Imazo produkter

 • Grymtande Gris i Latex - 17 cm

  Grymtande Gris i Latex - 17 cm
  Klassisk latexgris som grymtar vid tryck. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Finns i 2 storlekar: 17 eller 22 cm. OBS! Den på 17 cm kommer i blandade färger, och du kan själv inte välja färg vid beställning utan 1 av färgerna skickas din order. Aktiverar din hund Med ljud som triggar din hunds leklust.
 • Kitty Boinks Classic Mix Färger - Boinks

  Kitty Boinks Classic Mix Färger - Boinks
  Kitty Boinks, katten blir till en kattunge igen. Kitty Boinks har flexibla fjädrar och kan skjuta iväg upp till 9 meter. Den ger katten massor med spänning och motion på samma gång. Katterna kan inte få nog av denna färgglada leksak. Kitty Boinks säljs styckvis så passa på att beställa hem fler, men vet aldrig vart de kan ta vägen när katten väl kommer igång och jagar runt med den.    Det finns 2 sätt att leka med den: Tryck ihop den i handen och släpp den för att skjuta iväg, eller stoppa in ändarna så det blir en rullande leksak. Kitty Boinks är en flexibel leksak som är tålig, långvarig och den driver katterna till vansinne. Samtidigt främjar den motion och är rolig för både ägare och katter.   OBS! Kommer i blandade färger och du kan själv inte välja färg vid beställning. 1 av färgerna skickas med din beställning.
 • Hundkex Storpack English Biscuits Mix 10kg

  Hundkex Storpack English Biscuits Mix 10kg
  Hundkex Hart & Rauh
 • Mintben 10 kg

  Mintben 10 kg
  Belöningsbitar hundkex med fräsch smak av mint. Knaprigt hundgodis till hunden. Ett perfekt belöningskex i form av små kexben.
 • Hundkex Storpack Hercules 10 kg

  Hundkex Storpack Hercules 10 kg
  Tuggstång med ett stort kex som innehåller fläskkött. Mycket smakligt kex som stimulerar salivavsöndringen & matsmältning hos hunden. Läckra hundkex som är perfekt att använda som belöning eller snacks. Skäm bort din hund med smaskiga kex. Knapriga godbitar som passar lika bra i aktiveringsleksaken som till fredagsmyset.
 • Hundkex Farm Mix Vanilj 10 kg

  Hundkex Farm Mix Vanilj 10 kg
  Läckra hundkex som är perfekt att använda som belöning eller snacks. Skäm bort din hund med smaskiga kex. Knapriga godbitar som passar lika bra i aktiveringsleksaken som till fredagsmyset. Hundkex Farm Mix Vanilj Storpack.
 • Hundkex Valpmix 10 kg

  Hundkex Valpmix 10 kg
  Belöningsbitar - hundkex i storpack för hundvalpar. Knaprigt hundgodis till valpen. Ett perfekt valpgodis i form av små kexben. Använd kexen som träningsgodis, lätt att bryta i bitar för att valpträna din lilla hund. Imazo Hundkex Valpmix
 • Hundkex Storpack Jack Jackers 10kg

  Hundkex Storpack Jack Jackers 10kg
  Storpack hundkex i perfekt storlek att använda som belöningsgodis till hunden. Knapriga & frasiga små godbitar till hundar som inte smultar i fickan. Passar bra till hundträning & vardagsbelöning.
 • Skipping Stones 3-pack - 3-pack Skipping Stones

  Skipping Stones 3-pack - 3-pack Skipping Stones
  Kasta macka med hunden?! Japp, med dessa kan du kasta macka över vattnet så långt du kan och sen kan hunden din simma ut och hämta den. Vattenlek är bland det bästa som finns på sommaren, på detta sätt blir det även lite träning samtidigt som ni leker. Produkten är givetvis giftfri, blir aldrig vattenfyllda (om det inte gått håll på dem) och har färger som är lätta att se.   OBS! Leksaker ska användas under uppsyn. Dessa stenar är apporteringsleksaker och är inte tänkta att de ska tuggas på en längre tid. Om en leksak börjar gå sönder, ta bort den direkt för att undvika skada.   Kommer i blandade fäger, du kan inte bestämma färg själv vid orderläggning. Apportleksak för vatten Fungerar även på land Kommer i 3-pack
 • Hundkex Märgben Biff 10 kg

  Hundkex Märgben Biff 10 kg
  Smaskiga kexbitar med smak av biff. Hundkex som passa perfekt att ta med sig ut på promenaden och belöna sin hund.
 • Hundkex Jack's 6 Snack Mix 10 kg

  Hundkex Jack's 6 Snack Mix 10 kg
  Hundkex Jack's är en mix av olika typer av kex i en härlig färgblandning. Ett perfekt snack eller belöningsgodis till din hund. Passar både till stora och små hundar.
 • Hundkex Märgben Mini 10 kg

  Hundkex Märgben Mini 10 kg
  Smaskiga hundkex med smak av märgben. Hundkex i mini bitar som gör det enkelt att ta med sig ut på promenaden och belöna sin hund. Passar perfekt till att belöna valpar.
 • Hundkex Superben 10 kg Super Nibbles 10 cm

  Hundkex Superben 10 kg Super Nibbles 10 cm
  Smaskiga hundkex Superben är det perfekt belöninggodis som gör det enkelt att ta med sig ut på promenaden och belöna sin hund.