Canvit produkter

 • Health Care Dog Snack Dental 200 g

  Health Care Dog Snack Dental 200 g
  Hundgodis - dentalgodis fullt av nyttig kyckling & tandstensreducerande ingredienser. Passar alla åldrar & storlekar på hund. Ett smakrikt belöningsgodis som gör gott.
 • Health Care Cat Snack Skin & Coat 100 g

  Health Care Cat Snack Skin & Coat 100 g
  Kattgodis - belöningsgodis med hälsofrämjande egenskaper. Skin & Coat kattgodis är fullproppat med nyttig & hälsosam lax. Med viktiga fettsyror som ger en vacker, glänsande päls & en frisk hud.
 • Health Care Cat Snack Hairball 100 g

  Health Care Cat Snack Hairball 100 g
  Kattgodis som hjälper till att minska uppkomsten av hårbollar. Receptet är fullproppat av nyttig, smakrik anka som tillsammans med fibrer har en positiv effekt på kattens matsmältning.
 • Health Care Cat Snack Urinary 100 g

  Health Care Cat Snack Urinary 100 g
  Kattgodis - belöningsgodis för katter med hälsofrämjande egenskaper. Urinary kattgodis är baserat på hälsosam kyckling som tillsammans med andra urinvägsförebyggande ingredienser främjar friskare urinvägar.
 • Health Care Dog Snack Mobility 200 g

  Health Care Dog Snack Mobility 200 g
  Hundgodis med hälsofrämjande egenskaper. Semimjuka godbitar med kyckling & ledstärkande ämnen. Passar alla åldrar & storlekar på hund. För hälsosamma leder, brosk & en ökad rörlighet.
 • Health Care Dog Snack Skin & Coat 200 g

  Health Care Dog Snack Skin & Coat 200 g
  Hundgodis - belöningsgodis med hälsofrämjande egenskaper. Det unika receptet med hälsosam lax passar alla åldrar & storlekar på hundar. Med viktiga fettsyror för en starkare hudbarriär.
 • Health Care Dog Snack AntiParasitic 200 g

  Health Care Dog Snack AntiParasitic 200 g
  Hundgodis med hälsofrämjande egenskaper. Godisbitarna är fullproppade med nyttigt & hälsosamt lamm, vitlök, kamomill & mynta som bidrar till en bättre magfunktion hos din hund.
 • Health Care Dog Snack Dental Large Breed 250 g

  Health Care Dog Snack Dental Large Breed 250 g
  Hundgodis - dentalgodis med hälsofrämjande egenskaper. Dental Snack innehåller kyckling & tandstensreducerande ämnen. Godiset passar hundar i alla åldrar - de stora bitarna är särskilt lämpliga för större raser.
 • Health Care Dog Snack Immunity 200 g

  Health Care Dog Snack Immunity 200 g
  Hundgodis - belöningsgodis med hälsofrämjande egenskaper. Receptet är baserat på lamm & passar hundar i alla åldrar & storlekar. Med viktiga ämnen som stärker immunförsvaret.