Imazo

 • Grymtande Gris i Latex - 17 cm

  Grymtande Gris i Latex - 17 cm
  Klassisk latexgris som grymtar vid tryck. Hundar vill ofta ha ett urval av hundleksaker i leksakslådan då vissa leksaker blir favoriter hela livet ut medan andra är extra kul i olika perioder och tillfällen. Genom att leka berikar du din hund eller valp och stärker relationen mellan er!  Finns i 2 storlekar: 17 eller 22 cm. OBS! Den på 17 cm kommer i blandade färger, och du kan själv inte välja färg vid beställning utan 1 av färgerna skickas din order. Aktiverar din hund Med ljud som triggar din hunds leklust.
 • Kitty Boinks Classic Mix Färger - Boinks

  Kitty Boinks Classic Mix Färger - Boinks
  Kitty Boinks, katten blir till en kattunge igen. Kitty Boinks har flexibla fjädrar och kan skjuta iväg upp till 9 meter. Den ger katten massor med spänning och motion på samma gång. Katterna kan inte få nog av denna färgglada leksak. Kitty Boinks säljs styckvis så passa på att beställa hem fler, men vet aldrig vart de kan ta vägen när katten väl kommer igång och jagar runt med den.    Det finns 2 sätt att leka med den: Tryck ihop den i handen och släpp den för att skjuta iväg, eller stoppa in ändarna så det blir en rullande leksak. Kitty Boinks är en flexibel leksak som är tålig, långvarig och den driver katterna till vansinne. Samtidigt främjar den motion och är rolig för både ägare och katter.   OBS! Kommer i blandade färger och du kan själv inte välja färg vid beställning. 1 av färgerna skickas med din beställning.
 • Catnip Chase Interaktiv Kattleksak - Bollbana

  Catnip Chase Interaktiv Kattleksak - Bollbana
  Catnip Chase är en innovativ kattleksak designad för att stimulera din katts sinne och kropp genom lek inomhus. Denna leksak är idealisk för både ensamkatter och flerkattshushåll. Den består dels av en rund bana med en snurrande boll som uppmuntrar till jakt och lek medan titt-ut öppningarna låter din katt följa bollen när den rör sig runt banan. En unik funktion är leksakens fack för kattmynta som finns och kan fyllas på för att öka attraktionskraften och hålla din katt intresserad. Egenskaper
 • Kittygrass Kattgräs Bio 10 cm kruka

  Kittygrass Kattgräs Bio 10 cm kruka
  BIO kattgräs är finare än vanligt kattgräs och kan ätas av kaniner, marsvin, hamstrar, sköldpaddor, reptiler, katter, prydnadsfåglar. Katter behöver friskt, grönt kattgräs för matsmältningen. Renar magen och håller matsmältningen i bra form. Om du ger din katt kattgräs så motverkar du att pälsen kommer upp som hårbollar. Detta är en bra kvalitetsprodukt och står i en kruka med jord. Katterna kan aldrig äta för mycket och kattgräset kommer att växa ut igen. Du kan också flytta plantan i en större kruka så kan plantan växa ytterligare så den blir fastare och fortsätter växa längre!
 • Hundkex Superben 10 kg Super Nibbles 10 cm

  Hundkex Superben 10 kg Super Nibbles 10 cm
  Smaskiga hundkex Superben är det perfekt belöninggodis som gör det enkelt att ta med sig ut på promenaden och belöna sin hund.
 • KONG Squeezz Dentalstick Hundleksak - Dental Squeezz

  KONG Squeezz Dentalstick Hundleksak - Dental Squeezz
  KONG Dental Squeezz tillfredsställer hundars instinktiva behov av att tugga, eftersom de texturerade knopparna belönar rätt beteende samtidigt som de rengör tänderna. Fyllning med godsaker och dess flexibla material ökar engagemanget samtidigt som lektiden förlängs. Det sätt som leksaken böjer sig när hundar tuggar på den möjliggör en djupare rengöring. Att tugga på detta tuggben är ett roligt sätt att hjälpa till att förebygga kliniska tand- och tandköttsproblem efter som det hjälper till att mekaniskt rengöra och lösa upp plack från tänderna. Produktens mått är: 20 x 5 x 5 cm. Perfekt för att addera lite rengöring till din hunds tänder. Tillfredställer hundens tuggbehov. Lång livslängd.
 • Ball & Feathers Kattleksak - 2-pack

