Core produkter

 • CORE Dog Adult Original Turkey (16 kg)

  CORE Dog Adult Original Turkey (16 kg)
  CORE Adult Original TurkeySpannmålsfritt torrfoder på färsk kalkon - för medelstora hundar över 1 årCORE Adult Original Turkey, är ett komplett spannmålsfritt hundfoder som är skräddarsydd för att tillmötesgå de unika näringsbehoven hos medelstora hundar, över ett år.Huvudingrediensen består av en hög andel proteinrik kalkon, som främjar hundens muskelhälsa.CORE Adult Original Turkey innehåller dessutom potatis, frukt och grönt som är en källa till helt glutenfria fibrer och mineraler. Detta foder passar därför för bra till hundar med känslig mage eller matallergier.Det proteinrika kalkonköttet kombinerat med näringsrika frukter och grönsaker gör CORE Adult Original Turkey till ett nyttigt skonsamt helfoder som ger din hund allt den behöver för ett friskt och aktivt hundliv. Dessutom är det berikat med glukosamin och kondroitinsulfat som främjar friska höfter och leder!Egenskaper:Färskt kött och höga proteinnivåer100 % kornfri, glutenfri och låga kolhydraterPassar hundar med känslig matsmältning: inga konstgjorda tillsatserFrämjar friska höfter och leder MATNINGSGUIDE: Se foderguide. Hundar är olika, så optimal utfodringsmängd kan variera med ålder, storlek, aktivitetsnivå, ras och miljö.Dela det totala antalet gram per dag med antalet gånger du matar din hund per dag. Använd informationen som en rekommendation och justera efter din hunds unika behov. Komihåg att alltid ge hunden fri tillgång till rent, färskt vatten!HUNDAR ÖVER 30 KG: Tillsätt 25 g per ytterligare 5 kg.
 • Cat Adult Tender Cuts Tuna in Savoury Gravy Wet 8 x 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Tuna in Savoury Gravy Wet 8 x 85 g
  Tonfisk, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core blötfoder med bitar av tonfisk i skysås för vuxna katter. Kompletta balanserade måltider med blött kattfoder som naturligt levererar det protein & den smak som din katt kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Tuna in Savoury Gravy.
 • CORE Dog Adult All Breeds Lamb 10 kg

  CORE Dog Adult All Breeds Lamb 10 kg
  CORE Dog Adult All Breeds LambSpannmålsfritt torrfoder på färsk Lamm - för vuxna hundarCORE Dog Adult All Breeds Lamb, är ett komplett spannmålsfritt hundfoder som är skräddarsydd för att tillmötesgå näringsbehoven hos vuxna hundar i alla storlekar.Huvudingrediensen består av en hög andel proteinrikt lamm. Det är ett lättsmält protein som är skonsamt för hundens tarmar. CORE Dog Adult All Breeds Lamb innehåller dessutom potatis, frukt och grönt som är en källa till helt glutenfria fibrer och mineraler. Detta foder passar därför för bra till hundar med känslig mage eller matallergier.Det proteinrika lammköttet kombinerat med näringsrika frukter och grönsaker gör CORE Dog Adult All Breeds Lamb till ett nyttigt skonsamt helfoder som ger din hund allt den behöver för ett friskt och aktivt hundliv. Dessutom är det berikat med glukosamin och kondroitinsulfat som främjar friska höfter och leder!Egenskaper:Färskt kött och höga proteinnivåer100 % kornfri, glutenfri och låga kolhydraterPassar hundar med känslig matsmältning: inga konstgjorda tillsatserFrämjar friska höfter och leder
 • CORE Cat SS Tuna & Shrimp Flaked 79 g

  CORE Cat SS Tuna & Shrimp Flaked 79 g
  EgenskaperDelicate flakes med tonfisk & räka serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat SS Tuna & Salmon Flaked 79 g

  CORE Cat SS Tuna & Salmon Flaked 79 g
  EgenskaperDelicate flakes med tonfisk & lax serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • Dog Senior Original All Breed Chicken & Turkey Dry 1,8 kg

