kooa produkter

 • kooa Detangling Spray - 300 ml

  kooa Detangling Spray - 300 ml
  kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård: Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och var säker på att du har valt det bästa premium-märket för din älskling. kooa. Redefining Pet Care. Det är bara att skaka, spraya, låt verka och kamma: kooa-sprayen är superenkel att använda. Pälsvårdsprodukten är perfekt för hundar med lång eller lockig päls. Den hjälper till att reda ut och tova ur håret och gör det därmed enklare att kamma efteråt. kooa utredande spray innehåller näringsämnen som aloe vera, jojobaolja, moringaextrakt och E-vitamin. Den återfuktar torr och spröd päls och kan minska torrhetsklåda. Den pälsvårdande sprayen för hundar är vegansk och innehåller naturliga ingredienser. kooa Detangling Spray i korthet: Praktisk pälsvårdspray för hundar Perfekt för hundar med lång eller lockig päls Lättare att kamma: hjälper till att reda ur och tova ur hundpälsen Stödjer och vårdar hud och päls: innehåller moringaextrakt, pracaxiolja, aloe vera, jojobaolja och E-vitamin, återfuktar Vegansk: utan animaliska ingredienser Behaglig doft: tillverkat av naturliga oljor Tolereras väl: lämplig för allergiker, pH-neutralt Enkel att använda, bara skaka, spraya på pälsen, låt verka en kort stund och kamma sedan pälsen, skölj inte ur Utan parabener, silikoner och mikroplast Naturliga ingredienser och fria från konstgjorda färgämnen och konstgjorda doftämnen Produkt utan djurförsök Tillverkat i Tyskland Innehåll: 300 ml
 • kooa Dental Care Set - Tandborste, fingerborste av silikon och tandgel (50 ml)

  kooa Dental Care Set - Tandborste, fingerborste av silikon och tandgel (50 ml)
  kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård: Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och var säker på att du har valt det bästa premium-märket för din älskling. kooa. Redefining Pet Care. Regelbunden tandvård är viktig för att din hund ska ha friska tänder kunna bita ordentligt under hela livet. kooa tandvårdsset innehåller alla redskap som du behöver för daglig tandrengöring. Det flerdelade tandvårdssetet för hundar innehåller en tandborste som har ett stort och ett litet borsthuvud för att borsta både på både insidan och utsidan av tandraden. Fingret av silikon passar för extra skonsam rengöring av tänderna. Dessutom får du vegansk tandgel med utsökt kycklingsmak. Alla komponenter i kooas tandvårdsset ligger i en praktisk förvaringsväska. kooa Dental Care Set i korthet: Praktiskt tandvårdsset för hundar Omfattande tandhygien: innehåller allt som behövs för att vårda din hunds tänder regelbundet Välsmakande tandgel: med kycklingsmak och -arom, vegansk ringblomma vårdar tandköttet MicroSilver BGTM och citrusfröextrakt kan minska risken för plack neutralt pH-värde, perfekt för allergiker fritt från parabener, silikoner, mikroplast, konstgjorda färgämnen och syntetiska doftämnen tillverkning utan djurförsök i Tyskland Tandborste: för grundlig tandrengöring varje dag, stort borsthuvud för de yttre tandytorna, mindre borsthuvud för de inre tandytorna Praktisk fingertandborste: tillverkad av silikon, gör att tänderna rengörs särskilt skonsamt Förvaringsväska ger plats för alla tandvårdsverktyg, perfekt hemma och på språng Enkel att använda Innehåll: en tandborste, en fingertandborste, 1 x 50 ml tandgel, förvaringsväska
 • kooa smutsabsorberande matta - L 92 x B 66 cm mörkgrön

