Canvit produkter

 • Health Care Dog Snack Dental 200 g

  Health Care Dog Snack Dental 200 g
  Hundgodis - dentalgodis fullt av nyttig kyckling & tandstensreducerande ingredienser. Passar alla åldrar & storlekar på hund. Ett smakrikt belöningsgodis som gör gott.
 • Health Care Cat Snack Skin & Coat 100 g

  Health Care Cat Snack Skin & Coat 100 g
  Kattgodis - belöningsgodis med hälsofrämjande egenskaper. Skin & Coat kattgodis är fullproppat med nyttig & hälsosam lax. Med viktiga fettsyror som ger en vacker, glänsande päls & en frisk hud.
 • Health Care Cat Snack Hairball 100 g

  Health Care Cat Snack Hairball 100 g
  Kattgodis som hjälper till att minska uppkomsten av hårbollar. Receptet är fullproppat av nyttig, smakrik anka som tillsammans med fibrer har en positiv effekt på kattens matsmältning.
 • Health Care Cat Snack Urinary 100 g

  Health Care Cat Snack Urinary 100 g
  Kattgodis - belöningsgodis för katter med hälsofrämjande egenskaper. Urinary kattgodis är baserat på hälsosam kyckling som tillsammans med andra urinvägsförebyggande ingredienser främjar friskare urinvägar.
 • Health Care Dog Snack Mobility 200 g

  Health Care Dog Snack Mobility 200 g
  Hundgodis med hälsofrämjande egenskaper. Semimjuka godbitar med kyckling & ledstärkande ämnen. Passar alla åldrar & storlekar på hund. För hälsosamma leder, brosk & en ökad rörlighet.
 • Health Care Dog Snack Skin & Coat 200 g

  Health Care Dog Snack Skin & Coat 200 g
  Hundgodis - belöningsgodis med hälsofrämjande egenskaper. Det unika receptet med hälsosam lax passar alla åldrar & storlekar på hundar. Med viktiga fettsyror för en starkare hudbarriär.
 • Health Care Dog Snack AntiParasitic 200 g

  Health Care Dog Snack AntiParasitic 200 g
  Hundgodis med hälsofrämjande egenskaper. Godisbitarna är fullproppade med nyttigt & hälsosamt lamm, vitlök, kamomill & mynta som bidrar till en bättre magfunktion hos din hund.
 • Health Care Dog Snack Dental Large Breed 250 g

  Health Care Dog Snack Dental Large Breed 250 g
  Hundgodis - dentalgodis med hälsofrämjande egenskaper. Dental Snack innehåller kyckling & tandstensreducerande ämnen. Godiset passar hundar i alla åldrar - de stora bitarna är särskilt lämpliga för större raser.
 • Health Care Dog Snack Immunity 200 g

  Health Care Dog Snack Immunity 200 g
  Hundgodis - belöningsgodis med hälsofrämjande egenskaper. Receptet är baserat på lamm & passar hundar i alla åldrar & storlekar. Med viktiga ämnen som stärker immunförsvaret.
 • Canvit Health Care Snacks Kattgodis - För Hud och Päls 100g

  Canvit Health Care Snacks Kattgodis - För Hud och Päls 100g
  Canvit Health Care Snacks Kattgodis - För Hud och Päls 100gFunktionella snacks med lax som en komplex och oemotståndligt smakrik källa till vitaminer, mineraler och omättade fettsyror för en hälsosam hud och päls.Pälsen och huden utgör kroppens först
 • Canvit Health Care Snacks Kattgodis - Mot urinvägsinfektion 100g

  Canvit Health Care Snacks Kattgodis - Mot urinvägsinfektion 100g
  Canvit Health Care Snacks Kattgodis - Mot urinvägsinfektion 100gFörebyggande av urinvägsinfektion i form av smaskiga snacksFunktionell och oemotståndligt smaskig snack med kyckling, torkade tranbär, nässla, björk, och omega-3 omättade fettsyror för a
 • Canvit Health Care Snacks Hundgodis- För Friska Leder 200g

  Canvit Health Care Snacks Hundgodis- För Friska Leder 200g
  Canvit Health Care Snacks Hundgodis- För Friska Leder 200gKomplett lednäring för hundar i form av smakrika snacks. Ett hälsosamt snacks för friska lederFunktionellt snacks med kyckling som en utmärkt källa till komplex lednäring och ett smakfullt sät
 • Canvit Health Care Snacks Kattgodis - Mot Hårbollar 100g

  Canvit Health Care Snacks Kattgodis - Mot Hårbollar 100g
  Canvit Health Care Snacks Kattgodis - Mot Hårbollar 100gFörebygger hårbollar i form av smakligt snacks.Funktionell och oemotståndligt smaklig snack för att förebygga hårbollar med kyckling, fiskolja, äpple- och rödbetsfiber samt psyllium.Att slicka p
 • Canvit Health Care Snacks Hundgodis- Hud och Päls 200g

  Canvit Health Care Snacks Hundgodis- Hud och Päls 200g
  Canvit Health Care Snacks Hundgodis- Hud och Päls 200gStöd för frisk hud och tjock päls i form av smaskiga snacks. Hälsosamma snacks för frisk hud och päls.Funktionella snacks med lax som en komplex och oemotståndligt smaskig källa till vitaminer, mi
 • Canvit Health Care Snacks Hundgodis- För Friskt Immunsystem 200g

  Canvit Health Care Snacks Hundgodis- För Friskt Immunsystem 200g
  Canvit Health Care Snacks Hundgodis- För Friskt Immunsystem 200gAktivt stöd för immunförsvaret i form av goda snacks. Ett hälsosamt snack för ett friskt immunsystem.Funktionellt snacks med lamm. Innehåller betaglukaner, vitaminer, spirulina och nypon