  Dog Senior Original All Breed Chicken & Turkey Dry 1,8 kg
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för äldre & gamla hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Senior Original All Breed Chicken & Turkey.
 • CORE Dog 95 Lamb & Pumpkin 400 g

  CORE Dog 95 Lamb & Pumpkin 400 g
  EgenskaperNaturligt, komplett foder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våt foder för hundar.
 • CORE Dog 95 Turkey & Kale 400 g

  CORE Dog 95 Turkey & Kale 400 g
  EgenskaperNaturligt, komplett foder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våt foder för hundar.AnvändningEtt välsmakande våt foder för hundar.
 • CORE Cat SS Turkey Shredded 79 g

  CORE Cat SS Turkey Shredded 79 g
  EgenskaperFine shreds med kyckling & kalkon serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Dog SM Chicken and Turkey 85 g

  CORE Dog SM Chicken and Turkey 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av kyckling & kalkon med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Dog SM Chicken and Beef 85 g

  CORE Dog SM Chicken and Beef 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av kyckling & nötkött med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Cat SS Beef & Chicken Chunky 79 g

  CORE Cat SS Beef & Chicken Chunky 79 g
  EgenskaperTender chunks med nötkött & kyckling serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • Cat Adult Tender Cuts Chicken & Salmon in Savoury Gravy Wet 8 x 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Chicken & Salmon in Savoury Gravy Wet 8 x 85 g
  Kyckling & Kycklinglever, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & lax i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Chicken & Salmon in Savoury Gravy.
 • Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Turkey, Carrots & Beans Wet 12 x 85 g

  Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Turkey, Carrots & Beans Wet 12 x 85 g
  Kyckling, Kalkon, Morot & Gröna bönor, våtfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för små hundraser. Våtmat för mindre hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din lilla hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Turkey, Carrots & Green Beans.
 • Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Duck, Peas & Carrots Wet 85 g

  Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Duck, Peas & Carrots Wet 85 g
  Kyckling, Anka, Ärtor & Morötter, våtfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & anka för små hundraser. Våtmat för mindre hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din lilla hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Duck, Peas & Carrots.
 • Dog Adult Low Fat Medium & Large Breed Turkey Dry 1,8 kg

  Dog Adult Low Fat Medium & Large Breed Turkey Dry 1,8 kg
  Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kalkon för överviktiga vuxna mellanstora & stora hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Low Fat Medium & Large Breed Turkey.
 • Dog Puppy 95% Duo Protein All Breed Original 400 g

  Dog Puppy 95% Duo Protein All Breed Original 400 g
  Kyckling & Kalkon, våtfoder med 2 proteinkällor - Wellness Core spannmålsfritt valpfoder med 95% kött. Våtmat för hundvalpar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hundvalpen får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Puppy 95% All Breed Original
 • Dog Adult 95% Duo Protein Chicken & Duck 400 g x 6

  Dog Adult 95% Duo Protein Chicken & Duck 400 g x 6
  Kyckling & Anka, våtfoder med 2 proteinkällor - Wellness Core spannmålsfritt hundfoder med 95% kött från kyckling & anka. Våtmat för hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult 95% Chicken & Duck
 • Cat Adult Signature Selects Chunky Chicken & Turkey in Sauce Wet 79g x 24

  Cat Adult Signature Selects Chunky Chicken & Turkey in Sauce Wet 79g x 24
  Kyckling & Kalkon, våtfoder möra bitar i sås - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & kalkon i sås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Signature Selects Chunky Chicken & Turkey in Sauce.
 • Dog Adult Original Large Breed Chicken Dry 10 kg

  Dog Adult Original Large Breed Chicken Dry 10 kg
  Kyckling, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling för vuxna stora hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Original Large Breed Chicken.
 • Dog Adult Low Fat Small Breed Turkey Dry 5 kg

  Dog Adult Low Fat Small Breed Turkey Dry 5 kg
  Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kalkon för överviktiga vuxna små hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Low Fat Small Breed Turkey.
 • Cat 98% Beef Paté 85 g