  kooa smutsabsorberande matta - L 92 x B 66 cm mörkgrön
  En liten men praktisk hjälp för vardagen med katter och andra husdjur. Den smutsabsorberande mattan från kooa är perfekt för att fånga upp grov smuts innan det når längre in i bostaden. Den kan till exempel användas framför kattlådan, så att mindre strö följer med ut på golvet, eller ligga framför kattluckan för att fånga upp smuts från tassarna när katten kommer in. Den smutsabsorberande mattan från kooa är tillverkad av tyg och behaglig mjuk för kattens tassar. De små tygnopporna hjälper till att stryka bort grövre smuts eller damm. Hotmelt-baksidan gör att mattan inte glider så lätt på hala golv. Med sin diskreta design i mörkgrönt passar den här mattan in i alla inredningar. kooa smutsabsorberande matta i överblick: Mångsidig matta som fångar upp smuts Framför kattlådan: tygnoppor gör att rester av kattsand stryks av lättare, mindre av kattsanden sprids i bostaden Framför kattluckan: lämplig även för utekatter, fångar upp mycket av smutsen och dammet innan det följer med in i bostaden Behaglig yta: mjuk mot tassarna, inbjuder till att gå över och sätta sig på Hotmelt-baksida: gör att mattan inte glider på släta ytor Lätt att rengöra: lättskött Minimalistisk design: enfärgad med snygg kooa-logotyp, passar i alla inredningar Färg: mörkgrön, ljusgrön Material: 100 % polyester Mått: L 92 x B 66 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C ______________________________________________________________________________ kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård. Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och var säker på att du har valt ett innovativt premiummärke för ditt husdjur. kooa. Redefining Pet Care.
 • kooa antibakteriell toalettmatta - L 50 x B 70 cm

  kooa antibakteriell toalettmatta - L 50 x B 70 cm
  All har nog varit med om det: katten har precis utfört sina behov i kattlådan, och snart sprids den sand som fastnat under tassarna i hela hemmet. kooa antibakteriell toalettmatta ger mer renlighet. Den strukturerade ytan med spår hjälper till att stryka av kornen, medan den antibakteriella beläggningen bidrar till att hålla platsen framför kattlådan hygieniskt ren. Den antibakteriella toalettmattan från kooa är tillverkad av plysch och fylld med memoryskum. Den behagligt mjuka konsistensen bjuder in till att sitta och vila på. Mattan passar också bra som “tassmatta” framför kattluckan och hjälper till att ta bort smuts från kattens tassar innan den bär in den i bostaden. Toalettmattan tvättas enkelt i tvättmaskinen. kooa antibakteriell toalettmatta i överblick: Hygienisk toalettmatta för katter Antibakteriell beläggning: håller området framför kattlådan rent och fritt från bakterier Även som underlägg till kattluckan: minskar smuts som bärs in i huset av utomhuskatter Med memoryskum: snäll mot tassarna, spåren hjälper till att stryka bort rester av strö Av plysch: gosigt tyg, bjuder in till att sitta på Lättskött: kan tvättas i maskin, den antibakteriella beläggningen håller för ca 20 tvättomgångar Snygg, minimalistisk design: passar bra i alla badrumsinredningar Färg: ljusgrön Material: yta: 100 % polyester undersida: 180 gsm meshtyg fyllning: 1200 40D memoryskum Mått: cirka L 70 x B 50 x H 1,5 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin vid 30 °C ______________________________________________________________________________ kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård: Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och med säkerheten att du har valt det bästa premium-märket för din älskling. kooa. Redefining Pet Care.
 • kooa tvåsidig tovkam - L 17,5 x B 6,7 x H 2,7 cm

  kooa tvåsidig tovkam - L 17,5 x B 6,7 x H 2,7 cm
  Den dubbelsidiga tovkammen från kooa fungerar bra till pälsvården för ditt husdjur. Kammen är mycket bra för att lösa upp tovor i tät päls hos hundar samt för att ta bort lösa hår och reda ut pälsen. De två sidorna har olika antal tänder, vilket gör kammen lämplig för både finare och grövre pälsvård. kooa tovkam är lämplig för djur med medellång och lång päls. De mjukt böjda tänderna gör pälsvården behagligare och riskerar inte att rispa huden. Handtaget är rundat och ligger bra i handen. kooa dubbelsidig tovkam i korthet: Lätthanterligt pälsredskap för hundar med medellång till lång päls Mångsidig: perfekt som kam, för att ta bort lösa hår och reda ut tovor på hundar, en sida med täta tänder, en sida med glesare tänder Hjälper till att lösa upp tovor i tjock päls: bidrar till att ditt husdjur mår bättre och ser bättre ut Mjukt böjda tänder: rundade, skyddar mot rispor Bekväm att hantera: tack vare det rundade, greppvänliga handtaget Färg: mörkgrön/svart Material: handtag: plast/gummi tänder: rostfritt stål Mått: L 17,5 x B 6,7 x H 2,7 cm Observera: Kamma ditt husdjur i pälsriktningen och tryck endast lätt. Använd inte kammen på känsliga områden som öron, ögon och nos. Observera: Endast för husdjur. Håll produkten borta från fukt, värmekällor och öppen låga. Se upp! Risk för skador! Förvaras utom räckhåll för barn och husdjur! Ta bort och byt ut produkten om den är skadad. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med lokalt gällande standarder och föreskrifter. _____________________________________________________________________________________________ kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård: Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och var säker på att du har valt det bästa innovativa premiummärket för din älskling. kooa. Redefining Pet Care.
 • kooa krattformad kam / tovutredare av bambu med roterande tänder - L 17,5 x B 10 cm

