Core Petfood produkter

 • CORE Dog 95 Chicken & Duck

  CORE Dog 95 Chicken & Duck
  EgenskaperVarje burk Core 95% Duo protein innehåller två källor av animaliskt protein. Denna burk innehåller kyckling, anka och morötter. Varje recept är spannmålsfritt, fyllt med protein och berikat med vitaminer, mineraler och antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen. Förvaras i rumstemperatur. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp. Ge alltid tillgång till rent, friskt vatten.Användning Ett välsmakande våtfoder för hundar.
 • CORE Dog Bites Soft Lamb Apples 170 g

  CORE Dog Bites Soft Lamb Apples 170 g
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • CORE Cat SS Tuna & Salmon Flaked 79 g

  CORE Cat SS Tuna & Salmon Flaked 79 g
  EgenskaperDelicate flakes med tonfisk & lax serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.Användning Ett välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat TC Chicken & Chicken Liver in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Chicken & Chicken Liver in Gravy 8x85 g
  Användning Ett välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Dog SM Chicken/Turkey 85 g

  CORE Dog SM Chicken/Turkey 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av kyckling & kalkon med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Dog Adult Small Breed Ocean

  CORE Dog Adult Small Breed Ocean
  EgenskaperCORE Dog Active Life har en hög energi och rekommenderas till jakt- eller hårt arbetande hundar. CORE-receptet är utformade baserat på näringsfilosofin att hundar, baserat på deras ursprungliga förfäder, trivs med en naturlig diet som huvudsakligen består av kött. Detta kornfria, proteinrika torrfoder är fullt av premiumprotein tillsammans med näringsrik supermat samt kosttillskott för att säkerställa att din hund får i sig det mest nödvändiga.UtfordringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • CORE Dog Active Life 16 kg

  CORE Dog Active Life 16 kg
  Användning Torrfoder med hög energi, rekommenderas till jakt- eller hårt arbetande hundar. Användning Torrfoder med hög energi, rekommenderas till jakt- eller hårt arbetande hundar.
 • CORE Cat SS Turkey Shredded 79 g

  CORE Cat SS Turkey Shredded 79 g
  EgenskaperFine shreds med kyckling & kalkon serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.Användning Ett välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Dog Puppy Large Breed Chicken (16 kg)

  CORE Dog Puppy Large Breed Chicken (16 kg)
  Detta foder är uppbyggt för att näringsmässigt stödja en balanseras muskel- och skelettutveckling av större raser. Man har bland annat sett över kalcium och fosfor nivåerna för en balanserad tillväxten och utvecklingen hos valpen. Detta är extra viktigt vid för valpar av större ras. Huvudingredienser är kyckling som ger fodret dess höga smaklighet. Sedan har man sammansatt protein, fett, kolhydrater och kalorier i en perfekt balans anpassat för en valp av stor ras. Allt väl anpassat för att kunna ge valpen den energi och näring för att kunna växa till sin fulla potential.Core Dog Puppy Large Breed med kyckling är ett högkvalitativt foder anpassat för valpar av storvuxen ras med en förväntad vuxenvikt på 26-40kg, från 1-18 månaders ålder. Passar även ännu större valpar av storvuxen ras med en förväntad vuxenvikt på >40kg från 1-24 månaders ålder. Detta foder rekommenderas ej till dräktiga eller digivande tikar.Foder anpassat för valpar av större rasReducerat innehåll av kalcium och fosfor
 • CORE Dog 95 Lamb & Pumpkin 400 g

  CORE Dog 95 Lamb & Pumpkin 400 g
  EgenskaperNaturligt, komplett foder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våt foder för hundar.
 • CORE Dog 95 Turkey & Kale 400 g

  CORE Dog 95 Turkey & Kale 400 g
  EgenskaperNaturligt, komplett foder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våt foder för hundar.AnvändningEtt välsmakande våt foder för hundar.
 • CORE Dog Original (16 kg)

