperDetta är ett komplett, helfoder från Mush. Kött, ben och organ från tre olika djur ger en god variation och många aminosyror och mineraler för den vuxna hunden. Produkten är 100% naturlig och inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Fodret kommer i en 10kgs låda om ca. 42 block á 240g som är enkla att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena.LeveransinformationVi skickar våra frysleveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen. Det tillkommer en fryshanteringskostnad om 39kr då det är dyrare att förvara, packa och skicka frysta produkter. OBS! Du måste köpa 2 x 10 kg för att vi ska kunna garantera kylan under leveransen. Du kan dock mixa bland de olika sorterna av 10kgs kartonger.UtfodringRekomenderad daglig giva är 2% av hundens kroppsvikt vid vuxen ålder.
 • Vaisto Puppy Gris-Kalkon-Kyckling 10kg (block) (10 kg)

  Vaisto Puppy Gris-Kalkon-Kyckling 10kg (block) (10 kg)
  EgenskaperDetta är ett komplett, helfoder från Mush. Kött, ben och organ från tre olika djur ger en god variation och många aminosyror och mineraler för valpen. Produkten är 100% naturlig och inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Fodret kommer i en 10kgs låda om ca. 42 block á 240g som är enkla att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena.LeveransinformationVi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen. Det tillkommer en fryshanteringskostnad om 39kr då det är dyrare att förvara, packa och skicka frysta produkter. OBS! Du måste köpa minst 2 x 10 kg för att vi ska kunna garantera kylan under leveransen. Du kan dock mixa bland de olika sorterna av 10kgs kartonger.UtfodringEn valp på 8 veckor ska ha ca 10% av sin kroppsvikt fördelat på 4 måltider sedan sjunker halten meden den växer.En valp över 8 veckor ska ha 5-10% av sin kroppsvikt fördelat på 2-4 måltider.
 • Vaisto Nöt-Gris-Kyckling Köttbullar (800 g)

  Vaisto Nöt-Gris-Kyckling Köttbullar (800 g)
  EgenskaperDetta är ett komplett, helfoder från Mush. Kött, ben och organ från tre olika djur ger en god variation och många aminosyror och mineraler för den vuxna hunden. Vaisto grön är milt och gott och brukar älskas av kräsna hundar. Produkten är 100% naturlig och inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Innehåller 6% ben och 6% lever. Fodret kommer i en återförslutningsbar påse med köttbullar à 25 g som är enkelt att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena.LeveransinformationDu måste köpa minst 8 x 800 g påsar för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Det går bra att blanda fritt mellan olika sorter av samma vikt . Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen.UtfodringRekomenderad daglig giva är 2% av hundens kroppsvikt.
 • Vaisto Puppy Nöt-Ren-Lax Köttbullar (800 g)

  Vaisto Puppy Nöt-Ren-Lax Köttbullar (800 g)
  EgenskaperDetta är ett komplett, helfoder från Mush. Kött, ben och organ från tre olika djur ger en god variation och många aminosyror och mineraler för den vuxna hunden. Produkten är 100% naturlig och inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Innehåller 10% ben och 5% lever. Fodret kommer i en återförslutningsbar påse med köttbullar à 25 g som är enkelt att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena.LeveransinformationDu måste köpa minst 8 x 800 g påsar för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Det går bra att blanda fritt mellan olika sorter av samma vikt . Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen.UtfodringEn valp på 8 veckor ska ha ca 10% av sin kroppsvikt fördelat på 4 måltider sedan sjunker halten meden den växer.En valp över 8 veckor ska ha 5-10% av sin kroppsvikt fördelat på 2-4 måltider.
 • Vaisto Cat (Kitten) Kyckling-Nöt Köttbullar

  Vaisto Cat (Kitten) Kyckling-Nöt Köttbullar
  MUSH Vaisto Cat (Kitten) Kyckling-Nöt Köttbullar är ett naturligt helfoder för kattungar och vuxna katter.
 • Vaisto Wild Ren-Lamm-Älg Köttbullar

  Vaisto Wild Ren-Lamm-Älg Köttbullar
  MUSH Vaisto Wild Köttbullar är ett komplett färskfoder som innehåller älg, lamm & ren.
 • Vaisto Puppy Gris-Kalkon-Kyckling Köttbullar

  Vaisto Puppy Gris-Kalkon-Kyckling Köttbullar
  MUSH Vaisto Puppy Gris-Kalkon-Kyckling Köttbullar är ett komplett färskfoder som innehåller allt din valp behöver.
 • Vaisto Cat (Kitten) Kyckling-Nöt Köttbullar (storpack) (7,5 kg)