  Ball & Feathers Kattleksak - 2-pack
  Pawise Kattleksak Ball & Feathers 2-pack är en underhållande och interaktiv leksak designad för att stimulera din katts naturliga instinkter att jaga och leka. Denna leksak har spännande mönster och kombinerar en boll med färgglada fjädrar vilket gör den oemotståndlig för katter som älskar att jaga och fånga sina leksaker. Den lekfulla designen och de livliga färgerna lockar kattens uppmärksamhet och uppmuntrar till timmar av aktiv lek. Mental stimulering för din katt. Uppmuntrar till lek. Ger motion till din katt via leken.
 • Kattleksak Spiralfjäder - Kattleksak Spiral

  Kattleksak Spiralfjäder - Kattleksak Spiral
  Detta är den perfekta leksaken för din katt som kommer att ge timmar av underhållning och glädje. Denna leksak är utformad med kattens nöje och aktivitet i åtanke, och den har alla de egenskaper som din katt älskar. Kattleksaken har en unik spiralformad design som gör den extra rolig för din katt att jaga, hoppa på och leka med. Den roterande formen fångar kattens uppmärksamhet och aktiverar deras naturliga jaktinstinkt. Varje kattleksak är tillverkad med högkvalitativa material som är tåliga nog att klara av kattens lek och bus. De är konstruerade för att hålla länge och stå emot slitage. Underhåller din katt, minskar tristess. Rolig form och spännande spontanitet. Tål slitage, långvarig hållbarhet.
 • KONG Refillable Catnip Kattleksak - Refillable Catnip Rat

  KONG Refillable Catnip Kattleksak - Refillable Catnip Rat
  Kong Refillable Catnip Rat är den ultimata leksaken för din katt. Den kombinerar mjukhet, doft och rolig lek i ett enda paket. Denna plyschleksak är utformad för att aktivera din katts naturliga instinkter och erbjuda timmar av underhållning. Kattmyntan som används är känd för sin oemotståndliga doft och stimulerande effekt på katter. Leksaken har också en mjuk och plyschig textur som din katt kommer att älska att klösa och kela med. Kattmynta engagerar din katt och förhöjer njutningen av lek. Kan fyllas på när kattmyntan slutat verka. Underhåller din katt och motverkar tristess.
 • Kattleksak The Hunting Feeder - Hunting Feeder Aktiveringsleksak

  Kattleksak The Hunting Feeder - Hunting Feeder Aktiveringsleksak
  Kattleksaken The Hunting Feeder är en innovativ lösning för att göra kattens måltider till en spännande jaktupplevelse. Istället för att enkelt fylla kattens matskål erbjuder detta system en mer naturlig och interaktiv metod för utfodring. Det består av flera komponenter som låter din katt jaga, fånga och leka med sitt byte precis som den skulle göra i naturen. Detta motverkar tristess och aktiverar din katt, supersmidigt när din katt njuter av sin måltid. Att mentalt stimulera katten kan motverka stressbetingande beteenden och minskar tristess som kan visa sig i destruktiva beteenden eller personlighetsförändringar som ett ökat aggressivt elller depressivt humör.  Gör måltiden till en extra stor belöning. Mental aktivering för din katt. Motverkar tristess och destruktiva beteenden.
 • Färgglad Golfboll Kattleksak - Golfboll Kattleksak Osorterad

  Färgglad Golfboll Kattleksak - Golfboll Kattleksak Osorterad
  Denna lilla och färgglada golfbollen är speciellt designad för att ge din katt timmar av rolig och interaktiv lek. Oavsett om din katt gillar att jaga, rulla eller fånga, kommer golfbollen att stimulera dess naturliga instinkter och ge underhållning. Varje golfboll i denna mix har en livlig och lockande färg och nyans vilket fångar din katts uppmärksamhet och gör leken ännu mer spännande. Observera att man köper en boll, och den kommer i osorterade färger.   OBS! Det går inte att välja färg vid beställning.  Färgglad golfboll underhåller din katt. Spontan i sitt rörelsemönster uppmuntrar till långvarig lek. Perfekt storlek för de flesta kattraser.  Håller länge.
 • Orbee-Tuff Dog Nooks Happiness Hundleksak - Gul Smiley

  Orbee-Tuff Dog Nooks Happiness Hundleksak - Gul Smiley
  Orbee-Tuff Dog Nooks Happiness en interaktiv hundleksak som kan fyllas med flytande godis, tuggben eller våtfoder. Leksaken är designad för att erbjuda glädje och mental stimulans till din hund. Denna hållbara leksak är fri från BPA och ftalater vilket säkerställer ett säkert tuggleksakalternativ för ditt husdjur. Dessutom är den tillförd med en frisk mintdoft som bidrar till att fräscha upp din hunds andedräkt medan de tuggar och leker. Leksakens storlek och form är skapad för att väcka hundens nyfikenhet och uppmuntra till långvarig lek. Fri från skadliga ämnen som ftalater. Extra hållbar leksak. Mekanisk verkan på tänder hjälper till att rengöra.
 • Dog Strawberry Godisleksak - Godisgömma Jordgubbe