  CORE Dog Original (16 kg)
  Användning Torrfoder för vuxna hundar. Användning Torrfoder för vuxna hundar.
 • CORE Dog Large Breed (16 kg)

  CORE Dog Large Breed (16 kg)
  AnvändningTorrfoder för vuxna hundar av större ras.AnvändningTorrfoder för vuxna hundar av större ras.
 • CORE Dog SM Chicken/Beef 85 g

  CORE Dog SM Chicken/Beef 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av kyckling & nötkött med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Dog Bites Crunchy Chicken Cherries 170 g

  CORE Dog Bites Crunchy Chicken Cherries 170 g
  CORE Dog Bites Crunchy Chicken Cherries är smaskiga, spannmålsfria och knapriga godbitar av kyckling med smak av körbär.
 • CORE Dog 95 Turkey & Kale 400 g

  CORE Dog 95 Turkey & Kale 400 g
  Naturligt, komplett våtfoder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler.
 • CORE Dog SM Lamb/Venison 85 g

  CORE Dog SM Lamb/Venison 85 g
  Paté med köttstrimlor av lamm & hjort med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.
 • CORE Cat TC Chicken & Turkey in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Chicken & Turkey in Gravy 8x85 g
  Läckra bitar av kött från kyckling & kalkon i en smaklig sås, en komplett och balanserad måltid.
 • CORE Cat TC Salmon & Tuna in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Salmon & Tuna in Gravy 8x85 g
  Läckra bitar av kött från lax & tonfisk i en smaklig sås, en komplett och balanserad måltid.
 • CORE Cat TC Chicken & Salmon in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Chicken & Salmon in Gravy 8x85 g
  Läckra bitar av kött från kyckling & lax i en smaklig sås, en komplett och balanserad måltid.
 • CORE Cat SS Beef & Chicken Chunky 79 g

  CORE Cat SS Beef & Chicken Chunky 79 g
  Egenskaper Tender chunks med nötkött & kyckling serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • CORE Cat SS Chicken & Liver Shredded 79 g

  CORE Cat SS Chicken & Liver Shredded 79 g
  Egenskaper Fine shreds med kyckling & lever serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • CORE Cat SS Turkey Shredded 79 g

  CORE Cat SS Turkey Shredded 79 g
  Egenskaper Fine shreds med kyckling & kalkon serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • CORE Dog 95 Beef & Broccoli 400 g

  CORE Dog 95 Beef & Broccoli 400 g
  Egenskaper Naturligt, komplett foder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • CORE Dog Bites Soft Lamb Apples 170 g

  CORE Dog Bites Soft Lamb Apples 170 g
  Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.
 • CORE Cat Adult Original 4 kg

  CORE Cat Adult Original 4 kg
  Core Ocean ger alla katters rovdjursanda bränsle och en måltid de kommer älska. Receptet är gjort av noga utvalda råvavor såsom kalkon, kyckling och linfrö.Detta kattfoder är spannmålsfritt, proteinrikt och ger din katt en naturlig näring. Tack vare det näringsrika receptet ser man till att stödja kattens optimala hälsa, vikt och livslängd. Baserat på 58% högkvalitativa proteiningredienser i ett naturligt, komplett och balanserat recept tillsammans med en väl utvald blandning av hälosamma grönsaker och frukter. Fodret är rikt på antioxidanter, örter och näringstillskott.Baserat på bl.a kalkon, kyckling och linfröProteinriktSpannmålsfritt
 • CORE Cat Adult Ocean 4 kg

  CORE Cat Adult Ocean 4 kg
  Core Ocean ger alla katters rovdjursanda bränsle och en måltid de kommer älska. Receptet är noga utvalda för katter i behov av alternativa proteinkällor, eller katter som är känsliga och inte kan äta kyckling eller kalkon.Detta kattfoder är spannmålsfritt, proteinrikt och ger din katt en naturlig näring. Tack vare det näringsrika receptet ser man till att stödja kattens optimala hälsa, vikt och livslängd. Baserat på 51% högkvalitativa proteiningredienser i ett naturligt, komplett och balanserat recept tillsammans med en väl utvald blandning av hälosamma grönsaker och frukter. Fodret är rikt på antioxidanter, örter och näringstillskott.Baserat på bl.a lax, ärtor och linfröProteinriktSpannmålsfritt
 • CORE Cat TC Tuna in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Tuna in Gravy 8x85 g
  Användning Ett välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat SS Beef & Chicken Chunky 79 g

