Cerdá

 • Spiderman Hundleksak Piggig Boll - Spiderman

  Spiderman Hundleksak Piggig Boll - Spiderman
  En rolig plastboll med med piggar för att mekaniskt rengöra tänder. Med roliga motiv från kända TV och filmkaraktärer. Välj och vraka mellan olika motiv som du garanterat kommer att känna igen. Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 11x18x10 cm  OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om bollen tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Roliga motiv. Boll med mjuk figur. Hjälper tänder med mekanisk rengöring med hjälp av piggar.
 • Kattleksak Boll med Fjäder Kända Motiv - Mimmi Pigg

  Kattleksak Boll med Fjäder Kända Motiv - Mimmi Pigg
  Kattleksak i form av två bollar med roliga motiv som du i allra högsta grad känner igen från film och Tv. Dessa roliga leksaker lockar din katt till lek och aktivitet då katter älskar det som rör på sig i olika grad och form. Välj och vraka bland dessa roliga motv. Kattleksaker främjar det naturliga lekfulla beteendet. Storlek: 6 x 6 x 6 cm. OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om 1 vara tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Aktiverar din katt. Simulerar det naturliga beteendet.
 • Disney® Mimmi Pigg Motiv Tuggleksak - Mimmi Pigg

  Disney® Mimmi Pigg Motiv Tuggleksak - Mimmi Pigg
  Tuggleksak med rep och motiv av Mimmi Pigg. Visste du att ingen mindre än Walt Disney dubbade rösten till Mimmi Pigg när det begav sig? Leksaken mäter 2,0x15,0x15,0 cm.  OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om leksaken tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Roliga motiv. Slitstark leksak. Hjälper tänder och kan belönas med vid träning.
 • Star Wars Motiv Hundleksak - Star Wars Darth Vader

  Star Wars Motiv Hundleksak - Star Wars Darth Vader
  Tuggleksak med rep och motiv från Star Wars. Leksaken mäter 8,0x1,0x26,0 cm OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om leksaken tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Roliga motiv. Slitstark leksak. Hjälper tänder och kan belönas med vid träning.
 • DC Comics Motiv Tuggleksak - Superman

  DC Comics Motiv Tuggleksak - Superman
  Tuggleksak med rep och motiv från kända TV och filmkaraktärer från DC Comics. Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 2,0x15,0x15,0 cm.  OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om varan tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Roliga motiv. Slitstark leksak. Hjälper tänder och kan belönas med vid träning.
 • Marvel Motiv Tuggring - Avengers Captain America

  Marvel Motiv Tuggring - Avengers Captain America
  Tuggleksak med en ring i plast, med piggar för att mekaniskt rengöra tänder. Med roliga motiv från kända TV och filmkaraktärer. Välj och vraka mellan olika motiv som du garanterat kommer att känna igen. Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 7x10x20 cm  OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om 1 tuggring tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Roliga motiv. Slitstark leksak. Hjälper tänder med mekanisk rengöring med hjälp av piggar.
 • Marvel Avengers Motiv Hundleksak Tugg - Thor

  Marvel Avengers Motiv Hundleksak Tugg - Thor
  Tuggleksak med plastpinne för att mekaniskt rengöra tänder och motiv från Marvels Avengers. Välj mellan olika motiv som The Incredible Hulk eller Åskguden Thor som den intresserade garanterat kommer att känna igen. Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 9x11x30 cm  OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om varan tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Roliga motiv. Slitstark leksak. Hjälper tänder med mekanisk rengöring.
 • Star Wars Motiv Hundleksak Tugg - Star Wars Storm Trooper

  Star Wars Motiv Hundleksak Tugg - Star Wars Storm Trooper
  Tuggleksak med plastpinne för att mekaniskt rengöra tänder och motiv från Star Wars. Välj och vraka mellan olika motiv här på hemsidan som du garanterat kommer att känna igen. Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 9x11x30 cm  OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om ett tugg tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Roliga motiv. Slitstark leksak. Hjälper tänder med mekanisk rengöring.
 • Marvel Avengers Motiv Hundleksak - Avengers - Captain America

