Coachi produkter

 • Coachi Tuggi Boll Marinblå, Lime & Korall

  Coachi Tuggi Boll Marinblå, Lime & Korall
  Coachi Tuggi Ball är en supertuff skumboll med stretchigt bungeehandtag, perfekt för belöning, apport och ryck. Det mjuka neoprenhandtaget gör den bekväm även för dig! Tryggt & roligt Denna superroliga säkra skumleksak är perfekt för bollälskand
 • Coachi träningshantel - Stl. S, marinblå

  Coachi träningshantel - Stl. S, marinblå
  Hantlar är inte bara mycket populära på gymmet – även din hund kommer att gilla Coachi träningshantel. Den är perfekt för apporteringsträning och kan även användas för lek i vattnet eftersom den flyter. Coachi träningshantel är tillverkad av slitstark och hållbar plast, vilket gör den lämplig även för valpar som byter tänder och gärna tuggar lite på sina leksaker. Precis som hela Coachi-sortimentet har hanteln skapats av experter från Company of Animals, och är utformad för att främja djurvänliga, effektiva och positiva träningsmetoder som gör träningen enkel och rolig för både dig och din hund. Coachi träningshantel i överblick: Robust träningshantel för hundar och valpar från 8:e veckan Mycket robust och hållbar: perfekt för livliga hundar och valpar som gillar att tugga inför tandbytet För apporteringsträning: lätt att ta upp och bära i munnen Flyter: perfekt för träning vid och i vattnet Lysande färger för god synlighet i alla miljöer Färg: marinblå/limegrön Material: plast (PP) Mått: storlek S: L 10 x H 4,5 cm storlek M: L 14 x B 6,5 cm Artikelns vikt: ca 80 g/210 g
 • Coachi Chase & Crinkle hundleksak - L 130 x B 14 x H 2 cm

  Coachi Chase & Crinkle hundleksak - L 130 x B 14 x H 2 cm
  Hundleksaken Chase Crinkle från Coachi passar perfekt för att på ett lekfullt sätt träna jakt och inkallning tillsammans med hunden. Den mjuka imitationen av lammull och den prasslande fyllningen gör leksaken extra spännande för de flesta hundar och valpar. Det mjukt vadderade handtaget av neopren gör att leksaken ligger bra i handen och inte skär in. Tack vare det extra långa kastbandet är hundleksaken Chase Crinkle från Coachi idealisk för att jaga och träna inkallning genom att locka till sig hunden. Coachi Chase Crinkle hundleksak i överblick: Högkvalitativ jaktleksak för hundar Gosigt mjukt: fluffig imitation av lammskinn Extra långt band: perfekt för att jaga och träna inkallning genom att locka Prasslande fyllning: med prasselfolie, uppmuntrar till lek och jakt Vadderat handtag i neopren: skär inte in under leken Perfekt för inkallningsträning, agility och interaktiv lek För valpar från 8 veckor: kan hjälpa till att förhindra att hunden biter och nafsar Färg: navy, vit, korallröd Material: Huvudmaterial: polyester Bungy-rep: gummi Handtag: neopren Mått: L 130 x B 14 x H 2 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter.
 • Coachi Tuggi Ball hundleksak - L 44 x Ø 7,5 cm

  Coachi Tuggi Ball hundleksak - L 44 x Ø 7,5 cm
  Letar du efter en robust och säker leksak åt din bästa vän? Då ska du välja Tuggi bollen från Coachi! Den här leksaken är perfekt för både vuxna hundar och valpar och passar utmärkt för belöning och inkallningsträning samt för att förhindra valpar biter och tuggar där du inte vill. Tuggi bollen från Coachi består av robust skumgummi och ett elastiskt bungy-rep. Det mjuka neoprenhandtaget ligger bra i handen och skyddar när dragkamperna blir vilda. Leksaken är ett utmärkt alternativ eller komplement till godis som belöning och är extra lämplig för mycket livliga och lekfulla hundar. Coachi hundleksak Tuggi boll i överblick: Färgglad kampleksak med boll för hundar Robust boll av skumgummi: tål drag och slit, skonsam mot nacken Vadderat handtag i neopren: skär inte in när hunden drar vilt Med bungy-rep: superstarkt gummiband inuti Perfekt för inkallningsträning, agility och interaktiv lek För valpar från 8 veckor: kan hjälpa till att förhindra att hunden biter och nafsar Färg: navy, limegrön, korallröd Material: Huvudmaterial: polyester Boll: EVA (skummaterial) Bungy-rep: gummi Handtag: neopren Mått: L 44 x Ø 7,5 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter.
 • Coachi Tuggi Helix hundleksak - Ø 13,5 x L 52 cm