  CORE Cat SS Beef & Chicken Chunky 79 g
  EgenskaperTender chunks med nötkött & kyckling serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.Användning Ett välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Dog 95 Puppy Original

  CORE Dog 95 Puppy Original
  EgenskaperVarje burk CORE 95 % Puppy Original innehåller två källor animaliskt protein. Denna burk innehåller kyckling, kalkon och pumpa. Varje recept är spannmålsfritt, fyllt av protein och berikade med vitaminer, mineraler och antioxidanter för att se till att din valp får den näring den behöver. Servera som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare. Lämplig för valpar (vuxen upp till 25 kg) upp till 12 månaders ålder.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen. Förvaras i rumstemperatur. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp. Ge alltid tillgång till rent, friskt vatten.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för valpar.
 • CORE Dog Puppy (16 kg)

  CORE Dog Puppy (16 kg)
  EgenskaperCORE Dog Puppy är ett anpassat foder för växande valpar. Med optimala kalorier och DHA som valpar behöver för en hälsosam utveckling av hjärna-, ben- och muskelutvecklingen. CORE-receptet är utformade baserat på näringsfilosofin att hundar, baserat på deras ursprungliga förfäder, trivs med en naturlig diet som huvudsakligen består av kött. Detta kornfria, proteinrika torrfoder är fullt av premiumprotein tillsammans med näringsrik supermat samt kosttillskott för att säkerställa att din hund får i sig det mest nödvändiga.UtfordringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder för växande valpar.AnvändningTorrfoder för växande valpar.
 • CORE Cat SS Chicken & Liver Shredded 79 g

  CORE Cat SS Chicken & Liver Shredded 79 g
  EgenskaperFine shreds med kyckling & lever serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.Användning Ett välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat Kitten 1,75 kg

  CORE Cat Kitten 1,75 kg
  AnvändningTorrfoder anpassat för steriliserade katter.
 • CORE Dog SM Chicken/Duck 85 g

  CORE Dog SM Chicken/Duck 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av kyckling & anka med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Dog Bites Crunchy Chicken Cherries 170 g

  CORE Dog Bites Crunchy Chicken Cherries 170 g
  EgenskaperCORE Dog Bites Crunchy Chicken Cherries är spannmålsfria, smaskiga och krispiga godbitar av kyckling med smak av körsbär.UtfordringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningKrispiga godbitar av kyckling.AnvändningKrispiga godbitar av kyckling.
 • CORE Cat TC Chicken & Turkey in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Chicken & Turkey in Gravy 8x85 g
  Användning Ett välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat TC Turkey & Duck in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Turkey & Duck in Gravy 8x85 g
  Användning Ett välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat TC Salmon & Tuna in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Salmon & Tuna in Gravy 8x85 g
  Användning Ett välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Dog 95 Beef & Broccoli 400 g

  CORE Dog 95 Beef & Broccoli 400 g
  EgenskaperNaturligt, komplett foder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.Användning Ett välsmakande våt foder för hundar.
 • CORE Dog SM Lamb/Venison 85 g

  CORE Dog SM Lamb/Venison 85 g
  EgenskaperPaté med köttstrimlor av lamm & hjort med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.AnvändningEtt välsmakande våtfoder i paté för hundar.
 • CORE Dog Ocean (16 kg)