  kooa krattformad kam / tovutredare av bambu med roterande tänder - L 17,5 x B 10 cm
  kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård: Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och var säker på att du har valt det bästa innovativa premiummärket för din älskling. kooa. Redefining Pet Care. Perfekt för din långhåriga hunds dagliga pälsvård: kooa krattformad kam i bambu med roterande piggar har en tilltalande design och hög funktionalitet. Kammen är gjord av bambuträ och piggar av rostfritt stål som är skonsamma mot hud och päls tack vare de avrundade spetsarna. kooa kam i bambu med roterande tänder är formad som en kratta. Tänderna roterar när man kammar, vilket bidrar till en grundlig pälsrengöring och hjälper till att lösa upp knutar. Underull och tovor avlägsnas på ett tillförlitligt sätt. Tack vare att den är så skön ligger pälsvårdskammen alltid bra i handen. kooa krattformad kam av bambu med roterande piggar i korthet: Träkam formad som en kratta för vård av hundar med medellångt och långt hår Roterande tänder: roterar när du kammar, för en skonsam pälsrengöring, reder ut knutar i håret Noggrann pälsvård: löser och tar bort underull och tovor Skonsamt mot hud och päls: avrundade piggar Av bambu: vacker, naturlig design Färg: natur Material: handtag: bambu piggar: rostfritt stål Mått: totalt: L 17,5 x B 10 cm kambredd: 8 cm piggar: Ø 0,2 x L 2,5 cm Observera: Kamma din hund medhårs och tryck bara lätt. Använd inte vid näsan, ögonen eller öronen! På grund av det naturliga materialet (bambu) kan det finnas små färgskillnader mellan de enskilda artiklarna. Undvik exponering för direkt solljus och vatten och förvara borsten på en torr plats.
 • kooa Premium luddborste - ca L 24,7 x B 4,4 x H 3 cm

  kooa Premium luddborste - ca L 24,7 x B 4,4 x H 3 cm
  Hur mycket man än älskar sina fyrbenta rumskompisar så är det inte alltid så kul när det hamnar päls överallt i hemmet. På soffor, mattor eller kläder – med kooa Premium luddborste kan du enkelt ta bort katt- och hundhår från många typer av ytor. Borsten har två sidor. På den ena sidan finns borst, på den andra en läpp som fungerar som avdragare. Borsten är tillverkad av mjukt, slitstarkt TPR. Den speciella konstruktionen är skonsam mot ytorna som ska rengöras. Tack vare den praktiska upphängningsöglan kan kooa Premium luddborste hängas på en krok för att spara plats. kooa Premium luddborste i korthet: Praktiskt redskap för att ta bort djurhår Renare hemma: perfekt borste för att ta bort katt- och hundhår från möbler Högkvalitativa material: av slitstarkt och mjukt TPR Skonsam mot mattor och möbler: går djupt ner i tygfibrerna, orsakar inga skador Mångsidig: kan även användas för att ta bort djurhår från kläder Smart konstruktion: en sida med borst, den andra med läpp/avdragare Med ögla: kan förvaras hängande Färg: mörkgrön Material: TPR Mått: L 24,7 x B 4,4 x H 3 cm Produktens vikt: 83 g _____________________________________________________________________________________________ kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård: Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och var säker på att du har valt det bästa innovativa premiummärket för din älskling. kooa. Redefining Pet Care.
 • kooa kattlåda av 100 % återvunnen plast - Mörkgrön / beige