  Cat 98% Beef Paté 85 g
  Blötmat för katter med hög smaklighet med nötkött. Receptet är spannmålsfritt, rikt på proteiner & berikat med vitaminer & mineraler som din katt behöver för att må bra. Självklart innehåller maten inga konstgjorda färger, aromer eller konserveringsmedel. CORE kan serveras som helfoder eller som smaklig topping på torrfodret för kräsna katter. CORE Cat 98% Beef Paté
 • Cat Adult Sterilised Grain Free Salmon Dry 4 kg

  Cat Adult Sterilised Grain Free Salmon Dry 4 kg
  Lax, torrfoder - Wellness Core spannmålsfritt kattfoder med lax för vuxna katter som är steriliserade/kastrerade, har lägre aktivitetsnivå eller har en ökad benägenhet till viktökning. Kompletta & balanserade måltider med torrmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Sterilised Grain Free Salmon.
 • Kitten Original Chicken & Turkey 300 g

  Kitten Original Chicken & Turkey 300 g
  Lax & Tonfisk, torrfoder - Wellness Core spannmålsfritt kattfoder med lax & tonfisk för kattungar. Kompletta & balanserade måltider med torrmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Kitten Grain Free Salmon & Turkey.
 • Reward+ Treats Turkey Mobility 170g

  Reward+ Treats Turkey Mobility 170g
  CORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge dig utsökt träning och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa. Receptet Reward + Mobility innehåller glukosamin och kondroitinsulfat för höft- och ledstöd.
 • Cat Adult Signature Selects Shredded Chicken & Chicken Liver Wet 79 g

  Cat Adult Signature Selects Shredded Chicken & Chicken Liver Wet 79 g
  Kyckling & Kycklinglever, våtfoder möra bitar - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & kycklinglever i sås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Signature Selects Shredded Chicken & Chicken Liver.
 • Cat 98% Chicken/Wild Boar Paté 85 g

  Cat 98% Chicken/Wild Boar Paté 85 g
  Våtfoder för katter med kyckling & viltsvin. Maten från CORE är spannmålsfri & receptet är rikt på protein, mineraler & vitaminer din katt behöver för att må bra. Självklart innehåller kattmaten inga konstgjorda färger, aromer eller konserveringsmedel. CORE kan serveras som komplett foder eller som god topping på torrfodret för kräsna katter. CORE Cat 98% Chicken/Wild Boar Paté
 • Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken 170 g

  Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken 170 g
  Läckra, smakrika & knapriga godisar tillagade av färskt kött & vitaminer som valpar behöver. Recepten är spannmålsfria & innehåller DHA för att främja en hälsosam hjärnutveckling hos den växande valpen. Dessa knapriga godbitar är den perfekta belöningen under ett träningspass, promenaden eller när du vill belöna din valp. CORE Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken
 • Cat purely pate, Duck & Chicken 85 g

  Cat purely pate, Duck & Chicken 85 g
  Wellness CORE CAT är baserat på näringsfilosofin att katter, med tanke på deras primitiva förfäder, trivs med en diet som huvudsakligen består av kött. Med en slät patétextur som katter älskar och den proteinfyllda smak de längtar efter, kommer vår Wellness CORE Purely Paté Duck & Chicken säkert att bli en hit även hos de finaste av katter!
 • Wellness CORE Dog Adult Active Life Chicken & Turkey 10 kg

  Wellness CORE Dog Adult Active Life Chicken & Turkey 10 kg
  Wellness CORE Active Life med kyckling och kalkon är särskilt sammansatt för högpresterande/aktiva hundar som spenderar mycket tid utomhus och behöver vara vakna och aktiva under längre perioder. Alla COREs recept är fyllda med högkvalitativa animaliska proteiner tillsammans med en unik blandning av hälsosamma grönsaker och superfoods, botaniska ämnen och näringstillskott utan fyllmedel och spannmål. Dessutom bidrar CORE Active Life till hundens extra energibehov tack vare kombinationen av högkvalitativa proteiner och en högre fetthalt. Det möjliggör att bygga upp starka, magra muskler och hålla hunden i god form. Detta recept rekommenderas också för dräktiga eller digivande tikar så att de kan hålla sig starka och ta bästa möjliga hand om sina valpar
 • Wellness CORE Training Treats Chicken flavoured with Berries 170 g

