Companion produkter

 • Companion Flytande boll med rep – Grön

  Companion Flytande boll med rep – Grön
  Companion Flytande boll med rep – Grön Rolig hundleksak beståendes av en flytande boll fastsatt i ett rep. Perfekt för apport och andra fartfyllda lekar! Eftersom bollen flyter kan den utan problem kastas för att hämtas i vattnet.  Längd inkl. rep:
 • Squeaker Banana Pipleksak Hund - Pipleksak Banan

  Squeaker Banana Pipleksak Hund - Pipleksak Banan
  Rolig pipleksak i form av en banan till din hund. Piper när hunden leker med den och fungerar utmärkt för att öka leklust, kamplust. Kan också användas som belöning vid träning. Finns i flera olika färger och former och passar perfekt som tillskott i leksakskorgen. Mått: 36 cm Roligt bananformad Piper vid lek. Ökar leklust och glädje hos din hund.
 • Squeaker Carrot Pipleksak Hund - Pipleksak Morot

  Squeaker Carrot Pipleksak Hund - Pipleksak Morot
  Rolig pipleksak i form av en morot till din hund. Piper när hunden leker med den och fungerar utmärkt för att öka leklust, kamplust. Kan också användas som belöning vid träning. Finns i flera olika färger och former och passar perfekt som tillskott i leksakskorgen. Mått: 36 cm Roligt morotsformad Piper vid lek. Ökar leklust och glädje hos din hund.
 • Squeaker Corn Pipleksak Hund - Pipleksak Majskolv

  Squeaker Corn Pipleksak Hund - Pipleksak Majskolv
  Rolig pipleksak i form av en majskolv till din hund. Piper när hunden leker med den och fungerar utmärkt för att öka leklust, kamplust. Kan också användas som belöning vid träning. Finns i flera olika färger och former och passar perfekt som tillskott i leksakskorgen. Mått: 36 cm Roligt majskolvformad Piper vid lek. Ökar leklust och glädje hos din hund.
 • Mr. Watermelon Pipleksak

  Mr. Watermelon Pipleksak
  Rolig pipleksak i form av en vattenmelon till din hund. Piper när hunden leker med den och fungerar utmärkt för att öka leklust, kamplust. Kan också användas som belöning vid träning. Finns i flera olika färger och former och passar perfekt som tillskott i leksakskorgen. Mått: 36 cm Rolig form av en vattenmelon. Piper vid lek. Ökar leklust och glädje hos din hund.
 • Hundbädd med Kylande Kudde - Hundbädd Kylande Kudde

  Hundbädd med Kylande Kudde - Hundbädd Kylande Kudde
  Mysig hundbädd med en kylande kudde för att det inte ska bli för varmt i bädden för din hund. Perfekt vid sommrar eller för hundar som går i från bädden och lägger sig på det obekväma golvet för att kyla ned sig. Formen är anpassad för att göra det tryggt och bekvämt för din hund. Mått: 62 x 59 x 15 cm. Kylande kydde i bädden. Design anpassad för att göra hunden trygg. Passar hundar som blir varma lätt.
 • Hundbädd Donut Beige - S

  Hundbädd Donut Beige - S
  Mjuk beige hundbädd form av en donut. Mjuk vändbar kudde med avtagbart tyg för enkel rengöring. En bädd som känns trygg och skön för din hund där hunden kan njuta av maximal återhämtning och avslappning. Finns i två storlekar. Tillverkad i polyester och polyesterfleeceblandning.    Storlek Mått S ø 50 cm, H:18 cm M ø 60 cm, H:22 cm Trygg och mjuk. Kudde med avtagbart tyg.
 • Hundbädd Snäcka Beige - S

  Hundbädd Snäcka Beige - S
  Mjuk beige/grå hundbädd i en snäckliknande form. Mjuk vändbar kudde med avtagbart tyg för enkel rengöring. En bädd som känns trygg och skön för din hund där hunden kan njuta av maximal återhämtning och avslappning. Finns i två storlekar. Tillverkad i polyester och polyesterfleeceblandning.    Storlek Mått S 50x40x17 cm M 65x55x18 cm Trygg och mjuk. Kudde med avtagbart tyg. Höga kanter för extra komfort.