  kooa kattlåda av 100 % återvunnen plast - Mörkgrön / beige
  kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård: Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och var säker på att du har valt det bästa premium-märket för din älskling. kooa. Redefining Pet Care. Letar du efter en snygg kattlåda och vill göra något bra för miljön? Lyckligtvis erbjuder kooa med denna produkt av 100 % återvunnet material just detta: återanvänd konsumentplast, formad till en snygg och samtidigt praktisk toalett för din katt! Tack vare den låga ingången är kooa kattlåda även idealisk för yngre, äldre eller sjuka djur – samtidigt som både den upphöjda bakväggen och den utskjutande kanten förhindrar att urin och kattsand skvätter ut. Dessutom kan hål i kanten, i det område där katten går in och ut i kattlådan, hjälpa till att torka av överflödig kattsand från tassarna som därmed blir kvar i kattlådan. Det håller platsen runt toaletten så ren som möjligt och mindre kattsand sprids runt i hemmet. kooa kattlåda av100 % återvunna material i överblick: Modern kattlåda för katter Tillverkad av 100 % återvunnen plast: miljövänlig, tillverkad av avfall från konsumenter Låg ingång: även lämplig för yngre, äldre eller sjuka katter För en renare miljö: hål i kanten hjälper till att stryka av kattsand från tassarna Upphöjd bakvägg: förhindrar att mycket urin eller kattsand skvätter ut I en modern design: färger baserade på naturen, passar in i alla interiörer Kvalitet från Belgien Typ av toalett: kattlåda utan tak Mått: totala mått: L 53 x B 41 x H 16 cm innermått: ca L 49 x B 36 cm ingångshöjd: ca 9 cm höjd kanten fram/bak: ca 7,5 / 13 cm bak skyddskant med integrerat strögaller (ingångssida): B 7 cm Färg: mörkgrön/beige
 • kooa pälsvårdsborste av bambu - L 22 x B 6 cm

  kooa pälsvårdsborste av bambu - L 22 x B 6 cm
  kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård: Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och var säker på att du har valt det bästa innovativa premiummärket för din älskling. kooa. Redefining Pet Care. Pälsvårdsborsten från kooa är i bambu och perfekt att ha som bas i pälsvårdsutrustningen. Den medelstora borsten ligger bra i handen och hjälper till att ta bort damm, mjäll och lösa hår från din hunds pälsdräkt. kooa pälsborste är tillverkad av naturligt bambuträ och är både snygg och skön att hålla. Vid regelbunden användning hjälper den din hund att få vackert glänsande, slät päls. kooa pälsvårdsborste av bambu är utmärkt vid pälsvård av djur med alla slags hårlängder. kooa pälsvårdsborste av bambu i korthet: Medelstor borste för pälsvård för kort-, medel- och långhåriga hundar Passar också katter Optimal vård: tar bort damm, mjäll och lösa hår För en välskött päls: borsten slätar ut pälsen och får den att glänsa Handtag av bambu: vacker, naturlig design För varje dag: perfekt för daglig pälsvård Färg: natur Material: handtag: bambu borst: plast Mått: totalt: L 22 x B 6 cm borstlängd: ca 2 cm Observera: På grund av det naturliga materialet (bambu) kan det finnas små färgskillnader mellan de enskilda artiklarna. Undvik exponering för direkt solljus och vatten och förvara borsten på en torr plats.
 • kooa smutsabsorberande matta - L 92 x B 66 cm ljusgrön

  kooa smutsabsorberande matta - L 92 x B 66 cm ljusgrön
  En liten men praktisk hjälp för vardagen med katter och andra husdjur. Den smutsabsorberande mattan från kooa är perfekt för att fånga upp grov smuts innan det når längre in i bostaden. Den kan till exempel användas framför kattlådan, så att mindre strö följer med ut på golvet, eller ligga framför kattluckan för att fånga upp smuts från tassarna när katten kommer in. Den smutsabsorberande mattan från kooa är tillverkad av tyg och behaglig mjuk för kattens tassar. De små tygnopporna hjälper till att stryka bort grövre smuts eller damm. Hotmelt-baksidan gör att mattan inte glider så lätt på hala golv. Med sin diskreta design i mörkgrönt passar den här mattan in i alla inredningar. kooa smutsabsorberande matta i överblick: Mångsidig matta som fångar upp smuts Framför kattlådan: tygnoppor gör att rester av kattsand stryks av lättare, mindre av kattsanden sprids i bostaden Framför kattluckan: lämplig även för utekatter, fångar upp mycket av smutsen och dammet innan det följer med in i bostaden Behaglig yta: mjuk mot tassarna, inbjuder till att gå över och sätta sig på Hotmelt-baksida: gör att mattan inte glider på släta ytor Lätt att rengöra: lättskött Minimalistisk design: enfärgad med snygg kooa-logotyp, passar i alla inredningar Färg: mörkgrön, ljusgrön Material: 100 % polyester Mått: L 92 x B 66 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C ______________________________________________________________________________ kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård. Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och var säker på att du har valt ett innovativt premiummärke för ditt husdjur. kooa. Redefining Pet Care.
 • kooa kattoalett med tak av 90 % återvunnen plast - Mörkgrön / beige