  Wellness CORE Training Treats Chicken flavoured with Berries 170 g
  CORE Training Treats Soft Kyckling med bär är det perfekta komplementet till vårt CORE torr- och blötmat. Det är en naturlig, mjuk belöning tillverkad med läckert protein och omega-fettsyror från linfrö för att främja en frisk hud och glansig päls. Med en optimal storlek är våra träningsgodisar perfekta för träning eller som ett hälsosamt mellanmål utan dåligt samvete.
 • Dog Adult Ocean Medium & Large Breed Salmon & Tuna Dry 10 kg

  Dog Adult Ocean Medium & Large Breed Salmon & Tuna Dry 10 kg
  Lax & Tonfisk, torrfoder - Wellness Core hundfoder med lax & tonfisk för vuxna mellanstora & stora hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Ocean Medium & Large Breed Salmon & Tuna.
 • Cat Adult Original Grain Free Turkey & Chicken Dry 4 kg

  Cat Adult Original Grain Free Turkey & Chicken Dry 4 kg
  Kalkon & Kyckling, torrfoder - Wellness Core spannmålsfritt kattfoder med kalkon & kyckling för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med torrmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Original Grain Free Turkey & Chicken.
 • Cat Adult Ocean Grain Free Salmon & Tuna Dry 4 kg

  Cat Adult Ocean Grain Free Salmon & Tuna Dry 4 kg
  Lax & Tonfisk, torrfoder - Wellness Core spannmålsfritt kattfoder med lax & tonfisk för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med torrmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Ocean Grain Free Salmon & Tuna.
 • Signature Selects Shredded Selection Multipack 8 x 79 g

  Signature Selects Shredded Selection Multipack 8 x 79 g
  Vår Wellness CORE Signature Selects Shredded Selection Multipack är kompletta och balanserade måltider som naturligt ger proteinet, smaken och konsistensen din köttätare längtar efter. Våra Signature Selects är proteinrika recept för att hålla måltiderna välsmakande och möra. Riktig benfri strimlad Kyckling? Din köttätande Katt kommer att lockas av smaken, texturerna och salta såsen i våra recept.
 • Signature Selects Flaked Selection Multipack 8 x 79 g

  Signature Selects Flaked Selection Multipack 8 x 79 g
  Vår Wellness CORE Signature Selects Flaked Selection Multipack är kompletta och balanserade måltider som naturligt ger proteinet, smaken och konsistensen din köttätare längtar efter. Våra Signature Selects är proteinrika recept för att hålla måltiderna välsmakande och möra. Din köttälskare kommer att bli förtjust av de riktiga flingade tonfisk bitarna och räkor tillagade i en smaskig buljong.
 • Cat purely pate, Chicken & Beef 85 g

  Cat purely pate, Chicken & Beef 85 g
  Wellness CORE CAT är baserat på näringsfilosofin att katter, med tanke på deras ursprung, mår bra av en diet som huvudsakligen består av kött. Med en len patétextur som katter älskar och den proteinrika smak de längtar efter, är vår Wellness CORE Purely Paté Chicken with Beef säker på att bli en hit även hos de finaste av katter!
 • Cat purely pate, Chicken 85 g

  Cat purely pate, Chicken 85 g
  CORE CAT är baserat på näringsfilosofin att katter, med tanke på deras ursprung, mår bra av en diet som huvudsakligen består av kött. Med en slät patétextur som katter älskar och den proteinrika smak de längtar efter, kommer vår Wellness CORE Purely Chicken säkert att bli en hit även hos de finaste av kattdjur!
 • Dog Puppy Original Small & Medium Chicken & Turkey Dry 10 kg

  Dog Puppy Original Small & Medium Chicken & Turkey Dry 10 kg
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för hundvalpar av små & mellanstora raser. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hundvalpen får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Puppy Original Small & Medium Chicken & Turkey.
 • Reward+ Treats Salmon Skin & Coat 170g

