Exclusion Diet produkter

Exclusion Diet är ett varumärke som specialiserar sig på skräddarsydda foder för katter och hundar med allergier eller intoleranser mot specifika ingredienser. Produkterna är utformade för att minimera risken för allergiska reaktioner och är tillverkade av högkvalitativa ingredienser som inte orsakar några problem för husdjuren. Exclusion Diet arbetar för att skapa produkter som möter de höga kraven från veterinärer och husdjursägare och som hjälper till att förbättra livskvaliteten för djuren.

 • Exclusion Diet Hypoallergenic Horse & Potato 2 kg

  Exclusion Diet Hypoallergenic Horse & Potato 2 kg
  Exclusion med hästkött är ett väl avvägt dietfoder för vuxna hundar med foderallergi eller intolerans. Med hästkött som enda proteinkälla och potatis som enda källa till kolhydrater.
 • Exclusion Diet 400 g - Fisk & potatis

  Exclusion Diet 400 g - Fisk & potatis
  Speciellt våtfoder för vuxna hundar. Endast en proteinkälla per smakvariant, optimalt för näringskänsliga hundar och för hyposensibilisering. Finns i mångas olika sorter.
 • Ekonomipack: Exclusion Diet 24 x 400 g - Fisk & potatis

  Ekonomipack: Exclusion Diet 24 x 400 g - Fisk & potatis
  Speciellt våtfoder för vuxna hundar, med endast en animalisk proteinkälla, utmärkt för vuxna hundar, passar som uteslutningsdiet - köp 24 x 400 g billigare i ekonomipack!