  kooa kattoalett med tak av 90 % återvunnen plast - Mörkgrön / beige
  kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård: Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och var säker på att du har valt det bästa premium-märket för din älskling. kooa. Redefining Pet Care. kooa. Redefining Pet Care. kooa levererar bara det bästa för dina husdjur – och gör samtidigt något bra för vår miljö. Med kooa kattlåda med tak, gjord av 90 % återvunnen plast, erbjuder du inte bara din katt en säker och bekväm miljö i vardagen, utan du stödjer också aktivt återvinningen av avfall och plast! Tack vare den upphöjda bakväggen förhindrar kooa kattoalett med tak att kiss läcker ut och orsakar ohygieniska urinfläckar i hemmet. Därför är den perfekt även för större katter och katter som kissar bakåt. Den genomskinliga luckan gör också att din älskling kan ha överblick över sin närmaste omgivning, så även särskilt lättskrämda djur kan känna sig säkrare i denna utsatta position. Kolfiltret som sitter i locket på taket fångar upp obehagliga lukter och hjälper till att hålla miljön runt kattoaletten fräsch. kooa kattoalett med tak av 90% återvunnen plast i överblick: Rymlig toalett med tak för katter Gott om plats: även lämplig för större eller flera katter Miljövänlig: tillverkad av 90 % återvunnen plast, gjord av avfall från konsumenter Med upphöjd bakvägg: förhindrar att kiss läcker ut, perfekt för katter som kissar bakåt Inklusive kolfilter: mot dålig lukt Transparent lucka: släpper in tillräckligt med ljus och ger en känsla av säkerhet Praktiskt bärhandtag: för optimal transport Stapelbar: även idealisk för stora transporter Vacker design: färger inspirerade av naturen, neutrala men moderna Kvalitet från Belgien Typ av toalett: toalett med tak Mått: totala: L 64 x B 46 x H 45 cm insida: ca L 61 x B 41 x H 38 cm ingång: ca B 22,5 x H 24 cm höjd på det bottendelen (fram/bak): ca 15 / 25 cm ingångshöjd: ca 17,5 cm Svängdörr: avtagbar Filter: aktivt kol Bärhandtag: infällbart Färg: beige, mörkgrön
 • kooa karda av bambu - L 15,5 x B 12,2 cm

  kooa karda av bambu - L 15,5 x B 12,2 cm
  En praktisk hjälpreda vid den dagliga pälsvården: Kardan i bambu från kooa är särskilt lämplig för hundar och även katter med silkeslen päls som lätt blir tovigt. Den är också väldigt bra att ha till hands vid pälsbyte. Tack vare fina, tättsittande borst, avlägsnas knutar och tovor effektivt. kooa karda av bambu hjälper till att dra ut underull och kan hjälpa till att förebygga insektsangrepp om den används regelbundet. Pälsvård med borste är särskilt trevlig för ditt husdjur – nästan som en massage. Tack vare sin genomtänkta design med ett handtag i bambuträ ligger borsten bra och säkert i handen. kooa karda av bambu i korthet: Praktisk karda för pälsvård hos hundar och katter med kort, medellångt och långt hår Perfekt för silkeslen päls som snabbt bildar knutar Fina, tätt sammanhängande borst: idealisk för att ta bort knutar och reda ut tovor Underull kan borstas ur: bra att använda vid pälsbyte Trevlig pälsvård: fungerar som en välgörande massage för många djur Mer hygien: kan förebygga insektsangrepp vid regelbunden användning Daglig användning: för regelbunden pälsvård Vacker, naturlig design: 100 % naturlig bambu Färg: natur Material: handtag: bambu borstbädd: gummi borst: ståltråd Mått: totalt: L 15,5 x B 12,2 x H 4 cm borstbädd: ca L 10,5 x B 4,5 cm piggarnas längd: ca 1 cm Observera: Kamma din hund medhårs och tryck bara lätt. Använd inte vid näsan, ögonen eller öronen! På grund av det naturliga materialet (bambu) kan det finnas små färgskillnader mellan de enskilda artiklarna. Undvik exponering för direkt solljus och vatten och förvara borsten på en torr plats.
 • kooa tovkamm / tovutredare av bambu med roterande tänder - L 21,5 x B 5,5 cm