  Reward+ Treats Salmon Skin & Coat 170g
  CORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge dig utsökt träning och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa. Reward + Skin & Coat-receptet innehåller omega-fettsyror från laxolja och linfrö för att stödja en frisk hud och glänsande päls.
 • Cat purely pate Kitten, Chicken & Tuna 85 g

  Cat purely pate Kitten, Chicken & Tuna 85 g
  För en livstid av välbefinnande är vårt CORE CAT Purely Paté Kitten-recept framtaget speciellt för kattungar för att stödja hjärnans och ögonens utveckling tack vare garanterade nivåer av DHA från tonfisk.Detta läckra recept på mjuk paté ger den naturliga näring som din kattunge behöver och är en utmärkt källa till högkvalitativa proteiner för att främja en sund tillväxt.
 • Cat purely pate, Chicken & Turkey 85 g

  Cat purely pate, Chicken & Turkey 85 g
  CORE CAT är baserat på näringsfilosofin att katter, med tanke på deras ursprung, mår bra av en diet som huvudsakligen består av kött. Med en slät patétextur som katter älskar och den proteinrika smak de längtar efter, kommer vår Wellness CORE Purely Pate Chicken with Turkey säkert att bli en hit även hos de finaste av katter!
 • Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Beef, Beans & Pepper Wet 12 x 85 g

  Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Beef, Beans & Pepper Wet 12 x 85 g
  Kyckling, Biff, Gröna bönor & Röd paprika, våtfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & biff för små hundraser. Våtmat för mindre hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din lilla hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Chicken, Beef, Green Beans & Red Pepper.
 • Reward+ Treats Krill Digestion 170g

  Reward+ Treats Krill Digestion 170g
  CORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge dig utsökt träning och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa. Vårt Reward+ Digestion-recept är en naturlig mjuk godis, tillverkad med ett välsmakande protein, med prebiotika, fibrer, anisfrön och bockhornsklöver för matsmältningshälsa.
 • Reward+ Treats Duck Calming 170g

  Reward+ Treats Duck Calming 170g
  CORE Reward + Treats-serien har utformats perfekt inte bara för att ge dig utsökt träning och belönande godis, utan också genom att lägga till en extra fördel för din hunds hälsa. Vårt Reward+ Calming-recept är ett naturligt mjukt godis, tillverkat med ett välsmakande protein, med passionsblomma och kamomill för lugnande stöd.
 • Dog Adult 95% Duo Protein Turkey & Goat 400 g

  Dog Adult 95% Duo Protein Turkey & Goat 400 g
  Kalkon & Get, våtfoder med 2 proteinkällor - Wellness Core spannmålsfritt hundfoder med 95% kött från kalkon & get. Våtmat för hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult 95% Turkey & Goat
 • Cat Adult Signature Selects Flaked Tuna & Shrimp in Broth Wet 79g x 24

  Cat Adult Signature Selects Flaked Tuna & Shrimp in Broth Wet 79g x 24
  Tonfisk & Räka, våtfoder möra bitar i buljong - Wellness Core kattfoder med bitar av tonfisk & räkor i buljong för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Signature Selects Flaked Tuna & Shrimp in Broth.
 • Cat Adult Tender Cuts Turkey & Duck 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Turkey & Duck 85 g
  Kalkon & Anka, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av kalkon & anka i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Turkey & Duck in Savoury Gravy.
 • Cat Adult Tender Cuts Chicken & Chicken Liver in Savoury Gravy Wet 8 x 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Chicken & Chicken Liver in Savoury Gravy Wet 8 x 85 g
  Kyckling & Kycklinglever, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & kycklinglever i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Chicken & Chicken Liver in Savoury Gravy.
 • Dog Treats Adult All Breed Protein Bites Chicken & Cherries Crunchy 170 g