  Vaisto Cat (Kitten) Kyckling-Nöt Köttbullar (storpack) (7,5 kg)
  Egenskaper Detta är ett komplett helfoder från Mush med kött, ben och organ från två olika djur, som ger en god variation och många aminosyror och mineraler för katten. Produkten är 100% naturlig och innehåller inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Innhåller bland annat D-vitamin, koppar och jod som gör att fodret även passar för kattungar. Fodret kommer i en 7,5 kg:s låda. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena. Leveransinformation OBS! Du måste köpa minst 2 x 7,5 kg för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen. Utfodring 2-5% av kattens kroppsvikt per dag, beroende på ålder och aktivitetsnivå. Kattungar och dräktiga/digivande katter bör äta oftare, ca 4-6 gånger per dag. Utfodringstabellen är baserad på en vuxen normalaktiv katt och 2,5% av kroppsvikten.
 • Mush Träningsgodis Kyckling (150g)

  Mush Träningsgodis Kyckling (150g)
  Egenskaper Kycklingbitarna är spröda och enkla att bryta itu, så du får bitar i valfri storlek som passar er. Passar bra som snacks, mellis eller resemat. Bitarna är varsamt torkade i ugn och kommer från rena finska råvaror och innehåller inga tillsatser eller mögelskyddsmedel. Påsen är återförslutningsbar för bästa hållbarhet!
 • Mush Vainu Snacks Nötvom (180 g)

  Mush Vainu Snacks Nötvom (180 g)
  Egenskaper Nötvomen smakar väldigt gott. Bitarna passar till både stora och små hundar, och kan även passa för katter. Man kan klippa vommen i mindre bitar om det behövs för att ditt husdjur ska få lättare att äta dem. Har man en hund som ex äter dåligt är smulad nötvom på maten en riktig smakförstärkare.
 • Mush Vainu Snacks Grisöron (200g)

  Mush Vainu Snacks Grisöron (200g)
  Egenskaper Grisöron är en riktig klassiker! Grisöronen är från Finland och varsamt torkade helt utan tillsatser. Behöver din hund mycket energi är grisöron ett bra tillskott till kosten, då fetthalten är 22,4% och proteinhalten 65%.
 • BARF Basic Nötbroskben

  BARF Basic Nötbroskben
  MUSH BARF Basic Nötbroskben 800 gram är råa nötbroskbitar som stimulerar och främjar din hunds tand- och munhälsa.
 • Vaisto Kyckling-Kalkon-Ren Köttbullar (800 g)

  Vaisto Kyckling-Kalkon-Ren Köttbullar (800 g)
  EgenskaperDetta är ett komplett, helfoder från Mush. Kött, ben och organ från tre olika djur ger en god variation och många aminosyror och mineraler för den vuxna hunden. Vaisto lila är ett proteinrikt foder och passar den aktiva hunden. Produkten är 100% naturlig och inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Innehåller 8% ben och 5% lever. Fodret kommer i en återförslutningsbar påse med köttbullar à 25 g som är enkelt att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena.LeveransinformationDu måste köpa minst 8 x 800 g påsar för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Det går bra att blanda fritt mellan olika sorter av samma vikt. Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen.UtfodringRekomenderad daglig giva är 2% av hundens kroppsvikt.
 • BARF Basic Nötbroskben (800 g)

  BARF Basic Nötbroskben (800 g)
  Egenskaper Hårda ben som ger bra tuggmotstånd. Nötben är rika på mineraler. Benen kommer från finska djur. Leveransinformation Du måste köpa minst 8 x 800 g påsar för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Det går bra att blanda fritt mellan olika sorter/märken av samma vikt. Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen.
 • Mush Vainu Snacks Nötluftstrupe (200g)

  Mush Vainu Snacks Nötluftstrupe (200g)
  Egenskaper Luftstrupen ger bra berikning och den räcker länge för hunden att tugga på. Ett tips: Fyll luftstrupen med t.ex blötfoder eller lite färskfoder (delvis tinad). Frys luftstupen och du har en perfekt sysselsättning i god ätbar förpackning!
 • Vaisto Nöt-Kalkon-Lax 10kg (block) (10 kg)