  Dog Strawberry Godisleksak - Godisgömma Jordgubbe
  Den ultimata hundleksaken som är gjord i USA och består av ett TPE-material som inte innehåller BPA, bly eller ftalater vilket gör dem till ett säkert och hållbart val för din hund. Varje leksak har en specialdesignad plats i mitten där du kan placera godis som adderar en extra dimension av rolig och interaktiv lek. Produkten är utformad för att både kunna studsa och flyta, vilket gör den idealisk för lek i såväl vatten som på land.  Fri från giftliga och skadliga ämnen. Kan användas både i vatten och på land. Godisgömma i mitten.
 • Natural Instincts Fjäril Kattleksak med Kattmynta - 2-Pack

  Natural Instincts Fjäril Kattleksak med Kattmynta - 2-Pack
  Dubbel lycka med denna uppsättning av 2 st färgglada fjärilar till din katt. Produkten är ett utmärkt tillskott till din katts leksakssamling. Varje fjäril är vacker att titta på och kommer i en blandning av färger för att hålla din katt engagerad och stimulerad. Dessa leksaker är speciellt utformade med kattmynta för att locka din katt och uppmuntra till aktiv lek, vilket främjar fysisk aktivitet och välbefinnande. Dubbelt upp, pack om två st.  Försedda med kattmynta för extra skoj. Vackra att titta på.
 • Fluffyball Rosa Kattleksak - Fluffig boll

  Fluffyball Rosa Kattleksak - Fluffig boll
  Denna fluffiga boll är designad för att stimulera din katts sinnen och uppmuntra till aktiv lek. Den kompakta storleken gör den lätt för katten att gripa, bära och jaga vilket bidrar till timmar av underhållning och motion. Med tillägget av kattmynta är denna leksak en utmärkt väg för att hålla din katt engagerad och nöjd.  Berikad med kattmynta. Rosa, fluffig och helt perfekt. Underhåller din katt.
 • Kattleksak Fina Fisken - Fina fiskar

  Kattleksak Fina Fisken - Fina fiskar
  Kattleksaken Cobia Fishes erbjuder en kombination av nytänkande och charm och är skapad för att förhöja stämningen hos både katten och dess ägare. Dessa små fiskar är kattleksaker som innehåller både Silvervine och kattmynta och kommer garanterat ge din katt en festlig stämning. Leksakerna främjar lek och skoj vilket är bra motion för din katt.  Berikad med både silvervine och kattmynta. Lockar till lek och festlig stämning. Kommer i 2-Pack.
 • Humming Bird Elektronisk Kattleksak med Ljud - Kul Kolibri

  Humming Bird Elektronisk Kattleksak med Ljud - Kul Kolibri
  Electric Sound Humming Bird är en elektronisk ljudleksak designad för att väcka din katts nyfikenhet och jaktinstinkt. Denna innovativa leksak efterliknar ljudet av en kolibri och erbjuder en unik interaktiv lekupplevelse för din katt. Leksaken aktiveras av rörelse och är utformad för att stimulera din katts naturliga beteende att jaga och fånga sitt byte vilket bidrar till mental och fysisk stimulans Rörelseaktiverad. Ger i från sig ljud som intresserar. Söt kolibri.
 • KONG Squeezz Boll XL till Hund - Squeezz Boll

  KONG Squeezz Boll XL till Hund - Squeezz Boll
  Kong Squeezz Boll XL är den perfekta leksaken för hundar som älskar apportlekar. Denna leksak har allt din hund behöver för timmar av rolig och säker lek. Med dess generösa storlek och pålitliga kvalitet från det välkända varumärket Kong, är den här bollen ett utmärkt tillskott till din hunds leksakssamling. Tillverkad av högkvalitativt material som tål tugg och tuggande. Kong är känt för att tillverka leksaker som håller över tid, och Squeezz Ball XL är inget undantag. Leksaken mäter 9 x 9 x 8 cm. Kul tålig leksak, perfekt för apport. Fri från gifter. Med greppvänlig textur och inbyggd squeaker (pipljud).
 • Oxben Jumbo Torkade 4060 cm