  kooa tovkamm / tovutredare av bambu med roterande tänder - L 21,5 x B 5,5 cm
  kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård: Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och var säker på att du har valt det bästa innovativa premiummärket för din älskling. kooa. Redefining Pet Care. Regelbunden vård är avgörande för frisk, glänsande päls. Med kooa-kammen i bambu med roterande piggar får du ett högkvalitativt verktyg som är perfekt att vårda din hunds päls med varje dag. Kammen består av ett handtag i bambu, som ligger bra i handen, och piggar i rostfritt stål. De är avrundade, vilket gör kamningen särskilt skonsam för hud och päls. Tack vare roterande piggar gör kooa-kammen rent pälsen ordentligt och tar bort knutar och tovor. Så här reder du ut och sköter om din hunds päls effektivt och skonsamt. kooa kam av bambu med roterande piggar i korthet: Träkam för pälsvård av hundar med kort, medelhårt och långt hår Med roterande piggar: perfekt för grundlig pälsrengöring, avlägsnar trassligt hår Löser och tar bort underull och tovor: stöder regelbunden pälsvård Avrundade piggar: skonsamt mot hud och hår Av bambu: vacker, naturlig design Färg: natur Material: handtag: bambu piggar: rostfritt stål Mått: totalt: L 21,5 x B 5,5 x H 1,5 cm kambredd: 8 cm piggar: ca Ø 0,2 x L 2,6 cm Observera: Kamma din hund medhårs och tryck bara lätt. Använd inte vid näsan, ögonen eller öronen! På grund av det naturliga materialet (bambu) kan det finnas små färgskillnader mellan de enskilda artiklarna. Undvik exponering för direkt solljus och vatten och förvara borsten på en torr plats.
 • kooa Hygiene Care - Ekonomipack: 2 x 50 st

  kooa Hygiene Care - Ekonomipack: 2 x 50 st
  kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård: Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och var säker på att du har valt det bästa premium-märket för din älskling. kooa. Redefining Pet Care. Rent, fräscht och vårdat: Med kooa hygieniska servetter står ingenting i vägen för att snabbt och skonsamt rengöra din hund. Våtservetterna är lämpliga att använda över hela kroppen, även på känsliga områden. De är extra milda och mjuka, vårdar hud och päls och återfuktar. kooa hygieniska servetter innehåller bland annat kamomill, aloe vera och rosmarinextrakt. Dessutom innehåller de återfuktande ingredienser som pantenol och E-vitamin. Den fräscha doften skapas av naturliga oljor och det ingår inga syntetiska doftämnen. kooa Hygiene Care servetter i korthet: Våtservetter för hundar Extra skonsamt: lämpligt för hud- och pälsvård av alla hundraser (korthåriga och långhåriga), även för känsliga områden Kamomillextrakt: särskilt mjukt och skonsamt mot huden Vårdar: pantenol och E-vitamin samt rosmarinextrakt, kan stödja normal hud Aloe vera: återfuktar Rent vegetabiliskt: vegansk vårdprodukt utan animaliska ingredienser Fräsch doft från naturliga oljor, utan konstgjorda färgämnen och konstgjorda doftämnen Fritt från parabener, silikoner och mikroplast Tillverkning utan djurförsök Material: 100 % viskos Innehåll: 50 servetter
 • kooa Deep Cleansing Shampoo - 300 ml