  Dog Treats Adult All Breed Protein Bites Chicken & Cherries Crunchy 170 g
  Kyckling & Körsbär - Wellness Core spannmålsfritt hundgodis med kyckling & körsbär för alla hundar som tycker om godsaker. Belöningsbitar rika på protein i knaprigt utförande, perfekta för träning eller som mellanmål. Wellness CORE Dog Treats Adult All Breed Protein Bites Chicken & Cherries Crunchy.
 • Dog Adult Active Life All Breed Chicken & Turkey Dry 16 kg

  Dog Adult Active Life All Breed Chicken & Turkey Dry 16 kg
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för mycket aktiva vuxna hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Active Life All Breed Chicken & Turkey.
 • Cat Adult Tender Cuts Salmon & Tuna in Savoury Gravy Wet 8 x 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Salmon & Tuna in Savoury Gravy Wet 8 x 85 g
  Lax & Tonfisk, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av lax & tonfisk i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Salmon & Tuna in Savoury Gravy.
 • Dog Adult All Breed Grain Free Lamb Dry 1,8 kg

  Dog Adult All Breed Grain Free Lamb Dry 1,8 kg
  Lamm, torrfoder - Wellness Core hundfoder med lamm för alla vuxna hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult All Breed Grain Free Lamb.
 • Cat Adult Tender Cuts Turkey & Duck 8 x 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Turkey & Duck 8 x 85 g
  Kalkon & Anka, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av kalkon & anka i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Turkey & Duck in Savoury Gravy.
 • Cat Adult Signature Selects Chunky Beef & Chicken in Sauce Wet 79 g

  Cat Adult Signature Selects Chunky Beef & Chicken in Sauce Wet 79 g
  Biff & Kyckling, våtfoder möra bitar i sås - Wellness Core kattfoder med bitar av biff & kyckling i sås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Signature Selects Flaked Tuna & Salmon in Broth.
 • Cat Adult Tender Cuts Chicken & Turkey 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Chicken & Turkey 85 g
  Kyckling & Kalkon, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & kalkon i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Chicken & Turkey in Savoury Gravy.
 • Cat Adult Tender Cuts Chicken & Salmon in Savoury Gravy Wet 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Chicken & Salmon in Savoury Gravy Wet 85 g
  Kyckling & Kycklinglever, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & lax i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Chicken & Salmon in Savoury Gravy.
 • Cat Adult Sterilised Grain Free Chicken & Turkey Dry 4 kg

  Cat Adult Sterilised Grain Free Chicken & Turkey Dry 4 kg
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core spannmålsfritt kattfoder med kyckling & kalkon för vuxna katter som är steriliserade/kastrerade, har lägre aktivitetsnivå eller har en ökad benägenhet till viktökning. Kompletta & balanserade måltider med torrmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Sterilised Grain Free Chicken & Turkey.
 • Dog Adult Ocean Small Breed Salmon & Tuna Dry 5 kg

  Dog Adult Ocean Small Breed Salmon & Tuna Dry 5 kg
  Lax & Tonfisk, torrfoder - Wellness Core hundfoder med lax & tonfisk för vuxna små hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Ocean Small Breed Salmon & Tuna.
 • Cat Adult Tender Cuts Chicken & Turkey 8 x 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Chicken & Turkey 8 x 85 g
  Kyckling & Kalkon, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & kalkon i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Chicken & Turkey in Savoury Gravy.
 • CORE Dog Large Breed Chicken (10 kg)

  CORE Dog Large Breed Chicken (10 kg)
  CORE Dog Large Breed ChickenSpannmålsfritt torrfoder på färsk kyckling - för stora hundraserCORE Dog Large Breed Chicken, är ett komplett spannmålsfritt hundfoder som är skräddarsydd för  de unika näringsbehoven hos större hundar, från 18 månaders ålder och uppåt.  Huvudingrediensen består av en hög andel proteinrik kyckling, som främjar hundens muskelhälsa.CORE Dog Large Breed Chicken innehåller dessutom potatis, frukt och grönt som är en källa till helt glutenfria fibrer och mineraler. Detta foder passar därför för bra till hundar med känslig mage eller matallergier.Det proteinrika kycklingköttet kombinerat med näringsrika frukter och grönsaker gör CORE Dog Large Breed Chicken, till ett nyttigt skonsamt helfoder som ger din hund allt den behöver för ett friskt och aktivt hundliv. Dessutom är CORE Dog Large Breed Chicken berikat med glukosamin och kondroitinsulfat som främjar friska höfter och leder!Egenskaper:Färskt kött och höga proteinnivåer100 % kornfri, glutenfri och låga kolhydraterPassar hundar med känslig matsmältning: inga konstgjorda tillsatserFrämjar friska höfter och leder  
 • CORE Dog SM Lamb and Venison 85 g