  Oxben Jumbo Torkade 4060 cm
  Ge din fyrbenta vän en utsökt och långvarig tuggupplevelse med Oxben Jumbo. Dessa stora ben, mellan 40-60 cm, är noggrant torkade för att behålla smak och näringsvärde. Perfekt som ett belönande tuggsnack eller för att främja tandhälsan genom naturligt tuggande. Oxben Jumbo tillfredsställer inte bara din hunds naturliga tugginstinkt utan ger också långvarigt nöje. Varje tugg öppnar upp möjligheter för en sundare munhälsa samtidigt som din hund får njuta av den utsökta smaken av torkat oxkött. Ge din pälskling det bästa - Oxben Jumbo är det ultimata valet för en glad och frisk hund.
 • Plutoduken 50X70 cm Original

  Plutoduken 50X70 cm Original
  Plutoduken har en fantastisk uppsugningsförmåga och är perfekt att använda när du torkar av regnvåta, nybadade och smutsiga husdjur.
 • Kittygrass Kattgräs 12 cm kruka

  Kittygrass Kattgräs 12 cm kruka
  Katter behöver friskt, grönt kattgräs för matsmältningen. Renar magen och håller matsmältningen i bra form. Om du ger din katt kattgräs så motverkar du att pälsen kommer upp som hårbollar. Detta är en bra kvalitetsprodukt och står i en 13 cm kruka med jord. Katterna kan aldrig äta för mycket och kattgräset kommer att växa ut igen. Du kan också flytta plantan i en större kruka så kan plantan växa ytterligare så den blir fastare och fortsätter växa längre!
 • Hundkex Märgben Mini 10 kg

  Hundkex Märgben Mini 10 kg
  Smaskiga hundkex med smak av märgben. Hundkex i mini bitar som gör det enkelt att ta med sig ut på promenaden och belöna sin hund. Passar perfekt till att belöna valpar.
 • Hundkex Jack's 6 Snack Mix 10 kg

  Hundkex Jack's 6 Snack Mix 10 kg
  Hundkex Jack's är en mix av olika typer av kex i en härlig färgblandning. Ett perfekt snack eller belöningsgodis till din hund. Passar både till stora och små hundar.
 • Hundkex Märgben Biff 10 kg

  Hundkex Märgben Biff 10 kg
  Smaskiga kexbitar med smak av biff. Hundkex som passa perfekt att ta med sig ut på promenaden och belöna sin hund.
 • Skipping Stones 3-pack - 3-pack Skipping Stones

  Skipping Stones 3-pack - 3-pack Skipping Stones
  Kasta macka med hunden?! Japp, med dessa kan du kasta macka över vattnet så långt du kan och sen kan hunden din simma ut och hämta den. Vattenlek är bland det bästa som finns på sommaren, på detta sätt blir det även lite träning samtidigt som ni leker. Produkten är givetvis giftfri, blir aldrig vattenfyllda (om det inte gått håll på dem) och har färger som är lätta att se.   OBS! Leksaker ska användas under uppsyn. Dessa stenar är apporteringsleksaker och är inte tänkta att de ska tuggas på en längre tid. Om en leksak börjar gå sönder, ta bort den direkt för att undvika skada.   Kommer i blandade fäger, du kan inte bestämma färg själv vid orderläggning. Apportleksak för vatten Fungerar även på land Kommer i 3-pack
 • Hundkex Storpack Jack Jackers 10kg

  Hundkex Storpack Jack Jackers 10kg
  Storpack hundkex i perfekt storlek att använda som belöningsgodis till hunden. Knapriga & frasiga små godbitar till hundar som inte smultar i fickan. Passar bra till hundträning & vardagsbelöning.
 • Hundkex Valpmix 10 kg

  Hundkex Valpmix 10 kg
  Belöningsbitar - hundkex i storpack för hundvalpar. Knaprigt hundgodis till valpen. Ett perfekt valpgodis i form av små kexben. Använd kexen som träningsgodis, lätt att bryta i bitar för att valpträna din lilla hund. Imazo Hundkex Valpmix
 • Hundkex Storpack Hercules 10 kg

  Hundkex Storpack Hercules 10 kg
  Tuggstång med ett stort kex som innehåller fläskkött. Mycket smakligt kex som stimulerar salivavsöndringen & matsmältning hos hunden. Läckra hundkex som är perfekt att använda som belöning eller snacks. Skäm bort din hund med smaskiga kex. Knapriga godbitar som passar lika bra i aktiveringsleksaken som till fredagsmyset.
 • Mintben 10 kg

  Mintben 10 kg
  Belöningsbitar hundkex med fräsch smak av mint. Knaprigt hundgodis till hunden. Ett perfekt belöningskex i form av små kexben.
 • Hundkex Storpack English Biscuits Mix 10kg

  Hundkex Storpack English Biscuits Mix 10kg
  Hundkex Hart & Rauh