  Coachi Tuggi Helix hundleksak - Ø 13,5 x L 52 cm
  Coachi Tuggi Helix är den perfekta leksaken för energiska hundar! De robusta materialen klarar intensiva lekpass, och det starka bungy-repet inuti gör leksaken suverän för vilda dragkamper. Handtaget av neopren är dessutom mjukt och skär inte in i handen när ni leker. Den flätade ringen är mycket robust och tål vassa hund- och valptänder. På så vis kan leksaken också hjälpa till att förhindra att lekfulla valpar biter och tuggar på saker de inte ska. Hundleksaken Tuggi Helix från Coachi passar dessutom utmärkt för belöning och inkallningsträning! Coachi hundleksak Tuggi Helix i överblick: Färgglad apporteringsleksak för hundar Robusta material: för livliga lekar Mjukt neoprenhandtag: skär inte in även om hunden drar hårt, ligger mjukt i handen Extremt bungy-rep: superstarkt flexibelt band inuti Ring med intrikat flätad design: tål att tugga på och dra i, kan hjälpa till att förhindra att valpar nafsar och biter Perfekt för inkallningsträning, agility och interaktiv lek För valpar från 8 veckor Färg: navy, limegrön, ljusblå Material: Huvudmaterial: polyester Bungy-rep: gummi Handtag: neopren Mått: Ø 13,5 x L 52 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter.
 • Coachi Tuggi Spider hundleksak - L 60 x B 20 x H 5 cm

  Coachi Tuggi Spider hundleksak - L 60 x B 20 x H 5 cm
  Hundleksaken Tuggi Spider från Coachi är det perfekta tillbehöret när du vill leka tillsammans med din lurviga vän. Den här robusta och bekväma leksaken har utvecklats för dragkampslekar och har ett elastiskt bungy-handtag som gör hundar och valpar gärna skulle leka i timmar om det gick. Leksaken passar inte bara utmärkt för belöning och inkallningsträning, utan hjälper också till att träna bort lekfullt bitande och tuggande. Fleeceremsorna i hundleksaken Tuggi Spider från Coachi är spännande för hunden och främjar motivationen vid interaktiv lek. Hundleksaken Coachi Tuggi Spider i överblick: Färgglad kampleksak för hundar Ring med långa fleecefransar: tål att hunden drar och sliter, kan hjälpa till att förhindra att valpar biter och nafsar Mjukt neoprenhandtag: skär inte in i handen vid vild dragkamp Extremt bungy-rep: superstarkt gummiband inuti Perfekt för inkallningsträning, agility och interaktiv lek För valpar från 8 veckor Färg: navy, limegrön, ljusblå Material: Huvudmaterial: polyester Bungy-rep: gummi Handtag: neopren Mått: L 60 x B 20 x H 5 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter.
 • Coachi träningsdummy - Stl. S, navy

  Coachi träningsdummy - Stl. S, navy
  Coachi träningsdummy är ett oumbärligt hjälpmedel när du ska träna din hund! Den här klassiska apporteringsleksaken av slitstark canvas från Coachi är idealisk för att kasta långt och passar perfekt för träning av jakthundar och valpar. Eftersom den flyter kan den användas för att apportera i vattnet, vilket gör den till en riktig favorit för hundar som älskar vatten. Coachi träningsdummy i Small och Medium har utformats för effektiva träningspass för små till medelstora hundar och valpar. Coachi träningsdummy i överblick: Träningsdummy för små och medelstora hundar samt valpar Av robust canvas: slitstarkt, tandvänligt material Perfekt för apporterings- och jaktträning: går att kasta långt Flyter: tack vare korkfyllning, praktisk för träning vid vattnet Med rep: för extra långa kast och lätt att ta tag i I starka färger som syns tydligt Mycket lätt och behändig Färg: navy (storlek S), limegrön (storlek M) Material: Utvändigt: canvas (polyester) Invändigt: kork Mått: S: L 18 x B 5 x H 5 cm, rep: L 20 cm M: L 22 x B 5,5 x H 5,5 cm, rep: L 20 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsyn över ditt husdjur när det använder den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.