  CORE Dog SM Lamb and Venison 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av lamm & hjort med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Dog 95 Beef & Broccoli 400 g

  CORE Dog 95 Beef & Broccoli 400 g
  EgenskaperNaturligt, komplett foder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våt foder för hundar.
 • CORE Dog SM Chicken and Duck 85 g

  CORE Dog SM Chicken and Duck 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av kyckling & anka med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Cat SS Chicken & Liver Shredded 79 g

  CORE Cat SS Chicken & Liver Shredded 79 g
  EgenskaperFine shreds med kyckling & lever serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • Dog Adult 95% Single Protein All Breed Beef & Broccoli Wet 400 g x 6

  Dog Adult 95% Single Protein All Breed Beef & Broccoli Wet 400 g x 6
  Biff & Broccoli, våtfoder med 1 proteinkälla - Wellness Core spannmålsfritt hundfoder med 95% kött från en enda proteinkälla - biff. Våtmat för hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult 95% Single Protein All Breed Beef & Broccoli.
 • Dog Adult Original Small Breed Chicken & Turkey Dry 5 kg

  Dog Adult Original Small Breed Chicken & Turkey Dry 5 kg
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för vuxna små hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Original Small Breed Chicken & Turkey.
 • Dog Adult 95% Single Protein All Breed Lamb & Pumpkin Wet 400 g x 6

  Dog Adult 95% Single Protein All Breed Lamb & Pumpkin Wet 400 g x 6
  Lamm & Pumpa, våtfoder med 1 proteinkälla - Wellness Core spannmålsfritt hundfoder med 95% kött från en enda proteinkälla - lamm. Våtmat för hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult 95% Single Protein All Breed Lamb & Pumpkin.
 • Cat 98% Chicken/Salmon Paté 85 g

  Cat 98% Chicken/Salmon Paté 85 g
  Spannmålsfritt blötfoder för katter. Receptet är spannmålsfritt, proteinrikt & berikat med vitaminer & mineraler som din katt behöver för att må bra. Självklart är kattmaten fri från konstgjorda färger, aromer & konserveringsmedel. Servera CORE som helfoder eller som smaklig topping på kattens torrfoder. CORE Cat 98% Chicken/Salmon Paté
 • Cat Adult Signature Selects Flaked Tuna & Salmon in Broth Wet 79g x 24

  Cat Adult Signature Selects Flaked Tuna & Salmon in Broth Wet 79g x 24
  Tonfisk & Lax, våtfoder möra bitar i buljong - Wellness Core kattfoder med bitar av tonfisk & lax i buljong för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Signature Selects Flaked Tuna & Salmon in Broth.
 • Dog Adult 95% Single Protein All Breed Turkey & Kale Wet 400 g

  Dog Adult 95% Single Protein All Breed Turkey & Kale Wet 400 g
  Kalkon & Grönkål, våtfoder med 1 proteinkälla - Wellness Core spannmålsfritt hundfoder med 95% kött från en enda proteinkälla - kalkon. Våtmat för hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult 95% Single Protein All Breed Turkey & Kale.
 • Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Lamb, Venison, Sweet Potatoes & Carrots Wet 85 g

  Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Lamb, Venison, Sweet Potatoes & Carrots Wet 85 g
  Lamm, Hjort, Vit sötpotatis & Morot, våtfoder - Wellness Core hundfoder med lamm & hjort för små hundraser. Våtmat för mindre hundar, fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att din lilla hund får den näring den behöver. Servera blötmat som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare till torrfoder. Wellness CORE Dog Adult Savoury Medleys Small Breed Lamb, Venison, Sweet Potatoes & Carrots.
 • Dog Adult Original Medium Breed Chicken & Turkey Dry 1,8 kg