  kooa Deep Cleansing Shampoo - 300 ml
  kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård: Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och var säker på att du har valt det bästa premium-märket för din älskling. kooa. Redefining Pet Care. Vad kan vara mer underbart än att leka och busa i gyttja och pölar under en promenad med husse eller matte? Liten nackdel bara: Pälsen ser inte lika praktfull ut som innan. Inga problem, för det finns ju det djuprengörande schampot från kooa. Detta är ett veganskt schampo som lämpar sig för hud- och pälsrengöring av alla hundraser – oavsett om de är kort- eller långhåriga. Hundschampot innehåller utvalda näringsämnen, bland annat macadamiaolja, ringblommeextrakt, aloe vera och pantenol. Den kan enkelt masseras in i den våta pälsen och sköljas ur igen. Den behagliga doften skapas genom naturliga oljor. Det används inga konstgjorda färgämnen och syntetiska doftämnen. kooa Deep Cleansing Shampoo i korthet: Högkvalitativt schampo för hundar av alla raser Grundlig rengöring: perfekt för regelbunden rengöring av hud och päls, lämpligt för hundar med kort och lång päls Med macadamiaolja: för en snyggt glänsande päls som är lätta att kamma igenom Extrakt av ringblomma: vårdar huden, lugnar Stödjer hud och päls: återfuktande, skonsam sammansättning med aloe vera och pantenol Vegansk sammansättning: fritt från animaliska ingredienser Behaglig doft: tillverkat av naturliga oljor Utan parabener, silikoner och mikroplast Naturligt och utan konstgjorda färgämnen och konstgjorda doftämnen Tillverkat utan djurförsök Tillverkat i Tyskland Innehåll: 300 ml
 • kooa Hygiene Care - 50 st

  kooa Hygiene Care - 50 st
  kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård: Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och var säker på att du har valt det bästa premium-märket för din älskling. kooa. Redefining Pet Care. Rent, fräscht och vårdat: Med kooa hygieniska servetter står ingenting i vägen för att snabbt och skonsamt rengöra din hund. Våtservetterna är lämpliga att använda över hela kroppen, även på känsliga områden. De är extra milda och mjuka, vårdar hud och päls och återfuktar. kooa hygieniska servetter innehåller bland annat kamomill, aloe vera och rosmarinextrakt. Dessutom innehåller de återfuktande ingredienser som pantenol och E-vitamin. Den fräscha doften skapas av naturliga oljor och det ingår inga syntetiska doftämnen. kooa Hygiene Care servetter i korthet: Våtservetter för hundar Extra skonsamt: lämpligt för hud- och pälsvård av alla hundraser (korthåriga och långhåriga), även för känsliga områden Kamomillextrakt: särskilt mjukt och skonsamt mot huden Vårdar: pantenol och E-vitamin samt rosmarinextrakt, kan stödja normal hud Aloe vera: återfuktar Rent vegetabiliskt: vegansk vårdprodukt utan animaliska ingredienser Fräsch doft från naturliga oljor, utan konstgjorda färgämnen och konstgjorda doftämnen Fritt från parabener, silikoner och mikroplast Tillverkning utan djurförsök Material: 100 % viskos Innehåll: 50 servetter
 • kooa Sensitive Shampoo - 300 ml

  kooa Sensitive Shampoo - 300 ml
  kooa gör att du kan ta hand om ditt husdjur enligt samma standard som du ställer på din egen vård: Vi arbetar passionerat för att dina pälsiga familjemedlemmar ska må bra och känna sig bekväma, så att de kan njuta av varje ny dag i fulla drag tillsammans med dig. Öka ditt husdjurs livskvalitet och var säker på att du har valt det bästa premium-märket för din älskling. kooa. Redefining Pet Care. Oavsett om djuren är unga eller gamla, har kort eller lång päls, så funkar schampot kooa Sensitive. Det kännetecknas av en särskilt mild formel och möjliggör en skonsam rengöring av hud och päls. Hundschampot innehåller inga konstgjorda färgämnen eller syntetiska doftämnen. kooa Sensitive schampo innehåller lugnande kamomillextrakt och jojobaolja som kan minska fuktförlusten. Detta kan i sin tur hjälpa till att minska klåda på grund av torr hud. Dessutom ingår pantenol och E-vitamin som bidrar till en vacker hud och päls. kooa Sensitive Shampoo i korthet: Vårdande schampo för alla hundraser Lämplig för hundar med kort och lång päls Jojobaolja: kan minska fuktförlusten och klåda på grund av torr hud Med kamomillextrakt: särskilt milt och lugnande Innehåller pantenol och E-vitamin: för hud och päls Extra mjuk formel: möjliggör en skonsam rengöring av pälsen, perfekt även för valpar Vegansk sammansättning: utan animaliska ingredienser Tolereras väl: lämplig för allergiker, pH-neutralt Tillverkat med doft av naturliga oljor Naturlig sammansättning utan konstgjorda färgämnen och konstgjorda doftämnen Utan parabener, silikoner och mikroplast Tillverkning utan djurförsök Från Tyskland Innehåll: 300 ml