  Marvel Avengers Motiv Hundleksak - Avengers - Captain America
  Tuggleksak med rep och motiv från kända TV och filmkaraktärer. Välj och vraka mellan bland annat Batman, Marvels Avengers, Mimmi Pigg och Superman. Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 8,0x1,0x26,0 cm OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om varan tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Roliga motiv. Slitstark leksak. Hjälper tänder och kan belönas med vid träning.
 • Star Wars Tuggleksak till Hund - Star Wars

  Star Wars Tuggleksak till Hund - Star Wars
  Tuggleksak med rep och motiv från vår allas favorit Star Wars. Välj och vraka mellan flera olika motiv som finns tillgängliga på hemsidan Batman, Marvel, Mimmi Pigg och Superman. Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 2,0x15,0x15,0 cm.  OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om leksaken tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Roliga motiv. Slitstark leksak. Hjälper tänder och kan belönas med vid träning.
 • Marvels Avengers Tuggleksak - Avengers

  Marvels Avengers Tuggleksak - Avengers
  Tuggleksak med rep och motiv från Marvels Avengers.   Ps. Det finns massor med andra roliga motiv att välja mellan på vår hemsida. Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 2,0x15,0x15,0 cm.  OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om leksaken tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Roliga motiv. Slitstark leksak. Hjälper tänder och kan belönas med vid träning.
 • Kattspö med Kända Actionhjältar - Lilo & Stitch

  Kattspö med Kända Actionhjältar - Lilo & Stitch
  Kattspö med roliga motiv som du i allra högsta grad känner igen från film och Tv. Dessa roliga kattspön lockar din katt till lek och aktivitet då katter älskar det som rör på sig i olika grad och form. Välj och vraka bland dessa roliga motv. Kattleksaker främjar det naturliga lekfulla beteendet. Storlek: 3 x 7 x 41 cm. OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om 1 vara tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Aktiverar din katt. Simulerar det naturliga beteendet.
 • Hundleksak i Tyg Star Wars - Storm Tropper

  Hundleksak i Tyg Star Wars - Storm Tropper
  Hundleksak i stoppat tyg till hund. Med motiv från Star Wars Storm Tropper eller Darth Vader. Leksaken mäter 6x14x21 cm OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om leksaken tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Roliga motiv med Star Wars. Slitstark leksak i stoppat tyg. Rolig för din hund att leka med för sysselsättning.
 • Hundleksak i Tyg Actionhjältar - Spiderman

  Hundleksak i Tyg Actionhjältar - Spiderman
  Hundleksak i stoppat tyg till hund. Med motiv från kända TV och filmkaraktärer. Välj och vraka mellan bland annat Spiderman och Avengers. Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 13x15x21 cm OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om varan tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Roliga motiv med kända actionhjältar. Slitstark leksak i stoppat tyg. Rolig för din hund att leka med för sysselsättning.
 • Disneys Lilo & Stitch Piggig Boll Hundleksak - Lilo & Stitch

  Disneys Lilo & Stitch Piggig Boll Hundleksak - Lilo & Stitch
  En rolig plastboll med med piggar för att mekaniskt rengöra tänder. Med roliga motiv från kända TV och filmkaraktärer. Välj och vraka mellan olika motiv som du garanterat kommer att känna igen. Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 11x18x10 cm  OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om leksaken tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Roliga motiv. Boll med mjuk figur. Hjälper tänder med mekanisk rengöring med hjälp av piggar.
 • DC Comics Batman Tuggring - Batman

  DC Comics Batman Tuggring - Batman
  Tuggleksak med en ring i plast, med piggar för att mekaniskt rengöra tänder. Med roliga motiv från kända TV och filmkaraktärer. Välj och vraka mellan olika motiv som du garanterat kommer att känna igen. Ett måste för fanatikerna där hemma. Leksaken mäter 7x10x20 cm  OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om tuggringen tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Roliga motiv. Slitstark leksak. Hjälper tänder med mekanisk rengöring med hjälp av piggar.
 • ACDC Hundleksak Tugg - ACDC

  ACDC Hundleksak Tugg - ACDC
  Tuggleksak med plastpinne för att mekaniskt rengöra tänder och motiv ACDC Välj och vraka mellan olika motiv som du garanterat kommer att känna igen. Ett måste för fanatikerna eller de inbitna musikerna där hemma. Leksaken mäter 9x11x30 cm  OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om leksaken tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Roliga motiv. Slitstark leksak. Hjälper tänder med mekanisk rengöring.