  Dog Adult Original Medium Breed Chicken & Turkey Dry 1,8 kg
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling & kalkon för vuxna mellanstora hundar. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hunden får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Adult Original Medium Breed Chicken & Turkey.
 • Cat Adult Ocean Grain Free Salmon & Tuna Dry 1,75 kg

  Cat Adult Ocean Grain Free Salmon & Tuna Dry 1,75 kg
  Lax & Tonfisk, torrfoder - Wellness Core spannmålsfritt kattfoder med lax & tonfisk för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med torrmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Ocean Grain Free Salmon & Tuna.
 • Cat 98% Turkey Paté 85g x 12st

  Cat 98% Turkey Paté 85g x 12st
  Smakrikt blötfoder med kalkon för katter - utan spannmål. Receptet är rikt på proteiner & berikat med vitaminer & mineraler din katt behöver för att må bra. Med CORE kan du vara säker på att din katt får den näring den behöver från fodret. Servera CORE som en komplett måltid eller som smaklig topping på torrfodret. CORE Cat 98% Turkey Paté
 • Cat Adult Signature Selects Shredded Chicken & Turkey Wet 79 g

  Cat Adult Signature Selects Shredded Chicken & Turkey Wet 79 g
  Kyckling & Kalkon, våtfoder möra bitar - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & kalkon i sås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Signature Selects Shredded Chicken & Turkey.
 • Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken 170g x 6st

  Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken 170g x 6st
  Läckra, smakrika & knapriga godisar tillagade av färskt kött & vitaminer som valpar behöver. Recepten är spannmålsfria & innehåller DHA för att främja en hälsosam hjärnutveckling hos den växande valpen. Dessa knapriga godbitar är den perfekta belöningen under ett träningspass, promenaden eller när du vill belöna din valp. CORE Dog Puppy Trainers Crunchy Chicken
 • Cat Adult Tender Cuts Tuna in Savoury Gravy Wet 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Tuna in Savoury Gravy Wet 85 g
  Tonfisk, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core blötfoder med bitar av tonfisk i skysås för vuxna katter. Kompletta balanserade måltider med blött kattfoder som naturligt levererar det protein & den smak som din katt kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Tuna in Savoury Gravy.
 • Cat Adult Tender Cuts Salmon & Tuna in Savoury Gravy Wet 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Salmon & Tuna in Savoury Gravy Wet 85 g
  Lax & Tonfisk, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av lax & tonfisk i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Salmon & Tuna in Savoury Gravy.
 • Dog Puppy Original Large Breed Chicken Dry 10 kg

  Dog Puppy Original Large Breed Chicken Dry 10 kg
  Kyckling, torrfoder - Wellness Core hundfoder med kyckling för hundvalpar av stora raser. Torrmat fyllt av protein & berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter för att se till att hundvalpen får den näring den behöver. Servera torrfoder utan eller med välsmakande blötmat. Wellness CORE Dog Puppy Original Large Breed Chicken.
 • Dog Training Treats Adult All Breed Lamb & Apples Soft 170 g

  Dog Training Treats Adult All Breed Lamb & Apples Soft 170 g
  Lamm & Äpple - Wellness Core spannmålsfritt hundgodis med lamm & äpple för alla hundar som tycker om godsaker. Belöningsbitar rika på protein i mjukt utförande, perfekta för träning eller som mellanmål. Wellness CORE Dog Treats Adult All Breed Protein Bites Lamb & Apples Soft.
 • Cat Adult Original Grain Free Turkey & Chicken Dry 300 g

  Cat Adult Original Grain Free Turkey & Chicken Dry 300 g
  Kalkon & Kyckling, torrfoder - Wellness Core spannmålsfritt kattfoder med kalkon & kyckling för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med torrmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Original Grain Free Turkey & Chicken.