  Vaisto Nöt-Kalkon-Lax 10kg (block) (10 kg)
  EgenskaperDetta är ett komplett, helfoder från Mush. Kött, ben och organ från tre olika djur ger en god variation och många aminosyror och mineraler för den vuxna hunden. Produkten är 100% naturlig och inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Innehåller 8% ben och 5% lever. Fodret kommer i en 10kgs låda om ca. 42 block á 240g som är enkla att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena.LeveransinformationVi skickar våra frysleveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen. Det tillkommer en fryshanteringskostnad om 39kr då det är dyrare att förvara, packa och skicka frysta produkter. OBS! Du måste köpa 2 x 10 kg för att vi ska kunna garantera kylan under transport. Du kan dock mixa bland de olika sorterna av 10kgs kartonger.UtfodringRekommenderad daglig giva är 2% av kroppsvikten men bör anpassas efter dagens aktivitet.
 • Vaisto Cat Nöt-Gris Köttbullar (800 g)

  Vaisto Cat Nöt-Gris Köttbullar (800 g)
  EgenskaperDetta är ett komplett, helfoder från Mush. Kött, ben och organ från två olika djur ger en god variation och många aminosyror och mineraler för den katten. Produkten är 100% naturlig och inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Benhalten i detta foder är något lägre än i de två andra Vaisto Cat. Fodret kommer i en återförslutningsbar påse med köttbullar à 25 g som är enkelt att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena.LeveransinformationDu måste köpa minst 8 x 800 g påsar för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Det går bra att blanda fritt mellan olika sorter av köttbullar av samma vikt. Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen.Utfodring2-5% av katten kroppsvikt per dag, beroende på ålder och aktivitetsnivå.Tabellen är baserad på en vuxna normalaktiv katt och 2,5% av kroppsvikten.
 • Vaisto Cat Kyckling-Gris Köttbullar (800 g)

  Vaisto Cat Kyckling-Gris Köttbullar (800 g)
  EgenskaperDetta är ett komplett, helfoder från Mush. Kött, ben och organ från två olika djur ger en god variation och många aminosyror och mineraler för den vuxan katten. Produkten är 100% naturlig och inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Innhåller E-vitamin och B-vitamin som är bra för pälsen och huden.Fodret kommer i en återförslutningsbar påse med köttbullar à 25 g som är enkelt att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena.LeveransinformationDu måste köpa minst 8 x 800 g påsar för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Det går bra att blanda fritt mellan olika sorter av köttbullar av samma vikt. Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen.Utfodring2-5% av katten kroppsvikt per dag, beroende på ålder och aktivitetsnivå.
 • Vaisto Wild Ren-Lamm-Älg Köttbullar (800 g)

  Vaisto Wild Ren-Lamm-Älg Köttbullar (800 g)
  EgenskaperMUSH Wild innehåller aminaliska proteiner från ren, lamm och älg. Dessa djur har inte ätit processerat foder och är milt vilket för fodret till ett vväldigt rent foder som passar känsliga hundar. Fodret kommer i en återförslutningsbar påse med köttbullar à 25 g som är enkla att tina och portionera. Innehåller 7 % ben och 6 % lever. Fodret är 100% naturligt utan tillsatser, konserveringsmedel eller spannmål. Då produkterna är råfrysta bevaras alla de naturliga ingredienser.LeveransinformationDu måste köpa 8 x 800 g påsar för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Det går bra att blanda fritt mellan olika sorter samma vikt (dvs. enbart 800 g påsar). Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen.UtfodringRekommenderad dagsgiva är 2% av hundens vikt.
 • Mush Vainu Snacks Grisöron

  Mush Vainu Snacks Grisöron
  Mush Vainu Grisöron är 100% naturligt torkade grisöron som passar perfekt som en liten bonus i maten eller som ett smaskigt mellanmål.
 • Mush Vainu Snacks Nötmatstrupe

  Mush Vainu Snacks Nötmatstrupe
  Beskrivning kommer snart!
 • Mush Vainu Snacks Nötvom

  Mush Vainu Snacks Nötvom
  Mush Vainu Nötlunga är 100% naturligt torkad nötlunga som passar perfekt som en liten bonus i maten eller som ett smaskigt mellanmål.
 • Mush Vainu Snacks Tjurmuskel

  Mush Vainu Snacks Tjurmuskel
  Beskrivning kommer snart!
 • Mush Vainu Snacks Nötluftstrupe

  Mush Vainu Snacks Nötluftstrupe
  Beskrivning kommer snart!
 • Mush Träningsgodis Kyckling

  Mush Träningsgodis Kyckling
 • Mush Hellä Nöt

  Mush Hellä Nöt
  Beskrivning kommer snart!
 • Mush Hellä Kyckling

  Mush Hellä Kyckling
  Beskrivning kommer snart!
ilead