  CORE Dog Ocean (16 kg)
  Användning Torrfoder för vuxna hundar. Användning Torrfoder för vuxna hundar.
 • CORE Cat TC Chicken & Salmon in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Chicken & Salmon in Gravy 8x85 g
  Användning Ett välsmakande våtfoder för katter. Kycklingbuljong, Kyckling 22 %, Lax 6 %, Potatisstärkelse, Ägg, Morötter 3%, Kycklinglever, Mineraler, Tranbär, Blåbär, Vit sötpotatis.
 • CORE Cat SS Tuna & Shrimp Flaked 79 g

  CORE Cat SS Tuna & Shrimp Flaked 79 g
  EgenskaperDelicate flakes med tonfisk & räka serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.Användning Ett välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Dog Original (16 kg)

  CORE Dog Original (16 kg)
  Wellness CORE Original är ett helfoder för vuxna hundar.
 • CORE Dog Ocean (16 kg)

  CORE Dog Ocean (16 kg)
  CORE Dog Ocean är ett helfoder för vuxna hundar.
 • CORE Dog Large Breed (16 kg)

  CORE Dog Large Breed (16 kg)
  CORE Dog Large Breed är ett komplett foder för vuxna hundar för hundar av större ras.
 • CORE Dog Active Life 16 kg

  CORE Dog Active Life 16 kg
  CORE Dog Active Life är ett helfoder med hög energi, rekommenderas till jakt- eller hårt arbetande hundar.
 • CORE Dog SM Chicken/Beef 85 g

  CORE Dog SM Chicken/Beef 85 g
  Paté med köttstrimlor av kyckling & nötkött med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.
 • CORE Dog SM Chicken/Turkey 85 g

  CORE Dog SM Chicken/Turkey 85 g
  Paté med köttstrimlor av kyckling & kalkon med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.
 • CORE Dog SM Chicken/Duck 85 g

  CORE Dog SM Chicken/Duck 85 g
  Paté med köttstrimlor av kyckling & anka med näringsrika grönsaker i en komplett och balanserad måltid.
 • CORE Dog 95 Chicken & Duck

  CORE Dog 95 Chicken & Duck
  Egenskaper Varje burk Core 95% Duo protein innehåller två källor av animaliskt protein. Denna burk innehåller kyckling, anka och morötter. Varje recept är spannmålsfritt, fyllt med protein och berikat med vitaminer, mineraler och antioxidanter för att se till att din hund får den näring den behöver. Servera som en komplett måltid eller en välsmakande smakförstärkare. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Förvaras i rumstemperatur. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp. Ge alltid tillgång till rent, friskt vatten.
 • CORE Dog Adult Small Breed Ocean

  CORE Dog Adult Small Breed Ocean
  Ett spannmålsfritt och proteinrikt helfoder för hundar av små raser. Lämpar sig perfekt för de lite känsligare och kräsnare hundarna.
 • CORE Cat TC Turkey & Duck in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Turkey & Duck in Gravy 8x85 g
  Läckra bitar av kött från kalkon & anka i en smaklig sås, en komplett och balanserad måltid.
 • CORE Cat TC Tuna in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Tuna in Gravy 8x85 g
  Läckra bitar av kött från tonfisk i en smaklig sås, en komplett och balanserad måltid.
 • CORE Cat TC Chicken & Chicken Liver in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Chicken & Chicken Liver in Gravy 8x85 g
  Läckra bitar av kött från kyckling & lever i en smaklig sås, en komplett och balanserad måltid.
 • CORE Cat SS Tuna & Shrimp Flaked 79 g

  CORE Cat SS Tuna & Shrimp Flaked 79 g
  Egenskaper Delicate flakes med tonfisk & räka serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • CORE Cat SS Tuna & Salmon Flaked 79 g

  CORE Cat SS Tuna & Salmon Flaked 79 g
  Egenskaper Delicate flakes med tonfisk & lax serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • CORE Dog 95 Lamb & Pumpkin 400 g

  CORE Dog 95 Lamb & Pumpkin 400 g
  Egenskaper Naturligt, komplett foder för vuxna hundar med tillsatta vitaminer och mineraler. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.